Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 24
Tulostusversio
Aihe: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju  (Luettu 197198 kertaa)
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #420 : 08.05.2018 13:09 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Eipähän tarvitse vieläkään ostella onlinepelejä switchille.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #421 : 11.05.2018 09:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Bongasin tänään ensimmäistä kertaa Switchin lähijunassa; noin kymmenkesäinen nuori herra pelasi Neon Red & Blue -joikkarit laitteessa. Tuli jostain syystä mukava fiilis.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #422 : 05.06.2018 12:55 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli pari viikkoa sitten ostettua haman silikonisuojat joy-coneille jotka on muotoiltu niin, että koneesta saa paremman otteen.
Kuva: https://abload.de/img/hamakahvaarsvo.jpg

En kaipaa erillistä grippia enää ollenkaan ja noita ei tarvitse edes ottaa pois kun koneen laittaa telakkaan.
Hintaa prismassa vain 7.95e.

Tuli ostettua myös haman laturi 15e hintaan, mutta se ei toimi telakan kanssa.
Eipä tuo haittaakaan sillä ostin tuon sitä varten jos jotain tulee pelattua handheld moodissa ja akku meinaa loppua niin ei tartte sitä ainutta laturia repiä tv tason takaa irti.
Molemmille tuli jopa käyttöä kun totesin, että mieluummin pelaan 8-bittiset megamanit switchin ruudulta kuin telkkarin kautta. Näyttää ne vaan huomattavasti paremmalta pienellä ruudulla.


« Viimeksi muokattu: 05.06.2018 13:07 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #423 : 09.06.2018 18:00 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Superbeat xonic suorastaan "vaati", että ohjaimessa on napit ja tatit symmetrisesti aseteltu joten tilasin tuollaisen 8bitdo:n usb donglen jolla saa dual shock 4:n toimimaan switchissa.
Toimi juuri kuten luvattiin. Tikku kiinni telakkaan ja sitten vaan painoi tikussa olevaa nappulaa ja ds4:sta share+ps namiskaa ja parissa sekunnissa ohjain toimi kuten kuuluu.
Tulee kyllä megaman 7 ja 8 pelattua myös pleikkarin ohjaimella sillä siinä on niin paljon parempi tuntuma dpadissa ja nappuloissa verrattuna switchin pro ohjaimeen.

Hintaahan tuolla on 19.95e ja tuon kanssa pitäisi toimia myös wiiu:n pro ohjain, wii mote ja xbox one s:n ohjain.
Omani tilasin verkkiksestä ja ainakin cdon myy noita myös samaan hintaan.
Tikun ulkonäöstä ja paketista tulee kyllä täys kymppi.

tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #424 : 13.06.2018 10:59 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Latasin tuon Fortniten Switchille, vaikka en niin välitäkään pelistä sen rakennuspaskan ja luokattoman randomin ampumisen takia.

Mutta täytyypä sanoa, että on kyllä todella hyvä porttaus! Crossplay pc- ja xbox-pelaajien kanssa ja hemmetti voice chat -tuki ilman mitään Nintendon paskahärpäkkeitä. Siis miksi helvetissä Nintendo tuputtaa sitä paskaansa peleissään, jos Switch tukee suoraan Voice Chattia kuulokeportista? Muutenkin kaikki friend-listat voi importata muilta konsoleilta, säätää kontrollit ja asetukset just niin kuin haluaa. Muutenkin näyttää hyvältä ja pyörii tarpeeksi sulavasti. Tulee varmasti olemaan supersuosittu Switchilläkin.

Meni myös Hollow Knight latinkiin ja kohta tulee Dark Souls. Ikarugakin tuli ladattua ja pelattua reissussa. Vaikka E3-messut vedettiinkin persereikään, niin Switch on kyllä itselleni ylivoimainen suosikkikonsoli tällä hetkellä. Ei vaan kannettavuutta voi mikään päihittää ja enemmän kuin riittävästi pelattavaa. Ostan aina Switch-version peleistä mieluiten juurikin kannettavuuden takia. Muutenkin laite saa Ps4:n ja Boxin tuntumaan lagiselta ja käyttöliittymältään surkealta, joiden käynnistämistä saa odotella tunnin. Ja jos Nintendo ei saa tuota vanhoja pelejään, niin onneksi voi vetää kohta homebrewt.

Enää kun sais ristiohjaimellisen Joyconin.


« Viimeksi muokattu: 13.06.2018 11:06 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #425 : 13.06.2018 11:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Latasin tuon Fortniten Switchille, vaikka en niin välitäkään pelistä sen rakennuspaskan ja luokattoman randomin ampumisen takia.

Mutta täytyypä sanoa, että on kyllä todella hyvä porttaus! Crossplay pc- ja xbox-pelaajien kanssa ja hemmetti voice chat -tuki ilman mitään Nintendon paskahärpäkkeitä. Siis miksi helvetissä Nintendo tuputtaa sitä paskaansa peleissään, jos Switch tukee suoraan Voice Chattia kuulokeportista? Muutenkin kaikki friend-listat voi importata muilta konsoleilta, säätää kontrollit ja asetukset just niin kuin haluaa. Muutenkin näyttää hyvältä ja pyörii tarpeeksi sulavasti. Tulee varmasti olemaan supersuosittu Switchilläkin.

Pelataan Duoa/Squadia joku ilta, ja näytetään ananastukille, mistä poro pissii  :P

30fps ei häiritse Fortnitessa läheskään samalla tavalla kuin vaikkapa Rocket Leaguen Quality-tilassa. Tuntui jopa kummallisen sulavalta, eli arvelisin sen olevan täysin lukittu ilman droppeja (tämä ennen kuin DF kertoo sen kyntävän alle kahdenkympin)

Lainaus
Enää kun sais ristiohjaimellisen Joyconin.

Täytyy varmaan importata se heinäkuussa Japanissa ilmestyvä Horin ristiohjain-Joykkari jossain vaiheessa, vaikka sitä voikin käyttää vain portablena. Play-asiasta näyttää tosin olevan ensimmäinen erä myyty loppuun.


« Viimeksi muokattu: 13.06.2018 11:23 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #426 : 13.06.2018 13:02 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Voinko laittaa PS4:llä ja pc:llä käytössä olevan Epic-tilin Switchin Fortniteen? Xboxilla yritin, niin se paska ei suostu kirjautumaan sisään, vaan ilmoittaa virheestä. Mutta uloskaan ei voi kirjautua, jotta voisi vaihtaa tilin toiseen, joten peliä ei pysty pelaamaan ollenkaan. En haluaisi samaa paskaa Switchillä kokea.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #427 : 13.06.2018 13:07 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Pc ja Xbox-tunnarit voi. Sonyn homostelujen takia ps4-versio on täysin omassa lokerossa. Peli kysyi heti ekana epic-tilin tunnusta käynnistäessä.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #428 : 13.06.2018 13:14 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili PS4-tunnarini toimii pc:llä, mutta tuskin tulee siispä toimimaan Switchillä. Perkeleen Sony.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #429 : 13.06.2018 13:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jos Fortnitea pelaa kerrankin Epic-tunnuksellaan PS4:llä, sitä ei käsittääkseni voi enää käyttää Xboxilla tai Switchillä, vaikka tunnuksen linkittäisi pois Sonystä.

PS4 ja PC ymmärtävät sen sijaan toisiaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #430 : 13.06.2018 13:22 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Jep... Tämä selvisi minullekin nyt. Mikä on ihan hanurista, sillä minulla on maksettu Battle Pass ja V-Buckseja tilillä, ja nyt tilini on Sonylla panttivankina, kun olen pelannut PS4-versiota.

Jos vielä hyväksyn tämän, niin pyllystä kuin se onkin, niin se on kyllä vaikeampi sulattaa, että tiliä ei saa irroitettua Sonyn paskamasiinasta enää mitenkään. Kiva homma.

Voinhan minä uudenkin tilin luoda, mutta Xboxilla en saa enää tiliä edes vaihdettua, edes vaikka poistaisin pelin ja lataisin uudelleen. Se on vain jumissa siellä error-viesteissä.
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #431 : 13.06.2018 15:44 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW No positiivista on kuitenkin, että ettette menetä mitään. Fortnite on syöpää.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #432 : 13.06.2018 16:16 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
No positiivista on kuitenkin, että ettette menetä mitään. Fortnite on syöpää.
Yllättävän mukavaa ollut pelaaminen. Ehkä itsellä joku ikäkriisi vaan päällä, ja uskottelen tykkääväni tällaisesta jonnepelistä, mutta ei räiskintärintamalla ole oikein mikään muu napostellut viimeaikoina samalla vimmalla kuin Fortnite.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #433 : 13.06.2018 16:47 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Xboxilla en saa enää tiliä edes vaihdettua, edes vaikka poistaisin pelin ja lataisin uudelleen. Se on vain jumissa siellä error-viesteissä.

Meilaa Epicin tukeen, pienen tutkiskelun jälkeen löysin Reseterasta tämän:

Lainaus
Your option is email them and tell them to remove the xbl account from the epic account and only the xbl account because if it's the PSN account you'll basically lose everything.

After they disconnect it (yes it took weeks for me) you make a new epic account that will be solely for Xbl linking and link the xbl account to that epic account. Then you can play.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #434 : 16.06.2018 18:05 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Haha, kuulostaa melkein yhtä helpolta kuin uuden 3DS:n ostaminen ja tilin "siirto".

Täysin käsittämätöntä, että tällaisia ratkaisuja joutuu käyttämään vielä Herran vuonna 2018.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #435 : 27.06.2018 07:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nintendon päivitetty kultakolikkosysteemi ei loppujen lopuksi olekaan hassumpi, ainakaan sellaiselle, jonka pääalusta on Switch. Laajennuksista, fyysisistä "isoista" julkaisuista ja pienemmistä digiostoksista kertyy tilille säännöllisesti viitisensataa kolikkoa, joka tarkoittaa jo viiden euron alennusta. "Oho, taas tuon verran kertynyt" on ollut positiivisessa mielessä huomioni sen sijaan, että olisin päivitellyt ettei profiiliin kerry mitään. Täyttä bonustahan tämä meille on, eikä kilpailijoilla käsittääkseni ole tarjolla ainakaan reilusti parempaa järjestelmää.

Käytän kultaa seuraavan kerran joko Mega Man X -kokoelmaan tai sitten Hollow Knightiin, jos uskallan ostaa sen tässä pelimeressä pulikoidessani.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #436 : 27.06.2018 17:54 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsellekin kertynyt taas kympin edestä kultakolikoita. Säästin niitä xenobladen expansion passia varten, mutta päätinkin laittaa verkkiksestä fyysisen paketin varaukseen vaikka hintaa tulee reippaasti enemmän.
Nyt saa sitten rabbids lisärin halvalla.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #437 : 28.07.2018 07:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.nintendolife.com/news/2018/07/horis_mario_and_zelda_themed_d-pad_joy-con_limited_to_handheld_mode_arrives_locally_this_september

Horin D-pad joykkari tulee myyntiin maailmanlaajuisesti syyskuussa. Ominaisuuksiltaan se on samalla lailla kaikesta (gyro, tärinä, bluetooth) riisuttu malli kuin Japanissakin myytävä. Hintaa on kuitenkin vain 25 dollaria/euroa?, eikä Mega Manin kaltaisissa peleissä edes tarvitse yleensä näitä pois pudotettuja ominaisuuksia. Niinpä hankin tämän (ehkä molemmat), etenkin jos lupauksien mukaisesti tilkkivät ohjaimen akkusyöpöttelyn kohtuulliseksi.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #438 : 31.08.2018 10:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 6.0-päivitys tulossa hyvin pian, kenties ensi maanantaina? Paljon lisää turvallisuutta, mutta hyvin vähän uutta loppukäyttäjälle.

Mutta, tämä datalouhinnan myötä palljastunut juttu on kylläkin hyvin mielenkiintoinen:



Julkaiseeko Nintendo virallisia NES-ohjaimia, jotka ovat Switch-yhteensopivia? Ja onko tuo yksi SNES-ohjain vai Wii:n Classic Controller?

6.0, melkein varmasti uusi Online-Direct, palvelun avautuminen... ensi kuussa tapahtuu, ja paljon!

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #439 : 31.08.2018 12:08 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
6.0-päivitys tulossa hyvin pian, kenties ensi maanantaina? Paljon lisää turvallisuutta, mutta hyvin vähän uutta loppukäyttäjälle.

Mutta, tämä datalouhinnan myötä palljastunut juttu on kylläkin hyvin mielenkiintoinen:



Julkaiseeko Nintendo virallisia NES-ohjaimia, jotka ovat Switch-yhteensopivia? Ja onko tuo yksi SNES-ohjain vai Wii:n Classic Controller?

6.0, melkein varmasti uusi Online-Direct, palvelun avautuminen... ensi kuussa tapahtuu, ja paljon!



Tuo viimeinen tyhjä/musta ruutu lienee joku uusi kinect/eyetoy kopio! Ohjainta ei tarvita!
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #440 : 31.08.2018 12:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
6.0-päivitys tulossa hyvin pian, kenties ensi maanantaina? Paljon lisää turvallisuutta, mutta hyvin vähän uutta loppukäyttäjälle.

Mutta, tämä datalouhinnan myötä palljastunut juttu on kylläkin hyvin mielenkiintoinen:



Julkaiseeko Nintendo virallisia NES-ohjaimia, jotka ovat Switch-yhteensopivia? Ja onko tuo yksi SNES-ohjain vai Wii:n Classic Controller?

6.0, melkein varmasti uusi Online-Direct, palvelun avautuminen... ensi kuussa tapahtuu, ja paljon!



Tuo viimeinen tyhjä/musta ruutu lienee joku uusi kinect/eyetoy kopio! Ohjainta ei tarvita!



Tulipa muuten himmeät Nintendo Revolution hype -flashbackit tuosta   ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #441 : 01.09.2018 08:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tämä nyt on parin viikon takainen uutinen, mutta menköön: http://www.nintendolife.com/news/2018/08/the_switchs_home_menu_uses_less_than_200_kb_of_resources_for_super-fast_load_times

Lainaus
amazingly, the Switch's home menu uses "less than 200 KB" worth of resources, allowing for that speedy initial load time which still stands as one of the console's great little features.

Lainaus
It turns out that the NES acted as a great inspiration for the Switch's feature-light system; back then, turning on the console simply launched you into a game, and Nintendo hoped to recreate a similar feeling here. Animations have been purposefully kept as short as possible, and any additional actions such as responding to "are you sure?" menu screens - after choosing to close a game, for example - were kept to a minimum.

Rakastan Switchin käyttiksessä sen reagoivuutta; ota laite käsiin, pelaat parissa sekunnissa, varsinkin jos käynnistät pelin sisäisestä muistista. Simppeliä, ja kuin silloin ennen vanhaan.

Ihmiset mankuvat laitteeseen paljon uusia ominaisuuksia, kuten teemoja, taustamusiikkeja ja kansioita. Miten paljon niitä on mahdollista lisätä pitäen laite totutun salamannopeana? Minä en ainakaan haluaisi luopua tästä Switchin tavaramerkistä, nyt kun siihen olen tottunut.

Pilvitallennusten jälkeen haluaisin kyllä kansiot, koska pelejä alkaa olla kymmeniä, ja jos NES-julkaisutkin ovat tavallisia eShopista ladattavia pelejä ikoneineen, alkaa kansioilla olla oikeasti tarvetta melkeinpä kaikilla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #442 : 07.09.2018 22:11 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili https://nintendoeverything.com/splatoon-2-pokemon-lets-go-cloud-saves/

Ilmeisesti ainakaan splatoon 2 ei tule tukemaan pilvitallennusta.
Nythän kaikki online data on vain switchin muistissa. Pakko kysyä, että mitä helvettiä siellä taas ollaan poltettu tai syöty.
Tietenkin jo alunperinkin kaikki online data pitäisi olla sidoksissa tiliin ja nintendon omilla servereillä tallessa, mutta minkäs teet kun iso N haluaa tulla jäljessä.

"On Nintendo’s North American website, the Splatoon 2: Starter Pack page states: “This game does not support Save Data Cloud backup.” Unless this is an error or a misunderstanding, cloud saves won’t be supported here. We’ll know for sure once the service officially starts this month."

"The game pages for Pokemon: Let’s Go, Pikachu / Eevee also have the same notice. Both may not support cloud saves as well. "

"Same notices are also on the game pages for NBA 2K19, FIFA 19, Dead Cells, and Dark Souls: Remastered."

Jos pitää paikkansa niin todella "vahva" aloitus maksulliselle onlinelle.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #443 : 08.09.2018 06:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.gameinformer.com/2018/09/07/multiple-switch-games-including-pokemon-splatoon-and-dark-souls-do-not-support-cloud

Nintendon vastaus:

Lainaus
"The vast majority of Nintendo Switch games will support Save Data Cloud backup. However, in certain games this feature would make it possible to, for example, regain items that had been traded to other players, or revert to a higher online multiplayer ranking that had been lost. To ensure fair play, Save Data Cloud backup may not be enabled for such games. To ensure that Save Data Cloud backups cannot be used to unfairly affect online multiplayer rankings, the feature will not be enabled in Splatoon 2."

Syyn sinänsä ymmärrän, mutta eikö muka olisi teknisesti mahdollista kiertää tätä? Varmasti olisi, mutta Nintendolta on ehkä loppunut aika tai tahto tehdä niin. En usko, että Xboxilla ja Pleikkarilla pilvitallennukset toimivat online-keskeisissä peleissä näin rajoittuneesti. Kyse lienee tavasta, millä Nintendo on oman pilvipalvelunsa toteuttanut.

Olen pelannut Splatoon 2:ta enemmän kuin mitään muuta Switch-peliä, ja haluaisin tuon saavuttamani progression olevan turvassa – ja sitten saa lukea tällaista pazkaa.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #444 : 08.09.2018 07:18 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili NS:lle julkistettiin FFXV: Pocket Edition. Tällä tahdilla Directistä tulee 3DS Direct. Saa nähdä kuinka kauan Nintendo odottaa. Yhtään vähättelemättä tragediaa, globaaleilla markkinoilla ei pitäisi rampautua näin. Kyseessä on vielä ennakkoon nauhoitettu mainos.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #445 : 08.09.2018 07:49 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili

Syyn sinänsä ymmärrän, mutta eikö muka olisi teknisesti mahdollista kiertää tätä? Varmasti olisi, mutta Nintendolta on ehkä loppunut aika tai tahto tehdä niin. En usko, että Xboxilla ja Pleikkarilla pilvitallennukset toimivat online-keskeisissä peleissä näin rajoittuneesti. Kyse lienee tavasta, millä Nintendo on oman pilvipalvelunsa toteuttanut.

Olen pelannut Splatoon 2:ta enemmän kuin mitään muuta Switch-peliä, ja haluaisin tuon saavuttamani progression olevan turvassa – ja sitten saa lukea tällaista pazkaa.


Eihän tuo muuta vaadi kuin sen, että se online data tallennettaisiin nintendon servereille. Noinhan se toimii oikeastaan jokaisessa modernissa pelissä aina codeista gta onlineen. Ainoastaan yksinpeli data on koneen kovolla ja kaikki online matsku servereillä.
Noin se olisi alunperinkin pitänyt tehdä ja oikeasti yllätyin siitä, että kaikki on vain switchin muistissa. 
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #446 : 08.09.2018 09:59 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Megaman vaikutti ihan hyvältä, mutta ei sitä handheldinä voinut pelata viittä minuuttia kauemmin. Molempien käsien sormet aivan juntturassa noiden switchin nappien koon ja sijoittelun vuoksi. 3DS on ergonomian riemuvoitto Switchiin verrattuna.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #447 : 08.09.2018 12:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nyt kun olen miettinyt Civ kutosta enemmän, tajuan miten täydellinen se on alustalle. Samasta syystä pelistä on olemassa myös mobiiliversio: ruudulla on niin paljon valikkoa, nippelia ja nappelia, ettei peliä ole mukavaa pelata isostakaan televisiosta. Ehkä jonkinlainen tapa skaalata UI:ta löytyy, mutta toisaalta sitäkin voi tehdä vain tiettyyn pisteeseen.

Mutta otapa rento asento sohvalla/nojatuolissa, keitä kahvit ja nappaa Switch käsiin, käyttis on ulottuvillasi ja tunnet olevasi enemmän pelissä sisällä intiimimmän pelitavan takia. Pelaat kunnes akku loppuu tai saat kutsun naapurin Anselmin kattobileisiin. Muuten menisin, mutta liian äijävoittoista makuuni.


« Viimeksi muokattu: 08.09.2018 12:55 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #448 : 14.10.2018 12:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Horin D-padilliset Joy-conit tilattavissa nyt mm. Verkkokaupasta.

https://www.verkkokauppa.com/fi/product/67105/krgvn/Hori-Zelda-D-Pad-ohjain-Switch
https://www.verkkokauppa.com/fi/product/39126/krgtt/Hori-Mario-D-Pad-ohjain-Switch

Hinta (22,90) on sen verran halpa, että iskin Zelda-teemaisen ohjaimen tänä aamuna tilaukseen. Toimitusajaksi arvioidaan 4-5 päivää, joten ehkä ensi viikolla tätä pääsee jo testaamaan.

EDIT:

Sain Horin Joykkarin tänään. Tuntuupa mainiolta pelata 2D-pelejä kunnon ristiohjaimella handheldinä. Tähän hintaan tämä onkin pakko-ostos sellaiselle, joka tykkää sohvan nurkassa käpertyä Super Mario Bros 3:n, Hollow Knightin, Megamanin tai vaikkapa Puyo Puyo Tetriksen ääreen. Tässä moodissa pelatessa fiilis on hieman erilainen kuin telakoituna, henkilökohtaisempi ja jopa tunnelmaltaan vahvempi, jos pelaa pimennetyssä huoneessa käyttäen laadukkaita kuulokkeita.

Horin Joy-con vetää virtansa suoraan laitteesta, mutta ohjaimen vaikutus akun kestoon on minimaalinen, varsinkin kun 6.0-päivitys korjasi ohjaimen holtittoman virralla syöpöttelyn lepotilassa. Nyt joykkarin voi aivan hyvin jättää pelisessioiden välissäkin kiinni Switchiin ilman pelkoa siitä, että laitteen akku olisi seuraavalla pelikerralla tyhjä.


« Viimeksi muokattu: 18.10.2018 18:55 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #449 : 09.11.2018 06:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Switchin Youtube onkin melko loistava porttaus! 1080p 60 fps, ja vielä portablena! Onkohan Panic Button tehnyt tämän?  :P

4K-televisioni app on jähmeämpi käyttökokemukseltaan, joka johtunee korkeammasta resoluutiosta, enkä tiedä onko sen "neliytimiseksi" mainostettu suoritinkaan loppujen lopuksi Tegra X1:n tasolla. 4K-videot (yleensä Digital Foundryn) katson toki yhä sillä, mutta muuten Switch saattaa käyttökokemuksen puolesta viedä voiton. Monesti pelaamisen jälkeen kun tulee katsottua video tai pari, eikä nyt tarvitse enää vaihtaa konsolilta sen tehdäkseen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 24
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines