Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7
Tulostusversio
Aihe: Nintendo DS  (Luettu 53629 kertaa)
Vs: Nintendo DS « Vastaus #90 : 02.11.2008 15:45 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Millonkahan olen hämärässä tuota viimeksi pelannut... En koskaan?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #91 : 02.11.2008 16:32 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Millonkahan olen hämärässä tuota viimeksi pelannut... En koskaan?

Niin kaipa sitä kirkkautta on alettava laskea, mutta linja-auto ja muutenkin huonosti valaistut paikat vaativat kyllä sen maksimin.

Yleensä tuo termi tulkitaan siten, että puhutaan hämäristä paikoista eikä valossa kylpevistä alueista. Ei täällä sentään selvännäkijöitä olla.

Itse olen pelannut jo vuosien ajan tuolla fatass-DS:llä, jossa vaihtoehtoja valaistukseen on tasan kaksi: päällä ja pois päältä. Hyvin olen tähän päivään asti selvinnyt ongelmitta paistoi se aurinko tai sitten ei. Kaipa tämäkin tosin on enemmälti tottumiskysymys.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #92 : 02.11.2008 17:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili No huonosti valaistu voi tarkoittaa vaikka huonetta jossa on lamppuja jotka aiheuttavat paljon äsyttäviä heijastuksia. Skidinä tuli pelattua oikeastaan aina jossain pimeässä huoneessa, mutta opiskelijakommuunissa se on vähän hankalaa. Kaipa se talvi auttaa.

Pitää oikeasti joskus mitata tarkkaan tuo kesto. Rupeaa vituttamaan jos itsellä on joku susi-akku...
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #93 : 02.11.2008 17:54 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Itse olen pelannut jo vuosien ajan tuolla fatass-DS:llä, jossa vaihtoehtoja valaistukseen on tasan kaksi: päällä ja pois päältä. Hyvin olen tähän päivään asti selvinnyt ongelmitta paistoi se aurinko tai sitten ei. Kaipa tämäkin tosin on enemmälti tottumiskysymys.
Njoo, kyllähän se menettelee, mutta Litessä jo pelkkä näyttöjen kuvanlaatu on kuin toiselta planeetalta. DSi tulee varmaan taas nostamaan rimaa ja sen kuvanlaadun nähtyä ei varmaan päivitystä voi vastustaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #94 : 05.11.2008 15:57 »
tuhis Vieras Joops, täytyy tuo akku käydä vaihtamassa gamestopissa. Selkeästi paskana kun kahden pelitunnin jälkeen piiputtaa punasta.
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #95 : 07.11.2008 09:25 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Kyllä kannattaa. Mä kans unohtelen aina välillä, että tätä edes tarvitsee ladata. Nytkin olen myllyttänyt kaksi junamatkaa ja eilisillan, eli 8-9 tuntia taatusti. yhdellä latauksella. DS on parhautta.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #96 : 20.11.2008 22:22 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Lataustaukoja?

Mun Trackmania DS:ssä?

Mitä helvettiä?
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #97 : 20.11.2008 22:25 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Pitäisi varmaan tehdä jo joku geneerinen Nintendo hatin' topic. Mutta trackmaniassa lataustauot...  :???:
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #98 : 20.11.2008 22:30 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Pitäisi varmaan tehdä jo joku geneerinen Nintendo hatin' topic.

Paskalla skottilaisella koodilla on suhteellisen vähän tekemistä Nintendon kanssa, mutta aika shokki ne lataustauot oli silti.

Todellisuudessa ne lataustauot on semmoisia viiden sekunnin pikkuodotuksia. Ensimmäinen DS-peli tosin, missä tämmösiä on tullut vastaan.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #99 : 20.11.2008 22:38 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Ensimmäinen DS-peli tosin, missä tämmösiä on tullut vastaan.


Picross DS:stä jostain syystä löytyy latausruudut, jotka eivät nyt ihan viittä sekuntia kestä, mutta kuitenkin.

Onko tuo Trackmania kiva? Kenttien latailu ja moninpelaaminen ei taida onnistua netin kautta ja muutenkin taitaa olla aika riisuttu peli PC-versioihin verrattuna, mutta ei noita OSX:lle taida saada. . .
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #100 : 20.11.2008 22:43 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Periaattessa täysin sama peli kuin PC-versio kenttäeditoreineen ja kaikkineen, mutta minkään sortin nettipeliä ei ole, joten ratojen jakaminen ja muu moninpelaaminen tapahtuu lokaalisti. Moninpeliin ei tosin onneksi vaadita kuin yksi kortin omistaja. Ratoja on ihan kivasti, tosin aika moni niistä on samaa tavaraa kuin PC-versiossa.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #101 : 21.11.2008 11:08 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Chrono Trigger DS JPN versio on muuten sitten englannin kielinen, kunhan DS:n asetuskin on englanniksi. Eli voi importata jos kiinnostaa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #102 : 22.11.2008 14:57 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Nyt myös Chrono Cross yhteensopiva!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #103 : 23.11.2008 06:39 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Lainaus
Nyt myös Chrono Cross yhteensopiva!

Ei ymmärrä :???:
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #104 : 23.11.2008 11:12 »
tsärdään Vieras no niin no niin.  ;D mul on ollut jo aika kau'a nintendoh ds konsoli. Se on ihan hyvä vaik olisin halunnu psp koska siihe on paljon enemmä pelei kun ds. ja yks gta peli ai niin ds tulee myös yks gta peli. onneks! odotan sitä hyvin paljon.. nooh nooh asian!!

omistan näitä pelejä:

diddy kong racing
new mario bros
paint by ds
nintendogs
starwolf command (paras ds peli)

muistakaa rakastaa toisianne!  ;) 8) ;)
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #105 : 23.11.2008 12:28 »
dzei Vieras
Lainaus
Nyt myös Chrono Cross yhteensopiva!

Ei ymmärrä :???:

Lainaus Gamespotin arvostelusta: "The Nintendo DS rerelease includes new areas to explore, an all-new ending that better ties into its sequel, Chrono Cross"
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #106 : 23.11.2008 22:21 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lainaus
Nyt myös Chrono Cross yhteensopiva!

Ei ymmärrä :???:

Lainaus Gamespotin arvostelusta: "The Nintendo DS rerelease includes new areas to explore, an all-new ending that better ties into its sequel, Chrono Cross"

Olisiko tuossa muuten sellaista logiikkaa taustalla, että aikoisivat Crossinkin julkaista uudelleen? Tuskin tuota muuten oltaisiin tehty...?

No mikä jottei. Juu, ja PSP:lle kitoos. ;D
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #107 : 19.01.2009 17:57 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Olen nyt pelannut uudella DS:lläni joulusta lähtien, ja pelejä olen ostellut roppakaupalla niin Japanista, jenkeistä kuin Euroopastakin. Suurin osa must have-peleistä jo hankittu, ja mukavaa on ollut. Ja kerrankin pelattavaa on enemmän kuin jaksaa pelata, eikä toisin päin.

Onnekseni näin pari viikkoa sitten kaupassa kahdenkympin hintalapulla varustetun Phoenix Wright: Ace Attorney:n, ja nappasin sen tietenkin mukaani. Nyt on siis kaikki Ace Attorney -pelit kasassa. Olen nyt pelannut peliä siihen samuraikeissin (oliko kolmas tai jotain) vikaan trialiin, ja pakko sanoa, että tähän saakka peli on ollut mukaansatempaava ja hyvin koukuttava. Hahmot on persoonaallisia, ja dialogi hulvatonta. Tyyppien nimille on pari kertaa tultu naurettua. Peli ei kuitenkaan ole niin megalomaanisen hyvä kuin mitä tämän ketjun ylistävät postaukset antavat ymmärtää. Tämä kolmas keissi jossa nyt olen, on raastavan pitkä, ja toivottavasti muut chapterit eivät ole näin pitkäveteisiä, sillä keissi ei ole edes kovinkaan mieleenpainuva. Phoenix Wright on kuitenkin tähän asti viihdyttänyt, ja toivottavasti mielenkiinto jatkuu neljänteen peliin saakka.

Toinen peli, jota olen pelaillut DS:llä paljon on Trauma Center: Under the Knife 2, joka on saanut osakseen valitettavan vähän huomiota. Kyseessä on loistava kirurgin arkeen keskittyvä peli, johon saa upotettua paljon aikaa. Tarina on järjetöntä hulluutta, ja heti tunnistaa, että pelin on kehittänyt japanilainen peliyhtiö. Trauma Center 2:sta ei kuitenkaan pitkissä erissä jaksa, vaan on viihdyttävämpi kun sitä pelaa esim. junamatkalla tai jotain.

Tuli ostettua myös sellainen yllätyshitti kuin N+, joka taitaa olla tähän saakka DS:n paras peli. N+ on tasoloikintaa puhtaimmillaan. Siinä pelataan ninjalla joka ei osaa tehdä mitään muuta kuin juosta ja hyppiä. Voiko tästä enää parantaa. Kentät ovat sopivan lyhyitä, ja vaikeusaste nousee tasaisesti, mutta pysyy silti koko ajan inhimillisenä ja viihdyttävänä. Pelattavaa riittää rutkasti ja kenttiä voi tehdä itse tai pelata kaverin kanssa. Huima peli, jonka jokainen itseään pelaajaksi kutsuva saisi ostaa. Ei tästä käsikonsolipeli enää paljoa parane.

Toiseksi paras peli on Professor Layton and the Curious Village. Aivoja kutkuttava ja hyvin addiktoiva puzzlepeli, joka pitää otteessaan loppuun asti. Puzzlet ovat suurimmaksi osaksi helppoja, mutta pari kertaa on joutunut oikeasti miettimään, ja jotkut puzzlet ovat suorastaan raivostuttavan vaikeita. Välivideot ovat kaikessa erinomaisuudessaan mainittavan arvoisia, vaikkei niitä nyt paljoa olekaan. Suurella budjetilla tuotettuja kuitenkin. Itse Layton on hahmona ehkä hieman outo. Vaikka kuinka paljon joku vittuilisi tyypille, pysyy hän aina tyynenä ja herrasmiesmäisenä. Pystyisipä meikäkin sellaiseen. Curious Village on joka tapauksessa ainutlaatuisuudessaan lähes virheetön peli, josta muut pelintekijät saisivat ottaa mallia. Ja toivotaan, että kakkos- ja kolmososa saataisiin länsimaihin lähiaikoina.

Noita on nyt tullut hakattua eniten, ja paljon muitakin, ja niistä kirjoittelen joskus toiste. Order of Ecclesiaa olen pelannut noin 2 tuntia, ja tähän asti ollut mahtava peli. Pelihyllyssä odottaa korkkaamattomina mm. Advance Wars: Days of Ruin, Dawn of Sorrow & Portrait of Ruin, Chrono Trigger, Contra 4, Dragon Ball: Origins, kaikki DS:n Final Fantasyt, Lock's Quest ja Ninja Gaiden: Dragon Sword. Pelattava ei siis ainakaan lopu vähään aikaan, ja onhan Q1 2009 tulossa mm. GTA: Chinatown Wars, Infinite Space, Dragon Quest V & IX ja vaikka mitä muita. On kivaa omistaa DS  8)
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #108 : 19.01.2009 22:25 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jep eipä ole epäilystäkään tämän hetken kovimmasta pelikonsolista. Itseasiassa Ressan jälkeen voisi plesenkin myydä ja Wii nyt on ollut jo pitkään myynnissä. DS ja GBA-peleissä on varmasti loppuelämäksi pelattavaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #109 : 20.02.2009 00:19 »
Tiger Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 0 Profiili Mistähän saisi Liten halvimmalla? Play.com näyttää myyvän sitä 80€, mutta ilmeisesti voi jäädä tulliin?
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #110 : 20.02.2009 00:36 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mistähän saisi Liten halvimmalla? Play.com näyttää myyvän sitä 80€, mutta ilmeisesti voi jäädä tulliin?
Halvemmalla sen silti saa kuin Suomesta saa edes välttämättä käytettynä. Kaupat myyvät ehkä 140-160 eurolla, käytettynä on hyvä jos saa johonkin satasen pintaan.

Melkein sanoisin, että on ihan tulliinjäämisriskin arvoista yrittää saada se tuolta 80€:lla.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #111 : 22.02.2009 18:05 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili
Mistähän saisi Liten halvimmalla? Play.com näyttää myyvän sitä 80€, mutta ilmeisesti voi jäädä tulliin?
Lite halpenee varmaankin roimasti DSi:n ilmestyttyä. Eli kannattaa oottaa siihen saakka. Niin ja DSi:tä en ainakaan itse hommaa. Ihan rahastukselta tuntuu koko laite. Sekä GBA-portti on itselle pakollinen. Vanha GBA kun alkaa veteleen viimesiään :(
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #112 : 20.04.2009 19:45 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Onkos tuo lite nyt missään päin ruvennut halpenemaan? Oma paksu DS rupee oleen jo hieman surkeassa kunnossa eikä kyllä DSi jaksa innostaa, koska GBA-pelejä haluan myös DS:lläni pelailla.
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #113 : 20.04.2009 20:01 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Onkos tuo lite nyt missään päin ruvennut halpenemaan? Oma paksu DS rupee oleen jo hieman surkeassa kunnossa eikä kyllä DSi jaksa innostaa, koska GBA-pelejä haluan myös DS:lläni pelailla.

Hommaa GBA SP Game Boy-pelejä varten, toimii sitten alkuperäiset ja Color-pelitkin. DSi sitten monipuolisinta DS-kokemusta varten.
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #114 : 20.04.2009 20:06 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Porhot kyykkyyn. Ne DSi eksklusiiviset pelit käyttää kuitenkin kameroita hyödykseen, joten niitä pitää vältellä kuin ruttoa. Lisävempeleet ei toimi myöskään ja Pokemonia on helpompi pelata Litellä.

Lite myös kestää kauemmin peipe!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #115 : 20.04.2009 20:07 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili
Onkos tuo lite nyt missään päin ruvennut halpenemaan? Oma paksu DS rupee oleen jo hieman surkeassa kunnossa eikä kyllä DSi jaksa innostaa, koska GBA-pelejä haluan myös DS:lläni pelailla.

Hommaa GBA SP Game Boy-pelejä varten, toimii sitten alkuperäiset ja Color-pelitkin. DSi sitten monipuolisinta DS-kokemusta varten.

Voi mennä melko kalliiksi? Tuo vanha DS kyllä toimii vielä, niin ei kyllä mielellään rupeis yli 200 euroa työntämään tähän.

E: Zoukkakin jo ilmaisin aika hyvin toisen pointin, DSi:n pikkupelien kamerasäädöt eivät kyllä sytytä alkuunkaan.


« Viimeksi muokattu: 20.04.2009 20:21 kirjoittanut Zuor »
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #116 : 20.04.2009 20:16 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili DSi sopii parhaiten pyllyn pyyhkimiseen.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #117 : 20.04.2009 20:28 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Lite myös kestää kauemmin peipe!

Siis akkukestoltaan? Voi sitä ruudun kirkkautta säätääkin. Tai jos fyysisesti tarkoitit, niin SP:tä nyt ei voita mikään.


Eikä GBA SP:t mitään maksa, jos suunnittelet ostavasi i:n niin ei se SP siinä venettä enää kaada. Ja SP:llä jos millä on GBA pelit parhaimmillaan, ja kompakteimmassa muodossa. Ja edelleen, sillä voit pelata myös Zelda: Link's Awakeningia.


Eikä ne DSi:n ominaisuudet siihen kameraan jää, isommat ja kirkkaammat ruudut siinä eniten painaa.
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #118 : 21.04.2009 10:44 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Mainosmiehen puhetta. Jos ostaa kalliin vehkeen, jolla ehkä tulevaisuudessa tekee jotain, niin samahan se on ostaa se SP:kin. Ja onhan se helvetin kompaktia kun on kaksi eri konetta. Kuin, että olisi ne kaksi peliä joita rinnakkain pelaa samassa vehkeessä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #119 : 21.04.2009 12:04 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Mainosmiehen puhetta.

Joo, markkinoilta poistuneen laitteen mainosmiehen.

Ja onhan se helvetin kompaktia kun on kaksi eri konetta. Kuin, että olisi ne kaksi peliä joita rinnakkain pelaa samassa vehkeessä.

Niin, vehkeessä jossa ei toimi vanhimmat GB-pelit ja uusimmat DS-pelit. No, toki se pitää myöntää ettei i:llä pelata Guitar Heroa, mutta sen puute nyt liikuttaa vain pelin markkinoijia.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines