Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • No More Heroes -julkaisu: 14.03.2008
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Aihe: No More Heroes  (Luettu 19175 kertaa)
No More Heroes « : 25.06.2007 13:30 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Kaikki varmaan ovat tästä Wiille tulevasta pelistä jo kliseisen ääninäyttelyn sävyttämän trailerin nähneet ja muutakin infoa kaaliinsa keränneet, mutta näyttäisi siltä, että Suda 51:ltä alkaa pelistä tihkua tietoa vähän samaan malliin kuin mitä Smash Brosista tällä hetkellä. Tuo toisen kuvan alalaidassa oleva siluetti viittaisi vähän siihen. Uusia kuvia ainakin minulle siis näissä skanneissa:

http://www.enregistrersous.com/images/163918306520070622224608.jpg
http://www.enregistrersous.com/images/171743961320070622224645.jpg
http://www.enregistrersous.com/images/176078033620070622224535.jpg
http://www.enregistrersous.com/images/182214557720070622224453.jpg

Kolme hahmoa paljastettuna tällä hetkellä. Päähenkilö Travis Touchdown tietenkin, Sylvia Christel (seksikäs sihteeri? ;D) sekä minulle uutena tuttavuutena Holly Summers, jolla on ohjus jalkana. :o Ihastuin häneen samantien. Tietenkin noiden lisäksi on tiedossa vielä tuossa trailerissa nähty Helter Skelter. Ai niin ja myöhemmässä trailerissa on myös nähty Destroyman.

Lyhykäisesti pelissä tehtävänä on kiivetä UAA:N (United Assassins Association?) arvojärjestyksessä korkeammalle voittamalla ylempiarvoisia salamurhaajia. Verellä mässäillään, ainakin pienempiä vihollisia voi nimittäin halkaista kahtia joidenkin kuvien mukaan. Jostain muistelen lukeneeni, että Remotea käytetään lähinnä lopetusiskujen tekoon. Graafinen ilme on kyllä veikeä sekoitus retroa ja cel-shadingiä.

Mua epäilyttää pelissä eniten se, miten peli tulee toimimaan tuollaisena GTA-tyyppisenä free roaming -systeeminä. Kadut näyttää kuvien perusteella varsin autiolta ja ainoastaan omalla motskarilla voi kaahailla. Mun mielestä näyttää vähän siltä, että tällainen graafinen tyyli olisi sopinut paljon paremmin yksittäisiin kenttiin ja sisätiloihin. Saa nähdä. Tästä tulee joko klassikko tai sitten puhdasta keskivertokamaa.

Tässä vielä GDC 2007 -traileri, jossa on pelikuvaa. Hieman keskeneräiseltä, mutta lupaavalta näyttää.

Katsotaanpa miten nuo kuvat asettuvat tuohon. Ei toimi tuo esikatselu niin joutuu ehkä mallailemaan viestin lähettämisen jälkeen. Ja toivottavasti tämä ei tule montaa kertaa, sillä äsken tuon viestin lähettäminen takkusi vähän eikä post-nappulaa painamalla tapahtunut yhtään mitään.

Muok: Eivät oikein asettuneet, joten laitoin vain linkkeinä.


« Viimeksi muokattu: 10.12.2007 13:03 kirjoittanut Turilas »
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #1 : 25.06.2007 14:18 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä tätä odotellaan.

Jossainvaiheessa Suda selitti, että tästä tulisi raaempi, kuin Manhunt 2, mutta saas nähdä.
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #2 : 25.06.2007 19:25 »
Cobaia Vieras
Kyllä tätä odotellaan.

Jossainvaiheessa Suda selitti, että tästä tulisi raaempi, kuin Manhunt 2, mutta saas nähdä.

Toivotaan, ettei jaa Manhuntin kohtaloa. Odottelen nimittäin itsekin tätä peliä aika vietävästi. Toivottavasti se miekalla huitominen toteutetaan jotenkin järkevästi. Red Steel jäi vähän harmittamaan, kun odotin sen loistavan juuri miekailujen osalta.
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #3 : 25.06.2007 19:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Raaempi kuin Manhunt 2? Bannaako ne tämänkin pelin?  ;D


Peli vaikuttaa erittäin kiinnostavalta. Graafinen tyyli toimii varmasti tämän tyylisessä toimintapelissä mainiosti. Pelihahmot ovat taiteellisesta näkökulmasta katsottuna törkeän tyylikkäitä ilmestyksiä: Travis on niin cool tuon geelilettinsä kanssa. Kuvissa vaivannut asia on juurikin tuo katujen tyhjyys, jonka uskon kyllä lieventyvän kun lopulliseen versioon mennään. Pikkupakko nimittäin, aavekaupungeissa olisi vähän tylsää prätkällä körötellä, oli peli miten tyylikäs tahansa.

Jos genrekilpailua katsotaan, niin tämä joutuu kohtaamaan Wiillä Scarfacen. Se on napsinut varsin hyviäkin arvosanoja ja pelin ohjausmallia on kehuttu paljon. Scarface saapuu konsolin valikoimaan euroopassa heinäkuun ensimmäisellä viikolla.

Ovatko puhtoisten sankarien ajat ohi?

Pelissä on muuten ehkä kaikkien aikojen tyylikkäin energiamittari...
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #4 : 25.06.2007 19:41 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kyllä tätä odotellaan.

Jossainvaiheessa Suda selitti, että tästä tulisi raaempi, kuin Manhunt 2, mutta saas nähdä.

Toivotaan, ettei jaa Manhuntin kohtaloa.
Naah, ei jaa. Tässä on tuo väkivalta kuitenkin paljon leikkisämpää ja sarjakuvamaisempaa eikä niin realistista ja sadistista kuin Manhunt 2:ssa.

Mikähän mahtaa olla tuo outo tiikeri noissa kuvissa siellä ruudun yläreunassa? Äsken bongasin. Ite veikkaisin, että se kuvastaa jotain käytössä olevaa taistelutyyliä tai vastaavaa. Ja energiamittari on kieltämättä luksus.
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #5 : 29.06.2007 13:22 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tulee rokkaamaan. Videossa on sitä samaa friikkiä tyylitajua kuin Killer seiskassa ja valomiekka nyt ei Wiillä voi epäonnistua. Rinnastukset Scarfaceen tai vastaaviin kannattaa kuitenkin vetää pöntöstä jo heti kättelyssä. Ei Grasshopper tee pelejä burgeripelaajille. Pedestrianien määrälläkään tuskin on mitään väliä/tekemistä gameplayn kanssa. Motskari näyttää päheeltä! Videon perusteella peli voi hyvinkin viehättää paljon laajempaa pelaajakuntaa kuin Killeri.

Eikä tämä peli tule keräämään oikeastaan minkään tason kohua tyyliin Manhunt 2, sillä eivät Thompsonit tartu "marginaali" peleihin tai peleihin joissa väkivalta on tyyliteltyä tai piilossa. Olihan Killer seiskassakin kohtauksia jotka potkivat Manhuntteja munille, mutta moniko ne näki ?


Rehellisesti odotan tätä enemmän kuin Corruptionia.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #6 : 03.07.2007 22:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Video-ennakko pelistä:

http://www.g4tv.com/wii/index.html   (Klikkaa videos, sitten x-play)


Tuli tuota katsellessa tunne, että tämä joku uppoaa kympillä meikäläiseen tai sitten jättää todella kylmäksi. Sen tietää sitten kun peliä pääsee rauhassa testaamaan.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #7 : 04.07.2007 00:06 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Video-ennakko pelistä

Hui, verta.

Hyvältä näyttää. Kunhan ohjaus ei ole yhtä tönkköä, kuin miltä se vaikuttaa :(

EDIT: Laserkatanan lataamisanimaatio on ehkä paras animaatio koskaan!


« Viimeksi muokattu: 04.07.2007 00:15 kirjoittanut Aivovamma »
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #8 : 22.07.2007 22:39 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Uusia skanneja:

1
2

Heheh, vanhaa kunnon Duke Nukem -huumoria: Pelin tallentaminen hoituu yhden kuvan mukaan siinä samalla, kun käy paskalla. Myös yksi uusi hahmo paljastettu, Shinobu.

Muuta kalasteltua tietoa:

-Rahaa käytetään aseen paranteluun
-Miekkaa voi heilauttaa ainakin ylös ja alas. Ylöspäin lyömällä tulee nopea isku, alaspäin lyömällä tehokkaampi ja laajempi lyönti. Siitä ei ole tietoa, kuinka nämä lyönnit saadaan ohjaimella aikaiseksi.
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #9 : 29.09.2007 12:59 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Peli sen kuin paranee: Sylvia pyytää laittamaan aurinkorasvaa iholleen. Toivottavasti tuo tehdään Wii remotella. ;D
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #10 : 08.12.2007 14:08 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili AAAAAARGGGGHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nyt on väkivaltainen olo. Tekis mieli hakata jotakin. No More Heroesista tulee Eurooppaan sensuroitu Japani-versio, jossa ei ole verta ja gorea ollenkaan. Amerikkalaiset saavat mässäilyversion.

Älä ole totta!!!!!!!

Saatanan saatana!!! Vitun Manhunt 2, kun meni tekemään Britanniasta perkeleen kukkahattutätien mallimaan. Nyt ei Euroopassa sitten saa kukaan aikuinen nauttia virkistävän väkivaltaisesta tuulahduksesta kunnolla. Julkaisija pelkää, että edes sarjakuvamainen ja täysin naurettavaksi vedetty väkivalta ei mene läpi. Nyt kiehuu mulla yli ja kunnolla. >:( Missä perkeleen vaiheessa Euroopasta tuli konservatiivisempi kuin USA:sta.

Saatana, toivottavasti kyseessä on vain joku erhe, ja purkautumiseni olisi näin ollen turha.

Muok. Kaikin puolin muuten peli näyttää tuossa videossa kertakaikkiaan mahtavalta, mutta toisaalta, USA-versio seuraavalla sivulla näyttää vielä mahtavammalta.
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #11 : 08.12.2007 14:33 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Oikeastaan hyvä juttu tuo sensuuri. Pelit alkavatkin olemaan jo liian väkivaltaisia ja olen aidosti huolissani nykynuorisosta. Wii on tarkoitettu hauskanpitoon eikä miksikään verimässäilykoneeksi!
Play-Asia
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #12 : 08.12.2007 15:30 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Mä oon oottanu tätä peliä niin kovasti, että en aio nyt vain olla ja odottaa, mitä tuleman pitää. Kirjotan sähköpostia Rising Star Gamesille ja ainakin N-Europe -foorumilla näyttäis olevan samanlainen kampanja pystyssä. Tällä viestillä vois olla enemmän tehoa, jos sillä olisi useampia allekirjoittajia. Jos joku muu haluaa nähdä pelin niin verisenä kuin pitääkin niin lähettäkää privana tai muuten tähän nimi niin laitan sen allekirjoitukseen (mikäli hyväksytte viestini sisällön).

Tässä hahmottelemani viesti.

Lainaus käyttäjältä: Viesti Rising Star Gamesille
Dear Mr. Barclay

Tons of complaints have arisen on many different gaming related messageboards concerning Rising Star Games' decision of publishing a censored non-bloody version of No More Heroes for European market. Gamers believe, that the violence in this game is so over the top and cartoonish that it can't be taken seriously. Blood is also an essential part of this game's style and Suda51's vision. This decision will probably hurt No More Heroes sales in Europe as many angry gamers are even now swearing not to buy this game because of censorship. Some are even thinking of importing a US-Wii and US No More Heroes as a result of your decision.

You should now realize, that this game is something Wii-owners have anticipated since the system's launch back in December 2006 and that the game has great potential. Rising Star Games should also remember that Wii has parental controls and the parents can control their children's gaming with them. This game is not a party game, casual game or a kid's game. We have seen enough of those on Wii. This game is pure hard core for adults and it should remain so with all the blood Suda51 intended to put in it.

By the way, have you played Gears of War on Xbox360? Loads of realistic blood and gore, but it still was published the way it was, also in Europe and I think it did quite well in terms of sales. Self-censorship is never a good thing...

Sincerely


...Proud members of Pelaajalauta.fi messageboard

Tällä yksittäisellä viestillä tuskin on mitään vaikutusta, mutta jos pelaajat ympäri Eurooppaa lähettävät näitä viestejä niin voi olla, että RSG miettisi julkaisupolitiikkaansa uudestaan.

Tässä myös jonkun luoma vetoomus, mutta se ei poista tällaisten sähköpostien tarpeellisuutta.


« Viimeksi muokattu: 08.12.2007 20:30 kirjoittanut Turilas »
tallennettu
Re: No More Heroes (sis. valituskirjelmän, allekirjoittakaa!) « Vastaus #13 : 08.12.2007 20:35 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili IMO kans hyvä että sensuroivat. Ei veri tee peleistä parempia.

Mutta jos haluatte verta nähdä Ei Enää Verta Sankareissa, niin olisi tehokkaampaa jos jokainen lähettäisi tuon sähköpostin itse, sen sijaan että kasaatte allekirjotukset yhteen viestiin. Ja jos vielä suuremman vaikutuksen haluatte tehdä, niin tulostatte ja lähetätte sen perinteisenä etanakirjeenä. Ei nuo internetadressit ole varmaan koskaan mitään aikaan saanu.
tallennettu
Re: No More Heroes (sis. valituskirjelmän, allekirjoittakaa!) « Vastaus #14 : 08.12.2007 20:40 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Voi toki itekin lähettää, mutta jos ei jaksa ja välittää asiasta niin siinä tapauksessa voi osallistua tuohon.

Hyvä, että sensuroivat?! Huh, on kyllä eka kerta, kun jossain pelaajat puolustelevat pelien itsesensuuria tai sensuuria ylipäätänsä (ja olin kyllä Rocky_Balboan viestistä haistavinani sarkasmia). Tuo veri ei tee pelistä parempaa on vähän niin ja näin No More Heroesin kohdalla. Tämän pelin tyyliin tuo veren ylenpaljous kuuluu eikä siitä pääse mihinkään, että musta tuhka tuon läträyksen sijasta vie osan pelin viehätyksestä pois. Verenpaljous on kertakaikkiaan niin suuri, ettei sitä voi ottaa tosissaan, vaan lähinnä huumorin kannalta. Se on myös niin suuri, että se on olennainen osa peliä.
tallennettu
Re: No More Heroes (sis. valituskirjelmän, allekirjoittakaa!) « Vastaus #15 : 08.12.2007 21:10 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei mene mulle läpi tuo veretön versio. Varsinkin kun on pari viikkoa mässäilyt melkein jokaista pelistä julkaistua pätkää niin näyttää tuo sensuroitu painos niin laimealta. Tuskinpa se peliä kokonaan pilaa, mutta ei tee yhtään mieli tukea tuollaista toimintaa.
tallennettu
Re: No More Heroes (sis. valituskirjelmän, allekirjoittakaa!) « Vastaus #16 : 08.12.2007 22:52 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Eipä ole tämä peli pahemmin kiinnostanut. Muka-cool peli IMO.

Silti paska päätös jättää veri pois euro-julkaisusta. Punainen neste kun näyttäisi olevan pelin kantava voima.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: No More Heroes (sis. valituskirjelmän, allekirjoittakaa!) « Vastaus #17 : 08.12.2007 23:01 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Muka-cool? Nyt on joku pahasti pielessä.

Kaikista pahin juttuhan tässä on se, että se "FUCK YOU!" vihollista teilatessa ei tule tuntumaan luultavasti niin siistiltä ilman massiivista veriruiskua.
tallennettu
Re: No More Heroes (sis. valituskirjelmän, allekirjoittakaa!) « Vastaus #18 : 08.12.2007 23:10 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kaikista pahin juttuhan tässä on se, että se "FUCK YOU!" vihollista teilatessa ei tule tuntumaan luultavasti niin siistiltä ilman massiivista veriruiskua.
Jep, ja ne veriruiskut muutenkin kuuluvat tuon pelin yleiseen ilmeeseen kuin nappi silmään. Nyt kun katsoo tuota euroversiota, niin ei tuo musta tussahduskaan älyttömän pahalta tunnu, sopii äänitehosteisiin melko hyvin, mutta kun niihin tussahduksiin ei ole selvästikään edes panostettu yhtälailla kuin veriplässähdyksiin, joita on useita erilaisia.
tallennettu
Re: No More Heroes (sis. valituskirjelmän, allekirjoittakaa!) « Vastaus #19 : 08.12.2007 23:19 »
tuhis Vieras Mjoo, kyllä noita videoita vertailemalla on melko selvää kummassa oli enemmän fiilistä. Sarjisvertahan se, mutta taatusti nostattaa mummeleitten kulmakarvoja.

Tuli ihanasti mieleen Vandal Hearts ykkösen kuolinpurskahdukset.

tallennettu
Re: No More Heroes (sis. valituskirjelmän, allekirjoittakaa!) « Vastaus #20 : 09.12.2007 19:46 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Rope plesellä jossa lentää VERTA! Imen kyllä seuraavista rahoista tuon kokoelmaani.

Paska juttu ja huono vitsi tämä verettömyys. Sama kun pelistä poistettaisiin äänet. Voisin joskus taiteilla jonkinlaisen graafisen kirjeen, että mitä kehittäjille tapahtuu jos ragnarok toteutuu. Senverran suuri änkäys tämä on eurojen päälle.

Tosin onhan se aina kiva kun pelit möisi...

Lainaus
Muka-cool peli IMO.

Fuck yourself and die.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: No More Heroes (sis. valituskirjelmän, allekirjoittakaa!) « Vastaus #21 : 09.12.2007 23:54 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lainaus käyttäjältä: zoukka
Rope plesellä jossa lentää VERTA! Imen kyllä seuraavista rahoista tuon kokoelmaani.

Ehkä ennemminkin vuoropohjainen strategia rope-elementeillä.

Ei sillä, että konseptissa olisi jotain vikaa  :)
Voice of The World.
tallennettu
Re: No More Heroes (sis. valituskirjelmän, allekirjoittakaa!) « Vastaus #22 : 10.12.2007 08:14 »
tuhis Vieras Tuo Vandal Hearts on itseasiassa erittäin onnistunut peli. Siinä on selkeitä hahmoja persoonineen, juoni joka etenee kokoajan ja peli on ennen kaikkea toimiva taistelukentällä. Yksi sukulaispoitsu kysyi aina kauempaa kun vierailulle tuli, että onko Vandal Hearts lainassa vai hyllyssä, ja pelasi sitten kuuliaisesti pelin lävitse lähes joka kerta kun tuli ns. maalle kylään. Tuo alkoi jo silloin kun enkuntunnit vasta koulussa alkoivat.

En kyllä muista tuosta pelistä ihmeitä. En edes sen tarkemmin musiikkia, vaikka muistankin "hyräillyn" alkuteeman joka oli muistaakseni oikein hyvä. Täytyykin saakeli pelailla tuo taas läpi kunhan PS2:n tuikkaa seinään kiinni. Pelissä pystyi ns. päivittämään ukkojaan kun nämä saavutti tietyn tason, eli nämä tavallaan ylennettiin ja näiden ulkonäkö ja lyöntityylit muuttuivat. Siinä pystyi muistaakseni kuljettamaan hahmoa kahteen suuntaan ja esim. jousimiehistä saattoi joko kehittää kovempia jousimiehiä tai lentäviä yksiköitä jotka olivat heikkoja, mutta pääsivät vetten ylitse ja ennen kaikkea taittoivat pitkiä matkoja. Pelissä oli hienosti animoituja hyökkäyksiä ja muistan että joidenkin kirvesjermujen touhu oli melko tuimaa kun pienemmät yksiköt vedettiin poikki ja pinoon yhdellä murjaisulla. Monet hyökkäysanimaatioista löivät tietyssä mielessä ylitse aivan kuten tuo hillitön verisuihku mikä lensi tyypeistä näiden kuollessa taistelukentällä.

VHII on "tuorreempi" tapaus ja voin sanoa, että tämä peli on vaikea. Erikoisen siitä teki se, että vihollinen liikuttaa samaan aikaan ukkoja kuin sinä, eikä tämä tapahtunut aina tietyssä järjestyksessä. Se oli joskus aika hupaisaa jos tietokone liikutti ukkoa jonka kimppuun hyökkäsit ja miekkoset heittää piirileikin ja asettuu kumpikin paikkaan joka on toisen takana ja lyövät huti kun kukaan ei enää seiso hyökätyssä paikassa. Aika iso osa tuon ykkösen fanikantaa (jota ilmeisesti on melkolailla) pitää tätä kakkosta jonkinlaisena munauksena, mutta rehellisyyden nimissä en kyllä voi sanoa oikein juuta enkä jaata, sillä pelasin tätä niin kauan sitten ja touhukin jäi kesken kun Parappa hajotti PS1:n. Unohtanut valtaosan PS1-peleistä kun hankin PS2:n tuossa vuosi+ sitten, kun sillekin oli vaikka mitä mikä oli mennyt ohitse.

EDIT: Konami työstää ilmeisesti uutta Vandal Heartsia DS:lle.


« Viimeksi muokattu: 10.12.2007 12:03 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #23 : 10.12.2007 13:05 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Valituskirjelmä lähti seitsemän nimen saattelemana. Kiitos osallistuneille! Tämä teko vaikuttaa Rising Star Gamesin päätökseen 100%:n varmasti. :rollaus:

No, leikki sikseen. Tuli kerrankin vain sellainen olo, että teenpä jotakin enkä ainoastaan ruikuta ja niin pitäisi tehdä useamminkin.
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #24 : 10.12.2007 14:11 »
tuhis Vieras
No, leikki sikseen. Tuli kerrankin vain sellainen olo, että teenpä jotakin enkä ainoastaan ruikuta ja niin pitäisi tehdä useamminkin.

Mai hiro! :)

Lupaan ostaa pelin jos tuovat sen verta tihkuvana eurooppaan :P
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #25 : 14.12.2007 17:36 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Tuli vastaus:

Lainaus käyttäjältä: Richard Barclay
Thanks for your e-mail.  We know there has been much speculation in the press this week over what some people consider to be the censoring of our brilliant new action RPG, No More Heroes. 

We’d like to bring to your attention the recent joint statement by Suda 51 (the game’s writer and director) and Yasuhiro Wada, (President of Marvelous Digital Contents Company) the game’s Japanese publisher regarding the release of No More Heroes in Europe. 

“First, let me say how honoured I am that everyone in Europe is expecting No More Heroes.  The sales point of this game is action. Both I and Wada san have concentrated on making the best possible action game for the Nintendo Wii. We have chosen to release in Europe the same version as has shipped in Japan considering the broadly growing Wii market.”

So, to be clear, Rising Star Games has not censored No More Heroes.  The decision to release the same game as that successfully released in Japan was taken by the game creators.

Here is a link to the joint statement from trade weekly MCV’s site:

http://www.mcvuk.com/news/29132/Devs-decided-to-censor-Euro-No-More-Heroes

Also, please check out these great previews, each highlighting that fundamentally the action, characterisation, story and humour are the key elements to this highly anticipated gaming masterpiece. 

Games Radar

http://www.gamesradar.com/gb/wii/game/previews/article.jsp?releaseId=2006121210125293056&articleId=2007121192142843056&sectionId=1001

Gamespot

http://uk.gamespot.com/wii/action/heroes/news.html?sid=6183960&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;2

Eurogamer

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=89321

With regards

Richard Barclay

Että sellasta kiekkoo. Muistaakseni silloin, kun tiedot sensuroidusta Japani-versiosta tulivat, Suda51 vakuutti vielä pelin tulevan sekä Eurooppaan että Amerikkaan verisenä.

Lainaus käyttäjältä: Rising Stars Games
Why the decision [to add in additional gory detail to the US release] has been made is a difficult one for me to comment on - that's a Ubisoft decision for the North American market.
Peli oli kyllä verinen jo ennen kuin Ubisoft oli sen julkaisija Amerikassa. :rollaus:

Ihan miten vaan, kyllä mä tän kuitenkin ostan.
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #26 : 03.01.2008 16:24 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ei jaksa kuolla tuon sensuroinnin takia, vaikka se vituttaakin. Game of the Forever kuitenkin tiedossa...




Computerandvideogames löi 9.4 mikä on jo rohkaisevaa mainosta taviksillekin.

Tekis mieli pelata Killer 7:aa pahimmalla tasolla, mutta en taida uskaltaa  :(
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #27 : 04.01.2008 08:16 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
^Slol, katsopa tuon sivun muut arvostelut. Esim. Red steel sai kasin -> WTF?

Todella tyylikäs kansi. Eipä vaan taida olla Euroopassa sama.

Joo eipä noista saiteista nykyään ota selvää. Olihan tuo arvostelun loppukin aika läppä, mutta oli silti pakko hypettää kun ensimmäinen score kerran oli.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #28 : 15.01.2008 02:35 »
Pyramidhead Vieras Edge antoi pelille ysin  :o

Ainakin minulle tuli yllätyksenä. Odotan kyllä peliä sen erilaisuuden takia, mutta en todellakaan odottanut Edgen antavan sille noin kovia pisteitä. Peli saattaa olla paljon laadukkaampi kuin odotinkaan. Ei sillä että Edgeen mitenkään kovasti luottaisin, mutta onhan se nyt aika kova juttu, kun siinä lehdessä ja tuolla asteikolla ysin antavat.

Edit: http://gonintendo.com/?p=33287


« Viimeksi muokattu: 15.01.2008 02:42 kirjoittanut Pyramidhead »
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #29 : 17.01.2008 10:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Pikkulinnut visersi, että se sensurointi mitä pelistä löytyy on vain veren värin vaihtuminen. Eli siis päitten pitäisi myös PALL:issa lentää. Joten "hienoinen" helpotus ainakin minulle. Nyt vain keräämään ropoja kasaan ja tästä tuleekin varmaan se mun vuosittainen "täyshintainen ostos" ;)

Pahiksien konseptitaide on jotain naurettavan siistiä... en postaa kun spoilaa (en itsekään kaikkia katsonut).
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines