Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 24
Tulostusversio
Aihe: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju  (Luettu 207062 kertaa)
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #270 : 03.03.2017 15:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Switch onkin vähän kinkkisempi sijoitettava TV-tasolle, koska se vie pystysuunnassa huomattavasti enemmän tilaa kuin muut konsolit, kun laitteen yläpuolelle täytyy jättää tilaa... öh, telakoitumista varten. Sijoitin sen televisioni taakse toistaiseksi, mutta eihän paikka ole millään tapaa optimaalinen. Ehkä pitää käydä ostamassa IKEAsta jokin halpa apupöytä tasoni viereen.

http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20011413/

Osta poika LACK! Kokoomiseen GOOD LUCK!


« Viimeksi muokattu: 03.03.2017 15:51 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #271 : 03.03.2017 15:53 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Jotain 500 euroa Switch ja joku Limited versio Zeldasta, koska Verkkokauppa ei pystynyt toimittamaan jostain helkkarin syystä normaalia versiota. Aijai. Ja mitään muuta järkevää peliä ei ole tulossa ennen loppuvuotta.

Alkoi jopa itsekin miettimään, että mitä molon järkeä ostaa ja pelata Zelda Wii U:lla. Eivät voineet edes sitä minipelijöötiä iskeä mukaan ilmaiseksi, vaikka laite on vielä aivan beta-vaiheessa softan puolesta muutenkin. Laitteessa ei ole niin kuin mitään ja eshop pelkkä reikä. Ei edes virtual consolea. Miettii taas, että mitähän Nipa taas puuhaillut viime vuodet, kun ainoa peli on Wii U:n porttaus, eikä edes perustoiminnot ole valmiina.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #272 : 03.03.2017 15:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Laitteessa ei ole niin kuin mitään ja eshop pelkkä reikä. Ei edes virtual consolea. Miettii taas, että mitähän Nipa taas puuhaillut viime vuodet, kun ainoa peli on Wii U:n porttaus, eikä edes perustoiminnot ole valmiina.

Mutta onhan tämä paljon parempi tilannetta, jossa kaikki olisi kaadettu mukaan keskeneräisenä, hitaana ja temppuilevana. Parempi Apple-tyyliin lisäillä ominaisuuksia pikku hiljaa. Uusia päivityksiäkin odottaa, jos sieltä tippuu aina jokin kiva ominaisuus. Vaikka tietäisikin, että tämä kaikki olisi pitänyt periaatteessa löytyä julkaisussa.

Tässä on erinomainen pohja, mille rakentaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #273 : 03.03.2017 17:39 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Joo, oon nyt rullaillut nää valikot jo niin monesti ympäri, että pakko päästä pelaamaan. Amazonin 50 euron Zelda-toimitus viivästyy maanantaille. Kävin katsomassa liikkeistä Zeldaa. Hinta 65-70 €. En edes muista, milloin olisin viimeksi maksanut mistään pelistä 50 euroa, saati 70 euroa, joten sinne jäi peli kauppaan. Tolla erotuksella ostaa eShopista jo jotain. Ostinkin sitten Shovel Knight: Treasure Troven, kun sitä peliä en ole vielä pelannut. Kehuja kuullut kyllä. Just latautu ja nyt pelaamaan!
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #274 : 03.03.2017 18:15 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Sitten odotellaan taas yhtä NES peliä virtual consoleen per kuukausi ainakin pari vuotta  :lol:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #275 : 03.03.2017 20:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ei hirveästi moitittavaa Joycon-ohjaimista kolmen tunnin Zeldan pelaamisen jälkeen. Tattien liikerata tuntui ensialkuun vähän oudolta, mutta hetken päästä pelasinkin jo ilman mitään kommervenkkejä. Ainakin tuon tyyppisessä pelissä tuntuu toimivan mallikkaasti.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #276 : 03.03.2017 21:10 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Ite ostin sittenkin Pro -ohjaimen heti alkuun ja ei kyllä kaduta pätkääkään. Mukava myös ettei tarvise olla erikseen irrottamassa Joy-coneja kun siirtyy pelaamaan telkulla.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #277 : 03.03.2017 22:56 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Näytönsuoja voi olla aika aiheellinen:

http://neogaf.com/showthread.php?t=1349599
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #278 : 03.03.2017 23:48 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Telakka on kyllä aivan kamalasti suunniteltu. Minkä ihmeen takia noiden piuhojen pitää sojottaa sivulle eikä taakse, niin kuin kaikissa maailman muissa elektroniikkalaitteissa? Fiksua on myös laittaa USB-portit päinvastaiseen suuntaan, joten johtoja sojottaa rumasti joka suuntaan, kun Pro Controller on johdolla latauksessa. Telakkaa ei myöskään saa nätisti muiden konsolien kanssa tv-tason uumeniin piiloon, vaan sitä pitää pitää näytillä - ellei sitten ala kikkailemaan pidemmän HDMI-kaapelin kanssa ja raahaa vehjettä jonnekin jumalan selän taakse.

Kaiken kruunaa tuo naarmuuntuminen. Minkä takia telakassa edes pitää olla tuollainen turha muoviseinä konsolin ruudun edessä? Konsolin kaatumisen riski olisi varmasti voitu hoitaa muullakin tavalla.

Muuten kyllä vaikuttaa ihan pätevältä vehkeeltä, mutta on ihan käsittämätöntä, minkälaisia idiootteja Nintendolla on töissä. Näitä lapsuksia tulee varmaan löytymään vielä pitkään.

EDIT: Tai luoja paratkoon, mitä jos näytön lasi olisikin sellaista materiaalia, ettei se naarmuunnu viikossa normaalikäytössä?!?!?


« Viimeksi muokattu: 03.03.2017 23:58 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #279 : 04.03.2017 00:34 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Laita, Scarf, Pro-ohjaimen USB-johto sinne luukun alla olevaan porttiin ellei sulla ole siellä jo jotain muuta. Saat kaikki johdot samansuuntaisiksi.

Itseänikin ihmetytti, ettei telakan seinämissä ole mitään pehmeää suojaa. Näyttöhän tossa naarmuuntuu, jos ei ole varovainen.

Muita miinusjuttuja, mitä itse olen bongannut, on ensinnäkin tuo näytön takana oleva jalka. Se ei ole kovin kätevä, kun se on vain toisella laidalla eikä koko laitteen leveydeltä. Vaikea saada näyttö pysymään pystyssä vähänkään epätasaisella alustalla, kun näyttö kellahtaa nurin toisen laidan painosta. Olisi myös kiva, jos jalan kulmaa voisi jotenkin säätää, että saisi näytön kulloisenkin asennon mukaan optimaalisesti. Katselukulmat ovat kyllä hyvät näytössä, joten sinänsä tämä ei ole ongelma.

Se toinen miinusjuttu, aika merkityksetön, on noi käsihihnapalat, jotka voi kiinnittää Joy-Coneihin. Ovat rimpulat, liikkuvat hieman Joy-Conin laidassa lukittunakin, jos painaa oikeasta kohdasta.

Plussaa on laitteessa kyllä paljon enemmän. Switch on suorastaan aika vekkuli laite, kun sitä voi käyttää niin monella tavalla. Olen tänään pelannut TV:stä Pro-ohjaimen avulla, kanniskellut laitetta Joy-Conit laidoissa kiinni samalla pelaten, pelannut keittiössä, eteisessä, olkkarissa, nojatuolissa, sängyssä. Välillä oon laittanut näytön pystyyn johonkin ja pelannut kädet vapaina irrotetuilla Joy-Coneilla. Kokeilin myös jonkun aikaa pelata yhdellä Joy-Conilla poikittain. Sekin onnistui ihan kivasti. Sitten satunnaisesti olen käyttänyt kosketusnäyttöä, kun olen muistanut, että sekin on tässä olemassa. Hauskaa.

Paremman jalan lisäksi olen keksinyt yhden parannusidean: olisi kiva saada äänet Bluetooth-kaiuttimeen Bluetoothilla. Siinä tosin olen huomannut muilla laitteilla tulevan viivettä ääneen. Musiikin kuuntelussa se ei haittaa, mutta peleissä ääni pitäisi tulla just oikea-aikaisesti.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #280 : 04.03.2017 07:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Ehkä mun Switchi jääkin sitten sinne TV:n taakse piiloon...  ;D

Tiedä miten liioiteltu soppa tuokin on, mutta teinpä nyt ainakin toistaiseksi jonkinlaisen hätäratkaisun, ennen kuin selviää onko kyse todellisesta, kaikkia käyttäjiä koskettavasta suunnitteluvirheestä.


GAFia ja luin, ja siellä esille tuli sähköteippi: http://www.biltema.fi/fi/Rakentaminen/Teipit/Sahkoteipit/Sahkoteipit-2000038167/


« Viimeksi muokattu: 04.03.2017 08:47 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #281 : 04.03.2017 10:00 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Eikö tuossa muka ole mitään pehmustetta itsessään? O_o Hah :lol: On vain ajan kysymys kun netti täyttyy kuvista joissa itse ruutu täynnä naarmuja. Yhden sivunaarmukuvan taisin nähdäkin, mutta ohitin sen sillä että se oli sivunaarmu.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #282 : 04.03.2017 12:10 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Näyttää siltä että jos onnistuu naarmuttamaan niin naarmuuntuu toi näytön kehys. Vähän silti kehnosti suunniteltu kokonaisuus toi dock.

Pistäkääs kaveripyyntöä: SW-7728-0408-5687
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #283 : 04.03.2017 12:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tuuletin ärähti täysille, kun iskin laitteen mikrokuidun pehmeyteen – susi jo syntyessään!

Pistän ne sähköteipin palat paikalleen, ja sitten unohdan onnellisesti koko aiheen. :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #284 : 04.03.2017 20:54 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01N9RG3XS/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1488653182&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=orzly+switch&dpPl=1&dpID=51W22TdpLXL&ref=plSrch

Tuollainen tuli laitettua tilaukseen, vaikka vituttaakin maksella yhtään ylimääräistä Nintendon kämmeistä.

Lasinen kalvo suojaa Switchin muovista ruutua paljon paremmin kuin muoviset ja ihan yhtä helposti naarmuuntuvat suojakalvot, joita Suomen peliliikkeissä myydään.

Hinta oli 20e kuluineen (vrt. Horin muovinen suojakalvo, jota saa Suomessa 15 eurolla), eli valitettavasti tuotteesta joutuu maksamaan sikamaiset postikulut, mutta minkäs teet. Parempi tilata ennen kuin ovat tuoltakin loppuunmyyty.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #285 : 04.03.2017 23:53 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Tuli itsekin laitettua juuri noita samoja suojia tilaukseen. Tosin eBaysta sai pikkaisen halvemmalla vielä.

http://www.ebay.co.uk/p/Orzly-Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-Twin-Pack-for-Nintendo-Switch/508069844
Kokoelma
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #286 : 05.03.2017 14:34 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Jostain syystä en saa surround PCM -signaalia vahvistimen läpi. Ainoastaan stereo toimii. Muilla vastaavia ongelmia?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #287 : 06.03.2017 20:58 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili
Näitä lapsuksia tulee varmaan löytymään vielä pitkään.

Ilmeisesti konsolista ei saa virtaa pois Pro Controllerilla, vaan sen saa ainoastaan Sleep Modeen. Onpa taas fiksusti suunniteltu. Olen myös varma, että tulevaisuudessa näistä hajoaa akut nopeasti, kun ihmiset pitävät konsolia jatkuvasti telakassa Sleep Modessa latautumassa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #288 : 07.03.2017 11:46 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Koko laite on aivan beta-vaiheessa tällä hetkellä. Ikinä nähnyt yhtä keskeneräistä laitetta softan osalta julkaisussa. Laitteessa ei ole yhtään mitään, paitsi parental control -tsydeemit, jonka Nipa vissin taas nähnyt tärkeimpänä tehdä ekana kuntoon. Plussaa sentään kyllä se, että laite toimii kuin Nintendo 64, kun ei ole mitään pyöritettävää taustalla.

Onneksi softapuolen jutut on sentään ainakin teoriassa helppo lisätä ajan kanssa mukaan. Joku paska näyttö olisikin sitten paljon pahempi ongelma ja laitteen rautakin vissiin aika hyvää käsikonsoliksi, joten kyllä tässä vielä toivoa on.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #289 : 08.03.2017 07:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Myydyin Nintendo-konsoli ikinä lanseerauksessaan Euroopassa. Vau!

Ansaittua. Switch on todella koukuttava laite, jota on ilo käyttää. Käyttis toimii kuin salama, pelit voi aloittaa päänäytöltä sekunnissa. Paljon siinä ei vielä ole, mutta se mitä on, toimii kuin wanhoina hyvinä aikoina. Tämä on kuitenkin ensisijaisesti Pelikonsoli, jolla pelataan pelejä. Netflixit, verkkoselaukset sun muut hoituvat paremmin tehtäviinsä soveltuvilla laitteilla kätevämmin.

WiFi-piiri tosin vaikuttaa heikolta: muut laitteeni sujahtavat verkkoon täysin palkein, mutta Switch saa vain kaksi keskinkertaisilla nopeuksilla. Oma reititin ei ikävä kyllä tue 5-Ghz:n taajuutta. Joskus myös tuntuu, että laitteella menee unesta heräämisen jälkeen tavallista pidempään yhdistää verkkoon.


« Viimeksi muokattu: 08.03.2017 08:08 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #290 : 08.03.2017 07:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo switch taitaa olla nopeiten boottaava konsoli sitten nipakuusnepan. Enpä olisi rehellisesti sanottuna ikinä uskonut Wii U:n jälkeen näkeväni tällaista.

Muuten ihan loistava vehje mutta dpadin puuttuminen joyconeista on raivostuttavaa. Siinäpähän pelaat jotain shovel knightia tatilla tai toimintanapeilla. Pro controller ei ole edes mikään ratkaisu jos haluan käyttää switchiä kuin käsikonsolia...
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #291 : 08.03.2017 11:05 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Jos Nintendolla olisivat fiksuja, julkaisisivat Joy-Coneista eri versioita. Esim. puolikkaita SNES- ja Cube-padeja, jotka lykätään kiinni Switchiin. Joy-Conit ovat myös siinä mielessä hyvä keksintö, että jos tatit tai napit hajoavat käytössä, voi vaihtaa koko konsolin sijaan pelkästään kapulat, jos takuu on mennyt.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #292 : 08.03.2017 11:46 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Saisivat myös julkaista virallisen USB-C to HDMI kaapelin, jota voisi pitää reissussa mukana. Saisi koneen kiinni telkkariin tai monitoriin ilman telakkaa. Mitkään third-party ratkaisut tässä ei toimi, koska Switch sylkee USB-C porttinsa kautta DisplayPort kuvasignaalia, jonka telakka muuttaa HDMI signaaliksi ja lähettää eteenpäin telkkarille.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #293 : 08.03.2017 13:40 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo ostaisin heti Joyconin jossa olisi dpad.

Tuo kaapelilla telkkariin yhdistäminen olisi ihan jepa, mutta toisaalta se dock mahdollistaa switchin "beast-moden".
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #294 : 08.03.2017 13:47 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Joo ostaisin heti Joyconin jossa olisi dpad.

Tuo kaapelilla telkkariin yhdistäminen olisi ihan jepa, mutta toisaalta se dock mahdollistaa switchin "beast-moden".
"Beast-mode" johtuu verkkovirrasta. GPU:n tehot on puolitettu mobiilitilassa akkukeston lisäämiseksi ja 720p näytön takia. En tosin tiedä kuinka paljon Switch voisi imeä virtaa pelkän HDMI-liitännän kautta.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #295 : 08.03.2017 14:32 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Joo ostaisin heti Joyconin jossa olisi dpad.

Tuo kaapelilla telkkariin yhdistäminen olisi ihan jepa, mutta toisaalta se dock mahdollistaa switchin "beast-moden".
"Beast-mode" johtuu verkkovirrasta. GPU:n tehot on puolitettu mobiilitilassa akkukeston lisäämiseksi ja 720p näytön takia. En tosin tiedä kuinka paljon Switch voisi imeä virtaa pelkän HDMI-liitännän kautta.

Joo liekköhän pöhisee kuumana kun on verkkovirrassa kiinni?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #296 : 08.03.2017 18:20 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Joo ostaisin heti Joyconin jossa olisi dpad.

Tuo kaapelilla telkkariin yhdistäminen olisi ihan jepa, mutta toisaalta se dock mahdollistaa switchin "beast-moden".
"Beast-mode" johtuu verkkovirrasta. GPU:n tehot on puolitettu mobiilitilassa akkukeston lisäämiseksi ja 720p näytön takia. En tosin tiedä kuinka paljon Switch voisi imeä virtaa pelkän HDMI-liitännän kautta.

Joo liekköhän pöhisee kuumana kun on verkkovirrassa kiinni?
Mitä tarkoitat? Tottakai virtalähteessä on AC->DC muuntaja.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #297 : 08.03.2017 20:06 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Mitä tarkoitat? Tottakai virtalähteessä on AC->DC muuntaja.

Tarkoitin, että kun kone alkaa käyttämään enemmän tehoja dockissa niin lämpökin varmasti nousee.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #298 : 08.03.2017 20:28 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mitä tarkoitat? Tottakai virtalähteessä on AC->DC muuntaja.

Tarkoitin, että kun kone alkaa käyttämään enemmän tehoja dockissa niin lämpökin varmasti nousee.
Sen takia Switchin sisällä on tuuletin.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #299 : 11.03.2017 21:25 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Pro Controller on kyllä kovaa vauhtia nousemassa lempiohjaimekseni Elite Controllerin rinnalle, PS4-padi jää kauas taakse. Akunkesto on jumalainen ja tatit silkkisen sulavat. Ei tule mieleen peliä, jonka pelaaminen olisi tuntunut yhtä hyvältä kuin Zeldan pelaaminen Pro Controllerilla. Jotenkin ohjattavuus on pelissä aivan täydellistä. Liekö pelin, tattien vai molempien ansiota. Joy-Coneja en ole vielä kokeillut. Ainoa miinus tulee "HD" Rumblesta, joka on täysin mitäänsanomaton.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 24
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines