Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 123 124 125 126 127 [128] 129 130 131 132 133 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063450 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3810 : 24.02.2021 10:22 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Pistää myös miettimään mikä on GamePassin tulevaisuus. Se vaikuttaa pirun halvalta kun vertaa että pelit maksaa uutena 50-60€ tai jopa 70€. Tuntuu että hinnan korotus on kulman takana. Tosin voi olla sekin että MS on kaikessa viisaudessaan pyöräyttänyt excelin jossa on käytettyjen ostajat, pari peliä vuodessa pelaavat jne. ja viivan alle tulee enemmän plussaa kuin perinteisellä mallilla. Ja tuleehan se maksu nyt suoraan MS:lle ilman välikäsiä joka kuukausi. En tiedä. Riippuu toki tilaajien määrästä, mutta äkkiseltään sanoisin että jaettava kakku pienenee.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3811 : 24.02.2021 14:32 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Kovasti se Spencer sanoi, että ei ole korotuksia suunnitelmissa. Saapa nähdä. Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä nuo Game Passin tuottavuuslaskelmat ja sopparit mitä tarjoavat muille julkaisijoille/kehittäjille.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3812 : 24.02.2021 14:33 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Subit unohtuu päälle. Tekee ihan varmasti isoo tiliä normaalien pelimyyntien lisäksi. Ne myös sitoo helposti yhden alustan asiakkaaksi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3813 : 24.02.2021 14:45 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Subit unohtuu päälle. Tekee ihan varmasti isoo tiliä normaalien pelimyyntien lisäksi. Ne myös sitoo helposti yhden alustan asiakkaaksi.

Lisäksi ei sieltä ehdi oikeasti pelaamaan kovin paljoa pelejä. Jos niillä on esim. latausmääriin perustuva maksusysteemi julkaisijoille, niin voi tulla jotkut pelit halvaksikin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3814 : 25.02.2021 15:57 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Sainpa vihdoin korjattua RE4 Ultimate HD Editionin pilatun ohjauksen EternalDakatan (joka on vielä suurempi deadzone-autisti kuin allekirjoittanut) Titan Two -skriptillä. Alla olevalla videolla näkyy, kuinka kammottavat deadzonet pelissä oikeasti onkaan:



Kameraohjauksen deadzone on 80% prosenttia ja liikkumisen/tähtäyksen deadzone on lähemmäs 60%. Lisäksi deadzone on neliönmuotoinen (alkuperäisessä pyöreä). Paitsi että tähtäys on tehty HD-versiossa aivan päin vittua, niin myös liikkuminen on pilattu. Liikkuminen on HD-versiossa hidasta ja kulmikasta, juurikin tuon neliskanttisen deadzonen takia. Joudut liikuttamaan tattia paljon enemmän sivulle, ennen kuin Leon kääntyy vasemmalle tai oikealle.

Samalla kokeilin voiko RE4:n aloittaa pelaamatta sitä kokonaan läpi. En onnistunut nytkään. :lol: Pelin erinomaisuus on jotain järjenvastaista.


The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3815 : 26.02.2021 08:26 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ihan vihaksi pistää nähdä tuollaista paskaa. Kertoo lähinnä, ettei kyseisen portin tekijöitä kiinnosta pätkän vertaa mitä tekevät.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3816 : 26.02.2021 20:58 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ihan vihaksi pistää nähdä tuollaista paskaa. Kertoo lähinnä, ettei kyseisen portin tekijöitä kiinnosta pätkän vertaa mitä tekevät.

Tämä ihmetyttää yhteiskunnassa muutenkin, oon miettinyt mistä se tulee että tyydytään keskinkertaiseen ja jopa heikkoon laatuun. Yksi on tietenkin laatutietoisuus, massoille kelpaa kun tekee sinnepäin. Meitä, jotka tilttaavat näistä asioista on loppupeleissä hyvin vähän, suurinosa ihmisistä ei edes osaa tiedostaa tuota ongelmaa tuossa. Neliönmuotoinen deadzone on melkein jo tietoista vittuilua, eihän tollasta paskaa oikeasti voi olla olemassa, mikä logiikka siinä edes olisi? Oikeudenmukaisessa yhteiskunnassa tällaisesta teloitettaisiin ilmatorjuntatykillä 1m etäisyydeltä.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3817 : 26.02.2021 21:07 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Oikeudenmukaisessa yhteiskunnassa tällaisesta teloitettaisiin ilmatorjuntatykillä 1m etäisyydeltä.

Hetken aikaa luulin tätä itseni kirjoittamaksi.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3818 : 26.02.2021 21:11 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Oikeudenmukaisessa yhteiskunnassa tällaisesta teloitettaisiin ilmatorjuntatykillä 1m etäisyydeltä.

Hetken aikaa luulin tätä itseni kirjoittamaksi.

Myönnettäköön, pohdin hetken mielessäni "olipa MasterTK -mainen lipsahdus".
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3819 : 27.02.2021 07:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Olen kiitollinen valittajista. Teidän ansiostanne asiat kehittyvät ja pulmia ratkotaan, eikä tyydytä riittävään. Jos kaikki olisivat kaltaisiani haaveilijoita, parhaiden puolien näkijöitä, niin meillä ei olisi vielä perskarvatrimmereiden ja shake weightien kaltaisia hienouksia. Joten... te kaikki ihanat takamukseen ammutut karhut... teihin uskotaan, teette tärkeää duunia!  ;D

Ja sitten asiaan:

Dirt 5.

Pelasin tosiaan eilen puolisen tuntia tätä uutta osaa sarjasta, joka tuntuu olevan Codemastersille vähän sellainen sivujuttu. Ihan hauska ajopeli, mutta tästä on vaikeaa varsinaisesti innostua, kun alustalla on tarjolla parempaakin.

Mutta, tällä hetkellä pelin mielenkiintoisin elementti uuden sukupolven laitteilla on se, että performance-moodissa höngitään menemään 120 ruudun voimalla.

Ja voi pojat, sanoisinko että ajopelissä se on aika lähellä gamechangeria.

Sain heittää kaikki ajoavut veks ja pelin vaikeimmalle ja silti painelin menemään koko ajan ykkösenä. Hetken päästä ajoin samat radat grafiikkatilassa ja 60 fps:n ruudunpäivityksellä ja tein jatkuvasti virheitä, vaikka minulla oli se etu, että tunsin rataa jo hieman ensimmäisestä ajosta. Olin silti sekuntikaupalla hitaampi.

Mietin, että tämähän tuntuu melkein huijaukselta, jos vastapuolella on käytössä 60hz – ja suurimmalla osalla onkin.

Eli ei kyllä tarvitse miettiä kahta kertaa, antaako resoluutiossa ja grafiikassa vähän pois. Paino sanalla vähän: en huomannut katseluetäisyydelle juuri mitään eroa 60fps ja 120fps:n visuaalisuudessa. On ihan eri asia katsoa DF:n 300% suurennoksia ja nähdä niissä eroa. Oikea pelitilanne omalla sohvalla, omalla katseluetäisyydellä on hyvin erilainen skenaario.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3820 : 27.02.2021 10:49 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Dirt 5 on kiva, mutta Dirt Rally ja Dirt Rally 2.0 ovat ne rallipelit, joita pelataan.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3821 : 27.02.2021 12:11 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Tommi Mäkinen Rally tai get rekt.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3822 : 27.02.2021 17:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Palasin pelaamaan Sekiroa PS5:n voimilla. Viimeksi peli jäi kesken jonnekin loppuvaiheille. Peli näyttää next-gen raudalla aivan jumalaiselta ja pelaa todella hyvin. Deflectit on helpompi saada osumaan paremmalla ruudunpäivityksellä ja pelin assetit ovat selvästi next-genin kestäviä. Sekiro on Bloodbornen kanssa helposti FROM Softwaren paras peli. Armottomat bossit, uskomaton worldbuilding tarinan ja loren osalta ja täydellisyyteen hiottu pelattavuus takaavat tälle pelille ikuisen klassikon aseman. Peli oli parin vuoden tauon jälkeen vain parantunut kuin hyvä nakkikeitto jääkaapissa viikonlopun aikana.

Dark Soulseissa homman nimi on vapaus valita miten viholliset ja bossit juustottaa. Bloodborne pakotti pelaajat paljon aggressiivisemmiksi koska pelissä ei käytännössä ole blockia vaan ainoastaan dodge ja pyssyllä suoritettava parry. Sekiro vie tämän filosofian vielä askeleen pidemmälle ja pelissä ei käytännössä kannata dodgettaa kuin harvassa tilanteessa. Viholliset ja bossit trackaavat pelaajaa paljon tarkemmin ja i-frameja ei ole dodgessa nimeksikään. Kun pelaajalle lopulta kolahtaa miten peliä pitää pelata alkaa sellainen gamer-nirvana mitä ei olla AAA toimintapeleissä aiemmin nähty. Alkupelin maajussien kuokaniskut, keskivaiheen samuraiden parimetriset hilparit ja loppupelin valtavien demonien katulamppujen kokoiset tulimiekat. Kaikki nämä voi deflectata pelihahmon omalla miekalla. Aluksi idea tuntuu hullulta ja pelaaja vain säntäilee ympäri bosseja koittaen väistää iskuja henkensä edestä, mutta lopussa taistelut näyttävät ja tuntuvat kuin muiden toimintapelien välidemoilta. Tätä designia tukee pelaajan ja vastuksien posture mittari, joka on niiden "oikea" HP-mittari. Kun posture menee täyteen pystyy pelaaja suorittamaan finisherin jolla pomolta lähtee yksi hp-palkki ja tavalliset viholliset kuolevat kerrasta.

Pelin viimeinen vastus on elegantisti suunnitteltu mittaamaan ainoastaan pelaajan kykyä käyttää pelin perustavanlaatuisia kykyjä. Deflect, mikiri-counter ja vastuksen posturen kasvattaminen riittävät. Toki pomolla on neljä HP-palkkia ja komboja jotka tappavat yhdenkin virheen jälkeen, mutta tämä on pelin henki. Pomon voittaminen ilman vippaskonsteja on yksi hienoimpia hetkiä mitä olen modernien yksinpelin parissa kokenut.

Erityismaininta pelin lorelle. Yhden pelikerran jälkeen se ei vielä kovin hyvin aukene, mutta nämä Vaatin videot saivat leuan putoamaan lattiaan. Pelin jokainen vihollinen, rakennus, esine, NPC ja ympäristö kertovat samaa kiehtovaa tarinaa. Yksityiskohtien määrä on aivan tajunnanräjäyttävää Kojima-kamaa. Kannattaa ehdottomasti vilkaista jos FROM:in pelit maistuvat.

https://www.youtube.com/watch?v=9OmfWCvwM9g&list=PLWLedd0Zw3c6U1WRZBx6eZ-BXprlfQelv&ab_channel=VaatiVidya
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3823 : 27.02.2021 20:31 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
Tommi Mäkinen Rally tai get rekt.
Tommi Mäkinen Rally ja sen Haasta Tommi -pelimuoto. Siinä on silkkaa timanttia!
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3824 : 28.02.2021 02:46 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Kun pelaajalle lopulta kolahtaa miten peliä pitää pelata alkaa sellainen gamer-nirvana mitä ei olla AAA toimintapeleissä aiemmin nähty.

Hyvin pitkälti samat mietteet. Yksi niistä peleistä, joissa aivot menevät johonkin ihme transsiin ja kaikki ajoitukset tulevat lopulta selkäytimestä. Tiedän, että tämä on klisee, mutta pelin lähes täydellisen combatin jälkeen tuntuu jopa hieman etovalta palata esimerkiksi uusien Assassin's Creed -pelien vastaavan pariin. Viimeinen pomotaistelu on myös äärimmäisen kova mittelö ja olen oikeastaan vieläkin aivan ihmeissäni siitä, kuinka onnistuin lopulta pelaamaan kaikki paitsi kolmannen phasen lopun täydellisesti. Tästä huolimatta muuttaisin ehkä siitä sen alun Genichiron sellaiseksi, ettei sitä tarvitse hakata joka kerta ennen varsinaista pomoa, vaikka se meneekin minuutissa.

Ja voin vain kuvitella, miten upealta Fountainhead Palace näyttää PS5:llä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3825 : 28.02.2021 13:16 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Pelasin vasta nyt Astro’s Playroomin viimeisen bossin... ei helvetti. Miten pelitiimi on saanut tällaisen budjetin ja luovan vapauden päräyttää vanhojen Sonyfanien housut jalasta kertoo paljon miksi Sony vaan aina tuntuu paremmalta vaihtoehdolta persoonattomaan xboxiin nähden. Älkää spoilatko itseänne jos leveli on jotain syystä vielä pelaamatta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3826 : 01.03.2021 00:07 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Palasin pelaamaan Sekiroa PS5:n voimilla. Viimeksi peli jäi kesken jonnekin loppuvaiheille. Peli näyttää next-gen raudalla aivan jumalaiselta ja pelaa todella hyvin. Deflectit on helpompi saada osumaan paremmalla ruudunpäivityksellä ja pelin assetit ovat selvästi next-genin kestäviä. Sekiro on Bloodbornen kanssa helposti FROM Softwaren paras peli. Armottomat bossit, uskomaton worldbuilding tarinan ja loren osalta ja täydellisyyteen hiottu pelattavuus takaavat tälle pelille ikuisen klassikon aseman. Peli oli parin vuoden tauon jälkeen vain parantunut kuin hyvä nakkikeitto jääkaapissa viikonlopun aikana.

Dark Soulseissa homman nimi on vapaus valita miten viholliset ja bossit juustottaa. Bloodborne pakotti pelaajat paljon aggressiivisemmiksi koska pelissä ei käytännössä ole blockia vaan ainoastaan dodge ja pyssyllä suoritettava parry. Sekiro vie tämän filosofian vielä askeleen pidemmälle ja pelissä ei käytännössä kannata dodgettaa kuin harvassa tilanteessa. Viholliset ja bossit trackaavat pelaajaa paljon tarkemmin ja i-frameja ei ole dodgessa nimeksikään. Kun pelaajalle lopulta kolahtaa miten peliä pitää pelata alkaa sellainen gamer-nirvana mitä ei olla AAA toimintapeleissä aiemmin nähty. Alkupelin maajussien kuokaniskut, keskivaiheen samuraiden parimetriset hilparit ja loppupelin valtavien demonien katulamppujen kokoiset tulimiekat. Kaikki nämä voi deflectata pelihahmon omalla miekalla. Aluksi idea tuntuu hullulta ja pelaaja vain säntäilee ympäri bosseja koittaen väistää iskuja henkensä edestä, mutta lopussa taistelut näyttävät ja tuntuvat kuin muiden toimintapelien välidemoilta. Tätä designia tukee pelaajan ja vastuksien posture mittari, joka on niiden "oikea" HP-mittari. Kun posture menee täyteen pystyy pelaaja suorittamaan finisherin jolla pomolta lähtee yksi hp-palkki ja tavalliset viholliset kuolevat kerrasta.

Pelin viimeinen vastus on elegantisti suunnitteltu mittaamaan ainoastaan pelaajan kykyä käyttää pelin perustavanlaatuisia kykyjä. Deflect, mikiri-counter ja vastuksen posturen kasvattaminen riittävät. Toki pomolla on neljä HP-palkkia ja komboja jotka tappavat yhdenkin virheen jälkeen, mutta tämä on pelin henki. Pomon voittaminen ilman vippaskonsteja on yksi hienoimpia hetkiä mitä olen modernien yksinpelin parissa kokenut.

Erityismaininta pelin lorelle. Yhden pelikerran jälkeen se ei vielä kovin hyvin aukene, mutta nämä Vaatin videot saivat leuan putoamaan lattiaan. Pelin jokainen vihollinen, rakennus, esine, NPC ja ympäristö kertovat samaa kiehtovaa tarinaa. Yksityiskohtien määrä on aivan tajunnanräjäyttävää Kojima-kamaa. Kannattaa ehdottomasti vilkaista jos FROM:in pelit maistuvat.

https://www.youtube.com/watch?v=9OmfWCvwM9g&list=PLWLedd0Zw3c6U1WRZBx6eZ-BXprlfQelv&ab_channel=VaatiVidya

Pitäis jaksaa opetella pelaileen tätä. Nyt on nimenomaan mennyt väistelyksi hyppimiseksi.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3827 : 01.03.2021 04:12 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Kyllä se väistelykin kannattaa aina välillä. Varsinkin, jos tulee isku, jota ei voi mitenkään mikiri counteraa. Hyppiminenkin toimii erinomaisena väistönä tietyissä liikesarjoissa ja sillä voi myös pomppia vihollisen päällä niin, että se menee hämilleen sekunniksi. Peli on loppujen lopuksi äärimmäisen hienostunut sekoitus muutamia ydinmekaniikkoja, joiden kanssa vuorotellaan ja joita on osattava hyödyntää oikeissa kohdissa samalla, kun lukee vihollista. Eräänlaisena nyrkkisääntönä sanoisin, että jos vain pakka pysyy kasassa, niin pyrkii ainakin miekkataisteluissa siihen, että deflectaa kaikki mahdolliset iskut, hyökkää samalla päälle tasaisin väliajoin ja mikiri counteraa aina oikealla hetkellä.

Sekiro on myös niitä pelejä, joissa osalla tietyt pomot saattavat tipahtaa melko vaivattomasti ja osa taas jumittaa pitkään niissä. Monet varoittelivat Guardian Apesta minulle etukäteen, mutta itse pidin sitä lopulta vain Bloodborne-pomona, joka sekoaa pelaajan yliaggressiivisesta pelityylistä. Phase 2 on vielä helpompi ja se wonkyjen iskujen deflectaaminen pistää apinan kirjaimellisesti anelemaan armoa. ;D Jopa se kahden apinan taistelu on peruskauraa, kun ymmärtää jujun.

Mutta sitten taas on True Monk, joka oli itselleni selkeästi pelin vaikein tapaus. Jotkut kuulemma vetävät sen muutamalla yrityksellä. Minulla siihen meni varmaan 30 siitä syystä, että kyseinen pomo muuttuu niin epävakaaksi viimeisessä phasessa. Sillä on toki edelleen tuossa vaiheessa ne tietyt jutut, joita osaa ennakoida valmiiksi, mutta se kaikki oksentelu ja muu perseily... tuon nitistäminen tuntui lopulta taivaalliselta.


« Viimeksi muokattu: 01.03.2021 15:16 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3828 : 01.03.2021 10:20 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Itsellä juurikin päinvastoin, eli apinaan meni tuntitolkulla aikaa (tupla-apina meni helpommin), mutta Corrupted Monk tokalla yrityksellä läpi eikä edes hikoiluttanut :b
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3829 : 01.03.2021 16:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Bravely Default II

Tällaisten pelien takia Switch on pääalustani. Yksinkertaisesti mainio perinteinen RPG, jossa loistava taistelusysteemi, upeat musiikit (varsinkin bossitaistot, wow!), koukuttavaa grindausta ja ainakin vielä tuttuun tapaan aika mitäänsanomaton juonivyyhti. Tuntuu ah niin tutulta, turvalliselta ja Squaremaiselta. Diggaan paljon myös ammattisysteemistä, josta huokuu vähän FFV. En osaa kuitenkaan vertailla peliä edeltäjiin, koska en ole niitä pelannut.

Hauskana jippona peli on mahdollista jättää vaikka yöksi sleep-moodiin ja antaa Sethin seikkailla merillä aarteita etsien. Aamulla pelaajaa odottaa kasa herkkuja, kuten rahaa sekä ammatin ja expankartutuspalloja. Tästä tulee lämmin fiilis, että BD II:n maailma jatkaa hönkimistään myös silloin, kun ohjaimen laskee alas ja menee itse yöpuulle. Pieni kikka, mutta kiva sellainen (ja oli ilmeisesti jollain tavalla käytössä myös edeltäjissä).
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3830 : 06.03.2021 02:14 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Itsekin aloitin Sekiron uudelleen alusta ja vielä olisi ilmeisesti viimeinen bossi jäljellä.

Ainiin, ja tuo kuvottava, jostain Bloodbornen hyllytettyjen paskabossien joukosta kaiveltu vaihtoehtobossi Demon of Hatred. Kuka vitun älykääpiö tämän on peliin oikein lisännyt? Yhtäkkiä pitää unohtaa kaikki pelin opit ja palata johonkin Bloodbornen väistelymekaniikoihin, sillä Demon of Hatredin liikkeitä on ihan turha parryttää, koska otat joka kerta chip damagea tulesta. Muutenkin designeltaan ala-arvoinen räpellys (animaatiot näyttävät välillä siltä kuin hahmo lagaisi paikallaan eikä hahmo liiku luontevasti maastossa vaan leijailee tyhjän päällä), hitboxit ovat naurettavat ja iskujen väistely on yhtä helvettiä. Damageakin saa tehdä niin helvetisti.

Ensimmäinen bossi, jonka kohdalla tekee mieli heittää pyyhe kehään. Täysin epänautinnollista pakkopullaa.

Muuten on kyllä ollut erinomainen peli. Etenkin Guardian Ape oli yksi upeimmista pomotaisteluista, joita olen ikinä kohdannut, vaikka harmillisesti tiesin twistin etukäteen. Ja se ruutuun lävähtävä SHINOBI EXECUTION -teksti ja taustalla kuuluva, täydellinen KSHHHINGGG-ääniefekti... AISSSSSSSSAATANA!

Pelimekaniikatkin saavat muut Miyazakin pelit kalpenemaan rinnallaan. Ihan mahdotonta palata johonkin Souls-peleihin tai Bloodbornen laiskaan tussuttelu-parryyn. Ja kuten zoukka jo sanoinkin, pelin assetit ovat ensiluokkaista kamaa, joten peli näyttää taivaalliselta edelleen.

Jos jotain moitittavaa pitää keksiä, niin kamera on paikoitellen aivan luokattoman surkea. En tiedä onko minua ikinä vituttanut mikään elämässä yhtä paljon kuin sen yksikätisen lilanvärisen minibossi-ninja kohtaaminen kapeassa luolassa. Kamera näyttää kaikkea muuta kuin sitä mitä sen pitäisi näyttää, eikä kameralukitus pysy kunnolla kohteessa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3831 : 06.03.2021 03:02 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Itse jätin Demon of Hatredin kokonaan ensi kertaan ja jotakuinkin samoista syistä. Myös Owlin vaikeampi versio jäi kokematta, kun sen voi ilmeisesti missata jotenkin. En tiedä, kuinka vaikea se pomo olisi ollut. Siinä tavallisessa Owl-taistelussa minulla ei ollut ainakaan mitään ongelmia.

Tuo mainitsemasi ninja kaatui vasta joskus pelin puolivälissä, kun en sitä heti ensi yrittämällä saanut nirhattua. Eikä minulla vielä tuossa vaiheessa tainnut olla mikiriäkään. Chained Ogre lienee ainoa minibossi, jonka kohdalla iski pieni vitutus. Tuolla vihollistyypillä on se ärsyttävä grab-mekaniikka, ja jos pelissä olisi ollut isompia pomoja tällä liikkeellä varustettuna, olisin varmaan tuskaillut niissä jonkin verran.

Onnea viimeiseen koitokseen!
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3832 : 16.03.2021 23:08 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Viimeksi olen pelannut suosituksen pohjalta Iconoclastsia. Kyseessä on metroidvania-tyyppiseksi luokiteltava peli. Olen pelannut niitä aika paljon viimeisen parin vuoden aikana. Ehkä kyllästymiseen asti. Iconoclasts on kuitenkin piristävän tarinavetoinen metroidvania. Tarina ja sen hahmot ovat hauskoja. Pelimaailma on mielikuvituksellinen ja kiinnostava. Musiikki on hyvää. Pelihahmon ohjattavuus on erityisesti miellytävän ripeää ja napakkaa. Suosittelen lämpimästi, jos metroidvaniat tai toimintatasohyppelyt kiinnostaa. Vaikka olisi vähän kyllästynyt niihin.

tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3833 : 16.03.2021 23:34 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Itse seurasin Iconoclastsin kehitystä vuosia pelkästään graffojen takia. Pelin tekijä on aivan totaalinen ja tinkimätön pixelart- ja animaationero. Ja noin muutenkin hyvin mielenkiintoinen persoona Twitterin perusteella.

Itse peli oli kyllä itselle pienoinen pettymys. En keksi siitä mitään muuta erityisen hyvää visuaalisen puolen lisäksi.

tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3834 : 17.03.2021 10:17 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Ainiin, ja tuo kuvottava, jostain Bloodbornen hyllytettyjen paskabossien joukosta kaiveltu vaihtoehtobossi Demon of Hatred. Kuka vitun älykääpiö tämän on peliin oikein lisännyt? Yhtäkkiä pitää unohtaa kaikki pelin opit ja palata johonkin Bloodbornen väistelymekaniikoihin, sillä Demon of Hatredin liikkeitä on ihan turha parryttää, koska otat joka kerta chip damagea tulesta. Muutenkin designeltaan ala-arvoinen räpellys (animaatiot näyttävät välillä siltä kuin hahmo lagaisi paikallaan eikä hahmo liiku luontevasti maastossa vaan leijailee tyhjän päällä), hitboxit ovat naurettavat ja iskujen väistely on yhtä helvettiä. Damageakin saa tehdä niin helvetisti.

Demon of Hatred oli itselle se vaikein bossi. Siitä ei vain ole mitään oikotietä ohi (paitsi yksi Shinobi equipment jolla vastuksen saa stunnattua kolme kertaa, auttaa viimeisessä vaiheessa mutta ei tee taistelusta kuulemma helppoa). Vaikeinta tuntui olevan oppia väistämään charget, joissa pitää hypätä sivulle. Sen kun oppi ja sai selkärankaansa ne hyökkäykset mitkä pitää deflectata (lähinnä potkut) ja mitkä kannattaa väistää (tulimiekan iskut), niin homma alkoi sujua. Käytin bossiin aluksi kaikki punaiset candyt ja confettit (yritin siis rushata kolmannen vaiheen isolla damagella ennen kuin bossi kerkeäisi riehua), mutta tämä vain lisäsi stressiä niin paljon, että lopulta tapoin Demonin natuna. Ja tosiaankin bossi poikkeaa muista Sekiron pomoista ja on onneksi täysin optionaalinen. Muistaakseni pomon tappamista ei tarvitse mihinkään endingiin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3835 : 17.03.2021 11:08 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Pelasin hiljattain BioShock-kokoelman läpi PS4:llä. Olin toki läpäissyt jo kaksi ensimmäistä osaa kymmenisen vuotta sitten ja pitänyt niistä jo tuolloin, mutta muistikuvat alkoivat olla sen verran hämäriä, että ajattelin uudelleenpeluun olevan tarpeen. Molemmat BioShockit maistuivat edelleen, eikä menoa haitannut edes se, ettei sarjan räiskintä ole välttämättä ihan sieltä parhaimmasta päästä. Sen sijaan miljöö, hahmot ja ympäristöön jätetyt viestit... näiden parissa viihdyn varmasti vielä tulevaisuudessakin. Kovaa settiä.

Sarjan kolmas osa taas oli jäänyt joskus kokonaan pelaamatta, kun muistaakseni Infinite sai hieman ristiriitaisen vastaanoton aikoinaan, jolloin lykkäsin koko pelin hankintaa vuositolkulla. Tämähän osoittautuikin sitten pahaksi virheeksi, sillä rakastin pelin jokaista hetkeä näin kahdeksan vuotta myöhässä! ;D Kaunilla Columbialla sekä Elizabethillä ja Bookerilla on nyt erityinen paikka sydämessäni, mihin liittyen saatan pelata koko pelin uudelleen ihan lähiaikoina. Suoraan sanoen jäi kaipuu tätä charmikasta ja suorastaan hellyyttävää seikkailua kohtaan, vaikka mukaan mahtuikin niin paljon surua ja haikeutta (varsinkin Burial at Sean myötä). Menee heittämällä suosikikseni tämän sarjan peleistä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3836 : 18.03.2021 15:14 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Divinity: Original Sin 2 työn alla, kera muutaman modin. Vähän harmittaa vanillaversion skillien määrä, mutta modeilla saa melkein kaikkiin skilliluokkiin uusia jippoja.

Lähdin työstämään kaksi erillistä tallennusta, toisessa hahmot tekevät puhdasta physicalia, toisessa puhdasta elementalia. Elementalilla en pitkälle pötkinyt, kun sitä kautta ei juuri ole tarjolla mitään knockdownia vihuihin, mikä on vaikemmalla tasolla pelattaessa helvetin iso apu.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3837 : 19.03.2021 12:07 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Divinity 2 on erinomainen peli, joka on saatu lähes täysin pilattua uskomattoman typerällä vihujen fyysinen / magic armor-systeemillä. Edelleen peli kesken sen takia.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3838 : 26.03.2021 09:21 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Nier Automata tuli pelattua läpi. Luulin alunperin, että se olisi enemmän DMC-tyyppinen, mutta olikin hieman perinteisempi toimintaroolipeli. Joka tapauksessa jaksoin pelata läpi ja täytyy myöntää, että 2B:n pylly antoi pelille lisäboostia. Suosittelen.

Ilmeisesti löytyy joku 28 eri endingiä, mutta en jaksa enempää.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3839 : 26.03.2021 09:44 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ilmeisesti löytyy joku 28 eri endingiä, mutta en jaksa enempää.

Ilmeisesti peli alkaa vasta kolmannella läpipeluulla.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 123 124 125 126 127 [128] 129 130 131 132 133 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines