Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: MTG: Magic The Gathering  (Luettu 15147 kertaa)
MTG: Magic The Gathering « : 22.07.2008 03:41 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Tuossa komeroita tonkiessani löysin vanhat mtg kortit ja päätinpäs perustaa tälle legendaariselle korttipelille oman ketjun.

Kyseessähän on strateginen keräilykorttipeli, jossa luodaan vähintään 60 korttia sisältävä pakka. Kortit on jaettu kuuteen eri väriin, valkoinen, musta, punainen, vihreä, sininen ja multicolor/gold. Näiden lisäksi on vielä kahden tyyppisiä kortteja. Landit, joita käytetään tietyn värin maksamiseen ja Artefaktit, jotka ovat värittömiä kortteja eli niitä voidaan pitää minkä tahansa värisissä pakoissa.

Tässä vielä Wikipedian selitykset eri väreille.

Lainaus
 
 * valkoinen - laki, järjestys, parantaminen, valo, rauha
 * sininen - tietämys, illuusio, ilma, vesi, teknologia
 * musta - itsekkyys, voimantavoittelu, kuolema, pimeys, vainoharhaisuus
 * punainen - vapaus, toiminta, tunteet, tuli, kaaos, tuho
 * vihreä - kasvu, luonto, elämä, sopeutuminen, vaistot,
 * kultainen - tiettyjen perusvärien yhdistelmä, voi koostua joko kahdesta tai kaikista

Peliin myydään 65 kortin aloituspakkoja sekä 15 kortin booster pakkoja. Aloituspakoissa tulee ennaltamäärätyt 65 korttia ja se sisältää tarpeelliset landit. Booster pakoissa tulee 15 satunnaista korttia joista muistaakseni 10 on commoneita, 4 on uncommoneita ja yksi on rare, hyvällä tuurilla mukana on myös foili (sellainen kiiltävä kortti).



Mutta nyt pääasiaan eli kortteihin ja pelaamiseen. Itselleni näitä kortteja kertynyt suunnilleen 5000-10000 joista 200-300 on rareja, oikein hirvittää kuinka paljon rahaa näihin on mennyt, kun yksi 15 kortin boosterikin maksaa sellaiset 4€. Tosin eihän kaikki kortit ole boostereista tulleita, mutta silti.

Pakkoja on tällä hetkellä kasassa kahdenlaisia, vihreä-musta ja puna-valkoinen. Kummasakin on omat kikat ja heikkoudet (joita ei nyt jaksa selittää), sekä kummankin koko taitaa olla siinä 60-65 välissä. Kummatkin pakat ovat enimmäkseen creature painotteisia, mutta toki perusmäärä landeja ja loitsuja löytyy. Korteista oma suosikkini on ehdottomasti 7th editionin Birds of Paradise, joita omistan kolme kappaletta.



Eli kysynkin onko täällä laudalla kyseisen pelin harrastajia? Minkälaisia pakkoja keneltäkin löytyy? Omistaako kukaan mitään harvinaisuuksia? Kiinnostaako pelaaminen enää jos kortteja on keräilty, mutta peliseuran olemattomuus on vienyt sen vähäisenkin innon? Itseäni on aina välillä kiinnostanut nämä kortit muutaman vuoden tauon jälkeen, mutta nykyisin kun ei ole sitä peliseuraa jota joskus ennen oli, niin jäljellä on vain muistoja  :( Eikä suurimmalla osalla näistä korteista ole minkäänlaista jälleenmyynti arvoa, niin rahoiksi lyöminenkin on mahdotonta.
tallennettu
Re: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #1 : 22.07.2008 06:46 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili Enpä ole enää pitkään aikaan pelannut. Into meni Tempest blokissa. Pikku hiljaa voisi ehkä aloittaa uudestaan kun on sekä rahaa, sekä mahdollisuus ostaa display boxeja 70 euron hintaan USA:sta.
tallennettu
Re: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #2 : 22.07.2008 10:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW En ole pelannut vuosikausiin.

Peruskouluaikoina minulla oli kerättynä hyvä, loitsupainotteinen MTG-pakka. Ei sisältänyt muistaakseni mitään kovin harvinaisia kortteja, mutta kaveripiirissäni menestyin sillä sen verran hyvin, että varsin tasapainoinen se oli.

Peliseuran vähyyteen/ehtymiseen taisi oma korttien lätkiminen tyystin loppua. Kokoelmakin tuli myytyä lähidivariin silloin penskana.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #3 : 22.07.2008 11:42 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Peruskouluaikoina minäkin näillä pelailin. Oli hauskaa, kun jätkä joka itse keräsi jääkiekkokortteja, väitti MTG-korttien ostoa rahan tuhlaamiseksi. :lol: Mun lempipakat olivat läpeensä vihreitä ja taktiikkana olikin monissa pakoissani saada äkkiä maata peliin, jotta saisi mahdollisimman nopeasti isot monsut kentälle. Mieleisin korttini oli luultavasti tämä:


Omahyväinen ilme piirtyi naamalleni, kun tuon sain pelattua.

Myöhemmin into tähän harrastukseen laantui, vaikka hieno peli onkin kyseessä. Innostusta vähensi ainakin kaveri, joka etsi netistä ohjeet melkein voittamattomien pakkojen kokoamiseen ja osti sitten isolla rahalla kaikki tarvittavat kortit. Myöskään uudet kortit, kuten artifaktit, eivät miellyttäneet minua. Kortit ovat vielä tallella ja kyllä siellä jonkin verran harvinaisuuksiakin on.
tallennettu
Re: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #4 : 22.07.2008 11:58 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Into heräsi vuosi sitten taas tähänkin turhuuteen ja nyt on muutama laillinen standard dekki taas kasassa. Hieno peli ja jossain uutisessa oli joku proffakin peliä kehunut shakkiakin kehittävämmäksi, mutta koska peliä voi pelata miten tahtoo, niin en allekirjoita jokaisen kohdalle  ;)

Erään kaverin kanssa tämän pelaaminen aloitettiin pikkpentuina ja pelin salat opittiin kantapään kautta. Kaikki arvokkaat laput huijattiin meiltä pois härskisti, mutta pakanrakennus-taidot siinä sentään kehittyivät. Nykyään on surullista nähdä mitä internet on pelille tehnyt, kun skidit käyvät tsekkaamassa Top-8 GP-dekit ja kopioivat sieltä suurella rahalla voittopakat. Onneksi yhtälöön jää vielä pelitaito, mikä ei interwebissä kehity.


Kajaanissa tuskin enää on kovin montaa harrastajaa ja muutaman kaverin kanssa tätä sillointällöin lätkitään. Melkeinpä itse pelaamisen veroista hupia on dekkien suunnittelu ja korttien hankkiminen vaihtamalla. Ei pidä tietenkään unohtaa korttisarjojen mytologioita ja taidetta, yksi tärkeä aspekti keräämisen innoittajana. Verraton peli.

Niin ja kerään nykyään foilejakin tietyillä kriteereillä 8)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #5 : 22.07.2008 13:55 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Innostun enemmän Pokémon-korteista.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #6 : 22.07.2008 18:25 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili
Niin ja kerään nykyään foilejakin tietyillä kriteereillä 8)

Minulta löytyisi jonkin verran paskoja (ja hyviä) foileja. Tahdotko vaihtaa?  ;D
tallennettu
Re: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #7 : 22.07.2008 19:00 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Niin ja kerään nykyään foilejakin tietyillä kriteereillä 8)

Minulta löytyisi jonkin verran paskoja (ja hyviä) foileja. Tahdotko vaihtaa?  ;D

Laita listaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #8 : 22.07.2008 19:01 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Noin vuosi sitten iski jonkimoinen innostus näihin ja tuli jonkin verran pelattuakin. Peliseuraa eijjole enää, joten myin suurimman osan korteista. Nyt ei ole enää kuin jtn 100 time spiral korttia ja yksi pakka. Pakka on G sporepakka. Toimii ihan semihyvin jos alkupeli sujuu. Joskus ajattelin kasata mustan rottapakan, mutta peliseuran haihduttua jäi sitten idean tasolle :P Ehkä sitä joskus taas aloittaa pelaamaan. Parasta on kyllä korttien mieletön määrä ja korttien visuaalinen puoli. Ja onhan siinä boostereiden avaamisessa se oma jännityksensä. Vähän tyhmäähän se on kyllä pelata jos jollain on rahaa ja intoa ostaa se ''maailman paras dekki'', tasoeroja voi tulla aika huimasti jos toinen pelaa jollain randompakalla. Mutta elämä on.

Pari foiliakin löytyy mm. tämä PAHA JÄTKÄ.

Timespiral foilina siish.
tallennettu
Re: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #9 : 22.07.2008 19:12 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Yksi pelin suurimmista viehätyksistä onkin sen monipuolisuus ja käytännössä loputon sääntöjen vääntely. Jos haluat tehdä pakan joka voittaa vuorolla 0, on se mahdollista. Itse tykkään kasata dekkejä itse keksimien teemojen sisään ja ihan normaalit tribaali-pakatkin ovat hauskoja vastakkain. Rotta-Ninja dekki vs Karhu dekki :lol:

Skidinä myös yksi suuri innostus olivat Legendat, vaikkeivat ne yhtään sen harvinaisempia ole kuin normaalitkaan olennot. Niitä vaan saa olla vain yksi pelissä kerrallaan. Perse repesi kun nostin kirjakaupasta ostetusta pussista tämän neitokaisen!




Seuraavaan settiinhän Wizards on suunnitellut uuden rariteetin Mythic Raret, joten saapa nähdä mitä pomoja sieltä löytyy.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #10 : 22.07.2008 19:25 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Ainaha sitä pitää tavotella niitten ISOJEN MONSUJEN pelaamista :P Se on mielestäni kyllä hiukan tyhmää, että vanhoihin kortteihin nähden on alettu tekemään liian hyviä kortteja. Esimerkkinä valkosella taitaa olla yhden manacostin 2/2 creature ja yhden manacostin 1/1 lentävä. Paitsi että, kyllähän silloin vuonna kivi taisi olla se sininen yhden manacostin lentävä 1/1. Ne matoilla lentävät dudet :lol:
Mutta kunhan ei mene liian kilpailuhenkiseksi pakkojen kasaus niin onhan se perkele rattosaa puuhaa. Ja itseänikin aina viehättänyt nämä omien ideoiden päälle kasatut teemadekit, onhan se jo coolimpaa voittakkiin pelkillä nalleilla :P Itseasiassa pelaaminen taisi alkaa siitä kun ostettiin pikkuveljen kanssa ed. 6 starttereita joita tais saada fantasiapeleistä 3,5 eurolla. Arvottomia kortteja, mutta ei paha hinta siihen nähden että pääsee jo pelailemaan. Tosta sporedekistä tykkään tosi paljon, siitä saisi kyllä huomattavasti tehokkaamman jos olisi rahaa/mielenkiintoa ostaa joitain lappuja vielä. (Doubling season lähinnä).

Edit:pikakorjaus
tallennettu
Re: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #11 : 22.07.2008 20:12 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili "Yhellä kakskakkone!?!?" kuului kun tämän ensimmäistä kertaa pöytään pisti. Harmi vain että kortti on legenda, eli eihän se mitenkään ylivoimainen ole jos verrataan vaikka savannin leijoniin.




Omasta musta vihreästä pakasta sen verran, että se käyttää enimmäkseen "Dredge" taktiikkaa jolla omat "Dredge" tekstillä varustetut kortit saa pois hautausmaalta mättämällä pakan päältä tarvittavan määrän kortteja hautasmaalle. Mutta mitäs järkeä tässä on, paljonkin järkeä jos on oikeat kortit pelissä.


« Viimeksi muokattu: 22.07.2008 21:53 kirjoittanut Taist0 »
tallennettu
Vs: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #12 : 10.09.2009 23:40 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW On Magic ruvennut kiinnostamaan taas ihan perkeleesti.

Pari vuotta sitten tuli kaavittua kokoon jotain muutaman vuoden takaiselta likvidoinnilta pelastuneita kortteja, mutta peliseuran puutteeseenhan se kaatui. Nyt alkaa pari kaveria olemaan taas kiinnostunut, töissä koukutin pari vanhaa jermua taas mukaan ja Safe Havenissa (eli Lautapelit.fi:ssä) on taas tullut käytyä vaihtelemassa ja joskus ottamassa turpaan Legacy-turnauksessa.


Tunnustan olevani netin orja siinä että jotain halvempia lappuja on tullut ostettua nipuittain, mutta onhan aina toki hauskempaa saada jotain hyvää omista turhista korteista vaihtelemalla. Decklistejä en sentään kopsaile, vaan pelaan joko umpikasuaalia tai virittelen jotain itse. Esimerkkinä pelkästään väritöntä manaa käyttävä artifact-pakka, en kiusallakaan laita siihen sinistä vaikka se paranisi samalla toiseen potenssiin. :)

Gatherer on ystäväsi, on aika monta tuntia tullut notkuttua lukemassa vaan mitä kortteja on tullut vuosien poissaolon aikana.


Ketkä pelaa? Onko PK-seutulaisia? Kiinnostaako laittaa vaihtolistaa YV:llä?

Onko muuten miittiin tulossa ketään harrastajaa? Tai edes jotain jolla on kortteja turhan panttina kaapin perällä, voisin ostaa satsin pois. ;)



Tässä pari omaa lempparikorttia, niissä vain on kuvat ja tekstit ja tehot jotenkin niin tunnelmallisesti kohdallaan:



« Viimeksi muokattu: 11.09.2009 12:03 kirjoittanut finngamer »
tallennettu
Vs: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #13 : 10.09.2009 23:51 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Minulla on jotain ikivanhoja ja kälyisiä kortteja muutamia tuolla jossain. Voinen lahjoittaa vaikka pelkillä postikuluilla jos satun löytämään. Sain kaverilta, en koskaan oppinut niillä pelaamaan. Oli siellä pari oikein kiiltävääkin hei.
tallennettu
Vs: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #14 : 11.09.2009 00:14 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Minulla on jotain ikivanhoja ja kälyisiä kortteja muutamia tuolla jossain. Voinen lahjoittaa vaikka pelkillä postikuluilla jos satun löytämään. Sain kaverilta, en koskaan oppinut niillä pelaamaan. Oli siellä pari oikein kiiltävääkin hei.

Käy. :) Jos sieltä löytyy jotain mautonta niin voin maksaa vähän ekstraakin jälkeenpäin, en kuitenkaan halua ripata noin reilun tarjouksen tekijää. :)
tallennettu
Vs: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #15 : 11.09.2009 00:17 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Onko muuten miittiin tulossa ketään harrastajaa?

No johan valitsit ajankohdan viestin kirjoittamiselle. Juuri tuossa pari tuntia takaperin ajattelin kysyä, että jos meininki miitissä menee taas viime kerran kaltaiseksi yökyöpelöinniksi, niin pitäisikö porukoiden poistuttua pelata vielä erä tai pari MtG:tä.:lol:

Itsehän en ole pariin kolmeen vuoteen kortteihin koskenut, mutta kaikki on yhä pakat mukaan lukien tallella. Mitään erikoisempaa arvoa korteillani ei enää taida olla. Arvokkaimat landini ilmeisesti joko vaihdoin pois tai hukkasin keräilyni loppupuolella. Setistä olisi tainnut noin 30 euroa kolmisen vuotta sitten saada, nykyhinnasta ei mitään tietoa, sillä en edes kortin nimeä muista.

Kokoelmani helmi oli ja on silti 15 kappaletta Vizzerdrixejä.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #16 : 11.09.2009 00:41 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Ottakaa vaan kortit mukaan kaikki kellä on, ja kaikki mitä jaksatte kantaa. (Toki videopelit silti ovat pääosassa. ;) )

Vaikka arvostankin sitä että Lanttu pelasit kahdessa miitissä jonnekin neljään sitä mun Brawl-challengea, niin voisi sen ajan rattoisamminkin käyttää. :)
tallennettu
Vs: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #17 : 11.09.2009 07:59 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Voin kyllä osallistua peliin miitissä, jos jollain on ylimääräisiä kortteja käyttöön. Tuttu peli, kun aikoinaan keräilin näitä.
tallennettu
Vs: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #18 : 11.09.2009 08:09 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Dekit olis ja vaihtareita kans, vaan eipä kukaan täällä jumalan selän takana enää pelaa :/

Uudessa setissä tuli sit vastaväri fetsit  :o
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #19 : 11.09.2009 10:21 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW TK, on mulla jotain seitsemän pakkaa kasassa, eli kyllä kaikki halukkaat saadaan pelaamaan ilman korttejakin.


Dekit olis ja vaihtareita kans, vaan eipä kukaan täällä jumalan selän takana enää pelaa :/

Tuu tänne!

Mulla on muuten edelleen tallella se yksi piirilevyn palanen jossa Emotion Engine, kun silloin vuosia sitten lupasin sulle sellaisen antaa. ;)

Uudessa setissä tuli sit vastaväri fetsit  :o

Joo, ja vaikuttaa aika tehosetiltä muutenkin. Tulee olemaan haluttuja kortteja siinä.

Melkein tekisi mieli ostaa boksillinen boostereita, mutta mistäköhän niitä kannattaisi ostaa? Siis jenkeistä tietenkin kun hinnat on ihan erit, mutta useimmat nettikaupat eivät myy uutuuksien avaamattomia paketteja USA:n ulkopuolelle.
tallennettu
Vs: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #20 : 11.09.2009 10:29 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili
Dekit olis ja vaihtareita kans, vaan eipä kukaan täällä jumalan selän takana enää pelaa :/

Koululla pelaa joka päivä porukka. Meet kysyy vaa...
tallennettu
Re: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #21 : 11.09.2009 13:09 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Jos porukka alkaa miitissä korttia lätkiä, niin saatte ainakin yhden innokkaan katsojankin. Vuosien ajan on Magicin kaltaiset korttipelit kiinnostaneet, mutta koska en ole ainakaan tietoisesti tuntenut ikinä ketään hengenheimolaista, niin jäi harrastelut aika nollille :rollaus:
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #22 : 11.09.2009 13:18 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Mä ostin joskus pilttinä starter packin, vieläkin hyllyssä. En silloin osannut englantia, joten en oppinut koskaan pelaamaan. Pääasia että kortit oli mageen näköisiä.  :)

Jonkun matsin seuraaminen kyllä kiinnostaisi.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #23 : 11.09.2009 16:21 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Löytyyks keneltäkään mortivoreja? Voisin vaihtaa jos joltakin löytyisi ylimääräsiä.
tallennettu
Vs: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #24 : 24.09.2009 01:18 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Minulla on jotain ikivanhoja ja kälyisiä kortteja muutamia tuolla jossain. Voinen lahjoittaa vaikka pelkillä postikuluilla jos satun löytämään. Sain kaverilta, en koskaan oppinut niillä pelaamaan. Oli siellä pari oikein kiiltävääkin hei.

Mitäs tälle kävi, löytyikö vai onko etsittykään?  :)
tallennettu
Vs: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #25 : 28.09.2009 09:50 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Jäljitin ne eräälle kaverille. Hän ei enää pelaa, joten kysyn saanko takaisin muiden iloksi.
tallennettu
Vs: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #26 : 05.10.2009 09:39 »
EvilMind so... you think you're untouchable? Jäsen Viestejä: 5 Basaaripisteet: 0 Profiili Ikinä en ole MTG kortteja ostanut mutta aina on himoittanut aloittaa niiden keräily. Lähinnä jäännyt aloittamatta koska en tunne ketään kavereita joka näitä keräilisi ja kenen kanssa pelaisi. Btw mistähän sitä kannattaisi aloittaa, jostain ostaa halvalla jonkun elämäntyö ja sit keräillä boostereita? Missä Helsingissä tai pk-seudulla voisi pelailla? Muistelisin että vielä '90-luvun alkupuolella kampin Fantasiapelitn edessä on joskus ollut mtg porukkaa hengailemassa mutta sillon vielä kiersin kaukaa pahat korttipojat ja ostelin vain GW:n space marine, epic2000, necromunda ja bloodbowl figuja.

Jokunen kuukausi sitten asensin Magic Online:n koneelle ja tuolta sai rekisteröitymällä jotain aloituspisteitä millä kortteja pysty hankkii boteilta kortteja ja yks hyvin ystävällinen Suomiklaani jakoi omilta boteiltaan peruskortteja erittäin halvalla. Raret ja mythic raret sit olikin jo kiven alla. Mut sain mä tonne magic onlineen kasaan perus standardi pakan jossa oli lähinnä perus vihulaisia jotka maksaa liikaa manaa ja on tehottomia + muutamaa halpa loitsu. Paras kortti jonka tonne sain hommattua tais olla Flameblast Dragon.



Eka postaus muuten tänne foorumille niin ei saa ampua.  8)
...ja sinä tulet maksamaan tämän parkkisakon joko tässä elämässä tai seuraavassa.
tallennettu
Vs: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #27 : 28.10.2009 15:07 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Noni, paskaläjät selattu ja dekit kasattu. Millon laitetaan boardin omat vaihtolistat pystyyn? Finngamer bongattu jo vaihdetaan.netistä  ;D
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #28 : 20.03.2012 11:31 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Yhtäkkiä tekisi mieli kasata joku pakka ja pelata jotain vastaan, mutta eipä ole peliseuraa. Iski vaan uskomaton himo, kun näin joidenkin random-tyyppien pelaavan torilla mtg:tä.

Onkohan nuo XBLA:ssa olevat mtg-pelit aivan luokattomia? Olen niin epätoivoinen että saatan vaikka sellaisen ostaa, kun ei pääse oikeilla korteilla pelaamaan.
tallennettu
Vs: MTG: Magic The Gathering « Vastaus #29 : 20.03.2012 15:15 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili No niissä ei voi omaa dekkiään tehdä, mutta toimivat hyvin lämppärinä oikeaan peliin. MTGO on sitten se oikea ja maksullinen softa, jonka kautta peliä voi pelata "ihan oikeesti".

Parhaiten peliin pääsee paikallisissa limited formaateissa jos ei vielä pakkaa omista.

Itsellä jäänyt kokonaan MTG pois harrastuksista, mutta silloin tällöin käyn limitediä lätkimässä. Helvetin hauska peli jos olisi vaan aikaa mitä upottaa siihen. Peli jää nimittäin kummittelemaan ajatuksiin 24/7 jos tätä harrastaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines