Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14
Tulostusversio
Aihe: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi  (Luettu 107894 kertaa)
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #360 : 15.02.2015 22:19 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tuplapostaus, mutta pakko kyllä kehaista vielä tätä uuden 3DS:n 3d-ominaisuutta. Nintendo on oikeasti nyt kyllä onnistunut jossain ja kyseessä on ihan legitti etu ja ominaisuus, jota ei ole missään muussa laitteessa. Parhaat telkkarit kalpenee tämän rinnalla aivan täysin. Itse asiassa niin hyvä, etten edes huomaa sen päällä olemista koska ei tarvitse silmiä siristää tai tarkentaa, eikä efekti häviä millään vaikka katsoisi miltä etäisyydeltä tai kulmasta.  En välittänyt niin tästä aiemmin, mutta nyt ominaisuus on mielestäni vasta valmis ja mainostamisen arvoinen. Tulee varmaan pelattua lähes jatkuvasti 3D päällä jatkossa, ellei se vaikuta pelin framerateen ratkaisevasti.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #361 : 16.02.2015 12:03 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Tosi hyvä kyllä tuo 3D, tullut nyt käytettyä suurimmaksi osin sitä. Tietty ghostingia vieläkin havaittavissa pimeissä paikoissa mutta sille nyt ei mahda mitään miten silmät toimii. Jämäkästi napsahtaa ylänäyttö eikä napsahda niin kovaäänisesti mitä tuo minun vanha XL teki. Virtanäppäintä tuskin tulee vahingossa painettua ja pelislottikin on riittävästi suojattu vaikka ne siinä ulkopuolella ja edessä onkin. Startin ja Selectin sijoituspaikka on tuossa juurikin paras. Toisen "tatin" liikkumavara on lyhyt mutta ei tuo Majora's Maskissa ainakaan ole pelaamista haitannut, jotain FPS:ää pelattaessa voi olla kömpelö. Kannatti kyllä upgradeta laitetta.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #362 : 21.03.2015 20:58 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Hulvatonta settiä. Pitääkö tosiaan paikkansa, että nämä Nintendon saatanalliset saiturit eivät edes ole laittaneet New Nintendo 3DS -paketin mukaan laturia? Siis voi vittu mitä paskaa. Koko muovirotisko on jo muutenkin naurettavan ylihintainen 200e hintaan. Erikseen ostettuna laturi maksaa PARIKYMPPIÄ. Huomaa kyllä, että lafka on ottanut vaikutteita Applelta muutakin kuin laitedesignissa. Nintendo DS:n laturi ei tietenkään toimi koska minulta sellainen löytyy, DSi:n kylläkin.

On ilmeisesti liikaa pyydetty, että Nintendo toisi laitteensa tälle vuosituhannelle ja lataus hoituisi vaikka, hmm... USB-kaapelilla. Sitten löytyy myös lataustelakka hintaan 15e, mutta turha edes uneksia, että tämä muoviköntti pitäisi sisällään sen laturin, joka pitää joka tapauksessa ostaa erikseen.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #363 : 21.03.2015 21:00 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Noinhan se oli jo 3ds xl mallien kanssa. Ei niidenkään mukana laturia tullut. Minusta tuo on pahempaa paskaa mitä sonyn ylihintaiset muistikortit vitan kanssa. Jos vitan ostaa kaupasta niin sen sentään voi jumaliste ladata kun akku loppuu.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #364 : 21.03.2015 21:07 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili DealExtremestä saa noita latureita onneksi näköjään parilla eurolla kotiinkuljettuna. Hyvät on katteet kyllä Nintendolla.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #365 : 22.03.2015 09:35 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Siis tuo ettei laitteen mukana tule laturia on järjettömintä paskaa ja rahan ahneutta ikinä. Ajattelin vielä itse, että "noh, onpa minulla wii u:n ohjaimen laturi", mutta mikä ylläri ettei ne olekaan ihan samanlaiset. Piuhan pää on sopivasti hiukan eri kokoinen, joten molempiin laitteeseen pitää olla omat laturit.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #366 : 27.08.2015 16:59 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään tuli huomattua tuon tubehaxin huono puoli kun teema editorilla kikkailin. Koska koko homebrew valikko on täysin netistä riippuvainen ja jossain on jtn vikaa niin pahimmillaan sain ainakin kuusi kertaa bootata koneen ja kokeilla uudestaan.
Tiedä sitten onko vaan niin moni käyttämässä tuota samaan aikaan vai mikä tökki kun viimeksi toimi ihan heittämällä.

Eihän tuo toimivuus muuten pelottaisi, mutta aluekoodittomuuden ansiosta tuli varattua vg+:sta Hatsune Miku: project mirai DX launch edition ja olisi aika perseestä jos sitä ei pääsekään pelaamaan.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #367 : 27.08.2015 19:16 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Eiköhän tuo ole vasta ensimmäiset askeleet tuohon aluevapauteen ja yleensä homebrew-juttujen toimivuuteen. Voi olla että jo vähän ajan päästä koko laite murretaan täysin ja saadaan täysveriset homebrew channelit Wiin tapaan. Tuskin tilauksesi hukkaan menee.

Itse pelasin tuossa Super Metroid 3DS:llä läpi. Pieniä ääniongelmia, mutta muuten toimi koko ajan 60fps. Kunhan new 3ds:n tehot saadaan kokonaan käyttöön, niin luvassa herkkua.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #368 : 27.08.2015 19:59 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Eihän tuo alkua ollut vaan tuo on tehty jo aiemmin esim Ironfall pelin avulla ja siksi se poistettiin eshopista. Oli myös joku toinen peli jonka nimeä en muista ja sen avulla tarvittiin nettiä vain kerran ja sen jälkeen homma toimi ilman sitä.
En kyllä mitään asioista tiedä, mutta ainakin oletan, että jos käynnistän mikun tuon region free launcherin kautta niin sen jälkeen ei ole enää mitään väliä jos netti menee poikki. En ainakaan jaksa uskoa, että tuo homebrew softa olisi jotenkin jatkuvasti taustalla ja 3ds tajuaisi, että pelaat väärän alueen peliä kun netti menee poikki.
Siksi ajattelinkin tehdä niin, että kunhan tuon pelin saa kerran käyntiin niin laitan aina vaan 3ds:n sleep modeen joten ei tartte aina erikseen olla ottamassa yhteyttä netin kautta ja kirota jos se ei onnistukaan.

No kokeilemallahan tuo sitten selviää.

Oletko vielä gba pelejä kokeillut? Ne kuulemma pyörii melkein puolet hitaampaa ja äänet pätkii. Olisi ihan kiva pitkästä aikaa pelata Metroid: zero mission läpi. Siitä olisi orkkis japsi versio hyllyssä, mutta eipä ole mitään laitetta jolla pelata kun ds tuli myytyä jo vuosia sitten pois.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #369 : 27.08.2015 21:25 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili No, on tämä silti ihan vasta alkua. Toki on ollut Cubic Ninjoja, Iron falleja, mutta nämä ovat silti ensimmäisiä räpellyksiä ja kaukana siitä mitä varmasti tullaan saamaan. Muistan kuin Wiin kanssa aikoinaan tapeltiin vuosia täysin samojen asioiden kanssa. Alkuun oli pitkään erilaisia virityksiä, joita hyödynnettiin pelien kautta, kunnes lopulta saatiin murrettua kaikki pelkän sd-kortin avulla ja pysyvästi. Toivottavasti nyt käy niin ja pian, jotta Nintendo saa nenilleen. Region lock on täysin järjetön idea.

Ja kun kerran saat sen pelin päälle, niin kyllä sen vissiin pitäisi toimia, olit netissä tai ei. Ei sitä tarvita kuin käynnistämiseen, joten sleep modella vaan.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #370 : 16.10.2015 21:04 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Tubehax ei toimi enää. Sovellus ei suostu edes ottamaan yhteyttä ennen kuin lataa uudemman version ja se on patchattu.
Just pari päivää sitten tilasin uuden senran kaguran vg+:sta perkele.

edit: Browser hax toimi vaikka aluksi vaan kaatoi koko selaimen. Nyt jätin koneen sleepmodeen launcher auki jotta varmasti pääsen pelaamaan kaguraa kun se saapuu.
https://gbatemp.net/threads/yellows8s-browserhax-thread.398132/


« Viimeksi muokattu: 16.10.2015 21:33 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #371 : 28.10.2015 22:21 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt on sitten myös tuo browser hax paikattu pari päivää sitten.
Onneksi tuli taas selattua tuota gba tempin triidiä. Ehdein pelaamaan senran kaguran läpi ja nyt on taas mirai koneessa pyörimässä. Ehdein käynnistää sen ilmeisesti päivää aiemmin kun tuo korjaus tehtiin.

Hieman tuntuu menneen TK:n ennustus pieleen siitä, että youtube hax oli vasta alkua. Kovin tuntuu nyt nintendo pistävän hanttiin.
Onneksi mulla ei ole enää muita 3ds pelejä backlogissa kuin persona Q joten voin pitää mirain päällä ihan huoletta. Eihän sitä tiedä koska tuota pääsee seuraavan kerran pelaamaan jos sen nyt menee sulkemaan.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #372 : 28.10.2015 23:50 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Hieman tuntuu menneen TK:n ennustus pieleen siitä, että youtube hax oli vasta alkua. Kovin tuntuu nyt nintendo pistävän hanttiin.

Minun "ennustuksesta" on aikaa ehkä pari kuukautta. Mitä oikein luulit? Kun kyse on homebrew-jutuista ja niiden kehityksestä, niin palataan asiaan parin vuoden tai pari päästä. En ole tarkoittanut, että jouluksi oisi täydellinen homebrew-tuki, kun eipä noita sovelluksia kasata muutenkaan valmiiksi muutamassa viikossa. Wiillä meni useita vuosia että pääsi siihen tilanteeseen, mikä sillä on nyt ja on suoranainen ihme että 3DS on jo näinkin pitkällä homebrew-asioissa näin lyhyess ajassa.

tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #373 : 29.10.2015 07:32 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Totta puhuen en luullut yhtään mitään eikä minua edes homebrew kiinnosta muun kuin tuon region free launcherin osalta. Tai no tuli tuohon custom teema tehtyä.
Sain molemmat usa pelini pelattua joten olen ihan tyytyväinen ja mirai tulee pidettyä päällä niin kauan kunnes olen siihen kyllästynyt.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #374 : 13.03.2016 13:00 »
Sakaali Jäsen Viestejä: 94 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Onkos kukaan lautalainen tilannut 3DS capture cardia viime aikoina täältä: http://www.3dsvideocapture.com/

Ite tilasin syyskuun alussa ja lähetin konsolin sinne asennusta varten, enkä oo vieläkään saanu takasin. Kuulemma on niin kova ruuhka että tilauksissa voi kestää jopa 8kk, vaikka tilatessa lupasivat 3 kuukaudessa toimittaa. Oon myös lukenu kyseisen firman foorumeita ja siellä on pari tyyppiä ilmottanu tilanneensa lokakuussa ja saanut tilaukset jo. Melko epäilyttävää toimintaa kun väittävät että toimittavat tilaukset siinä järjestyksessä kun tilaukset on jätetty.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #375 : 17.06.2016 22:27 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Hulvatonta settiä. Pitääkö tosiaan paikkansa, että nämä Nintendon saatanalliset saiturit eivät edes ole laittaneet New Nintendo 3DS -paketin mukaan laturia? Siis voi vittu mitä paskaa. Koko muovirotisko on jo muutenkin naurettavan ylihintainen 200e hintaan. Erikseen ostettuna laturi maksaa PARIKYMPPIÄ. Huomaa kyllä, että lafka on ottanut vaikutteita Applelta muutakin kuin laitedesignissa. Nintendo DS:n laturi ei tietenkään toimi koska minulta sellainen löytyy, DSi:n kylläkin.

On ilmeisesti liikaa pyydetty, että Nintendo toisi laitteensa tälle vuosituhannelle ja lataus hoituisi vaikka, hmm... USB-kaapelilla. Sitten löytyy myös lataustelakka hintaan 15e, mutta turha edes uneksia, että tämä muoviköntti pitäisi sisällään sen laturin, joka pitää joka tapauksessa ostaa erikseen.

Reilu vuosi meni, että sain tuon laturin hankittua. Vielä kun saisi jotain pelattavaa.

Onko Majora's Mask no brainer -hankinta? Entäpä uudet Fire Emblemit, onko joku noita pelaillut?
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #376 : 18.06.2016 07:10 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Majora's Mask 3D on hyvä remake lukuunottamatta muutamaa pientä muutosta liittyen pomotaisteluihin ja Fire Emblem Awakening on yksi sarjan arvostetuimmista peleistä tällä hetkellä, suosittelen jos tykkää strategiasta.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #377 : 30.07.2016 22:01 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-playstation-vita-hacked

Tulihan se sieltä! Vita vihdoin haksattu auki. Eli äkkiä 3.60 firmwaret lataukseen, ennen kuin Sony tukkii aukon. Vielä ei ilmeisesti PSP- ja PS1-pelit toimi, mutta tuo on vain ajan kysymys, kun portit on saatu auki.

Ei muuta kuin etsimään 64-gigaista muistikorttia halvalla (:lol:) jostain...
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #378 : 01.08.2016 09:42 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-playstation-vita-hacked

Tulihan se sieltä! Vita vihdoin haksattu auki. Eli äkkiä 3.60 firmwaret lataukseen, ennen kuin Sony tukkii aukon. Vielä ei ilmeisesti PSP- ja PS1-pelit toimi, mutta tuo on vain ajan kysymys, kun portit on saatu auki.

Ei muuta kuin etsimään 64-gigaista muistikorttia halvalla (:lol:) jostain...

Vois kyllä testata. Tosin PSVita/PS4 RemotePlay-modea tulee käytettyä jonkun verran, joten voi jäädä lyhyeksi tämä ilo.

Edit: Käytännössä jäisi Genesis/SNES-emulaattoriksi, joten antaa olla.
Play-Asia
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #379 : 07.10.2016 20:53 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Hieman tuntuu menneen TK:n ennustus pieleen siitä, että youtube hax oli vasta alkua. Kovin tuntuu nyt nintendo pistävän hanttiin.

Minun "ennustuksesta" on aikaa ehkä pari kuukautta. Mitä oikein luulit? Kun kyse on homebrew-jutuista ja niiden kehityksestä, niin palataan asiaan vuoden tai pari päästä.




Aika lailla vuosi näköjään kului tuosta postauksesta ja meni juuri niin kuin arvelin, että sen verran siinä suurin piirtein kestää, jotta homma alkaa toimimaan kunnolla. Ei vielä olla Wiin tasolla noissa homebrew-touhuissa, mutta oikeastaan kaikki tarpeellinen pelittää täydellisesti. Homebrew channelit suoraan bootista, homma toimii vakaasti, voi pelata minkä tahansa regionin pelejä vapaasti ja tietenkin kaikille lurjuksille vielä mahdollisuus pelata nes, snes, gb, gba, ds ja 3ds-pelejä ilmaiseksi. Lisäksi voi myös striimata pelejä, mikä on ihan kova juttu.

Seuraavaksi pitäisi pistää Vita toimintakuntoon. Lähinnä kiinnostaa laite, jossa on kaikki Ps1:n pelit samassa paketissa.

tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #380 : 08.10.2016 02:31 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili No tuon oman postauksen jälkeen ei ole saanut enää 3ds:ää helposti pyörittämään homebrew kamaa.
Helppo tarkoittaa tube haxin ja browser haxin tapaista juttua.

Muutama viikko sitten luin gbatempin foorumia ja varmaan yli 10 eri haxia ollaan taas patchattu.
Tosin enpä minä tuohon edelleenkään muuta kaipaisi kuin sen aluekoodittomuuden, mutta senkin tarve on niin harvinainen, että en sen takia ala mitään firmiksen downgradea ja / tai jonkun tietyn pelin ostamista edes harkitsemaan jotta saa jonkun haxin toimimaan.

Vita on vakiona aluekooditon joten sille ei ole tarvetta tehdä yhtään mitään.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #381 : 18.01.2017 10:00 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili New 3DS on kyllä aika sairas laite nykyään, kun homebrew-hommat on edenny niin pitkälle. Luma3ds custom firmiksen avulla saa koko laitteen potentiaalin paremmin käyttöön kuin Nintendo on ikinä osannut tai jaksanut tehdä. Parasta koko jutussa, että kaikki toimii "natiivisti". Ei tarte käynnistellä mitään emulaattoreita tai säätää asetuksia joka kerta.

- Koko laite toimii nopeammin, kun kaikkea on optimoitu paremmaksi, eikä päällepäin edes huomaa, että laitteeseen olisi tehty mitään muutoksia. Ei enää mitään kikkailujen jonkun youtuben tai selaimen kautta.
- Kaikki laitteen toiminnot ja palvelut toimivat normaalisti. Voit ostella Eshopista normaaliin tapaan pelejä ja pelata pelejä netissä. Luma3DS toimii taustalla huomaamattomasti, eikä sitä tarvitse erikseen käynnistellä mistään.
- Rippasin juuri osan DS-pelikokoelmastani suoraan 3DS:n sd-kortille, jotta ne ovat aina mukana kaikkialla.
- Voi striimata pelejä esim. twitchiin.
- Kaikki aluelukitukset poistettu.
- Lisäksi voi lennosta heittää enkkukäännökset alkuperäisiin japsipeleihin. Esim. tullut pelattia Dragon Warrior Monsteria, jota ei koskaan julkaistu täällä. Pitää tilata seuraavaksi pari muutakin jap-only peliä 3ds:lle. Erittäin kova ominaisuus.
- Sitten tietenkin bulsuille mahdollisuus pelata kaikkia pelejä ilmaiseksi. Koska Nintendolle tuntuu olevan niin hemmetin vaikeaa ja hidasta tuoda uusia snes-pelejä tai gba-pelejä Eshopiin myyntiin, niin romeja voi suoraan asentaa päänäkymään toimimaan, kuten mitä tahansa Eshopista ostettuja pelejä. Activity log  tunnistaa pelit ja näyttää peliajat yms. kuten "oikeidenkin" pelien kanssa.
- 1:1 reso ja 60fps kermainen fps on ihan kova. Kohtuullisen jees, kun oma nes, snes, gba, ds ja 3DS-kokoelma samassa laitteessa.
- Plussana vielä että peleistä saa poistettua paskat ylikirkkaat tai liian tummat värit, jotka vaivaavat Nintendon omia virtual console -julkaisuja. Kaikki on terävää ja värit sellaisia kuin pitääkin.






« Viimeksi muokattu: 18.01.2017 10:09 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #382 : 18.01.2017 10:08 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
New 3DS on kyllä aika sairas laite nykyään, kun homebrew-hommat on edenny niin pitkälle. Luma3ds custom firmiksen avulla saa koko laitteen potentiaalin paremmin käyttöön kuin Nintendo on ikinä osannut tai jaksanut tehdä.

- Koko laite toimii nopeammin, kun kaikkea on optimoitu paremmaksi, eikä päällepäin edes huomaa, että laitteeseen olisi tehty mitään muutoksia. Ei enää mitään kikkailujen jonkun youtuben tai selaimen kautta.
- Kaikki laitteen toiminnot ja palvelut toimivat normaalisti. Voit ostella Eshopista normaaliin tapaan pelejä ja pelata pelejä netissä. Luma3DS toimii taustalla huomaamattomasti, eikä sitä tarvitse erikseen käynnistellä mistään.
- Rippasin juuri osan DS-pelikokoelmastani suoraan 3DS:n sd-kortille, jotta ne ovat aina mukana kaikkialla.
- Voi striimata pelejä esim. twitchiin.
- Kaikki aluelukitukset poistettu.
- Lisäksi voi lennosta heittää enkkukäännökset alkuperäisiin japsipeleihin. Esim. tullut pelattia Dragon Warrior Monsteria, jota ei koskaan julkaistu täällä. Pitää tilata seuraavaksi pari muutakin jap-only peliä 3ds:lle. Erittäin kova ominaisuus.
- Sitten tietenkin bulsuille mahdollisuus pelata kaikkia pelejä ilmaiseksi. Koska Nintendolle tuntuu olevan niin hemmetin vaikeaa ja hidasta tuoda uusia snes-pelejä tai gba-pelejä Eshopiin myyntiin, niin romeja voi suoraan asentaa päänäkymään toimimaan, kuten mitä tahansa Eshopista ostettuja pelejä. Activity log  tunnistaa pelit ja näyttää peliajat yms. kuten "oikeidenkin" pelien kanssa.
- 1:1 reso ja 60fps kermainen fps on ihan kova. Kohtuullisen jees, kun oma nes, snes, gba, ds ja 3DS-kokoelma samassa laitteessa.
- Plussana vielä että peleistä saa poistettua paskat ylikirkkaat tai liian tummat värit, jotka vaivaavat Nintendon omia virtual console -julkaisuja. Kaikki on terävää ja värit sellaisia kuin pitääkin.






Ai prkl, 3DS alkaa houkuttelemaan. Onkos muuten 2DS:ssä mitään järkeä vai kannattaako hommata 3DS XL?
Play-Asia
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #383 : 18.01.2017 10:10 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili 2DS ja orkkis 3DS kannattaa suosiolla unohtaa, koska niillä ei pyöri juuri mikään. New 3DS on huomattavasti tehokkaampi laite, joka sallii kaiken tämän. Nintendo itsehän ei tietenkään hyödynnä laitteen tehoja juuri missään.
tallennettu
Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #384 : 18.01.2017 10:21 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
2DS ja orkkis 3DS kannattaa suosiolla unohtaa, koska niillä ei pyöri juuri mikään. New 3DS on huomattavasti tehokkaampi laite, joka sallii kaiken tämän. Nintendo itsehän ei tietenkään hyödynnä laitteen tehoja juuri missään.

Jees, pitääpä tsekata, jos jossaki vaiheessa tulee joku hyvä diili ja on sen verran ylimääräistä. Ei sillä, että ehtisi koskaan pelailemaan.

Edit: saattaa muuten olla, että kohta alkaa olemaan 3DS:n löytäminenkin vaikeaa. Ainakin jenkeissä on kuulemma vaikea löytää 3DS:ää kaupoista. Voi olla tietty joulukauden jälkeen kuivaa, mutta toisaalta Nintendo voi keskittyä täysin Switchiin ja sen kannettavuuteen.


« Viimeksi muokattu: 18.01.2017 10:39 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #385 : 18.01.2017 16:49 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili En ole vieläkään korkannut omaa pari vuotta vanhaa New 3DS:ää, mutta pitää varmaan hankkia XL-versio lisäksi ennen kuin loppuvat. Ei taida olla parempaa tapaa pelata SNES-pelejä kuin nämä laitteet.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #386 : 18.01.2017 18:13 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Suurin vahvuus piilee ainakin mielestäni siinä, että 3DS pyörittää natiivisti GB, GBC, GBA ja DS pelejä 3DS-pelien lisäksi. Ei tarvitse säädellä mitään asetuksia, vaan kaikki toimii just eikä melkein, kuten alkuperäisetkin pelit. Ja koska Nintendo on tehnyt systeemit myös esim. Snes, Genesis ja PC-enginen peleille muutaman Virtual Consolen pelin takia, niin nekin toimivat aivan kuin pelaisi alkuperäisiä pelejä, vaikka käyttäisi asennettuja rom-filuja ja ovat emuloituja. Ei kikkailuja emulaattoreiden kanssa (ellei välttämättä halua), eikä tarvitse epämääräisten file managereiden kanssa kaivella rom-tiedostoja ja savetuksia. Kaikki näkyy ja toimii suoraan päävalikossa nätisti ikoneina ja savetukset menevät oikeaan paikkaan automaattisesti. Myöskin Create and load restore point -ominaisuudet toimivat suoraan, kuten Nintendo on tehnyt omiin peleihin.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #387 : 18.01.2017 18:41 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kai se N3DSXL on ostettava jonnekin talteen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #388 : 18.01.2017 22:13 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 700 Basaaripisteet: 2 Profiili
Suurin vahvuus piilee ainakin mielestäni siinä, että 3DS pyörittää natiivisti GB, GBC, GBA ja DS pelejä 3DS-pelien lisäksi. Ei tarvitse säädellä mitään asetuksia, vaan kaikki toimii just eikä melkein, kuten alkuperäisetkin pelit. Ja koska Nintendo on tehnyt systeemit myös esim. Snes, Genesis ja PC-enginen peleille muutaman Virtual Consolen pelin takia, niin nekin toimivat aivan kuin pelaisi alkuperäisiä pelejä, vaikka käyttäisi asennettuja rom-filuja ja ovat emuloituja. Ei kikkailuja emulaattoreiden kanssa (ellei välttämättä halua), eikä tarvitse epämääräisten file managereiden kanssa kaivella rom-tiedostoja ja savetuksia. Kaikki näkyy ja toimii suoraan päävalikossa nätisti ikoneina ja savetukset menevät oikeaan paikkaan automaattisesti. Myöskin Create and load restore point -ominaisuudet toimivat suoraan, kuten Nintendo on tehnyt omiin peleihin.
Siis New 3DS lukee suoraan rom -tiedostoja? Vai vaatiiko homebrewin kuitenkin?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #389 : 18.01.2017 23:25 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Joo - Tietenkin vaatii sen, että siihen vedetään ensin kertaalleen customoitu firmis sisään, joka avaa kaikki mahdollisuudet.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines