Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 90 91 92 93 94 [95] 96 97 98 99 100 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1074606 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2820 : 02.12.2014 00:50 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Eikö noita ole tullut GBA:lle useitakin ja joku taisi olla hyväkin. Meinasin juuri ostaa, kun näin divarissa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2821 : 02.12.2014 01:46 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili
Eikö noita ole tullut GBA:lle useitakin ja joku taisi olla hyväkin. Meinasin juuri ostaa, kun näin divarissa.
Missä divarissa?
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2822 : 02.12.2014 06:14 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Eikö noita ole tullut GBA:lle useitakin ja joku taisi olla hyväkin. Meinasin juuri ostaa, kun näin divarissa.
Missä divarissa?
TK näkee divarissa sitä mitä TK sattuu tarvitsemaan. Meidän tavallisten kuolevaisten ei tarvitse samasta haaveilla.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2823 : 02.12.2014 10:21 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Eikö noita ole tullut GBA:lle useitakin ja joku taisi olla hyväkin. Meinasin juuri ostaa, kun näin divarissa.

En ole noita GBA:n pelejä testannut, mutta pitäisi olla ihan jeppistä nekin. Taitavat olla hieman puzzlepainotteisimpia kuin nämä konsoliversiot. Kannattaa ottaa talteen jos tulee vastaan.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2824 : 02.12.2014 14:05 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili
TK näkee divarissa sitä mitä TK sattuu tarvitsemaan. Meidän tavallisten kuolevaisten ei tarvitse samasta haaveilla.
Joo, olen pannut merkille TK:n viestit. TOSIN, veikkaanpa että hän on vain _todella_ ahkera kiertämään paikkoja läpi, säännöllisesti.

Oma kokemukseni on että Tampereen kokoisessa kaupungissa, kun käy markettien/pelikauppojen hyllyt läpi _joka ikinen_ kerta kun kohdalle sattuu vaikka olisi jo myöhässä töistä tai vain hakemassa hiivaa leipätaikinaan, ja hyödyntää koko kaupungin apajat tasaisesti, niin silti niitä oikeita löytöjä osuu kohdalle ehkä 4-5 koko vuoden aikana. Ei niitä Metroid Prime Trilogyja ole Koivistonkylän Prismassa ihan vakiona alennuksessa, kuten TK:n jostain aikaisemmasta jutusta olisi ehkä voinut ymmärtää, vaan siellä oli kenties se yksi kappale pienen hetken ennen kuin joku poisti.

Itse olen käynyt ruokaostoksilla työpaikan vieressä marketissa päivittäin ja aina edes silmäillyt pelit läpi - tuloksetta... KUNNES juuri sinä päivänä kun minulla ei ollut lompakko mukana ja silmäilin silti, oli Pokemon Y poistossa ~24 euroa. Mielestäni ei Poksusta enää paha hinta ollenkaan ja olisin todellakin ostanut sen X:n kaveriksi. Tulin myöhemmin luottavaisin mielin takaisin, mutta eipä ollu Poksua enää.

Toisaalta, yhden kerran päätin nälkäisenä ja sateessa pyöräillä töistä 10km lenkin väärään suuntaan ihan vain säännöllisen tsekkauksen vuoksi, ja juuri silloin alelaari pursuili Wii U -aarteita ja mitä vielä. Kerran satuin samalla tavalla Stockmannin elektroniikkaosaston Nintendo-pelipoistoon, kun olivat laittaneet täysin logiikanvastaisesti 2vkoa ennen Hullujen Päivien alkamista Zeldat, Kirbyt, Mariot, S&P:t, Animal Crossingit jne 5-15 euron poistoihin. Piti käydä välissä kotona tankkaamassa käyttötiliä että sain ostettua kaiken haluamani.

Sen jälkeen en ole löytänyt Stockalta yhtikäs mitään pistäytymisistä huolimatta, vaikka siitäkin on jo pari vuotta aikaa.

Usein itsellä käy tuuri juuri silloin kun vähiten odottaa ja on jo häipymässä tiehensä ennen kuin KUITENKIN VIELÄ PÄÄTTÄÄ käydä katsomassa, varmuuden vuoksi. Omistautuminen on kai tässä se avainhomma jos löytöjä meinaa saada. Varmaan asuntokaupoissa myös.


« Viimeksi muokattu: 02.12.2014 14:15 kirjoittanut Omenarosvo »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2825 : 12.12.2014 15:11 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Lords of Shadow 2:sta. Huh huh kun sattuu silmään nämä sahalaidat. Peli on 720p, mutta vissiin ilman mitään reunanpehmennystä. Tottunut viimeisen vuoden pelaamaan 1080p-pelejä, niin aika karu ero..
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2826 : 12.12.2014 16:05 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Lords of Shadow 2:sta. Huh huh kun sattuu silmään nämä sahalaidat. Peli on 720p, mutta vissiin ilman mitään reunanpehmennystä. Tottunut viimeisen vuoden pelaamaan 1080p-pelejä, niin aika karu ero..
Ilmankos sen saikin 5€:lla Keravan Citymarketista ;D

Ensimmäinen Bayonetta WiiU:lla pärähti läpi toissa päivänä (ensimmäinen peli varmaan yli kymmeneen vuoteen joka on vedetty toistamiseen läpi, PS3:lla oli ensimmäinen kerta). Nyt oli tarkoitus ottaa Bayonetta 2 paremmin tulille, mutta hitto kun koukuttaa tuon ensimmäisen Platinum mitalit. Tekisi mieli kerätä ne joka kentästä. Ja tietty kaikki itemit jne. On mulla ennenkin ollut pientä keräilijän tautia näissä peleissä, mutta ei kyllä ikinä tälläistä. On se kova vaan peli, ei voi muuta sanoa. Itku meinaa tulla kun miettii kuinka huonosti SE -versiokin myy/myi maailman laajuisesti. Toivottavasti edes jouluna tulisi pientä boostia. Helposti vuoden parhaimpia pelipaketteja ja pelejä.

Muuten huomasin että vaati hiukan totuttelua näppäimiin ProControllerilla kun näitä hack'n slash -pelejä on tottunut pelaamaan X360:llä tai PS3:lla. Peukalo mene eri asentoon ja muutaman kerran mm. hyppynapista eksyi johonkin muualle. Harmillinen valinta Nintendolta, kun on aivan varma että tilanne on taas sama kun on esim. LoS2:sta pelannut PS3:lla. Muuten ProController kun on onnistuneesti käsien jatke. Mutta ne prkl nappien sijoitukset... No, ei sillä että tämä nyt suuri ongelma olisi, mutta joskus peukalo vaan eksyy vanhasta tottumuksesta väärälle napille.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2827 : 13.12.2014 11:54 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Plants VS Zombies Garden Warfare:
On kyllä ihan hyvää nettiräiskintää. Varsinkin kun ilmaiseksi sai. Olisi tästä voinut 20e maksaakin. Ainoa miinus, kuten niin monessa muussakin nykyajan nettipelissä, on se, että pingiä/latencya ei ole ilmoitettu millään tavalla. Saatanan perseet.

Injustice PS4:
Yksinpeliä olen pelaillut ja mätkintäpeliksi varsin hyvä yksinpeli. Itse pelaaminen on Mortal Kombatin systeemillä tehty, joka ei ole koskaan pahemmin maistunut. Kyllä tätä kuitenkin jonku verran pelailee paremman puutteessa. Järkyttävän paskaa teknistä toteutusta välikuvissa. Grafiikka on keskinkertaista, mutta framerate putoilee ja tahmaa.

Shadow Warrior PS4:
Peli alkaa Stan Bushin biisillä The Touch. Jo sen takia oli hyvä ostos.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2828 : 16.12.2014 23:25 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Pelasin Mega Man Legendsin läpi ensimmäistä kertaa. Todella nasta pieni seikkailu hieman Metroidin hengessä. Graffat ovat charmikkaat ja muistuttavat cel-shadingiä, mielestäni ovat kestäneet aikaa todella hyvin. Saarella pyöriminen ja parempien kamojen keräily ja kehitys on koukuttavaa ja haastettakin peli tarjosi kiitettävästi. Soundtrackilla on myös muutama todella hyvä biisi ja melodiat jäävät pyörimään pitkäksi aikaa päähän. https://www.youtube.com/watch?v=JrCnzkAGRsY

Bossit olivat myös hienoja ja vaikuttavan kokoisia tämä aikakauden peliksi. Pelissä on myös paljon erilaisia minipelejä ja sidequesteja. Osa jäi tekemättä, kun oli hinku nähdä pelin stoori loppuun.

Siirryin suoraan Mega Man Legends 2:seen ja jatko-osa vaikuttaisi jopa vielä paremmalta. Kontrollit ovat paremmat, musat hienompia, pelialueet yksityiskohtaisempia ja pelissä on enemmän tutkittavia objekteja. Peli tuntuu myös enemmän perinteisemmältä ropelta vaikka itse taistelut ovatkin reaaliaikaista räiskintää. Loistomeno.

Se hyvä puoli tässä että tuli aikanaan hankittua näitä pelejä kokoelmaan aika huolella, että on jatkuvasti klassikkoa pelaamatta, jotka jäivät silloin aikanaan pelaamatta. Nyt kun ei ole oikein rahaa ostella hirveästi uusia pelejä tulee syvennyttyä olemassaolevaan kokoelmaan ja löydettyä mahtavia kokemuksia, jotka ovat jostain syystä jäänyt kokematta.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2829 : 27.12.2014 14:47 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Evil Within etenee kohti loppuaan ja koko ajan peli on parantunut. Tämä on selvästi kunnianosoitus vanhan liiton kauhupeleille ja varsinkin RE4'lle. Ihan samoihin sfääreihin ei päästä millään osa-alueella mutta se on ymmärrettävää. Parasta pelissä ovat uniikit ympäristöt, mitään ei kierrätetä eikä kahta samanlaista huonetta tule vastaan. Viholliset on aseteltu käsin juuri mahdollisimman jänniin paikkoihin ja ansat välillä mukavan vittumaisiin rakoihin. Peli on täynnä salareita niin kuin kunnon japsipeleiltä sai ennen odottaa. Kuumottavia tilanteita on joka chapterissa kun bossi jahtaa ja samalla pitää säätää jotain puzzleja ja purkaa ansoja. Teknisesti peli on vaatimaton mutta toimiva PS4'lla. Pelin tyyli kuitenkin huokuu puhdasta RE4 meininkiä aina päähahmosta vihollisiin ja ympäristöihin asti. Legendaarisista capcomin kauhupeleistä tutut tallennuspisteet ovat mahtavasti osa tarinankerrontaa ja niihin törmäämisestä on aina mielissään.

Jos ei nykypelit ole hemmotelleet täysin pilalle niin kannattaa laittaa peli hankintaan. Evil Within edustaa sukupuuttoon kuolevaa pelityyppiä missä kaikki on käsin suunniteltu ja rakennettu alusta loppuun. Tämän lähemmäksi RE4'sta ei muualla pääse, vaikka samanlaiseksi klassikoksi tuskin peli muodostuu ihan vain siksi, että peli tuntuu pienemmältä ja vähemmän hiotulta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2830 : 30.12.2014 20:05 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Ekaa Silent Hilliä. Tätä ennen olen vain testannut sitä MGS:än mukana tullutta demoa silloin aikanaan ja aika puhtaalta pöydältä lähin tämän kanssa liikkeelle. Ai hemmetti kyllähän tämä kuumottaa edelleen aika helvetisti. Tunnelma on vitun ahdistava jatkuvasti ja noita mestoja ei todellakaan tee mieli tutkia. Silti uteliaisuus voittaa ja jatkuvasti on pakko tsekata mitä seuraavan kulman tai oven takana luuraa. Kuumottavimmissa kohdissa menee kylmät väreet selässä. Pelin audio luo hienosti tunnelmaa jatkuvasti ja tekee ahdistuneen tunteen ja koko ajan on vähän epämukava olla. Pelin karut graffat toimivat hyvin ja saattavat jopa lisätä kuumotuksen tunnetta. Toistaiseksi on vain puolitoista tuntia takana ja saavuin juuri koulurakennukseen.

Aina kun pelin lyö koneeseen ja tämä pärähtää soimaan niin kyllähän se kohottaa tunnelman nopeasti. https://www.youtube.com/watch?v=W2ksIfv8QCg

Loistava loistava peli.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2831 : 30.12.2014 22:27 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Jep, toi on kyllä yksi parhaimmista peleistä edelleen. Nimenomaan koulurakennus oli pentuna aivan sanoinkuvaamattoman kuumottava paikka juuri äänimaailmansa ansiosta. Tässä todennäköisesti suosikkikappaleeni koko pelistä, kyseinen kohtauskin on aika masentava.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2832 : 31.12.2014 00:20 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Ensimmäinen Silent Hill on kyllä edelleen paras pelaamani kauhupeli (REmakea en nyt laske mukaan, koska se ei ole lähimainkaan yhtä painostava). Muistan, kun kersana piti pelata peli alusta loppuun serkun kanssa, kun ei yksinkään pystynyt. Serkkukin oli aina lukevinaan jotain Roope Setää pelottavimmissa kohtauksissa. Myöhemmin sain enolta satikutia, koska serkku menetti yöunet pitkäksi aikaa. :lol:

Se vaihtoehtomaailmaan joutuminen oli kyllä kuumottavinta koko pelissä. Joka kerta. Mutta vastapainona normaalimaailmaan takaisin pääseminen sumutorven säestyksellä oli aina yhtä taivaallinen kokemus.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2833 : 05.01.2015 16:25 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Kumppanille ostin joululahjaksi Rayman Legendsin Wii U:lle, kun innostui siitä niin paljon demon myötä. Itse olin pelin pelannut aikaisemmin Vitalla läpi, mutta erittäin hyvältä se on näin isolta ruudultakin maistunut. Pelihän on oikeastaan täydellinen tasohyppely. Grafiikat ovat mahtavat, hyvät musiikit, sisältöä löytyy. Kentät ovat myös hyviä ja monipuolisia. Ei tästä oikeastaan mitään valittamisen aihetta löydy. Tai no, musiikkikenttiä saisi olla enemmän, ne ovat olleet ihan törkeän hauskoja. :)

Toivottavasti vielä jatkoa tulee jossain vaiheessa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2834 : 05.01.2015 16:30 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Ryu ga Gotoku Ishin tuli hommattua PS4:lle. 1-2 tuntia ehtinyt pelaamaan, mutta hyvältä vaikuttaa. Pitää yrittää ainakin läpi asti pelailla, mutta ehkä minipelit ym. sivujutut voi jäädä vähemmälle.

Farcry 4:ä on myös ollut pelilistalla. Aika paskaahan tuo on, mutta varmaankin tulee koluttua läpi.

Lisäksi tullut iPadilla pelailtua Vainglorya, joka on melko yksinkertainen MOBA. Yllättävän mukava pelailla ja pelissä ei ole p2w paskuuksia.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2835 : 05.01.2015 16:40 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili LoS 2:sta olen pelannut nyt jotain puolenvälin yli. Ja ikävä todeta, mutta on tämä enemmän tai vähemmän sössitty tunnelmallisen ykkösen jäljiltä. Peli tapahtuu suuremmalti osin nykypäivässä ja ympäristöt ovat täten huomattavasti tylsempiä, kuin ykkösen goottimiljööt. Toki tässäkin niihin palataan, mutta aika paljon tapahtuu jossain lääkefirman labroissa ja takakujilla. Ei kiinnosta. Tylsää ja rumaa. Graafisesti peli voisi olla ihan jees, mutta aivan hirveät sahalaidat iskevät silmään koko ajan. Sanoisin, että peli on oikeastaan huonomman näköinen kuin ykkönen mikä on aika jännää.

Vähän väliä on tungettu jotain ihme stealth-kohtia, joissa pitää harhauttaa jotain kuolemattomia örmyjä muuttumalla rotaksi. Eivät nuo kauaa kestä, mutta vituttavat silti. Lisäksi pari bossia on kanssa ollut tollaisia insta kill -kohtia, joissa pitää hiippailla. Joutuu tässä silti varmaan ostamaan sen DLC:n, että pääsee pelaamaan Alucardilla. Ehkä siellä meno on perinteisempää.

Sääli sinänsä, koska pidin kovasti ykkösestä vaikkei se mikään täydellinen ollutkaan. Carlyle-Dracula on kyllä kiinnostava. Harmi että sössivät lopun.


Captain Toad on sen sijaan taattua laatua. Hauska pikkupeli ja nätti kuin mikä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2836 : 06.01.2015 01:10 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Olen innostunut pelaamaan PS1:llä. Juuri meni reilussa 30 tunnissa läpi Shadowman. Tätä PS-versiotahan pidetään pelin paskimpana versiona, mutta mun mielestä tää oli ihan pelattava versio, vaikka välillä vähän tökkikin. Mitä pelistä sanoisikaan? Aliarvostettu, unohdettu, loistava.. Yksi tunnelmallisin peli (miljööt, musat..) mitä olen koskaan pelannut. Juoni oli videopeliksi ihan hyvä. Vaikeustaso oli sopiva. Tallennussysteemi hyvä. Pelialue oli laaja, mutta onneksi oli pelin mukana tullut kartta ja pelissä oli myös hyvä warppisysteemi. Ja ennen kaikkea hyvän tästä pelistä se, että tässä ei kyllä paljon neuvottu, että mitä sun pitää tehdä - toisin kuin tämän päivän pelit, joissa kaikki neuvotaan kädestä pitäen ihan kuin olisit joku pikkuvauva. Aikaisemmin en tämän tyyppisistä peleistä ole tykännyt, mutta Shadowmanista jäi helvetin hyvä fiilis.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2837 : 06.01.2015 02:53 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
Olen innostunut pelaamaan PS1:llä. Juuri meni reilussa 30 tunnissa läpi Shadowman.
Sarjakuvaan pohjautuvaksi peliksi oli ihan ok-tasoa, mitä muistelisin. Viime pelikerrasta tosin on jo vuosia aikaa.

Itse pelailen Evil Withiniä tällä hetkellä. Mustat palkit häiritsi aluksi itseänikin, mutta niihin tottui. Nämä vituttavat ainoastaan kun pitäisi maatakin osata katsoa karhunrautojen varalta. Mahtaako konsoliversioon päivittyä ollenkaan vaihtoehtoa mistä nämä palkit saisi pois?

Kaikenpuolin todella kuumottava peli. Kahdesta vaikeusasteesta otin sen vaikeamman, ja turpaan on tullut huolella. Nihilistinä olen yrittänyt säästellä kaikki mahdolliset luodit, ja toistaiseksi olenkin kaksi vihulaista saanut meleellä hengiltä, loput stealthina. Yhtäkään checkpointtien välistä aluetta en ole saanut puhtaasti läpäistyä edes viidellä pelikerralla.

Pieniä lapsuksia riittää paljon. Soihdulla et saa maassa makaavia ruumiita poltettua, mutta tulitikulla onnistut siinä. Seinässä voi törröttää sirppi tai maassa voi maata isompi kirves, mutta näitä et saa aseeksi. Sen sijaan tomahawkin kalibeeria olevan kirveen saat aseeksi viereisestä seinästä.

Todella lähellä neljättä Resident Eviliä tosiaan mennään kaiken puolin. Kyllä tästä pelistä sen 40€ mieluusti maksoi.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2838 : 06.01.2015 12:01 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Olen innostunut pelaamaan PS1:llä.

Itellä on samanlainen meininki päällä. Viime kuukaudet on mennyt lähes yksinomaan ekan plesen parissa. Tällä hetkellä on työn alla mm. Silent Hill, Ape Escape, Crash 3, Star Ocean 2, Megaman Legends 2.

Näiden jälkeen hyllyssä venailee jäätävästi pelejä, jotka on aikanaan jäänyt pelaamatta. Seuraavaksi lähtee myllyyn varmaan Legacy of Kain Soul Reaver, Resident Evilit, Spyro 3, Breath of Firet, Saga Frontier 2. Pelattavaa on niin saatanasti ettei ole tarvetta millekään uusille peleille tässä vaiheessa. Vuoden tavoitteena onkin, että saisi tuota backlogia pienemmäksi.

PS1-rupeaman jälkeen voisi roudailla Cuben himaan ja pelata sille jääneet klasarit pois alta. Sielläkin olisi Baten Kaitos, Fire Emblem, Metroid Primet ym. pelaamatta...
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2839 : 06.01.2015 12:19 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ei kai se ole ihmekään, jos tykkää hyvistä peleistä. Itse pelaan suurimman osan vanhempia peleje ja klassikoita, joita riittää loputtomiin. Vaikka monessa asiassa ollaan menty eteenpäin nykypeleissä, niin vähintään yhtä monessa asiassa olla menty myös taaksepäin.  Hyvä pelisuunnittelu ei vanhene ja sääliksi käy pelaajia, jotka eivät näe pintaa syvemmälle. Eniten myös vituttaa jotkut valopäät, jotka pistävän kaiken vanhemmän tykkäämisen nostalgian piikkiin. Lukemattomia vanhoja snes, n64- ja ps1-klassikoita olen läpäissyt vasta ihan nyt ekan kerran, eikä ajanhammas ole yhtään vähentänyt niiden loistoa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2840 : 06.01.2015 13:26 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili Pleikka ygösen pelien hinnat saattavat muutaman vuoden kuluessa lähteä pieneen kasvuun, veikkaisin. Meikä on ihan samalla lailla innostunut taas PS1-klassikoista ja varsinkin sen ajan 3D-grafiikasta joka on tullut ikään jossa se näyttää taas tosi hyvältä. Ja jos meikä, average joe, on siitä innostunut, niin varmasti on pian moni muukin. Olenhan aika hyvä (tai huono, miten sen ottaa) kuuntelemaan kollektiivista alitajuntaamme. Spyro The Dragon, eli "timanttipeli" kuten parivuotiaamme sitä kutsuu, on ollut meillä koneessa monena iltana. Copeland on kyllä vääntänyt helvetin hyvät musat siihen peliin.

Muita viime aikaisia ovat olleet Transformers: War for Cybertron 360:lle, jonka ahmaisin läpi melkein yhdeltä istumalta about viikko sitten. Kävin kerran nukkumassa jossain välissä. Varsin hyvä räiskintäpeli ja jätti kiinnostuksen jatkaa Fall of Cybertronilla kunhan sopiva hetki taas löytyy. Harmittaa hieman bugi, minkä ansiosta ansaitsemani Achievementit eivät näy dashboardilla. Mistä lie johtuu, onko kellään tapahtunut vastaavaa?

Transformersin jälkeen aloitin melkein samantien Metal Gear Rising: Revengeancen, joka jäi vuosi sitten kesken jossain neljän tunnin kohdalla. Aloitin alusta ja tahkosin senkin aika lailla yhdeltä istumalta läpi. Loppubossi vei jostain syystä melkein viidesosan koko peliajasta. Ehkä aamuyön väsymys alkoi jo painaa siinä kohtaa, mutta ei tohtinut mennä nukkumaankaan ennenkuin bossi oli silvottu. Loppukelloon tuli aika 7:28 ja Rank C. En tosin ottanut hirveästi stressiä mistään combat rankista, koska olisin sillä vain pilannut pelinautintoni. Täytyy katsoa jos jaksaisi vetäistä vielä uudemman kerran joku kerta. Todella hyvä peli kyseessä joka tapauksessa!

Super Smash Bros for Wii U:a pelasimme maratoonihengessä kokonaiset 12 tuntia yhtä mittaa uudenvuoden päivänä. Hyvin kaverit jaksoivat, vaikka osa kärsikin krapulasta.

Nyt on menossa No More Heroes 2: Desperate Struggle, joka on myös jäänyt ilmestyessään kesken ja himottanut takaraivossa siitä lähtien. Nyt viimein sain sen koneeseen asti ja eipä tuotakaan tee mieli alas laskea. Halo: Combat Evolvedin og-versiota pelasimme kampanja co-opina viime yönä sellaset neljä tuntia. Tämäkin peli on jäänyt minulta kokematta. En ole Halon uusimmista osista juurikaan innostunut, eikä tämäkään nyt ihan napakymppi ole, mutta kuitenkin mieluisampi kuin esimerkiksi kolmonen ja Reach kun niistä yritimme nauttia.

Mukavaa taas pelata oikein urakalla kaikkia keskenjääneitä ja unohtuneita pelejä mitä komerot ovat kuitenkin pullollaan :)


« Viimeksi muokattu: 06.01.2015 13:42 kirjoittanut Omenarosvo »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2841 : 06.01.2015 13:43 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Pleikka ygösen pelien hinnat saattavat muutaman vuoden kuluessa lähteä pieneen kasvuun, veikkaisin.

Kyllähän noissa tuntuu olevan painetta hinnannousulle kun Pleikan brändi porskuttaa ja ihmisten nostalgiannälkä on kasvanut. Symphony of The Nightin spessu ja Suikodenit pyörivät siellä 100-200 euron hujakoilla ja aika monta 100€+ peliä näkee nykyään (mm. Megamanit, Legend of Dragoon, Tombi, harvinaisemmat ropet ja muut julkaisut)

Sama pätee toki N64 ja Saturnin peleihin kun retrostatus alkaa vakiintumaan ja pelien kysyntä kasvaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2842 : 06.01.2015 15:05 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ps1-pelien hinnat ovat kyllä nousussa, mutta eivät ole keskimäärin vielä mitään verrattuna esim. Snes-peleihin, eikä varmaan edes gba-peleihin, joiden keskihinta on pelottavan korkea jo nyt CIB:nä. Muutama arvokas peli, mutta suurin osa ainakin toistaiseksi todella halpaa tavaraa. Siksi nyt viimeistään niitä kannattaa keräillä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2843 : 06.01.2015 16:47 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Shadowman.
Tosiaankin aliarvostettu peli. Omasta läpipeluusta on se 15 vuotta aikaa, mutta mieleen jäi erittäin hyvä tunnelma ja lore. Kontrollit eivät ainakaan N64 -versiossa olleet mitenkään erikoiset. Ehkä hieman samaa fiilistä tässä kuin Eternal Darknessissa.


Tässä Destinyssä on kyllä hyvin imua. Aika koukuttavaa kun saa hahmoa kovan duunin eteen kehitettyä jollain harvinaisemmalla esineellä. Ainut mikä vaan harmittaa, ettei peliä oikein ole tehty yksinpelaajalle, joten joutuu tyytymään Strikeihin ja muuhun perusmättöön. En oikeastaan edes ymmärrä miksei esim Nightly Strikeissä voi olla matchmakingia.


« Viimeksi muokattu: 06.01.2015 16:54 kirjoittanut migge »
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2844 : 18.01.2015 14:02 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Uusin Dragon Age alkaa olla läpi. Enää viimeinen tehtävä pelaamatta ja peli ilmoittaa ettei paluuta enää ole. Pelikello näyttää 80 tuntia tällä hetkellä ja vielä tulee varmaan jonkin verran lisää, kun on tarkoitus olisi piestä nuo kaikki dragonit vielä ja metsästää vähän trophyja.

Kokonaisuuten sellainen ihan kohtuullisen hyvä peli, mutta ei kyllä mitään tajuntaa räjäyttävää. Itse pääjuoni on ihan totaalista huttua ja parhaat palat on piilotettu sidequestien taakse, jotka voivat hyvin helposti jäädä huomaamatta, koska pelissä on niin paljon filleriä. Lähes jokaisella alueella on joku hieno paikka ja isompi sidequest, mutta niiden löytäminen voi olla vaikeaa ja kaikki eivät välttämättä löydä niitä, kun joka paikkaan on survottu miljoona filleriquestia. Eipä noita ole mikään pakko pelata, vaan 90% pelin sisällöstä voi skipata ja läpäistä pelin varmaan 15 tunnissa, mutta en tiedä onko siinäkään järkeä.

Parasta pelissä oli rajallinen level scale vihuissa ja paljon käsin piilotettua staattista loottia, eikä mitään random generoitua paskaa oman levelin mukaan pelkästään. Tappelusysteemi ja hahmojen customointi oli myös aika hyvin tehty. Hahmojen statsit pystyy resetoimaan loputtomasti, joten erilaisia yhdistelmiä voi testata milloin vaan. Lisäksi dragoneiden voittaminen on parasta, koska niissä on oikeasti haastetta ja joutuu miettimään oman partyn rakennetta ja varustuksia. Myös hahmojen dialogit ja keskenäiset suhteet on kyllä hyvin tehty. Ihan mieletön määrä pitänyt kirjoittaa ja äänittää puheita.

Ihan jees tähän ps4:n alkuun, mutta veikkaan että Witcherin ja muut pyyhkivät tällä lattiaa. Sen verran hyvä kuitenkin että jaksoi pelata läpi.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2845 : 18.01.2015 16:16 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Mulla meni 50h rikki Inquisitionissa joku aika sitten. Periaatteessa suurin osa  TK:n kirjoittamasta on kyllä totta enemmän tai vähemmän munkin mielestä, mutta kyllä tää vaan koukuttaa ihan perkeleesti. 10h tullut pelattua putkeen joinakin päivinä ihan helposti. Joka paikka tulee nuohottua ja tähän asti olen tehnyt kaikki  hommat,  mitä vastaan on tullut. Kaksi loharia vasta kaadettuna.

Kaveri veti tämän just kanssa läpi ja pelikello oli yli 180h. Huh huh..
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2846 : 22.02.2015 00:20 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Vaikka olinkin lukenut paljon haukkuja nettipelin toimivuudesta julkaisun aikoihin, uskaltauduin kuitenkin ostamaan Halo: Master Chief Collectionin kun halvalla sain. Viimeisimmät pelaamani nettiräiskinnät ovat olleet Advanced Warfare, sekä Black Ops 2 ja auta armias kun jäi hyvä maku suuhun nettipelaamisesta pitkästä aikaa! Muutaman pelin ehdin vasta ottaa, nekin luonnollisesti Halo 3 puolella, sitähän tuli aikoinaan lukemattomat tunnit tahkottua, mutta vielä ei ainakaan tullut mitään valittamisen arvoista vastaan. Tuli koettua palkitsevimmat spreet, multikillit ja otteluvoitot miesmuistiin! Onneksi pelaajiakin tuntuu olevan paljon, ottelut ainakin löytyivät hetkessä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2847 : 06.03.2015 23:22 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili The Last of Us Remastered meni läpi. Onhan tämä todella taitavasti rakennettu putkijuoksu. Peli on todella viimeistelty ja hienosti tuotettu. Näyttely on loistavaa, hahmojen reaktiot maailmaan ovat uskottavia, grafiikat ovat loistavat, soundtrack on hyvä ja tilanteisiin on usein monia eri lähestymistapoja. Peli on erittäin viimeistelty ja väistää monet pelien tarinankerronnan ongelmat luomalla uskottavat hahmot ja maailman. Myös juoni pysyy kasassa pelin pitkän keston. Eipä tästä hirveästi kritisoitavaa löydy loppupeleissä, mitä nyt satunniset AI-ongelmat latistavat siellä olon tuntua aika ajoin. Eipä tätä tosin ihan heti jaksa pelata uudestaan nyt kun juoni on nähty ja maailma koettu.

Tämä peli vie pelit tavallaan laadullisesti uudelle tasolle ja peli on uskottava koko kestonsa ajan. Yleensä pelit menevät aivan överiksi tarinansa puolesta tai tapahtumat tai hahmot eivät ole uskottavia, mutta tässä pelissä taso säilyy. Ei tämä silti mikään lempipelini ikinä ole, mutta viihdytti hyvin kestonsa ajan.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2848 : 06.03.2015 23:28 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos vaan kiinnostaa niin kannattaa myös katsoa se extroista löytyvä making of dokkari jolla taisi olla pituutta likemmäs tunti. Varsin jees pätkä eikä perus mainostamista mitä jotkut noista on.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2849 : 09.03.2015 12:08 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Kokeilin Sherlock Holmesin peliä PS3:lla kun sai ilmaiseksi PS+:sta. Tekninen toteutus voisi olla parempikin, mutta itse peli vaikuttaa hyvältä. EN ole vasta pelannut kuin 1-2 tuntia ensimmäistä keissiä, mutta kyllä tuossa Sherlock Holmes -fiilikseen pääsee. Vielä kun olisi saanut PS4-version, niin ei tarvitsisi kärsiä PS3:n paskuuksista.
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 ... 90 91 92 93 94 [95] 96 97 98 99 100 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines