Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14
Tulostusversio
Aihe: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi  (Luettu 108069 kertaa)
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #330 : 01.12.2013 17:58 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuo Bravely Default vaikutti muuten erinomaiselta peliltä, mutta vituttaa tuo miltei pakollinen kaveriverkoston hommaaminen, jonka avulla voit nopeammin rakennuttaa sitä kylää. Nytkin joudun odottamaan 8 tuntia, että saan jonkun kivikasan tuhottua. Alkaa maistumaan joltain Facebook -peliltä. En sitten tiedä onko kokoversiossa jotenkin helpompi hommata tuota jeesiä, ilman siis että joutuu rekisteroimään ketään erikseen tai mennä haahuilemaan StreetPassin kanssa kylille.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #331 : 01.12.2013 19:12 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili Komppaan kokeilemaan FF: 4 Heroes of Liteä. Itselläni on myös kyseinen peli kesken ja vanhemman koulukunnan Final Fantasyhan se on, todella tyylikkäillä satukirjagrafiikoilla vielä. Erikoista kyllä miten huti tämä peli on monilta mennyt. Playsta näitä sai melkein heti julkaisun jälkeen 20 eurolla.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #332 : 02.12.2013 23:02 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Jos Bravely Defaultista tykkästit noin kovasti niin suosittelen kokeilemaan DS:än Final Fantasy: 4 Heroes of Light'ia. Tuon pelin jatko-osa muokkautui Bravely Defaultiksi, joten peleillä on kovasti yhtäläisyyksiä, niin ulkonäössä kuin pelattavuudessakin.

Joo tämä on ollut kyllä ostoslistalla jo pitkään, aina jostain syystä tullut jotain muuta eteen ja jäänyt kaupan hyllylle. Näyttää kyllä tuokin ihan älyttömän hyvältä. Pitääpä laittaa ton BD:n jälkeen tilaukseen.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #333 : 10.12.2013 10:10 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Nyt tuli että tuon Nintendon ID:n voi linkata myös 3DS:lle ja ostaa pelejä siihen. Lisäksi Miiverse tuli 3DS:lle.

Sanotaanko että oli jo aikakin.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #334 : 10.12.2013 10:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Nyt tuli että tuon Nintendon ID:n voi linkata myös 3DS:lle ja ostaa pelejä siihen. Lisäksi Miiverse tuli 3DS:lle.

Sanotaanko että oli jo aikakin.

Me päästään pienin askelin kohti asianmukaista tili-systeemiä.

Nyt kun on taas Wii U:n myötä päässyt Nintendo-pelien makuun, niin varmasti tulee ensi vuoden puolella hankittua myös 3DS XL jossain vaiheessa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #335 : 29.12.2013 16:24 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Zelda 3DS viimeistä bossia vaille taputeltu. Kaikenlaista pientä kerättävää olisi vielä jonkin verran jäljellä, jotka käyn todennäköisesti tonkimassa ennen kuin läpäisen pelin.

Kaiken kaikkiaan hyvä peli ja askel takaisin parhauteen, mutta ei silti missään top 5 joukossa oleva Zelda itselleni. Iänikuinen liiallinen helppous pilaa peliä aika paljon ja aina oli ihan päivän selvää mitä tavaraa missäkin luolassa pitää käyttää. Onneksi peli ei sentään keskeytä sekunnin välein antamaan lisäohjeistusta minne mennä tai mitä tehdä.

Luolastot olivat paria pientä kohta lukuunottamatta aivan läpihuutojuttuja, mutta tämä ei varsinaisesti haitannut, koska luolastot ovat minusta Zeldojen huonoin puoli. Ottaisin paljon mieluummin monipuolisemman overworldin kuin paljon erilaisia luolastoja. Ehkä juuri tästä syystä Majora's Mask on minusta ylivoimaisesti paras Zelda. Supersuuri plussa siitä että ne voi kerrankin vetää haluamassaan järjestyksessä. Tässäkin on kuitenkin tyritty sen suhteen että luolastot ovat tietenkin sitten lähes yhtä vaikeita, eikä mitään vaikeustason kasvua juurikaan synny. Jääluola oli ainoa sellainen joka tuntui muita haastavammalta.

Lisäksi se että peli perustuu Link to the pastiin on samalla suuri plussa ja samalla myös miinus. Maailman kartta on tuttua huttua heti alusta saakka, eikä tarjoa sen suurempia yllätyksiä. Odotin enemmän uusia ylläreitä. Kun liikkumista ei rajoiteta ja kaikki tavarat saa sekunnissa, niin kaikki paikat on äkkiä koluttu. Olisivat piilottaneet tavarat ympäri maailmaa sinne tänne, jotta ne pitäisi itse löytää.

Monen miinuksen jälkeenkin kuitenkin erittäin pelaamisen arvoinen peli. Paljon parempi kuin Minish Cap, Skyward Sword ja DS:n Zeldat, mutta ei niin hyvä kuin Game Boyn kannettavat Zeldat.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #336 : 25.05.2014 11:50 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Huudosta tuli 3DS XL vihdoin hankittua viiden pelin kera. A Link Between Worlds, Castlevania Lords Of Shadow, Paper Mario: Sticker Star, Resident Evil Mercenaries sekä Mario Kart 7.

Mitäs muita pelejä suosittelette hankkimaan? Pokémon kiinnostaisi, mutta en ole koskaan aikaisemmin pelannut aikaisempia pokemoneja.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #337 : 25.05.2014 12:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Huudosta tuli 3DS XL vihdoin hankittua viiden pelin kera. A Link Between Worlds, Castlevania Lords Of Shadow, Paper Mario: Sticker Star, Resident Evil Mercenaries sekä Mario Kart 7.

Mitäs muita pelejä suosittelette hankkimaan? Pokémon kiinnostaisi, mutta en ole koskaan aikaisemmin pelannut aikaisempia pokemoneja.

No tuo Pokemon onkin ehkä paras aloittelijalle. Fire Emblem on oma 3DS game of the forever valintani.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #338 : 04.06.2014 22:54 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tänään tuli uudet PS+ pelit. Ei ole kyllä hirveästi tarvetta ostaa pelejä Vitalle, kun nytkin tuli yhteensä 4 peliä. 8 gigan muistikortti ei vain millään riitä. Kun tarkemmin laskee, olen vuodessa saanut ~33 peliä Vitalle. Mukana on vieläpä paljon hyviä isomman luokan pelejä. Muramasaa ja Dragon's Crownia pitäisi ehtiä nyt vääntämään.
Play-Asia
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #339 : 29.08.2014 16:09 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Nintendo julkaissut kaksi uutta 3DS-mallia Nintendo Directissä. Redditistä kopioituna ominaisuuslistaa:

Features:

Normal and XL versions
Second Analogue Nub
Both have slightly bigger screen than previous versions
ZL and ZR buttons
Normal size has changeable faceplace and back cover (not XL)
Back cover is removable for both, access to Micro SD and battery
NFC
Faster CPU
Better browser, Miiverse and download speeds
Out in Japan on 11th October
Will have exclusive games
2015 for Europe.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Olin vähän aikaa sitten lähellä ostaa 3DS XL:n käytettynä mutta hyvä, että jätin väliin. Pitää ostaa tämä uusi XL sitten joskus, kun 3DS:n lopulta hankin.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #340 : 29.08.2014 16:24 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Olin vähän aikaa sitten lähellä ostaa 3DS XL:n käytettynä mutta hyvä, että jätin väliin. Pitää ostaa tämä uusi XL sitten joskus, kun 3DS:n lopulta hankin.

Samat sanat. Vähän mietityttää tosin toi toinen analogitatti, mutta kaipa se ajaa asiansa. Toivottavasti XL-mallia saisi myös värikkäillä ABXY-napeilla.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #341 : 29.08.2014 16:26 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Samalla paljastettiin vain uudella raudalla toimiva Xenoblade. Öh? Joo. Onnea vaan Nintendo tuon selvittämisessä kuluttajille.  :lol:

Laite kyllä kiinnostaa. On ollut ihan piristävää pelata Wii U:lla Nintendon pelejä, joten ehkä tänkin voisi hankkia.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #342 : 29.08.2014 18:02 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili En kyllä ymmärrä taas Nipaa. Siis uusi 3DS, joka on 3DS, mutta ei kuitenkaan. Nyt on selkeästi painettu vain rahantulostusnappia, kun fanit joutuvat ostamaan uudet konsolit marginaalisten tehonlisäysten myötä. Itsellä taitaa jäädä kauppaan, ellei joku oikeasti kiinnostava peli pakota tuotakin hommaamaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #343 : 29.08.2014 18:09 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Joo aikamoinen veto taas Nintendolta. Eipä kyllä kiinnosta tukea tällaista marginaalista parantelua, jolla jätetään vanhat omistajat ulkopuolelle. Lisäksi mietityttää, että eikö siitä WiiU:n nimeämisestä opittu taas mitään, varmaan aikamoisia sekaannuksia taas luvassa kun se Xenoblade ei toimikaan sillä 3DS XL:llä vaikka paketissa on samat logot.

Vissiin on muitakin New 3DS-exklusiiveja työn alla, joten ei jää pelkästään tuohon Xenobladeen...
tallennettu
Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #344 : 29.08.2014 18:40 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Nintendo on Nintendo:

Lainaus
In what seems to be a new form of parental control, New 3DS consoles will come with a pre-installed filter which limits what websites can be visited using the built in web browser.

The filter can be turned off for a fee of 30 yen ($0.29), which is deducted immediately upon registering a valid credit card. According to Nintendo, the filter will be used to "prevent children from looking at harmful websites" on the New 3DS, and the fee (and credit card registration) is required so that children cannot disable the filter without their parents' consent.

The 3DS has been involved in not so child-friendly activities in the past, and it looks like this browser filter might be Nintendo's way to make the New 3DS a more child-safe successor.
http://kotaku.com/new-3ds-filters-the-internet-unless-you-pay-0-30-extr-1628433983?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Twitter&utm_source=Kotaku_Twitter&utm_medium=Socialflow
Play-Asia
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #345 : 29.08.2014 18:41 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW HD-versio Xenobladesta Wii U:lle olisi kyllä ollut parempi idea. Kyllähän tätä mieluummin ihastelisi teräväpiirtona isolta ruudulta. Final Fantasy X/X-2 HD Remaster osoitti myös hyvin sen, että jos pelintekijät vain yhtään viitsivät, niin kyllä niitä hahmomallinnuksia, kasvoja ja tekstuureita saa aika kivasti paranneltua aikaisemmasta.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #346 : 29.08.2014 20:13 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Siis onneksi on ihan selkeä tämä systeemi näiden Nintendon käsikonsolien kohdalla.

Meillä on/on ollut:
-DS
-DSi (XL)
-2DS
-3DS (XL)
-New 3DS

Ei ollenkaan sekavaa..


Toisekseen aika persiistä, että nyt on uusi versio jolle tulee sitten omat pelinsä ja vanhojen versioiden omistajat eivät pääse pelaamaan. Eikä nyt ole kyse edes mistään expansion packista, vaan ihan uudesta konsolista jossa on vähän enemmän tehoa.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #347 : 29.08.2014 20:31 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Vaikuttaa aika hankalilta noi uudet olkanäppäimet, kun ovat L ja R näppäinten takana. Samalla saattaa painella vahingossa molempia näppäimiä.

Kiva ominaisuus on myös tuo vaihdettavat "kuoret", mutta tätä ei ilmeisesti ole XL mallissa jostain kumman syystä.


« Viimeksi muokattu: 01.09.2014 19:11 kirjoittanut Kubs »
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #348 : 19.09.2014 01:44 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili IGN:n kaveri oli tykännyt uudesta 3ds:tä. Kehuja sai mm. parempi 3D sekä tuo uusi analoginuppi.

http://www.ign.com/articles/2014/09/18/tgs-2014-i-cant-stop-touching-the-new-nintendo-3ds
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #349 : 16.01.2015 13:32 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Meinaako lautalaiset päivitellä laitteitaan tohon uuteen 3DS:ään? Jonkunverran kiinnostaisi hankkia lähinnä paremman 3D:n takia. Vaikka kyllä ostin vasta viimekesänä konsolin, mutta kait tuon vanhan sais jollekin kaupattua.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #350 : 16.01.2015 13:48 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Uus 3DS menee heti ostoon ja siihen päälle Majora's Mask + Monster Hunter 4. Ai, että mitä herkkua.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #351 : 16.01.2015 13:59 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Tuo paranneltu 3D-efekti ja toinen analoginuppi on jo riittävä peruste meikäläiselle konsolin päivitykseen. Ei tuossa nykyisessä mallissa ole tullut käytettyä sitä 3D:tä pitkään aikaan kun efekti hajoaa niin herkästi. Julkkarissa tosiaan tuo kahden pelin kombo pelattavana, pitää tuo Kid Icarus ottaa myös peluuseen 3D-efektit täysillä, jäi sillon joskus kesken.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #352 : 16.01.2015 19:21 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Hankala päättää kumman version sitä ostaisi. N3DS olisi komeamman näköinen värillisine nappeineen ja vaihtokuorineen. Lisäksi tuo valkoinen näyttää vaan hyvältä. N3DS XL ja isommat näytöt olisi taas mukavampi, mutta ulkonäöltään ei ole niin hieno. Hmm...
tallennettu
Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #353 : 19.01.2015 12:31 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Mua ei taas itse konsoli juurikaan naposta. 3D-efekti toimii "vanhassa" XL:ssä ihan riittävän hyvin niissä peleissä, joissa siitä on ylipäätänsä mitään iloa (vaikka toki tästä voisi olla erimieltä, jos pääsisi uuden pariin ja ero olisi oikeasti mittava). Also, styluksen paikkaa on vissiin taas vaihdettu, mikä ahdistaa yllättävänkin paljon, sillä nykyinen on universaalisti täydellinen. Oikeakätiselle. :b

Eksklusiivit pelit olisivatkin about ainoa riittävä syy päivittää, enkä niistäkään vielä tiedä. Oliko uusi Xenoblade toistaiseksi ainoa merkittävä new-peli? Monster Hunter 4 meinaan hotsittaisi, mutta sitä varten voisi mieluummin heittää pari kymppiä Circle Pad Prohon kuin päivittää koko konsolia sen nännitatin vuoksi.


Hankala päättää kumman version sitä ostaisi. N3DS olisi komeamman näköinen värillisine nappeineen ja vaihtokuorineen. Lisäksi tuo valkoinen näyttää vaan hyvältä. N3DS XL ja isommat näytöt olisi taas mukavampi, mutta ulkonäöltään ei ole niin hieno. Hmm...

Suosittelen vahvasti menemään peli-ilo edellä. XL:n näytöt on ihan absoluuttista parhautta pienempään versioon verrattuna.


« Viimeksi muokattu: 19.01.2015 12:41 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #354 : 19.01.2015 12:45 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Eksklusiivit pelit olisivatkin about ainoa riittävä syy päivittää, enkä niistäkään vielä tiedä. Oliko uusi Xenoblade toistaiseksi ainoa merkittävä new-peli? Monster Hunter 4 meinaan hotsittaisi, mutta sitä varten voisi mieluummin heittää pari kymppiä Circle Pad Prohon kuin päivittää koko konsolia sen nännitatin vuoksi.

Tietääkseni Xenoblade on ainoa ilmoitettu peli, joka ei vanhalla koneella toimi.

Mutta muutkin pelit voivat laitteesta hyötyä, esim. juurikin Monster Hunter 4 tarjoaa parempia tekstuureita New 3DS:llä.



« Viimeksi muokattu: 19.01.2015 12:54 kirjoittanut finngamer »
tallennettu
Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #355 : 19.01.2015 12:54 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Eksklusiivit pelit olisivatkin about ainoa riittävä syy päivittää, enkä niistäkään vielä tiedä. Oliko uusi Xenoblade toistaiseksi ainoa merkittävä new-peli? Monster Hunter 4 meinaan hotsittaisi, mutta sitä varten voisi mieluummin heittää pari kymppiä Circle Pad Prohon kuin päivittää koko konsolia sen nännitatin vuoksi.

Tietääkseni Xenoblade on ainoa ilmoitettu peli, joka ei vanhalla koneella toimi.

Mutta muutkin pelit voivat laitteesta hyötyä, esim. juurikin Monster Hunter 4 tarjoaa parempia tekstuureita New 3DS:llä.

Tattis, tämä on ihan hyvä tietää. Ehkä asiaa pitää vielä kuitenkin harkita ennen kuin luopuu päivitysajatuksesta täysin. Olisihan tuossa toisaalta paljon pientä parannusta ja viimeistään varmasti useammaksi vuodeksi riittävä versio nykyisestä lempikannettavasta.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #356 : 13.02.2015 11:32 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili On se ihan nätti!

tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #357 : 13.02.2015 12:22 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Mikäs edikka tuo on vai laitoitko jonkun faceplaten?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #358 : 13.02.2015 12:28 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mikäs edikka tuo on vai laitoitko jonkun faceplaten?

Faceplaten iskin. Tuollainen puuta mukaileva. Tuntuu ainakin ihan mukavalta.

Ihan positiiviset fiilikset tuosta normaalista mallista. On tuo 3D efekti nyt selkeästi parempi ja laitteen rakenne tuntuu muutenkin paremmalta kuin vanhassa XL mallissa. Vaikka on pienemmät näytöt, niin ei ole itseä ainakaan haitannut. Kuva on vähän tarkempi, kun ei ole niin isolle näytölle venytetty.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #359 : 13.02.2015 17:27 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Huomaa jo valikoista että tehoa on selvästi tullut lisää vanhaan 3ds:ään verrattuna. Ei enää sellaista tahmailua ja latailua joka välissä. 3DS:n olisi pitänyt olla jo alusta saakka tällainen. 3D:kin on parempi kuin missään telkkarissa tai laitteessa on ollut. En käytä kaikissa peleissä, mutta Zeldoissa ja esim. Ace Combatissa aivan loistava lisä varsinkin nyt, kun se vaan toimii vaikka miten heiluttelee.

En myöskään ole ollut tietoinen, että Majora's Mask tukee tuota lisätattia. Sitten vielä Monster Hunterikin vielä korkkaamatta. Ai että mitä herkkua. Pitkästä aikaa persvakosessa sellainen kiva pikku tutina, kun kerrankin oikeasti hyviä pelejä pelattavana.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines