Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 125 126 127 128 129 [130]
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 548958 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3870 : 08.05.2021 03:38 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 657 Basaaripisteet: 6 Profiili Huhuh, miltä Resident Evil 8 näyttää PC:llä. 120fps, Ray-tracing tehosteet ja LG:n telkkarilla tykittelin HDR päällä. Tuo televisio itsessäänkin on ollut kyllä 5/5 ostos, joka saa kaiken näyttämään niin hyvältä.  Jälleen yksi peli, mikä räjäyttää HDR:llä pankin, eikä voisi edes kuvitella että voisi pelata millään kusisella PC:n monitorilla tämän jälkeen.

Tuli ekan kerran sellaiset next-gen fiilikset sitten Xbox 360:n aikojen. Niin ja onhan peli itsessäänkin varsin hyvä. Sekoitus Resident Evil 4:sta ja Seiskaa. Capcom pörrää omalla tasollaan tällä hetkellä.

tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3871 : 09.05.2021 20:57 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 043 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli itsekin haettua heti perjantaina seitsemän jälkeen aamulla prismasta village ja pelattua kerralla läpi.
Loppu ruudussa luki 9.5 tuntia, mutta oikeasti meni yli 11 tuntia.
Ihan helvetin hyvä alusta loppuun, mitä nyt lopussa meni tarina taas "pikkasen" överiksi, mutta eipä ressoja ole voinut oikeastaan koskaan ottaa vakavasti tarinan osalta.
Visuaalisesti hemmetin hieno, pahikset paljon parempia mitä seiskassa ja tapahtumissa sekä paikoissa mukavasti vaihtelua.
Demon jälkeen kitisin inventaariosta, mutta silloin en huomannut ettei crafting kamat ja key itemit vie sieltä tilaa ollenkaan joten mulla ei ollut koskaan inventaario täynnä.
Toivottavasti tämän jälkeen luovutaan lopullisesti niistä item boxeista ja pidetään tämä systeemi.

Just torstaina tuli pelattua re3 remake joten tämän pelaaminen oli yhtä juhlaa kun ei tarvinnut ravata item lootalla jatkuvasti eikä aina puukottaa tapettuja vihollisia ihan vaan varmuudeksi jos ne ei olekaan kuolleita.
Vihut tuntui myös kuolevan helpommin mitä re3:n zombit jotka otti välillä 4-5 pääosumaa, kaatuivat, nousivat taas kuin huidoit puukolla ja otti vielä yhden osuman lisää.
Pulmat oli helppoja eli toivat lähinnä vaihtelua eikä niissä tarvinnut koskaan jumittaa.

Toimintaa oli just sopivasti. Reippaasti enemmän mitä seiskassa, mutta millekään re5-6 tasolle ei mennä paitsi yhdessä kohdassa.
Itse pelasin casual tasolla joten aina tapoin kaikki kun kerran ammuksia riitti ja usein huomasin taistelun jälkeen, että siinä olisi voinut vaan juosta ohi jos olisi halunnut ja sama pätee myös moneen kovempaan vastaan tulevaan vihuun, mutta noilta saa aarteita joista saa parhaimmillaan 30 000.
Koska re8 tuntuu jakavan mielipiteitä aika hyvin niin sanotaan vielä, että mun mielestä re7 oli aikoinaan äärettömän keskinkertainen ja suorastaan tylsä ja mun mielestä se laiva osio oli se parempi osa peliä.
Tähtäys oli huono, hiiviskely kohtaukset perseestä ja inventaario liian pieni.
Vasta sitten kun pelasin tuota vr moodissa niin jopa tykästyin siihen kun tähtäys oli headtrackingilla niin alkoi jo osumaankin ja hiiviskely kohdissa pystyi kurkkimaan kulman taa tai katsomaan vaikka pöydän alta.
Jostain syystä tämän kanssa mulla ei ollut tähtäämisessä ongelmaa vaan se sujui jopa paremmin mitä re3:n remakessa eli jotenkin tuota on parannettu.
Tylsä tämä ei ollut missään vaiheessa ja kylän tutkiminen alueiden välissä toi kivaa vaihtelua kun uusilla tavaroilla sai taas jonkun uuden oven auki tai viimeinkin katsottua mitä niistä kaivoista löytyy.

Seuraavana päivänä tuli vedettyä vielä new game+ vetäisy hardcore tasolla ja huomenna varmaan vois pelata vielä kerran rynkyn ja loputtomien ammusten kanssa.
Mercenaries moodia jaksoin yhden matsin verran joka oli aika odotettavaa sillä tuo ei ole koskaan pahemmin iskenyt. Kutosessa sitä tuli tahkottua bonus asujen takia.
Toisaalta tässäkin saisi valosapelin, mutta se vaatii vähintään SS rankin joka kentässä joten annan olla.
Se kyllä harmittaa ettei sitä re:verse moninpeliä saatukaan nyt julkaisussa vaan se on lykätty kesälle.
Olisi ollut kiva vloppuna ottaa alkoholia ja räiskiä muutama tunti ja olisi se muutenkin ollut hyvä saada nyt pihalle sillä tuskin siitä kukaan kiinnostuu enää parin kuukauden päästä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3872 : 09.05.2021 23:02 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 164 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Toimintaa oli just sopivasti. Reippaasti enemmän mitä seiskassa, mutta millekään re5-6 tasolle ei mennä paitsi yhdessä kohdassa.

Tämä on suurin pelkoni Villagen suhteen. Videoissa se on näyttänyt erittäin pätevältä peliltä, mutta kun ei näistä koskaan voi olla täysin varma. Resident Evil 3 Remakekin näytti hyvältä trailereissa, mikä selittynee sillä, että ne keskittyivät enimmäkseen pelin alkuun. Muu peli on selvästi tasapaksua roskaa ja kyhätty kasaan lyhyessä ajassa. Lisäksi siinä on aivan liikaa räiskintää, mihin liittyen se sairaalan ammuskeluosio aulassa on yksi kamalimmista kohdista koko sarjassa. Räiskinnässä ei sinänsä ole mitään vikaa, jos kyseessä on lähtökohtaisesti räiskintä- tai toimintapeli. Toisinaan edellä mainittujen genrejen peleihin annetaan myös vaihtoehto hiiviskelylle, mikä on aina plussaa, jos se on tehty oikein. Jatkuva ammuskelu kauhupelissä sen sijaan ei toimi mielestäni, kun usein siinä joutuu sitten räiskimään jollakin clunkylla hahmolla. Tai ainakaan Remake-peleissä se ei toimi, koska viholliset ovat HP spongeja ja hahmot suunniteltu animaatioita myöten sellaisiksi, jotka sopivat paremmin selviytymiskauhupeliin.

Seiska on erittäin kovaa settiä laivanhylylle asti. Sekin menettelee vielä, mutta jää mielestäni toiseksi Bakerien perheen murjulle. Muistaakseni laivanhylyn jälkeen tulee jokin lyhyt kaivososio, jossa saa räiskiä niitä punkeroita aivan liikaa. Tässä sarjassa on kyllä muodostunut vakiovitsiksi se, että loppu on heikointa antia ja kaikki päättyy johonkin räjähdykseen. :lol:
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3873 : 09.05.2021 23:12 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 043 Basaaripisteet: 0 Profiili No sanotaan niin, että village on toiminnan suhteen aika samalla tasolla re4:n kanssa mun mielestä.
Toki sillä erolla, että tässä ei viholliset ammu takaisin eikä heittele dynamiittia.
Yksi kokonainen alue myös muistuttaa lähinnä escape room tyylistä pulmailua eikä siellä ammuta laukaustakaan, mutta tunnelmaa on sitäkin enemmän.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3874 : 10.05.2021 00:57 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 657 Basaaripisteet: 6 Profiili Ilmeisesti ihan pelin loppupuolella tässä itse menossa. Pari yötä tullut pelattua ja itseä ei haittaa yhtään, että meno muuttuu välillä enemmän Resident Evil 4 -tyyliseksi toiminnaksi, sillä välissä oli aikamoista paskat housuun -meininkiä. Hyvää vaihtelua vaan ja ampuminen on oikein viihdyttävää, kun viskasi pelin umpipaskat default-asetukset mäkeen. Peli etenee hirveää tahtia ja ei kyllä missään vaiheessa ehdi päästä kyllästymään. Rytmitys on timanttista. Lisäksi ollut yllättävän paljon kaikenlaista sivututkittavaa ja piiloalueita.

Peli on monessa suhteessa reippaasti parempi kuin seiska ja tämän jaksaa varmasti paremmin pelata useammin läpi. Peli ei ihan nouse seiskan parhaiden juttujen tasolle, eikä myöskään ole läheskään yhtä karmiva, mutta kokonaisuutena selkeä loikka. Capcom on oikeaan suuntaan menossa tämän pelisarjan kanssa. Klassisesti jonkun verran lässähtää loppua kohden, kuten jokainen Resident Evil, mutta eipä mulla ole oikeastaan juuri mitään suurempaa valitettavaa.

Visuaalisesti ihan älytön ainakin PC:llä. Varmaan puolet peliajasta mennyt valokuvaamiseen.


mun mielestä se laiva osio oli se parempi osa peliä.


Jep - samaa mieltä tästä. Alkupää oli yliscripattua kamaa, vaikkakin karmivaa. Laivapuoli huomattavasti enemmän perinteistä ressaa ja edes takas kikkailua tavaroiden kanssa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3875 : 10.05.2021 08:06 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 043 Basaaripisteet: 0 Profiili
Peli on monessa suhteessa reippaasti parempi kuin seiska ja tämän jaksaa varmasti paremmin pelata useammin läpi.

Varsinkin kun tässä on new game+ ja siinä siirtyy mukana kaikki muu paitsi key itemit ja vaikeustasonkin saa valita vapaasti.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3876 : 13.05.2021 15:08 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 413 Basaaripisteet: 2 Profiili DMC5 SE

PS5 korkattu ensimmäisellä läpipeluulla.  Itse laitteesta, niin toimi lähes moitteettomasti. Ainoat miinukset tuli että konsoli kaatui yhdessä vaiheessa lähes joka peluu kerralla. Itse peli tosin pysyi pystyssä ja pääsin joka kerta palaamaan peliin. Eli error tapahtui taustalla ja iski vain pelin "alas" siksi aikaa kun ilmoitti virheen. Nämäkin virheet tosin katosivat viimeisimmän system updaten myötä.
Konsolin Valikko -nirvana on edelleen hiukan hämmentävää. En oikein ymmärrä miksi valikot on jaettu PS -nappin alle ja yläreunaan. Lisäksi kun kaikki on yritetty naittaa suoraan käyttöliittymään, välillä nopeasti selailella päätyy ihan eri paikkaan kuin oli tarkoitus :lol: Mutta joo, eli olisi ikinä uskonut että konsoliin saataisin näin helvetisti valikoita. Kyllä siihen nyt alkaa tottumaan eikä sammutus -toimintoa tarvitse enää etsiä. On muuten hiukan huvittavaa että viimeiset 15 vuotta PC:n on saanut sammutettua helpommin ja nopeammin (Alt+F4 --> Enter) kuin konsolin (PS5: PS-nappi --> aivan oikealle --> kuinka sammutetaan --> sammuta). Voi tietty olla että en nyt muista PS3:n aikoja tai en ole löytänyt PS5:stä helppoa tapaa sammuttaa sitä. Mutta yleisesti konsoli on toiminut hyvin.

Ja itse peliin. Lähtökohdilta DMC:t ei ole ikinä iskeneet yhtä kovaa kuin... no, mikä tahansa muu hack'n slash. En oikein tiedä miksi, mutta en ikinä innostu niistä. Eikä tämäkään mitään parhauden kyyneliä herättänyt. Vaikka ei sillä, teknisesti peli on täydellinen. Frame rate notkahduksia ei tullut mielestäni yhtään, meno oli komeaa ja ohjaus tarkkaa. No, tasohyppely osuuksissa meni kyllä pari kertaa hermo. Mutta ymmärrän kyllä mistä kaikki kehut tulee. Kaikki vain toimii. Lisäksi hahmot ovat todellakin erilaisia. Ja hahmoissa itsessäänkin on enemmän valinnan varaa kehittää kuin joissain JRPG peleissä. No okei, V oli vähän simppelimpi hahmo.
Lopulta, minulle tämä hahmojen monipuolisuus oli melkein enemmän miinus. Olisin mieluusti pelannut koko pelin joko Dantella tai Nerolla. V:lläkin jos sitä olisi hiukan monipuolistettu. Mutta nyt, pelissä oli vähintään kaksi todella laajalla liike ja tyylivalikoimalla olevaa hahmoa ja päälle yksi vähän yksinkertaisempi. En ole vieläkään perillä mitä kaikkea hienoa Neron eri käsillä olisi saanut aikaiseksi. En vain jaksanut keskittyä niihin. Jos peliä pelaa joka päivä useamman tunnin, hahmojen eri tyylit ja ominaisuudet pysyisi muistissa, mutta jos tulee päivien tai viikonkin tauko (kuten itsellä tuli parikin kertaa), hahmojen liikkeitä ja ominaisuuksia ei muista millään. Tuhosin jopa Neron pari kättä ihan vahingossa kun piti testata mitä se tekikään, mutta painoin vahingossa käden tuhoamisnappia :lol: Eli joo, peli olisi ollut paljon parempi jos sen olisi voinut läpäistä yhdellä hahmolla. Myönnän että valinta kyllä palveli tarinaa hyvin, mutta peli vähän kärsi siitä.

Mutta, kaikesta huolimatta peli tuli läpäistyä, ja pelaaminen oli sinänsä mukavaa, kunhan opetteli hahmon liikevalikoiman uudestaan joka kerta kun se vaihtui tarinan myötä. Hyvin tehty ja toimiva, mutta olisin toivonut erilaista lähestymistapaa eri hahmojen käyttöön. Ja Bayonetta hakkaa edelleen koko perhe katraan ainakin 100-70.
3,5/5
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3877 : 13.05.2021 17:11 »
saska Jäsen Viestejä: 612 Basaaripisteet: 2 Profiili Samaa mieltä tuosta DMC hahmojen määrästä. Koko pelisarjan ajalta ainoa hahmo josta olen erityisesti pitänyt on Dante. Vergil ja V tuntuvat kummatkin epämääräiseltä nappien hakkaamiselta. Nerossa en tykkää siitä ajoitusmekaniikasta että joka iskun jälkeen pystyy lataamaan miekkaan lisävoimaa. Muut bonushahmot sitten ylisimppeleitä.

Varmasti saisi enemmän irti jos harjoittelee ja asiaan enemmän perehtyneet ovat luultavasti eri mieltä. Mutta eipä ole itseä juuri motivoinut harjoittelemaan kun kampanjassa pitää osata pelata kolmella eri ukolla. Ihan hyvin riittäisi yksi ukko jolle läjä erilaisia aseita kun niissäkin on jo merkittävästi vaihtelua.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3878 : 14.05.2021 17:04 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 396 Basaaripisteet: 4 Profiili RE Village läpi. Olipahan geneerinen peli, joka ei oikein tiedä, mitä se yrittää olla. Kaikki mahdollinen on apinoitu muista peleistä, etunenässä Resident Evil 4:stä ja The Evil Withineistä.

Suurin ongelma minulle oli aivan kammottava ohjaus sekä liikkumisen tönkköys. Neliskanttinen deadzone, hidas sensitivity, paska response curve - eli sitä samaa skeidaa kuin melkein kaikissa padiräiskinnöissä. Hahmon hitbox on myös massiivinen, minkä takia hahmo törmäilee milloin mihinkin kulmiin ja tavaroihin. Kaiken kruunasi se, että menin myymäämään ensimmäiset löytämäni kalat ennen kuin peli kertoi, että niistä voikin tehdä aterian, joka parantaa liikkumisnopeutta. Mitä jos se hahmo liikkuisikin nopeasti alusta alkaen ilman jotain tyhjänpäiväistä keräilymekaniikkaa? Asiaa ei myöskään auta naurettavan pieni FOV, joka saa liikkumisen tuntumaan entistäkin hitaammalta.

Vihollisdesign oli sekin jöötiä ja pomotaistelut paikoitellen surkuhupaisia. Miksi ainoastaan ihmissusien päät räjähtävät, mutta ei muiden perusvihujen? Mitä ne geneeriset Dark Soulsista pöllityt miekkoja heiluttelevat örkit edes olivat olevinaan? Miksi jokainen pomotaistelu seurasi sitä samaa "pyöri ahtaassa huoneessa ja ammu pomoa, kunnes se kuolee" -kaavaa? Iron Man -sydänreaktoriörkit olivat nekin surkeita RE4:n Garrador-klooneja.

Ethan Wintersin kymmenen tuntia putkeen jatkunut ähinä vitutti myös suunnattomasti, ja ääninäyttelijä noin muutenkin oli ei-hyvällä-tavalla surkea. Samoin steroidi-Chrisin "puhun tälleen tosi kovismaisella tavalla, koska oon sotilas ja kovis" -ääninäyttely oli ärsyttävää. Kaukana oltiin RE4:n Leonin one liner -letkautuksista. Pelissä oli myös liikaa sktriptattuja kohtauksia ja turhaa lässytystä etenkin loppua kohden. Viimeinen pomo oli juuri niin antiklimaattinen kuin arvata saattaa:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Mitäs muuta? RE4:n aarteiden etsintä oli aikoinaan pirun hauskaa hommaa! RE Village kopioi tämänkin osa-alueen epäonnistuneesti. Aarteiden etsiminen ei ole aarteiden etsimistä, jos tiedät, missä aarteet ovat. Näet prikulleen, missä kaikki isommat aarteet ovat kartalla, etkä voi missata pienintäkään jalokiveä, koska tutkimattomat huoneet helottavat punaisena kartalla. Myös yhdisteltävät aarteet on pitänyt vääntää rautalangasta, ettei kukaan vaan missaa niitä. Vrt. RE4, jossa aarteiden yhdisteltävyydestä lähinnä vihjaillaan hienovaraisesti.

Mercenaries-moodia jaksoin kerran kokeilla. Aivan liian monimutkaista sähellystä: en halua pelata kolmea eri roundia tai alkaa miettimään, millä aseilla tai päivityksillä pelaan. Simplicity is the ultimate sophistication.

Hyviä puolia: graafisesti aivan tajunnanräjäyttävää kamaa. Pelin pimeys OLED:in mustilla ja raytracing-valaistuksella luo aidon next gen -viban.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3879 : 14.05.2021 19:38 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 043 Basaaripisteet: 0 Profiili
RE Village
Ethan Wintersin kymmenen tuntia putkeen jatkunut ähinä vitutti myös suunnattomasti

Niin vitutti minuakin kun ekan kerran demoa testasin. Toisella kerralla päätin sitten kokeilla jos se vaikka hiljenisi kun laittaa optionseista puheen äänenvoimakkuuden pienemmälle ja hiljenihän se.
Puheet oli vitosella ja muut täysilla niin oli kiva pelata.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 125 126 127 128 129 [130]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines