Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13
Tulostusversio
Aihe: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma)  (Luettu 150107 kertaa)
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #270 : 24.09.2009 15:58 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Jos Live kiinnostaa niin paljon, ettet pistä pahaksesi kun siitä pitää maksaa muutama kymppi vuosittain, niin sitten varmaankin 360. Jos pistät pahaksesi, niin sitten onkin mielestäni jo huomattavasti vaikeampi valinta, ei auta kuin arpoa. Henk. koht. arvostan PS3:a enemmän sen nettisysteemien ilmaisuuden, käyttöliittymän paremmuuden ja juurikin tiettyjen ominaisuuksien, kuten Blurayn, takia (ja Valkyria Chroniclesin sekä Unchartedin tyyliset pelit uppoaa paremmin kun GeoW ja Halo), mutta eriäviäkin mielipiteitä on. Go with your gut. Mene kauppaan ja katso kumpi sieltä lähtee mukaan.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #271 : 24.09.2009 16:01 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili
Toinen homma on tuo Live, josta pitäisi sitten maksaa kun Pleikkarilla saa (mainospuheiden mukaan  :lol:) saman ilmaiseksi. Eipä se kyllä paljoa haittaa kuitenkaan.

En pahemmin osaa sanoa, kumpi on kannattavampi, kun en PS3:seen oli ikinä koskenut, mutta tuon liven perusteella ei ainakaan kannata ruveta tekemään päätöksiä. Mm. jo konsolifinin foorumeilta voit napata n. 33 euron hintaan vuodeksi liveaikaa, mikä ei kyllä loppujen lopuksi kauhean kamala hinta ole.  :P
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #272 : 24.09.2009 16:22 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Boksilla kaikki vaan toimii. Alettiin kaverin kanssa pelaamaan Little Big Planetia pleikkarilla. Patchihan siihen tuli, ja lataamisessa meni järkyttävän kauan, varmasti yli puoli tuntia. Nettiyhteyttä kertoivat kymppimegaiseksi. Boksilla patchit kestävät yleensä maksimissaan sen kolmisenkymmentä sekuntia. Lisäksi ihmettelin, että pleikkarilla täytyy odotella myös kun haluaa vertailla trophyjä. Eihän siinä pariakymmentä sekuntia enempää koskaan mene, mutta jotenkin turhaa kuitenkin. Tykkään myös boksin padista ja käyttiksestä paljon enemmän, joten kyllä minun täytyy sitä suositella.
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #273 : 24.09.2009 17:00 »
dzei Vieras Aika itsestäänselvää pitäis olla mutta kerrottakoon vielä:

Osta PC

En löytänyt sitä listaa jossa oli "100 reasons to be a pc gamer".
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #274 : 24.09.2009 17:19 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Omissa kirjoissa PS3 menee tällä hetkellä ohi 360:n. Hinta on pudonnut siedettäväksi ja uusi Slim -malli on vain niin näppärä. Jos vertailusta jätetään kuitenkin BD -soitin ja muut multimediaominaisuudet, vetää 360 pelikoneena pidemmän korren. Samaa mieltä olen ohjaimesta, joka sopii paremmin omaan käteen. Tärkein vertailukohde, eli pelit, ovat niin ikään boksilla hieman parempaa tasoa. Tietenkin makuasioita suurimmaksi osaksi. Omalla kohdalla mielenkiintoiset pelit osuvat usein aika ristiin näiden alustojen välillä, joten PS3:n hankinta alkaa olemaan ajankohtaista myös muutenkin kuin vain BD -soittimen takia.

Itsekkin muuten pari vuotta sitten karsastin Liven maksullisuutta, mutta nyt kun olen viimevuoden joulukuusta asti ollut Live -pelaaja, voi palvelua hyvin mielin kutsua hintansa arvoiseksi. Kuten kas sanoi, siellä kaikki vain toimii.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #275 : 24.09.2009 20:23 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
Osta PC

Muuten hyvä, mutta tuppaavat olemaan hiirelle optimoitu useimmat pelit ja ranteeni ei kestä.  :(
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #276 : 24.09.2009 20:24 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili 360
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #277 : 25.09.2009 12:11 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Boxi pelaamista varten ja Pleikkari mediaa varten.

TOSIN pleikkarilla on Home. Muistakaa se.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #278 : 25.09.2009 12:27 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili NINTENDO SIXTY-FOOOOOOOOOOOOOUUUURRRR!
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #279 : 26.09.2009 15:56 »
Kogeki Hymypoika Jäsen Viestejä: 88 Basaaripisteet: 0 Profiili
Itsekkin muuten pari vuotta sitten karsastin Liven maksullisuutta, mutta nyt kun olen viimevuoden joulukuusta asti ollut Live -pelaaja, voi palvelua hyvin mielin kutsua hintansa arvoiseksi. Kuten kas sanoi, siellä kaikki vain toimii.

En nyt ihan allekirjottaisi, varsinkaan viimeistä lausetta. Itselläni on tällä hetkellä kokemusta Livestä varmasti semmoiset 1000-10000h. PSN:stä ehkä vajaat 10h. Mielestäni Liven ja PSN ominaisuudet menevät monissa paikoin melko ristiin.

Liven vahvuuksia ovat sen helppokäyttöisyys. Viestit, kaverit, party yms löytyvät parilla napin painalluksella. PSN:n valtit ovat kuitenkin melko voimakkaat, ilmaisuus ja serverit. Se mikä boxilla ei vain toimi koskaan on järkyttävän lagiset ja bugiset pelit, hostinetu ja maksullisuus. Maksullisuudesta tekee naurettavaksi sen, että et koskaan tiedä milloin maksat sitä ja milloin et. Itselläni oli tilanne etten voinut itse lopettaa kuukausittaista maksua vaan piti lopettaa koko tili. Siinä meni kaverit, GS jne. Ja sitten itse hostinetu, en voi sanoa kuinka turhautunut koko asiaan olen. Vielä kun jossain Halossa se menee täysin randomisti eli huonoimmassa tapauksessa toinen joukkue saa hostin jokaiseen mappiin. Myös publalla tämä on varsin rasittava ominaisuus. Suurin osa peleistä publalla on lagisia ja kaikki pelit ovat bugisia, jotenpa soppa on valmis.

PSN:n huonot puolet ovat taasen frag x -pelaajat ja partychattien ja muiden vastaavien ominaisuuksien puuttuminen. Joissakin peleissä se kaverien kanssa pelaaminen on vain hankalaa. Tosin CoD4:ää molemmilla koneilla pelanneena voin sanoa, että PS3:lla pelattaessa se maksaa 0e ja ei lagita yhtään, mutta Livessä se maksaa ja lagaa taatusti.

Itse pelaan kuitenkin Livessä kaverien takia. Ja onhan ne pelitkin ihan hyviä, jos pääsee mälgiasetuksin pelaamaan suomihostille.
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #280 : 26.09.2009 16:27 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Kaikkihan sen tietää, että se joka hostin edusta vikisee, ei osaa vain pelata.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #281 : 26.09.2009 17:02 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Gears 1 Hostin Activelancer on kyllä aivan sairaan vituttava.
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #282 : 29.09.2009 02:18 »
Kogeki Hymypoika Jäsen Viestejä: 88 Basaaripisteet: 0 Profiili
Gears 1 Hostin Activelancer on kyllä aivan sairaan vituttava.

Jep ja hostinetukin on vain yksi peli-iloa vakavasti huonontavista tekijöistä. Lag switch, host spam yms. yleiset huijausmuodot kun ovat arkipäivää Liven ihanassa maailmassa. Onneksi tulee pelattua vain hyvien frendien kanssa pienellä porukalla niin ei tarvitse tälläistä sietää. Publalla pelaaminen ei kuitenkaan ole koskaan toiminut Livessä.
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #283 : 30.09.2009 21:54 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Itelläni on Live-kokemusta lähinnä vain Halo-sarjan peleistä. Kyllä se Halo 3 toimii hyvin matchmakingissäkin. Tietenkin paskojakin pelejä tulee ja varsinkin kun joukkueet ovat muuten tasavertaisia, voi pienikin verkkoviive vituttaa. Sanoisin, että 8/10 on ihan pelattavia pelejä. Muista peleistä on vähemmän kokemusta mutta voin sanoa, että huonommin ne toimivat kuin Halo. Tietty jos vain suomalaisten kanssa pelaa niin ei ole ongelmia. Ghost Reconiakin tuli pelattua vain suomalaisten kanssa.

Suosittelisin valitsemaan konsolin ihan pelien perusteella. PS3 on konsolina parempi, Xbox taas on vahva nettipuolella. Edellä mainitut chatit, partyt + kauppapaikat yms vaan toimivat.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #284 : 27.11.2010 14:20 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Minulla on 2 vaihtoehtoa, Formula 1 tai NHL11.

Haluan pitkästä aikaa jotain urheilupeliä ryystää..
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #285 : 27.11.2010 14:30 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili VILLI veikkaus mitä Ephram suosittelee...

NHL 11 on ihan mukavaa pelattavaa pienessä nousuvauhdissa. Kymppiin verrattuna eroja ei ole paljoa, mutta muutamia kympin ärsytyksiä on saatu korjailtua fiksumpaan suuntaan. Fysiikat ovat parantuneet roimasti ja taklaukset näyttävät jo vähän fiksummilta. Mailat voivat katkeilla, ja kentällä kiepova roju vaikuttaa kiekkoon jos niihin sattuu osumaan, sun muuta "pientä". Ja saattaa olla vain kuvitteluani, mutta mielestäni teoäly on viisastunut hiukan.

Ei huvita itse ostaa tätä, kun tuo kymppikin jäi hyllyyn pölyttymään mutta kaverin luonta tätä on tullut pelailtua.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #286 : 27.11.2010 14:53 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ei huvita itse ostaa tätä, kun tuo kymppikin jäi hyllyyn pölyttymään mutta kaverin luonta tätä on tullut pelailtua.
Itsellä viimesin versio on 09, sekin oli kaveriporukassa parempi kuin yksin. Veikkaan että ei tuon vaimokkeen kanssa tule oikein lätkää kahdestaan pelattua, tai edes formulaa. Näin yksinpelaamisen vuoksi kallistun hieman F1 suuntaan. Katsotaan nyt mistä ja kuin halvalla saa sen pelin jonka päätän ostaa..
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #287 : 27.11.2010 15:47 »
Runner Jäsen Viestejä: 593 Basaaripisteet: 0 Profiili Fifa 11 on harkinnan alla. Onko kellään kokemuksia?
-"No can do!"
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #288 : 27.11.2010 16:25 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili
Fifa 11 on harkinnan alla. Onko kellään kokemuksia?

Ihan hyvä pelihän tuo on, tosin ei hirveän paljoa viime vuoden versiosta eroa. Omaan makuun kyllä PES 2011 hakkaa tänä vuonna FIFAn. Kannattanee demoa/demoja testailla, niin saa aika hyvän kuvan pelistä.
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #289 : 27.11.2010 17:06 »
Runner Jäsen Viestejä: 593 Basaaripisteet: 0 Profiili Molemien demoja olen testaillut, mutta itse olen aina pitänyt Fifan pelityylistä enemmän kuin PES:in. Fifan demo vaikutti ihan hyvältä, ja omat tuuletukset maalin jälkeen antavat vielä oman lisämakunsa...  :P
-"No can do!"
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #290 : 27.11.2010 18:13 »
aataminpoika Jäsen Viestejä: 549 Basaaripisteet: 0 Profiili Olisin hankkimassa Uncharted-peliä ei niin väliä onko ykkönen vai kakkonen. Onko hintansa väärti: ykkönen n. 25 € ja kakkonen n. 35 €. Tai sitten jotain muuta hyvää sekkailu/toimintapeliä. Kysyn vielä onko nuissa Unchartedeissa kuinka paljon räiskintää, sillä niistä en niin hirveästi pidä jos koko peli on pelkkää ampumakohtauksia. Mutta kiitos jo etukäteen  :)
"Saatanan mikkihiiri, pidä turpas kiinni ja vihellä peliä.", "Ei voi kahen metrin syötöt mennä v***u kolme metriä ohi"  - Kai Suikkanen
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #291 : 27.11.2010 18:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Olisin hankkimassa Uncharted-peliä ei niin väliä onko ykkönen vai kakkonen. Onko hintansa väärti: ykkönen n. 25 € ja kakkonen n. 35 €. Tai sitten jotain muuta hyvää sekkailu/toimintapeliä. Kysyn vielä onko nuissa Unchartedeissa kuinka paljon räiskintää, sillä niistä en niin hirveästi pidä jos koko peli on pelkkää ampumakohtauksia. Mutta kiitos jo etukäteen  :)

Molemmissa osissa on toiminnan ja seikkailun suhde mielestäni hyvin tasapainossa, mutta kakkosessa puhtaita toimintakohtauksia taitaa olla hivenen vähemmän kuin ensimmäisessä Unchartedissa. Seikkailun/haahuilemisen ja präiskyttelyn suhde on kokonaisuutena aika lähellä 50/50 indeksiä.

Kummatkin ovat ehdottomasti pelaamisen arvoisia. Luulen, että jos ostat ensin ykkösen ja pelaat sen läpi, niin et voi olla hankkimatta kakkostakin. Itse pidän molemmista paljon, mutta jos pitäisi valita, niin nostaisin U2:n hieman korkeammalle. Siinä oli ikimuistoisia paikkoja/kohtia enemmän kuin ykkösessä.


Pitääpä vaikka joulukuussa vetäistä molemmat taas pitkästä aikaa läpi.  :)


« Viimeksi muokattu: 27.11.2010 18:35 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #292 : 27.11.2010 18:28 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili No Unchartedit on sellaisia pelejä joita jokainen voi pelata. Juuri sellaista blockbuster-kamaa. Ja nehän on puhdasverisiä räiskintäpelejä pienillä seikkailukohdilla varustettuna. Itse aloittaisin tosta ykkösestä iha vaan tarinan takia. Ei se nyt kakkosesta pahemmin eroa, mitä nyt kakkosessa vähän monipuolisemmat miljööt.
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #293 : 27.11.2010 18:28 »
aataminpoika Jäsen Viestejä: 549 Basaaripisteet: 0 Profiili
Olisin hankkimassa Uncharted-peliä ei niin väliä onko ykkönen vai kakkonen. Onko hintansa väärti: ykkönen n. 25 € ja kakkonen n. 35 €. Tai sitten jotain muuta hyvää sekkailu/toimintapeliä. Kysyn vielä onko nuissa Unchartedeissa kuinka paljon räiskintää, sillä niistä en niin hirveästi pidä jos koko peli on pelkkää ampumakohtauksia. Mutta kiitos jo etukäteen  :)

Molemmissa osissa on toiminnan ja seikkailun suhde mielestäni hyvin tasapainossa, mutta kakkosessa puhtaita toimintakohtauksia taitaa olla hivenen vähemmän kuin ensimmäisessä Unchartedissa. Toiminnan ja präiskyttelyn suhde on kokonaisuutena aika lähellä 50/50 indeksiä.

Kummatkin ovat ehdottomasti pelaamisen arvoisia. Luulen, että jos ostat ensin ykkösen ja pelaat sen läpi, niin et voi olla hankkimatta kakkostakin. Itse pidän molemmista paljon, mutta jos pitäisi valita, niin nostaisin U2:n hieman korkeammalle. Siinä oli ikimuistoisia paikkoja/kohtia enemmän kuin ykkösessä.


Pitääpä vaikka joulukuussa vetäistä molemmat taas pitkästä aikaa läpi.  :)
Okei, kiitos tiedosta, joku päivä tässä gamestoppiin ja yköstä hankkimaan  :)
"Saatanan mikkihiiri, pidä turpas kiinni ja vihellä peliä.", "Ei voi kahen metrin syötöt mennä v***u kolme metriä ohi"  - Kai Suikkanen
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #294 : 01.12.2010 12:40 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Btw, GT5 ja F1 on varmaan ihan turha pelata ilman rattia?

Olen viimeksi omistanut ratin vuonna 2000...
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #295 : 01.12.2010 20:21 »
Runner Jäsen Viestejä: 593 Basaaripisteet: 0 Profiili Toisia ratti miellyttää, toisia ei. Riippuu omasta näkökulmastasi, onhan ajoavut keksitty jotta padillakin voi ajaa.

Paremman ajofiiliksen saat kyllä ratin kera ;)
-"No can do!"
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #296 : 04.12.2010 13:32 »
miikaantti Jäsen Viestejä: 87 Basaaripisteet: 0 Profiili Kannataisko ostaa battlefield Bad Company 2. Onko kellään kokemuksi tästä pelistä tai omistaako joku kyseisen pelin?
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #297 : 04.12.2010 19:48 »
aataminpoika Jäsen Viestejä: 549 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kannataisko ostaa battlefield Bad Company 2. Onko kellään kokemuksi tästä pelistä tai omistaako joku kyseisen pelin?
Onko se siis se uusin n. 60-70 peli, kannattaa kattoa vpd:n tai verkkokaupan ahvenenmaan varastoilta, mutta pelistä ei ole kyllä kokemusta
"Saatanan mikkihiiri, pidä turpas kiinni ja vihellä peliä.", "Ei voi kahen metrin syötöt mennä v***u kolme metriä ohi"  - Kai Suikkanen
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #298 : 06.12.2010 11:29 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Kannataisko ostaa battlefield Bad Company 2. Onko kellään kokemuksi tästä pelistä tai omistaako joku kyseisen pelin?
On kokemusta! Huolella tullu netissä tahkottua! Aivan mahtava netti peli. On aseita, ajoneuvoja, paljon kenttiä, tuhoutuvat ympäristöt.
Paras netti räiskintä peli. Yksin pelikin on hyvä, mutta ei sitä oikein tule tahkottua kun kerran läpi pelannut.
Nyt työnsin koneeseen BC2 niin rupes lataan 1720mb päivitys tiedostoa. Taas kuulemma jotain lisää kenttiä tullut.
Joulukuussa pitäisi saapua lisä osakin tähän ladattavaksi. BC2 Vietnam, 15 ekee tulee maksaan!  :)
-
tallennettu
Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #299 : 06.12.2010 12:03 »
Runner Jäsen Viestejä: 593 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, ite ostin kaverilta 10€ BC2, ja sitä on tullut tahkottua kyllä urakalla... Yksinpelin oon kaks kertaa vetänyt läpi, muuten sitten onlinessa. Moninpeli on aivan mahtava, ja useimmiten siellä on täydet 12 pelaajan joukkueet. Ja noi ajoneuvot on aika siistejä, erilaisia helikoptereita varmaan neljä, UAV eli radio-ohjattava helikopteri, tankkejakin kolme tai neljä erilaista, erilaisia vesikulkuneuvoja...

Ite en ton kaveriltaoston takia omista VIP-koodia, jolla sais niitä uusia maita käyttöönsä... Mut Vietnam-lisäosa tullee ostettua. Varmaan se VIP-koodikin jossain vaiheessa.
-"No can do!"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines