Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Modern Warfare 2  (Luettu 15742 kertaa)
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #30 : 20.11.2009 11:58 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Yksinpelissä ainoa suuri harmi oli ettei sillä avaruusmiehellä päässyt oikein tekemään mitään. Kai nyt avaruudessakin jotain räiskintää olisi voinut olla.
Vaikka vahvasti satua peli onkin niin harvemmin siellä ISS:llä räiskitään. :P

Killstreak bonukset eivät tosiaan ole liian ylivoimaisia kuin mitä ne paperilla saattavat näyttää. Tietenkin jos saa AC-130:n ilmaan ja vastustajat tykkäävät haahuilla avoimessa maastossa ilman stingereitä on jälki myös sen mukaista. Vähänkin harjaantuneessa porukassa ei ne kopterit sun muut härvelit kauaa siellä ilmassa pysy. Nukea en ole muuten vielä edes nähnyt. EMP:n pari kertaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #31 : 20.11.2009 21:02 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Vaikka vahvasti satua peli onkin niin harvemmin siellä ISS:llä räiskitään. :P

Heh, no edes joku pieni nyrkkitappelu tai avaruuspainia, tai jotain.

Sen verran se pieni pätkä tuosta avaruuskohdasta pelin julkaisutrailerissa hiveli mielikuvitusta, että aika pettymys se oli kun itse pelissä kohta olikin aika lyhyt. Jotenkin ajattelin sen ehkä olevan pelin epilogi, niinkuin se lentokone-tehtävä oli Call of Duty 4:n epilogi.

Itse asiassa. . . se mitä oikeasti kaipaisin, on lisää avaruus-pelejä. Eikä mitään Mass Effectin "valitse planeetta kartalta"-juttuja, vaan ihan kunnon avaruudessa seikkailua, ehkäpä vaikka NASAn sponsoroima first person-peli jossa pääsee kokemaan G-voima-testit, itse avaruuslennon ja planeetalla kävelyn ja kaikki sellaiset.

Nojoo, ei tällä ole enää mitään tekemistä Modern Warfaren kanssa.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Modern Warfare 2 « Vastaus #32 : 21.11.2009 02:04 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Vilkaiskaapa muuten huviksenne MW2:n ohjekirjaa. On muuten naurettavan paska ohjekirja. Onhan se ollut jo selvä, että ei pitkään aikaan ole kunnon ohjekirjoja enää tehty, mutta tämä vetää pohjat.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #33 : 21.11.2009 12:53 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Vilkaiskaapa muuten huviksenne MW2:n ohjekirjaa. On muuten naurettavan paska ohjekirja. Onhan se ollut jo selvä, että ei pitkään aikaan ole kunnon ohjekirjoja enää tehty, mutta tämä vetää pohjat.
Joo, säälittävä läpyskä. Hassua vielä verrata tuohon NSMBW:n ohjekirjaan, joka on pelin yksinkertaisuuteen nähden melko paksu, ja vielä erillinen pikaopas moninpelin aloittamiseen.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #34 : 21.11.2009 13:36 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Vaikka vahvasti satua peli onkin niin harvemmin siellä ISS:llä räiskitään. :P

Itse asiassa. . . se mitä oikeasti kaipaisin, on lisää avaruus-pelejä.

Lisää offtopicia:

Juuri hiljattainhan julkaistiin PC:lle avaruus-FPS Shattered Horizon, joka on vielä suomalaisen Futuremarkin tekemä.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #35 : 21.11.2009 18:19 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Vilkaiskaapa muuten huviksenne MW2:n ohjekirjaa. On muuten naurettavan paska ohjekirja. Onhan se ollut jo selvä, että ei pitkään aikaan ole kunnon ohjekirjoja enää tehty, mutta tämä vetää pohjat.
Joo, säälittävä läpyskä. Hassua vielä verrata tuohon NSMBW:n ohjekirjaan, joka on pelin yksinkertaisuuteen nähden melko paksu, ja vielä erillinen pikaopas moninpelin aloittamiseen.

HUD:in selittävä sivu on paras:

Pelkkä harmaa möhkäle.

Mutta jos ajattelee, että tästä pelistä nyt kuitenkin painetaan tziljoona kappaletta, niin kai se on hieman luonto-ystävällistä säästää paperissa, tai jotain.


Juuri hiljattainhan julkaistiin PC:lle avaruus-FPS Shattered Horizon, joka on vielä suomalaisen Futuremarkin tekemä.

Vau! Näyttää aivan törkeän siistiltä, en sitten tiedä minkälaista tuon pelaaminen on, lieneekö avaruusleijailu vain hienon näköistä ja älyttömän tönkköä. Outoa, etten muista kuulleeni tai lukeneeni tuosta yhtään mitään.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #36 : 27.11.2009 11:03 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW No niin. Muutaman päivän on peli pyörinyt koneessani ja fiilarit on todella positiiviset. Moninpeliä olen pelannut kymmenisen tuntia ja olen ihan koukussa, kai se johtuu tosta kerättävän kaman määrästä. Kentät ovat suurimmaksi osaksi hyviä. Lemppariksi nousi se heinikko-taso, jota voi kiertää ympäri. Muutama talo ja yksi maanalainen bunkkeri sieltä löytyy. Helvetin siistiä snipailla pusikossa, tai ihan kunnon tähtäimellä varustetulla rynkyllä hipsiä puskissa ja napsia hengiltä päättömästi juoksevia vihuja. Siinä sukellusvenekentässä vedin 22-0 statsit.  8) Hiiviskelin ympäri kenttää ja tapoin rynniviä vihuja. Kerran joku pääsi selkään, yritti ilmeisesti puukottaa, mutta ehdin juuri ja juuri kääntymään ja onnekseni mulla oli haulikko esillä. Kill streak rewardit on ehkä pari kertaa päässyt vituttamaan. Kerran joku jannu veti 31-0 statsit, se ainoa kuolema tuli tactical nukesta.  :rollaus: Se matsi ei kauan kestänyt. Heti kärkeen joku harrieri, sitten heko ja lopuksi se nuke. Hekon ilmestyessä kenttään pysyttelen sisällä, tai jos kuolen, valitsen classin joka kantaa mukanaan sinkoa. Ei sen vaikeampi juttu.

Yksinpelin menin läpi Hardenedilla, pelikello pysähtyi kuuteen tuntiin ja viiteen minuuttiin. Tuntui melko helpolta ja ehkä pari kohtaa voi olla hankalia Veteranilla. SP oli suuri parannus CoD4:n vastaavasta. Totaalisen susipaskoja kenttiä ei ole enää yhtään, niitä hyviä ja tunnelmallisia kenttiä on nyt huomattavasti enemmän. Grafiikka on kyllä herkkua ja ruudulla lentelee ties mitä roskaa, kipinää ja paskaa. Ja rullaa vielä nätisti sen 60 ruutua sekunnissa. Kyllä tulee olemaan ankeaa palata takaisin Haloon, jos sitä nyt enää jaksaa pelata. Oispa Reach 60fps.  :)

IW:lle jälleen plussaa siitä, ettei pelissä ole moninpeli-acheja! Ne ovat pilanneet monet pelit kun tiimikavereja ei kiinnosta voitto, vaan yrittävät vaan metsästää saavutuksia.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #37 : 27.11.2009 18:43 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Snadisti kaverilla tullut pelattua, vittu ku oon niin huono näissä konsoliräiskinnöissä :lol: Aika pitkälle sama pelihän tää on ku Cod 4 mutta mitäs sitten. Laadukasta mättöä.

Pitää itse pitäytyä noissa valven peleissä.
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #38 : 30.11.2009 16:55 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Yksinpeli oli kuin olisi kävellyt elokuvalavasteista toiseen. Ihan näyttävää menoa, mutta pelillisesti melko köyhä kokemus, aivan kuten sarjan aikaisemmatkin osat. Spec Ops taasen on mahtavaa. Viimeinen juggernaut -festi meni tuossa juuri läpi ja sen verran intensiivistä menoa oli että kädet tutisevat vieläkin. Hieno yhteistyön meininki on koko ajan läsnä. Niinkin läsnä että osa tehtävistä on varmasti lähes mahdottomia mennä yksin läpi veteranilla.

Moninpelin vetovoima on toistaiseksi hieman hiipunut. Leveli taitaa olla jotain 36 tällä hetkellä. Eiköhän tuo kuitenkin taas jossain vaiheessa koukuta ihan tosissaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #39 : 07.12.2009 10:09 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Kaverilta ostin Modern Warfare 2:n halvalla pois ja sitä on tullut vähän pelailtua, tosin ainoastaan moninpeliä netissä. Ihan hyvä, mutta kyllähän pelissä on aivan liikaa roskaa. Ja kaiken sen hypetyksen arvoinen? Ei todellakaan.

Ensinnäkin peli on buginen kuin persjyrä. Kentiltä pääsee helposti ulos reunarajojen vähän kikkailemalla, hahmolla voi nousta taivaalle sniputtelemaan, kaikenlaista javelin-sontaa (bugi, joka räjäyttää pelaajan sen kuollessa ja tappaa usein myös vihollisen samalla), kentän objektien läpi pääseminen esim. kivien sisään piiloon(vihollinen ei voi tappaa sinua, mutta itse voit vihollisen), exp-bugi, jolla saat itsellesi muutamassa sekunnissa vaikka kymmeniä leveleitä ja ties mitä muita, joita en ole edes kokeillut/nähnyt vielä.

Noita bugeja pitäisi saada ehdottomasti päivitettyä pois ja nopeasti. Jonkinlaisella säätämisellä pelistä saisi reippaasti paremman. Toivottavasti uusi päivitys korjaisi ongelmia.

Myös aseiden tasapaino on osittain päin persettä. Nykyaikaisessa sotapelissä yksi parhaista aseista on joku helvetin vanha haulikko, jonka teho on kuin singolla ja kantomatka kuin kiväärillä. Lisäksi näitä voi kantaa molemmissa käydessä. Siistä mitä ihmettä tuollainen ase edes tekee koko pelissä? Välillä tulee matseja vastaan, jossa 90% porukasta käyttää vain tuota asetta, juoksentelee ympäriinsä ja ammuskelee summassa. Tuskin IW korjaa asiaa, vaikka joka foorumilla kaikki valittavat asiasta.

Muutenkin peliin on isketty ihan liikaa sälää ja kaikenlaisia killstreak-kikkailuja. Samat tiimit vastakkain samoilla aseilla ja silti matsien tulokset saattavat heitellä ihan miten sattuu laidasta laitaan. Lisäksi random-tyyppien kanssa pelatessa porukkaa lähtee pelistä pois (tai tulee lisää) ihan miten sattuu. Välillä on aivan sama, miten hyvin itse pelaa.

Toisaalta ihan mukavaa kuitenkin välillä pelata tällaista arcade-tyylistä hupailua. Ei tarvitse naama irvessä treenata ja kehitellä jippoja. Jos haluaa kunnolla pelata, niin sitten tietyllä porukalla lanissa tai netin kautta.


« Viimeksi muokattu: 07.12.2009 11:07 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #40 : 07.12.2009 17:51 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ensinnäkin peli on buginen kuin persjyrä. Kentiltä pääsee helposti ulos reunarajojen vähän kikkailemalla, hahmolla voi nousta taivaalle sniputtelemaan, kaikenlaista javelin-sontaa (bugi, joka räjäyttää pelaajan sen kuollessa ja tappaa usein myös vihollisen samalla), kentän objektien läpi pääseminen esim. kivien sisään piiloon(vihollinen ei voi tappaa sinua, mutta itse voit vihollisen), exp-bugi, jolla saat itsellesi muutamassa sekunnissa vaikka kymmeniä leveleitä ja ties mitä muita, joita en ole edes kokeillut/nähnyt vielä.

Javelin-Glitch on nyt patchattu, muista sanomistasi glitcheistäsi en ole kenenkään muun suusta kuullut, taikka peleissä nähnyt, vaikka nyt oon jo 64-leveliseksi itseni tahkonut.
Taisiis, Highrisessähän pääsee sinne nostureille, mutta se on laitettu tarkoituksella. Ois kyllä kiva kuulla kivien sisään piiloon menosta, taivaalla snipaamisesta, reunojen ulos menosta ja exp-bugista tosiaan.
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #41 : 07.12.2009 18:43 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.youtube.com/watch?v=NLCjR1D0HTA

Tuolla tyypillä on kauhiana noita glitch- videoita... En tykkää yhtään huijauksesta.
tallennettu
Re: Modern Warfare 2 « Vastaus #42 : 07.12.2009 19:56 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Javelin-Glitch on nyt patchattu, muista sanomistasi glitcheistäsi en ole kenenkään muun suusta kuullut, taikka peleissä nähnyt, vaikka nyt oon jo 64-leveliseksi itseni tahkonut.
Taisiis, Highrisessähän pääsee sinne nostureille, mutta se on laitettu tarkoituksella. Ois kyllä kiva kuulla kivien sisään piiloon menosta, taivaalla snipaamisesta, reunojen ulos menosta ja exp-bugista tosiaan.
Enpä ollut itsekään noista muista kuullut. Javelin glitchaajia on tullut vastaan ja tuo EXP-glitchi ei sinänsä pelaamista haittaa.

Itseä vain vaivaa nuo mapit. Tuntui, että nelosessa oli paremmat kentät. Näissä uusissa on niin pirusti noita kyttäyspaikkoja.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #43 : 07.12.2009 19:59 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Javelineja tulee ainakin vielä boxilla vastaan, mutta muistaakseni PS3-versio sai korjauksen aikaisemmin?
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #44 : 07.12.2009 20:25 »
Stavros Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 13 Profiili
Javelineja tulee ainakin vielä boxilla vastaan, mutta muistaakseni PS3-versio sai korjauksen aikaisemmin?
Ei saanut PS3-versio vielä tuohon glitchiin korjausta vaan matchmakingiin. Javelin-glitch korjataan myöhemmin 1.06 patchilla.

En ole kuin kerran törmännyt tuon javelin-glitchin käyttöön. Eli ei ainakaan omalla kohdalla mikään ongelma vielä ole. Ikäviähän nuo silti ovat.
Enemmän kyllä harmia aiheuttaa nuo MasterTK:n mainitsemat tuplahaulikot. Niitä tuntuu olevan joka pelissä.

Elämä on kuin sardiinipurkki - kaikki me etsimme purkin avainta.
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #45 : 07.12.2009 20:40 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Onhan tässä ongelmansa. Varsinkin Javelinjuoksijat ovat oikeita idiotismin huipentumia. Voisi melkein pitää taukoa siihen asti kunnes saavat tuon korjattua.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Modern Warfare 2 « Vastaus #46 : 08.12.2009 02:48 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW http://www.youtube.com/watch?v=WBD0UD3jVBc
Tossapa on tuo kivi glitchi. Ei onneksi vielä tullut vastaan omissa peleissä.

TK:lla vissiin kerrankin paskaa mäihää, jos on ehtinyt nuo kaikki kokemaan noinkin lyhyessä ajassa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #47 : 08.12.2009 08:30 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Just tuo, paitsi että eri kentässä. Lisäksi tämä on aika yleinen:

http://www.youtube.com/watch?v=l_Z-YyPOcIQ

Seinää jyystämällä pääsee taivaaseen ja sen avulla kentän ulkopuolelle vaikka sniputtelemaan.
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #48 : 24.01.2010 22:48 »
Kogeki Hymypoika Jäsen Viestejä: 88 Basaaripisteet: 0 Profiili Keksin hyvän "metaforan" tälle pelille. Kuviltelkaa huono pizzeria joka tarvitsee uusia ideoita pärjätäkseen kilpailussa. Sitten pomo päättää, että heitetään uusia raaka-aineita pizzaan kasoittain. Niitä uusia raaka-aineita ei testata ollenkaa, lisätään vaan päättömästi kaikki mitä mieleen juolahtaa. Sitten pistetään pizzat markkinoille ja huomataan, että uudet raaka-aineet eivät vain toimi, ja pizza maistuu paskalle. Perusidea pizzassa on kunnossa, pohja on siis hyvä, mutta muu sisältö kusee. Kuvitelkaa vielä, että pizzassa on silloin tällöin karvoja, kuolleita rottia yms.

Uusi CoDi ei siis vain toimi. Sen sijaan, että peliä oltaisiin testattu betalla, päätettiin vain peliin lisätä mitä älyttömämpiä uudistuksia ilman minkään kansakunnan testauksia. Heartbeat sensorit, kill streakit, typerät perkit sekä moni muu seikka tekee pelaamisesta yhtäjaksoista vitutusta. Paitsi että pelilliset uudistukset kusevat suurimmaksi osaksi täysin totaalisesti, ei pelin bugeja ole saatu karsittua ollenkaan. Samat bugit mitkä olivat jo CoD4:n riesana, kiusaavat myös tässäkin osassa kuten lentävät snipulinnut ja maan sisään piiloutuvat vastustajat. Kaiken lisäksi peliin on tullut kasoittain uusia bugeja kuten esimerkiksi servut, joissa oma ränkki nollaantuu eli voit olla vaikkapa 5. prestigellä levulla 66 ja pelin jälkeen statsisi nollaantuvat ja aloitat taas nollaprestigeltä ykköslevulta. Ja no, näitähän on loputtomiin. Sen sijaan, että oltaisiin keskitytty nettikoodin parantamiseen, mappisuunnittelun onnitumiseen ja aseiden eroihin, keskityttiin turhanpäiväseen paskaan, joka onnistuu viemään pienimmätkin peli-ilot.

Moninpeli on siis hetken alkuhuuman jälkeen melko yksitoikkoista verenpaineen kohottamista. Yksinpeli ei myöskään tarjoa mitään mieltä järisyttävää. Jo niin monesti nähtyä putkea ja naurattavia juonenkäänteitä. Parin tunnin hehkun jälkeen aloin jo odottaa loppukohtausta, ei näin. Siksi päätikin myydä pelin kaverille, ottaa rahat ja juoda ne kurkusta alas. Uskon, että mielialani kokee hurjan nousun plussan puolelle. =) En tajua, miten hyvä pohjarakenne onnitutaan taas tuhoamaan niin idioottimaisilla ideoilla. RIP Gears of War and Call of Duty.  :( Oikeasti ikävä GRAW, CoD2 ja GoW1-aikoja.
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #49 : 24.01.2010 23:10 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Komppaan.

En oo itsekään pelannut MW2:ta pitkään aikaan. Ei ole vaan mun juttu, vituttaa se kaikki random paska siinä. Pelaan mielummin Halo 3:a ja valitsen hakuehdoksi Good Connection. Todella hyviä pelejä löytynyt. Halossa ei telttailijat, hekot, tuplahaulikot sun muut paskat ärsytä.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #50 : 24.01.2010 23:22 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Täällä kanssa vitutuskäyrä on noussut tosi korkealle. Pelaamisen pitäisi olla mukavaa ajanvietettä, sitä ei MW2- nettipeli ole..

Rangerit ja puukkospurttaajat >:( Hyvin sanottu Kogeki, olen täysin samaa mieltä. COD4 lämpimästi muistellen.

On tosi lähellä että myyn pelin pois ja ostan toisen tilalle.
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #51 : 24.01.2010 23:29 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Onneksi Bad Company 2 tulee jo maaliskuussa.
tallennettu
Re: Modern Warfare 2 « Vastaus #52 : 25.01.2010 12:46 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Alkaahan tuo vähän kyllästyttämään. COD4 tuntuu paremmalta, mutta en sitten tiedä onko aika kullannut muistoja. Onhan MW2:ssa tehty monia juttuja paremminkin kuin COD4:ssa, mutta ehkä ekana COD4:stä jäi mieleen ne paremmat mapit.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #53 : 25.01.2010 13:32 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tämän pelin kanssa lähtee vaan järki. Pelissä on kyllä hyvää, mutta enemmän paskaa kuin laki sallii. Pelitaidoilla ei ole merkitystä tämän roskan kanssa, sillä Mario Partyissakin tarvitaan enemmän taitoa. Random-paskaa tapahtuu vähintään 500 kertaa yhden matsin aikana, eikä missään ole mitään järkeä. Strategioita on aivan turha yrittää hioa, sillä ne toimivat vain hyvin harvoin.

Yhdessä matsissa ammuin kranaatin suoraan aloituksessa vastustajien niskaan ja sain triple killin. Sitten kutsuin UAV:n, jotta näen heti missä loput vihut ovat ja kävin tappamassa pari lisää. Sen jälkeen predator missilellä toiselta puolelta kenttää räjäytin pari mulkkua kuolleeksi, jotta sain kutsutta heti perään helikopterin. Helikopteri poraa tappoja ihan homosti, eikä kukaan ehdi tehdä mitään. Lopulta joku löytää minut ja koitta tappaa, niin Final Standin avulla en kuolekaan ja saankin tapettua sen, jonka jälkeen tapan porukkaa lisää.  Eli siis 15 tappoa muutamassa minuutissa, enkä käytännössä tehnyt mitään. skilliä

Toisessa matsissa vihut alkavat yhtäkkiä spawnaamaan minun eteen ja isken niitä aina puukolla kuolleeksi. Siitä tökin 10 tappoa putkeen, eivätkä vastustajat voi mitään asialle. skilliä.

Kolmannessa matsissa joku tappaa minut kerran, spawnaan suoraan c4:n päälle ---> kuolen heti, spawnaan ---> helikopteri tappaa välittömästi, spawnaan ---> harrier tappaa välittömästi, spawnaan parin muun pelaajan keskelle--->  vastustajan Predator missile tappaa kaikki kolme, Spawnaan ---> liikun muutaman metrin ja näen tyypin jota alan ampumaan. Sillä onkin puukko kädessä ja tekee commando pro perkin kanssa iskun, joten heppu suorastaan liitää 5m päästä minua kohti, vaikka ammun sitä koko ajan ja lopulta kuolen. En saa tapettua vihua, sillä puukolla iskiessä on kuolematon sen liikkeen ajan. Kiukku nousee uskomattomiin lukemiin ja lopetan pelin heti. skilliä

Otan uuden matsin ja joudun suoraan juuri loppuneeseen matsiin, joten saan häviön. skilliä

Alkaa siis jotain kumman syystä pelimotivaatio hävitä tähän. Halo 3 ei ole täydellinen, mutta teurastaa tämän paskasan mennen tullen. Jotkut eivät vain pidä siitä, sillä se vaatii jopa taitoa, jota ei tunnetusti löydy iniseviltä 12v- jenkkiläskihomopersereikämoloilta, joita xbox live on täynnä.


« Viimeksi muokattu: 25.01.2010 13:39 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #54 : 25.01.2010 13:39 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Liian tuttua ja ärsyttävää menoa tuossa yläpuolella..

COD4:n kanssa todella harvoin alkoi oikeasti vituttamaan, kokeilin peliä tuossa ja paljon rennompaa meininkiä siellä.

Tappojakin tuli kivasti 24/5

tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #55 : 25.01.2010 17:09 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Nojoo, pakko kyllä ainakin osittain yhtyä tähän kuoroon. Vitutuskäyrä on usein todella korkealla tätä pelatessa, oli sitten tapot 20 - 2 tai 2 - 20. Ei tämän kanssa nyt ihan metsään silti olla menty, kun pelikello näyttää näinkin paljon. Tehokkaammalla bugien liiskauksella tästä voisi saada jo hyvinkin miellyttävän kokemuksen.

Ehkä tätä pitäisi alkaa pelata rennosti löhöillen, niin että yrittäisi kaikkia siistejä kikkoja ja classeja, eikä niin että pelaa koko ajan rystyset valkosena, kirosanat lennellen ja vain sillä klassilla mikä on muovautunut kullekkin kentälle ja tilanteelle parhaaksi.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Modern Warfare 2 « Vastaus #56 : 25.01.2010 18:01 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ehkä tätä pitäisi alkaa pelata rennosti löhöillen, niin että yrittäisi kaikkia siistejä kikkoja ja classeja, eikä niin että pelaa koko ajan rystyset valkosena, kirosanat lennellen ja vain sillä klassilla mikä on muovautunut kullekkin kentälle ja tilanteelle parhaaksi.
Itse ajattelin tehdä näin ja myös unohtaa koko K/D prosentin tarkkailun, alan vain pelaamaan.
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines