Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Osoitteluseikkailut (point-n-click)  (Luettu 6381 kertaa)
Vs: Osoitteluseikkailut (point-n-click) « Vastaus #30 : 17.07.2009 19:10 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
1200 pojon hinnasta? Onko se tosiaan niin paljon? Oma eksboksi näyttää kahdeksaasataa pistettä "Full Game: Secret of Monkey Island - Special Edition" -pelistä...?
No juu, 800 pojoahan se oli kun katsoin äsken uudestaan. Enemmän vain syytä hommata peli.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Osoitteluseikkailut (point-n-click) « Vastaus #31 : 19.07.2009 15:49 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Päätin sitten minäkin innostua aloittamalla The Secret of Monkey Islandin. Autenttisella 486-myllyllä totta kai. DOS-peleille tyypillisesti säädin varmaan kolme tuntia äänien kanssa. Sitten tajusin, etten ollut kytkenyt kaiuttimia kiinni. Haha! No, puolustuksekseni sanottakoon, että muista peleistä tuli ääniä jo pelkästään PC speakerin voimin.



EDIT: Läpihän se hurahti. Nyt on taas yksi pelien klassikko koettu. Skidinä tullut totta kai pelattua, mutta jäin aina jumiin yhteen pulmaan alun Melee-saarella. Nyt pääsin ihan Apinasaarelle ja lopputeksteihin asti. Todella mainio peli kyllä kaikinpuolin. Pulmat olivat hyviä, juoni viihdyttävä ja dialogi nokkelaa. Nautin myös suunnattomasti pelin grafiikoista. Kakkososahan pistää tällä saralla vielä paremmaksi. Jotkin musiikkikappaleet olivat erityisen tarttuvia. Harmi, että musiikkia ja ääniefektejä pelissä oli hyvin vähän. Pääosan ajasta oli siis täysin hiljaista.


« Viimeksi muokattu: 20.07.2009 19:31 kirjoittanut Joel-san »
tallennettu
Vs: Osoitteluseikkailut (point-n-click) « Vastaus #32 : 25.07.2009 13:16 »
dzei Vieras Jes. MI: Special Edition meni läpi joku tovi sitten. Parasta kyllä on se että voi F10:stä vaihtaa milloin tahansa vanhaan tuttuun SCUMM-käyttikseen. Tuli vertailtua aika useasti alkuperäisen ja HD-version eroja. Ehkä yhdestä parhaimmista seikkailupeleistä vielä parempi versio.

Oisin kaivannut että toi HINTTI-systeemi ois ollu hieman vähemmän avuliaampi. Nythän joku ADHD-skidi hakkaa sitä hint-keytä vaan koko ajan kun ei jaksa miettiä ja pilaa oman pelikokemuksen. Ite käytin muutaman kerran ja vain yksi oli sellainen avustus tyyliin "onkohan sulla jotain tähän pulmaan liittyvää tavaa inventaariossa" ja pari muuta oli semmosia että joku hemmetin nuoli tulee ja osoittaa mihin pitää mennä! Liikaa.

Mutta hei kannattaa tarttua Space Quest collection -tarjoukseen steamissa. Romppuversion ostin kutakuinkin samaan hintaa ja se käyttää kyllä sinänsä ihan kätevää dosbox-ratkaisua. Ei tarvi itse asennella mutta luulisi että steamissa vielä vähemmän. Hyviä pelejä.
tallennettu
Vs: Osoitteluseikkailut (point-n-click) « Vastaus #33 : 30.07.2009 15:36 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Hahah, mikä sattuma. Omistan iPod Touchin, läpäisin (melkein itse, heh) Beneath A Steel Skyn noin puoli kuukautta sitten + luen Watchmeniä paraikaa.

Ainiin, se uutinen. Watchmen artist working on new Beneath A Steel Sky

iPodille ja iPhonelle siis.
tallennettu
Vs: Osoitteluseikkailut (point-n-click) « Vastaus #34 : 30.07.2009 18:13 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Secret of Monkey Islandin pelasin läpi iPhonella. Mahtava pelihän se on. iPhone versiossa tosin on vähän sohellettu käyttöliittymän kanssa, mutta ei mitään sellaista mikä estäisi nauttimasta pelistä.

Ja tuo Beneath A Steel Skyn uusioversio kuulostaa hyvälle. Ihme tosin ettei ne aio julkaista sitä "isoille" koneille vaan ainoastaan mobiililaitteille. No, iPhone versio riittää minulle.
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines