Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 14
Tulostusversio
Aihe: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi  (Luettu 108055 kertaa)
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #150 : 28.06.2012 13:53 »
johanf1-fani Jäsen Viestejä: 32 Basaaripisteet: 0 Profiili No jos kerran ei kännyköiden taso riitä niin mikä järki on ostaa joku käsikonsoli, jolla pelaaminen on sitten "kännykkää parempi", mutta huonompi kuin isojen konsoleiden. Omasta mielestäni kännykkä tai tabletti riittää vallan hyvin bussimatkoille pelattavaksi. Ja jos lähtee pidemmälle (esim. työ-)matkalle, niin ottaa sinne vaikka läppärin mukaan.

   Eli tiivistetysti: mikä järki on maksaa PS3:n verran käsikonsolista, jolla pelaaminen on paremmpaa kuin kännykän, mutta huonompaa kuin PS3:n tai Xbox 360:n.

PS. olen edelleen sitä mieltä että täppärit ja kännykät ovat parin kolmen vuoden päästä parempia pelilaitteita kuin esim. Vita. Katsotaan esimerkiksi pelejä. Käsikonsoleille valmistetaan juuri ne pelit mitä niille valmistetaan. Sen sijaan mobiililaitteille ja täppäreille saa lähes kuka tahansa valmistaa pelejä joten valikoima on paljon suurempi.
Ja jos se Max Paynen pelaaminen ei onnistu kosketusnäytöllä, se on sitten omaa taidottomuutta.
Pelaajainen Rul3z
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #151 : 28.06.2012 14:05 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Sharkielta ja Snakelta jo hyviä pointteja. Täsmennän kuitenkin vielä mitä tarkoitan vakavalla pelaamisella. Kannettavan pelaamisen kentällä vastakohtana voisi pitää juuri näitä Angry Birdsin kaltaisia pikkupelejä. Vakava pelaaminen ei tarkoita ryppyotsaista suorittamista, vaan syvempää pelikokemusta, joka tarjoaa enemmän kuin kertakäyttöistä hupia. GTA III ja Max Payne edustavat tätä syvempää pelikokemusta, näitä kokemuksia ei ole kuitenkaan alunperin suunniteltu koettavaksi virtuaalisilla painikkeilla.

Kosketusnäyttö sellaisenaan ei edusta pelaamisen tulevaisuutta, i-uskovaisuus ei muuta tätä faktaa. Se on toki kätevä lisä DS:n ja Vitan kaltaiseen pelilaitteeseen, mutta ehdottoman kehno ensisijaisena ja ainoana syöttötapana. Tämän kielii jo kosketusnäyttölaitteille myytävät lisälaitteet, joilla perinteinen pelaaminen onnisuu jokseenkin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #152 : 28.06.2012 14:07 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
No jos kerran ei kännyköiden taso riitä niin mikä järki on ostaa joku käsikonsoli, jolla pelaaminen on sitten "kännykkää parempi", mutta huonompi kuin isojen konsoleiden.

Ei huonompaa, vaan erilaista. Ei näillä useinkaan ole järkeä pelata samoja pelejä kuin isoilla konsoleilla, ja esim. PSP kärsi vähän siitä, että sille tehtiin liikaa PS2-porttauksia. DS taas loistaa siinä, että sille on tehty paljon luovemmin pelejä kuin kotikonsoleille. Lisäksi useat genret toimivat DS:n kosketusnäytön ansiosta paremmin. Tableteista ja puhelimista taas puuttuvat fyysiset napit, jolloin kontrollielementit ovat aina kuvan tiellä eivätkä tarjoa minkäänlaista tuntumaa. Puhumattakaan siitä, miten laite kulkee mukana tai istuu käteen vähänkään pidemmillä sessioilla.

Ja mitä pelivalikoimaan taas tulee, niin toki mobiilissa pyörii pikkupelejä ja käännöksiä miljoonia, mutta "oikeat", syvempää kokemusta tarjoavat pelit joko puuttuvat tai ovat ankeita pelata. Pasianssi sillä toimii hyvin, ja jos joku tekisi kunnon point-and-click-seikkailun tabletille(Double Fine Adventurea odotellessa), niin sitä saattaisi myös olla mukava pelata. Mobiililaitteiden ainoa etu on se, että niillä on huokea pelata, koska laite hommataan johonkin muuhun käyttön ja sitten se ikään kuin löytyy valmiiksi. Tämä on kuitenkin samalla niiden suurin heikkous: laitteita ei ole tehty pelaamiseen. Pelinautintoa on siis haettava muualta. Jos käyttöä ei ole kuin pienten bussimatkojen verran, niin ei käsikonsoliin varmasti kannatakaan satsata. Itse istun busseissa ja junissa kuitenkin sen verran, että parhaimmillaan pelaan kannettavilla konsoleilla useita tunteja päivässä(ja mielelläni myös kotona, kun ovat niin nopeita ja helppoja käyttää).. Parisataa euroa maksaakin siis itsensä pian takaisin.


miggeltä mainio kiteytys:
Kannettavan pelaamisen kentällä vastakohtana voisi pitää juuri näitä Angry Birdsin kaltaisia pikkupelejä. Vakava pelaaminen ei tarkoita ryppyotsaista suorittamista, vaan syvempää pelikokemusta, joka tarjoaa enemmän kuin kertakäyttöistä hupia. GTA III ja Max Payne edustavat tätä syvempää pelikokemusta, näitä kokemuksia ei ole kuitenkaan alunperin suunniteltu koettavaksi virtuaalisilla painikkeilla.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #153 : 28.06.2012 14:35 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
PS. olen edelleen sitä mieltä että täppärit ja kännykät ovat parin kolmen vuoden päästä parempia pelilaitteita kuin esim. Vita. Katsotaan esimerkiksi pelejä. Käsikonsoleille valmistetaan juuri ne pelit mitä niille valmistetaan. Sen sijaan mobiililaitteille ja täppäreille saa lähes kuka tahansa valmistaa pelejä joten valikoima on paljon suurempi.
Väitteesihän vain osoittaa sen, että mobiilialustoilla on potentiaalisesti isompi valikoima pelejä saatavilla, kuin käsikonsoleilla. Tämän itsekin allekirjoitan. Isompi määrä ei kuitenkaan juuri auta, kun lähes kaikki pelit ovat todella huonoja. Valikoima täyttyy roskasta ja ne muutamat oikeat pelit ovat kosketusnäytöllä selvästi huonompia kuin käsikonsoleilla.

3DS:llä on jo nyt enemmän laadukasta pelattavaa, kuin koko Apple Store tarjoaa.

Lainaus
Ja jos se Max Paynen pelaaminen ei onnistu kosketusnäytöllä, se on sitten omaa taidottomuutta.
Sinulla nähtävästi ilmenee lukutaidottomuutta, kun et selviä pointteja aiheeseen liittyen tajua.

Vielä selvennykseksi kerron, etten suurin surminkaan väitä, etteikö kännykkäpelien ääressä voisi viihtyä. Kyllä itsekin pelaan kännykällä aina silloin tällöin. Totuus kuitenkin on, ettei kännykkäpelaaminen ole mitään muuta, kuin muutaman hetken eläviä pikkupelejä, sekä oikeita pelejä, jotka soveltuvat paremmin käsikonsoleille.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #154 : 28.06.2012 14:48 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Kännykkäpelit tulevat luultavasti vaikuttamaan käsikonsoleiden pelivalikoimaan ja hinnoitteluun. Epic ilmoitti juuri, että Infinity Blade on tuottanut aivan älyttömästi rahaa. Ja hyvin pienillä investoinneilla. Sijoittajilta lienee luvassa paljon paineita siirtyä vastaavaan malliin. Ei tarvitse välttämättä ihan eurolla myydä pelejä mutta jos hintakatto asettuu johonkin 10€ pintaan on sekin jo iso muutos. Miten Nintendo ja etenkin Sony kestävät tämän?
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #155 : 28.06.2012 15:18 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kännykkäpelit tulevat luultavasti vaikuttamaan käsikonsoleiden pelivalikoimaan ja hinnoitteluun. Epic ilmoitti juuri, että Infinity Blade on tuottanut aivan älyttömästi rahaa. Ja hyvin pienillä investoinneilla. Sijoittajilta lienee luvassa paljon paineita siirtyä vastaavaan malliin. Ei tarvitse välttämättä ihan eurolla myydä pelejä mutta jos hintakatto asettuu johonkin 10€ pintaan on sekin jo iso muutos. Miten Nintendo ja etenkin Sony kestävät tämän?

Tämä on se, miksi käsikonsolien tulevaisuus vaikuttaa äärimmäisen synkältä. Sony ja Nintendo eivät voi käsikonsolipeliensä laadun takia tiputtaa hintoja, koska tappiot olisivat liian suuret. Eli jos haluavat hinnat alas = myös laatu alas. Pelaajien tyytyväisyyshän ei ole enää pitkään aikaan ollut riittävä motivaatio valmistajille, vaan raha.

tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #156 : 28.06.2012 16:02 »
johanf1-fani Jäsen Viestejä: 32 Basaaripisteet: 0 Profiili En siis väitä etteivätkö käsikonsolit ole mukavia pikku leluja, ja jos löysää rahaa on niin paljon että haluaa tuhlata rahansa muutamaan peliin (no DS:llä niitä on hiukan enemmän). Ja totta kai oikeilla näppäimillä "tuntuma" on parempi, mutta jos kännykän näyttö on yli 3.5 tuumaa, niin ei se kyllä pelaamista yhtään haittaa. Myönnän että olin itsekkin tyhmä kun rupesin väittelemään jostain niinkin "turhasta" kuin peleistä, mutta halusin vain tehdä asian selväksi.
Pelaajainen Rul3z
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #157 : 28.06.2012 17:28 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Tämä on se, miksi käsikonsolien tulevaisuus vaikuttaa äärimmäisen synkältä. Sony ja Nintendo eivät voi käsikonsolipeliensä laadun takia tiputtaa hintoja, koska tappiot olisivat liian suuret. Eli jos haluavat hinnat alas = myös laatu alas.

Eeeeen nyt välttämättä tätäkään ihan allekirjoita. Suurien tuotosten pääongelma on pitkään ollut se, että niitä tehdään ns. keskivertopelaajan makuun... eli ei oikeastaan kenenkään. Sen näkee esimerkiksi jonkun Mass Effectin evoluutiossa, missä sitä statistista osuutta karsitaan räiskinnän kasvaessa. Pienemmällä budjetilla ja pienemmällä hinnalla porukka pääsee hieman kokeilevampaakin settiä tekemään ilman huolta siitä, että harha-askel vetää koko lafkan konkurssiin. Tärkeää on tosin, että saa mainonnan toimimaan. Juuri mainitun ongelman takia: App Storessa ja Googlen Play Storessa on niin paljon paskaa, että niiden hyvienkin pelien täytyy taistella näkyvyydestä kynsin hampain.

Mobiilialustoille saa rutkasti myös vähän totisempia pelejä, jos vaatimuksena ei ole tehdä useaa nappia vaativaa refleksi- tai räiskintäpohjaista peliä. Se on ehkä huonompi juttu, jos haluaa jotain Call of Dutyä, mutta Avadonin ja Avernumin (ja miksei myös Final Fantasyn) tyyliset kunnon ropet toimivat tableteilla erinomaisesti. Veikkaisin, että RTS:t toimisivat tableteilla jopa paremmin kuin (koti)konsoleilla. Sekä tietenkin Lucasarts/Sierra-tyyliset seikkailut.

Tietty jos kunnon pelaaminen on pelkkää tasohyppelyä, räiskintää ja fifaa, kuten se tämän vuoden E3-tarjontaa katsellen näyttää olevan, se tabletti/mobiilipelaaminen ei välttämättä paljoa tarjoa. Kun tässä verrataan suljettua alustaa toiseen, on tabletissa pelaamisen kannalta yllättävän montakin etua verrattuna käsikonsoliin. Fyysistä kopiota pelistä ei tosin saa, mikä on monelle aika iso miinus.


« Viimeksi muokattu: 28.06.2012 18:10 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #158 : 28.06.2012 19:17 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Kännykkäpelit tulevat luultavasti vaikuttamaan käsikonsoleiden pelivalikoimaan ja hinnoitteluun. Epic ilmoitti juuri, että Infinity Blade on tuottanut aivan älyttömästi rahaa. Ja hyvin pienillä investoinneilla. Sijoittajilta lienee luvassa paljon paineita siirtyä vastaavaan malliin. Ei tarvitse välttämättä ihan eurolla myydä pelejä mutta jos hintakatto asettuu johonkin 10€ pintaan on sekin jo iso muutos. Miten Nintendo ja etenkin Sony kestävät tämän?

Tämä on se, miksi käsikonsolien tulevaisuus vaikuttaa äärimmäisen synkältä. Sony ja Nintendo eivät voi käsikonsolipeliensä laadun takia tiputtaa hintoja, koska tappiot olisivat liian suuret. Eli jos haluavat hinnat alas = myös laatu alas. Pelaajien tyytyväisyyshän ei ole enää pitkään aikaan ollut riittävä motivaatio valmistajille, vaan raha.




Siis ihan oikeasti ottaa uskomattomasti välillä päähän lukea näitä juttuja käsikonsolien "kuolemisesta". Suurin osa uutisista tulee juuri kaikenmaailman Cnet-uutisisivustoilta joilla joku pätevä toimittaja, jolla ei ole mitään käsitystä, nakkelee käsittämättömän epäammattimaisia juttuja. "3DS myynyt paljon vähemmän kuin DS - käsinkonsolit kuolemassa" -otsikko taisi olla vähän aikaa sitten. Tottakai se on myynyt paljon vähemmän kuin ei ole ollut markkinoillakaan vielä kauaa. Todellisuudessa 3DS on myynyt enemmän kuin DS samassa ajanjaksossa, mutta yllättäen tuotakaan asiaa ei mainittu artikkelissa ollenkaan.

Ei käsikonsolien tulevaisuus ole yhtään sen synkempi kuin normi pelikonsolienkaan. Pelitaloja kaatuu koko ajan, teki niitä pelejä sitten mille tahansa laitteelle. Koko ala tuntuu ryömivän tällä hetkellä uskomattomassa paskassa ihan yleisesti. Mitään omaa ei uskalleta yrittää ja kaikki pelit ovat jotain Cod/uncharted -putkisontaa tai jatko-osia jatko-osien perään. Peleistä jätetään tarkoituksella ominaisuuksia pois, joita sitten myydään heti julkaisupäivänä DLC-muodossa. Siihen päälle vielä kaiken maailman "online"-only piraattiestot ja muut vitsit, niin ei paljon naurata.

Ja mobiilipuolella asiast eivät ole yhtään paremmin, päinvastoin korkeintaan. Varmasti kaikenlaiset kännykkänäperrykset syövät oikeilta käsikonsoleilta markkinoita, mutta loppupeleissä en usko sen vaikuttavan paljon paskaakaan. Yleensä niitä kännykkäpelejä ostelevat sellaiset, jotka eivät muutenkaan ostaisi mitään oikeita käsikonsolipelejä. Joku alle euron hinnoittelu saattaa tuntua hienolta persaukisten kuluttajien kannalta, mutta oikeasti hyvin hyvin pieni osa mobiilipelejä tekevistä puljuista tekee peleillään oikeasti hyvää tuottoa. Sanoohan se jo helkkari järkikin että jos myy tuotetta alle eurolla, niin sitä saa oikeasti myydä aivan helvetisti jotta siitä jäisi mitää käteen. Oikeiden pelikonsolien tekijöillä on sentään aina pelivaraa laskea hintoja jonkin verran, mutta mobiilipuoli on kusessa koska hintojen nostaminen onkin sitten jo paljon vaikeampaa. Tosin en silti ihmettelisi yhtään vaikka jossain vaiheessa mobiilipelien hinnat nousisivat rajusti ylöspäin, kun ei kukaan halua ilmaiseksi töitä tehdä. Ellen nyt aivan väärin muista lukeneeni, niin Nintendo on tehnyt pelkällä DS:n Mariolla enemmän tuottoa kuin kaikki IOS-pelien tekijät peleillään yhteensä.

Mobiiliala on tullut muun pelialan rinnalle, mutta ei syrjäyttääkseen kaiken muun. Se on kuin muoti, joka sattuu tällä hetkellä olemaan muodissa. Maailmantalous on rappiolla ja ihmisillä vähän rahaa. Kaikilla on halvat älypuhelimet ja kaikki haluavat päästä testaamaan Angry Birdsiä kun siitä uutisissa puhuttiin. Onha se jees saada eurolla pikkupelejä arkeen iloa tuomaan. Jossain vaiheessa cycli taas muuttuu ja on jälleen kerran hienoa hifistellä supertehokkailla konsoleilla ja kännyköille nyrpistellään.... Kunnes taas asiat muuttuvat ja yhtäkkiä joku muu asia leviää ruton tavoin. Ei ole montaa vuotta kun kaikki pelit leimattiin vain hikisten nörttien puuhasteluksi. Niin se vain elämä muuttuu ja iltalehdet tykkäävät levitellä korostetusti maailman menoa.

Mitähän jos Apple olisi aikoinaan lakannut kehittämästä huippukallista Iphoneaan kun Nokia möi samassa ajassa halppisroskaa miljoona kertaa enemmän? Nokian mallit olivat superhalpoja ja niiden koko vain pieneni. Kuitenkin Apple tienasi lopulta kalliilla malleillaan reippaasti enemmän.


« Viimeksi muokattu: 28.06.2012 19:40 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #159 : 28.06.2012 22:10 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Käsikonsolimarkkinoilla voidaan toki lähteä jo siitä, että ne olivat jo valmiiksi kaulaa myöten paskassa. Kuka helvetti muka teki PSP:llä rahaa? Laitetta myytiin ihan hervottomasti, yli 70 miljoonaa kappaletta, mutta kuinka moni peli myi lopulta yli miljoona kappaletta? God of Warit, kolmiulotteiset GTA:t, Gran Turismo sekä tietenkin ne Monster Hunterit, jotka saivat japanilaiset ihan hulluiksi. Varmaan näistäkin aika moni oli bundlattua.

DS:llä Nintendo on tehnyt ihan järjettömät kasat rahaa. New Super Mario Bros on myynyt vissiin jo lähemmäs 30 miljoonaa, Nintendogskin yli 20 ja samoin Mario Kart DS. Eikä Pokemonit, aivojumpat ja vastaavatkaan huonosti ole myyneet. Yli kymmenen miltsin pelejä löytyy kymmenkunta, PSP:llä ei yhtäkään. Toki sekaan mahtuu bundlejakin, mutta silti.

Mutta harvat firmat ovat päässeet DS:llä rahoihin käsiksi, vaikka laitteita onkin maailmalla todella paljon. Nintendo on oikeastaan yksin takonut. Edes GTA ei DS:llä mennyt kaupaksi.

Luin joskus jotain pelialan kaverin vuodatusta, jonka mukaan DS:n piratismi on koko konsolialan suurinta jenkeissä.

Ja mitä Vitaan tulee, mikähän senkin tulevaisuus on? On ihan mahdollista, ettei Vitan jälkeen enää Sonylta käsikonsoleita nähdä. Vitasta ei kuulunut esim. E3:ssa käytännössä mitään.

Eli kyllä käsikonsolien tulevaisuuden näkymät ovat olleet synkät jo ilman älypuhelimiakin, jos ihan totta puhutaan.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #160 : 29.06.2012 10:28 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
kyllä käsikonsolien tulevaisuuden näkymät ovat olleet synkät jo ilman älypuhelimiakin, jos ihan totta puhutaan.

Totta varmasti monelta osin, mutta edelleen olen sitä mieltä sama koskee koko pelialaa. Pelifirmoja kaatuu koko ajan, kun kehityskustannuksia ei saada takaisin. Sega taisi juuri ilmoittaa sulkevansa konttoreita sieltä täältä, Sony sulki hirveän kasan heidän pienempi pelistudioita joka puolelta, Factor 5 ilmeisesti kuoli kokonaan pois ja monet pienemmät puljut ovat vaikeuksissa. Sen uuden South Parkin tekijähän kertoi että peliä pitäisi saada myytyä yli 2 miljoona kipaletta että pääsisivät voitolle. SP on vahva nimi, mutta en oikein usko että tulevat pääsemään noihin lukemiin.

Jos hienojen grafiikoiden hintana on se, että 90% pelistudioista menee vaikeuksiin tai pelien taso heikkenee niiden kustannuksella, niin mielestäni asialle pitäisi jotain tehdä. Saa nähdä mitä tapahtuu, jos ja kun Sony + Ms iskevät entistä tehokkaammat laitteensa markkinoille.

Ja mitä tulee PS Vitaan, niin mitähän ihmettä Sony meinaa senkin laitteen kanssa tehdä. Tuntuu ettei niitä kiinnosta paskaakaan ja koittavat kuolettaa koko laitteen pois vaivihkaa, niin kuin sitä ei olisi koskaan julkaistukaan.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #161 : 29.06.2012 12:11 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Kiinnostaisi kyllä hankkia tuo PS Vita, mutta kuten todettua, huolestuttaa kanssa sen tulevaisuus. Ei ole mitään kiinnostavia julkaisuja tiedossa, eikä Sony ole pahemmin laitteen tulevaisuudesta missään puhunut.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #162 : 03.08.2012 20:26 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Kävin sitten hakemassa vielä perjantain kunniaksi Verkkokupasta punaisen 3DS XL:n. Kyllä on näytöllä kokoa ja ihan uutta eloa tulee peleihin. Ulkoisesti laite on paljon paremman näköinen kuin mitä kuvat antavat olettaa. Ehkä olisi saanut vielä tyylikkäämmän jos laite ei olisi niin "pyöreä", mutta tuntuma laitteeseen aivan eri maata kuin ekassa 3DS:ssa. Sopii varmasti suurempi kouraisillekin pelaajille. Käytännössä laitteessa on kaikki parempaa kuin edellisessä versiossa, joka lähteekin myyntiin hyvin pikaisesti.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #163 : 14.08.2012 16:09 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili On kyllä hiukan "massiivinen" tämä 3DS XL. Nyt pitäisi vanhasta koneesta data siirtää uuteen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #164 : 14.08.2012 21:27 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
On kyllä hiukan "massiivinen" tämä 3DS XL. Nyt pitäisi vanhasta koneesta data siirtää uuteen.
Mites toi tilin ja datan siirto muuten onnistuu? Meneekö kaikki SD-kortin mukana?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #165 : 15.08.2012 00:40 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Sd kortti äxällän sisään ja dsi pelit ja savet talteen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #166 : 05.10.2012 18:57 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Pari päivää testaillut tätä 3DS XL:ää ja olen kyllä ollut todella tyytyväinen kapineeseen. 3DS:n pelejä minulla ei vielä ole, mutta ekan DS:n pelienkin pelaaminen on paljon mieluisampaa isommilla näytöillä. Pelailin vähän Etrian Odyssey 3:sta ja oli kyllä paljon hienompi kokemus kuin Litellä pelailtaessa. Myös äänet tulevat paremmin esiin 3DS:n skobeista.

Virtual Consolesta latasin Link's Awakening DX:n ja senkin pelaaminen on yhtä juhlaa. Ai saatana kun tuntuu hyvältä peliltä. Tätä en olekaan ennen edes testannut. Seuraavaksi varmaan Mario Land 2 lataukseen neljällä eurolla. Noita Virtual Consolen pelejä voisi olla rutkasti enemmän tarjolla ja ostaisin klasareita kyllä rutkasti enemmänkin jos niitä vain tarjottaisiin. Toivottavasti tulevaisuudessa lisäävät kovemmalla tahdilla pelejä alustalle.

Näytön 3D:kin tuntuu aika hienolta varsinkin näin aluksi kun ei ole efektiin tottunut. Katselin videoita Mario Land 3D:stä ja kyllähän se toi lisäulottuvuutta grafiikoille. Sairaan hienon näköinen peli ja sen voisi melkein hommailla ekaksi tälle.

Laitteen tulevaisuuskin näyttää hyvältä ja mielenkiintoisia pelejä on tulossa paljon: Virtue's Last Reward, Paper Mario, Luigis Mansion, Animal Crossing, Fire Emblem, Devil Survivor Overclocked. Voisi vielä Atluskin hieman ahkerammin julkaista näitä pelejä täälläkin niin saisi SMT IV:n ja EO IV:n tulille.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #167 : 05.10.2012 19:29 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili 3DS:llä, kuten monella muullakin laitteella oli hidas startti, mutta 3DS XL on loistava laite ja sille on tulossa loistavia pelejä. Ja kuten sanoit, niin DS:n pelien pelaaminenkin on paljon mieluisampaa laitteen suurilla näytöillä eikä pieni skaalautuminen ylöspäin vaikuta kuvanlaatuun merkittävästi. Viime aikoina olen tykitellyt Devil Survivor 2:sta, Rune Factory 3:sta, Etrian Odyssey 3:sta ja Final Fantasy IV DS:ää. Loistavia pelejä jokainen. Ace Combat 3DS:äkin tuli pelattua läpi.

Ja Link's Awakening on täydellisen pelisuunnittelun merkkipaaluja. Ei ole vanhentunut yhtään näiden 19 vuoden aikana.

EDIT: Ja EO3:ssa on muuten konemainen soundtrack:

http://www.youtube.com/watch?v=_E2M_fLzom8&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=14U64jWO85s&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=UEsgRhIhHf8&feature=relmfu



« Viimeksi muokattu: 05.10.2012 19:40 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #168 : 05.10.2012 19:47 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Joo itselläkin vielä hyllyssä rutkasti loistopelejä pelaamatta. DQ VI, Devil Survivor, SMT: Strange Journey, Rune Factory 3, Infinite Space, Nostalgia ym. Ostettavaakin riittäisi loputtomiin. Tästä ei pelikonsoli paljon voi parantua.

Ja EO III:sen musat ovat tosiaan loistavat.

Battle Theme on kultaa: http://www.youtube.com/watch?v=zhXG1mho9-s

Myös se intro tulee aina tsekattua biisin takia ja niiden synien soundin takia.

3DS:n d-padikin on muuten helvetin hyvä. Hyvin napsuu painettaessa ja on todella skarpin oloinen.


« Viimeksi muokattu: 05.10.2012 20:44 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #169 : 06.10.2012 13:26 »
Turpo Jäsen Viestejä: 78 Basaaripisteet: 0 Profiili Mietin tässä, paljonkohan suunnilleen hyvittäisivät Gamestopissa vanhasta 3DS, jos sen vaihtaisi uuteen malliin. On alkanut vähän himottaa tuo isompi näyttö. Olisi siinä varmasti kivempi uutta poksuakin pelata.
"Life is too short to remove USB safely"
tallennettu
Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #170 : 08.10.2012 15:37 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Noniin, laitoin 5 vuotta vanhan, käytännössä akuttoman läppärivanhuksen myyntiin. Lähtöhinta 20€, meni lopulta kaupaksi melkein satasella. Tätä oli syytä juhlistaa jotenkin, joten kärräsin rahat parin vaihtopelin kanssa kauppaan ja ostin sinisen 3DS XL:n. Mukaan heti saman tien Super Mario 3D Land. On muuten mainio laite. Näyttää sinisenä ihan järkyttävän hyvältä, tuntuu mukavan jämerältä ja istuu hyvin käteen. Napeissa ei yllättäen mitään moitittavaa, ja näytöt on tosiaan ISOT. Jos tässä olisi vielä se toinen analogitatti, niin kyseessä olisi täydellinen kannettava pelikonsoli, mutta harvemminpa sille omassa peliarjessa olisikaan käyttöä, joten tappio on pieni. Hätätilassa hommataan lisälaite. Eniveis, tykkään!

eShopissa kävin toki heti pyörähtämässä, mutta vielä ei tullut ostettua mitään. Mario Landit, Link's Awakening sekä Metroidit ovat kuitenkin aika varmoja ostoksia piakkoin. Plus mitä kaikkea hyvää muut osastot pitävät sisällään. Jostain syystä 3DS ei tykännyt meidän kodin WLANista - loi kyllä yhteyden ja testit menee läpi, mutta mikään nettiä tarvitseva sovellus ei sitten kuitenkaan toimi - ja jouduinkin nyt alkuun nettailemaan kännykän kautta. Pitää selvittää, olisihan tuo kotipurnukka vähän nopeampi.

Ekan maailman verran ehdin myös pelata Mariota, ja onhan se kova. Kontrollit ovat timanttiset, mistä tuli heti mieleen, että toimiihan myös Mario 64 DS analogitikulla, toimiihan!? Jos näin, niin voisi senkin taas napsutella läpi, kun kannettavan versioinnin ainoa huono puoli ovat olleet d-pad-kontrollit. Mutta niin, 3D Land. Kentät näyttävät 3D:nä superhyviltä ja pelaaminen on kaikin puolin puhdasta iloa. Saas nyt nähdä kuinka helppo tämä tosiaan on. Jos edes muutaman oikeasti haastavan kentän saan, niin kelpaa. Konsolin pitelyyn pitää vielä hieman tottua, jotta oppii pitämään ruutua pelkästään sweetspotissa. Pari kertaa lähtenyt efekti hyppimään, mutta pääasiassa toiminut hyvin. Eivätkä silmät väsyneet tunnin sessarilla vielä lainkaan. Viikonlopun työreissulla tulee sitten viimeistään testattua pidemmän pelihetket ja silmien kestävyys.

Ei mitään, maistuu. Pelattavaa tosiaan on taas kerralla pirusti, kun monet DS-pelit pelaa mielellään varmasti uusiksi, 3DS-pelejä on jo jokunen mielenkiintoinen ehtinyt ilmestyä ja eShopista löytyy myös monia pakko-ostoksia. Lite on viimein saanut arvoisensa seuraajan!


« Viimeksi muokattu: 08.10.2012 16:23 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #171 : 08.10.2012 16:16 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Kontrollit ovat timanttisen, mistä tuli heti mieleen, että toimiihan myös Mario 64 DS analogitikulla, toimiihan!?

Toimii. Paljon parempi pelata sen takia 3DS:llä kuin DS:llä.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #172 : 08.10.2012 16:21 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Pullblox kannattaa laittaa. Taitaa olla eshopin myydyin nimike ja löytyy alennetulla hinnalla tällä hetkellä.
tallennettu
Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #173 : 08.10.2012 16:26 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Kontrollit ovat timanttiset, mistä tuli heti mieleen, että toimiihan myös Mario 64 DS analogitikulla, toimiihan!?

Toimii. Paljon parempi pelata sen takia 3DS:llä kuin DS:llä.




Ja joo, Pullblox sattuikin jo aiemmin silmään. Tulee varmaan kokeiltua jossain vaiheessa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #174 : 08.10.2012 19:51 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
*Mario*

Ai helevata tää menee talteen :D
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #175 : 08.10.2012 20:30 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Kontrollit ovat timanttisen, mistä tuli heti mieleen, että toimiihan myös Mario 64 DS analogitikulla, toimiihan!?

Toimii. Paljon parempi pelata sen takia 3DS:llä kuin DS:llä.

Toimii, mutta ei analogisena. Toki siis silti paljon parempi pelattava kuin D-padilla.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #176 : 15.10.2012 15:20 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Jos olette harkinneet myyvänne DSi XL:äänne pois 3DS XL:n tilalta, elkää tehkö sitä. Pelailin tuota Pokemon Black kakkosta 3DS XL:llä 5-6 tuntia. Kokeilin huvin vuoksi DSi XL:llä eikä paluuta enää ole. Pistin näytöt vierekkäin ja siirtelin pokemoneja pelistä toiseen ja siinäkin huomasi sen eron. Joku ruskea/keltainen filtteri siinä 3DS:n näytöllä on näissä DS-peleissä. Huh, oikeesti nätti ja elävän näköinen peli tuo uusin poksu, kunhan konsoli on oikea. Tieto tosin lisää tuskaa tässäkin asiassa, kyllä mä tästä 3DS:lläkin nauttisin jos en olisi nähnyt valoa.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #177 : 15.10.2012 15:22 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Juuri eilen viimeksi testasin tuota Pokemonia itsekin XL:llä ja jos en nyt aivan sokea ole, niin en huomannut juuri minkäänlaista mainittavaa eroa? Vähän paremmalta näyttää DSi XL:llä kun natiivisti toimii, mutta mitään ruskeaa filtteriä ei kyllä ollut 3DS:llä. Liekköhän tuo laitekohtainen "ominaisuus"?
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #178 : 15.10.2012 15:27 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Pitää testailla vielä tuolla normi 3DS:lläkin miten se käyttäytyy. Ei valkoinen näyttänyt valkoiselta 3DS XL:n ruudulla, sitä dialogi boksia seurailin kummaltakin näytöltä. Powersaving mode ei ole päällä ja eri kirkkauksillakin olen testaillut, no cigar.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #179 : 06.02.2013 19:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tuli ennakkotilattua uusin Fire Emblem kun näyttäisi olevan loppuunmyyty jenkeissä kaikkialta. Sama pelata varman päälle.

Niin ja siis pitkästä aikaa joku 3DS peli mitä pelata. Edellinen oli Resident Evil Revelation eikä sekään oikein iskenyt. Tämä on varmasti pommikamaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 14
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines