Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Mortal Kombat 11: 23.04.2019
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Mortal Kombat 11  (Luettu 2617 kertaa)
Mortal Kombat 11 « : 27.02.2019 11:10 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Cagen esittelyvideo vangitsee hahmon olemuksen mainiosti. Hype alkaa nousta, toivottavasti Switch-versiota ei piilotella siksi, että se on tilkkutäkkimäisessä tilassa tällä hetkellä... Haluan pelata pitkästä aikaa puhdasta Beat em umpia. Smash on kyllä hyvä, muttei kilpaile samassa sarjassa kuin MK.

Mortal Kombat oli muuten ensimmäisiä omistamiani SNES-pelejä. Koulun kovikset tekivät takapihoilla kiertopotkuja (eivät minuun, vannon) ja puhuivat hurjista lopetusliikkeistä. "Siinä vähän tapellaan", sanoin vanhemmilleni, eivätkä he tainneet silloin tietää, että MK paistatteli otsikoissa maailman väkivaltaisimpana videopelinä.

Muistan senkin, miten tein pelissä minua kymmenen vuotta vanhemmalle serkkupojalle Fatalityn. Hän katsoi sitä hämmentyneenä ja sitten sanoi: "Oliko tuo tarpeellista?"  8)

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mortal Kombat 11 « Vastaus #1 : 27.02.2019 16:12 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kyllä kun tuota videoo kattoo, niin tietää jo miltä se Switchi-versio tulee näyttämään.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mortal Kombat 11 « Vastaus #2 : 28.03.2019 20:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Switch-versio pyörii 60 kuvaa sekunnissa, ja näyttää vaikuttavalta, jos pelin nähneitä on uskominen. Kuvaaminen off-screeninä ei kuitenkaan ole PAXissa tämän pelin kohdalla sallittua, kenties vanhentuneen buildin vuoksi?

Reson uskon jäävän telakoitunakin 720p:n hujakoille, kun ovat onneksi älynneet prioritisoida ruudunpäivitystä mätkintäpelissä.


Onko kukaan testannut jo betaa PS4:llä tai Xboxilla?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mortal Kombat 11 « Vastaus #3 : 18.04.2019 06:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

No vihdoin!

Näyttää minusta aika näppärältä käännökseltä, varsinkin kun ottaa huomioon ruudunpäivityksen. Peli tulee ensi viikolla eShoppiin – samana päivänä kuin muillekin konsoleille –, mutta fyysistä saanee Euroopasta vasta 10.5, ellei jokin ole muuttunut. Odotan sinne.

Lisää pelikuvaa tyypiltä, joka sai pelin vahingossa aikaisin:



« Viimeksi muokattu: 18.04.2019 06:44 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mortal Kombat 11 « Vastaus #4 : 14.05.2019 07:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Näpeissäni on nyt periaatteessa julkaisuikkunassa sama peli, mikä pyörii PS4:llä ja XBoxilla. Full fucking parity, 60 fps, sama ahne toteutus kuin tehoveljissään! Viimeksi taisin pelata sarjasta Mortal Kombat Trilogya PS1:llä, joten en ole jättänyt väliin kuin seitsemän osaa.  ;D

Mortalilta tämä silti tuntuu, vaikka syvyyttä on kahmalokaupalla enemmän kuin Super Nintendon MK-peleissä. Lyönnit napsahtavat kohteisiinsa kuin vasarat naurissäkkeihin, jengiä pilkotaan kirjaimellisesti palasiksi, jotta he palaisivat taas seuraavassa matsissa avaamaan homman siisteillä one-linereilla.

Ja onko väärin mainata Cassieta siksi että... siksi, että mimmi on niin cool. Mistä hemmetistä saan avattua hänelle kolmekymmentä pistoolia, dronea ja skiniä? Osan saa ainakin kryptasta, joka toteutukseltaan näyttää vuoden 1995 Youtube-videolta, eikä kyseistä palvelua ollut vielä silloin edes olemassa!

Niinpä. 60 fps on saavutettu, mutta rujouden jumala on saanut uhrauksensa alttarilleen. Hiukset näyttävät erityisen huonoilta, kuin teriltä. Ruudunpäivityksen suosiminen on silti ainoa oikea ratkaisu, mutta ehkä Switchistä saa optimoimalla vielä hieman enemmän irti. Tai sitten ei. Yleinen fiilis on kuitenkin hyvä, sillä sulavuus on se, joka saa MK11:n tuntumaan vaikuttavalta, eivätkä taustat tai hahmomallitkaan kehnoilta näytä. Digital Foundy taisi kutsua peliä toistaiseksi parhaimmaksi ja tarkimmaksi käännökseksi tehokonsoleilta. Sitä vain vetävät alaspäin tietyt rujot yksityiskohdat (krypta ja karvat). Otan silti santiljoona kertaa mieluummin tämän, kuin en yhtään mitään. Oikeasti. Vetäkää niitä quality-kytkimiä vasemmalle miten paljon vain, kunhan julkaisette. Kyllä tämä toimii.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mortal Kombat 11 « Vastaus #5 : 17.06.2019 18:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Ajan Tornien tahkoaminen on ihan kivaa puuhaa, mutta tarvitsin silti jotain, mikä houkuttelee minua palaamaan pelin ääreen muutaman kerran viikossa yhä uudestaan ja uudestaan. Tämä näyttää lupaavalta, mutta toivottavasti seuraksi löytyy myös peliä enemmän kasuaalilla otteella pelaavia, eikä pelkkiä combottajahirviöitä. Mekaniikoissa on niin roimasti syvyyttä, että pelkkiin hahmokohtaisiin tutoriaaleihin voi kuluttaa monta tuntia. Kuten sanottua, en ole beat em up -mestari, mutta sen osaan silti sanoa, että pidän MK11:n "raskaasta" pelattavuudesta varsin paljon.

EDIT:

Aloitin Kombat Leaguen eilen illalla, ja jatkoin pelaamista tätä aamuna. 18 matsin jälkeen W/L-tilasto mallia 1/17. Yhden "voiton" sain, kun vastustajalta katkesi yhteys!  :lol: Kaikki – siis aivan kaikki – aloittavat Kombat Leaguen puhtaalta pöydältä kauden alussa, joka tarkoittaa kasuaaleille varsinkin ensimmäisenä pelipäivänä kunnon turpasaunoja. Mutta se on myös tilaisuus ottaa opiksi paremmiltaan, ja niin on pakko tehdä, kun joku hullu nakertaa Scorpionillaan Cassieltani 60% elinvoimamittarista yhdellä kombosarjalla.

Tämän häviöputken jälkeen näin kuitenkin auringonkin paistavan, sillä peli mätsäsi minut tasoiseni kanssa: vastustajani oli pelannut kahdeksan matsia statseilla 1/7. Vääntö oli hyvin tiukkaa, sillä voitimme molemmat yhdet kokonaissetit (settivoittoon vaaditaan siis kaksi erävoittoa), joten ratkaisu jäi kolmanteen settiin, joka olikin nautittavaa ja tasaista vääntämistä, sillä ratkaisu lykkääntyi aina kolmanteen peliin tilanteessa, joissa molemmilla pelaajilla oli elinvoimaa vain yhteen epäonnistumiseen. Sain kuin sainkin kampattua nurkkaan ahdistettuna vastustajalta jalat alta, ja niin Cassieni otti ensimmäisen oikean voittonsa 18 pelin jälkeen.

Onneksi kovat jätkät ja mimmit löytävät paikkansa, ja sitä kautta Leaguesta tulee taatusti kuukauden edetessä nautittavampi myös kasuaaleille.


« Viimeksi muokattu: 19.06.2019 11:55 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mortal Kombat 11 « Vastaus #6 : 10.10.2019 13:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.gamesradar.com/mortal-kombat-11-is-free-to-play-this-weekend/

MK11 pelattavissa ilmaiseksi tulevana viikonloppuna kaikilla alustoilla. Samalla pääsee testaamaan maksullisia DLC-hahmoja, kuten vasta julkaistua Iso-Arskan Terminaattoria.



En ole hahmopassia ainakaan vielä hankkinut, mutta T800:n saatan yksittäisenä ostaakin. Takkiin tulee aina, kun onlineen uskaltaudun, mutta enpähän siitä voi mitään muuta syyttää kuin omia taitojani.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mortal Kombat 11 « Vastaus #7 : 11.10.2019 14:29 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili En oo hetkeen tainnu näkeä yhtä huonoja animaatioita.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines