Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1074169 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2880 : 26.05.2015 22:15 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Käsittääkseni nuo ominaisuudet toimivat kuitenkin hyvin ennen pelin julkaisua, servuongelmat tulivat julkaisun jälkeen.  Arvostelijat nyt ei koskaan kiinnitä huomiota tärkeisiin seikkoihin.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2881 : 26.05.2015 22:34 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili En muista mikä video revikka se oli jossa sanottiin, että ongelmia oli arvostelu version kanssakin vaikka pelaajia ei edes hirveästi ollut  ja ongelmista kuulemma ihan tekijöillekkin mainittiin, mutta silti jullkarista tuli kunnon clusterfuck online ominaisuuksien osalta.
Olisi kiva tietää mihin se vuosi meni kun tuota peliä "hiottiin paremmaksi"  ja sen takia julkkari viivästyi, kun vasta 6kk julkkarin jälkeen alkaa paketti olemaan kasassa.


« Viimeksi muokattu: 26.05.2015 22:39 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2882 : 31.05.2015 17:31 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Ei hyvää päivää tuota Bayonetta 2:sta. :lol: Ensimmäinen taso vasta vedetty läpi ja nyt jo voi sanoa, että onneksi Wii U tuli hankittua. Taas osoitus siitä, miten 60fps, hyvä art design ja onnistunut värimaailma takaa näyttävän pelin. Bayonetta 2 meni heittämällä näyttävimpien 3d-pelien kärkikastiin.

Tässä on myös jotenkin paljon enemmän munaa kuin ykkösosassa, jota en jaksanut pelata kuin ensimmäisen kentän, vaikka X360:lla peli tulikin joskus useita kertoja vedettyä läpi. Jos taso pysyy samana prologuen jälkeen ja ensimmäisen Bayonettan latteudet on onnistuttu karsimaan, niin TOP10-listalleni nousee jo toinen peli tämän vuoden aikana.

Pelin arvo tulee aivan varmasti nousemaan, kun Wii U on kuollut ja kuopattu, joten kannattaa peli hankkia vielä kun sitä saa uutena kaupasta, vaikkei konsolia omistaisikaan.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2883 : 31.05.2015 17:38 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jännää, minusta kakkonen oli ihan sama peli kuin ykkönen, mutta useammilla turhilla pomomatseilla varustettu. Ehkä aika on mullannut sun muistot ekasta bayonettasta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2884 : 31.05.2015 18:50 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Joo, ehkä aika on mullannut mun muistot. Tai sitten ne muistot eivät ikinä olleet mitään superpositiivisia. Muistan ensimmäisestä Bayonettasta lähinnä jatkuvan screen tearingin, tylsän hahmo- ja vihollisuunnittelun (muutamaa örkkiä lukuun ottamatta, kakkosessa toki edelleen pääosin samaa hahmokaartia), nopeasti hermoja raastavan soundtrackin, loppupuolen bossikierrätyksen, sen turhan minipelin, jota joutui hakkaamaan jokaisen kentän jälkeen ja ne tympeät spesiaalitasot (After Burner -klooni ja joku toinen), jotka halusi vain skipata toisella läpipeluukerralla.

Pelattavuudeltaan Bayonetta on toki parasta ikinä genressään, jos ei lasketa Ninja Gaiden II:sta, jota on vain yksinkertaisesti hauskempi pelata, vaikka liikearsenaali onkin murto-osa Bayonettan vastaavasta. Munakkuus all the way.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2885 : 01.06.2015 12:55 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ei hyvää päivää tuota Bayonetta 2:sta. :lol: Ensimmäinen taso vasta vedetty läpi ja nyt jo voi sanoa, että onneksi Wii U tuli hankittua. Taas osoitus siitä, miten 60fps, hyvä art design ja onnistunut värimaailma takaa näyttävän pelin. Bayonetta 2 meni heittämällä näyttävimpien 3d-pelien kärkikastiin.

Tässä on myös jotenkin paljon enemmän munaa kuin ykkösosassa, jota en jaksanut pelata kuin ensimmäisen kentän, vaikka X360:lla peli tulikin joskus useita kertoja vedettyä läpi. Jos taso pysyy samana prologuen jälkeen ja ensimmäisen Bayonettan latteudet on onnistuttu karsimaan, niin TOP10-listalleni nousee jo toinen peli tämän vuoden aikana.

Pelin arvo tulee aivan varmasti nousemaan, kun Wii U on kuollut ja kuopattu, joten kannattaa peli hankkia vielä kun sitä saa uutena kaupasta, vaikkei konsolia omistaisikaan.
Todellakin. Kun ottaa huomioon pelin tason ja se että se on tällä hetkellä myynyt alle 700 000 kpl maailmanlaajuisesti, tämä tulee olemaan valuuttaa joskus. Tosin veikkaan että kun hyllyistä tätä löytyy edelleen niin monet muutkin ovat tämän tajunnet, jolloin tarjontaa varmasti on.

Mutta pelihän on helvetin hyvä, eli häviölle siinä ei jää vaikka pelistä ei saisi mitään jos/kun sitä myy eteenpäin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2886 : 05.06.2015 01:17 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili Project Cars PS4:lla. Tuon käväisin jokusen päivän sitten hakemassa, nyt testailin ekaa kertaa. Otin yli kymmenen kertaa uusiksi ekan kisan, kun en päässyt edes toista mutkaa pidemmälle ilman ulosajoa ja auton paskomista. Aivan liian realistinen ja haastava omaan makuun. Vaatii kyllä runsaasti treenaamista, ennen kuin tästä voi nauttia realistisilla asetuksilla.

Pitää tuo Driveclubi hommata, kuulostaa paljon enempi meikän peliltä. Mietin ensin sitä, mutta kaveri jotain inisi että ihan paska, ei olisi pitänyt uskoa sitä kun ei edes omista PS4:sta.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2887 : 05.06.2015 10:35 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Pohdiskelin kauan Driveclubin ja Project Carsin välillä ja pääsyin Driveclubiin. Kyllä kannatti. Ei vaan meinaa jaksaa noita simuja ja aina niitä samoja ratoja, varsinkin kun ei Pleikkarille ole edes Forzaa. Jos haluan simulaattorin niin ajan oikealla autolla, joka on paljon hauskempaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2888 : 05.06.2015 13:53 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Sleeping Dogs tuli pelattua läpi PS4:lla. Ihan jees peli ja jostakin syystä tuota jaksoi pelata paljon paremmin kuin GTA5:tä. Paska porttaus tuo kuitenkin on. Bugeja, kaatuilua ja järjettömiä framerate ongelmia.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2889 : 06.06.2015 10:47 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Löin PS TV:n tulille. Tein jenkkiaccountin ja latailin ensimmäiseksi FF Tacticsin ja Chrono Crossin. Aukesi ihan uusi maailma kun pääsee pelaamaan noita jenkkieksklusiivisia PS1-pelejä halvalla. Seuraavaksi pitää hommailla mm. Wild Arms 2, Legend of Mana, Xenogears, Shadow Tower, Zanac x Zanac, Persona 2 ym.

tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2890 : 08.06.2015 20:53 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Donkey Kong: Tropical Freeze. Järjettömän hyvä peli, mutta mitä helvettiä noi uintikontrollit? Enkö vain sisäistä tuota logiikkaa, vai onko kontrollit tosiaan niin surkeat, miltä vaikuttaa? Donkey pyörii täysin järjettömästi ympäriinsä, tekee jotain 180 asteen käännöksiä eikä missään ole mitään järkeä. Pää hajoaa joka kerta, kun pitää mennä veteen pulikoimaan. Toivottavasti kyse on vain omasta osaamattomuudestani, sillä muuten peli on kyllä täyttä timanttia.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2891 : 08.06.2015 21:20 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Donkey Kong: Tropical Freeze. Järjettömän hyvä peli, mutta mitä helvettiä noi uintikontrollit? Enkö vain sisäistä tuota logiikkaa, vai onko kontrollit tosiaan niin surkeat, miltä vaikuttaa? Donkey pyörii täysin järjettömästi ympäriinsä, tekee jotain 180 asteen käännöksiä eikä missään ole mitään järkeä. Pää hajoaa joka kerta, kun pitää mennä veteen pulikoimaan. Toivottavasti kyse on vain omasta osaamattomuudestani, sillä muuten peli on kyllä täyttä timanttia.

En kyllä tiedä mitä ongelmia sinulla on uimisen kanssa. Kuullut lähinnä kehuja, että kerrankin onnistuneita uintikenttiä. Harvoja niitä pelejä, joissa uiminen on silkkaa nautintoa. Oma suosikkimaailmani pelissä.  :lol:
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2892 : 11.06.2015 02:19 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Otin Scarfin vinkistä vaarin ja tilasin itsekin Tropical Freezen. Peli ei ole vielä saapunut, mutta ajattelin vihdoinkin pelata alkuperäisen Returnsin läpi.

Tämä olisi oikeasti pitänyt tehdä jo vuosia sitten, mutten jaksanut säätää Wiin homebrewejä kuntoon, joten koko roska jäi pelaamatta. Syynä yksinkertaisesti waggle-paska, joka olisi vienyt pelaamisesta kaiken ilon. Aivan käsittämätön emämunaus olla sallimatta rollailua näppäimen avulla. Epäilemättä tullut Nintendon puolelta tämä määräys. Kun konsolista löytyy gimmick, niin sitä on pakko käyttää sielläkin missä se ei toimi.

Nyt pelaan peliä tietokoneella Xbox 360-padilla (heiluttelu bindattu olkanäppäimeen) Dolphinin avulla, ja on kyllä yhtä juhlaa. Kaikki graafiset avut tappiin nostettuna ja 1080p:nä peli on nätti kuin mikä. On tuo Dolphin vaan uskomattoman hyvä emulaattori. Spoilereissa esimerkkikuvaa.

Kenttiä en ole ehtinyt läpäistä kuin kolme ensimmäistä, kun piti heti lähteä time attackia vetämään. On kyllä aikamoinen työmaa yrittää saada kaikista kentistä kiiltävät kolikot (tähän mennessä saanut yhdestä), kun kultakin tuntuu olevan jo aikamoisen työn takana. Tietyllä tapaa pitää arvostaa niitä, jotka tuossa onnistuvat ihan peruskontrolleilla. Itse en siitä selviäisi ilman vakavia henkisiä (ja fyysisiä?) vammoja. :lol:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Wii vs. Dolphin asetukset tapissa vs. Dolphin perusasetukset mutta 1080p venytettynä:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2893 : 11.06.2015 09:49 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Itse olen takonut waggle kontrolleilla alkuperäisessä dkcr montakin goldia ja shiny goldia. Totuin kontrolleihin niin etten jaksanut tropical freezeen opetella uusiksi joten wagglella ollaan menty molemmat. >_>

Muistaakseni ainakin dkcr eka maailma + satunnaisia kenttiä sieltä täältä goldille vedetty.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2894 : 11.06.2015 13:54 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuo Returnsiin Nintendon käskystä väkisin tungettu waggleroll on edelleen raivostuttavin juttu missään pelissä koskaan :lol:
 
Pelasin tuossa Metroid Prime 3: Corruptionia Wiillä. Tämä peli todistaa, että wagglekontrollit eivät ole täysin tuhoon tuomittu ajatus vaan nekin on mahdollista tehdä oikein. Retro does what Nintendon't.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2895 : 15.06.2015 17:02 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Mitäs helvettiä, MGS Ground Zeroeshan on täyttä timanttia?! Tuli peli napattua nyt vihdoin, kun PS Plussassa tätä tarjotaan ilmaiseksi. Ensimmäistä kertaa ikinä MGS-pelissä on hyvät kontrollit ja pelihän pyörii vielä kaiken kukkuraksi 60 kuvaa sekunnissa. Fox Engine on myös uskomattoman hieno pelimoottori, harmi että Konami kusi hommat, eikä tätä varmaan nähdä muualla kuin PES-peleissä.

MGS5 meni heittämällä odotuslistan kärkipäähän. Ainoa miinus David Hayterin poissaolosta, ei tota Jack Baueria vaan pysty ottamaan tosissaan (puspus Rocky_Balboa).
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2896 : 15.06.2015 21:25 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Mitäs helvettiä, MGS Ground Zeroeshan on täyttä timanttia?!

No, Tuotahan minä olen sanonut täällä varmaan 100 kertaa jo aiemmin. Uskomaton läppä, että meinasin jonkun Gafin inisijöiden takia olla ostamatta peliä. Pelattavaakin ihan molona, toisin kuin moni on valittanut. Ja kermainen 60fps!
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2897 : 16.06.2015 12:39 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Ai nykygenin peli joka pyörii 60fps? Mitäs helvettiä todellakin. 
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2898 : 16.06.2015 13:04 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kojima on kova jätkä. Toivottavasti kickstarttaa tämän jälkeen henkisen jatkosarjan MGS'lle ja perustaa oman tiimin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2899 : 16.06.2015 13:14 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Kojima voisi alkaa tekemään leffoja. Saisi Uwe Bollkin kilpailijan.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2900 : 16.06.2015 13:22 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Kojima voisi alkaa tekemään leffoja. Saisi Uwe Bollkin kilpailijan.

:lol: Mietin vähän samaa, kun katselin noita MGS5:n uusia trailereita. Ei päätä eikä häntää missään. Noh, onneksi pelattavuus on tällä kertaa täyttä timanttia, niin välivideot voi hyvillä mielin skippailla, jos ne venyvät taas 1,5h mittaiseksi sillisalaatiksi.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2901 : 16.06.2015 13:27 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Kojima voisi alkaa tekemään leffoja. Saisi Uwe Bollkin kilpailijan.

:lol: Mietin vähän samaa, kun katselin noita MGS5:n uusia trailereita. Ei päätä eikä häntää missään. Noh, onneksi pelattavuus on tällä kertaa täyttä timanttia, niin välivideot voi hyvillä mielin skippailla, jos ne venyvät taas 1,5h mittaiseksi sillisalaatiksi.

Kyllä MGS5 vaikuttaa ensimmäistä kertaa pelattavalta MGS:ltä. Jaksoin jopa vääntää normitehtävän läpi ja kokeilla jotain lisätehtävääkin. Sitten tulikin parempaa pelattavaa ja peli katosin PS4:n libraryn syvyyksiin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2902 : 16.06.2015 13:34 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Onhan se toki niin, että MGS3 oli viimeinen Metal Gear jonka juonessa säilyi se punainen lanka. Sen jälkeen ei ole näitten pelien juonipuolessa ollut enää mitään järkeä missään.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2903 : 16.06.2015 14:40 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Loppujen lopuksi Metal Gearien pääjuoni on kyllä pysynyt siihen nähden kohtalaisen hyvin kasassa, että ainekset suurempaan katastrofiin on ollut läsnä melkein aina. Kaikenlaisia plotholeja löytyy sieltä täältä, jopa uusimmasta pelistä (Ground Zeroes) kun Chico ei pystynyt pulttien takia kävelemään, mutta sitten helikopterikohtauksessa hän jo seisoi ja käveli hieman. Ymmärtääkseni tuo on vähintään sellainen kidutusmenetelmä, jolla varmistetaan ettei uhri ole enää koskaan kykeneväinen seisomaan kahdella jalalla tai ainakaan niin kauan, kun uhrilla on jalassaan ne perhanan pultit.

MGS3 on huippuhyvä juoneltaan mielestäni, vaikka sekin toi plotholeja ja rebooteja juoneen. Jos nyt oikein muistan, niin Big Bossin oikea silmä tuhoutui alkuperäisen käsikirjoituksen mukaan MSX:n Metal Gearin lopputaistelussa, mikä taas johti siihen, että Metal Gear 2: Solid Snakessa hänellä oli se ikoninen silmälappu. MGS3 taas kertoo tämänkin tarinan aivan eri tavalla ja MGSV tuo jälleen lisää rebootia Big Bossin hahmoon, kun

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Mistään tällaisesta ei ollut vielä MGS4:n aikana edes puhettakaan, kun taas Peace Walker saattoi hieman enteillä tulevaa, koska Zadornov-nimisellä hahmolla oli hyvin samankaltainen kyborginen käsiproteesi. Master Millerin aka. McDonell Benedict Millerin aka. Kazuhira "Kaz" Millerin hahmo on myös kirjoitettu vähän uudestaan Peace Walkerin, Ground Zeroesin ja The Phantom Painin myötä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2904 : 16.06.2015 14:50 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili MGS3 on todellakin mestariteos sekä juonellisesti että pelillisesti. Tekisi mieli taas kerran pelata se lävitse. Kolmen ekan MGS:n uudelleenpeluuarvo on edelleen jotain ihan käsittämätöntä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2905 : 16.06.2015 19:17 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Resident Evil 6.

Puhhuijjaa miten unettava peli. Alun älytön epilogi kaikessa epäuskottavuudessaan sai haukottelemaan, ja hetken aikaa Leonin skenaariota kokeilin. Miten umpitylsäksi tämä on oikein voitu tehdä? Teknisesti raskas ja kömpelö Ps3-papalle muutenkin. Sekavat valikot ei myöskään auttanut asiaa.

Zeron HD-painosta odotellessa, siinä on sitä ehtaa Ressaa.
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2906 : 17.06.2015 18:02 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Ihan hauskaa ajantappoa tämä Fallout Shelter on, varsinkin kun ilmaiseksi sai. Ihan kiva tuon kanssa on näprätä vaikka nyt julkisissa kulkuneuvoissa.


Pitäisi saada lisää porukkaa, joten kaikki naiset on paksuna. Tässä on toki se riski, että hätätilanteessa eivät voi tehdä mitään.


Näin Wastelandissa toimitaan herkän hetken jälkeen:


tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2907 : 22.06.2015 13:16 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Ihan hauskaa ajantappoa tämä Fallout Shelter on, varsinkin kun ilmaiseksi sai. Ihan kiva tuon kanssa on näprätä vaikka nyt julkisissa kulkuneuvoissa.


Pitäisi saada lisää porukkaa, joten kaikki naiset on paksuna. Tässä on toki se riski, että hätätilanteessa eivät voi tehdä mitään.
Tuli pelailtua aika paljonkin tuota. En tiedä miksi. Kyllä tuo Fallout-miljöö auttaa paljon asiaan, mutta alkaa pikkuhiljaa puuduttamaan. Kaikki huoneet on nyt unlockattu ja n. 105 asukasta löytyy. On sitä vaan niin saatanan tyhmä ja yksinkertainen olento.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2908 : 22.06.2015 13:20 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Shadow of Mordoria tässä on tullut nyt työstettyä. Ei sinänsä vikaa, alkaa vain puuduttamaan örkkilaumojen lahtaaminen isommalla miekalla, melkoisen yksitoikkoisen oloista. Sneakkina on ollut paljon jännittävämpää mennä, ja kun tässäkin lähestymistavassa yrittää juosta minkä ehtii niin jännitys pysyy voimissaan.

Tarinamoodissa menen nyt siinä kohtia kuin Klonkku tavataan toisen kerran, ja yksi uusi lisäjippo aukesi käytettäväksi lähitaisteluun.

Hyvin lainaa Rocksteadyn Batmaneista pelimekaniikkaa, ja vielä fantasiateemaan sopivaksi. Isot plussat siitä.
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2909 : 22.06.2015 13:32 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Shadow of Mordoria tässä on tullut nyt työstettyä. Ei sinänsä vikaa, alkaa vain puuduttamaan örkkilaumojen lahtaaminen isommalla miekalla, melkoisen yksitoikkoisen oloista. Sneakkina on ollut paljon jännittävämpää mennä, ja kun tässäkin lähestymistavassa yrittää juosta minkä ehtii niin jännitys pysyy voimissaan.

Tarinamoodissa menen nyt siinä kohtia kuin Klonkku tavataan toisen kerran, ja yksi uusi lisäjippo aukesi käytettäväksi lähitaisteluun.

Hyvin lainaa Rocksteadyn Batmaneista pelimekaniikkaa, ja vielä fantasiateemaan sopivaksi. Isot plussat siitä.
Kannattaa mennä tarinaa eteenpäin vauhdilla sen verran, että pääset toiselle alueelle. Sitten on mukavempi pelailla.
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 ... 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines