Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 118 119 120 121 122 [123] 124 125 126 127 128 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1073798 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3660 : 19.08.2020 16:01 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Haha. Näköjään itsekin olen pelannut ihan eri peliä.  :lol:
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3661 : 19.08.2020 17:52 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
En myöskään muistaakseni heräillyt öisin hikisenä huutoon deadzone-säätöjen uupumisesta.  ;)

Mainitsiko joku deadzonet?!?

Pelihän sai uuden päivityksen, jossa ohjainasetuksia pystyy paremmin säätämään. Mutta tuttuun Naughty Dog -tyyliin ne ovat edelleen päin persettä. Ei deadzone-säätöä eikä kameraohjauksen kammottavaa aim accelerationia saa vieläkään pois päältä. Kokeilin peliä 5 minuuttia ja suljin pelin.

Todennäköisesti en tule ikinä pelaamaan tätä loppuun asti. Peli on ylipitkä, taistelukohtaukset itseääntoistavia, rytmitys huono ja ohjaus umpipaska.

The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3662 : 19.08.2020 19:33 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Gotyhan se on.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3663 : 20.08.2020 18:41 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Miten pilata Apex Legends yhdellä päivityksellä? Tee siitä Call of Duty! Season 6 korvasi perinteiset suojat EVO-suojilla — mikä sinällään on hyvä idea, koska se vähentää RNG-paskaa — minkä johdosta suurimman osan ajasta pelaajalla on 25 HP:ta vähemmän kuin ennen.

Tämän lisäksi Respawnin mielestä oli hyvä idea tuoda peliin uusi ase, Volt, joka tekee aivan järjetöntä tuhoa olemattomalla rekyylillä. Pelin paras ase, Devotion, päätettiin myös tuoda takaisin peliin — ennen se oli harvinainen Care Package -ase. Päättivät myös buffata Hemlockin ja Prowlerin, jotta nekin tappavat pelaajan alle sekunnissa.

TTK on siis tällä hetkellä samaa syöpää kuin COD:issa, jotta paskemmillakin pelaajilla olisi kivaa, kun saa helppoja tappoja kuka näkee toisen ensin -mentaliteetilla. Kaikkien aseidenkin pitää olla helppoja käyttää, jotta pelaajille on helpompi myydä aseiden skinejä.

On aivan järjetöntä, että Respawn puskee näitä päivityksiä ulos ja sitten saa viikkotolkulla taas odotella muutoksia, kun pelaajakunta onkin aivan raivoissaan pelin nykytilasta.

Mikäli eivät nosta tuota TTK:ta takaisin, niin siihen jää meikäläisen Apex-pelailut. Pilasivat yhden lempipeleistäni tekemällä siitä aivottoman COD:in.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3664 : 22.08.2020 10:14 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Uusi Battletoads on niin raastavaa paskaa suoraan Sakurain persereiästä, että ylitti villeimmätkin ennakko-odotukseni, joita ei siis ollut. Mikään muu peli ei ole saanut muutamassa sekunnissa herämään sisälläni niin sanoinkuvaamatonta vihaa kuin tämä.

Visuaalisen tyylin paskuus oli jo tiedossa trailerien perusteella, mutta kun pelin käynnistää ja naamalle isketään ei skipattavissa välipätkiä, tutoriaaleja, teennäisiä vitsejä, sekä äärimmäistä vihaa ja myötähäpeää herättävää ääninäyttelyä, niin ollaan vasta syvän paskakuilun alkumetreillä.

Pelin tempo on laskettu alkuperäisestä pelistä murto-osaan, jotta varmasti vajareinkin pysyy perässä temmellyksessä, joten mistään Nesin Battletoadsin tyylisestä nopeatempoiisesta rymistelystä on turha haaveilla. Pelin alku saa Bill Clintonin kynttäleikitkin tuntumaan kirjan kirjoittamisen arvoiselta tempulta, sillä ensimmäinen kenttä on täysin mielikuvituksetonta mättöä, kyllästettynä ihan mielettömän surkeilla vihuilla, jotka on varmaan napattu jostain Wordin Clip Art -tiedostoista. Vastaan tulee lisäksi kolme kertaa sama bossi, jota saa nakuttaa ikuisuuksia, sekä samalla nauttia loputtomasti spawnaavista perusvihuista. Ei siis mitään haastavaa, vaan äärimmäisen tylsää ja luokatonta pelisuunnittelua. Kenttä ei tunnu loppuvan koskaan ja on vähintään tuplasti niin pitkä kuin se saisi olla.

Nooh, toisessa kentässä päästään turbo tunneliin, joka on ikoninen kenttä alkuperäisessä pelissä. Tällä kertaa ikonisuus on kaukana ja saa Tarja Halosen kaksoisleuankin irtoamaan juurineen paikoiltaan. Nyt ajellaan verkkaisesti putkea eteenpäin ja väistellään muutamia seiniä. Vauhti ei missään vauhdissa nopeudu , eikä kentässä ei ole lähes mitään vaihtelua. Ajelu tuntuu loputtoman pitkällä, sillä rytmitys puuttuu täysin. Onneksi sen jälkeen saa nauttia minuuttitolkulla hienoista tekovitseistä, sekä välipätkistä ja minipeleistä, joita ei voi skipata.

Kolmannessa kentässä jatkuu ensimmäisen kentän tyylinen mät... sadfsgf fsdjkddshghewpIGjo sdfsdF




« Viimeksi muokattu: 22.08.2020 10:21 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3665 : 22.08.2020 16:00 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW En oikein tiedä, mitä ajatella tästä Luigi's Mansion 3:sta. Ehkä tämä tästä paranee vielä. Ongelmana on siis se, että E. Gadd paljastaa ainakin alussa pelaajalle kokonaisia puzzleja eikä tykkää kauheasti, jos jää tutkimaan paikkoja itsenäisesti. Tutoriaaleja tungetaan jatkuvasti kurkusta alas ja jopa Gooigi oli pakko vääntää rautalangasta. Koirakin älähtää, jossei kulje suoraan "oikeaan paikkaan". Lisäksi yhtä osiota oli pitkitetty keinotekoisesti, kun haamulta saatu hissinappi varastettiin hiirien toimesta kahteen kertaan ja sitä sai tämän myötä etsiä siitä samaisesta kerroksesta sen kymmenisen minuuttia. Tuo ei tuonut pelattavuuteen yhtään mitään, koska hiirien olinpaikka oli aina tiedossa.

Yleensä en käytä tätä termiä edes haasteettomista peleistä, mutta kolmatta Luigi's Mansionia tekisi jo vähän mieli morkata lastenpeliksi. Ei se nyt voi olla oikeasti niin, että tästäkin on pitänyt vääntää tällainen valmiiksi pureskeltu hömppäpeli. Luulin tämän pelisuunnittelun jääneen Wii-aikakaudelle, jolloin Nintendo-pelien mukana saattoi tulla pahimmillaan jotain opetus-DVD:eitä.


« Viimeksi muokattu: 22.08.2020 16:05 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3666 : 23.08.2020 10:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pääsin juuri läpi Paper Mario: The Origami Kingin. Aiemmin kirjoittamani kehut pitävät, ja peli tuntui vain paranevan mitä pidemmälle se eteni. Taistelusysteemiä lukuun ottamatta peli hipoo lähes täydellisyyttä siinä, mitä se yrittää genressään tehdä. Minun kirjoissani se seisoo rinta rinnan originaalin ja Thousand year doorin kanssa, sillä minkä peli taistelusysteemissä niille häviää, se kuroo umpeen etumatkaa laadukkaammalla tarinankerronnalla.

Peli myös twistaa perinteisiä Nintendo-kaavoja ja sisältää yllättävän synkkiä kohtauksia näin söpöön peliin. Seuraavaksi VALTAVIA spoilereita, jotka ulottuvat pelin loppuhuipennuksiin saakka. Älä missään tapauksessa lue, jos haluat pelata jossain vaiheessa tämän pelin ja säilyttää suuret yllätykset.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tämä on kaltaiselleni Nintendo-fanille GOTY, ainakin tähän asti. TOG tarjoaa 30-35 laadukasta pelituntia ja vielä vähän päälle, jos haluaa löytää kaikki salaisuudet.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3667 : 11.09.2020 16:15 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tony Hawk 1+2 Remake. TÄMÄ on videopelaamista puhtaimmillaan ja parhaimmillaan. Taidot ruosteessa niin totaalisesti kuin voi olla, mutta siltikin tämä on vaan niin parhautta. Toivon todella, että tulee DLC:nä kaikki parhaat kentät myöhemmistä peleistä ja mekaniikat nostetaan vastaamaan THUGia. Tämä on sellainen peli, jonka mekaniikat mahdollistavat loputtoman kehittymisen. Et ole koskaan valmis.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3668 : 11.09.2020 19:33 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Onkin ollut tarkoitus hehkuttaa, vuoden kovimpia pelitapauksia. Ja kun vastikään ollut remastereista puhetta, niin ne voi joko tehdä laiskasti, tai sitten ne voi tehdä näin. Puhdasta liikkeen taikaa rakkaudella uusituissa vaatteissa. Paketin ainoa "ongelma" on, että THPS3 olisi kuulunut mukaan pakettiin ainoan jäljelle jäävänä kahden minuutin arcade-haukkana. Mutta, ei tuota oikein osaa surra, niin hyvää kamaa tämä silti on.

Johtajalaudoilla nähdään, pojat!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3669 : 11.09.2020 20:51 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Veikkaan, että parin vuoden päästä saadaan 3+4  ja sehön kelpaa. Tämä 1+2 on aivan jumalattoman kova tuotos. En olisi ikinä uskonut, että näin hyvin klassikko Haukka toteutetaan vuonna 2020.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3670 : 12.09.2020 20:15 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Huomenna pääsee kans itse tykittelemään, kun pääsee reissusta kotiin. Vanhat Tony Hawkit ovat ihan tautisen kovia pelejä edelleen ja hienoa, että viimein osattu tehdä oikeanlainen remaster. Aiempi "remake" on yksiä historian pahimpia munauksia ja kaikken hirveintä oli huomata, että liian moni ei edes tajunnut miten totaalista paskaa se oli. Ensimmäisen 15 sekunnin aikana huomasi, että täysin pelikelvoton.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3671 : 14.09.2020 19:43 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ihan totta. Gameplay on niin saatanan smooth ettei ole tottakaan. Tämä pelisarja on jotain uskomatonta kyllä. En ymmärrä, miten koko pelin mekaniikat on tullut kehittäjille alunperin mieleenkään ja sitten vielä niin mestarillinen toteutus. Smooth. Se on se sana, joka tulee tästä remakesta mieleen.

On tässä mokia. Mm. freeskaten/lobbysysteemin puuttuminen onlinestä on iso moka. Siihen ilmeisesti tulee korjausta. Mutta itse pelaaminen. Huhhuh. Aika häviää tämän parissa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3672 : 22.09.2020 20:30 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Luigi's Mansion 3 on yksi joutavimmista peleistä miesmuistiin. Minulla olisi jäljellä enää muutama kerros enkä ole koko pelin aikana kokenut vielä ainuttakaan hetkeä, joka vastaisi arvostelijoiden nostattamaa hypeä. Twisted Suites ja Tomb Suite ovat olleet tähän mennessä parhaimmat alueet, mutta niissäkin on omat ongelmansa. Kehno ratkaisu myös tuo, että nämä kerrokset pitää aina suorittaa pelin haluamassa järjestyksessä. Koko hotelliteema on sekin turha, kun nämä kerrokset ovat vain jotain maailmoja, jotka ovat niputettu yhteen kokonaiseen rakennukseen. Periaatteessa se ja sama, vaikka koko peli jatkuisi aina E. Gaddin laboratoriosta, josta professorimme sitten teleporttaisi Luigin jonnekin huitsin Nevadaan.

Ja ne pelin kontrollit. Luigilla tähtääminen tuntuu irvokkaalta joka kerta, kun pitäisi suorittaa jotain vauhdikasta pomotaistelua tai ylipäätään tainnuttaa ja pyydystää kummituksia. Ei tätä kyllä voi suositella; pelissä on kustu niin monta perusasiaa, että kehotan korkeintaan nappaamaan jostakin alelaarista mukaan. Tai ehkä tämä toimii sellaisena koko perheen pelinä paremmin, muuten ei kyllä tarjoa edes pulmanratkonnan osalta oikein mitään ainakaan tylsälle aikuiselle.

Ai niin, ja pelissä joutuu välillä palaamaan takaisin vanhoille alueille, mutta niissä ei ole koskaan mitään uutta, vaan lähinnä jotain puuttuvan imurinosan etsimistä tai haamukissan metsästämistä. Turhaa pitkittämistä, kuten myös ne jatkuvat yhteenotot kummitusten kanssa. Hohhoijaa.


« Viimeksi muokattu: 22.09.2020 21:23 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3673 : 03.10.2020 14:14 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ei olisi vaikea päättää, jos pitäisi valita yksi peli autiolle saarelle loppuelämäksi. Itse asiassa helpoin päätös koskaan. Se olisi Tony Hawk 1+2 höystettynä kuvitellulla tulevalla DLC:llä, jossa peliin lisätään vielä pari mekaniikkaa ja kenttiä myöhemmistä peleistä. Pelin pelaaminen on suorastaan meditatiivista. Tuntuu, että muut pelit ovat jopa turhia tämän jälkeen.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3674 : 04.10.2020 14:52 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili DOOM Eternal tuli Game Passiin, joten se tuli ladattua. Jaksoin jotain 10 minuuttia pelata. DOOM on juurikin se peli, jossa haluan ammusten olevan koko ajan lopussa. Helvetin hyvin suunniteltu.

Apex Legends on myös ollut viime aikoina yhtä kärsimystä. Serverit ovat olleet jo viikkoja aivan järkyttävässä kunnossa. Tuntuu kuin hahmo liikkuisi veden alla input lagin takia. Äänet ovat myös huonommassa jamassa kuin koskaan aiemmin. Kokonainen tiimi saattaa tulla selustasta kimppuun, etkä kuule pihaustakaan. Season 6:n uusi legenda, Rampart, on täysi turhake, eikä sillä pelaa enää kukaan. Skill Based Matchmakingin algoritmi on huhupuheiden mukaan tehty manipuloimaan pelaajaa siten, että peli mätsää tarkoituksellisesti pelaajat epäreiluihin tiimeihin. Kyseessä on EA:n patentoima EOMM, jolla yritetään uhkapelien tavoin saada pelaaja koukuttumaan voittoihin, kun on ensiksi hävinnyt tarpeeksi monta kertaa. Vittu mitä paskaa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3675 : 04.10.2020 18:11 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili
DOOM Eternal tuli Game Passiin, joten se tuli ladattua. Jaksoin jotain 10 minuuttia pelata. DOOM on juurikin se peli, jossa haluan ammusten olevan koko ajan lopussa. Helvetin hyvin suunniteltu.

Apex Legends on myös ollut viime aikoina yhtä kärsimystä. Serverit ovat olleet jo viikkoja aivan järkyttävässä kunnossa. Tuntuu kuin hahmo liikkuisi veden alla input lagin takia. Äänet ovat myös huonommassa jamassa kuin koskaan aiemmin. Kokonainen tiimi saattaa tulla selustasta kimppuun, etkä kuule pihaustakaan. Season 6:n uusi legenda, Rampart, on täysi turhake, eikä sillä pelaa enää kukaan. Skill Based Matchmakingin algoritmi on huhupuheiden mukaan tehty manipuloimaan pelaajaa siten, että peli mätsää tarkoituksellisesti pelaajat epäreiluihin tiimeihin. Kyseessä on EA:n patentoima EOMM, jolla yritetään uhkapelien tavoin saada pelaaja koukuttumaan voittoihin, kun on ensiksi hävinnyt tarpeeksi monta kertaa. Vittu mitä paskaa.

Tää on kyllä syöpää. Toinen minkä olen huomannut EA:n NHL:ssä jo. Ihan kuin paskemmille pelaajille annettaisiin kuminauhatekoälyn puolelta avustusta. Voi olla itsellä 30 laukausta pelissä ja 4 maalia. Vihulla 6 laukausta ja 5 maalia. Annetaan paskojenkin voittaa ja koukutetaan peliin. Voi toki olla myös mutua, mutta olen pelannut ainakin 5 vuotta putkeen noita ja tuntuu että joku tasoitussysteemi pelin sisällä on.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3676 : 04.10.2020 20:45 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili The Last Of Usissa, parissa uudemmassa Codissa, sekä muutamassa muussa roskassa oli tämä hieno innovatiivinen systeemi, jossa peli oikein hakemalla haki totaalisen paskoja pelaajia omalle puolelle, mikäli sinun k/d oli korkea, tai voitit edes muutaman matsin putkeen. Se teki pelaamisesta käytännössä täysin mahdotonta, ellei pelannut täydellä partylla kavereiden kanssa. Peli vaan alkaa syöttämään omalle puolelle kaikenlaista pohjasakkaa, jotka ampuvat toisiaan, tai eivät monesti edes ymmärrä mitä pelissä kuuluu tehdä.

Se on hienoa, kun eivät tee peleihin ranked modea, mutta casualia on myös täysin mahdoton pelata ellei täyttä partya. Miksi ihmeessä ne täysin kädettömät tyypit eivät pelaa toisiaan vastaan? Koska tällä systeemilla ne vajareimmista vajareimmatkin saada edes joskus voittamaan. Sehän on fakta, että varsinkin ensimmäiset pelitunnit ratkaisevat hyvin paljon ja uusille pelaajille halutaan antaa voittamisen tunteita. Pitäähän sitä keskittyä tukemaan vain kaikenlaisia vajareita, jotta ne innostuvat ostamaan lisää mikromaksusisältöä. Kaiken takana piilee taka-ajatus, että saadaan pelaajia koukuttumaan ja tämä vetää monissa peleissä kaiken järkevän pelisuunnittelun edelle.


« Viimeksi muokattu: 04.10.2020 21:08 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3677 : 17.10.2020 13:16 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Syysloman kunniaksi piti järkätä rehelliset Halo-lanit. Raahasin paikalle kasan Xbox Oneja ja Halon MCC -versioita. Paria päivää ennen laneja lataisin jokaiseen laitteeseen muutaman tunnin ajan uusimmat patchit, jotta kaikki olisi valmiina ja ei tarvitsisi säätää hetkeä ennen pelejä. Olin väärässä.

Ensinnäkin juuri samalle päivälle peliin oli tullut 35 gigan patchit, jotka oli pakko ladata jokaiseen konsoliin puhelimen netin yli, koska ei ollut käytettävissä muutakaan. Sen jälkeen etsin valikoista vaikka kuinka kauan system link -toimintoa, mutta jostain syystä en sellaista löytänyt, kuten alkuperäisissä peleissä oli. Niissä riitti että iski vaan konsolin kaapelilla yhteen ja alkoi pelaamaan. Noh, netistä selvisi jostain artikkelista, että peliä ei voi edes pelata lanissa. Piti sitten luoda jokaiselle konsolille Xbox Live -tunnukset, jonka jälkeen loput pelaajista pääsivät guest-hahmoina mukaan. Sitten oli suunnaton työmaa saada konsolit löytämään toisensa ja kutsua pelaajat yhteen. Ensin luulin, että vika on nettiyhteydessä, mutta pikaisella googlauksella selvisi, että koko peli on tehty aivan päin persettä ja kyseinen toiminta vaan bugaa.

Neljän tunnin säätämisen jälkeen päästiin viimein pelaamaan ja olihan se hiton hauskaa, mutta miten ihmeessä 20 vuotta vanhassa pelissä on voinut olla asiat paremmin kuin nyt. Kaiken lisäksi Halo 2:n anniversary versio on kaameinta roskaa pitkiin aikoihin. Split screenillä pelaajien field of view oli täysin rajallinen, peli tahmaili ja näytti ylikäytetyn bloominsa kanssa huomattavasti huonommalta kuin vanhempi versio, johon siirryttiinkin heti parin matsin jälkeen.

Voin kertoa, että ei ole ihan odotukset katossa uuden Halon suhteen. Jälleen yksi pelisarja, joka laahaa jossain limbossa ja pitäisi saada parempiin käsiin.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3678 : 19.10.2020 09:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Bioshock 2 sekä Minerva's Den DLC läpäisty.

En odottanut, että Bioshock 2 olisi näin saatanan hyvä. Useimmat tuntuvat pitävän originaalia sarjan parhaana osana – ehkä sen takia, että se tuntui aikoinaan niin uudenlaiselta –, mutta minun mielestäni jatko-osa tekee useimmat asiat paremmin ja virtaviivaisemmin. Tarina kokonaisuudessaan ehkä toimii ykkösessä paremmin, mutta Bio 2 tuntuu kuitenkin eeppisemmältä ja mekaniikoiltaan mietitymmältä. Ykkösessä esimerkiksi hakkerointi katkoi pelikokemusta, enkä oikein missään vaiheessa tykännyt putkiensiirtely-minipelistä. Tässä se oli nopeampaa, mutta silti keskittymistä vaativaa. Se tuntui yksinkertaisesti hauskemmalta.

Jos Bio 1 olisi Alien: Kahdeksas matkustaja, Bio kakkosen voisi sanoa olevan Aliens. Peli pistää toiminnan suuremmalle vaihteelle ja antaa pelaajalle naurettavan siistin arsenaalin raskasta rautaa ja supervoimia. En ole varmaan koskaan ennen tuntenut oloani missään pelissä näin voimakkaaksi, oikeaksi luonnonvoimaksi. Loppupuolella seikkailua voi vain astella uuteen huoneeseen, sormiaan näpsäyttämällä sytyttää vihut liekkeihin ja viimeistellä homma raskaalla konekiväärillä. Peli on helpompi kuin ykkönen (tai ehkä siksi, että tiesin jo mekaniikat), mutta myös niin siisti miten se tekee pelaajasta puolijumalan. Ja käyhän se toisaalta järkeen, jos tässä pääsee pelaamaan ykkösen kovinta uhkaa, eli Big Daddya. Poralla on mahdottoman hauskaa syöksyä vastustajien kimppuun ja muistella, miten k.o liike nosti ykkösessä niskavillat pystyyn. Nyt osat ovat vaihtuneet. Ai että.

Yksi kaikkien aikojen suosikkipeleistäni in the making? Todennäköisesti kyllä.



« Viimeksi muokattu: 21.10.2020 11:25 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3679 : 21.10.2020 11:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Aloitin Darksiders: Warmastered Editionin.

Aika hyvää Zelda-apinointia viiden ensimmäisen tunnin perusteella. Taistelu heti kertaluokkaa parempaa kuin esimerkiksi Wind Wakerissa ja TP:ssä. Siinä ilmeisesti lainannut paljon God of War -sarjasta?

Ulkoasultaan tosin todella tyypillinen HD Twin -aikakauden tekele. Harmaa kuin graniitti. Tämä sukupolvi omaa todella tunnistettavan jalanjäljen, joka onneksi karisi tiehensä uudemmilla laitteilla. Syy oli toki sekin, että näillä konsoleilla yritettiin tehdä mahdollisimman hyvän näköistä jälkeä ja se aikoinaan johti tietynlaiseen ulkoasuun. Harmaa ja synkkä on helpompi saada näyttämään uskottavalta, ja se myös tavallaan piilottaa teknisiä ongelmia.

Tätä Switch-porttia olikin jo kehuttu runsaasti siinä, miten pelistä löytyvät pätevät quality- ja performance-moodit. Kokeilin hetken molempia, performance meni heittämällä päälle. Näyttää ainakin 5,5" ruudulla ihan tarpeeksi hyvältä myös silloin ja sulavuus onkin ihan toiselta planeetalta, vaikka tuskin peli ihan sataprosenttisen lukittu kuuteenkymppiin silloinkaan on. Lähelle kuitenkin ja tuntuu erinomaiselta kontrolloida. Telkulla pelatessa hyppy tuntuisi varmaan selvästi suuremmalta, sillä silloin quality antaa natiivin 1080p:n ja performance 720p:n.

EDIT: DF:n mukaan high performance -asetus antaakin docked-moodissa 810p-reson. Eli pienempi ero, mitä väitin.  

Kuvat eri moodeista (otettu Switch Litellä):

Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 21.10.2020 12:36 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3680 : 21.10.2020 16:57 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Jännä, että edellisessä genissä valitettiin, kun Gearsit ja Killzonet on harmaita, ruskeita ja synkkiä.

Nykyään valitetaan Fortniten värikkyydestä.

Yhteistä on, että aina pitää valittaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3681 : 26.10.2020 03:29 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Eipä oikein jaksanut Pokémon Sword kiinnostaa. Tavallaan suunta on oikea, mutta pelistä paistaa silti tietynlainen vanhanaikaisuus etenkin aluesuunnittelussa. Pelin huonoin puoli on kuitenkin köyhä hirviövalikoima ja tylsät jättipokémonit, jotka eivät erityisemmin hetkauta suuntaan tai toiseen. Tiesin, mitä todennäköisesti oli luvassa, mutta onhan tämä sarja myös ihan kaavoihin kangistunut.

« Viimeksi muokattu: 26.10.2020 03:37 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3682 : 29.10.2020 10:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hyrule Warriors: Age of Calamityn demosta pelasin kaiken mahdollisen ja vielä vähän sen päälle!

Otetaanpa haukut ensin pois alta: teknisesti peli (tai ainakaan tämän demon versio) ei ole kovin vakaa. Välillä ruudunpäivitys tippuu diashowksi, kun räjäyttää ruutitynnyrin ja sen ympäriltä rakennuksia ja kasan Moblineita. Kolmessakympissä pysytään lähinnä silloin, kun samoaa yksin kentän ulkolaitoja. Peli kyllä on tyylillisesti paljon parempi kuin mikään aiempi Hyrule Warriors -peli, mistä on kiittäminen että Nintendo on ilmeisesti antanut assettinsa Koei Tecmon käyttöön.

Siitä päästäkin siihen, miten kiehtovaa pelkkä alueilla kiertely BotWin vetovoiman takia on: kylät, rakennukset ja puistot on mahdollista nähdä ennen sotaa, ennen romahdusta. Esimerkiksi Lon Lonin farmi seisoo juuri siellä, missä sen pitääkin ja täydessä loistossaan.

Ainakin päätehtävissä Koie Tecmo myös antaa pelaajalle hulppeasti lisäaikaa kierrellä kentissä, eikä kokoajan joku ole huutamassa apua. Näin sen tulisi ollakin. Pistäkää kernaasti hahmoja kehittäviä, pienien alueiden erikoistehtäviä aikarajoilla, mutta pitäkää päätehtävien suuremmat kartat juuri tällaisina.

Pelattavuus on tuttua aiemmista osista, mutta Runet tuovat siihen kivan twistin ja ne on sisällytetty peliin ihan fiksusti. Tämä antaa kivasti vaihtelua pelkkien YYYYYY- ja XXXXX-kombojen hakkaamiseen. Enkä malta odottaa, miten esimerkiksi Urbosalla voi pelata.

Kyllähän tätä tulee varmasti pelattua ensi kuun lopussa todella paljon. Co-op-mahdollisuus myös loistava juttu, vaikka en tiedä miten koville se pelimoottorin ajaa. Viikonloppuna varmaan pääsee kokeilemaan ensi kertaa kunnolla sitä tässä demossa.

Ja voi ei... aloin jo etsimään niitä perkuleen Korok-siemeniä! Tähän mennessä löydettynä kymmenkunta.  :)


« Viimeksi muokattu: 29.10.2020 10:36 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3683 : 30.10.2020 01:25 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Latasin tuon Control-pelin demon switchille. Kyseessä on siis pilvipalvelun kautta toimi jööti ja odotukset olivat niin pohjalla kuin olla ja voi.

Itse pelistä nyt voi olla mitä mieltä tahansa, mutta olen täysin kuin puulla päähän löyty kaikesta muusta. Suorastaan taikuutta. Peli toimi loputtomati paremmin kuin PS4 ja Xbox-versiot, jotka olivat hidastelevia diaesityksiä. Performance modella 60fps ja toisella modella 30fps tray racingillä. Eniten hämmästytti input lagi. Tai oikeataan sen puute. Odotin sekunnin viiveellä tapahtuvaa liikettä, mutta en käytännössä erota juuri mitään, mitä ei lähes kaikissa 3rd-person peleissä muutenkin olisi luonnostaankin. Jos en tietäisi, että peli pyörii striimininä, niin en olisi ikinä arvannut.

Olen aina ollut äärimmäisen skeptinen kaikenlaisten tällaisten suhteen. Mutta pakko myöntää.. Ehkä MS oli sittenkin oikeassa, että tässä pilvpelaamisessa voi olla tulevaisuutta. Mikä estäisi tuomasta Switchille käytännössä mitä tahansa tällä tavalla, jos ei muuten ole teknisesti mahdollista? Onko tässä jotain uudenlaista tekniikkaa käytössä, kun Stadiallakin se pelaaminen on perseestä, vai mitä ihmettä. Harmi että itse peli ei voisi paljoa vähempää kiinnostaa. Muussa tapauksessa olisin varmaan ostanut koko version ihan tieteelliseksi testiksi.


« Viimeksi muokattu: 30.10.2020 01:54 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3684 : 01.11.2020 18:15 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Olisi mielenkiintoista tietää mistä jakavat tuota "could controllia". Siitähän se kiinn kuitenkin lopulta on. Jos palvelimet on lähellä, homma toimii kuin rasvattu, mutta ala nyt jenkeistä jotain streamaamaan, niin onnea sille.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3685 : 02.11.2020 10:50 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Hyvä pointti, enkä ajatellut asiaa ollenkaan. Pelihän on suomalaisen Remedyn tekemä, joten voi olla servut hyvinkin lähellä. Toisaalta reddit oli ihan täynnä positiivisia kokemuksia pelistä ympäri maailmaa, joten kiinnostaisi tosiaan tietää, että miten ovat toteuttaneet homman. Joka tapauksessa selkeästi paras cloud-kokemus aivan heittämällä, mitä olen itse päässyt kokeilemaan. Huvittavaa että Control on striimattuna huomattavasti parempi kokemus kuin natiivisti Pleikkarilla pelattuna.

Ilmeisesti Capcom on kiinnostunut tuomaan Resident Evil 3 remakenkin pilven avulla Switchille ja Resident Evil 7 taitaa olla jo japanilaisille, joten mielenkiinnolla jään odottelemaan parempia pelejä testattavaksi.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3686 : 02.11.2020 12:09 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuskimpa mikään pilvipelipalvelu on toteutettu yhdellä nodella. Aina varmasti joku globaali CDN edessä. Tiedä vaikka tuo Control palveltaisiin Googlen Haminan salista Suomalaisille. Xboxin pilvipalvelua en ole saanut vielä toimimaan ja se melko varmasti Azuren päällä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3687 : 02.11.2020 14:06 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Oli pakko käydä vähän vilkasemassa mikä on homma nimi ja portin on tehnyt kehittäjä nimeltä Ubitus. Jos ymmärsin oikein tarjoavat alustan pilveen. Eli news flash, markkinoilla on uusi "pelilaite" Ubitus GameCloud! ;D
Ubitus GameCloud. World most scalable and flexible end-to-end cloud gaming system.
Aivan kuin Stadia, mutta bisnes on B2B. Eivät brändää sitä, toimivat taustalla ja ovat todennäköisesti tehneet diilejä kaikkien suurien pilvitarjoajien kanssa. Aika erikoinen veto.

Ja kun tätä ajattelee, sehän on aika nerokasta. Google, M$ (sori MS) ja Amazon (kyllä sekin sieltä tulee) ovat aikalailla naitettuja omiin pilviympäristöihinsä. 3rd party voi rakentaa oman alustan niin että se toimii joka palvelimella ja myydä sitä muille. Kattavuus on ihan eri tasolla kuin yksittäisillä toimijoilla. Lisäksi skaalautuvuus on eri luokkaa, koska jos joku on ruuhkainen, voi heittää kokonaan toiselle pilvelle. Vaikka joo, sitten kun pelaajia on enemmän, silloin sujuvuus oikeasti testataan.

Saa nähdä tuleeko näitä lisää. Voisi kuvitella että tulee ja tämä voisi jakaa koko alan kortit kovemmin sekasin mitä heti uskoisi. Mitä jos EA tekisi oman pilvialustan ja jakaisi kaiken sitä kautta? Tai Ubisoft? No, vielä täytyy odottaa käytännön suorituskykyä. Yli vuoden vanhan pelin demo ei välttämättä vielä kerro sitä mihin rasitukseen uusi Cod pilven laittaisi.


Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3688 : 02.11.2020 14:10 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
M$ (sori MS)

Moden voimalla offtopicciin, mutta tämä nyt ei ainakaan tullut selkärangasta ja veikin moninkertaisen ajan kuin esim. kirjoitusasun korjaaminen. Sanonpa vain. :b
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3689 : 02.11.2020 14:20 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
M$ (sori MS)

Moden voimalla offtopicciin, mutta tämä nyt ei ainakaan tullut selkärangasta ja veikin moninkertaisen ajan kuin esim. kirjoitusasun korjaaminen. Sanonpa vain. :b
Joo ei, nyt halusin vain hiukan vittuilla takasin, kun sattui muistiin että se jotain niin paljon häiritsi :) Siis sanonpa vain jos se jäi epäselväksi, kun sitä offtopicilla ihmetellään :)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 118 119 120 121 122 [123] 124 125 126 127 128 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines