Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?)  (Luettu 6337 kertaa)
New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « : 11.06.2009 22:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Pitkään tukahdutettuna ollut Nintendo-fani heräsi sisälläni: NSMB Wii, Mario Galaxy 2 ja Team Ninjan uusi Metroid pakottavat hankkimaan Wiin takaisin hyllyyn ennenkuin vuosi vaihtuu näyttämään numeroita 2010. Tämä peli on saatava, ja mielellään julkaisupäivänä.

DS:n New Super Mario maistui minulle kuin suklaajäätelö helteellä. Siitäkin huolimatta, että peli ei kaikkia jaksanut, varsinkaan liian helpon vaikeustasonsa myötä, ilahduttaa. Mielestäni DS:n Mario oli omassa sarjassaan - ja varsinkin omassa ajassaan! - niin mainio tasoloikka, ettei sen lyttäämiselle ole mitään perusteita. Kenttäsuunnittelu ei ole yhtä hienoa kuin SMB3:ssa tai Worldissa, mutta kuka ihme voisi sen haukkua täysin surkeaksi? Yllättävän moni, näköjään.

Moni onkin vedonnut siihen, ettei 2D-Marion tule olla vain "ihan hyvä", vaan kokemus, jonka jälkeen parittelunkin jälkeinen huipennus jää nuolemaan näppejään; parasta housut jalassa ja ilman -kokemus. Nämä nostalgiassa vellovat penteleet eivät kertakaikkiaan hyväksy keskinkertaisuutta.

Mutta minä poika opinkin näkemään porkkanat dildoilta, ja hyväksyin alta aikayksikön ettei kyseessä ole ihan parhaille Mario-peleille täysillä kampoihin laittava peli, vaan pikemminkin arvosanan 8 ansaitseva julkaisu, joka 2D-tasohyppelynä omalla aikakaudellaan on kova luu.


New Super Mario Wiin mielenkiintoisin aspekti, itselleni ainakin, on sen tarjoama mahdollisuus moninpeliin. Kuinka monta kertaa olenkaan Marioita kaverieni kanssa "hot seat" -meiningillä pelatessa toivonut yhtäaikaista moninpeliä näihin tasoloikkiin. Ymmärrän, että meno yltyy helposti vääränlaisessa seurassa täydelliseksi sikailuksi, mutta sopivan pelitoverin kanssa voinee oikeasti tehdä sopuisaa yhteistyötä matkalla kohti maalia ja Bowserin linnaa.

Eiköhän yksinpelaajallekin silti ole tarjolla hupia riittämiin, siitä pitää huolen yli 80 kentän valikoima.

Mutta miten on, herättääkö tämä peli kiinnostusta vai onko se hälläväliä-tuotos DS Marion jälkeen? Onko joku jopa hankkimassa Wiitä vain pelkästään tämän takia? Jokatapauksessa uusi kotikonsolille ilmestyvä 2D-Mario on todellinen tapaus.


« Viimeksi muokattu: 11.06.2009 23:39 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #1 : 11.06.2009 23:05 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eipä herätä ainakaan mulle mitään suurempia kuumotuksia, sillä NSMB oli luokkaa "ihan kiva". DS-pelinä tai WiiWare-julkaisuna tämä olisi ollut ihan ok, täysihintaisena ei kiitos. Moninpeli vaikuttaa melkoisen turhalta lisäykseltä.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #2 : 11.06.2009 23:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mutta jos tosiaan tässä on 80 hyvin tehtyä, kookkaanpuoleista kenttää, niin kyllä minä ainakin täyden pelin hinnan tästä mielelläni pulitan.

Moninpeli varmasti tuntuukin turhalta, jos ei ole lapsesta pitäen haaveillut sienivaltakunnassa kulkemisesta yhtäaikaa kaverin kanssa!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #3 : 11.06.2009 23:17 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Moninpelihän on juurikin se ominaisuus, jonka takia tätä kehtaa odotella. 80 kenttää läpi kilpaillen 3 kaverin kanssa? Kyllä kelpaa. Varmasti saa hyvät naurut eikä pelattava lopu heti kesken.
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #4 : 11.06.2009 23:27 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Kiinnostavaa nähdä miten tämä peli jaksoitetaan. Jos tosiaan moninpeli on pääosassa, niin miten kentät laitetaan pelattavaksi; onko tosiaan tarkoituksena pelata kolmen muun pelaajan kanssa kaikki 80 kenttää? Jotenkin tuntuisi hölmöltä tulla mukaan peliin jossa mennään jo reilussa puolessa välissä.
Olisi myös kiva nähdä millaisia kenttiä tästä löytyy. Sivuttain skrollaavat kentät näyttävät aikamoiselta kaaokselta, joten luulisin että vaihtelun vuoksi pelissä on jotain vähän hitaampia kenttiä. Kaikenlaisia pomojakin jotka voi voittaa vain neljän pelaajan yhteistyölläkin voisivat olla aika siistejä.

Mutta kyllähän tämä mielellään pelaisi, Mario Bros.-pelit GBA-Marioissa olivat aina kivoja moninpelejä.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #5 : 11.06.2009 23:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itse haluaisin, että pelin jokaisen kentän pystyisi läpäisemään myös yksin. Ettei olisi mitään erillisiä ratoja moninpeliä silmällä pitäen. Toki vaati taitoa rakentaa radat niin, että ne ovat pelattavissa niin yksin kuin kolmen kaverinkin kanssa, mutta jos jotakin Nintendolta löytyy, niin sitten taitoa 2D-kenttien suunnittelussa.

Ehkäpä radat muuttuvat aina hitusen riippuen montako pelaajaa on pelin kimpussa? Käytettiinkö moninpelattavissa Zeldoissa nyt tälläistä ratkaisua, näin muistaakseni.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #6 : 12.06.2009 03:27 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Kieltämättä tämä kiinnostaa kovasti, eikä vain moninpelin tähden, mutta ei silti riitä yksin syyksi konsolin hommaamiseen. Toivotaan vain, että pääsen hakkaamaan uuden 2D-Marion(joka on aina tapaus sinänsä) jossain läpi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #7 : 12.06.2009 12:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ei Mariot ole mitään moninpelejä. Mutta näkisin tämän menestyksenä ainakin illanistujaisissa hyvässä nousuhumalassa, kun kaverien mokille nauraminen on aina vaan hauskaa.

Kenttäsuunnittelu ratkoo onko tämä hyvä peli vai uusi NSMB. Nostan hattua jos Nipa saa kentät viihdyttäviksi myös yhdelle pelaajalle.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #8 : 12.06.2009 12:43 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Uskoisin että kenttiä ei edes varsinaisesti tehdä niin moninpeliä silmälläpitäen. Ovat varmasti vain normaalia "tilavempia" pelikenttiä, joten meno maistuu varmasti yksin kuin nelistäänkin.

Toivon vain että tästä ei tule 4 Swordsin kaltaista kilpajuoksua ja että pelissä olisi oikeasti mahdollisuus yhteistyöpeliinkin. Ainakin peli mahdollistaa kunnon sikailuja kavereille, kuten niin että hyppää kaverin päälle kun hän on hyppäämässä kuilun yli jolloin hän paiskautuu armottomasti kuolemaan. Parhaassa tapauksessa peliä voisi pelata siis kolmella eri tavalla; perinteisesti yksin, kavereiden kanssa sikailemalla ja parempien kavereiden kanssa co-oppina. Jokatapauksessa hienoa että Mariolle suodaan vielä 2D -pelejäkin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #9 : 12.06.2009 12:58 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Nelinpelissä sikailu mahdollisuus tekisi pelistä täyttä kaaosta, kun yhdestäkään rotkosta ei voisi päästä koko poppoo yli. Todennäköisesti kentät ovat pullollaan checkpointteja joissa kaikki pelaajat heräävät henkiin, jos yksikin pelaaja sellaisen ohittaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #10 : 12.06.2009 15:13 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
...kuten niin että hyppää kaverin päälle kun hän on hyppäämässä kuilun yli jolloin hän paiskautuu armottomasti kuolemaan.

Repesin tälle. Kiitos aamun nauruista. :lol:

Kuvittelin ton tilanteen mielessä, kun hyppään yhden kaverini hahmon päälle ja hän tilttaa totaalisesti tiputtuaan kuolemaan. Tuli vain mieleen, kun Mario Kart DD:n tuottamat tappiot olivat jo miltei liikaa hänelle.


Pelihän on tällä hetkellä kiinnostavin Wii julkaisu omalla kohdallani. Todella herkullisia kuvia.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #11 : 12.06.2009 15:19 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Todennäköisesti kentät ovat pullollaan checkpointteja joissa kaikki pelaajat heräävät henkiin, jos yksikin pelaaja sellaisen ohittaa.

Itse sain käsityksen, että hahmon kuollessa tämä palaa nopeasti kehiin kuplassa, joka tosin täytyy vielä puhkoa toisen pelaajan toimesta, jotta kaveri voi jatkaa huvitteluaan. Toki kun elämät loppuvat, ei tätä enää tapahdu.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #12 : 12.06.2009 19:55 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
DS:n vastaava oli erinomaista tasohyppelyä siinä missä Super Mario Bros. -sarjan kaikki osat, ellei jopa parempaa. 
En ole NSMB:tä pelannut, mutta suhteellisen rohkeasti sanottu. En vaan pysty uskomaan, että NSMB mitenkään vetäisi vertoja vanhoille SMB-peleille.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #13 : 12.06.2009 20:18 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
DS:n vastaava oli erinomaista tasohyppelyä siinä missä Super Mario Bros. -sarjan kaikki osat, ellei jopa parempaa. 
En ole NSMB:tä pelannut, mutta suhteellisen rohkeasti sanottu. En vaan pysty uskomaan, että NSMB mitenkään vetäisi vertoja vanhoille SMB-peleille.

Mee töihin niin saat ostettua näitä sikakalliita pelejäki.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #14 : 12.06.2009 21:35 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Ei pyge, kun on lama.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #15 : 13.06.2009 00:00 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili DS:n NSMB on mahtava. Minulle ehdottomasti DS:n paras peli. Siinä oikeasti on se sama meninkin kuin NESin Marioissa ja SNESin Worldissa, jotka ovat kaikkien pelien kärkeä. Sitä en ehkä uskalla sanoa että NSMB olisi parempi kuin nämä (viimeistään aika kultaa muistot jos ei muuta), mutta se on todella hyvä peli.

Wii versio tietysti nosti mielenkiinnon. Kunnon 2D-Mariota ja jos meininki on samaa kuin DS:n NSMB:ssa tämähän tulee olemaan helposti "vuoden paras peli" -materiaalia. Mutta ongelma on siinä että en usko tähän. Nintendo tekee tästä casuaalia tms. moninpeli painotuksella, joten en vain jaksa uskoa että tämä olisi minulle mitään erikoista, joka siis pelaa pelinsä lähes poikkeuksetta yksin. Kaikkien Mario pelien vetovoima minusta perustuu siihen että ne hiotaan todellakin siihen mihin ne on tarkoitettu, että pelikokemus olisi niin täydellinen kun voi olla. Ja nyt kun se paino on sielä moninpelin hiomisessa, yksinpeli puoli jää väkisinkin hiukan toissijaiseksi, viimeistään siinä kun tasapainoitetaan kenttien rytmiä ja toimintaa. Moninpeli ja yksinpeli varsinkin tälläisessä pelissä ovat aika erilaisia. Moninpeli on lähes kaoottista juoksua, "leikkimistä", ja/tai kilpailua, kun taas yksinpeli on suht soljuvasti eteenpäin liikkumista mutta maltillisen tarkkaa "hiomista". Ja en oikein tiedä (tai usko) voiko nämä sovittaa samaan kenttään. En tätä nyt mahdottomana pidä, mutta epätodennäköisenä kyllä.
Perun kyllä mielelläni puheeni ja toivon että näin kävisi, mutta vielä en ole saanut siihen mitään syytä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #16 : 16.06.2009 16:24 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Mielenkiintoisin ominaisuus tässä tulee olemaan (ihan aikuisten oikeasti!) demo play -ominaisuus, mikä mahdollistaa sen, että peli kirjaimellisesti pelaa vaikeat kohdat puolestasi läpi, jos napsautat valikosta moodin päälle.

Mikä omalla kohdalla nostattaa toiveita siitä, että niitä vaikeita kohtia oikeasti sitten on. DS:n NSMB:n ongelma oli juuri se, että sitä pelatessa ei oikein tarvinnut keskittyä ja lopun Bowseria kohdatessa elkkuja oli kertynyt jotain 70, kun ei hirveämmin tullut mokailtua. No onneksi on Giana Sisters DS:llä, joka tarjoaa edes vähän haastetta.


« Viimeksi muokattu: 16.06.2009 17:49 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #17 : 15.11.2009 20:49 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Aika mukavalta näytti kun Eemeli ja Janne pelasivat kahdestaan tuossa PelaajaHD-pätkässä.   :)

Ensi perjantaina peli ilmestyy, mutta tekisikö radikaalin liikkeen ja sujauttaisi tämän lahjapakettiin kera tuliterävän Wiin? Se voisi jopa onnistua. Vallan mukavaa olisi aattoiltana pelata uutta Mariota siskonpojan kanssa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #18 : 15.11.2009 20:57 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Toivottavasti tää nyt ei olis ihan umpipaska.
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #19 : 15.11.2009 21:01 »
WKoA Gameberry.net pelitietokanta Jäsen Viestejä: 22 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ainakin edellinen (DS:lle tullut) NSMB oli loisto kamaa, joten eiköhän tämäkin ole. Saman tyyppinen kuin edellinen Wii Wario tasoloikka joka sekin oli tykkiä kamaa. Eli kyllä sieltä tulee täyttä rautaa  ;)
Listaa koko pelikokoelmasi muiden nähtäville!:   http://www.gameberry.net/
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #20 : 17.11.2009 00:20 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili tästä on pakko sanoa kyllä että tämä olisi kuulunut julkaista ladattavana pelinä tai sitten jollain 20e hintalapulla.
nintendo fanit tätä paukuttaa fanilasit huurussa mutta kun sekä sonyn että mikkisoftan latauspalveluista löytyy vähintään yhtä laadukasta matskua jollain hiukan päälle 10e hinnalla niin pistää miettimään että mitäköhän vittua.
graffat on hiukan upgradettu ds versiosta ja hiukan ollaan eri palikoiden paikkoja muutettu että ollaan saatu uusia kenttiä.
ja kun koko pelillä on kokoakin alle 400 megaa niin latauskamaahan tämä olisi kuulunut olla.
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #21 : 17.11.2009 01:08 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
graffat on hiukan upgradettu ds versiosta ja hiukan ollaan eri palikoiden paikkoja muutettu että ollaan saatu uusia kenttiä.

Täh? Kyllä tämä 100% uusi peli on. Ja sisältää teknisesti paljonkin mihin DS ei pysty.

tästä on pakko sanoa kyllä että tämä olisi kuulunut julkaista ladattavana pelinä tai sitten jollain 20e hintalapulla.
nintendo fanit tätä paukuttaa fanilasit huurussa mutta kun sekä sonyn että mikkisoftan latauspalveluista löytyy vähintään yhtä laadukasta matskua jollain hiukan päälle 10e hinnalla niin pistää miettimään että mitäköhän vittua.

Mitä tulee tasoloikkiin niin ei kyllä löydy yhtä laadukasta tavaraa mistään latauspalveluista. Tai no, toki Wiin Virtual Consolesta löytyy muita Mario-pelejä, mutta ei se vähennä tämän pelin loistavuutta. Tätä on varmasti hierottu valmiiksi enemmän kuin jotain random latauspelejä, eikä toki yhtään vähempää voi odottaakaan yhdeltä kaikkien aikojen suosituimpien pelien (yli 20 miljoonaa myyty) jatko-osalta.



Ostakaa pois vaan, ette pety. Tähän on tuotu mukaan entistä enemmän ominaisuuksia Mario 3:sta ja Worldista. Ja ajattelin että pelaan tätä varmasti vaan yksin, mutta moninpeli on oikeasti niin kivaa että sitä tullaan pelaamaan miitissäkin varmasti.
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #22 : 17.11.2009 10:01 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Pelin olisi tosiaan voinut julkaista Wii Waressa ja se olisi osaltaan varmasti lisännyt palvelun suosiota, mutta olen tyytyväinen ettei näin tehty. Kuten taisin jo Wario Land: The Shake Dimensionin aikaan sanoa, on tärkeää että näitä 2D -tasoloikkia vielä julkaistaan levyillä.

Ja tuo moninpeli on tosiaan suurta herkkua. Jos meno yltyy sikailuksi, ei kovin moni pääse edes kentän loppuun. Toisaalta hommaan voi asennoitua myös aidolla yhteistyöhengellä, jolloin paremmilta pelaajilta pyydellään kantoapua.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #23 : 17.11.2009 22:21 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili

Mitä tulee tasoloikkiin niin ei kyllä löydy yhtä laadukasta tavaraa mistään latauspalveluista. Tai no, toki Wiin Virtual Consolesta löytyy muita Mario-pelejä, mutta ei se vähennä tämän pelin loistavuutta. Tätä on varmasti hierottu valmiiksi enemmän kuin jotain random latauspelejä, eikä toki yhtään vähempää voi odottaakaan yhdeltä kaikkien aikojen suosituimpien pelien (yli 20 miljoonaa myyty) jatko-osalta.


kyllä minä pistän splosion manin tämän yläpuolelle. se on paremman näköinen, pelaaminen on hauskaa ja pomo matseissa saa nauraa, pelimekaniikka on yksinkertainen, mutta silti tuoreen oloinen eikä peli käy tylsäksi.
lisäksi siinä on kunnon 2-4 pelaajan co-op jossa on eri kentät kuin yksinpelissä eikä niitä voi päästä läpi jollei oikeasti toimi yhdessä.
lisäkivana pelin läpäisystä saa vielä premium teeman.
pelin hinta n.12-13e jos pojot ostaa sieltä mistä halvalla saa.
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #24 : 18.11.2009 13:38 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Aloitin tuossa juuri oman kappaleen pelaamisen. Ajattelin että pidän yhden tallennuksen yksinpeliin pyhitettynä, jossa keskityn myös tähtikolikoiden keräämiseen. Moninpelisekoiluun sitten oma tallennuksensa.

Kaksi ekaa maata (World) menin tuossa alkajaisiksi. Yksinpelinä tämä on samaa laatua ja tyyliä kuin DS:n pikkuveli. Vaikeustasosta ei voi oikein vielä mitään sanoa. Muutama hieman haasteellisempi kohta jo tullut vastaan ja lisäelämiä kertyy tuttuun tapaan. Nyt taitaa olla nelisenkymmentä kasassa. Toisaalta mielummin niin että pelin vaikeus tulisi haasteellisista kentistä, eikä lisäelämien puutteesta.

Suosittelen jos DS:n NSMB miellytti, ja etenkin jos löytyy peliseuraa.

Edit: Kyllähän sitä haastetta tässä riittää. Varsinkin yksin pelatessa on hengen lähtö useinkin lähellä.

Edit2: Täysin käsittämätöntä ettei peli tue Classic Controlleria. Normi Wii Remote on muuten ihan pätevä peliin, mutta ristiohjain on liian pieni. Tulee ihan naskaliajat mieleen kun on peukalo kovilla Marion pelaamisesta.


« Viimeksi muokattu: 19.11.2009 16:46 kirjoittanut migge »
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) « Vastaus #25 : 04.04.2011 17:53 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Aivan loistavaa pelata moninpelinä! Itse pidän tästä tosi paljon, maistuu vielä paremmalta näin SMB3:n jälkeen. Toiseksi paras Mario heti 3:sen jälkeen.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines