Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 108 109 110 111 112 [113] 114 115 116 117 118 ... 141
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1076647 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3360 : 27.12.2018 14:17 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Joulupukki toi Xbox One X:n. Asensin siihen Halo Master Chief Collectionin. Tätähän on aika paljon rukattu ja korjattu. Halo 2 on maistunut melko hyvälle välipäivinä. Pitää varmaan Halo 5:nkin iskeä laitteeseen jossain vaiheessa. Tuli tuota moninpeliä pelattua yllättävän paljon jokunen vuosi sitten, mutta poistin sen sitten kun se kahmaisi melkein puolet kovalevystå.

Forza Horizon 4 -demo piti toki myös ladata ja vissiin se on pelikauppaan lähdettävä. Ei ollut hullumman näköinen 4K:na tämä.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3361 : 27.12.2018 15:18 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW ADOM:ia eli Ancient Domains of Mysteryä on tullut nyt pelattua ~400h tässä talvella. Kyseessä on siis 25 vuotta vanha peli, josta monet nykyiset roguelike-pelit ovat ottaneet vaikutteita. Uusi (2015) deluxe versio sisältää ASCI grafiikan lisäksi myös spritet. Muilta osin ei isompia muutoksia ole tullut. "Normi"-version saa ilmaiseksi, jos kiinostaa kokeilla.

https://www.adom.de/home/index.html
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3362 : 27.12.2018 18:58 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili
Forza Horizon 4 -demo piti toki myös ladata ja vissiin se on pelikauppaan lähdettävä. Ei ollut hullumman näköinen 4K:na tämä.

Gigantista 37.95e
https://www.gigantti.fi/product/gaming/pelit/pelien-ennakkomyynti/XONEFORZAH4/forza-horizon-4-xone
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3363 : 28.12.2018 18:34 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Joulupukki toi Xbox One X:n. Asensin siihen Halo Master Chief Collectionin. Tätähän on aika paljon rukattu ja korjattu. Halo 2 on maistunut melko hyvälle välipäivinä. Pitää varmaan Halo 5:nkin iskeä laitteeseen jossain vaiheessa. Tuli tuota moninpeliä pelattua yllättävän paljon jokunen vuosi sitten, mutta poistin sen sitten kun se kahmaisi melkein puolet kovalevystå.

Forza Horizon 4 -demo piti toki myös ladata ja vissiin se on pelikauppaan lähdettävä. Ei ollut hullumman näköinen 4K:na tämä.

Kannattaa Combat Evoledia myös kokeilla netissä, olen nyt täysin hurahtanut peliin. Halo: CE on mekaniikoiltaan yksinkertaisesti paras räiskintä, mitä olen pelannut. Paljon parempi peli kuin Halo 2. Ja minä elin ja hengitin tuota peliä aikoinaan - ryssin samalla lukion ja ylioppilaskokeetkin, koska en muuta tehnytkään, kuin hinkkasin Halo 2:sta.

Combat Evolvedissa ampuminen on äärettömän palkitsevaa ja hahmo on juuri sopivan raskas. CE:n jälkeen Halo 2 tuntuu kuin leijailisi jossain kuussa. Skill ceiling on myös paljon korkeampi ja syvyyttä löytyy enemmän. Olen katsellut Ogre2:n striimejä, ja ällistyn joka kerta, mitä kaikkea pelissä voi tehdä.

Fysiikat ovat myös siitä ainutlaatuiset, että aseita voi räjäytellä kranaateilla ympäri kenttää. Esimerkiksi momenttumin kääntävän (Halo is a momentum game!) raketinheittimen voi saada itselleen heittämällä toiselta puolelta kenttää millintarkan kranaatin, joka räjähdyksen voimasta lentää suoraan kouraan. Tässä pätkässä Ogre2 räjäyttää raketinheittimen itselleen, ottaa sen kiinni ilmasta ja ampuu vastustajan saman ilmalennon aikana.

Muutenkin noiden ns. power weaponien hallinta tuo oman sävynsä peliin. On helvetin kuumottavaa, kun näet pelikellosta, että raketinheitin on juuri respannut (tämä tapahtuu 2 min välein), eikä asetta näy missään. Tai kun itse saat raketinheittimen ja heti perään näkymättömyyden. Tällä kombolla voidaan kääntää peli vielä ympäri. Kaiken kaikkiaan Combat Evolvedin 2vs2 on yksi kuumottavimpia pelikokemuksia, mitä olen kokenut. Parhaan kokemuksen takaa tietenkin se, että pelaat kaverin kanssa split screeniltä muita vastaan.

Ei peli silti täydellinen ole, koska respasysteemi on uskomattoman huono, ellet ole eliittipelaaja. Moninpeli on optimoitu 2vs2-peleihin (OG Xboxilla aika harva pääsi pelaamaan peliä lanissa useammalla pelaajalla), joten 4vs4 on välillä kaoottista riehumista, koska respat määräytyvät tiimipelaajan mukaan. Voit siis respata suoraan vastustajan eteen, kranaatin päälle tai vastustaja voi jättää tiimistä yhden pelaajan henkiin ja respatappaa viereen ilmestyvät pelaajat uudestaan ja uudestaan.

2vs2:ssa respasysteemi ei ole lähellekään yhtä huono, koska eliittipelaajat osaavat määritellä olinpaikallaan alueen, johon kaveri tulee respaamaan. Respasysteemiä varten on olemassa oma nettisivu, josta pystyy opettelemaan, miten respapaikat määräytyvät. Peliin tulee ihan uudet mindgamet, kun joudut miettimään minne respaat kaverisi - vastustajien miettiessä samaa. Itse en ole jaksanut noita respasysteemejä kuitenkaan opetella, menee turhan autistiseksi.

Mutta joo, ajatus alkaa harhailemaan enkä jaksa listata kaikkia niitä syitä - joita tulee sitä enemmän esiin, mitä enemmän peliä pelaa - miksi Combat Evolved on vanhentunut kuin hyvä viski. Ei huonosti peliltä, joka käytännössä mullisti konsoliräiskinnät 17 vuotta sitten.

Legendaarinen peli.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3364 : 29.12.2018 18:49 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Pitänee ottaa sitten CE:kin testiin. Eipä ole oikeastaan tullut edes mieleen sitä kokeilla, kun Halo 2 on vaan ollut niin ilmiselvä valinta.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3365 : 29.12.2018 19:24 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Pitänee ottaa sitten CE:kin testiin. Eipä ole oikeastaan tullut edes mieleen sitä kokeilla, kun Halo 2 on vaan ollut niin ilmiselvä valinta.

Muutama vinkki vielä peliin:

- Pisla on tärkein ase ja assault rifle kannattaa vaihtaa siihen 99% ajasta: kolme pääosumaa tappaa shieldillisen pelaajan tai vaihtoehtoisesti kaksi osumaa ruumiseen + lopuksi pääosuma
- Bullet magnetismin takia kannattaa ampua vähän pään yläpuolelle
- Kaukaa ampuessa pitää tähdätä hieman ennakoivasti liikkuvaan kohteeseen
- Aseet kannattaa tietyissä tilanteissa ladata ”backpack reloading” glitchillä: ladatessa painetaan kaksi kertaa latausnappia ja vaihdetaan toiseen aseeseen, jolloin ladattavan aseen lipas vaihtuu, vaikka se ei ole käytössä (kätevä etenkin sniperia tai raketinheitintä ladatessa)
- Kun lataat aseen painamalla latausnappia kahdesti, voit heittää kranaatin samalla, jolloin saat pidettyä paineen yllä etkä ole ladatessa täysin kuolevainen
- Tikkaat kannatta nousta painamalla hyppyä niiden vieressä, jolloin voit nousta tikkaat vaikka takaperin ja katsoa samalla selustaa
- Tippuessasi korkealta, paina kyykkynappia juuri ennen maahantuloa, mikä pienentää otettua damagea
- Voit tehdä kaksi peräkkäistä melee-lyöntiä painamalla kombon melee, kranunheitto, melee
- Kun otat näkymättömyyden, ammu assault riflellä kerran, jolloin näkymättömyys aktivoituu nopeammin
- Pistä mieleesi power weaponien ja power uppien olinpaikat ja respausajat


« Viimeksi muokattu: 29.12.2018 19:30 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3366 : 30.12.2018 10:59 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Shadow of the Colossus. Jumalauta miten komea peli. Ja ne musiikit. Miksi en tajunnut kokea tätä jo Ps2:lla?

Mutta herää kysymys, että oliko hevosen ohjaaminen yhtä perseestä jo originaalissa? Tankillakin on helpompi kääntyä.
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3367 : 02.01.2019 13:21 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Shadow of the Colossus. Jumalauta miten komea peli. Ja ne musiikit. Miksi en tajunnut kokea tätä jo Ps2:lla?

Mutta herää kysymys, että oliko hevosen ohjaaminen yhtä perseestä jo originaalissa? Tankillakin on helpompi kääntyä.

Jos tykkää 15fps peleistä, niin kannattaa kokea mielummin PS2:lla.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3368 : 02.01.2019 17:39 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kaivoinpa Donkey Kong Country Returnsin Wiille esiin ja aloin pelaamaan ekstrakenttiä. Voiko joku kertoa, mitä teen väärin, kun etenkin autonrenkailla en saa tuota korkeaa hyppyä tehtyä luotettavasti, vaan usein jää normaaliksi loikaksi? Laitan A:n pohjaan ilmassa, kuten käsittääkseni pitäisi, mutta ei helvetti, aivan random tuleeko korkea loikka vai ei. Muistan, että en saanut sitä ennenkään aina luotettavasti toimimaan, mutta nyt tuntuu vielä vaikemmalta.

On muuten kyllä edelleen maistuva peli, mutta eipä noita ekstrakenttiä kauaa jaksa pelata, jos ei saa tuota toimimaan 100%
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3369 : 04.01.2019 12:52 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Aloitin välipäivinä vihdoin Switchillä Okamin, ja nyt ensimmäisen seitsemän pelitunnin jälkeen voin varovaisesti pelistä jotain sanoakin. Ainakin sen, miten leukoja pudottavan kaunis seikkailun graafinen tyyli on! 12 vuotta mittarissa, ja peli näyttää jopa Wind Wakeria ajattomammalta, HD-resoluution vielä pudottaessa viimeisen kirsikan tämän silmäkarkkikakun päälle.

Okami vaikuttaa pistävän myös tyylikkäästi nippuun pelimekaniikaltaan kaikki ennen Breath of Wildia ilmestyneet 3D-Zeldat, joista peli ammentaa kumartaen vaikutteensa. Ja koska pelissä pelataan sudella, löytyy verrokiksi Twilight Princess, joka on suttuinen, ruskealla paletilla päällystetty mikrojämä Hideki Kamiyan peliin verrattuna. Pelimaailmaan taikasudilla jälkensä jättäminen on tyydyttävää, ja kauniissa ympäristöissä sen ja vihollisten kurmotuksen myötä tapahtuvat muutokset ovat palkitsevia samoissa määrin kuin ne ovat vaikkapa Majora's Maskissa.

Nyt pelkään hullunkurisesti sitä, että peli on liian pitkä, kuten se monien mielestä onkin. Näin alkyvaiheessa hymyilyttää, sillä pelaan niin Zeldamaista peliä, etten paikoitellen voi uskoa sitä todeksi – eikä tämä ole pelkästään sielutonta apinointia, sillä vertauksista huolimatta peli omaa lämmintä viehätysvoimaa omasta takaakin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3370 : 04.01.2019 12:59 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Nyt pelkään hullunkurisesti sitä, että peli on liian pitkä, kuten se monien mielestä onkin. Näin alkyvaiheessa hymyilyttää, sillä pelaan niin Zeldamaista peliä, etten paikoitellen voi uskoa sitä todeksi – eikä tämä ole pelkästään sielutonta apinointia, sillä vertauksista huolimatta peli omaa lämmintä viehätysvoimaa omasta takaakin.

Itse pelasin tämän kanssa aikanaan kahdessa osassa. Osittain intin vuoksi tuli pitkä tauko, ja palasin pelin jälkeen uusin silmin sitten hieman myöhemmin. Mitta riippuu kyllä ihan siitä, kuinka viimeisen päälle maailmaa lähtee koluamaan, eikä tämän vaikkapa BotW:iin laittamiesi tuntien rinnalla pitäisi olla juuri mitään. :b Vahva suositus, että nautit vain matkasta ja mieluummin preferoit tarinaa keräilyn sijaan, jos tuntuu aika olevan kortilla. Okami on ehdottomasti läpäisyn arvoinen.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3371 : 04.01.2019 13:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Näin ajattelin tosiaan tehdä, eli seuraan aika lailla suoraan pääjuonta sivupoluille eksymättä. Joskus ennen olisin varmaan jäänyt jokaiseen lokaatioon hinkkaamaan kaikki pienetkin jutut valmiiksi, mutta siitä tavasta eroon pääseminen oli peleistä nauttimisen kannalta VALTAVA juttu minulle.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3372 : 04.01.2019 20:57 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Luulen, että Ōkami tuntuu monien mielestä venytetyltä/raskaalta juuri siksi, koska sen tarina koostuu melko pitkistä "story arceista". Niitä on siis muutama, mikä saattaa antaa tunteen siitä, ettei peli pääty koskaan. Liittyy kai jotenkin siihen kerrontatyyliin, jota näkee monissa japanilaisissa animaatioissa.

Itselläni menee Ōkamin läpäisyyn yleensä se 25-30 tuntia. Yksi niistä peleistä, jotka pelaan läpi muutaman vuoden välein. Ōkamidenista sen sijaan en tykännyt, joskin se OST on lähes Ōkamin vastaavanlaisen veroinen.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3373 : 05.01.2019 07:46 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse muistan okamista vain sen, että jälkimmäisellä puoliskolla peli alkoi kierrättämään pomo matseja jonka takia se alkoi tuntumaan venytetyltä.
Tekisi silti mieli ostaa uudestaan switchille kun alunperin pelasin wii version joka ei erityisen nätiltä näytä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3374 : 05.01.2019 23:12 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Fitness boxing (switch)

Tätä on tullut nyt pelattua viisi päivää putkeen joka on jo pieni ihme kun kuntoilu ei muuten kiinnosta ollenkaan. Toki kesällä fillaroin joka paikkaan ja talvisin kävelen, mutta se on sitä hyötyliikuntaa.
En minä liikuntaa harrasta pelkästään liikkumisen takia.
Tätä on kuitenkin tullut pelattua ja nyt on jopa pieni morkkis kun ryyppäämisen takia menee "kombo" poikki. Pelin kalenteri kun näyttää kuinka monena perättäisenä päivänä on kuntoillut.
Varmasti vaikuttaa sekin kun tästä on 50e maksanut niin pelaamatta jättäminen on rahan heittämistä hukkaan.

Suosittelen kyllä pelaamaan ainakin aluksi niitä yksittäisiä biisejä päivittäisen ohjelman sijaan sillä sitä kautta uusia biisejä ja liikkeitä avautuu nopeammin.
Lyöntien lisäksi löytyy kyyristymiseen perustuvia väistöjä jotka tehdään lähinnä jalkoja joustamalla ja mulla on vieläkin reidet kipeänä eilisen jälkeen :D
Treenaaminen on myös helpottunut huomattavasti enkä edes tiedä mistä se johtuu.
Kahtena ekana päivänä olin ihan loppu 40 min treenin jälkeen ja nyt menee tunti ihan huomaamatta. En kuitenkaan usko, että kunto voi noin paljon kohentua noin lyhyessä ajassa.

Hiki tämän kanssa tulee varsin hyvin sillä 40-50 minuutin treeni sisältää yleensä 1600-1800 lyöntiä ja muut liikkumiset siihen päälle.
Jos kiinnostus herää edes hieman niin eshopista löytyy demo testattavaksi.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3375 : 08.01.2019 13:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Lumines Remastered on hieno, meditatiivinen kokemus – kaikkea sitä, mitä toivoin Puyo Puyo Tetriksen olevan. Sonic Teamin pelimekaniikaltaan lähes täydellinen ja äärimmäisen syvällinen peli kyllä kutsuu välillä neljän pelaajan moninpeliin, mutta samalla se tuntuu hektiseltä ja kiireiseltä, peliltä, jonka kautta vertauttaa itseään muihin. Se ei ole ollut minulle koskaan hyvän puzzle-pelin sokeri.

Kun tarrasin aikoinaan alkuperäiseen Game Boyhin tuijottaen mustavalkoiselta ruudulta alas tippuvia tetriminoja, viehätyin tavasta miten peli ympäröi minut, se loitsi ylleni keskittyneen auran. Tunnuin jatkuvasti pääsevän parempiin ja parempiin pisteisiin. Toki keskustelin joskus isoveljeni kanssa hänenkin pisteistään, mutta kilpailullisuus ei ollut koskaan Tetriksen pääjuju.

Lumines rakentaa tämän varaan; challengessa edetään koko ajan pidemmälle, eikä sama skenaario väreineen ja musiikkeineen kestä kuin korkeintaan muutaman minuutin. Peli lumoaa, rytmi kietoo otteeseensa, ja peli myös tarjoaa yhden tähän asti parhaimmista HD-rumblen käyttökokemuksista. Luminesia pelaa enemmän ajattelematta, intuitionsa varassa. Kokemus ei väsytä, vaan se voimauttaa.

Voin vain toivoa, että monessa paikassa viime vuoden parhaaksi peliksi äänestetty Tetris Effect saapuu muillekin alustoille kuin PS4:lle.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3376 : 11.01.2019 22:40 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Resident Evil 2

30 minuutin 1-Shot-demo meni juuri läpi, ja samat tuntemukset ovat perseessä kuin ensimmäistä kertaa Resident Evil 4:ää pelatessa: tämä peli tulee olemaan legendaarinen.

Kontrollit ovat täydelliset, grafiikat taivaalliset (kunhan ottaa film grainin pois päältä) ja kaikki tapahtuu rivakasti, oli kyse sitten itemien hallinnasta tai ampumisesta / kakkosaseen käytöstä. Ja ne pääosumat, huhhuh!

Mukavana yllärinä peli tukee myös Dolby Atmosta, eli Xbox-pelaajien (jotka käyttävät kuulokkeita) kannattaa hankkia Dolby Atmos for Headphones -appi Xbox Storesta.

Kaksi pitkää viikkoa edessä, niin pääsee uppoutumaan tähän kunnolla.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3377 : 12.01.2019 23:44 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
Resident Evil 2

30 minuutin 1-Shot-demo meni juuri läpi, ja samat tuntemukset ovat perseessä kuin ensimmäistä kertaa Resident Evil 4:ää pelatessa: tämä peli tulee olemaan legendaarinen.

Kontrollit ovat täydelliset, grafiikat taivaalliset (kunhan ottaa film grainin pois päältä) ja kaikki tapahtuu rivakasti, oli kyse sitten itemien hallinnasta tai ampumisesta / kakkosaseen käytöstä. Ja ne pääosumat, huhhuh!

Mukavana yllärinä peli tukee myös Dolby Atmosta, eli Xbox-pelaajien (jotka käyttävät kuulokkeita) kannattaa hankkia Dolby Atmos for Headphones -appi Xbox Storesta.

Kaksi pitkää viikkoa edessä, niin pääsee uppoutumaan tähän kunnolla.
Itsekin käytin mahdollisuuteni tuon parissa, ja voi pojat! Ennakkovarasin koko version heti sen jälkeen.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3378 : 14.01.2019 12:29 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili En edes ole ladannut demoa. Automaattisesti vaan ennakkotilauksessa ollut jo kauan. Ehdottomasti vuoden odotetuin peli itselleni. En oikeastaan tiedä, mitä muuta edes odottaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3379 : 17.01.2019 22:21 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Parhauden kyyneleet vaan valuvat poskille, nimittäin 343 Industries päivitti The Master Chief Collectioniin modernin tähtäyssysteemin - alkuperäinen Legacy-moodi löytyy toki edelleen valinoista. Nyt voi pelata kaikkia Haloja identtisellä ohjauksella.

Ensimmäinen Halokin tuntuu nyt täydelliseltä ohjata, sillä alkuperäisessä pelissä vertikaalinen tähtäysnopeus oli hieman hitaampi kuin horisontaalinen tähtäysnopeus. Tämä vaikeutti etenkin sniperilla ampumista. Marraskuun päivitys lisäsi myös peliin ajan, joka on pelissä elintärkeä. Ennen tätä pro-pelaajat joutuivat katsomaan aikaa erillisestä kännykkäsovelluksesta. :lol:

Yksinpelikampanjaan lisättiin uusimmassa päivityksessä myös lisää skulleja, joilla voi vaikeuttaa peliä eri keinoin. Pelistä löytyy myös score ja time attack modet, eli tulen pelaamaan tätä peliä hautaan asti.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3380 : 23.01.2019 07:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Switchin uutiskanavalle pomppasi pari päivää sitten artikkeliksi naamioitu mainos otsikolla "15 Rogue-likea, jotka tulet vielä ostamaan". No ei ihan, mutta melkein kuitenkin.

Löysin sieltä oitis kaksi mielenkiintoista peliä: Wizards of Legendsin ja Caveblazersin. Ensiksi mainittua jään odottamaan alennusmyynteihin, mutta vasta julkaistu Caveblazers oli pakko ostaa, vaikka pelattavasta ei todellakaan ole hetkeen pulaa.

Peli on sekoitus Spelunkya (jota en ole pelannut), Dead Cellsiä, Enter the Gungeonia ja onpahan siinä havaittavissa vähän Minecraftinkin henkeä. Parasta on kuitenkin co-op, joka on toteutettu täydellisesti, sillä dynaaminen split screen jakautuu puoliksi aina, kun pelaajat eksyvät toisistaan, ja kuva sulautuu takaisin yhtenäiseksi heti, kun ympäri käydään ja yhteen tullaan. Tämän genren peliin jaetun ruudun co-opia ei enää voisi paremmin toteuttaa, josta annan valtaisat pisteet.

Rogue-like-tyyliin Caveblazers näyttää tissiposkipelaajalle kaapin paikan. Jo kaksi ensimmäistä tasoa tuottavat vaikeuksia, ja niitä seuraava bossi voi olla mitä vain valtavan hämähäkin ja pahaksi muuttuneen Tetris-palikan väliltä. Emme ole päässeet vielä kolmostasoa pidemmälle, mutta hinku yrittää vielä "yksi kerta" on suunnaton. Jokaisella kerralla kartuttaa ns. pistekassaa, joka avaa uusia perkkejä ja kuteita pelaajalle. Näin syntyy tunne progressiosta, vaikka pelaisi kuinka huonosti.



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3381 : 01.02.2019 23:58 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili RDR2



Hieno peli kaikin puolin, mutta aivan helvetin buginen ja paskasti tehty. Peli kärsii todella usein open world peleille tyypillisestä epätarkkuudesta ohjauksen kanssa. Pikkutarkkoja juttuja ei vaan pysty mitenkään hoitamaan pelissä. Monesti joku laatikko pitäisi avata, mutta hahmo ei vaan suostu kävelemään laatikolle niin että saisi sen neliöllä avattua. Sama sen saatanan hevosen kanssa. Kuljetin pelin kalleimmat vaunut kartan toisesta päästä ostajalle ja noin puoli senttiä ennen latoon ajamista yksi neljästä hevosesta hipaisee ladon ovea ja pääse jollain Rockstarin logiikalla vapaaksi. Vaunuista juntteinari maksaakin enää 25 usd. Sitten yhden boynty hunter -tehtävän suorittamiseen meni potion x 10 ja lipas jos toinenkin, vihdoin ja viimein kun olen saanut vihut lahdattua ja pääjehun raahattua takaisin sheriffin toimistoon ja palkan saatuani päätän hypätä hevosen selkään, mitä tekee Arthur Morgan? Hyppää ohi ajavan hevoskärryn kyytiin 10 sheriffin edessä ja minut lahdataan alle viidessä sekunnissa seulaksi. Palkka + hilut päälle meni kuollessa.

Jotenkin naurattaa tuo kuinka huono ohjattavuus pelissä paikoitellen on. PC:llä tuskin samaa ongelmaa nähdään.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3382 : 02.02.2019 08:18 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili ^ Perus rockstar ohjaus. GTA 5 on ihan samanlainen ja siksi mua huvittaakin kun monet arvostelijat on tuota ohjauksen kankeutta puolustelleet sillä, että se on realistisempi koska Arthurilla on niin painavat vaatteet ja aseet.
Samalla unohdetaan, että gta oli samanlainen jo viisi vuotta sitten. Itselle ohjaus ei tuottanut ongelmia juuri tuosta syystä kun olen gta onlinea pelannut kaikki nämä vuodet.
Homma myös helpottuu huomattavasti kun pelaa kaikki räiskimiset ja sisätiloissa kulkemiset first person moodissa ja käyttää third personia lähinnä maisemien fiilistelyyn.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3383 : 02.02.2019 12:54 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Rockstarin pelien ohjaus ja pelattavuus on ollut aina jotain ihan uskomatonta roskaa, että ei pitäisi tosiaan tulla yllätyksenä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3384 : 02.02.2019 14:40 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili No toki kokemukset GTA:sta oli alla, mutta 2019 ja tyyliin maailman kallein peli? Niin eikö voisi palkata edes yhtä halpaa intialaista miettimään kuinka pelattavuudesta saisi sujuvan. Mikä vittu siinä on niin vaikeaa? Tuntuu ettei ihmisillä ole tarpeeksi kunnianhimoa, aina tehdään keskinkertaista vaikka kykyä olisi tehdä priimaa. Rajoittaako PS4 vanha rauta ja tallennuskapasiteetti?

Kaikesta huolimatta on tuo itselle ainakin pirun kova peli ja jonka ääreen on tullut aina työpäivän jälkeen uppouduttua tunneiksi. Mieletön määrä pieniä yksityiskohtia. Metstästys ja kalastus tehty hyvin, pokerissakin oli haastetta ja vaikuttivat ihan ok boteilta vihut kun nopeasti 10 kättä pelasin.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3385 : 04.02.2019 11:16 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
No toki kokemukset GTA:sta oli alla, mutta 2019 ja tyyliin maailman kallein peli? Niin eikö voisi palkata edes yhtä halpaa intialaista miettimään kuinka pelattavuudesta saisi sujuvan. Mikä vittu siinä on niin vaikeaa? Tuntuu ettei ihmisillä ole tarpeeksi kunnianhimoa, aina tehdään keskinkertaista vaikka kykyä olisi tehdä priimaa. Rajoittaako PS4 vanha rauta ja tallennuskapasiteetti?

Siis Rockstarin työntekijäthän veti yötä päivää pelin äärellä (huhut kertoo joistain 12h päivistä, mikä on omanlaistaan hölmöyttä.) Laiskuudesta on oikeasti turha väkeä syyttää. Ongelmana harvemmin näissä on se, etteikö pelattavuuteen voisi panostaa, vaan kuinka korkealla se on prioriteettina noin lopulta. Hinku simuloida oikeata maailmaa kaiken muun ohi aiheuttaa juuri moisia ongelmia. Pikatestauksen perusteella suurin ongelma on lähinnä se, että on ollut pakko laittaa piiiiiitkiä animaatioita joka ikiseen asiaan, mikä saa pelin tuntumaan huomattavasti kankeammalta kuin sen tarvitsisi olla. Esimerkiksi simppelissä loottaamisessa on pitkä animaatio vrt. melkein mikä tahansa muu peli, missä moinen olisi täysin välitöntä.

Ison budjetin peleissä tunnutaan arvostavan "realismia" kun taas pienemmän budjetin peleissä saattaa paradoksaalisesti olla jopa etuna, ettei ole aikaa eikä rahaa tehdä kalliita pitkiä animaatioita ymv.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3386 : 04.02.2019 11:38 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3387 : 05.02.2019 11:25 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili
No toki kokemukset GTA:sta oli alla, mutta 2019 ja tyyliin maailman kallein peli? Niin eikö voisi palkata edes yhtä halpaa intialaista miettimään kuinka pelattavuudesta saisi sujuvan. Mikä vittu siinä on niin vaikeaa? Tuntuu ettei ihmisillä ole tarpeeksi kunnianhimoa, aina tehdään keskinkertaista vaikka kykyä olisi tehdä priimaa. Rajoittaako PS4 vanha rauta ja tallennuskapasiteetti?

Siis Rockstarin työntekijäthän veti yötä päivää pelin äärellä (huhut kertoo joistain 12h päivistä, mikä on omanlaistaan hölmöyttä.) Laiskuudesta on oikeasti turha väkeä syyttää. Ongelmana harvemmin näissä on se, etteikö pelattavuuteen voisi panostaa, vaan kuinka korkealla se on prioriteettina noin lopulta. Hinku simuloida oikeata maailmaa kaiken muun ohi aiheuttaa juuri moisia ongelmia. Pikatestauksen perusteella suurin ongelma on lähinnä se, että on ollut pakko laittaa piiiiiitkiä animaatioita joka ikiseen asiaan, mikä saa pelin tuntumaan huomattavasti kankeammalta kuin sen tarvitsisi olla. Esimerkiksi simppelissä loottaamisessa on pitkä animaatio vrt. melkein mikä tahansa muu peli, missä moinen olisi täysin välitöntä.

Ison budjetin peleissä tunnutaan arvostavan "realismia" kun taas pienemmän budjetin peleissä saattaa paradoksaalisesti olla jopa etuna, ettei ole aikaa eikä rahaa tehdä kalliita pitkiä animaatioita ymv.

Noi 12h työpäivät sinänsä ei ole mikään ongelma tai ratkaisu, vaan se juuri mitä itsekin sanoit ettei oikeisiin asioihin ole panostettu. Laiskuudesta syytän edelleen, koska pelattavuuteen ei ole viitsitty panostaa. Tämä ei toki ole työntekijöiden vika, jotka tekevät vain sitä mitä pomo pyytää tai olettaa työntekijöiden tekevän. Tavoiteasetanta on ollut väärä. Hyvin tyypillistä isoissa firmoissa joissa johdolla on hyvin sumea kuva siitä mitä ruohonjuuritason tekeminen on.

Pitää toi Sharkien megapitkä video katsoa kunhan sopiva väli tulee, kommentoin sitten.


« Viimeksi muokattu: 05.02.2019 11:30 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3388 : 10.02.2019 13:05 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Suosittelen hyppäämään mukaan ilmiöön nimeltä Apex Legends, Free to Play Battle Royale (I know) Titanfallin kehittäjiltä, joka ilmestyi yhtäkkiä tyhjästä ja keräsi parissa päivässä 10 miljoonaa käyttäjää.

Tämä tuntuu ensimmäiseltä AAA BR-peliltä. Liikkuminen on sulavaa ja nopeaa, pelissä voi liukua ja kiivetä lähes minne tahansa ja samalla tietenkin ampua. Ampuminen tuntuu todella munakkaalta ja tyydyttävältä, aseäänet saattavat olla jopa genren parasta antia. Erilaisia aseita riittää tusinakaupalla opeteltavaksi. Peli on "hero-pohjainen" Overwatchin tyyliin, eli jokaisella hahmolla on erilaisia kykyjä kuten osittainen näkymättömyys, vihollisten lokaation haistelu ja iso shieldi, jolla voi suojata tiimiään. Oma suosikki tällä hetkellä on Wraith, joka voi osittaisella näkymättömyydellä koukata vihollisten selustaan ja ultimatella teleportata koko tiimin paremmille paikoille. Ja niin tosiaan tässä pelissä pelataan kolmen hengen tiimeillä.

Peli on saanut uskomattoman yksimielistä ylistystä ja heti ensimmäisen matsin jälkeen ymmärsin miksi. Pyörii sulavasti ja nopeasti konsoleillakin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3389 : 10.02.2019 13:18 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili 20h takana ja voin yhtyä edelliseen. Titanfall 2 räjäytti jo tajuntani pelattavuudellaan ja Apex Legends jatka samaa rataa. Respawn Entertainment näyttää jälleen, miten hommat hoidetaan.

Viikko sitten en tiennyt pelin olemmassaolosta ja nyt en mitään muuta pysty edes ajattelemaan. :lol:

EDIT: Niin joo ja noista zoukan mainitsemista peliäänistä. Kannattaa training modessa ottaa Kraber-kiikarikivääri (Legendary-tason droppi pelissä, tappaa yhdestä pääosumasta aina) kouraan ja painaa liipasimesta. Laukaukset kajahtavat kuin ukkonen jossain kanjonissa. Munakkain ase videopelien historiassa.



« Viimeksi muokattu: 10.02.2019 13:39 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 108 109 110 111 112 [113] 114 115 116 117 118 ... 141
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines