Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 85 86 87 88 89 [90] 91 92 93 94 95 ... 141
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1077579 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2670 : 08.10.2014 14:46 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Taisteluhan on enemmän Batmania kuin AC:tä. Moni asia, mitä näkee ja kuulee pelistä (esim. se, että pintapuolisesti on kyllä monipuolisuutta ja paljon tekemistä, mutt millään ei kuitenkaan ole mitään väliä, kun peli ei haasta pelaajaa lainkaan) kuitenkin muistuttaa myös todella paljon AC:tä.

Joo nimenomaan näin. Itse mekaniikka on lähellä Batmania. Puhuin aikaisemmin tulee sama fiilis kuin Ass Creediä pelatessa.

Alussa Mordor on hieman haastavampi kun ei ole tiettyjä skillejä. Tosin silloinkin pelkkää X-naputtamalla olet käytännössä kuolematon, kun hahmo pomppii (lähes) jokaisen vihun yli ja silloin ei voi ottaa osumaa. Siinä vaiheessa kun saa ylihyppyyn stunnin yhdistettyä, muuttuu peli todella helpoksi. Tietty tuota voi hieman vaikeuttaa, jos ottaa kaikki mahdollisesti button-promptit ym. pois päältä, mutta itse ongelmaa se ei poista.

Muistaakseni Dragon's Dogmassa oli huomattavasti paremmat taistelut. Siitä saisikin tulla joku NextGen masterointi.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2671 : 08.10.2014 14:50 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Muistaakseni Dragon's Dogmassa oli huomattavasti paremmat taistelut. Siitä saisikin tulla joku NextGen masterointi.

Siinä onkin kyllä loistava peli! Toki koko premissi niin taisteluista pelin kulkuun yleensä on tosi erilainen, eli en tiedä kuinka järkevä vertaus tässä tapauksessa on.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2672 : 08.10.2014 14:57 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Siinä onkin kyllä loistava peli! Toki koko premissi niin taisteluista pelin kulkuun yleensä on tosi erilainen, eli en tiedä kuinka järkevä vertaus tässä tapauksessa on.

Siitä on jo jonkin aikaa kun viimeksi Dogmaa pelailin, mutta mielestäni sen taistelut sopisi hyvin myös Mordorin tyyliseen peliin. Ei tietenkään suora kopio, mutta ainakin perusteet. No joka tapauksessa se jää haaveeksi. Deep Downissa on varmaan paljon samaa kuin DD:ssä, mutta ennakkotietojen perusteella en ole hirveän hypettynyt siitä.

IMO Mordor jää peliksi, jonka pelasi mielellään läpi mutta ei ole kaiken sen hypen arvoinen mitä pelimediassa/boardeilla on näkynyt.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2673 : 08.10.2014 15:01 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Mulla on toi hyppy stunni -ominaisuus käytössä ja tällä hetkellä peli on ihan sopivan haastava. Ei kaikkien pelien tarvikaan olla mikään Dark Souls tai Ninja Gaiden. Taisteleminen Mordorissa on hauskaa. Musta veri lentää, päät irtoilee ja örkkejä lakoaa. Ympärillä on 30 örkkiä ja niiden keskellä telmiminen ja tuhon kylväminen tuntuu sopivan badassilta. Ja lisää örkkejä virtaa joka raosta, jos et kerkeä estämään hälytystä.

Jos sitä vaikeutta haluaa, niin sitten ne avut pois päältä ja jokaiselle bossiörkille tappouhkaus päälle ennen rynnäkköä, niin haalivat peloissaan lisää apuvoimia ja henkivartijoita.

Tosin olen vasta puolivälissä mutta joo...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2674 : 08.10.2014 15:05 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Mulla on toi hyppy stunni -ominaisuus käytössä ja tällä hetkellä peli on ihan sopivan haastava. Ei kaikkien pelien tarvikaan olla mikään Dark Souls tai Ninja Gaiden. Taisteleminen Mordorissa on hauskaa. Musta veri lentää, päät irtoilee ja örkkejä lakoaa. Ympärillä on 30 örkkiä ja niiden keskellä telmiminen ja tuhon kylväminen tuntuu sopivan badassilta. Ja lisää örkkejä virtaa joka raosta, jos et kerkeä estämään hälytystä.

Jos sitä vaikeutta haluaa, niin sitten ne avut pois päältä ja jokaiselle bossiörkille tappouhkaus päälle ennen rynnäkköä, niin haalivat peloissaan lisää apuvoimia ja henkivartijoita.

Tosin olen vasta puolivälissä mutta joo...

Puolessa välissä oli minullakin vielä samanlainen mielipide. Loppua kohden huomasin paremmin ongelmia ja alkoi puuduttamaan sen verran, että mieli muuttui. Nemesis-systeemi on kuitenkin loistava ja toivottavasti se kopioidaan moneen muuhunkin peliin. Lisäksi, jos niissä peleissä on vielä muut osa-alueet kohdillaan, niin hyvä tulee.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2675 : 08.10.2014 15:37 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Batmanissa normalilla pärjäsi koko pelin läpi kahden napin aivottomalla hakkaamisella, Hardilla oli jo ajoituksellakin väliä ja eri kykyjä ja aseita tuli hyödynnettyä enemmän. Jos Mordorissa on vaikeustasoja niin kannattaa valita hard että saa peliin lisää haastetta. Tosin Batmanissa oli myös hyvä kenttäsuunnittelu, siisti asevalikoima,  hauskat bossit ja viihdyttävä tarina, enkä tiedä mikä on asianlaita näitten suhteen Mordorissa. Pelattavuuden rip-offaaminen kokonaan  toisesta pelisarjasta tuntuu kyllä aina vähän halvalta.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2676 : 08.10.2014 15:43 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Rip offaamisesta tuli mieleen, että joidenkin huhujen mukaan Mordor aloitti kehityksen Batman-pelinä. Selittäisi aika paljon.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2677 : 08.10.2014 15:47 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Batmanissa normalilla pärjäsi koko pelin läpi kahden napin aivottomalla hakkaamisella, Hardilla oli jo ajoituksellakin väliä ja eri kykyjä ja aseita tuli hyödynnettyä enemmän. Jos Mordorissa on vaikeustasoja niin kannattaa valita hard että saa peliin lisää haastetta. Tosin Batmanissa oli myös hyvä kenttäsuunnittelu, siisti asevalikoima,  hauskat bossit ja viihdyttävä tarina, enkä tiedä mikä on asianlaita näitten suhteen Mordorissa. Pelattavuuden rip-offaaminen kokonaan  toisesta pelisarjasta tuntuu kyllä aina vähän halvalta.

Tässä ei tietääkseni ole vaikeustasoja, mikä oli aika ihmeellistä. Uskoisin, että noista Mordorin-mätöistä saisi suht helpostikin haastavammat, jos viilailisivat skillejä ja systeemeitä. Toisaalta tällä nykytyylillä mennään sen ADHD-massan ehdoilla, että saadaan mahdollisimman laaja yleisö. Ymmärrettävää.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2678 : 08.10.2014 16:11 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Shadow of Mordoria pelattaessa tulee tosiaan jo uutta Bättistä ikävä. Ei sen takia että tappelu olisi jotenkin sössitty (se on hyvin pitkälti identtinen esikuvaansa nähden), vaan että kenttädesign on täysin eri tasoa Arkham -sarjassa, joten hiiviskely tylsillä tasangoilla tuntuu hölmöltä. Arkhamien hiiviskelyhaasteet olivatkin yksi niiden pelien parhaita puolia. Kyllä tämän kuitenkin pelaa. Keskitasoa hieman tasokkaampi tekele.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2679 : 09.10.2014 08:39 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Shadow of Mordor:
Eilen pelailin viimeisenkin tehtävän ja läpi pamahti. Vielä olisi kai 3 trophyä hommaamatta, mutta pitää katsoa jaksaako niitä vääntää. Huuto.nettiin laitoin jo myyntiin toissapäivänä, mutta olisi tässä vielä muutama päivä aikaa.

Kokonaisarvosanaksi voisi antaa 3/5 eli ihan OK peli. Kuitenkin huomattavasti parempi kuin Ass Creed.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2680 : 11.10.2014 17:17 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Bayonetta 2:sta jyystänyt. Siis hajoilen vaan koko ajan, kun niin yliampuvaa meininkiä kuin vaan olla ja voi.  :lol: Ei tätä pysty edes sanoin kuvailla, vaan kannattaa itse testata. Demoneja hakataan pilvenpiirtäjien seinistä läpi ja puolet maanpallosta räjähtää ympärillä. Tästä ei kyllä toimintapeli enemmän toimintapeliksi muutu. Näyttääkin ihan molon hyvältä, kun värejäkin saatu mukaan harmaan ykkösen jälkeen.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2681 : 12.10.2014 22:19 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili


Destinyä tullut jyystettyä aika urakalla julkaisusta asti. Hyvä peli, loottihammasta kolottaa aina ja pelin parhaat dropit on oikeasti työn ja tuskan takana. PvP'tä voi nyt pelata statsien ja varusteiden tasoitusten kera tai sitten Iron Banner moodia jossa varusteet siis oikeasti vaikuttavat ja noobit sekä ihmiset joilla on elämä saavat turpaansa nörteiltä niin että tukka lähtee (TK tykkäisi).

Blind watch kartta on melko rikki Control pelimuodossa, mutta muuten tykkään melkeinpä kaikista kartoista. Jotain hyvää on Halojen kehittäjien kokemuksesta tähän peliin valunut.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2682 : 13.10.2014 10:08 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Mitäh. Mikä kuva tuo on. Ihan tahalleen iskit  minun kiusaksi ja houkutukseksi.

PSO on itselleni äärimmäisen heikko kohta ja en ole vieläkään löytänyt peliä joka onnistuisi paikkaamaan sen. Jos noilla peleillä on oikeasti jotain yhtäläisyyksiä, niin menee muuten ostoon ja lujaa. Suurimmassa osassa loottipeleistä se lootti on vaan paskaa ja joko liian helposti löydettävissä, tai sitten sitä ei ole tarpeeksi, tai sitten Diablon tyylistä geneeristä sontaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2683 : 13.10.2014 10:30 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Koukussa Destinyyn ollaan täälläkin. Valtaosa huonoista arvosteluistahan tuli sellaisilta, jotka pelasivat pelin paskan tarinan läpi, vähän moninpeliä ja sitten totesivat että tässähän pitäisi pelata samoja juttuja uudestaan jos haluaa edetä. Puolet arvosteluista tuli vielä edes näkemättä pelin ensimmäistä Raidia.

Grindaaminen ei haittaa yhtään jos itse pelin mekaniikat (ampuminen) ja lootti on kiinnostavaa, ja näin Destinyssa tosiaan on. Raidit ja Nightfall Striket ovat niin vaikeita, että ei tule edes mieleenkään päivitellä alueiden tai vihollisten tuttuutta.


Paljon pikkujuttuja oli pielessä julkaisun aikaan, joista iso osa on sittemmin korjattu. Aina löytyy viilattavaa, mutta tästä on hyvä lähteä eteenpäin. Eka expansiokin tulossa joulukuussa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2684 : 13.10.2014 10:37 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Noh, oli hyvä tai ei, niin zoukan postaamaan kuvan takia peli on jo tilauksessa. Huomenna varmaan saapunee.

Ja se että arvostelijat "pelasivat pelin läpi" ja se oli siinä ei paljon yllätä. Ihmiset eivät vaan tajua loottipelejä. "Pelasin Diablon läpi"-juttu on tälläkin foorumilla nähty moneen kertaan. :lol:
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2685 : 13.10.2014 15:54 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Diablo 3 ei nyt ole aivan vertailukelpoinen Destinyn kanssa, kun Destinyn laajuus on tällä hetkellä yhden D3 actin luokkaa. Kyllä siinä ainakin minulla kyllästyminen iski melko nopeasti. Sääli myös että peli ei oikein toimi minunkaltaiselleni ad hoc -pelaajalle, kun osassa pelimuodoista ei ole match makingia.

Ei kuitenkaan huono peli millään mittarilla.

Voisikin jossain välissä keskittyä tuohon moninpeliin. Mukavasti se hahmo kehittyy siinäkin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2686 : 13.10.2014 16:27 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Melkein päivittäin tulee tehtyä noita daily bounteja ja ollaan koitettu se weekly heroic saaha tehtyä porukalla. Vielä levelillä 24 liikutaan, mutta ei ole enää pitkään että saan tuon Dead Orbitin sille levelille että saa sitä legendary gearia ostettua. Zoukalla oli kaikki varusteet legendaryä ja exotic, vissiin sitä luolaglitchiä hakkasit vai miten tuo on mahdollista?

« Viimeksi muokattu: 13.10.2014 16:35 kirjoittanut tetsuo »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2687 : 13.10.2014 17:47 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Shadow of Mordor paukahti läpi pääjuonen osalta. Vielä olisi tekemistä, jos haluaisi vähän keräillä ja päivittää aseet yms yms.

Mitäs tästä nyt sanoisi, ihan vähän ristiriitainen tapaus tavallaan. Pelissä on erittäin paljon hyvää, mutta muutama huono osa-alue vähän nakertaa pisteitä. Pääjuoni on aika köykäinen eikä juuri kanna peliä eteenpäin. Tuntuu että tehtävät ovat enemmänkin irrallisia tapahtumia, kuin osa jotain suurta jatkumoa. Loppu oli kanssa vähän kökkö, vaikka olihan siellä pari ihan hyvää ylläriä. Talion on vähän mitäänsanomaton kaikinpuolin ja mukana pyörivä kaveri on paljon kiinnostavampi loppujen lopuksi.

Mutta sitten ne hyvät puolet. Rohkenen olla eri mieltä taistelusta Rockyn kanssa. Totta, se on koko pelin läpi käytännössä aika helppoa. Mutta sitten toisaalta se on myös erittäin antoisaa tavallaan. Itse en ainakaan kaivannut missään vaiheessa sen enempää haastetta, koska taistelu oli kivaa ja siinä oli munaa. Örkkien rankaisu oli hauskaa ja tyylikästä. Päät lenteli ja veri roiskui. Meno oli kuin Batmanissa, paitsi paljon brutaalimpaa. Olen itse asiassa sitä mieltä, että taistelut muuttuivat hauskemmiksi sitä mukaa kun pelissä eteni. Alussa suurten vihollisjoukkojen tappaminen oli työlästä ja hidasta, mutta kun puolivälin tienoilla pystyi lopetusliikkeitä jakelemaan aikamoista tahtia, niin homma rupesi rullaamaan ihan eri tavalla. Tavallaan peli helpottui, mutta samalla muuttui myös hauskemmaksi. Toisaalta viholliset vaikeutuivat, joten kai se tasottaa hieman..

Nemesis-systeemistä on jo kaikki varmaan sanottu. Koko pelin sielu ja ilman sitä peli olisi paljon turhempi tapaus. Toivon totisesti, että vastaavaa systeemiä nähdään tästä lähin muissakin peleissä. Huomattavaa myös se, että kertaakaan koko pelin aikana ei tullut vastaan samaa dialogin pätkää örkeiltä. Aina joku uusi herja. Lisäksi örkit olivat aina erilaisia ja erittäin siistin näköisiä ollakseen random generoituja.

Ei tätä juonen takia jaksaisi uudestaan läpäistä, mutta Nemesis-systeemin kanssa on kiva pelleillä. Hyvä peli.

Lopuksi vielä nätti kuva pelin maisemista:
Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 13.10.2014 20:03 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2688 : 15.10.2014 19:34 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Destiny tuli ja vähän ehdin testaamaan. Mitään sen tarkempaa en osaa pelillisesti sanoa, mutta miten hemmetistä tämä voi olla niin ruma? 30fps ja aseäänet kuin jostain ps1:n Star wars -pelistä. Ei näköjään Bungie ole kehittynyt noissa paljoa Halo-ajoista.  Halo3 varmaan maailman rumin peli. :lol:  Arttityyliltään toki jees, ei siinä mitään, mutta ei voi mitenkään käsittää miten tämä voi olla 30fps Ps4:llä. Tuntui alkuun ihan diashowlta, kun pelannut viime aikoina pelkästään 60fps-pelejä.

Plussaa kyllä heti siitä että turhat juonipaskat jätetty vähemmälle ja pääsi nopeasti grindaamaan.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2689 : 16.10.2014 15:28 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Perun pahoja puheitani Last Of Usista. Peli parani loppua kohti niin paljon, että uskallan sanoa kyseessä olevan melko erinomainen peli sittenkin. Saatan jopa jaksaa pelata grounded tasolla läpi tässä joskus. Eka puolisko oli vaan niin itseään toistavaa tuubaa, että meinasin olla pelaamatta edes läpi, mutta toinen puolisko pelasti lähes kaiken.

Kyllähän tämä tällaisen elokuvamaisen pelityylin pelinä on varmaan yksi parhaimpia ellei paras. Yleensä vihaan tällaisia, mutta ei näistä hahmoista ja dialogeista voi olla pitämättä. Äännille ja grafiikoille myös plussaa. Ps3:n pelistä kevyt remake ja silti yksi hienoimmista peleistä koskaan. Varsinkin rakennusten sisätilat ovat jotenkin niin upeita sen realistisen valaistuksen ansiosta, kun yleensä peleissä ulkoaslueet ovat paljon hienompia. Ja 60fps merkitystä ei vaan voi liikaa korostaa, kun on se vaan niin sulava. Jos joskus saadaan jatko-osa ja siinä onkin vaan 30fps hienompien grafiikoiden takia, niin taaksepäin mennään.

Samalla pelimoottorilla kun saisi jonkun oikean selviytymiskauhun, niin ostaisin heti.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2690 : 19.10.2014 15:52 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili No Zoukka onko se TEW hyvä vai ei?
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2691 : 19.10.2014 16:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo alku oli vähän omituinen, mutta jo kolmos-chapterissa alkoi tapahtua. Mustat palkit rasittavat tässä kyllä enemmän kuin RE4'ssa ja peli ei ole lähellekään yhtä hiottu timantti. Pelialueet ovat kuitenkin hyvää käsityötä ja tunnelma mukavan hyytävä. Pitää vielä pelata hieman enemmän ennen kuin voi varauksettomasti suositella.

Chapter nelosessa valui jo sopivasti ripuli lahkeesta. Kyllä tätä voi suosiolla jo suositella.


« Viimeksi muokattu: 19.10.2014 18:52 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2692 : 21.10.2014 10:48 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Mitähän helvettiä, Alien: Isolation on ihan pirun hyvä. Survival horror-peli, ei autosavea vaan tallennus tapahtuu old school-tyyliin kuten Ressoissa ja Silent Hilleissä. Aivan vittumaisen vaikea,  mitään ei ole tehtävissä jos alien huomaa. Aina kauhun sekaiset tunteet kun jännittää ehtiikö seuraavalle tallennuspaikalle. Yksi parhaista lisenssipeleistä koskaan.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2693 : 21.10.2014 11:59 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Alien: Isolation on tosiaan aika huikea. Olen vissiin pelannut joku 2/3 ja hyvin maistuu. Olen ihan positiivisesti yllättynyt, että peli ei mielestäni toista itseään kuten pelkäsin. Edes itse alien ei ole koko aikaa paikalla jahtaamassa, vaan välillä menee pitkiä aikoja ettei siitä ole tietoakaan. Tai se on kyllä melkein koko ajan "läsnä", eli sen voi kuulla yläpuolella ryömimässä ja koko ajan on pieni kuumotus että milloin se tulee. Peli ei todellakaan ole sellaista jatkuvaa ja rasittavaa kuuropiiloa, jossa alien on koko ajan niskassa ja komerosta ei pääse mihinkään ilman että kuolee. Tuollainen odotus mulla vähän oli, mutta olin onneksi väärässä.

Alienistä tekee hyvän juuri se, että sitä ei voi tappaa. Jos se näkee, niin kuolet. Peli vaatii siis suunnitelmallisuutta ja koko ajan on jännää, kun savet tosiaan on manuaaliset. Muut viholliset on melkein yhtä kuumottavia, koska niiden tappaminen ei aina edes ole mahdollista ilman että alien kuulee.

Graafisesti peli on upea ja kaikenmaailman efektit saa maailman näyttämään tosi aidolta. Ylipäätään voisi sanoa, että ehkä paras leffalisenssipeli ikuna. Niin hyvin ja tunnollisesti se käyttää alkuperäismateriaalia.

Ehdottomasti suosittelen.


« Viimeksi muokattu: 21.10.2014 12:59 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2694 : 21.10.2014 12:16 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Itse olen koukkuuntunut täysin Shadow of Mordoriin. Peliä on vaan ihan törkeän hauska pelata. Liikkuminen ympäriinsä on joustavaa, orgaanista ja kiitettävän tarkkaa. Maailma näyttää hyvältä ja elää itsekseen jatkuvasti. Lisäksi tekemistä ja skaalaa on sopivasti niin, että tylsää ei tule missään vaiheessa mutta ei myöskään iske se hiekkalaatikkoja helposti vaivaava kokoluokkapaniikki.

Ja se Nemesis. Taustalla pyörivää laskentaa ei voi liiaksi arvostaa. On ihan päätä huimaavaa, miten luonnollisesti ja tarkasti vastaantulevat Urukit kommentoivat menneitä tapahtumia. Yllätyin myös siitä, että tarina kiinnostaa ihan oikeasti. Ratbag on huikea hahmo ja jos loppua ei kurauteta ihan täysin, pitäisi haamukaverin identiteetistä saada kans hyviä pärinöitä irti.

Ymmärrän täysin pelin saaman kritiikin tietyillä osa-alueilla, mutta pelatessa kaikki tämä varsin kliseisesti unohtuu, kun on vaan niin hauskaa. Taistelu maistuu, uusia jippoja tippuu sopivaa tahtia ja valtavia hälytysjoukkoja tekee edelleen mieli ennemmin juosta karkuun kuin alkaa pistämään tasaiseksi. Monen Warchiefin kaataminen on äitynyt ihan eeppiseksi selviytymistaisteluksi, kun viimeisillä voimillaan kurauttaa lopetusiskun ja pitää ahdistavien kilpimiesten keskellä naputella puolet kaverin heloista uudelleen alas. Voi elämä sitä riemun määrää, kun pää viimein lentää. Mistä tulikin mieleeni, että aika monelta kaverilta on jäänyt pää irtoamatta, mutta yhtään comebackia ei ole vielä tullut. Toivottavasti näitäkin sattuu, siellä on muutama sellainen tyyppi jonka naamavärkin yllätysnäkeminen räjäyttäisi fiilispotin saman tien.

Pari despiren niputtanutta örkkiä kävin kans kostoksi leikkelemässä paloiksi. Eipä kestä. ;)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2695 : 21.10.2014 12:58 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Hyvä että maistuu jollekulle. Ei mennyt suositukset aivan hukkaan  :)
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2696 : 21.10.2014 15:57 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Oon digannu myös. En tosin ole varma jaksaako keräillä kaikkea, nyt kun pääjuoni on läpi. Torphytki vähän tylsiä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2697 : 22.10.2014 02:52 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Evil Within tuli pyöräytettyä ensimmäistä kertaa koneessa kavereiden kesken ja sen verran mahtavaa menoa, että 5h ei meinannut riittää ja heti tekisi mieli mennä jatkamaan.

Shinji Mikamin kädenjälki näkyy todella selkesti ja parhaimmillaan peli on Resident Evil 4 all over again ft: enemmän survivalia ja vähemmän actionia. Ympäristöt ovat upeasti totetettuja, liikkuminen ihanteellisen vapaata ja tunnelma korkealla. Kontrolleihin tottuminen vei aikansa, mutta kokonaisuudessaan oikein hyvin toteutettu paketti. En hirveästi piittaa näihin stick-buttoneihin trickeröidyistä valikoista, mutta onneksi senkin sai muutettua perinteisemmin select ja start nappeihin.

Ainoa nipottamisen arvoinen asia ensimmäisen viiden tunnin perusteella on alkupelin uskomattoman pitkäkestoinen johdanto / cutscene / miksi sitä ikinä kutsuukaan. Yli puolet ekasta chapterista meni katsoessa CGI-elokuvaa, mikä ei todellakaan ole omaan makuuni hyvä asia. Tämän jälkeen homma onneksi tasaantui ja päärooli jäi itse pelaamiselle.

Innolla odotan, miten peli tulee kehittymään ja päättymään mutta alkutuntuma ekasta chapterista eteenpäin on ollut ainakin itselleni sellainen "kerran kymmenessä vuodessa"-elämys.
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2698 : 23.10.2014 14:59 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Alien: Isolation on tosiaan aika huikea. Olen vissiin pelannut joku 2/3 ja hyvin maistuu. Olen ihan positiivisesti yllättynyt, että peli ei mielestäni toista itseään kuten pelkäsin. Edes itse alien ei ole koko aikaa paikalla jahtaamassa, vaan välillä menee pitkiä aikoja ettei siitä ole tietoakaan. Tai se on kyllä melkein koko ajan "läsnä", eli sen voi kuulla yläpuolella ryömimässä ja koko ajan on pieni kuumotus että milloin se tulee. Peli ei todellakaan ole sellaista jatkuvaa ja rasittavaa kuuropiiloa, jossa alien on koko ajan niskassa ja komerosta ei pääse mihinkään ilman että kuolee. Tuollainen odotus mulla vähän oli, mutta olin onneksi väärässä.

Alienistä tekee hyvän juuri se, että sitä ei voi tappaa. Jos se näkee, niin kuolet. Peli vaatii siis suunnitelmallisuutta ja koko ajan on jännää, kun savet tosiaan on manuaaliset. Muut viholliset on melkein yhtä kuumottavia, koska niiden tappaminen ei aina edes ole mahdollista ilman että alien kuulee.

Graafisesti peli on upea ja kaikenmaailman efektit saa maailman näyttämään tosi aidolta. Ylipäätään voisi sanoa, että ehkä paras leffalisenssipeli ikuna. Niin hyvin ja tunnollisesti se käyttää alkuperäismateriaalia.

Ehdottomasti suosittelen.

Voitkin myydä pelin minulle halvalla sitten kun olet kyllästynyt sen pelaamiseen. En kyllä täyttä hintaa lähde maksamaan, vaikka kuinka kiinnostaisi.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2699 : 23.10.2014 15:59 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Alien: Isolation on tosiaan aika huikea. Olen vissiin pelannut joku 2/3 ja hyvin maistuu. Olen ihan positiivisesti yllättynyt, että peli ei mielestäni toista itseään kuten pelkäsin. Edes itse alien ei ole koko aikaa paikalla jahtaamassa, vaan välillä menee pitkiä aikoja ettei siitä ole tietoakaan. Tai se on kyllä melkein koko ajan "läsnä", eli sen voi kuulla yläpuolella ryömimässä ja koko ajan on pieni kuumotus että milloin se tulee. Peli ei todellakaan ole sellaista jatkuvaa ja rasittavaa kuuropiiloa, jossa alien on koko ajan niskassa ja komerosta ei pääse mihinkään ilman että kuolee. Tuollainen odotus mulla vähän oli, mutta olin onneksi väärässä.

Alienistä tekee hyvän juuri se, että sitä ei voi tappaa. Jos se näkee, niin kuolet. Peli vaatii siis suunnitelmallisuutta ja koko ajan on jännää, kun savet tosiaan on manuaaliset. Muut viholliset on melkein yhtä kuumottavia, koska niiden tappaminen ei aina edes ole mahdollista ilman että alien kuulee.

Graafisesti peli on upea ja kaikenmaailman efektit saa maailman näyttämään tosi aidolta. Ylipäätään voisi sanoa, että ehkä paras leffalisenssipeli ikuna. Niin hyvin ja tunnollisesti se käyttää alkuperäismateriaalia.

Ehdottomasti suosittelen.

Voitkin myydä pelin minulle halvalla sitten kun olet kyllästynyt sen pelaamiseen. En kyllä täyttä hintaa lähde maksamaan, vaikka kuinka kiinnostaisi.

En laskisi sen varaan. Tämä peli voi hyvinkin jäädä kokoelmiin  :)
tallennettu
Sivuja: 1 ... 85 86 87 88 89 [90] 91 92 93 94 95 ... 141
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines