Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Nintendon ja Microsoftin mahdollinen liittouma  (Luettu 2513 kertaa)
Nintendon ja Microsoftin mahdollinen liittouma « : 22.02.2019 13:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Huhu on liian herkullinen jätettäväksi hype- ja uutisketjuun.

Tästä puhutaan:

- Microsoft tuo kenties jo tänä vuonna Switchille GamePass-palvelun XCloud-pilvessä, ja sen lisäksi julkaisee myös pelejä yksittäin.
- Ori ja Cuphead mainitaan tulevina peleinä
- Rare-pelit mahdollisia
- Lähteet eivät suostu kieltämään tai vahvistamaan, voisiko Nintendo vastavuoroisesti antaa omia pelejään Microsoftin alustoille
- Suuren profiilin Microsoft-sarja päätyy Switchille (Halo, Gear, Forza)



Tämä olisi tietenkin Nintendolle, joka ei ole saanut alustalleen tehojen puutteessa napsittua kaikkia merkittäviä 3rd partyjen julkaisuja, hyvä diili, vaikka onkin kyseenalaista, miten Xcloud toimisi Switchin Anytime, Anywhere -konseptissa. En osaa sanoa pelaamisesta streamien kautta juuta tai jaata, koska en omaa siitä yhtään kokemusta.

Microsoft on tunnetusti ollut aina Sonya avoimempi operoimaan muillakin alustoilla kuin omillaan, ja näin yhtiö saisi myös enemmän jalansijaa Japanista, jossa sen konsolit ovat olleet melkein kuriositeetteja. Sitä tärkeämpää on kuitenkin pilvipalvelun potentiaalisen käyttäjäkunnan kasvattaminen, markkinoilla, johon astuvat Googlen ja Amazonin kaltaiset jätit suurella volyymilla.

GamePass olisi kuitenkin 10 eurolla kuussa minulle varma satsaus, vaikka se toimisikin luotettavasti vain kotioloissa.

Tuntuu, että tästä puuhataan E3-messujen räjäytystä. Melkein olisi toivonut, että tämä olisi paukautettu pöytään täytenä yllätyksenä...



« Viimeksi muokattu: 22.02.2019 19:57 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendon ja Microsoftin mahdollinen liittouma « Vastaus #1 : 22.02.2019 14:18 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Ori ja Cuphead handheld modessa, mikä yhdistelmä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Nintendon ja Microsoftin mahdollinen liittouma « Vastaus #2 : 24.02.2019 23:50 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Microsoft ei usko konsolisotaan, hävittyään kolme sukupolvea putkeen. Sinänsä kyllä hyvä, sillä ehkä konsolien välinen kilpajuoksu kuuluukin jo menneisyyteen. Ensin ajattelin, ettei Onen pelejä kyllä saada rutistettua Switchille millään, mutta onhan Doomistakin ihan pätevä versio Switchillä, joten varmasti kun vaan tarpeeksi karsitaan saadaan paljonkin pyörimään.

Olisihan Nintendollekin hyvä saada esim. miljoonan lisämyynnit vaikkapa BotWille. Tässä vaiheessa se ei paljoakaan nakertaisi pelin vaikutusta Switchin menestykseen, mutta Xboxille se toisi ihan tajuttoman lisäarvon, ja Nintendolle muutaman miljoonan voitot. Toki kovimmille fanaatikoille tämä olisi varmaan jonkin sortin pyhäinhäväistys. Mutta kuten sanottua, ehkä ne ajat ovat ohi, kun konsolipojat toisilleen nokittelivat?

Toki realistina veikkaan, ettei Haloa nähdä Nintendolla eikä Zeldaa Boxilla. Varmaan jotain indy-pelien vaihtelua, ikivanhoja pelejä Rarelta, ja Blinx The Time Sweeper julkaistaan DLC-hahmona Super Smashiin.
tallennettu
Vs: Nintendon ja Microsoftin mahdollinen liittouma « Vastaus #3 : 25.02.2019 06:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Olisihan Nintendollekin hyvä saada esim. miljoonan lisämyynnit vaikkapa BotWille. Tässä vaiheessa se ei paljoakaan nakertaisi pelin vaikutusta Switchin menestykseen, mutta Xboxille se toisi ihan tajuttoman lisäarvon, ja Nintendolle muutaman miljoonan voitot.

Olisi aika merkillistä, jos XBoxilla BotW pyörisi ehostettuna. X ei juuri hikoilisi pyörittässään tämän konsolisukupolven parasta peliä 4K:na ja 60 kuvaa sekunnissa, jolloin alustalla olisi teknisesti ylivoimainen versio. Luulen, että vaikka Amerikan Nintendo olisi messissä, pistettäisiin Japanin puolelta kapuloita rattaisiin – ja siellähän kaikki isot päätökset tehdään.

Tai kuka tietää, ehkä Reggie sittenkin lähti, koska ei halua olla mukana rakentamassa uutta Nintendoa, joka antaa mestariteoksiaan muille alustoille!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendon ja Microsoftin mahdollinen liittouma « Vastaus #4 : 25.02.2019 09:09 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Eihän se olisi edes absoluuttisesti paras versio, sillä se ei olisi kannettava. Ja BotW on tuonut jo kaiken sen hyödyn Switchille, mitä se rahallisesti kykenee tuomaan, eli myynyt laitetta koteihin konsolin ensimmäisinä vuosina.

Edelleen en usko, että sitä tullaan millään Xboxilla näkemään, mutta jos miettii ihan realistisesti hypoteettisen Xbox-version haittoja Nintendolle tässä vaiheessa, olisi niitä melko vähän. Mutta jos Xbox-versio myisi vaikka 2 miljoonaa kappaletta, olisi tässä aika helpot 100 miljoonaa euroa tehtävissä.

Ongelma lienee siinä, että monien mielestä olisi vähemmän outoa pelata Halo 5 läpi Switchillä, kuin Zelda Xboxilla. Tästä syystä uskon, että mahdollinen Nintendon ja Microsoftin yhteistyö olisi enemmän näpertelyä jonkun vanhojen Rare-sarjojen ja indy-pelien kanssa.
tallennettu
Vs: Nintendon ja Microsoftin mahdollinen liittouma « Vastaus #5 : 25.02.2019 13:04 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Olisihan se kova veto jos Nintendon pelit tulisi kaikki Xboxille. Sitä uudelleen julkaisujen määrää... Tosin en oikein usko tähän. Koska mielestäni Nintendo häviäisi siinä reippaasti. Vaikka myönnän että tämä mielipide johtuu siitä että en näe kannettavuutta ostoperusteena. Jos Nintendo on tehnyt tutkimuksen jossa 70-90% pelaajista arvostaa kannettavuutta ylitse tehojen, siinä tapauksessa diili kannattaa Nintendollekkin.

Nintendo ymmärtääkseni kuitenkin vielä ratsastaa konsolien myyntituotoillakin. Xbox tuki olisi siihen varmasti lovi. Enkä tiedä paikkaisiko Xboxin peli myynti sitä. Nintendon pelit eivät kuitenkaan ole muille kuin Nintendon pelaajille Must-Have pelejä, joten tilanne olisi varmaan pääsääntöisesti enemmän niin että pelaajan konsoli+peli ostoksesta tulisi vain peli ostos.

Jos Nintendon pelit tulisivat myös Xboxille, itse en koskisi Nintendon uusiin konsoleihin enää ollenkaan. Vaikka ei sillä, ei sitä NS:ää ole vieläkään hyllyssä ;D Tosin tämä on WiiU:n BotW julkaisun syytä ja ansiota. Jos peliä ei olisi tullut WiiU:lle, NS todennäköisesti olisi jo hyllyssä. Nyt rahat odottelee Bayonetta 3:a. Ehkä Astral Chainiakin. Pelattua tulee muutenkin niin vähän nykyään, että jos jotain kilometrien pituisen backlogin ylitse ei ole, osto on turha.


En väitä että tietäisin asiasta mitään, mutta Nintendo tuntuu olevan pelimaailmassa nykyään se jota joko palvotaan tai siitä ei välitetä pätkääkään. Pelien tuominen muulle alustalle oman konsolin lisäksi voisi olla kohtalokasta. Ei sillä että sitä vastustaisin. Parasta olisi jos Nintendo alkaisi 3rd party kehittäjäksi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendon ja Microsoftin mahdollinen liittouma « Vastaus #6 : 25.02.2019 20:12 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Nintendon tapauksessa se nimenomaan olisi perseestä. Switch on siisti konsoli. Ps4 tai Xbone taas ovat aivan turhakkeita jos omistat niistä toisen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Nintendon ja Microsoftin mahdollinen liittouma « Vastaus #7 : 25.02.2019 20:57 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili No sehän se pointti oikeastaan onkin. Ainoa mikä tekee eron on Nintendo peleillään. Ne kun tulisi toiselle pärjäisi yhdellä laitteella.
Tosin itse kyllä väitän että Xboxille löytyy muutama peli joita olisi kiva pelata ja jotka eivät ole Sonyn koneelle, mutta se on sivu seikka. Pointti on se että pärjäisi pienemmällä määrällä laitteita.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendon ja Microsoftin mahdollinen liittouma « Vastaus #8 : 05.03.2019 12:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW MS-sisäpiiriläinen Brad Sams toppuuttelee huhuja ja sanoo, ettei Gamepassia nähdä Switchillä ainakaan "lähitulevaisuudessa."

https://nintendowire.com/news/2019/03/04/rumor-xbox-game-pass-on-switch-not-happening-in-the-near-term-but-ori-is-still-imminent/

Ori sen sijaan julkistettaneen viimeistään E3-messuilla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendon ja Microsoftin mahdollinen liittouma « Vastaus #9 : 05.03.2019 13:08 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Microsoft on jo tovin häivyttänyt konsolibisneksensä rajoja, ja kaikki omat pelit tulevatkin jo sekä Xboxille että PC:lle. Minecraft todistaa että Microsoft ei kainostele myydä pelejä muiden alustoilla.

Sonyn kanssa ei kauheita hyötyjä saisi toistensa kanssa päällekkäin menevien yleisöjen kanssa, eikä Sony edes haluaisi jakaa Gran Turismon myyntejä Forzan kanssa. mutta Nintendon kanssa olisi ihan eri potentiaali. Jos ei mitään muuta, niin Microsoftilla on Japanin markkinat täysin neitseelliset, Xbox Onen myynnit siellä voisi pyöristää vaikka nollaan. Japanissa Switch on kahdessa vuodessa myynyt yhtä paljon kuin PS4 viidessä vuodessa (Switch menee kohta ohi), joten siellä olisi Microsoftille futureprooffattu myyntialusta useammaksi vuodeksi.

Sekä Nintendo että MS hyötyisivät yhteisestä taistelusta Sonya vastaan, ja Microsoft on tällä hetkellä isommassa vastatuulessa joten heidän olisi ne päätökset tehtävä. Olisi kyllä mielenkiintoista.
tallennettu
Vs: Nintendon ja Microsoftin mahdollinen liittouma « Vastaus #10 : 20.03.2019 20:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Cuphead Switchille huhtikuun 18, ja Xbox Live -integraatio päivitetään myös peliin tulevina kuukausina!

It begins...  8)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines