Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?!  (Luettu 13525 kertaa)
New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « : 20.11.2012 20:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW




http://newsupermariobrosu.nintendo.com

Super Mario palaa uuden Wii-konsolin myötä rakastettuun 2D-olomuotoonsa. New Super Mario Bros. U on Wiille ilmestyneen alkuperäisen NSMB-pelin jatko-osa, jossa on hyödynnetty monin tavoin uuden WiiU GamePad -peliohjaimen ominaisuuksia. Se on myös historian ensimmäinen HD-resoluutiota virallisesti tukeva Super Mario -peli.

Peliin liittyy mielenkiintoinen fakta: se on nimittäin sitten Super Mario 64:n ensimmäinen Mario-peli, joka julkaistaan yhtäaikaisesti uuden Nintendo-konsolin kanssa. Sunshine ja Galaxy eivät ehtineet omien konsoleidensa julkaisuun. Ja jos pureudutaan vielä pidemmälle: kun viimeksi julkaistiin 2D-Mario Nintendo-kotikonsolin kyljessä, kyseessä oli Super Mario World.

Pelillä on siis aika suuret saappaat täytettävänään. NSMB myi kuin se kuuluisa jäävesi saharassa, joten myynnillisesti tuskin tämäkään peli tulee floppaamaan. Mutta meitä pelaajia toki kiinnostaa se pelillinen laatu: onko tässä paras 2D-Mario sitten Worldin? Tietyt suunnitteluratkaisut (kuten yhtenäinen maailmankartta) ovat saaneet Mario-fanien kuolan valumaan ympäri maailmaa. 30. päivä marraskuuta myös Suomessa päästään ottamaan selvää minkälaatuinen peli oikeasti on.


Itse pääsin testaamaan peliä jokunen viikko sitten kirjamessujen yhteydessä. Nopeasti pari kenttää pelaamalla Nintendo-veteraanille iski välitön himo saada koko peli hyppysiinsä mahdollisimman nopeasti. Messuolosuhteet eivät tietenkään ole paras mahdollinen tapa paneutua peliin, mutta hauskuus oli silti välittömästi sillä hetkellä läsnä kun yllättävän kevyen tuntuisen GamePadin sai kätösiinsä. Se on Nintendon taikaa ja osaamista parhaimmillaan.



Julkaisupäivät

Amerikka: 18.11.2012
Eurooppa: 30.11.2012
Japani: 08.12.2012

Ostopaikkoja

Konsolinet
Verkkokauppa
NetAnttila
GameHouse
VPD

Pelin voi myös ostaa Nintendon eShopista heti julkaisupäivänä. Euroopan hintaa digitaaliselle lataukselle ei ole vielä tiedossa.



  • Single-player

Perinteinen yksinpeli, jossa pelaaja ohjaa Mariota läpi sienivaltakunnan tavoitteenaan pelastaa Prinsessa Peach pulasta. Jälleen kerran.

  • Multiplayer

Tästä alkaa se todellinen hauskuus: Ensimmäisen Wii-osan ehdoton valtti oli moninpeli, jota saattoi pelata neljä ihmistä yhtäaikaa. Silloin pelaaminen tosin saattoi muistuttaa enemmän kaaosta, jossa kanssapelaajat aiheuttivat paniikkitoimillaan muillekin usein kuolemia. WiiU-versio pistää vieläkin paremmaksi, sillä sitä voi pelata yhtäaikaa viisi ihmistä: neljä Wiimoteilla ja yksi GamePadilla, jolloin tämä auttaa (tai "auttaa") kanssapelaajiaan piirtämällä kentälle tasanteita.

  • Boost Rush

Tässä pelitilassa on tavoitteena selvitä tietty kenttä/alue niin nopeasti kuin vain mahdollista. Aikarajat ovat kuuleman mukaan varsin kipakoita jos haluaa saada parhaan mahdollisen suorituksen, joten Mario-veteraaneillekin varmasti riittää vähäksi aikaa haasteentynkää.

  • Challenge Mode

Pelaajalle annetaan eteen vaihtuva haaste. Tämän tulee esimerkiksi selvittää kenttä keräämättä yhtään kolikkoa tai hyppimällä vihollisten päällä mahdollisimman pitkään keräten tietty määrä lisäelämiä.

  • Coin Battle

Kahdesta neljään pelaajaan voi kilpailla kolikkotaistossa, joissa eniten kahisevaa kerännyt luonnollisesti vie pisimmän korren.





  • WiiMote-ohjaimella voi pelata peliä juuri niinkuin sen edeltäjää. Peli tukee neljää yhtäaikaista WiiMotea.
  • WiiMoten ohella peliä voi pelata GamePadilla. NSMBU tulee myös GamePadin näytöltä pelaamista, joten television ei tarvitse olla päällä peliä pelatakseen.
  • Moninpelissä viides pelaaja voi olla mukana toiminnassa GamePadin näytöltä käsin, muun muassa piirtämällä kentälle uusia tasanteita.




Arvostelujako hamuat? Saamasi pitää!

GameInformer - 9.25
IGN - 9.1
Eurogamer - 9
EGM - 9.0
Joystick - 4,5
GameSpot - 8.5
GameTrailers - 8.4
Edge - 8
Giantbomb - 3

Lisää täällä: http://www.metacritic.com/game/wii-u/new-super-mario-bros-u/critic-reviews













« Viimeksi muokattu: 20.11.2012 20:38 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #1 : 20.11.2012 20:39 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Tuo moninpeli on kyllä ollut todella suurta hupia NSMBW:ssä. Muistan elävästi kun pelasimme finngamerin kanssa moninpeliä NSMBW:ssä. En vain voinut vastustaa kiusausta nostaa välillä kaveria syliin ja heittää rotkoon. En yksinkertaisesti voinut.

Tuo tasanteiden piirtäminen sotkee vielä entisestään kuvioita. En varmasti tekisi sillä mitään muuta kuin kiusaisi kanssapelaajia.

En ole videoita katsellut, onkos tässä vielä niin, että kun yksi pelaajista kuolee, peli nytkähtää hetkeksi paikoilleen? Rikkoi muuten todella rumasti rytmiä NSMBW:ssä.
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #2 : 20.11.2012 20:46 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Pakko kyllä myöntää, vaikka peli ei ole tähän mennessä kiinnostanut juurikaan, yhtenäinen maailmakartta näyttää houkuttelevalta ja pirun hienolta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #3 : 20.11.2012 20:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Pakko kyllä myöntää, vaikka peli ei ole tähän mennessä kiinnostanut juurikaan, yhtenäinen maailmakartta näyttää houkuttelevalta ja pirun hienolta.

Tämä on tyyliin makein juttu ikinä. Toi karttakuva antaa sellaset SMW-vibat ettei mitään rajaa. Voiko kuvitella mitään parempaa, kun kyseessä on 2D-Mario?

Mutta hei, en usko että tämä mikään ikiklassikko ja virtanpylväs tulee SMW:n tavoin olemaan. Tarjoaa kuitenkin varmasti loppuvuoden hienoimman pelikokemuksen Mario-pelien ystäville. Siitä olen jo 15 minuutin testauksen jälkeen aika varma.


Wiin Mariossa huomasin, että moninpeli oli parhaimmillaan kun pelasin sitä kahdestaan kaverini kanssa, joka suhtautui peliin sillä periaatteella, ettei tehtäisi kauheasti kiusaa toisille. Neljällä pelaajalla se oli/on joskus täysin sikamaista kaaosta. Mutta kun pari Nintendo-fania istuutuu pelin ääreen tavoitteenaan oikeasti pelata peliä hyvin.. Aijaijai. Se tulee olemaan lempitapani nauttia tästä.  Vaikka kyllä se neljän pelaajan kaaoskin joskus on erinomaisen hauskaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #4 : 20.11.2012 21:39 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ainoa pieni napinan aihe pelattavuudessa on varmaan, että joka kerta kun joku pelaaja nappaa power upin, niin peli "pysähtyy" hetkeksi. Varsinkin kun nelinpelillä kaikki pelaajat nappailevat esim. sieniä eri tahtiin, niin se alkaa ottaa päähän. Mutta muuten kyllä en millään malta odottaa tätä peliä. Jo Mario Wii oli yksi parhaista co-op peleistä koskaan ja tässä on vielä paljon extraakin.

« Viimeksi muokattu: 20.11.2012 21:47 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #5 : 20.11.2012 22:05 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili
Varsinkin kun nelinpelillä kaikki pelaajat nappailevat esim. sieniä eri tahtiin, niin se alkaa ottaa päähän.

Täysin irrallisena tämän lauseen kanssa voisi luulla, että puhutaan psykoaktiivisista sienistä.


.....

Jottei nyt täysin perseilyksi mene, niin Mario näyttää ihan ok:lta. Ei kuitenkaan saa meikäläistä ryntäämään konsolikaupoille, katsellaan vuoden päästä uudelleen.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #6 : 03.12.2012 19:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Miten pitkällä WiiU:n ja Marion hankkineet ovat pelissä? Vaikutelmat tähän asti, onko parempi kuin New Super Mario Bros. Wii? Entä miten vertautuu kahteen legendaarisimpaan 2D-Marioon, SMB3:een ja Worldiin?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #7 : 03.12.2012 20:23 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Miten pitkällä WiiU:n ja Marion hankkineet ovat pelissä? Vaikutelmat tähän asti, onko parempi kuin New Super Mario Bros. Wii? Entä miten vertautuu kahteen legendaarisimpaan 2D-Marioon, SMB3:een ja Worldiin?

Voin sanoa pelaamatta, että on parempi kuin Wiin NSMB. Ei voi edes verrata SMB3:een tai Worldiin. Itsestäänselvyyksiä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #8 : 03.12.2012 20:41 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Miten pitkällä WiiU:n ja Marion hankkineet ovat pelissä? Vaikutelmat tähän asti, onko parempi kuin New Super Mario Bros. Wii? Entä miten vertautuu kahteen legendaarisimpaan 2D-Marioon, SMB3:een ja Worldiin?

Tarinamoodi 100% läpi (sain tosin koneen jo vähän aiemmin, en perjantaina ;) ). Paras New Super Mario, todella hyvää kenttädesignia. Ei kai mikään voita kolmosta ja Worldia, mutta ei kaukana olla. Paras Mario-moninpeli on toki vielä plussaa, uskomattoman hauskaa.

Itse olen nauttinut suuresti myös Challengeista. Pelissä on lähemmäs sata erilaista haastetehtävää, time trialeista tulipallojen välttelemiseen tai kentän läpäisyyn koskematta maahan ollenkaan. Loppupään tehtävät ovat itseltä vaatineet kymmeniä yrityksiä, ja silti uusia vielä vaikeampia aukeaa koko ajan. Vielä tekemättä olevat tuntuvat mahdottomilta, en tiedä pääsenkö ikinä läpi. Kerrankin Mario jossa on niin paljon haastetta, että vain aniharva tulee läpäisemään kaiken. Siis pronssimitaleilla, kaiken vetäminen kultaan vaatisi vielä jotain ihan muuta. Ei toivoakaan nykyajan räiskintäteineillä, vaatii ihan eri taitoja. :)
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #9 : 03.12.2012 21:49 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Tarinamoodi on kyllä läpäisty, mutta aivan kaikkea ei ole vielä löytynyt. Jotkut tähtikolikot ovat esimerkiksi vähän liiankin hyvin piilotettuna ja vain ensimmäisestä maailmasta on toistaiseksi löytynyt joka ainoa kolikko.

Sanoisin, että kaikkialla muualla ollaan Worldin tasolla, mutta musiikeista kyllä rapsahtaa suht pitkä miinus. Olisivat jotain muuta keksineet kuin samojen (keskinkertaisten) biisien kierrätys neljänteen kertaan.

Enkä edes kauheasti pitänyt kannettavista New Super Mario Broseista. Liian helppoja ja suoraviivaisia. Tämä kuitenkin koukutti.


« Viimeksi muokattu: 03.12.2012 22:11 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #10 : 03.12.2012 22:09 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ylivoimaisesti paras New Mario ja loistava peli verrattuna Worldiinkin. Ei oikeastaan kenttäsuunnittelultaan häviä käytännössä ollenkaan sille. Vaikeustasoakin oli nostettu selvästi ihan peruspelissäkin.

Edes tylsä graafinen tyyli ei haittaisi, mutta nuo käsittämättömän paskat musiikit syövät peli-iloa oikeasti. Ei yhtään hyvää uutta kappaletta koko pelissä, vaan kaikki sellaista flamengo baa-baba-babaa. Se Nintendon uusi musiikkijehu pitäisi heittää pihalle ja Koji Kondo takaisin tilalle. Mario U + Worldin tai Mario 3:n graafisella tyylillä HD:na ja niiden tyylisillä soundtrackeilla = Voisi olla totaalista parhautta ja varmasti ihan yhtä hyvä kuin Mario World. Onneksi Challenge mode on sentään paras ominaisuus Marioissa ikuisuuksiin ja toivottavasti nähdään tulevissakin peleissä jossain muodossa Online-leaderboardsien kera.

Tosin Mario Bros 3 on kyllä täysin ylivoimainen tekele edelleen. Ei muut Mariot ole oikeastaan mitään siihen verrattuna. En usko että nyky-Nintendolla on kunnianhimoa tai edes taitoa enää samanlaiseen mestariteokseen. Ei siinä, että kellään muullakaan firmalla olisi.

EDIT: Toinen miinus rapsahtaa myös samojen teemojen kierrättämisestä. Aina ne samat aavikko, vesi, jää ja pilvimaailmat jo neljännen kerran putkeen.


« Viimeksi muokattu: 03.12.2012 22:16 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #11 : 03.12.2012 23:03 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse pidän huomattavasti enemmän tuosta marioiden "perinteiden" säilytyksestä. Koopalingseistä ja teemamaailmoista. Uppoaa ittee paljon paremmin kuin tuo galaxyn kaltainen avaruuskikkailu ilman päätä ja häntää. Toki, joitan uudistuksia olisi kiva nähdä, mutta en osaisi kuvitella mariomaailmaa ilman pilvi/aavikko/jäätikkö/vesimuailmaa
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #12 : 03.12.2012 23:16 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
Itse pidän huomattavasti enemmän tuosta marioiden "perinteiden" säilytyksestä. Koopalingseistä ja teemamaailmoista. Uppoaa ittee paljon paremmin kuin tuo galaxyn kaltainen avaruuskikkailu ilman päätä ja häntää. Toki, joitan uudistuksia olisi kiva nähdä, mutta en osaisi kuvitella mariomaailmaa ilman pilvi/aavikko/jäätikkö/vesimuailmaa
Itse tykkäisin, jos vähän ravisteltaisi. Miten siistiä olisi, jos 2d-Marioiden maailmat ottaisivat oppia 3d-veljistään. Yhdessä maailmassa Mariolla olisi vesitykki, toisessa voisi olla Galaxyn painovoimakikkailua.

Nämä saisi kyllä erinomaisesti kaksiulotteisiin maailmoihin sovitettua.
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #13 : 03.12.2012 23:27 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Siis vaihteluahan U:ssa nimenomaan on. Samat tutut maailmat toki, mutta nyt varmaan joka maailmassa on ainakin yksi kenttä, jossa olevia taustoja, vihollisia tai muuta rekvisiittaa ei kierrätetä tai monisteta. Esim. se Soda Junglen maalausmainen kenttä, piristäviä yllätyksiä.
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #14 : 04.12.2012 09:59 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tuli eilen paukutettua noita challengeja ja olen yllättynyt. Osa niistä on todella vaikeita ja niitä saa ihan tosissaan yrittää.  Siis joku Meat Boy on ihan lastenlihaa noiden rinnalla. Olen varma ettei kovin moni tuli noita vetämään edes pronssilla läpi, saati sitten kullalla.
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #15 : 04.12.2012 12:45 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili http://www.youtube.com/watch?v=8EubyfsiWQQ
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #16 : 04.12.2012 12:52 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #17 : 04.12.2012 14:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Mä en kyllä kanssa käsitä miksi musiikkien kanssa on pihtailtu tällä tavalla. Molemmissa Galaxyissä on uskomattomat soundtrackit ja sitten näille uusille 2D-Marioille tehdään musiikin suhteen hirveät oharit. En ymmärrä kitsastelua, kun peli kuitenkin myy taas jonkun 20 miljoonaa kappaletta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #18 : 04.12.2012 15:16 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
En ymmärrä kitsastelua, kun peli kuitenkin myy taas jonkun 20 miljoonaa kappaletta.

Liekö ongelma juuri tässä? Jos peli myy jokatapauksessa, niin sluibailun vaara on suuri.

Toisaalta jos/kun peli nyt on niin kovaa kakkaa kuin kuulostaa olevan, niin tuntuu toki hassulta virtsata hölkäten yksi iso osa muuten hiotusta pelikokemuksesta.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #19 : 05.12.2012 09:50 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Alan hiljalleen ymmärtämään paremmin miksi Nintendo tekee lähes kaikki pelinsä nykyään idiootttivarmoiksi vaikeutasoltaan. Suora kopsausta neogafista:


Lainaus
The game is SO FUCKING HARD.

 Died like 3 times already. Annoyed that saving does nothing and when you die you go back to when the game last saved instead of your quick save spot.


Lainaus
I'm sick of loosing 3 levels to dying. Wish quick save could allow me to save those levels.

 It's annoying and turning me off the game.


Eikä tosiaan ole ainoa tuollainen kommentti. Ihmiset ovat vaan niin helvetin paskoja pelaamaan yhtään mitään. Nyyh, kun menetän 20 elämää, niin joudun palaamaan jopa 3 kenttää taaksepäin, koska peli ei tallenna joka kentän jälkeen! Sais koko peli alkaa alusta minun puolesta jos elämät loppuu.



« Viimeksi muokattu: 05.12.2012 09:57 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #20 : 05.12.2012 10:06 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Sotii se vähän sitä vastaan kun pelataan porukalla, jossa on vähemmän kokeneita Marion pelaajia. Itseä vituttanut kans jokaisessa New -pelissä tuo kenttien kelaaminen. Yleensä lähinnä siksi, että olen vain lopettanut pelin ja unohtanut, että se tallentaa vain tiettyihin kohtiin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #21 : 05.12.2012 10:51 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Ja silti uskon että 90% täälläkin olevista heeboista on varmana pelannut nuoruudessaan mm: megamaneja. Game over -> syötä koodi tai alota alusta. Siihen suhteutettuna nykyään ollaan kyllä pehmomakkarasta tehtyjä nykypelaajat
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #22 : 05.12.2012 10:59 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Itseä vituttanut kans jokaisessa New -pelissä tuo kenttien kelaaminen. Yleensä lähinnä siksi, että olen vain lopettanut pelin ja unohtanut, että se tallentaa vain tiettyihin kohtiin.

Joo, mutta kun tässä edes tuo ei ole enää ongelma, vaan pelissä voi tehdä quick saven milloin tahansa ja jatkaa täsmälleen siitä kohdasta mihin on lopettanut. Enää ei siis tarvitse pelata edes sitä paria kenttää että pääsee linnan jälkeen tallentamaan ja lopettamaan pelaamisen, mikä oli aiemmissa New Marioissa.

Quick save pitäisi olla kaikissa peleissä, jotta voi keskeyttää tarpeen tullen, mutta se ei tee pelistä naurettavan helppoa, kun ei voi loputtomasti reloadata mitä tahansa kohtaa uusiksi.


« Viimeksi muokattu: 05.12.2012 11:05 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #23 : 05.12.2012 11:21 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Tämä on kyllä hemmetin kova peli. Moninpelinä ei oo ollu näin hauskaa pitkiin aikoihin, hulvattomia reaktioita joka puolella. Yksinpelinä taas timantinkovaa tasohyppyä. Salareitakin löytyy kivasti, vitos maailma oli siisti nyökkäys Mario Worldia kohti, kuin myös Mario kolmosta (Se eka kenttä!). Ei tuo kampanja vaikea ole, mikä on ihan hyvä vaan, challenge mode on sitä varten. Paras 2D Mario kolmosen jälkeen.
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #24 : 10.12.2012 09:31 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tuli eilen vedettyä tämä läpi, tosin kolikoita puuttuu vielä hirveästi. Niitä ei todellakaan löydä, ellei oikein etsimällä etsi ja jotkut ovat todella vaikeissa paikoissa. Salakenttiäkin tuntuu olevan aika paljon ja vahingossa skippasin melkein koko pilvimaailman kokonaan jonkun salareitin avulla, eli pelattavaa riittää vielä paljon. Todennäköisesti kaiken löytämisessä kestää kauemmin kuin koko pelin läpäisyssä.

Mutta joo - yksi parhaista 2D-marioista ja tasoiloikista koskaan. Vaikka tämä onkin totaalisen varmaan päälle vedetty paketti, eikä tarjoa mitään suurempia yllätyksiä, niin pelattavuus ja kenttäsuunnittelu yksinkertaisesti vain toimivat. Nelin- tai viisinpelillä meininki muuttuu täysin ja samoja kenttiä vetää mielellään uusiksi porukalla.

Eipä tästä oikeastaan ole muuta valituksen aihetta kuin musiikit ja yleinen ulkoasu sekä teema ylipirteä omaan makuuni. Mario 3 on erittäin synkkä verrattuna tähän pimpeli-pom -peliin.
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #25 : 10.12.2012 20:38 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Muutaman maan olen vääntänyt nyt ja onhan tämä aivan loistavaa kamaa. Vaikka maailmojen teemat ovatkin tuttuja, mielestäni tässä maat näyttävät kuitenkin todella upeilta ja ovat uuden näköisiä.

Vaikeustasoa on nyt hehkutettu vaikeammaksi kuin koskaan ennen sarjassa. Pelattiin finngamerin ja Villen kanssa tätä kolminpelinä ja peli tuntui hiton vaikealta. Nyt kun yksin olen vääntänyt niin vaikeustaso helpottuu ihan törkeästi. Tähän asti maat ovat menneet suhteellisen kivuttomasti läpi, mutta kyllä vastaan on tullut melkoisen hankaliakin paikkoja, joita saa koettaa moneen otteeseen.

Ja mitä tuohon MasterTK:n hehkuttamaan SMB3:een tulee, muistan hyvin kun miitissä keskusteltiin siitä, mikä on kenenkin mielestä paras Mario. KAIKKI vastasivat SMW, minä oikeastaan yksin pidin SMB3:n puolia, johon TK vain tokaisi: "Mario 3 on homojen peli!"
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #26 : 10.12.2012 22:33 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili No siis selvä hommahan se on, että SMB3 on kovin Mario. Musat, kentät, innovaatiot, tyyli, salarit, kaikki oli aivan omassa luokassaan. SMW oli ainoastaan kuorrutettua rimpulointia ilman kunnon innovaatioita.
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #27 : 10.12.2012 22:41 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili


Ja mitä tuohon MasterTK:n hehkuttamaan SMB3:een tulee, muistan hyvin kun miitissä keskusteltiin siitä, mikä on kenenkin mielestä paras Mario. KAIKKI vastasivat SMW, minä oikeastaan yksin pidin SMB3:n puolia, johon TK vain tokaisi: "Mario 3 on homojen peli!"

 :lol: En nyt just muista tuollaista, mutta voi olla hyvinkin mahdollista, sillä jossain vaiheessa taisin pitää Worldia parempana.

Mutta läpäisin tässä vähän aikaa sitten kaikki vanhat Mariot ja onhan se SMB3 aivan ylivertainen. Ei missään Marioissa ole yhtä paljon salaisuuksia, vaihtelevia, haastavia ja jopa kummallisiakin kenttiä. Ajaton mestariteos. Ei pisaraakaan vanhentunut.
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #28 : 10.12.2012 22:50 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ajaton mestariteos. Ei pisaraakaan vanhentunut.
Tästä täytyy kyllä olla ehdottomasti samaa mieltä. Ei tuo peli tunnu alkuunkaan niin vanhalta mitä se oikeasti on.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! « Vastaus #29 : 10.12.2012 23:32 »
Sakaali Jäsen Viestejä: 94 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Nyt on story mode läpäisty ja olipa kyllä miellyttävä pelikokemus! Graafisesti tosi hienon näkönen, kentissä sopivasti vaihtelua ja vaikeustaso kohdallaan, ei liian vaikea mut ei myöskää mikää lälly lastenpeli. Seuraavaks pitääki sitte ettiä kaikki star coinit ja sen jälkee ruveta challengeja yrittämään :)
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines