Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 119 120 121 122 123 [124] 125 126 127 128 129 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063312 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3690 : 02.11.2020 15:00 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Oli pakko käydä vähän vilkasemassa mikä on homma nimi ja portin on tehnyt kehittäjä nimeltä Ubitus. Jos ymmärsin oikein tarjoavat alustan pilveen. Eli news flash, markkinoilla on uusi "pelilaite" Ubitus GameCloud! ;D
Ubitus GameCloud. World most scalable and flexible end-to-end cloud gaming system.
Aivan kuin Stadia, mutta bisnes on B2B. Eivät brändää sitä, toimivat taustalla ja ovat todennäköisesti tehneet diilejä kaikkien suurien pilvitarjoajien kanssa. Aika erikoinen veto.

Ja kun tätä ajattelee, sehän on aika nerokasta. Google, M$ (sori MS) ja Amazon (kyllä sekin sieltä tulee) ovat aikalailla naitettuja omiin pilviympäristöihinsä. 3rd party voi rakentaa oman alustan niin että se toimii joka palvelimella ja myydä sitä muille. Kattavuus on ihan eri tasolla kuin yksittäisillä toimijoilla. Lisäksi skaalautuvuus on eri luokkaa, koska jos joku on ruuhkainen, voi heittää kokonaan toiselle pilvelle. Vaikka joo, sitten kun pelaajia on enemmän, silloin sujuvuus oikeasti testataan.

Saa nähdä tuleeko näitä lisää. Voisi kuvitella että tulee ja tämä voisi jakaa koko alan kortit kovemmin sekasin mitä heti uskoisi. Mitä jos EA tekisi oman pilvialustan ja jakaisi kaiken sitä kautta? Tai Ubisoft? No, vielä täytyy odottaa käytännön suorituskykyä. Yli vuoden vanhan pelin demo ei välttämättä vielä kerro sitä mihin rasitukseen uusi Cod pilven laittaisi.



Oho, tämä oli oikeasti hyvää ja mielenkiintoista tietoa! Ja vielä Heinziltä!  :o Odotin Bayonetta 3 odotus-hypeä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3691 : 06.11.2020 07:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pikmin 3:n storya nyt takana kymmenisen tuntia. Peli on jälleen yksi porttaus WiiU:lta, mutta miettikää nyt, jos tällainen peli olisi jäänyt alisuorittaneen konsolin pelikirjaston vangiksi ikuisuuksiksi! Pidin kyllä myös ykkösestä aikoinaan ja paljon pidinkin, mutta tässä kolmosessa koko konsepti on jalostettu paremmaksi, sisältäen vielä ilmeisen paljon elämänlaadullisia parannuksia jopa WiiU-versioon nähden.

Pelattavaakin on reilusti, sillä läpäisyn jälkeen voi parannella suorituksiaan haaste-kentissä ja pelata kokonaan uusia sivutehtäviä. Challenget ovat varmaan se todellinen aikaimuri, jos niistä innostuu. Ovat vielä käsittääkseni ihan erilaisia kenttiä kuin pääpelin kartat. Myös koko kamppis on pelattavissa jaetun ruudun co-oppina, mikä on tietenkin mainiota. Vähemmän mainiota on, jos kädetön kaveri tapattaa puolet ihanista Pikmineistä hölmöyttään...

Shigge keksi Pikminin tarkkailtuaan puutarhassaan hyönteisten menoa ja meininkiä. Cuben tehot tuskin antoivat mahdollisuutta realisoida pelimestarin visiota täydellisesti, mutta kolmosessa jo ulkoasunkin puolesta ollaan varmasti jo paljon pidemmällä: luonto, hyönteiset ja ympäristöt piirtyvät kauniisti ja tunnelmallisesti, puhkuen orgaanisuutta. Voin melkein tuntea huoneessani ilmankosteuden nousevan, kun tihkusateisena päivänä seikkailen Pikmin 3:n vehreässä maailmassa ja näen miten sillat, kivet ja sammaleet kiiltelevät kosteudesta, nahkeuden peilaantuessa ympäristöistä nätisti. Heijastus- ja valoefekteiltään tämä saattaakin olla Nintendon kehittyneinen peli koskaan.  Oletkos kloppi Luigis Mansion 3:sta ikinä kuullut?




« Viimeksi muokattu: 06.11.2020 07:58 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3692 : 08.11.2020 21:52 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Pelasinpa Switchillä Controlia, kun sitä on nyt kehuttu. Controlin pelattavuus kyllä oli täysin lagitonta, eikä siinä mitään valittamista, mutta kyllä grafiikka oli aika rakeista. Resoluutionsa puolesta jää kauas PS4- ja Xbox -peleistä. Ruudunpäivitys toimi hyvin onneksi koko ajan.

Pelin käynnistyminen kesti useita minuutteja ja jouduin jonoon, että servulle saatiin tilaa. Varmaankin trial-version juttuja nämä kuitenkin.

En nyt ihan tässä vielä näe Switchin tulevaisuutta, mutta varmasti on siisti ainakin joitakin pelejä saada tätä kautta. Tekniikassa näyttää olevan vielä hiomista kuitenkin.

Switch on wifin kautta kiinni ja netin nopeus 200 megaa, tosin pelaushetkellä Switchin testin mukaan 60:een jäi nopeus.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3693 : 16.11.2020 14:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Need for Speed: Hot Pursuit Remasterediä Switchillä.

On kyllä kelpoa kaahausta ja runttausta. Tuli tosiaan silloin kymmenen vuotta sitten missattua tämä, niinpä yllätyin että ylipäätään näin hyvä modernihko Hot Pursuit -peli on olemassa. Soveltuu täydellisesti lyhyisiinkin pelisessioihin, kun haluaa vaan kymmenen minuutin adrenaliinipaukkunsa.

Cross-play pitää myös huolen siitä, että peliseuraa varmasti riittää mihin kellonaikaan tahansa. Nyt siellä selvästi pyörii ensikertalaisten lisäksi myös niitä veteraaneja, jotka ansaitsivat kannuksensa jo takavuosina. Eipä silti, peli on varsin hauska vaikka onnistuisi möhlimään itsensä kisasta ulos ensimmäisenä.

Täytyykin kuikuilla myös Burnout Paradisen suuntaan, kun peli tulee vastaan sopivaan hintaan – näin hyviä kaahauspelejä on todellinen ilo tykittää etenkin portablena menemään.  


« Viimeksi muokattu: 16.11.2020 14:37 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3694 : 20.11.2020 15:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kyllä Hyrule Warriors: AoC maistuu! Ettei vaan kyseessä olisi loppujen lopuksi genrensä paras tuotos? Yksi parhaista nyt ainakin.

Tykkään siitä, että mitään erillistä adventure-moodia ei pelissä tunnu olevan, vaan kaikki päätehtävät alitehtävineen on sidottu yhteen jättimäiseen maailmankarttaan, joka avautuu pikkuhiljaa yhä runsaammaksi. Kaikki tämä on vielä kuorrutettu BotW-estetiikalla, niin kyllä fanin kelpaa. Musiikitkin on ymmärtääkseni säveltänyt peliin itse isoherra Nintendo. Kovaa kamaa, luonteeltaan suurieleisempää ja eeppisempää kuin BotWin hiilitympi musiikki. Hyvästä syystä.

En tiedä yhtään viekö tarina oikeasti siihen pisteeseen mitä odotettiin, mutta vaikka se paljastuisi fanipalveluksi, on silti hienoa nähdä näiden alikäytettyjen hahmojen vuorovaikuttavan toistensa kanssa enemmän. Välinäytöksiä on paljon ja ne ovat yhtä laadukkaita tai jopa laadukkaampia kuin Zeldassa.

Todella hyvältä siis vaikuttaa!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3695 : 21.11.2020 15:32 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli se Cold War tylsyyksissä hommattua sitten kuitenkin. Meinasin jo heittää pelin levyltä, kun ei alkuun ollut Aiming Response Curvea säädettävänä lainkaan. Onneksi tuli kuitenkin eilisessä päivityksessä niin sai dead zonen ja lineaarisen response curven avulle pelin kelvolliselle tasolle.

Visuaalisesti peli ottaa jopa takapakkia MW:een verrattuna. MW:n realistinen presentaatio on korvattu perinteisemmällä arcade-CoDittelulla. Äänimaailma kuulostaa flipperiltä ylikorostetuilla hitmarkeilla ja ääniefekteillä. Ray tracing + 4K/60 TAI 1080p/120 tekee hommasta kuitenkin visuaalisesti tietyllä tapaa miellyttävää. Ja PC -pelaajille tuttu FoV -säädin on sekin ihan tervetullut lisä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3696 : 22.11.2020 15:49 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tuli se Cold War tylsyyksissä hommattua sitten kuitenkin. Meinasin jo heittää pelin levyltä, kun ei alkuun ollut Aiming Response Curvea säädettävänä lainkaan. Onneksi tuli kuitenkin eilisessä päivityksessä niin sai dead zonen ja lineaarisen response curven avulle pelin kelvolliselle tasolle.

Visuaalisesti peli ottaa jopa takapakkia MW:een verrattuna. MW:n realistinen presentaatio on korvattu perinteisemmällä arcade-CoDittelulla. Äänimaailma kuulostaa flipperiltä ylikorostetuilla hitmarkeilla ja ääniefekteillä. Ray tracing + 4K/60 TAI 1080p/120 tekee hommasta kuitenkin visuaalisesti tietyllä tapaa miellyttävää. Ja PC -pelaajille tuttu FoV -säädin on sekin ihan tervetullut lisä.

Itsellä täysin päinvastaiset fiilikset. Hienoin tähän asti tehty COD, äänimaailma huikea ja FoVsäätö täysin turha pelaamisen pilaava lisäke. Testailin säätää pelin siihen 120:n ja vaikka rekyyli tippuu nollaan, niin peli muuten muuttuu aivan pelikelvottomaksi. Tykkään nopeasta toiminnasta ja se oletus FoV on tähän paras. Toki tietenkin hyvä mitä enemmän peliä voi säätää, jokainen voi sitten omaan makuun säätää asetukset.

Vaikka ostinkin PC:n puoliksi jotta pääsen pelaamaan parhailla asetuksilla pelejä, niin enemmän on peliaikaa vienyt vanhemmat strategiat. Pelikellossa on nyt 10h Hearts Of Iron IV:tä ja eiköhän tänään tulee 5h lisää. Samanlainen peli-ilo on palannut, kuin teininä Age Of Empires II:n ja Red Alertin kanssa. Näitä pystyi nakuttamaan ilman ruokaa ja taukoja tuntikausia, ilman että huomasi mitä ympärillä tapahtuu. Seuraavaksi varmaan Civ ja Crusaders Kings. 3.

Tänään tuli muuten tieto Steamin Dual Sensen täydestä tuesta, eli mikäli ohjaimella haluaa pelailla, niin jatkossa onnistuu PC:lläkin PS5 viboilla.  
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3697 : 22.11.2020 17:05 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili AoE2:n taika ei ole paljoa ajan saatossa kadonnut, hyvin se toimii edelleen.

Itse olen fiilistellyt taas pitkästä aikaa Enemy Territoryn parissa. Et Legacy modi toimii hyvin nykykoneilla ja vähintään viikonloppuisin löytyy hyvin peliseuraa. Sama juttu siinäkin, taika ei ole kadonnut mihinkään, samat fiilikset nousee pintaan kuin 14 vuotta sitten. Siitäkin huolimatta että otan turpaan 100-0, ei vaan pärjää enää nuor...nopeammille. (Enkä minä tässä koskaan erityisen hyvä ollutkaan, seuran takia sitä silloin pelailtiin).

Et:n kiväärikranaattia on kyllä ollut ikävä lähes jokaisessa räiskinnässä mitä vastaan on tullut. Paras toteutus ikinä missään pelissä.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3698 : 24.11.2020 12:31 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tuli se Cold War tylsyyksissä hommattua sitten kuitenkin. Meinasin jo heittää pelin levyltä, kun ei alkuun ollut Aiming Response Curvea säädettävänä lainkaan. Onneksi tuli kuitenkin eilisessä päivityksessä niin sai dead zonen ja lineaarisen response curven avulle pelin kelvolliselle tasolle.

Visuaalisesti peli ottaa jopa takapakkia MW:een verrattuna. MW:n realistinen presentaatio on korvattu perinteisemmällä arcade-CoDittelulla. Äänimaailma kuulostaa flipperiltä ylikorostetuilla hitmarkeilla ja ääniefekteillä. Ray tracing + 4K/60 TAI 1080p/120 tekee hommasta kuitenkin visuaalisesti tietyllä tapaa miellyttävää. Ja PC -pelaajille tuttu FoV -säädin on sekin ihan tervetullut lisä.

Itsellä täysin päinvastaiset fiilikset. Hienoin tähän asti tehty COD, äänimaailma huikea ja FoVsäätö täysin turha pelaamisen pilaava lisäke. Testailin säätää pelin siihen 120:n ja vaikka rekyyli tippuu nollaan, niin peli muuten muuttuu aivan pelikelvottomaksi. Tykkään nopeasta toiminnasta ja se oletus FoV on tähän paras. Toki tietenkin hyvä mitä enemmän peliä voi säätää, jokainen voi sitten omaan makuun säätää asetukset.

Makuasioita osakseen nämä. Teknisesti melko tasaviivalla ovat vaikka ilmeisesti Cold Warissa on käytetty pohjana jotain vanhempaa pelimoottoria. Itselle ainakin MW:n jälkeen osuu pahasti silmään tönköt hahmoanimaatiot ja yleinen videopelimäisyys.

Mitä muuten meinaat että rekyyli tippuu ja peli pelikelvottomaksi jos on 120Hz? Ja että laajempi FoV tekee pelistä hitaamman? Juuri sillä kalansilmämoodillahan ne maisemat vilkkuu nopeammin taustalla.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3699 : 24.11.2020 14:39 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tuli se Cold War tylsyyksissä hommattua sitten kuitenkin. Meinasin jo heittää pelin levyltä, kun ei alkuun ollut Aiming Response Curvea säädettävänä lainkaan. Onneksi tuli kuitenkin eilisessä päivityksessä niin sai dead zonen ja lineaarisen response curven avulle pelin kelvolliselle tasolle.

Visuaalisesti peli ottaa jopa takapakkia MW:een verrattuna. MW:n realistinen presentaatio on korvattu perinteisemmällä arcade-CoDittelulla. Äänimaailma kuulostaa flipperiltä ylikorostetuilla hitmarkeilla ja ääniefekteillä. Ray tracing + 4K/60 TAI 1080p/120 tekee hommasta kuitenkin visuaalisesti tietyllä tapaa miellyttävää. Ja PC -pelaajille tuttu FoV -säädin on sekin ihan tervetullut lisä.

Itsellä täysin päinvastaiset fiilikset. Hienoin tähän asti tehty COD, äänimaailma huikea ja FoVsäätö täysin turha pelaamisen pilaava lisäke. Testailin säätää pelin siihen 120:n ja vaikka rekyyli tippuu nollaan, niin peli muuten muuttuu aivan pelikelvottomaksi. Tykkään nopeasta toiminnasta ja se oletus FoV on tähän paras. Toki tietenkin hyvä mitä enemmän peliä voi säätää, jokainen voi sitten omaan makuun säätää asetukset.

Makuasioita osakseen nämä. Teknisesti melko tasaviivalla ovat vaikka ilmeisesti Cold Warissa on käytetty pohjana jotain vanhempaa pelimoottoria. Itselle ainakin MW:n jälkeen osuu pahasti silmään tönköt hahmoanimaatiot ja yleinen videopelimäisyys.

Mitä muuten meinaat että rekyyli tippuu ja peli pelikelvottomaksi jos on 120Hz? Ja että laajempi FoV tekee pelistä hitaamman? Juuri sillä kalansilmämoodillahan ne maisemat vilkkuu nopeammin taustalla.

Omaan makuun tuo 120 fov vaikutti nopealla testillä juuri hitaammalta fiiliksen osalta kuin default asetukset. Tuosta rekyylistä, selvitin asiaa vielä lisää ja ads affected + 120 fov saattaisi vaikuttaa vain visuaaliseen rekyyliin, eli näyttäisi ettei aseessa ole rekyyliä niin paljon vs ineffected. Toki helpottaa tähtäämistä. Ja ilmeisesti tuo 120 fov ei edes itsessään vaikuta siihen, eli täysin väärä oletus itsellä siitä mikä siihen vaikutti.


edit: nyt alkoi epäilyttää et pelasinkohan saatana jollain 60hz asetuksilla kun tein ton testin, vaihdoin nimittäin näyttöä kun strategiat tulee pelailtua mieluimin tolla 27" vs Oledi 55" - huh huh mitä autismia taas :lol:


« Viimeksi muokattu: 24.11.2020 14:47 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3700 : 24.11.2020 15:08 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tuli se Cold War tylsyyksissä hommattua sitten kuitenkin. Meinasin jo heittää pelin levyltä, kun ei alkuun ollut Aiming Response Curvea säädettävänä lainkaan. Onneksi tuli kuitenkin eilisessä päivityksessä niin sai dead zonen ja lineaarisen response curven avulle pelin kelvolliselle tasolle.

Visuaalisesti peli ottaa jopa takapakkia MW:een verrattuna. MW:n realistinen presentaatio on korvattu perinteisemmällä arcade-CoDittelulla. Äänimaailma kuulostaa flipperiltä ylikorostetuilla hitmarkeilla ja ääniefekteillä. Ray tracing + 4K/60 TAI 1080p/120 tekee hommasta kuitenkin visuaalisesti tietyllä tapaa miellyttävää. Ja PC -pelaajille tuttu FoV -säädin on sekin ihan tervetullut lisä.

Itsellä täysin päinvastaiset fiilikset. Hienoin tähän asti tehty COD, äänimaailma huikea ja FoVsäätö täysin turha pelaamisen pilaava lisäke. Testailin säätää pelin siihen 120:n ja vaikka rekyyli tippuu nollaan, niin peli muuten muuttuu aivan pelikelvottomaksi. Tykkään nopeasta toiminnasta ja se oletus FoV on tähän paras. Toki tietenkin hyvä mitä enemmän peliä voi säätää, jokainen voi sitten omaan makuun säätää asetukset.

Makuasioita osakseen nämä. Teknisesti melko tasaviivalla ovat vaikka ilmeisesti Cold Warissa on käytetty pohjana jotain vanhempaa pelimoottoria. Itselle ainakin MW:n jälkeen osuu pahasti silmään tönköt hahmoanimaatiot ja yleinen videopelimäisyys.

Mitä muuten meinaat että rekyyli tippuu ja peli pelikelvottomaksi jos on 120Hz? Ja että laajempi FoV tekee pelistä hitaamman? Juuri sillä kalansilmämoodillahan ne maisemat vilkkuu nopeammin taustalla.

Omaan makuun tuo 120 fov vaikutti nopealla testillä juuri hitaammalta fiiliksen osalta kuin default asetukset. Tuosta rekyylistä, selvitin asiaa vielä lisää ja ads affected + 120 fov saattaisi vaikuttaa vain visuaaliseen rekyyliin, eli näyttäisi ettei aseessa ole rekyyliä niin paljon vs ineffected. Toki helpottaa tähtäämistä. Ja ilmeisesti tuo 120 fov ei edes itsessään vaikuta siihen, eli täysin väärä oletus itsellä siitä mikä siihen vaikutti.


edit: nyt alkoi epäilyttää et pelasinkohan saatana jollain 60hz asetuksilla kun tein ton testin, vaihdoin nimittäin näyttöä kun strategiat tulee pelailtua mieluimin tolla 27" vs Oledi 55" - huh huh mitä autismia taas :lol:
Itellä tuo FoV 100:ssa nyt, ehkä enemmän näin konsolipelaajan uutuudenviehätystä tuossa, mutta ihan kiva kun näkee paremmin ympärille. Veikkaamma että tuo parempi virkistystaajuus/fps on sullekkin parempi - kunhan kunnolla testailet. Series X:llä nopea vaihto/testaus vähän kankeaa kun pitää systeemin asetuksista vaihtaa ja buuttia koko konsoli sen jälkeen.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3701 : 24.11.2020 15:38 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Apex Legendsissä ainakin, kun on tottunut maksimi-FOV:iin, tuntuu pienempi FOV aivan helvetin hitaalta ja klaustrofobiselta.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3702 : 28.11.2020 16:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Danmaku Unlimited 3:a tyrkytetään tällä hetkellä eShopissa puoli-ilmaiseksi, joten nappasin vihdoin tämän shumperoisen, jota TK:kin on ehtinyt Laudalla ylistää. Ja onhan se ensivaikutelman perusteella hienonhieno. Pelistä nauttiminen on genren amatöörillekin heti alussa mahdollista, kun helpoin vaikeusaste tarjoaa sopivasti siimaa mutta toisaalta myös haastetta, jotta tuntee saavuttavansa asioita ja kehittyvänsä piste-ennätyksien ropistessa tilille.

Alun perusteella myös tuntuu, että tämä on visuaalisesti hienompi kuin Ikaruga. Siis ihan julmetun hieno peli, joka on kuin uudenvuoden valoshow. Sen ansiosta erotan pelin ammukset paremmin kuin yhdessäkään toisessä genren pelissä, jota olen pelannut. Tämä kahlitsee pelaajan flow-tilaan, jossa alustaan komentaa vaistojensa varassa eikä ajatuksella. Ja jälleen, ensimmäistä kertaa tässä genressä koen tätä näin voimakkaasti.

DU3 soveltuu myös mainiosti FlipGripillä pelattavaksi TATE-moodin ansiosta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3703 : 29.11.2020 14:14 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Hearts of Iron IV

Jumakauta onko tämä digitaalista heroiinia? Aivan tajuttoman koukuttava peli. Kello näyttää noin 25h peliaikaa ja muutaman kerran olen aamuun asti pelannut. Lueskelin naureskellen yhden yli 200h pelanneen kommentteja, ettei vielä ole oppinut kuinka joukkoja siirretään satamasta toiseen. Pelin oppimiskäyrä on älyttömän korkea, joskus jopa liiankin. Mitään ei oikein selitetä kunnolla ja pelin ympärille rakennettu Wikipedia, sekä Youtube videot pelistä ovatkin olleet ahkerassa käytössä. Ymmärrän hyvin miten monella ei maltti pelin opetteluun riitä, mutta itselle homma ei tunnu mitenkään epämieluisalta vaan jatkuvia dopamiinia tuottavia "ahaa" -elämyksiä tulee kun tajuaa miten prosessit toimivat. Olen pelannut lähinnä Suomella ja se on sama kuin alottaisi pelin extra hardilla, mutta tämä tuo peliin samanlaisia viboja kuin lapsena 8-bittistä hakatessa, kokoajan samaa kohtaa uudelleen ja uudelleen. Peli myös noudattaa historiallisia faktoja suht kivasti, joten etua historian tuntemuksesta on jonkin verran. HOI4 julkaistiin 2016, mutta edelleen tulee päivityksiä ja yhteisö on hyvin voimissaan. Huh huh mikä peli. 100/100 mikäli autisti tason strategia kiinnostaa. Steamissa hintaa 9,99e nyt ja jatkuvasti noita tarjouksia pyörii. Itse maksoin 40e kun en jaksanut venata tarjousta, vaikka tiesinkin sen tulevan. Ei kaduta yhtään.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3704 : 29.11.2020 23:13 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Gears of War 4 tulille PC:llä. On ollu helvetin jännittävät tunnit kun katselen latauspalkkia ja jännitän saanko ohjainta käteen tänään ollenkaan. Saatana ja luulin vielä olevani fiksu ja päätin laittaa ajoissa latautumaan heti kun pääsi tänään ilta puolella kotio. No, koko onkin 133gigaa, joka pitää ladata kokonaan ennen kun pääsee pelaamaan. 100Mbit/s netti löytyy, mutta teoriassakin se imee sitä melkein kolme tuntia. Päälle se että kakarat katsoo ties mitä pätkää tableteillaan, niin odottelen vieläkin 23:00 jälkeen reilua kymmentä gigaa.

Mitä tästä opimme? Ei ole tulossa all-digital konsolia ihan heti tähän talouteen. Myönnän toki senkin että rutisen tästä yhtä usein ja antaumuksella kuin vanhempikin rusina. Mutta ironia on kyllä jos ei koskettavissa niin haistettavissa, kun puhe on kova kuinka latausaikoja saadaan olemattomaksi tässä sukupolvessa. Ongelma kuitenkin se että kun pelin koko on tätä tasoa, 20 vuotta sitten pelikokemus oli siinä vaiheessa jo korkealla kun nykysukupolven kanssa puristetaan ohjainta rystyset valkosena seuraten viimeisiä gigoja.

Mutta toivon kyllä oikeasti että fyysinen media peleissä ei ole katoamassa mihinkään. Muutenkin aika ja tilaisuudet pelaamiseen aika kortilla, niin siinä on kiva katella palkkeja vielä. Tulee PSOnen latausaikoja ikävä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3705 : 30.11.2020 01:44 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Gears of War 4 tulille PC:llä. On ollu helvetin jännittävät tunnit kun katselen latauspalkkia ja jännitän saanko ohjainta käteen tänään ollenkaan. Saatana ja luulin vielä olevani fiksu ja päätin laittaa ajoissa latautumaan heti kun pääsi tänään ilta puolella kotio. No, koko onkin 133gigaa, joka pitää ladata kokonaan ennen kun pääsee pelaamaan. 100Mbit/s netti löytyy, mutta teoriassakin se imee sitä melkein kolme tuntia. Päälle se että kakarat katsoo ties mitä pätkää tableteillaan, niin odottelen vieläkin 23:00 jälkeen reilua kymmentä gigaa.

Mitä tästä opimme? Ei ole tulossa all-digital konsolia ihan heti tähän talouteen. Myönnän toki senkin että rutisen tästä yhtä usein ja antaumuksella kuin vanhempikin rusina. Mutta ironia on kyllä jos ei koskettavissa niin haistettavissa, kun puhe on kova kuinka latausaikoja saadaan olemattomaksi tässä sukupolvessa. Ongelma kuitenkin se että kun pelin koko on tätä tasoa, 20 vuotta sitten pelikokemus oli siinä vaiheessa jo korkealla kun nykysukupolven kanssa puristetaan ohjainta rystyset valkosena seuraten viimeisiä gigoja.

Mutta toivon kyllä oikeasti että fyysinen media peleissä ei ole katoamassa mihinkään. Muutenkin aika ja tilaisuudet pelaamiseen aika kortilla, niin siinä on kiva katella palkkeja vielä. Tulee PSOnen latausaikoja ikävä.

Tuo on täyttä totta. Vasta kun kaikilla on gigaset liittymät voidaan puhua digin läpimurrosta. Kateellisena katsoin kun frendin giganen imaisi pelin, latausnopeus oli 600mb/s. Suomi on vielä ihan ok tasolla, jos miettii liittymien nopeuksia, muu maailma tulee vielä perässä. Parikymmentä vuotta sitten asensin Duke Nukemin (muistaakseni) 30 disketiltä ja sekin meni nopeammin, kuin useamman pelin lataaminen on mennyt nykypäivänä. Kun warettamalla saa pelin nopeammin kuin virallisesti - on jossain on menty vikaan.

Ps. tänään 11h HoI IV  - huh huh, pakko alottaa joku pakollinen 1h päivittäinen lenkkeily tähän kylkeen. ;D
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3706 : 30.11.2020 07:36 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Digi-onlyssa on joo se huono puoli, että ei pääse heti pelaamaan jotain 100 gigan peliä. Jos se fiilis iskee kesken työpäivän, voi ainakin konsoleilla laittaa pelin latautumaan lepotilassa olevaan konsoliin. Ihan hyvin olen all-digitalilla pärjännyt jo pitkään.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3707 : 30.11.2020 09:47 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Switchillä homma toimii valtaosassa pelejä kuin NES:illä konsanaan: kassu sisään ja olet pelissä puolessa minuutissa. Parhautta.  :)

Tosin ei ihan suoraan verrannollista, kun tässä ei kuitenkaan puhuta AAA 4K superdupermättöräiskintäläiskintä Vol kolmosista.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3708 : 30.11.2020 12:16 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Switchillä homma toimii valtaosassa pelejä kuin NES:illä konsanaan: kassu sisään ja olet pelissä puolessa minuutissa. Parhautta.  :)

Eli kuten kaikilla muillakin konsoleilla jos on päättänyt hommata fyysiset versiot peleistä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3709 : 30.11.2020 12:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Switchillä homma toimii valtaosassa pelejä kuin NES:illä konsanaan: kassu sisään ja olet pelissä puolessa minuutissa. Parhautta.  :)

Eli kuten kaikilla muillakin konsoleilla jos on päättänyt hommata fyysiset versiot peleistä.

Eli pelejä ei tarvitse asentaa kovolle/SSD:lle, jos omistaa fyysisen? Jostain syystä minulla oli se mielikuva edellisistä konsoleista ja uudemmista.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3710 : 30.11.2020 12:26 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo kyllä asennukset levyiltäkin on edelleen pitkäkestoista hommaa. Switch vie tässä kyllä muita, ja niin se käsikonsolin pitääkin viedä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3711 : 30.11.2020 12:27 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Juu toki pelit asennetaan ekalla kerralla ja kaipa se voi joillekin olla ongelma jos joka kerta yllättyy sen viemästä ajasta  ;D

Ja tosiaankin switchin kohdalla puhutaan jo kahden sukupolven erosta pelien koossa/laadussa, vaikka käteviä ne kassut ovatkin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3712 : 30.11.2020 13:25 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Digitaalisena Sony ja kumppanit voivat ryövätä ylihintaan kuukausia vielä sen jälkeen, kun fyysisena hinnat tippuneet jo puolella ja jälleenmyyntiarvo on aina nolla. Ja nyt kun tulevaisuudessa pelien koot alkavat olla 100-200gigaa per lurjus, niin siinä ei montaa peliä enää kerralla mahdu sisään ja joutuu varmasti useita kertoja asennella ristiin rastiin, jos nyt oikeasti pelejä pelaa. Onnea vaan paskanettisille tyypeille. Tosin kaverilistaa kun katselee, niin ainakin trophyjen perusteella suurin osa ostaa jonkun pelin, käy pelaamassa tunnin, valittamassa/ylistämässä siitä nettiin ja siihen jää. Ei aiheuttane sellaisille ongelmaa.

Mutta on se Blu-Ra formaattina myöskin täysin paska. Todella hidas ja kestää ikuisuus asentaa siitä mitään, vaikka onkin nopeampaa kuin digitaalisen version lataaminen. Levyasemat ovat vanhentunut jäänne, mutta puhdas digitaalisuus on myös totaalista sontaa, eikä edes kovin realistinen vaihtoehto monissa paikoissa maailmaa, varsinkin kun konsolivalmistajat ovat vielä valovuosia Steamia jäljessä kaiken suhteen.

Nintendon käyttämät (Ja Sony Vitan kanssa) muistikortit ovat täysin ylivertainen media lukuunottamatta kalliimpaa hintaa, niin tiedonsiirrossa kuin säilytysformaattinakin. Toivottavasti ei enää ikinä nähdä näiden konsolien jälkeen Blu-Ray asemia, vaan muutkin tajuavat/haluavat siirtyä korttipohjaisuuteen. Kortit / edistynyt digitaalinen pelien lataaminen / jakaminen jotenkin paloissa olisi kova. Liian usein edelleen joutuu lataamaan pelistä ihan kaiken paskan, eikä vaikka esim. vain moninpeliä.


« Viimeksi muokattu: 30.11.2020 13:32 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3713 : 30.11.2020 22:27 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Ei se asennus mitään erikoista sinänsä ole ja siihen on jo totuttu sanoisiko... viimeisen 15 vuoden aikana. Ja ymmärrän levyltä ja jopa kestän sut rauhallisena pelaamisen day one ja muut päivitykset kunhan pysytään 50GT kieppeillä. Silloin pääsee jo pienellä ennakoinnilla pelaamaan (ei sillä että se ei tuntuisi erikoiselta kehityssuunnalta). Mutta eilenkin taisi ladata sitä GeoW4:n 133 gigaa PC:lle jotain 4-5h kun muutkin käytti verkkoa. Ja konsoliversio ymmärtääkseni vie digitaalisena saman verran. Joten meni vähän reisille sanoisinko.

Ja kyllä, Switchin kasettipohjainen pelaaminen alkoi sinänsä kyllä kiinnostamaan. Peli sisään ja go. Olisihan se hienoa jos muutkin ottaisivat kortit käyttöön, mutta sitähän ei tule ikinä tapahtumaan. Niin paljon rahaa kiinni kauppapaikoissa ja verkossa ostaminen konsoleilla on kuitenkin monopoli bisnestä.

Pääsikö tänään pelaamaan? No just lopetin duunit kun jäi tunnist hiukan vajaaksi päivällä ja seuraavaksi olisi kai pakko syödä jotain. Eli jää tältäkin illalta. Vois alkaa taas herättelemään kiinnostusta GC:hen. Saisikohan sen jotenkin kiinni tohon CX:ään... On muuten sekin vielä paketissa :lol: En olisi tilannut vielä mutta kun black friday niin oli pakko. Pitäisi saada lattia ensin paikoilleen niin ei viitsisi laittaa sitä paikoilleen ennen sitä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3714 : 01.12.2020 07:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Age of Calamity on kyllä törkeän hyvä musou. Eikä pelkästään hyvä siinä aligenressä, vaan myös fantastinen peli yleensäkin.

Hyrule Warriors: DE oli hauska mättösetti, mutta sisälsi myös ongelmia, jotka Koie Tecmo on onnistunut pääosin korjaamaan sovittaessaan sarjaa BotW-estetiikkaan ja tyyliin. Käydäänpä läpi:

1) Tehtävien pituus: varsinkin sivutehtävät ovat nyt sopivan pituisia rypistyksiä, jotka tuovat enemmänkin mieleen BotWin pyhäköt. Viidessäkin minuutissa voi saada yhden suoritettua. Niiden tekeminen on koukuttavaa eikä tunnu työläältä.

2) Arvosana-systeemi on viskattu huitsin Nevadaan. Kyllä, minä haluan saada vahvasti taitopohjaisessa pelissä palautetta suorituksestani, mutta Age of Calamityn kaltaisessa rökityksessä en siitä niin välitä. Paljon parempi, kun palkintoja ei ole sidottu teennäisiin S-arvosanoihin, joiden yrittäminen vain kiristää hermoja.

3) Magnesis, Stasis, Cryonis ja pommit ovat erittäin luonteva osa pelimekaniikkaa, ja ne tuntuvat monin verroin hyödyllisimmiltä ja voimakkaammilta kuin Hyrule Warriors: DE:n apuvälineet. Mättö soljuu ja on ihan eri tavalla hauskaa kuin aiemmin.

Siinä kolme pääasiaa, joiden korjaaminen on tehnyt musoulle ihmeitä.

Ai niin, ruudunpäivitys on paikoin aivan koomisen nykivää, varsinkin jaetun ruudun co-opissa, jolla pelasin pääjuonen ensimmäistä kertaa läpi. Kun molemmat pelaajat käyttävät speciaaleja yhtä-aikaa ruuhkaisissa paikoissa, lopputuloksena on diashow, jollaista en ole nähnyt moniin, moniin vuosiin videopeleissä. Mieleen tulee lähinnä N64-aikakauden pelit.

Mutta guess what, se oli silti hauskaa. Laittoivat split screenin peliin ongelmista huolimatta, sillä vaihtoehtoinenhan se on. Kaksi Zelda-fania tahkoamassa Age of Calamityä on niin siistiä, että monet tekniset ongelmat jäävät taka-alalle.





« Viimeksi muokattu: 01.12.2020 08:27 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3715 : 02.12.2020 12:09 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Missasin aikoinaan Hollow Knightin täysin ja olen nyt pelaillut sitä hiljalleen kuukauden ajan switchillä. Ajattelin, että tässä olisi hyvä peli kannettavaan pelaamiseen, mutta päinvastoin tämän pelin refleksipohjainen taistelu ja uskomattoman hieno presentaatio saavat oikeutta vain isolta ruudulta ja kotiteatterilla. Sain myös kramppeja käsiini kannettavasta pelaamisesta, sillä peli vaatii välillä melkoista sorminäppäryyttä ja switchin ergonomia on lähellä kolmea yhteen teipattua N-Cagea.

Pelasin peliä muutaman tunnin viime vuonna ja se jäi jostain syystä kesken. Onneksi aloitin pelin uudelleen, sillä pelistä on kuoriutunut loppua kohti yksi parhaita metroidvanioista ikinä. Monilla osa-alueilla peli pieksee jopa Super Metroidin, vaikka kokonaisuus jää aika tasaiseksi väännöksi. Suurin nautinto pelissä tulee siitä, että jossain kohtaa pelimaailma aukeaa oikein kunnolla ja sitä saa tutkia omaan tahtiin. Jotkut bossit ovat liian vaikeita riippuen siitä miten aikaisin satut ne löytämään, mutta ne on aina mahdollista voittaa. Jos selkäsauna ei kiinnosta voi vaan vaihtaa maisemaa ja parannella hahmoaan revanssia varten. Peli on myös täynnä todella merkittäviä salareita ja vaihtoehtoisia paikkoja, mikä tekee tutkimisesta niin palkitsevaa.

Pelaaminen itsessään on nautinnollista hyvien kontrollien ja pelisuunnittelun ansiosta. Pelihahmo liikkuu nopeasti ja kentät/kyvyt antavat yleensä jonkun keinon oikaista tylsempiä maisemia. Yleensä backtrackaaminen ei harmita, sillä pelimaailma on täynnä salareita ja reittejä, jotka aukeavat uusien kykyjen avulla. Pelissä voi myös farmata vihollisia resurssien ja ötököistä aukeavien tarinoiden toivossa. Pelissä on myös hieno "unimekaniikka", minkä avulla voi saada lisää tietoa pelimaailmasta ja hahmoista. Genrensä peliksi Hollow Knightissa on todella paljon erilaisia hahmoja ja vihollisia ja niillä kaikilla on joku koherentti taustatarina tai yhteys pelimaailmaan. Pelin hitaasti avautuva tarina on yhdistelmä Dark Soulseja ja Metroideja ja sitä on ilo tutkia. Tunnelma vaihtelee kiehtovista ympäristöistä ja kauniista melodioista, karmeisiin pimeisiin tunneleihin, joita asuttavat inhottavat hämähäkit ja parasiitit. Jotkut viholliset aiheuttavat varmasti hyönteiskammoisille painajaisia.

Pelin yksi kohokohta ovat mahtavasti suunnitellut bossit. Osassa taisteluissa päästään todella eeppisiin tunnelmiin, kun bossilla on monta phasea ja hieno taustamusiikki joka yltyy JRPG-mäisiin urku ja kuorotilutuksiin. Syke on yleensä korkealla, kun bossi lopulta kaatuu sillä näkyvää HP-mittaria niillä ei ole ja osa bosseista on todella haastavia. Pelistä on jäljellä vielä varmaan 5-10 tuntia ja suru ryömii jo puseroon ajatuksesta, että tämä herkku loppuu. Olisi varmasti ollut vuoden peli materiaalia julkaisuvuotenaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3716 : 02.12.2020 12:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW En ole ikinä oikein ymmärtänyt HK-hehkutusta. Pelin sinänsä tunnelmalliset ympäristöt ovat susiharmaita eikä minulle syntynyt kunnon fiiliksiä etenemisestä, kun kaikki näytti samalta. Karttasysteemi sai etenemisen tuntumaan työläältä, mitä vielä korosti rajoittunut fast travel -verkosto.

Todennäköisesti annan sille mahdollisuuden vielä, mutta tällä hetkellä mielestäni uusista genren peleistä esimerkiksi Axiom Verge on parempi, Bloodstained: RotN on parempi, ja Super Metroidista ei nyt voi edes puhua samassa lauseessa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3717 : 02.12.2020 12:24 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Muutama eka ympäristö on tosiaan aika samannäköisiä ja koin samanlaisen reaktion parin ekan tunnin aikana. Peli kuitenkin avautuu jossain vaiheessa todella laajaksi ja vaihtelu maailmojen välillä kasvaa. Karttakin muuttuu näppäräksi, kun ostaa kaupasta markkerit tärkeille asioille (penkit, fast travel, shopit jne). Tarinakin alkaa avautua jossain välissä, kun ensimmäiset oikeasti eeppiset bossit tulevat vastaan...
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3718 : 02.12.2020 12:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Muutama eka ympäristö on tosiaan aika samannäköisiä ja koin samanlaisen reaktion parin ekan tunnin aikana. Peli kuitenkin avautuu jossain vaiheessa todella laajaksi ja vaihtelu maailmojen välillä kasvaa. Karttakin muuttuu näppäräksi, kun ostaa kaupasta markkerit tärkeille asioille (penkit, fast travel, shopit jne). Tarinakin alkaa avautua jossain välissä, kun ensimmäiset oikeasti eeppiset bossit tulevat vastaan...

Annoin pelille vajaa 20 tuntia, mutta se ei oikein kolahtanut kunnolla missään vaiheessa. Nyt olen pitänyt siitä jo niin pitkän tauon, että on vaikeaa muistaa enää missä oli ja mitä oli tekemässä. Ehkä HK olisi kaivannut pientä tiivistystä? Välillä tunsin sen niin... päämäärättömäksi, mikä ei yleensä ole minulle ongelma eikä mikään. Breath of Wildissa rakastin eksyä koko ajan syvemmälle ja syvemmälle suunnitellulta reitiltä.

Ehkä yritän uppoutua tuohon synkkään maailmaan uudestaan kun Silksong tulee ja jos se natsaa, niin sitten palaan Hollow Knightin ääreen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3719 : 02.12.2020 13:15 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Sama täällä. Hollow Knight ei uponnut oikein niin hyvin kuin olisin kuvitellut. Hyvä peli, mutta paljon mielummin pelasin Salt & Sanctuarya.
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 ... 119 120 121 122 123 [124] 125 126 127 128 129 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines