Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 23
Tulostusversio
Aihe: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju  (Luettu 130968 kertaa)
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #240 : 01.03.2017 13:30 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 508 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Pleikkari tai Xbox. Xbox One S:n näin jossain muuallakin tarjoushintaan, joka oli n. 200€.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #241 : 01.03.2017 13:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pleikkari tai Xbox. Xbox One S:n näin jossain muuallakin tarjoushintaan, joka oli n. 200€.

Gigantin viikonlopputarjouksessa pari viikkoa sitten myytiin 500 gigan S-mallia 199 eurolla.

Ajatella, monet saavat käsiinsä Switchin yömyynneistä reilun 34 tunnin päästä!  8)


« Viimeksi muokattu: 01.03.2017 13:49 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #242 : 01.03.2017 15:08 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 477 Basaaripisteet: 4 Profiili Todennäköisesti tosiaan PS4 tai Xbone 1-2 pelin kanssa. En kyllä ymmärrä, miksi tarjous pitää juuri 3.3. julkaista ( varmaan juuri siksi, että asiasta spekuloidaan ja porukka menee sivulle kyttäämään). :lol:

« Viimeksi muokattu: 01.03.2017 15:17 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #243 : 01.03.2017 15:46 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 538 Basaaripisteet: 2 Profiili
Todennäköisesti tosiaan PS4 tai Xbone 1-2 pelin kanssa. En kyllä ymmärrä, miksi tarjous pitää juuri 3.3. julkaista ( varmaan juuri siksi, että asiasta spekuloidaan ja porukka menee sivulle kyttäämään). :lol:

Tämähän siinä todennäköisesti on :) Mutta cdon.com ei mielestäni ole suoranaisiin kusetuksiin ikinä syyllistynyt ja 199€ ei olisi ainakaan XBone S:stä mikään ihmeellinen tarjous, kun tuohon hintaan sitä on saanut cdon.comistakin. Tai tietty jos heittävät teran geow paketin tuohon hintaan. Silloin se on aika hyvä diili.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #244 : 01.03.2017 15:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili Gigantin varastosaldot päivittyvät koko ajan. Varastossa olevia konsoleita voi jo varata myymälään Collect@storella. Pistin äsken lähi-Giganttiin Switchin istuntaan, mutta Zeldaa ei vielä näkynyt sen listoilla. Varmaan illan mittaan.

Sähköpostissa lukee, että muka kahden tunnin kuluttua olisi noudettavissa, mutta tuskinpa tässä tapauksessa! Automaattiviesti vain.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #245 : 01.03.2017 20:43 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 477 Basaaripisteet: 4 Profiili Noita konsolin arvosteluja kun on lukenut, niin alkaa mietityttämään, että kannattaako tota vielä sittenkään ostaa.

Wiredin arvostelusta:

Lainaus
Left Joy-Con doesn't work when I play on the TV, making TV play impossible. Can't charge controllers while playing on TV. Can't charge the tablet in kickstand mode. Review unit has no online functionality at all yet.

Vasemman Joy-Conin synchingongelmien takia TV Mode käytännössä vaatii sen 80 euron Pro Controllerin. :lol: Olisin ohjaimen muutenkin kyllä ostanut, mutta jo periaatteesta en haluaisi tällaista ylihinnoiteltua perseilyä tukea. 2.5h akunkesto puolestaan ei hirveästi houkuttele pelaamaan Handheld Modessa. Eli nintendomaisesti taas yritetty miljoonaa eri asiaa samanaikaisesti onnistumatta missään kunnolla.

Lisäksi Wii U Zelda näyttää lähes samalta kuin Switch-versio ja siitä tulee todennäköisesti keräilykohde tulevaisuudessa.

Kattoo ny, kumpaan vaihtoehtoon tässä lopulta päädytään.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #246 : 02.03.2017 01:35 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 930 Basaaripisteet: 3 Profiili Olen ollut kiinnostunut tästä Switchista jo siitä lähtien, kun alkoi liikkua huhuja, että se olisi hybridilaite. Mahdollisuus pelata TV:n edessä ja halutessaan vaikka sängyssä on mukava juttu. En nykyisin oikein jaksa mennä erikseen ”peliasemalle” pelaamaan (oli se sitten TV:n edessä tai siellä, missä pöytätietokone on). Olen jo läppärillä toteuttanut tätä liikkuvampaa pelaamistyyliä Steam-ohjaimen avustuksella. Se on ollut hauskaa. On pienempi kynnys aloittaa pelailu. Kummallisia ongelmia näin aikuisena. Nuorempana mitään kynnyksiä ei ollut. Toinen hyvä puoli Switchissa on se, että pelejä luulisi tulevan vähän enemmän, kun niitä ei tehdä erikseen käsikonsolille ja kotikonsolille.

Joka tapauksessa. Laitoin tänään Ranskan Amazoniin vetämään tilauksen, kun Ranskassa nykyisin asun. Laite vaikuttaisi olevan täällä vähän halvempi kuin Suomessa. Yhteensä tuli maksamaan 420 €, kun tilasin konsolin (monivärisenä versiona), Pro-ohjaimen ja Zeldan. Saa nähdä, milloin tilaus tulee perille. Aika mattimyöhäisenä olen liikkeellä. Amazon näyttää väittävän, että 3. päivä lähtisi konsoli ja ohjain liikkeelle, mutta Zeldaa saisi odottaa 6. päivä asti. Kai mä sitten selaan valikoita pari päivää, jos se konsoli tulee jo 3. päivä. Tai sitten pitää etsiä peli kivijalkaliikkeestä viikonlopun aikana.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #247 : 02.03.2017 07:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 ProfiiliNoita konsolin arvosteluja kun on lukenut, niin alkaa mietityttämään, että kannattaako tota vielä sittenkään ostaa.

Näistä ongelmista luettuani en enää viitsinyt tilata ulkomailta muutamaa kymppiä halvemmalla, varsinkaan sen jälkeen, kun Gigantti pisti oman tarjouksensa ulos. Mahdolliset palautukset ja vaihdot kun hoituu niin paljon helpommin niin.

Onkohan kyseessä rautavika? Kaikille kun käsittääkseni Joy-Con-ongelmia ei ole ilmaantunut, tai sitten vain eivät ole yrittäneet niitä esiin yhtä itsepintaisesti kuin jotkut muut.

Itse yritän ainakin aluksi tulla toimeen pelkillä ohjainmuottiin istutetuilla Joy-Coneilla, Pro Controllerin hankinta saa odottaa, jos tuo vakio-ohjaustapa ei aivan kaamealta tunnu. Pitkissä pelisessioissa kuulemma epämukava, mutta mitä pitkillä sessioilla tässä tarkoitetaan? Omalla kohdallani puhutaan ehkä parista, kolmesta tunnista putkeen, joka on myös tablet-moodin akkukesto graafisesti vaativaa peliä pelatessa.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #248 : 02.03.2017 08:23 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 538 Basaaripisteet: 2 Profiili Epi sitten muistaa että ei laiteta suuhun vaikka mieli tekisinkin maistaa ;)
Nintendo Switchin muistikorteilla tulevat pelit maistuvat hirvittävän pahalta
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #249 : 02.03.2017 08:49 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 035 Basaaripisteet: 14 Profiili Kokeilin noita joyconeja tänään ja eivät ne vastaa normaaleja konsoliohjaimien standardeja. Tatit ovat todella pienet ja niiden liikerata on myös suhteessa pienempi. Ne tuntuivat selvästi epätarkemmilta kuin vaikkapa Pro Controllerin tatit. Ihan hyviä kokoonsa nähden mutta jos pitäisi pelata tuntikaupalla tai ylipäätään kilpailullisia pelejä joissa vaaditaan tarkkuutta, niin nopeasti palaisi käämi noihin joyconeihin.

Joutuu siis ostamaan tuon saatanan kalliin pro controllerin heti launchissa...
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #250 : 02.03.2017 08:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili
Epi sitten muistaa että ei laiteta suuhun vaikka mieli tekisinkin maistaa ;)

Kuulen tätä usein!

Spoileri (osoita katsoaksesi)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #251 : 02.03.2017 09:10 »
despo Jäsen Viestejä: 5 282 Basaaripisteet: 9 Profiili Räpläsin tuota konetta äsken ja on kyllä yllättävän pieni tuo näyttö. En ole konetta juuri seurannut, mutta olin jotenkin siinä luulossa että olisi enemmän phablet-kokoinen. Tuntui olevan vaan vähän puhelinta isompi. Joyconit olivat kanssa aika pienet ja heppoisen oloiset, joten Pro-ohjain on aika pakollinen vakavampaan pelaamiseen.

Pelikotelot olivat aika siistejä kyllä. Ja aika ohuita.


« Viimeksi muokattu: 02.03.2017 09:20 kirjoittanut despo »
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #252 : 02.03.2017 13:32 »
migge Jäsen Viestejä: 3 148 Basaaripisteet: 0 Profiili Annan itse joyconeille mahdollisuuden ja koitan pelata Zeldan niillä. Ehkä sitten hieman enemmän tarkkuutta vaativampiin peleihin Proota tilaukseen.

Cdon vissiin postitellu konsolia hyvissä ajoin ja ensimmäiset saaneet laitteen jo tänään.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #253 : 02.03.2017 13:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ehkä sitten hieman enemmän tarkkuutta vaativampiin peleihin Proota tilaukseen.

Viimeistään Mario Kart 8 Deluxen onlinea pelattaessa pitää olla pelit ja vehkeet vimpan päälle, ettei voi tappioista kalustoa syyttää.  :P
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #254 : 02.03.2017 13:50 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 732 Basaaripisteet: 6 Profiili Nintendo Switch Uses Friend Codes To Add Friends

Ei siitä sen enempää. Parempi ettei ole ainoa vaihtoehto.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #255 : 02.03.2017 14:00 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 477 Basaaripisteet: 4 Profiili Olen heikko, pakko se on aamulla mennä jonottamaan Gigantin eteen.

Saitko Epi sen konsolin noudettavaksi Gigantista? Collect@Store ei ole enää käytössä konsolin osalta.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #256 : 02.03.2017 14:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili
Saitko Epi sen konsolin noudettavaksi Gigantista? Collect@Store ei ole enää käytössä konsolin osalta.

Katos, ei olekaan. Tilaushistoriassani noutotilaus näkyy edelleen aktiivisena statuksella "keräilyssä." Kaiken järjen mukaan saisin noutoviestin huomenna aamulla... toivottavasti.

Tai sitten menen varmuuden vuoksi heti aamusta, vähän ennen ovien aukeamista.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #257 : 02.03.2017 20:27 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 477 Basaaripisteet: 4 Profiili http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1349203

Eipä tarvi arvailla CDONin mega-alea enää.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #258 : 02.03.2017 20:55 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 420 Basaaripisteet: 2 Profiili
http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1349203

Eipä tarvi arvailla CDONin mega-alea enää.
"No Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator"
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #259 : 02.03.2017 20:56 »
despo Jäsen Viestejä: 5 282 Basaaripisteet: 9 Profiili
http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1349203

Eipä tarvi arvailla CDONin mega-alea enää.
"No Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator"

PS4 Slim on huomenna alessa 200€ hintaan joissain kaupoissa. Linkin pitäisi kyllä toimia.


« Viimeksi muokattu: 02.03.2017 21:57 kirjoittanut despo »
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #260 : 02.03.2017 23:00 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 538 Basaaripisteet: 2 Profiili Gigantissä näyttäisi olevan 199€:lla huomenna rajoitettu määrä klo 10 alkaen. En tiedä... cdon.comin tarjous tuntuu huonolta jos se on PS4 Slim. No, sehän se todennäköisesti on.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #261 : 02.03.2017 23:44 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 477 Basaaripisteet: 4 Profiili Slim + 3kk PS Plus.

« Viimeksi muokattu: 03.03.2017 00:24 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #262 : 03.03.2017 06:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili
Slim + 3kk PS Plus.

Tämä on ilmeisesti jokin Sonyn vastaisku Switchin julkaisua vastaan, myydä väliaikaisesti konsolia normaalia halvemmalla. Esimerkiksi Saksassa hinta painunut alle kahden sadan euron.

Enää muutama hassu tunteroinen Gigantin ovien avautumiseen!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #263 : 03.03.2017 10:39 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt on harmaa Switch kotiutettu Zeldan kanssa. Aika haipakkaa nuo tuntuivat menevän. Lommilassa oli jonottamassa kymmenkunta ihmistä, mutta osa hamusikin halpaa Pleikkaria Switchin sijasta.  :) Puheiden mukaan saivat parikymmentä konsolia per liike, Zeldoja oli ainakin aamusta hyllyssä vasta pari kappaletta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #264 : 03.03.2017 11:12 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 930 Basaaripisteet: 3 Profiili Kuriiri toimitti juuri konsolin kotiin. Se lähetettiin jo eilen matkaan. Vasta ehtinyt avaamaan paketin. Tää laite on paljon pienempi kuin kuvittelin!
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #265 : 03.03.2017 11:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili Tämä käyttis on kyllä täysin toiselta vuosimiljoonalta Wii U:n mopoautoon verrattuna. Ei ehtinyt edes päivityspalkkia huomata, kun data oli jo tippunut.

Käyttis ja Zelda päivitetty, vähän myöhemmin ehtii aloittamaan, sillä en lankea "testaan 15 minuuttia ja sitten lopetan" -ansaan Zeldan kanssa.  :P
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #266 : 03.03.2017 11:53 »
despo Jäsen Viestejä: 5 282 Basaaripisteet: 9 Profiili
Kuriiri toimitti juuri konsolin kotiin. Se lähetettiin jo eilen matkaan. Vasta ehtinyt avaamaan paketin. Tää laite on paljon pienempi kuin kuvittelin!

Kaikki promokuvat ovat kyllä aika hämääviä. Esim. pakkauksen kuvissa laite näyttää paljon isommalta suhteessa mallin käsiin vrt. oikeassa elämässä. Näyttö on vissiin 6,2" mutta kuvissa näyttää enemmän 7-8" kokoiselta imo.
tallennettu
Vs: Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #267 : 03.03.2017 11:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kuriiri toimitti juuri konsolin kotiin. Se lähetettiin jo eilen matkaan. Vasta ehtinyt avaamaan paketin. Tää laite on paljon pienempi kuin kuvittelin!

Kaikki promokuvat ovat kyllä aika hämääviä. Esim. pakkauksen kuvissa laite näyttää paljon isommalta suhteessa mallin käsiin vrt. oikeassa elämässä. Näyttö on vissiin 6,2" mutta kuvissa näyttää enemmän 7-8" kokoiselta imo.

Jokseenkin sopivan kokoinen, etten sanoisi; hyvä kompromissi kannettavuuden ja riittävän suuren näytön välimaastossa. Kotona kun pelataan suuremmasta töllöstä, mutta jos laitetta mukaan haluaa, se sujahtaa aika nätisti olkalaukkuihin ja käsilaukkuihin tuon kokoisena.

Tässä IPS-näytössä ei olla onneksi tällä kertaa säästelty laadussa.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #268 : 03.03.2017 12:11 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 477 Basaaripisteet: 4 Profiili Turun Skanssin Gigantissa oli yksi tyyppi lisäkseni kytiksellä, osti samat setit kuin minäkin, eli konsolin, Zeldan ja Controller Pron. Ainakin näytillä oli todella pieni määrä konsoleita (ehkä viisi kumpaakin väriä), joten nopeat syövät hitaat! Viereisessä Cittarissa oli myös noin viisi konsolia parikymppiä kalliimmalla, joten ei näitä nyt ainakaan käsistä viedä.

Nyt pitää vain toivoa, että se Zelda on 500 euron arvoinen peli, eikä uusi Grand Theft Auto IV. :lol:
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #269 : 03.03.2017 12:14 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 930 Basaaripisteet: 3 Profiili
Kuriiri toimitti juuri konsolin kotiin. Se lähetettiin jo eilen matkaan. Vasta ehtinyt avaamaan paketin. Tää laite on paljon pienempi kuin kuvittelin!

Kaikki promokuvat ovat kyllä aika hämääviä. Esim. pakkauksen kuvissa laite näyttää paljon isommalta suhteessa mallin käsiin vrt. oikeassa elämässä. Näyttö on vissiin 6,2" mutta kuvissa näyttää enemmän 7-8" kokoiselta imo.

Jokseenkin sopivan kokoinen, etten sanoisi; hyvä kompromissi kannettavuuden ja riittävän suuren näytön välimaastossa. Kotona kun pelataan suuremmasta töllöstä, mutta jos laitetta mukaan haluaa, se sujahtaa aika nätisti olkalaukkuihin ja käsilaukkuihin tuon kokoisena.

Tässä IPS-näytössä ei olla onneksi tällä kertaa säästelty laadussa.  :)
On tosiaan kannettavan kokoinen. Toisaalta ei tartte tihrustaa. Aika passelilta koolta vaikuttaisi. Ja näyttö on kyllä laadukkaan oloinen. Ei mikään Phat DS:n näytön kuvatus (edellinen Nintendo-käsikonsolini).

EDIT: Positiivista vaikuttaisi olevan myös se, että tähän aparaattiin luodaan ihan oikea käyttäjätunnus. Eli ehkä vastedes Nintendon internet-palveluissa alkaa olla jotain järkeä.


« Viimeksi muokattu: 03.03.2017 12:53 kirjoittanut Joel-san »
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 23
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines