Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 104 105 106 107 108 [109] 110 111 112 113 114 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063579 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3240 : 23.03.2018 06:25 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Päivityksen myötä Monster Hunter: World näyttää upealta! Eihän peli ikinä ruma ole ollut, mutta ennen päivitystä tuntui kuin pelaisi paskaisen suihkuverhon läpi - värit olivat utuiset ja kuvasta puuttui terävyys. Nyt väreissä on roppakaupalla kontrastia ja pienet yksityiskohdat näkyvät selvästi. Ruudunpäivityskin on parantunut.

Siellä on myös meneillään event quest, jossa saa keräiltyä tempered elder dragonsien jälkiä. Hoitelin Teostran, jossa oli kyllä jo ihan hyvin haastetta. :lol: Ajatus superaggressiivisesta Nergigantesta saa polvet tutisemaan. Ehdottomasti haastavin monsteri itselleni.

Luojan kiitos peli on jättihitti, mikä takaa sen, että tätä parhautta saadaan vielä lisää.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3241 : 26.03.2018 06:49 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Resident Evil Revelations kuului minulla niihin sarjansa osiin, joita en ollut kokeillut kuin demolla. Revelations kakkosen pelasimme viime vuonna jaetun ruudun co-oppina. Tiesin kuitenkin, että tämä ensimmäinen on hieman erilainen eikä välttämättä pelinä niin hyvä.

Ensin myönteisesti osuu silmiin Revelationsin ulkoasu, sillä ajoittain on vaikea uskoa, että tällä pelillä on 3DS-juuret. Switch-versio näyttää teknisesti hyvältä, vaikka ruudunpäivityksen vakaus ei taida yltää PS4 ja XBox One -versioiden tasolle. Peli on yksin käytävillä käppäillessä yleensä pehmoinen 60 fps, mutta toiminnan yltyessä tai efektien lisääntyessä ruudut puolittuvat.

Pelattavuus ei ole RE6:n kaltaista hullua Red Bull -akrobatiaa, muttei myöskään niin kankeaa kuin vanhemmissa osissa. Kyllä siitä silti kauhua syntyy, kun edestä, takaa ja sivuilta vyöryy harmaita örmyjä kuin suomalaisia tammikuussa. Peli tukee ilmeisesti gyroa, mutta sillä pelatakseen täytyy ottaa Joy-conit käteen tai grippiin, sillä Capcom on ilmeisesti unohtanut tyystin Pro-ohjaimen olemassaolon. Nyyh, miksi pakotatte tällaiseen valintaan?

Näiden osien kehutuin juttu – Raid-moodi – menee myös tutustumiseen. Olen ilmeisesti missannut mitä parhainta yhteistyöviihdettä, jota voi pelata onlinenkin kautta, jos vain Switch-versiossakin löytyy sitä peliseuraa.


Tämän perusteella ostan kyllä Rev. kakkosenkin. Saan pelata sen nyt apuhahmon sijasta pääroolissa ja paremmalla teknisellä toteutuksella kuin X360-version.

Capcom! Eikun kaikki Ressat Switchille. Nelosen peluusta esimerkiksi on vierähtänyt jo yli kymmenen vuotta, vitosen co-op parhaudesta ottaisin hymyillen vastaan hyvän version ja kutonen... Ei kiirettä.




« Viimeksi muokattu: 26.03.2018 06:56 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3242 : 30.03.2018 12:32 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Dead Space tuli korkattua, kun jostain syystä omistan sen digitaalisena Xboxille ja kakkonenkin on tulossa ilmaiseksi Live Gold -tilaajille.

Ensimmäisenä huomio kiinnittyi ääniin, sillä ne on todella hyvin miksattu. Jotenkin hämmentävää, että ikivanhassa Xbox 360 -pelissä on parempi äänimaailma kuin suurimmassa osassa pelaamiani nykypelejä. Esimerkiksi Monster Hunter: Worldissa äänet oli miksattu ennen 2.0 patchia aivan päin persettä.

Toiseksi huomio kiinnittyi tattien deadzoneen, joka on usein yksi vitsaus konsolipeleissä. Tatteja voi hyvin liikutella puoleen väliin ennen kuin ruudulla tapahtuu mitään liikettä. Olo on kuin yrittäisi ohjata jotain pultsaria eteenpäin. Capcom ryssi samalla tavalla Resident Evil 4 HD Editionin ohjauksen laittamalla deadzonet perseelleen, eikä niitä pysty mitenkään säätämään. Deadzonen pitäisi olla joka pelissä nollassa.

Muuten peli vaikuttaa kyllä oikein mainiolta mielenkiintoisine pelimekaniikoineen. Aseilla on äärimmäisen tyydyttävää silpoa vihollisten raajoja irti, vaikka vihut ovatkin geneeristä The Thing -jöötiä. Minkäänlaista kauhuelementtiä tässä ei tosin ole, koska viiden peliminuutin jälkeen tulee selväksi, että jokainen alue toistaa samaa kaavaa: siirry uudelle alueelle, näe vilahdus jostain / kuule jotain epäilyttävää, triggeröi seuraava skriptattu tapahtuma, jokin örkki pärähtää naamalle jostain helvetin ilmastointikanavasta / ikkunasta ja rääkyy rasittavasti.

Tarinaa en jaksanut edes seurata. Yritän nopeasti juosta pelin läpi, että pääsen pelaamaan jatko-osaa, joka on kuulemma genrensä helmiä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3243 : 30.03.2018 21:48 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Taidan olla jonkin sortin poikkeus, mutta pidin ensimmäisestä Dead Spacesta huomattavasti enemmän kuin sen jatko-osasta. Jatko-osassa muistaakseni pakotettiin liikaa juonta ja valmiiksi skriptattuja kohtauksia, vaikka osa näistä olikin kieltämättä ihan siistejä. Pelasin sen tosin joskus vuonna 2012, joten muistikuvat eivät ole enää kaikista kirkkaimmat. Kolmatta osaa tulen tuskin koskaan pelaamaan.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3244 : 30.03.2018 22:52 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Siis eka Dead Space on mestariteos, kakkonen 7/10 putkiräiskintä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3245 : 31.03.2018 10:34 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Jep, ykkönen on ainoa ns. hyvä osa sarjassa, tosin ei sekään nyt mitään maata mullistava, mutta äänimaailma on mahtava. Kakkonen oli muistaakseni rapaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3246 : 03.04.2018 08:18 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jahas, Resident Evil Revelations 2:n Raid-moodi tuntuu kypsäksi paistetulta tuotokselta, verrattuna siihen raakileeseen, minkä Revelations 1 tarjoaa. Ihan kuin pelin sisään olisi kätketty pienenpieni RPG, hahmonkehityksineen ja avautuvine kykyineen. Nyt tiedän, kumpaan Raidiin sijoitan mieluummin pelituntini.

Vaihdoin myös näiden pelien kohdalla Pro-ohjaimen gripissä istuviin joy-coneihin gyro-tähtäyksen vuoksi, eikä sitä päätöstä ole tarvinnut katua. Sniputtaminen kyyryssä hiippaillen ei kovin paljon siistimpää voisi olla, kun mikrosäädöt ristikossa menevät juuri sinne, minne ne komentaa. Tässä hemmotellaan pelaajaa piloille, samalla tapaa mitä Splatoon ja Switchin DOOM on omalla panoksellaan tehnyt. Pro-ohjaimen tukemattomuus jää kuitenkin kauneusvirheeksi, mikä olisi patchattavissa.


« Viimeksi muokattu: 30.04.2018 12:40 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3247 : 03.04.2018 19:55 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Super bomberman R

Tämä tuli pari viikkoa sitten ostettua verkkiksestä 29e hintaan.
Ajattelin, että tämä olisi varsin hyvä peli ryyppy iltaa varten, mutta valitettavasti broidi ei jaksanut kovin montaa matsia pelata.
Onneksi kuitenkin netistä löytyi la-ma välillä seuraa ihan mukavasti. Asiaan vaikutti varmasti se, että peli oli eshopissa tarjolla 25e hintaan.
Luonnollisesti hävisin varmaan 90% matseista, mutta online pelissä häviäminen ei ole koskaan ollut niin hauskaa kuin tässä.
Edes se ei haitannut yhtään, että monessa matsissa oli pienempää tai isompaa lagia joka pahimmillaan aiheuttaa tuntuvaa viivettä ohjaukseen.
Pelaaminen oli vaan niin julmetun hauskaa ja tuota tuli pelattua yhteensä 8-9 tuntia jonka jälkeen iski jo ähky.

Yksinpelikin tuli pelattua kahdesti läpi ja uusin (jo yli 6kk sitten tullut) päivitys lisäsi myös kokonaan uuden maailman pelattavaksi sekä uusia hahmoja kuten silent hillistä tutun pyramidheadin joka voi tappaa vihollisia miekallaan.
Kyllä tämä helposti oli hintansa arvoinen ostos.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3248 : 03.04.2018 22:09 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili En varsinaisesti itse pelannut läpi, mutta osin tyttärelle uusimman Kirbyn. Pelasi parissa päivässä läpi. Siis niin lyhyt ja ylihelppo, ettei mitään järkeä. Muutekin koko graafinen tyyli ihan levotonta tusinatavaraa, kenttäsuunnittelu luokatonta ja 30fps kruunasi kokonaisuuden. Kun puhutaan keskinkertaisuuden huipentumasta, niin uusi Kirby sopii siihen kategoriaan oikein hyvin. Jos pelisi ollut joku 20e halppis indiesetti, niin olisin vielä hyväksynyt. Vaikka onkin suunnattu nuoremmille, niin joku raja silti.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3249 : 05.04.2018 20:43 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Resident Evil VII paukahti heittämällä läpi. Missään vaiheessa ei peli päässyt ihon alle, mikä oli valitettavaa. Ehkä olen vain liian kova jätkä. Ihan ok peli kuitenkin.

No ei vaan, lopetin pelaamisen heti ensimmäiseen tallennuspisteeseen, koska olin aivan paskat housussa. :lol: Ja porukka hokee, että tämä pitää kokea VR-laseilla, kun itse ei pysty edes perusversiota pelaamaan. Jotenkin nämä ensimmäisen persoonan kauhupelit ovat ihan liian intensiivisiä verrattuna The Evil Withineihin ja Dead Spaceihin, jotka eivät tuota mitään ongelmia.

Pitää kokeilla joskus uudelleen, kunhan saan kerättyä itseni.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3250 : 05.04.2018 20:48 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Itselläkin olisi tuo seuraavaksi vuorossa. Toivon, että nämä sateiset paska ilmat jatkuu vielä pari päivää niin ei tule pahemmin valo häiritsemään peli nautintoa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3251 : 05.04.2018 20:48 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
Resident Evil VII paukahti heittämällä läpi. Missään vaiheessa ei peli päässyt ihon alle, mikä oli valitettavaa. Ehkä olen vain liian kova jätkä. Ihan ok peli kuitenkin.

No ei vaan, lopetin pelaamisen heti ensimmäiseen tallennuspisteeseen, koska olin aivan paskat housussa. :lol: Ja porukka hokee, että tämä pitää kokea VR-laseilla, kun itse ei pysty edes perusversiota pelaamaan. Jotenkin nämä ensimmäisen persoonan kauhupelit ovat ihan liian intensiivisiä verrattuna The Evil Withineihin ja Dead Spaceihin, jotka eivät tuota mitään ongelmia.

Pitää kokeilla joskus uudelleen, kunhan saan kerättyä itseni.
Ostin itsekin karvalakkimallina edellispäivänä tietokoneelle. Jo alkupää on ilkeä ja intensiivinen, oma pelaaminen loppui siinä kohtaa kun nousin varsin vieraanvaraisesta ruokapöydästä ylös ja menin väärää käytävää pitkin.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3252 : 05.04.2018 21:30 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Ressa VR:nä on kyllä melkoinen kokemus. Saattaa olla jopa tämän hetken paras VR-peli. Pelailin useina iltoina VR-Ressaa ennen nukkumaanmenoa ja näin jokainen yö unia siitä, enkä hyviä unia :D

Mietin jopa välillä, että miksi teen tätä :D
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3253 : 06.04.2018 16:45 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW RE7 on kieltämättä mainio peli ja haluaisin kovasti itsekin kokea sen joskus VR:nä. Ikävä kyllä peli lässähtää hieman loppua kohden, muttei onneksi erityisen pahasti. Parasta RE7:ssä on ehkä se, miten tuntuvan pesäeron se ottaa näihin toimintapainotteisiin Ressoihin. Suoraan sanottuna menetin toivoni pelisarjan suhteen pelattuani Revelationsin ja RE6:n demon, sillä en oikein tykkää näistä toimintapainotteisista Ressoista. RE4 on ainoa poikkeus, koska siinä rytmitys on luontevaa, tunnelma erinomaista ja lukuisia muita tekijöitä, joiden ansiosta siitä ei voi olla pitämättä. Mielestäni nämä myöhemmät osat kalpenevat sille 100-0.

Tulen silti olemaan aina näiden klassisten Ressojen suosija, minkä ansiosta RE7 varmaan iski lopulta niin hyvin. Ja kun puhutaan ylipäätään omasta mielestäni parhaimmista kauhupeleistä, niin lista pitää sisällään ainakin seuraavat teokset:

  • Silent Hillit 1-3
  • Eternal Darkness: Sanity’s Requiem
  • REmake
  • RE2
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3254 : 07.04.2018 12:55 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Titanfall 2.

Ensimmäinen kerta, kun kosken Respawn Entertainmentin tekemään peliin, ja heti käy selväksi, ettei Call of Duty 4:n tekijöiden rautainen ammattitaito ole vuosien saatossa hävinnyt mihinkään. Missään ei olla tingitty ja kaikki asiat on tehty juuri eikä melkein. Titanfall 2:n pelattavuus on kermaisenpaa kuin yhdenkään aikaisemman konsoli-FPS:n ennen sitä. Oikeastaan kuilu kilpailijoihin on valtava, enkä tiedä, miten pystyn pelaamaan mitään konsoliräiskintää tämän jälkeen.

Xboxin Elite Controller on kuin luotu tätä peliä varten. B:llä hahmo tekee vanquishmaisen slaidauksen ja A:lla hypitään ja tuplahypitään. Kun slaidaus mapataan vasempaan paddle-nappiin ja hyppiminen oikeaan paddle-nappiin, voit poukkoilla vapaasti seinillä ja räiskiä samalla, koska peukalot pysyvät tateilla. Liikkuminen tuntuu täysin intuitiiviselta. Juoksusta voit siirtyä slaidaukseen ja samalla momenttumilla heittäytyä ilmaan, tuplahypätä seinälle juoksemaan ja hypätä sieltä vihollisen niskaan.

Ohjausta voi myös säätää loputtomasti, kuten alla olevasta kuvasta näkee. Miksei kaikissa peleissä voi olla tällaista mahdollisuutta? Kun heität deadzonen nollaan ja löydät oikean sensitivityn, tuntuu kuin ohjaisit hahmoa mielen voimalla. Elite Controllerilla pystyy myös lukittamaan liipasimien liikeradan pienemmäksi (ohjaimen takana on namiskat, joilla tämä tapahtuu siis fyysisesti), mikä nopeuttaa ampumista ja tähtäämistä.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tässä vielä omat asetukseni:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Yksinpeli on myös erinomainen ja se on rytmitetty paljon paremmin kuin esim. DOOM. Aika näyttää kumpi on kirjoissani parempi peli, mutta se on ainakin selvää, että Titanfall 2:n pelattavuus on genrensä uusi kultainen standardi.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3255 : 07.04.2018 21:54 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Titanfall 2 oli kyllä hyvä peli. Tuli myytyä pois aikoinaan kun yksinpeli oli läpi ja moninpeliä jauhoin jo tarpeeksi. Yksinpeli oli kyllä yllättävän hyvä. Pitäisi varmaan joskus tuo Doom hommata ja pelailla läpi.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3256 : 20.04.2018 10:31 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Mad Max tuli pelattua läpi. Olipa keskinkertaisuudessaan paska peli. Käytännössä peli on samaa 15 minuutin pätkän toistoa. Tekemistä riittää, mutta kun se ei ole erityisen haastavaa tai hauskaa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3257 : 21.04.2018 13:50 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Red Dead Redemption. Nopea ensipuraisu. Peli näyttää kertakaikkisen upealta Enhanced-päivityksen ansiosta. Eipä tästäkään voisi uskoa, että kyseessä on vanhempi peli. Maailma on immersiivinen ja Euphoria Engine herättää hahmot henkiin. Peli ei ole vanhentunut päivääkään.

Panzer Dragoon Orta. Tuntuupa virkistävältä pelata näin yksinkertaista peliä pitkästä aikaa! Ortakin näyttää liikkeessä upealta Enhanced-päivityksen ansiosta, vaikka ruutukuvia katsellessa pelin ikä alkaakin näkyä. Kun verkkokalvoille isketään 60 kuvaa sekunnissa, nuorentuu peli silmissä. Näitä vanhoja Xbox-pelejä pelatessa tulee jotenkin kotoisa olo - kuin palaisi takaisin vanhoihin hyviin aikoihin, jolloin kaikki oli yksinkertaista ja helppoa. Kukaan ei ole jatkuvasti tuputtamassa jotain maksullista sisältöä, eikä pelejä ole tarkasti optimoitu koukuttamaan pelaajaa.

Kunpa Sonyllakin näkisivät sen potentiaalin, mikä PS1- ja PS2-pelien emuloinnissa on olemassa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3258 : 22.04.2018 12:22 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Jahas, Resident Evil Revelations 2:n Raid-moodi tuntuu kypsäksi paistetulta tuotokselta, verrattuna siihen raakileeseen, minkä Revelations 1 tarjoaa. Ihan kuin pelin sisään olisi kätketty pienenpieni RPG, hahmonkehityksineen ja avautuvine kykyineen. Nyt tiedän, kumpaan Raidiin sijoitan mieluummin pelituntini.

Pakko sanoa, että en vaan ymmärrä tuota Raid-moden pointtia. Pelasin cooppina varmaan ehkä viitisen tuntia tuota tässä ihan hiljattain ja missään vaiheessa ei pienintäkään haastetta. Ei tuollainen levelöinti ja skillien kehitys nappaa yksinään, kyllä joku haastekäyrä pitäisi olla samalla.

 Loppujen lopuksi kyllästymisen iskiessä googletin pelin tarjoamasta haasteesta (kun nytkin oli koko ajan pelaaminen ollut sitä, että "kyllä se kohta vaikeutuu ja joutuu jo taistelemaan, ihan pakosti jossain vaiheessa se haaste avautuu, eikö?") ja jossain steamin keskusteluissa sanottiin, että käytännössä haaste pitää itse tehdä jättämällä hahmo kehittämättä tai jotain tuollaista paskaa. Sitten poistin pelin. Kyllä haaste pitää suunnitella peliin, ei sitä saa jättää pelaajan käsiin. Se, joka haluaa pelata ilman haastetta, voi valita easyn ja se, joka haluaa haastetta, valitsee oikein toteutetun hardin.
tallennettu
Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3259 : 22.04.2018 13:19 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Mielestäni on uskomattoman tyhmää, että RE5:ssa täydelliseksi hiottu alternatiivinen pelitila, Mercenaries lähdettiin vaihtamaan tällaiseksi erittäin puolivillaiseksi jääneeksi Raid-tilaksi.

Pelimuodosta olisi voinut rakentaa ihan "ok" -tasoisen minirope -elementeillä varustetun koukuttavan kilpailutilan mutta hyvin heikoksi jäi toteutuksen saralla.

Mercenariesin paras puoli oli kerta sen itse pelimoodin sisään istutettu vahva kilpailullinen aspekti: Chainien, respawnien, horde trickereiden ja hidden bonusten sisäistämiseen ja hyötykäytön maksimoimiseen sai nimittäin tuhlattua todella useita erittäin koukuttavia pelitunteja.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3260 : 22.04.2018 14:26 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kyllä. Itse ostin koko pelin raid-moden vuoksi, en kampanjaa edes ajatellut. Pettymyshän se oli.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3261 : 23.04.2018 19:51 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili En viitsi postata hirveää teksti seinää joten kirjoitan lyhyen kuvauksen ja videot löytyy spoilerin takaa.
Nykyisin noihin tulee kirjoitettua teksti valmiiksi joten ne on varsin kompakteja 2-4 minuutin pätkiä.
Se katsokoon jota kiinnostaa. En minä mitään näillä tienaa joten mitään mainostusta tämä ei ole.

Resident evil 7 oli pettymys. Paljon hehkutettu painostava tunnelma oli lähinnä alussa ja siinäkin se johtui outlastista kopioidusta piilottelu ja karkuun juoksu leikeistä.
Eniten kuitenkin ärsytti pieni inventaario ja aivan helvetin hitaasti liikkuva hahmo.

Yonder: The cloud catcher chronicles oli suorastaan terapeuttista pelattavaa parin viikon bayo putken jälkeen.
Ei taistelua, ei vihollisia vaan kauniita maisemia (jos visuaalinen tyyli iskee) ja rentoa puuhastelua. Hintaakin vain hieman yli 7e vielä 26.4. asti.

Rabi-Ribi on oikeasti varsin mainio metroidvania joka on esim steamin foorumeilla ja arvosteluissa kerännyt kehuja.
Peli yhdistää retro graffoilla tehdyn metroidvanian ja bullet hell bossit.

Kaikki pelattu ps4:lla ja kaikki löytyy myös pc:lle. Ressa tietenkin myös boxille.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3262 : 25.04.2018 16:19 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Voi pyhä Sylvi näitä God of Warin grafiikoita. :lol: Aloin oikeasti hykertelemään, koska peli näyttää niin hyvältä. Ajattelin, että Xbox One X:n pelit näyttävät hyvältä, mutta GoW on ihan eri planeetalta. En ole pelannut Horizonia tai uusia Unchartedeja, joten tämä on ensikosketus näihin hunajaisiin graffoihin alustalla. Sonyn 1st party studioiden koodarit ovat kyllä velhoja.

Kaiken huipuksi missaan vielä HDR-setitkin vanhalla plasmallani. Voi vaan kuvitella, miltä tää näyttää niillä teidän OLED:lla.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3263 : 10.05.2018 19:03 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili God of War eteni taas vähän eteenpäin yli viikon tauon jälkeen, eli ei tämä minulle ainakaan mikään jeesuspeli ole.

Souls-sarjasta ja etenkin Resident Evil 4:stä on otettu vaikutteita, mutta pelissä ei ole samanlaista flowta kuin RE4:ssä ja se vääntää asioita liikaa rautalangasta, mikä tappaa oivaltamisen tunteen useasti. Rasittava pikkupentu alkaa vihjailemaan ratkaisuja puzzleihin ennen kuin pelaaja on edes ehtinyt kunnolla tutkimaan uutta aluetta. SHUT THE FUCK UP, BOI!

Taistelusysteemiä on kehuttu, mutta mielestäni se on liian jäykkä verrattuna japanilaisiin peleihin. Mikä siinä on, ettei lännessä osata näitä ikinä tehdä oikein? Ehkä kyse on animaatioista? Vaikea sanoa tarkalleen, mikä tässä mättää. Perusvihollisetkin ovat ainakin tähän asti olleet uskomattoman tylsiä ja mitäänsanomattomia designiltaan.

Grafiikat ovat upeat ja kenttäsuunnittelu on paikoitellen nerokasta. Lataustauot on fiksusti peitetty, mikä luo illuusion, että peli on yhtä putkea ilman taukoja. Vähän kuin katsoisi elokuvaa ilman leikkauksia. Asialla on kuitenkin kääntöpuolensa, koska joudut ”pelaamaan” näiden lataustaukojen aikana, eli toisin sanoen painat tattia eteenpäin samalla kun hahmot kulkevat hitaasti eteenpäin jalan tai veneellä.

Saa nähdä, jaksanko vetää pelin läpi.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3264 : 15.05.2018 11:43 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW PS4:n Racthet and Clank tuli pelattua läpi. En ollut koskaan aikaisemmin pelannut sarjan pelejä ja tuon perusteella en ole kyllä missannut mitään. Olipa keskinkertainen paska, jonka unohtaa saman tien kun lopetti pelaamisen.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3265 : 19.05.2018 06:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kovin usein en päivittele ääneen pelin tarjoaman sisällön runsautta, mutta Hyrule Warriors: Definitive Edition sen todellakin teki; pelissä on satojen, kenties tuhansien tuntien edestä pelattavaa, jos haluaa kerätä ja tehdä kaiken mahdollisen. Absurdia!  :lol:

Mutta miten laadukasta se sisältö sitten on? Dynasty Warriors -tyyli on minulle uutta, ja se vaikuttaa ensipuraisun jälkeen hitusen monotoniselta; peliä voi ainakin alkuvaiheessa pelata melkein autopilotilla. Se ei tarkoita, etteikö vihollislauman pläsäyttäminen superliikkeellä kentän halki tuntuisi makealta. Puolet viehätyksestä rakentuu minulle Zelda-teemasta ja soundtrackista, joka vaikuttaa uskomattomalta. HW fanipalvelee yltäkylläisyyteen asti.

Co-oppaamaan toinen Zelda-fani, ja pelistä tulee varmasti nautittavampi. Kun tunteja kertyy ja pikkujipot avautuvat (kartan kanssa uhkien suuntaan navigoinnissa olen välillä vähän ulallla), voi peli taas Splatoon 2:n tavoin kolahtaa niin lujaa, että hittiä ottaa jo oikeakin elämä.

Teknisesti Definitive Edition vakuuttaa, sillä telakoituna ruudunpäivitys tuntuisi olevan lähempänä kuuttakymmentä kuin alempaa ääripäätä. Teksti on pientä kuin pölynimurikauppiaan työehdoissa, joka korostunee vielä enemmän handheldinä. WiiU-versio näyttää vertailuvideoissa hämärältä, kun uuden version valaistus mukailee miellyttävästi enemmänkin BotW:ia.



« Viimeksi muokattu: 19.05.2018 11:54 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3266 : 21.05.2018 20:44 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Vanquish

Tähän alkuun mietteeni pelistä reilun seitsemän vuoden takaa. On kyllä niin hävettävät edgelord-setit, että pitää ihan laittaa spoilereiden taakse. :lol:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Peli on ladattavissa ilmaisena Xbox Live Gold -pelinä, joten tätä on tullut väännettyä oikein urakalla. Mietteeni nyt? Vanquish on paras third person shooter, mitä olen pelannut Resident Evil 4:n ohella. Pelattavuudeltaan tämä on jotain sanoinkuvaamatonta parhautta. Peliin kiteytyy kaikki, mitä videopeleissä rakastan. Jeesuspeli ja TOP10-kamaa.

Ja vaikka olen jo kyllästymiseen asti jankannut Elite Controllerin eduista, niin kertaan vielä: tämäkin peli nousee toiseen potenssiin, kun saat taka-paddleihin mapattua sliden ja latauksen sekä lukita liipasimet puolitiehen, mikä nopeuttaa ampumista ja tähtäämistä. Ja kun löydät sopivat sensitivity-asetukset, on pelaaminen ihan käsittämättömän tyydyttävää.

Ainoa huono puoli pelissä on se, että joudun hankkimaan peli-PC:n, koska tätä on pakko päästä pelaamaan kunnon resoluutiolla 60fps.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3267 : 21.05.2018 21:48 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli itsekin haettua switchille hyrule warriors tänään ja olin jo unohtanut kuinka julmettu kiire tässä jatkuvasti on johonkin.
En tiedä miten olen tätä wiiu:lla pelannut kun nyt ei meinaa ehtiä edes pöllö patsaiden avulla joka paikkaan.
Olisi myös kiva jos peli jotenkin näkyvästi ilmottaisi, että tiimi kaveri on päässyt päämääräänsä. Tulee siitä se pieni ilmoitus, mutta ei sitä huomaa sen kaiken mäiskeen keskellä.

WiiU:lla tuli eka adventure karttakin pelattua läpi ja dlc ostettua, mutta sen adventure kartat oli jo liian vaikeita. Muistaakseni twilight kartassa ei päässyt paria ruutua pidemmälle ilman A-rankeja ja muutenkin se oli vissiin tarkoitettu jollekkin 100+ tasoiselle hahmolle.
Tässä pitäisi olla kaikki paremmin tasapainossa ja keijut varmasti helpottaa myös.
Saisi nyt ensin tuon legend moodin pelattua ja kerättyä kaikkien sydämet sieltä.

tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3268 : 22.05.2018 06:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Tuli itsekin haettua switchille hyrule warriors tänään ja olin jo unohtanut kuinka julmettu kiire tässä jatkuvasti on johonkin.

Aloin eilen feilata oikealta ja vasemmalta Legends-moodin tehtäviä siksi, että juoksentelin liian innokkaasti kentillä paikoista toiseen aarrearkkujen perässä. Jos jostain asioista en pidä videopeleissä, niin ne ovat juurikin tiukoilla aikarajoilla vaikeutetut tehtävät. Täytyy vaan ottaa hyöty irti mahdollisuudesta lähettää taistelutovereita kentän halki, ja myös kiintopisteeksi Legendsin läpipelaaminen ilman kaiken mahdollisen esiin penkomista ensimmäisellä kerralla. Suurin hauskuus vaikuttaa asustelevan Adventuren kartoissa, ainakin sen perusteella, mitä  olen ensimmäisen alueen tehtäviä kokeillut.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3269 : 22.05.2018 22:24 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili

Aloin eilen feilata oikealta ja vasemmalta Legends-moodin tehtäviä siksi, että juoksentelin liian innokkaasti kentillä paikoista toiseen aarrearkkujen perässä. Jos jostain asioista en pidä videopeleissä, niin ne ovat juurikin tiukoilla aikarajoilla vaikeutetut tehtävät. Täytyy vaan ottaa hyöty irti mahdollisuudesta lähettää taistelutovereita kentän halki, ja myös kiintopisteeksi Legendsin läpipelaaminen ilman kaiken mahdollisen esiin penkomista ensimmäisellä kerralla. Suurin hauskuus vaikuttaa asustelevan Adventuren kartoissa, ainakin sen perusteella, mitä  olen ensimmäisen alueen tehtäviä kokeillut.

Itse keräsin sydämet legend moodissa ihan suosiolla guiden avulla.
Silti pääsi kirosanoja kun pitäisi paria paikkaa puolustaa, tappaa joku gohma toisaalla ja skulltulla pitäisi myös ehtiä hakemaan ja sydän tietenkin on täysin toisella puolella karttaa kiven alla.
Pöllö patsaistakaan ei aina ollut hyötyä ja monessa kentässä niitä ei ollut lainkaan.
Onneksi adventure moodissa sydämet on aina linnoituksissa. Ne kun vallataan muutenkin.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 104 105 106 107 108 [109] 110 111 112 113 114 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines