Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 98 99 100 101 102 [103] 104 105 106 107 108 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063423 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3060 : 08.06.2016 11:01 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
South Park: The Stick of Truthin Xbox 360 -versiota on tullut pelailtua viime aikoina. Ostin pelin joskus ennen joulua Xboxin kauppapaikalta muutamalla eurolla, sillä peli toimii myös Xbox Onella. Hyvin on pyörinyt. Ei minkäänlaista hidastumista, kaatuilua tai muitakaan ongelmia. Pelin ulkoasu on täysin uskollinen sarjan ulkoasulle, mikä miellyttää minun kaltaista South Park -fania. Ääninäyttelijätkin ovat tietysti samat.

Pelissä pelataan naapurustoon muuttavalla uudella muksulla, jonka ulkoasun saa muokata haluamakseen. Heti alussa päästään mukaan sarjasta tuttujen hahmojen leikkiin, jossa haltiat ja ihmiset taistelevat jostain risusta, Stick of Truthista. Pelin edetessä tavataan erilaisten sattumien ja tapahtumien kautta varmaan jokainen South Parkin asukas. Taistelut hoidetaan vuoropohjaisesti. Toistaiseksi kamppailut ovat olleet lähinnä hidaste, eivät este.

Jos sarjassa nähty huumori ja tyyli kiinnostavat, niin suosittelen pelaamaan. Ne ovat ainakin minut saaneet palaamaan pelin pariin ilta toisensa jälkeen. Itse sarjan taso on mielestäni ollut viime vuosina heikompi, mutta Stick of Truth on niin sanotusti iskenyt ja kovaa.

Jonkinlainen jatko-osakin on tulossa. En ole kyllä yhtään perillä siitä, onko suora jatko-osa, vai onko pojilla taas joku uusi leikki.

Stick of Truth on kyllä loistava peli. Uusi osa on tosiaan tulossa nimellä Fractured But Whole (hehe). Leikit jatkuvat, mutta teemana on "Coon and Friends". Kehittäjä on vaihtunut Obsidianista Ubisoft San Franciscoon.

tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3061 : 01.07.2016 14:59 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Onpas taas hiljaista.

Pelailen Dragon Age: Inquisitoria kun sai 9 dollarilla jenkki PSN-storesta. Aikamoisen keskinkertaista paskaa. Saa MasterTK hävetä, kun on joskus mennyt kehumaan tätä. Silti jostain syystä tätä on pelannut eteenpäin ja kai läpikin asti jaksaa vääntää. Kai tämä vähän sama kuin katsoisi jotain 70's Showta telkkarista.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3062 : 01.07.2016 18:27 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Pelasin viikonloppuna VVVVVV:n läpi. Pakkohan tuo oli alle parilla eurolla Steamista ostaa kun kaikki aina ovat tuota kehuneet ja ihan hyvä vain etten tätä enempää siitä maksanut, oli nimittäin mielestäni aika jäätävä pettymys. Okei, pieni indiepeli, mutta kumminkin. Ehkä tällaiset pelit eivät sitten ole minua varten, kun kerran on tottunut FEZin tasoiseen tykitykseen. :(
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3063 : 01.07.2016 19:19 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse olen paukuttanut muutaman päivän tuoreinta project divaa joka julkaistiin japanissa viime viikolla. On se vaan edelleen parasta rytmipelaamista jos tykkää vocaloid musiikista.
Tuohan julkaistiin kahtena pakettina joista molemmat maksaa hieman yli 40e / kpl jos ostaa japsi storen rahakortit play-asiasta. Pelattavaa kuitenkin yli 220 biisiä.

Uusin mirror's edgekin tuli pelattua ja paska se oli. Ykkösestä tykkäsin todella paljon, mutta tässä mentiin metsään.
Tyhjä avoin maailma, pakotettua paskaa taistelua ja paskoja sivutehtäviä. Ei se nätti visuaalinen tyyli ja toimiva parkour peliä pelasta. Lähinnä alkoi vaan enemmän vituttamaan kun pelistä olisi sillä vanhalla kaavalla saanut niin paljon paremman.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3064 : 04.07.2016 00:04 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Tropico 5 (PS4) tuli hakattua läpi. Kirjaimellisesti hakattua. Peliä pelataan japsiropemaisesti X-nappia hakaten. Peli nimittäin kertoo jatkuvalla syötöllä mitä pitää rakentaa, jotta pääsee seuraavaan tavoitteeseen. Ainoa strateginen elementti tulee siitä, ettei noudata aivan kaikkia pelin antamia päämääriä ja osaa asetella sotilaalliset rakennukset rantaan vastaanottamaan jatkuvalla syötöllä hyökkäävät vihut. Ei sillä etteikö peli olisi ollut ihan viihdyttävä. Kevyttä hupia, kun pelasi tehtävän silloin tällöin, mutta mikä siinä on että nykypeleissä pitää kädestä pitäen kertoa kaikki mitä tehdä?
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3065 : 04.07.2016 23:03 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili Ollaan neljävuotiaan tyttären kanssa pelattu maaliskuusta lähtien Zelda: Skyward Swordia. Molemmille oli uusi kokemus ja päätin ihan vain kokeilla mitä tapahtuu jos vähän pelaillaan sitä alusta. Sain pelin emännältä joululahjaksi vuonna 2011, eli ennen kuin tyttö oli edes syntynyt! Meikän backlog on melkoinen.

Tänään sitten kuukausien jälkeen läpäistiin loppuvastus ja olihan se melkoinen seikkailu! Ainakin tyttö on nyt ihan Zelda-fani. Itse en ihan hirveän pulassa ollut missään vaiheessa ja aika "nähtyä" oli kaikki, mutta mukavinta oli pikkuihmisen riemu kun löydettiin salaisuuksia ja tuli isoja hirviöitä ja hauskoja hahmoja ja tilanteita vastaan. Impa ja Zelda olivat hänen mielestään kaikkein kovimmat, vesilohikäärme siellä seuraavana. Eniten ahdisti kun rikottiin Pumpkin-majatalosta kattokruunu ja omistaja suuttui. Oli monta asiaa jotka kantoivat läpi pelin, hahmot ja juonenkäänteet olivat hyvin suunniteltuja. Suomensin siis vapaasti kääntäen tekstit alusta loppuun "voimakkaasti eläytyen".  Melkein joka päivä tässä kevään/kesän aikana pyysi pelaamaan, mutta kun ei vain iskä prkl aina kerkeä töiltään ja se on välillä vähän surullista.

Tämä oli nyt toinen peli jonka olemme läpäisseet yhdessä pelaten. Ensimmäinen oli PS1 Spyro the Dragon, mutta on ne pienen ihmisen aivot jännät sillä hän ei muistanut enää koko peliä. Siitä on nyt jo pari vuotta kun aloitimme sen, ja joskus vuosi sitten läpäistiin.

Onko kenelläkään ehdottaa jotain seuraavaksi peliksi? Itse ajattelin kaivella varastosta GameCuben ja yrittää jos Luigi's Mansion ykkönen vangitsisi mielikuvituksen. Itselläni on moinen jäänyt myöskin pelaamatta, mutta kakkosen olen pelannut ja veikkaan että sellaisesta pelistä saisi jännittäviä pelihetkiä aikaan :)

Muutoin täällä jatkuu jo pari vuotta sitten alkanut trendi, eli lautapelit ja lautapelaaminen on vallannut kaiken sellaiseen touhuun liikenevän ajan. Konsolipelikokoelmaa on karsittu myymällä sitä pois sitä mukaa kun isot lautapelilaatikot vievät pääpaikan olohuoneen hyllyssä. Samaan hyllyyn kun mahtuu noin tusina lautapeliä samanlaiselle alueelle johon mahtuisi noin sata konsolipeliä :D Kovimmat viime aikoina ovat olleen Arcadia Quest, Shadowrun Crossfire, Terra Mystica, Mage Knight. Ensimmäistä kertaa jopa aloin backeriksi kickstarter-pelille nimeltään Massive Darkness, joka on siis dungeon crawl -miniatyyripeli ja näyttää aivan helvetin hyvältä. Saman julkaisijan pelejä olen pelannut (ja omistan) muitakin ja laatu on ollut kohdallaan.

En ole silti aivan totaalisesti konsoleita unohtanut, kuten aloituskappaleesta voi päätellä. On tullut hankittua Nintendo DS:lle kokoelman puuttuvia osasia, ja pelejä onkin hiljattain kertynyt yli sadan kappaleen rajapyykin. Muun muassa The Dark Spiren tilasin kalliilla jenkeistä, ja koneessa on muutaman kuukauden ajan pyörinyt Final Fantasy: The 4 Heroes of Light, joka on mielestäni loistava peli!

Uutta Zeldaa odottelen myös kohtuullisen hypeytyneenä, mikä ei ole ollenkaan meikän tapaista. Tulee mieleen aivan ensimmäinen NESin Zelda, mutta nykypäivään tuotuna 3d-grafiikoin jne. Originaalihan oli open world -peli jo sinällään, eikä silloinkaan kukaan kertonut mitä tarkalleen ottaen täytyisi tehdä kun pelinäkymä aukenee silmien edessä. Vähän siis menty väärään noissa uusimmissa Zeldoissa kun kaikki on niin ennalta määrättyä ja hypitään scenestä toiseen.


« Viimeksi muokattu: 04.07.2016 23:11 kirjoittanut Omenarosvo »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3066 : 05.07.2016 01:26 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Onko kenelläkään ehdottaa jotain seuraavaksi peliksi? Itse ajattelin kaivella varastosta GameCuben ja yrittää jos Luigi's Mansion ykkönen vangitsisi mielikuvituksen. Itselläni on moinen jäänyt myöskin pelaamatta, mutta kakkosen olen pelannut ja veikkaan että sellaisesta pelistä saisi jännittäviä pelihetkiä aikaan :)
Jos PS3 löytyy, niin Puppeteer ehdottomasti.


Harmi ettei Sony ole julkaissut pelistä PS4-versiota. Sai nimittäin rikollisen vähän huomiota julkaisussa, ja sen jälkeen. Muistaako tätä edes kukaan muu vaikka tältäkään laudalta?  :lol: Jos löytyy myös Move-kapula ja PSEye, niin napero voi sohia ja auttaa seikkailun varrella.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3067 : 05.07.2016 12:16 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili Ihan kiinnostavalta näyttää Puppeteer, meillä ei vain ole ollut yhtäkään Sonyn konsolia PS2:n jälkeen :) Kiitos vinkistä kuitenkin!
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3068 : 06.07.2016 11:46 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Olen viime aikoina tehnyt paluuta (jälleen) pelisarjoihin, joiden suunta on syystä tai toisesta mennyt vapaapudotuksen lailla kohti pohjaa.

Töissä tuli pelattua läpi Resident Evil 4 (kun siitä lystistä kerta palkkaa maksettiin), joka on tähän päivään asti ollut oma henkilökohtainen BGE (Best Game ever). Ja pelin taso jaksoi ties kuinka monennen pelikerran ja samalla korosti tämän seuraajien aivan luvattoman suurta pudotusta tasossa. RE6 ollen roskakasan alimpana. Ei sekään peli nyt läpeensä mätä todellakaan ollut, mutta verrattuna neloseen, niin ero on huima.

Vastaavasti olen hiljan pelaillut Paper Mario Thousand Year Dooria (jälleen kerran). Tämä vastalauseena oikeastaan kaikille tämän jälkeen julkaistuille paper marioille, jotka ovat sanalla sanoen aivan luokattomia väännelmiä. Super Paper Mario, Sticker Star ja nyt julkistettu Color Splash... miten kauas voikaan Sienimaan omena Sienimaasta pudota?.

PM TTYD onnistuu oikeastaan kaikilla osa-alueilla, mitä peleillä on tarjota, ja jos tämä tahti olisi jatkunut, niin kuolemattomana pidetyn OoT:n titteli "maailman parhaana pelinä" olisi voinut olla uhattuna. Mutta kun ei.

Joskin itselläni on tullut viboja, kun tätä klassikkoa olen pelaillut, että olisiko sittenkin niin, että tämä on se oikea henkilökohtainen BGE:ni. Sen verran nautinnollinen ja mahtava kokemus tämä TTYD on kerta toisensa jälkeen. Todella absurdia ajatella että tämäkin peli on jo tän päivän mittakaavassa "vanha" kun on yli kymmenvuotias.

Niin tai näin. Jatkan varmaan retrommalla linjalla ja käyn Cubehyllyni läpi klassikko toisensa jälkeen. Sivussa jonkun verran Hearthstonea, että on sitten tikissä marraskuun Dreamhackissa 8)
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3069 : 06.07.2016 13:37 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Olen itsekin huomannut viime aikoina pelaavani yhä uudestaan ja uudestaan vanhoja pelejä. Ei niihin omiin suosikkeihin koskaan kyllästy, nytkin mietin josko pelaisi taas Resident Evilin Remaken ties kuinka monennen kerran läpi.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3070 : 08.07.2016 22:01 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Viime kuukausien pelejä:

Tales from the Borderlands

Olipa hiton hyvä. Walking Dead Season ykkösen olen pelannut Telltalesilta aiemmin ja pidin siitä. Kakkonen ei sytyttänyt ja jäi kesken. Tämä taas vei mukanaan heti alusta asti ja pientä keskivaiheen suvantoa lukuun ottamatta oli todella viihdyttävää settiä. Hyvin kirjoitettu, kiinnostava tarina ja kiinnostavasti kerrottu, hyvät ääninäyttelijät ja musiikit ja "peli" soljui hyvin eteenpäin. Tälle haluaisi kyllä ehdottomasti jatkoa.

The Swapper

Puzzle-pelit ei ole oikein mun juttu, mutta tämä oli kyllä ihan älyttömän hyvä. Kiinnostava tarina, todella tunnelmallinen audiovisuaalinen toteutus ja nerokkaat puzzlet. Peli oli myös juuri sopivan pituinen, ei käynyt toistamaan itseään tai turhauttamaan. Kolmessa puzzlessa jouduin turvautumaan youtuben ihmeelliseen maailmaan ja en kyllä tiedä, olisinko itse keksinyt ratkaisua. Mutta siis, ihan älyttömän hyvä peli!

Alienation

Housemarque vaan osaa. Koukuttavaa loot-pohjaista coop-menoa. Ei voi kuin kehua.

Shovel Knight

Kunnon nostalginen fiilistelypeli nykyaikaisella otteella kuitenkin. Erittäin hyvä tämäkin.

Uncharted 4

Huonoin Uncharted, paha pettymys. Aivan liikaa aivotonta "seikkailua", aivan liian vähän räiskintää. Uskomattoman hieno kyllä graafisesti.

Uncharted Collection

Pelasin kaikki läpi nelosen läpipeluun jälkeen, oli ihan mielenkiintoinen kokemus. Kolmonen on paras, vaikkakin sen eka puolisko on aivan liikaa "seikkailua" ja liian vähän räiskintää, ykkönen on kakkonen ja kakkonen on huonoin kolmesta ensimmäisestä. Kakkonen on kuitenkin hiukan parempi kuin mitä muistin. Ja collection on todella laadukasta jälkeä, että jos yhtään on halua pelata kolmea ekaa Unchartedia, niin ehdottoman suositeltava teos.

Dishonored Definitive Edition

Pelasin sillä periaatteella, että tilanteet menee kuten menee, improvisoidaan tilanteen mukaan. High chaos oli lopputuloksena. Pidin todella paljon. Hieno, tunnelmallinen maailma ja hyvät mekaniikat, jotenkin tosi omalaatuinen teos. Kakkonenkin pitää ehdottomasti pelata sitten joskus.

Driveclub

Ajelin DLC-kiertueita, mitä oli jäänyt väliin. Kyllä tämä vaan on niin helvetin kova. Muutamia haasteita tuli myös pelattua. Pelin drift-kisat on päivitetty huomattavasti järkevämmiksi, enää ei voi vetää älyttömiä ympyröitä, vaan pitää ajaa järkevästi.

tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3071 : 17.07.2016 14:52 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joko täällä pelataan gotya eli Pokemon GO:ta?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3072 : 17.07.2016 15:32 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
Joko täällä pelataan gotya eli Pokemon GO:ta?
Arvaappa vain. :lol:

Aika hyvin kotisohvalta on tullut napsittua moneja, neljä meni hukkaan vaikka sain pallon osumaan, mutta siinä kohtaa peli jumahti. Pallot kyllä hävisi inventaariosta, mutta pokemoneja en saanut.

Kohta ulos luontoon metsästämään lisää!
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3073 : 17.07.2016 16:00 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Joko täällä pelataan gotya eli Pokemon GO:ta?

Tuli tesmailtua eilen. Ihan hauskaa vaikkapa lenkkien tai kauppamatkan ajaksi. Kai tässä avautuu pikkuhiljaa uusia juttuja mitä enemmän leveleitä saa. En ole vielä päässyt ottelemaan, mutta pokemoneilla on vain kaksi iskua käytössä sen neljän sijaan, ja ottelut käydään eri tiimien saleihin asettamia pokemoneja vastaan, ei siis reaaliajassa muita pelaajia vastaan, eikä pokemoneja voi vaihdella keskenään. Onhan tämä siis ihan äärettömän kasuaali peli, ja kaukana mistään MMORPG Pokemon-unelmasta, mutta potentiaalisesti koukuttavaa keräilymielessä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3074 : 17.07.2016 21:37 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Onhan tuota tullut pelattua. Peli vaan vaatii sen, että jaksaisi käppäillä tuolla pihalla enemmän, muuten kehitys tyssää nopeasti. Lisäksi itsellä on toi APK filuna puhelimessa, onko kuinka suuri riski? Pitääkö toi poistaa / forkata koko paska ja ladata virallinen versio?

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3075 : 17.07.2016 23:29 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Sama save toimii vaikka vaihdat versiota.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3076 : 18.07.2016 15:26 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Sama save toimii vaikka vaihdat versiota.

Näin juuri, ja APK:llakin asennetun pelin päälle voi heittää päivityksen suoraan Playsta, eli ei tarvitse poistaa alta.

Itsekin siis ihan jo akateemisesta mielenkiinnosta latailin GO:n viime viikolla. Pelillisesti tosiaan aika nonsensea, kun esimerkiksi salitaistelut ovat kiistatta pelin huonoin osa-alue. Aivotonta naputtamista ilman mitään tsäänssiä taktikoida tai väistää onnistuneesti. Sen sijaan Pokémon-teemaisena geokätköilynä aivan mukava tekele. Useita pyörä- ja juoksureissuja on tullut tehtyä ihan vaan keräilyn vuoksi, ja tuttujen kanssa on ollut hauska vertailla löydöksiä. Lisäksi itse olen kokenut viihdyttäväksi sen, ettei peli kerro mistään ominaisuuksistaan oikein mitään, mikä on johtanut vastaavaan teorisointiin kuin joskus ekojen Pokémonien aikaan. Se on aika virkistävää.

Kauaahan tuo ei tämän tason ilmiönä jaksa, ellei peliin tuoda merkittäviä uudistuksia sopivaan tahtiin. Nykyisellään keräily- ja tasoseinä tulee mielekkään etenemisen tielle aika nopeasti, enkä itse usko ainakaan jaksavani kaivella luuria esille enää, kun uusien kaverien löytäminen alkaa olla todella epätodennäköistä.

Niin, ja teknisestihän tämä on ihan hirveä, vaikka serverit toimisivatkin. Käytettävyyspuolen työstö jäi Nianticilla suhteellisen vähäiseksi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3077 : 18.07.2016 16:35 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Onhan tuota tullut kokeiltua. Harmillisesti peli toimii silloin kun olen töissä ja prakaa kun olisi aikaa tallustella ympäriinsä.

Pokemonien vaihtaminen kavereiden kanssa on kai tulossa jollain aikavälillä. Olisi myös ihme, jos ei taistelut kavereiden kanssa olisi myös jossain vaiheessa mahdollista. Tärkeää olisi tiedottaa ajoissa suunnitelmista, jotta porukka saataisiin pysymään pelin parissa. Varmasti jaksaisi itsekin paremmin pyydystää sen sadannen Rattatan kehittääkseni omaa Rattataani paremmaksi taistelijaksi. Onhan tuossa tietysti jo nyt syytä kehittää Pokemoneja salitaistelut mielessä, mutta riittääkö se..?
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3078 : 18.07.2016 16:46 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Jonkunverran tullut pelailtua. Eilen melkein joka kerta, kun pokemonin sai palloon jämähti peli siihen. Eiköhän se rupea toimimaan, kun isoin massa kyllästyy ja hype lakkaa. Akkuahan toi vie ihan tuhottomasti, sais olla koko ajan latingissa. Varavirtalähteiden kauppa on kyllä varmasti moninkertaistunut. :D
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3079 : 18.07.2016 21:07 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kiinnostaa ilmiönä enemmän kuin pelinä. Ja mukava nähdä Nintendon osakkeen nousevan noinkin rajusti.

Sharkien sanoin Pokemon teemaisena geo-kätköilynä ihan kiva.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3080 : 19.07.2016 17:36 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kiinnostaa ilmiönä enemmän kuin pelinä. Ja mukava nähdä Nintendon osakkeen nousevan noinkin rajusti.

Sharkien sanoin Pokemon teemaisena geo-kätköilynä ihan kiva.
Joo pelinä ei mikään niin ihmeellinen, mutta kiva nähdä miten toi vaikuttaa ihmissuhteisiin. Itsekin sovin viikonlopuksi metsästysreissun kaupunkiin.

Maistuu myös toi osakkeen nousu kun salkusta sitä toki löytyy. Ohitti eilen Sonyn markkina-arvossa.


Edit: tänää  20.7 on osake tippunut yli 10% lähinnä serveriongelmien ja Japanin julkaisun peruuntumisen johdosta. Nyt on imo hyvä droppi hypätä kyytiin jos pitää Pokemon Go mahiksia hyvinä jatkoa ajatellen. Japanihan on vielä valloittamatta.


« Viimeksi muokattu: 20.07.2016 17:36 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3081 : 06.08.2016 13:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW migge taannoin vinkkasi, että saattaisin pitää Last of Usista, joka oli syystä ja toisesta jäänyt minulta aikoinaan PS3:lla väliin.

Ai pidinkö? Kun PS4:ssä surrasi hienosti tehokkaammalle alustalle käännetty (ainakin vertailuvideoiden perusteella) Remastered-versio, kysyin 15 minuutin jälkeen miksi ihmeessä en ollut pelannut vielä tätä peliä; alku sisältää tunnetta enemmän kuin sata tavallista videopeliä, enkä liioittele tippaakaan.

Tiukat, tyydyttävät pelimekaniikat katkovat kävelysimulaattoria, tarinankerronnan sekä vuorovaikutuksen välinen suhde toimii. Parhaimmillaan Last of Us on silti kokemuksena, matkana ja kasvutarinana, videopeliteollisuuden kerronnallisena graalin maljana.


Seuraavaksi Left Behind ja sen vanavedessä Uncharted 4.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3082 : 08.08.2016 17:34 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Hyvä Epi! Pitäs varmaan pelata uusiks toi joku päivä, kun ei jatko-osastakaan kuulu mitään.

Itse olen nyt pelannut Fire Emblem Awakeningia. Aloitin kokonaan alusta kun joskus julkaisun aikaan jäi pahasti kesken. Ja piru kun menee vaikeaksi tämä tossa kahden kymmenen chapterin / tunnin kohdalla. Classicilla pelaan, joten hahmon kuoleminen meinaa pysyvää menetystä. Parissa kohtaa ollut kato niin kovaa ettei ole auttanut muuta kuin vetää virta pois konsolista.  ;D
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3083 : 08.08.2016 21:25 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Tuli ostettua PS4:lle ABZÛ. Journeyn jalanjäljissä kulkeva ja veden alle sijoittuva seikkailu. On ihan törkeän hienon näköinen ja Austin Wintoryn musiikki kruunaa kokemuksen. Kestoahan tällä ei ole kuin pari kolme tuntia, mutta toimii kivasti usein pelattuna niinkuin Journeykin. Mukavan rentouttava ja hieno kokemus kaikinpuolin.

Alla linkki soundtrackiin.

https://austinwintory.bandcamp.com/album/abz
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3084 : 31.08.2016 19:27 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Forza 6 on kyllä uskomattoman hyvä autopeli. Naurattaa oikein miten paljon parempi kuin esim Driveclub. Onen ohjain toimii pelissä kuin unelma kun kaasua ja jarrua osaa säädellä juuri oikein liipaisimien omien värinöiden palautteen perusteella.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3085 : 31.08.2016 21:54 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili ^ Tuntuu, että olen ainoa joka ei saa mitään irti noista liipaisimien tärinöistä. Siinä ajon tiimellyksessä en oikeasti erota, että täriseekö ohjain vai liipaisimet koska pelkän ohjaimen tärinänkin tunnen sormissa.

Itse olen ajellut rallia viime aikoina. Anttilan verkkokaupasta tuli ostettua dirt rally ennen konkurssia 29.95e hintaan ja sitä aikani pelattua päätin ostaa ratin ja polkimet ja lisää rallia.
Nyt on thrustmasterin T150 ratti, t3pa polkimet ja wheel stand pro v2 sekä sebastien loeb rally evo ja wrc 5.

Loebbi tuli jo pelattua ja se oli ihan kivaa vaihtelua dirt rallylle. Dirt oli aikamoista suorittamista ja vaikka se ajaminen onkin helvetin kivaa kun se onnistuu niin aina kun sitä pelasi niin jonkin asteinen vitutus oli läsnä. Pieni virhe -> auto metsään -> restart.
Tuli tuota silti arviolta 70 tuntia pelattua ja kunhan saan monthly eventin tehtyä niin platinaa on taskussa.

Loebissa valitsin sen rennon tavan pelata eli tekoäly helpoimmalle, mekaaniset vauriot kevyeksi ja ajan taaksepäin kelaaminen maksimiin. Oli mukavan rentoa vaikka peli häviääkin dirt rallylle oikeastaan kaikessa muussa paitsi uramoodissa.

Seuraavaksi vuorossa WRC5 joka ainakin demon perusteella oli ihan täyttä arcade kaahausta ja sen takia tuntuikin hauskalta pelata. Nuo molemmathan oli alessa storessa vielä muutama päivä sitten. Loeb + season pass oli 29.95e ja WRC5 24.95e. Ainakin loeb oli täysin hintansa arvoinen.
Tuli myös vaihdettua mirrors edge: catalyst project carsiin joten ajettavaa riittää. Täytyy varmaan myös ps3 käynnistää pitkästä aikaa kun sillekin tuli joskus ps+ pelinä grid autosport ja tuo ratti on myös ps3 yhteensopiva.

Project diva: future tonen pariinkin tuli palattua yli kuukauden tauon jälkeen ja on se vaan edelleen rytmipelaajan taivas jos vaan vocaloid musaa sietää.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3086 : 11.09.2016 22:49 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ostin viime perjantaina tuon Doomin Ps4:lle ja äsken paukahti läpi Ultra-Violence vaikeustasolla.  Oli kyllä aivan törkeän kova peli! Tuli pelattua koko peli läpi parilta istumalta. Ekana iltana vaivaiset 8h putkeen ja lauantaina lähes saman verran uusiksi.   :lol:  Ei vaan malttanut laskea ohjainta kädestä ennen lopputekstejä. Muutama vähän haastavampi kohta oli, mutta ei kyllä kannata yhtään alemmalla vaikeustasolla pelata. Ei olisi ollut läheskään yhtä kova meno. Oikeastaan ainoat napinan aiheet olivat loppupuolen pari heikompaa kenttää ja enemmän olisin toivunut "ei-arenamaisia" -kohtia, mutta ei mitään suurempia.

ID sentään osaa panostaa oikeisiin asioihin. Kermaiseen ruudunpäivitykseen, 110 asteen field of viewiin ja timanttiseen pelattavuuteen. En kyllä oikeastaan edes tajua miten koko peli edes pyörii Ps4:lla. Tulee olemaan kyllä taas vaikea pelata jotain muuta.  



« Viimeksi muokattu: 11.09.2016 22:58 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3087 : 20.09.2016 21:30 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään tuli haettua metroid prime: federation force postista ja paukuteltua läpi. Hyvä pelihän se oli ja näyttääkin ihan kivalta orkkis 3ds:n pienellä ruudulla.
Tehtävissäkin on kivasti vaihtelua. Välillä tutkitaan paikkoja ja vihuja on kohtuu vähän, pari kertaa taistellaan kohtuu isoa bossia vastaan ja välillä pitää suojella jotain kohdetta.
Planeettoja on kolme ja niissä käydään vuorotellen jos pelaa tehtävät numero järjestyksessä ja samaa kenttää ei koskaan käytetä kahdesti.

Alunperinhän tämä vaikutti ihan paskalta kun pelin esittelyssä vaan demottiin co-op muotoa ja minulle tuli sellainen mielikuva, että ei tässä mitään yksinpeliä olekaan. Todellisuudessa tämä on täysin pelattava soolona ja onpa yksin pelaaville tarjolla lone wolf mod joka tuplaa hyökkäyksen aiheuttaman damagen ja puolittaa vihujen tuottaman damagen.
Lisäksi mukaan saa kolme pientä leijuvaa robottia jotka hieman ampuvat vihuja.

Noita modejahan on vaikka kuinka monta ja aluksi niitä voi ottaa vain yhden käyttöön. Kun tehtävistä saa kolme mitalia niin aukeaa toinen mod slotti ja 19 mitalin jälkeen kolmas. Jos henki lähtee niin nuo voi hajota. Lone wolf ei kuitenkaan hajoa koskaan.
Itse en lone wolfin lisäksi käyttänyt muita modeja kuin kahdessa tehtävässä. Noillahan saa esim boostattua aseiden vahinkoa, puolustusta tai vaikka korjaus itemeiden tehokkuutta. Ilmeisesti noissa on sitä isompi boosti prosentti mitä harvinaisempi modi.
Noitahan löytää tehtävistä piilotettuina ja tuon takia kannattaa esim jääplaneetalle ottaa edes yksi satsi tuli ammuksia messiin koska noita on laitettu jääseinien taakse.

Tässä on myös varia suit Samus amiibosta hyötyä sillä sitä käyttämällä saa tupla määrän ohjuksia messiin. Pakko myöntää, että ilman tuota olisin ollut muutaman kerran aika kusessa. Toki charge beam ajaa saman asian jos vaan osaa tähdätä. Minä en osaa :D
Lisäksi tuo amiibo avaa varia suit maalauksen mechiin joka antoi kivasti lisää metroid fiilistä.

Pituuttakin oli vähintään tarpeeksi. Ainoastaan yhtä tehtävää ja viimeistä bossia jouduin yrittämään kahdesti ja onnistuin kuluttamaan aikaa n.8 tuntia. Melkein kaikista tehtävistä tuli vain yksi mitali eli jos haluaa kaikista tehtävistä kerätä täydet kolme mitalia niin aikaa saa kyllä kulumaan.
Nyt tämä oli varsin hyvän pituinen eikä käynyt tylsäksi.

Tuossa vielä varsin hyvä gamexplainin revikka joka herätti kiinnostuksen peliä kohtaan:



edit:

Hype triidistä lainattua:

Tämän Federation Forcen videoita katsellessa ei näytä olevan kauhean paljon mielenkiintoisempi, kuin esimerkiksi takavuosien erittäin keskinkertaninen Metroid Prime Hunters. Voin olla väärässä, mutta Federation Forcessa näyttäisi olevan sama ongelma, kuin Huntersissa, eli pelaaminen on erittäin pelkistettyä ja puzzlet itseääntoistavia. Mitä olen nähnyt, niin melkein jokainen puzzle on jotain pallon pyörittämistä koloihin. Toki tämäkin voi muuttua haastavammaksi pelin edetessä, mutta se copypasten maku, joka Huntersissa oli, tuntuu myös tässäkin olevan.


Olet oikeassa. Jokainen puzzle on pallon pyörittämistä koloihin. Siis niissä kahdessa tehtävässä jossa tuota harrastetaan :D Tuon enempää tuota ei pelissä ole. Taistelu on pääosassa.


« Viimeksi muokattu: 20.09.2016 21:52 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3088 : 23.10.2016 00:34 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Nyt kun Doomi tuli vedettyä platinumilla ja tongittua kaikki mahdolliset salaritkin, niin löysin pelikaupasta Resident Evil 4:sta fyysisen version PS4:lle. Pitkään pitänyt pelata peli uudelleen läpi, mutta digitaalisena en hanki mitään kunnon pelejä, vaikka ilmaiseksi saisi.

Viimeksihän olen pelannut pelin läpi silloin kun se julkaistiin USA:ssa 2005, jolloin importtasin sen itselleni, eli aikaa päässyt kulumaan reippaasti yli 10 vuotta. Siis aivan kuin kokonaan uutta peliä pelaisi, sillä sen verran pahasti on päässyt unohtumaan kaikki. En muista suoraan sanoen ensimmäisen kylän jälkeen juuri mitään muuta kuin yksittäisiä kohtia pelin verrelta. Se oli kyllä muistissa takaraivossa, että peli oli aivan maagisen hieno ja hyvä aikoinaan, mutta onhan tämä edelleen täyttä timanttia. Jotenkin vaikea tajua, miten muut pelitalot eivät vaan osaa päästä samalle tasolle tässä touhussa vieläkään, vaikka lineaarisia toimintapelejä tulee jatkuvalla syötöllä nykyään. Varsinkin rytmitys on täydellistä. Siinä missä jostain Last Of usista saisi leikata 50% pelistä pois ja puolet alkupelistä on yhtä haukotusta huonosti tehtyjen hiippailualueiden kanssa, niin Ressa nelosessa ei tunnu olevan juuri ollenkaan samaa ongelmaa.

Suurin miinus on lähinnä Capcomin umpilaiska porttaus ja ettei pro-vaikeustasoa ole heti alussa auki. Tehty taas kaikki niin minimaalisella vaivalla kuin mahdollista.

Tuli myös ostettua uusin Deus-Ex, mutta Doomin jälkeen 25 ruudun framerate ja suppea field of view oli kuin nyrkin isku persereikään. Saa jäädä sen läpipeluu myöhemmäksi.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #3089 : 08.11.2016 21:23 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo tuli pelattua Rez Inifinite PSVR:llä tuossa. Pelihän on käytännössä se sama vanha Rez joka on tahkottu monia kertoja aikojen saatossa, VR lisää peliin jotain oikeasti merkittävää ja area vitosen lopussa oltiin taas parhauden kyynelissä.

Mutta sitten pankin räjäytti Area X, en ollut nähnyt tästä kentästä mitään matskua ja on todettava, että kenttä tarjosi tähän asti parhaan VR kokemukseni. Pähkinänkuoressa Area X on "mini Rez" mutta nykyaikaisella pelimoottorilla. Partikkeleja puskee joka reiästä ja nauroin yksin ääneen kämpässäni kentän aikana kun aistit räjäytettiin kerta toisensa jälkeen. Käsittämätön kokemus jollaista en edes muista pelien ääressä kokeneeni vuosiin.

Harmi, että Area X on lyhyt, mutta joka pennin arvoinen kuitenkin.

Joko finngamer on päässyt testaamaan?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 98 99 100 101 102 [103] 104 105 106 107 108 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines