Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 79 80 81 82 83 [84] 85 86 87 88 89 ... 141
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1075772 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2490 : 05.04.2014 16:04 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW PS4:llä pelasin kuukauden PS+ peliä eli Mercenary Kingsiä. Taitaa jäädä pelaamatta ellei jostakin saa sopivaa 2-4 hengen porukkaa pelailemaan. Tuntuu, että yksinpelinä tuota ei hirveän kauon jaksa. Nyt olen noin 2-3 tuntia pelaillut ja pelissä ei tunnu olevan mitään koukuttavaa tekijää. Tehtävät ovat melko saman tyyppisiä, craftaaminen ei innosta ja peli tuntuu liian pitkältä.

Harmittaisi, jos tästä olisi mennyt maksamaan 18€.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2491 : 06.04.2014 13:37 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tearaway

Olipa paha pettymys. Vain viimeinen noin tunti oli oikeaa pelaamista (ja hyvää sellaista), sitä ennen mentiin oikeastaan "elokuvaa". Graafisesti mahtava, upea äänimaailma ja musiikit, mutta pelillisesti todella keskinkertainen. 7/10 suunnilleen antaisin arvosanaksi. Todella hauska ja mielikuvituksellinen maailma. Tätä on hehkutettu maista taivaisiin, mutta mielestäni esim. roskiskamaksi tuomitut Knack ja Aliens Colonial Marines olivat paljon parempia pelejä.

Super Mario Galaxy 2

Jatkaa ykkösen tiellä, mutta ehkä vähän vielä hiotumpana ja ehkä myös mielikuvituksellisempana. Olikohan kamera parempi kuin ykkösessä? Ainakin vaikutti siltä. Tässä oli myös mielestäni paremmat musiikit kuin ykkösessä. Yoshi oli mukava lisä. Pidin myös siitä, että ykkösen hubi oli korvattu perinteisemmällä kenttävalinnalla.

Kokonaisuutena marginaalisesti nostaisin tämän ykkösen yläpuolelle, mutta ei tämäkään ole se jumalpeli, jota odotin. 9+/10.

Guacamelee (Vita)

Mahtava peli. Napakat kontrollit, napakkaa tasoloikkaa, viihdyttävä taistelusysteemi, sopiva haaste, loistava soundtrack. Pariin kertaan jaksoi pelata läpi, normalilla ja hardilla ja tulipa kerättyä lähes kaikki lisäsäläkin. Yhtä arkkua en millään löytänyt vikasta kentästä.

inFamous: Second Son

Tätä olen nyt tarinaa varmaan 3/4 pelannut pahiksena expertillä ja onhan tämä hyvä. Helvetillisen upea graafisesti ja nyt kaupunkikin vaikuttaa rakennuksiltaan realistiselta, kun aiemmat oli aika tiilitaloa tiilitalon perään samanlaisella geometrialla. Myös pienempi magneettisuus on hyvä parannus. Eniten on yllättänyt se, kuinka oikeasti jopa kiinnostaa nähdä, mitä tarinassa käy ja kuinka hahmot ovat oikeasti aika hyvin tehdyt. Itse pelaaminen on todella viihdyttävää, mutta ei mitään mullistavan mahtavaa. Varmaan sellanen 8/10, jos nyt ei mitään ihmeitä tapahdu lopussa. Shardit oli mielestäni mukavampia kerätä aiemmissa peleissä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2492 : 07.04.2014 00:45 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Baten Kaitos Gamecube

Yllättäen varsin toimiva. Takana vasta muutama tunti ja touhu maistuu hyvältä. Suurimmat epäilykset kohdistui korttipohjaiseen taistelusysteemiin, mutta se toimii aika hyvin. Vaatii aika paljon taktikointia. Tosin epäilen että jossain vaiheessa homma kusee pahasti, kun alkaa tulemaan oikeaa haastetta. Kortteja kun kuitenkin tulee täysin satunnaisessa järjestyksessä, niin on jonkin verran myös pelkästä säkästä kiinni kuinka hyvin taistelu menee. Ja voin kuvitella kuinka paljon se alkaa **tuttamaan lopulta. Miljöö vaikuttaa varsin toimivalta ja nätiltä. Ääninäyttely on paikoin mitä on (karmeaa), mutta pääosin voi sanoa että on pahempaakin sinänsä kuultu. Ehkä hienoin pieni yksityiskohta on pelaajan rooli. Olet hahmon guardian spirit, eli suojelija joka vetelee naruja taustalla. Ja hahmo kyselee sinulta asioita ja puhuu joskus suoraan sinulle katsomalla ruudusta sinuun päin. En muista onko tälläistä ollut aikaisemmin missään, ainakaan tällä tasolla, mutta mielestäni tämä on hieno veto. Yllättävän hieno. Tulee fiilis että on omana itsenään mukana seikkailussa. Yleensä olet kuitenkin aina vain se joka vetelee naruja taustalla. Nyt sinut tunnistetaan ohjaajaksi ja hahmot tiedostavat sinut sellaisena. Mielenkiintoinen ratkaisu.

Alku on siis varsin lupaava. Vaikkakin epäilen että jossain vaiheessa taistelu kusee kovalla kädellä. Mutta katsotaan, katsotaan...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2493 : 07.04.2014 00:59 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Maailman parhaimpia JRPG-pelejä, ehdottomasti. Suosittelen nappaamaan jostain Baten Kaitos Originsinkin, jos Eternal Wings and the Lost Ocean tuntuu hyvältä loppuun asti. Täytyy kyllä sanoa, että tässä vasta pelisarja.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2494 : 07.04.2014 03:48 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Baten Kaitos kuuluu itselläni top 5-listalle mitä JRPGeihin tulee, varsinkin korttimekaniikkansa takia. Onhan siinä tuurilla osansa, mutta kuten jokainen joskus keräilykorttipelejä pelannut tietää, tavoite on rakentaa paras mahdollinen dekki, jolla ei pitäisi hävitä. Tämä ei kuitenkaan ole verrattavissa tyypilliseen grindaukseen joka johtaa siihen että olet automaattisesti voittamaton. Mahtava peli.

Baten Kaitos 2 pitäisi saada joskus pelattua, mutta sitä ei tietääkseni koskaan tuotu Eurooppaan, eihän?
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2495 : 07.04.2014 08:26 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Baten Kaitos 2 pitäisi saada joskus pelattua, mutta sitä ei tietääkseni koskaan tuotu Eurooppaan, eihän?

Ei, mutta kyllä niitä saa ebaysta ostettua.  Eka osa on hyvä ja varsinkin nykyään sitä osaa arvostaa vielä enemmän kuin jrpg:t ovat sellaista jöötiä, mutta Origins on kaikin puolin vielä parempi peli. Kukaan ei tunnu edes muistavan, kun kyseessä on Gamecuben pelin.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2496 : 07.04.2014 09:16 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Tearaway

Olipa paha pettymys. Vain viimeinen noin tunti oli oikeaa pelaamista (ja hyvää sellaista), sitä ennen mentiin oikeastaan "elokuvaa". Graafisesti mahtava, upea äänimaailma ja musiikit, mutta pelillisesti todella keskinkertainen. 7/10 suunnilleen antaisin arvosanaksi. Todella hauska ja mielikuvituksellinen maailma. Tätä on hehkutettu maista taivaisiin, mutta mielestäni esim. roskiskamaksi tuomitut Knack ja Aliens Colonial Marines olivat paljon parempia pelejä.

Kyllä mä antaisin Tearawaylle helposti 8/10. Vaikka pelin alkupuoli oli tosiaan vain sellaista etenemistä, niin se oli kuitenkin ihan hauskaa. Kiinnostaa tietää, mitä mieltä olet Journeysta? Pelissähän ei ole haastetta tai pelimäisyyttä juuri ollenkaan, mutta se on mun mielestä helvetin hieno kokemus. Tearawayssa ja Journeyssa on mun mielestä sen verran yhteistä, että kummatkin ovat enemmän kokemuksia ja matka sen pelimaailman läpi. Ei kovinkaan haasteellista, mutta todella tunnelmallista ja näyttävää menoa kummassakin.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2497 : 07.04.2014 10:38 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hauska, että kysyit, nimittäin Journey oli monesti mielessä Tearawaytä pelatessa. Miksi Journey maistuu, mutta tämä ei? Eihän Journeyssäkään ole haastetta ja siinäkin vain mennään pelimaailman läpi. Pari juttua nousi mieleen.

Ensinnäkin Journey oli monta tuntia lyhyempi kokemus. Näin sen kokeellisuus ja "pelattavan puute" eivät päässeet häiritsemään, toisin kuin Tearawayssä, josta ekan tunnin tai kahden jälkeen odotti, että nyt se peli varmaan vihdoin alkaa. Ja toisin kävi, mentiin vielä pari tuntia lisää ja vasta viimeinen tunti oli peliä eikä kirjaa.

Toiseksi, Journey oli elämää suurempaa fiilistelyä, Tearaway enemmän vain sellaista pikkuhauskaa leikittelyä. Se aiheutti lähinnä hymähdyksiä, kun taas Journey sai aikaan paljon suurempia reaktioita ja tunteita.

Ja Journeyn "co-op" oli mahtavan uusi juttu, joka toi osaltaan vielä lisää fiilistä peliin.

Pidän tosin silti Journeytäkin ehkä ihan lievästi yliarvostettuna, kun sitä hehkutetaan parhaaksi koskaan, mutta kuitenkin pidin siitä itsekin todella paljon.

Tearaway oli mielikuvituksellinen ja hauska, mutta kuitenkin jotenkin niin keskinkertainen. Jatko-osa saisi jatkaa pelillisesti suoraan siitä, mihin ykkönen jäi ja kakkosesta voisi tullakin ihan mahtipeli. Toki kakkosta ei varmaan koskaan tehdä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2498 : 13.04.2014 19:28 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Tulipahan pelattua tuossa ensimmäinen Donkey Kong Country läpi. Fiilikset ovat jotakuinkin seuraavat: DKC1 oli muuten aika rutkasti paljon vaikeampi kuin muistin, monessa kohtaa joutuu venaamaan useamman kentän, ennen kuin pääsee tallentamaan. Monet kentistä on vielä aikamoisia maratoneja. Hieman huonompi muuten peli kuin muistin: en enää edes muista kuinka monesti tuli vain solahdettua jonkun vastuksen tai esineen läpi. Joskus tästä oli hyötyä, useimmiten se vain ärsytti ja aiheutti kuolemia.

Ehkä sitten voisi tuota kakkosta pelata jonkin ajan päästä. Se oli muistaakseni monta kertaa ensimmäistä parempi noin joka osa-alueella.

FTL:ää on myöskin tullut pelattua jonkun verran. Tiputin vaikeustason suosiolla hardista takaisin normalille, kun alkoi kyrsimään ensimmäisen parin vyöhykkeen jälkeen tuleva varma kuolema. Uudistettu versio on muutenkin hieman vaikeampi: en esimerkiksi ole päässyt vielä kertaakaan uudistetut herkut tanassa lopputaisteluun. Kyllä tämä silti tästä...
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2499 : 13.04.2014 23:16 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tulipahan pelattua tuossa ensimmäinen Donkey Kong Country läpi. Fiilikset ovat jotakuinkin seuraavat: DKC1 oli muuten aika rutkasti paljon vaikeampi kuin muistin, monessa kohtaa joutuu venaamaan useamman kentän, ennen kuin pääsee tallentamaan. Monet kentistä on vielä aikamoisia maratoneja. Hieman huonompi muuten peli kuin muistin: en enää edes muista kuinka monesti tuli vain solahdettua jonkun vastuksen tai esineen läpi. Joskus tästä oli hyötyä, useimmiten se vain ärsytti ja aiheutti kuolemia.

Ehkä sitten voisi tuota kakkosta pelata jonkin ajan päästä. Se oli muistaakseni monta kertaa ensimmäistä parempi noin joka osa-alueella.

Kakkonen on mielestäni sarjan selvästi paras osa, ja samalla yksi parhaista tasohyppelyistä ikinä, ellei jopa paras. Sirlin on kirjoittanut hyvän artikkelin siitä mikä pelistä teki niin hyvän.

Omissa kirjoissani alkuperäinen trilogia menee järjestyksessä DKC 2 > DKC 1 > DKC 3. Järjellä ajateltuna ykkönen on selvästi heikoin osa mutta tunnelma ja kenties nostalgiakin nostaa sen kirjoissani kolmosen edelle. Olkootkin, ettei salareilla ole mitään käytännön merkitystä ja bossit ovat ehkä turhankin simppeleitä, kopiot poisluettunakin.

Kolmonen on toki heittämällä sarjan monipuolisin osa mekaniikoiltaan ja tutkittavalla maailmallaan mutta olen aina pitänyt sen hahmosuunnittelua astetta edellisiä osia heikompana. Lisäksi monipuoliset kentät kääntyvät itseään vastaan, sillä liika kikkailu pistää välillä pikemminkin ärsyttämään kuin ilahduttamaan. Pelistä löytyykin sarjan ehdottomasti ärsyttävimmät kentät.

Kakkosessa kaikki on jotakuinkin täydellisessä tasapainossa. Kentät ja ideat ovat huomattavasti ensimmäistä osaa monipuolisempia mutta eivät missään vaiheessa lyö yli kolmosen tapaan. Salareiden sijoittelu on parasta koko sarjassa. Oikeastaan ainut miinus pelissä on se, ettei mistään voi saada selville mistä kentistä tai edes maailmoista puuttuu löytymättä salareita. Siinähän etsit sitä yhtä viimeistä puuttuvaa ilman oppaita, kun mitään kunnon vinkkejä ei ole. Itsellä meni vuosia viimeisen puuttuvan löytymiseen (toisaalta euforia olikin jotain ihan muuta, kun tajusin sen löytäneeni). Tämä korjattiin kolmoseen mutta toisaalta samalla salarien määrä rajattiin tasan kahteen per kenttä. Tämä taas rajoitti niiden sijoittelua (ei enää kahta tai jopa kolmea(?) ihan lähekkäin) ja jopa himpun verran salareita itsessään verrattuna aiempiin osiin.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2500 : 14.04.2014 10:15 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Kyllähän tuota ykköstä pidetään aika yleisesti sarjan heikoimpana osana ja sitähän se onkin. Toki se oli itselleni ihan eka Donkey Kong ja räjäytti tajunnan aikoinaan, mutta kun läpäisen sarjan pelit vähintään kerran vuodessa vuodesta toiseen, niin ei enää mene sillä "eka peli on sarjan paras" -nostalgiahuuruissa. Lyhyitä kenttiä joiden kenttäsuunnittelu ei ole muiden tasolla ja salaritkin ovat ripoteltu miten sattuu, eikä niitä pysty järkevästi metsästämään samalla tavalla kuin uudemmissa osissa. Musiikit ovat toki 10/10 kamaa ja viimeinen bossi umpileso.

Vanhoista osista kakkonen on paras, kolmonen ei tule kovin kaukana jäljessä ja ykkönen sitten perästä, mutta toki kaikki ovat huippuja pelejä. Kolmonen on vähän aliarvostettu ja moni ei ole siihen edes niin tutustunut, mutta onhan sekin käsittämättömän laadukas peli. Snessille tuli loputtomasti tusinatasoloikkia ja DKC3 pieksää kaikki. Kakkonen on ehkä paras tasoloikka ikinä, tosin uusi Tropical Freeze saattaa puskea rinnalle. Pitää pelata muutaman kerran läpi ja arvioida parin vuoden päästä uusiksi. Mutta on se niin helkkarin kova peli.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2501 : 14.04.2014 11:48 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Joo, tästähän on puhuttu ennekin, mutta rikollisen moni dissaa kolmosta marginaalisesti hölmöjen hahmojen tai muiden pikkujuttujen takia, usein edes kokeilematta. Törkeän kova peli sekin. Itsekään en ole tosin pelannut sitä useaan vuoteen, ja nyt vuoden päivät on ollut tarkoitus metsästää peli tuohon SNES-kokoelman jatkeeksi, mutta aina on jännästi tullut jotain muuta. Muut sarjan osat löytyy jo, joten jospa tässä kesällä vaikka saisi viimein aikaiseksi hankkia kolmosenkin. Pääsisi nakuttelemaan pitkästä aikaa läpi.

Omissa kirjoissa DKC 1 ja 2 on vähän niinkuin Arkham Asylum ja Arkham City. Jälkimmäinen on molemmissa sarjoissa pelillisesti kaikin puolin kovempi, mutta yskii tyyliseikoissa. AC:ssä tarina ja yleinen tunnelma jäävät valovuosia ykkösen taakse, ja DKC:ssa viehättää ekan osan taiteellinen suunnittelu, ihana kompaktius ja joissain tapauksissa myös kenttäsuunnittelu enemmän. Useilla läpipeluilla ja aikuisen silmilläkin katsottuna. Biisit tosin ovat kakkosessa helposti parempia, siitä ei pääse mihinkään.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2502 : 14.04.2014 16:39 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Kaipa sitäkin voi pitää jonkin sortin saavutuksena, että DKC lienee ainoa pelisarja minkä taso on pysynyt kokeana kahden vuosikymmenen ajan. Kaikki muut pelisarjat ovat käytännössä ehtineen flopata tässä matkan varrella aika pahoin.

Itse tykkäsin Returnista ja Tropical Freezestä tosi paljon. Kaikkea en oo vielä jälkimmäisestä loottinu kun syöksähdin ensimmäistä kertaa elämässäni kunnolla Wind Wakerin maailmaan, mutta laadukas peli se oli kaikilla mittapuilla. Ainoana miinuksena nämä 2000-luvun kirot, kuten tuo että rahaa saa enemmän kuin sitä todellakaan tarvii ja lisäelämiä tulee kolme yhtä kuolemaa kohtaan. Noista asioista en pelimekaniikallisesti piittaa tippaakaan, mutta jos ne lukee pois niin DKC TF on todella laadukas. Niin ja pienenä miinuksena myös se, että valtaosa puzzle pieceistä on jonkinmoisen banaanien keruu linjaston palkintona. Tässä olisi voitu käyttää paljon enemmän luovuutta.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2503 : 14.04.2014 18:42 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ainoana miinuksena nämä 2000-luvun kirot, kuten tuo että rahaa saa enemmän kuin sitä todellakaan tarvii ja lisäelämiä tulee kolme yhtä kuolemaa kohtaan. Noista asioista en pelimekaniikallisesti piittaa tippaakaan, mutta jos ne lukee pois niin DKC TF on todella laadukas.

Miten tämä poikkeaa vanhoista osista? Muistan tasan yhden kerran, kun olen kiinnittänyt huomiota elämien hupenemiseen. Tällöinkin otimme alkuperäisen DKC:n kaverin kanssa pelattavaksi hetken mielijohteesta ja yritimme päästä sen mahdollisimman nopeasti läpi co-opilla (toki kisaillen kumpi läpäisee enemmän kenttiä). Loppupuolen kentissä kuolemat aiheuttivat vain lisää kiirehtimistä ja riskien ottoa johtaen uusiin kuolemiin. Tästä huolimatta game over ei koskaan käynyt lähelläkään, vaan elämät putosivat alimmillaan ehkä viiteen.

En ole uusia osia valitettavasti vieläkään päässyt pelaamaan, mutta kyllä noita lisäelämiä vanhemmissakin jaettiin ämpäreittäin, jos kenttiä jaksoi yhtään tutkia. Ellei ole aivan peukalo keskellä kämmentä, niin eivät nuo pääse millään koskaan loppumaan. Ylipäätään elämät peleissä ovat mielestäni varsin keinotekoinen tapa vaikuttaa vaikeustasoon. Joko ne ovat täysin epärelevantteja (DKC:t,  Mariot paria ensimmäistä lukuunottamatta) tai toimivat lähinnä ärsykkeenä, mahdollisesti muuten lyhyen pelin pituutta lisäämään. Toki myönnän, että voivat toimiakin joissain harvoissa tapauksissa ja kasvattaa onnistumisentunnetta, kun vihdoin pääsee jonkin haastavan asian läpi.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2504 : 15.04.2014 10:24 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kaipa sitäkin voi pitää jonkin sortin saavutuksena, että DKC lienee ainoa pelisarja minkä taso on pysynyt kokeana kahden vuosikymmenen ajan. Kaikki muut pelisarjat ovat käytännössä ehtineen flopata tässä matkan varrella aika pahoin.
No helppohan se on ollut pitää korkeana, kun sarja oli lähes 15 vuotta telakalla.  :???:
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2505 : 15.04.2014 10:59 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Kaipa sitäkin voi pitää jonkin sortin saavutuksena, että DKC lienee ainoa pelisarja minkä taso on pysynyt kokeana kahden vuosikymmenen ajan. Kaikki muut pelisarjat ovat käytännössä ehtineen flopata tässä matkan varrella aika pahoin.
No helppohan se on ollut pitää korkeana, kun sarja oli lähes 15 vuotta telakalla.  :???:
Donkey Konga!

On muuten paras DK peli ikinä. (JPN versio tietekin vielä parempi)


« Viimeksi muokattu: 15.04.2014 11:04 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2506 : 15.04.2014 11:09 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili InFamous: Second Son tuli tuossa pelattua läpi pahiksena. Keräily veti hieman Arkham -sarjan tapaan mukaansa, joten tuli samalla läpäistyä kaikki alueet 100%. Nyt testaan josko tuosta saisi vielä hupia irti hyviksenä pelattaessa ja täytyy nyt kattoa millanen tuo ilmainen paper trail -lisäri on.

Ei mitään klassikkoainesta, mutta hyvin tehtyä ja rehellistä hupia kuitenkin. Kouluarvosana siihen kasin pintaan.

Graafisesti vähän ristiriitainen. Tavallaan puhutaan tasosta, jota ei olla vielä konsolipeleissä nähty, mutta uskoisin tämän jäävän kevyesti alhaisempaan keskitasoon, kun tämä geni tästä vähän etenee.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2507 : 17.04.2014 10:57 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Hearthstone saatavilla tänään ipadille. Nyt kaikki tunnelmoimaan ja koukuttumaan parhaaseen mobiilipeliin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2508 : 17.04.2014 13:21 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Trials Fusion. Samaa paskaa paskemmalla kuorella.

Huom. paskalla en tarkoita, että peli olisi paska. Hyvä peli kyseessä, mutta ei tarjoa hirveästi uutta. Lisäksi uudet kuoret (futuristisempi teema) on paljon huonompi kuin aikaisempi rokahtava teema. Kaiken kaikkiaan Trials Evolution tuntui paljon hiotummalta paketilta. Ubisoft on varmaankin päässyt hämmentämään RedLynxin tyyppejä sen verran, että samaa tasoa ei pystytty pitämään.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2509 : 17.04.2014 17:45 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Hearthstone saatavilla tänään ipadille. Nyt kaikki tunnelmoimaan ja koukuttumaan parhaaseen mobiilipeliin.

Onko noi herot kuinka hyvin tasapainossa? Onko jotain selvästi parempia ja jotain selvästi heikompia?
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2510 : 17.04.2014 19:20 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Hearthstone saatavilla tänään ipadille. Nyt kaikki tunnelmoimaan ja koukuttumaan parhaaseen mobiilipeliin.

Onko noi herot kuinka hyvin tasapainossa? Onko jotain selvästi parempia ja jotain selvästi heikompia?

Tällä hetkellä constructedissa huonoimmat ovat Priest ja Mage. Kaikilla muilla heroilla on top tier deckejä ja rehellisesti sanottuna kyllä noilla kahdella pääsee huipulle myös. Arenassa Mage, Paladin ja Shaman tuntuvat parhailta, mutta kaikilla heroilla voi voittaa. Kontrolli strategiat tuntuvat arenassa toimivan parhaiten.

Kannattaa pelailla kaikki herot 10 levuun niin saa peruskortit ja rewardin.

zoukka#2754 on nick jos haluaa lisäillä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2511 : 18.04.2014 11:57 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili
Trials Fusion. Samaa paskaa paskemmalla kuorella.

Huom. paskalla en tarkoita, että peli olisi paska. Hyvä peli kyseessä, mutta ei tarjoa hirveästi uutta. Lisäksi uudet kuoret (futuristisempi teema) on paljon huonompi kuin aikaisempi rokahtava teema. Kaiken kaikkiaan Trials Evolution tuntui paljon hiotummalta paketilta. Ubisoft on varmaankin päässyt hämmentämään RedLynxin tyyppejä sen verran, että samaa tasoa ei pystytty pitämään.

Itseäni ihmetyttää myös uusi 20€ hintalappu. Edellinen maksoi vielä sen perinteisen 1200MSP verran (15e?) ja oli täynnä sisältöä myöskin ladattavien kenttien avulla. Nyt jos mitään merkittävää uudistusta ei ole tehty mutta hinta korotettu, niin enpä taida ostaa, vaikka Trialseista nautinkin. Sen verran nopeasti menee nykyään noi arcade-pelitkin alennukseen...
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2512 : 23.04.2014 21:07 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Paper Mario: Sticker Star. Ärsyttävän yksinkertaistettu ja vesitetty paperimario. Kaikki hienot roolipelielementit on karsittu ja tilalla on turhaa mikromanagerointia vaativa tarrasysteemi. Hahmonkehitystä ei ole (HP -mittarin kasvatusta lukuunottamatta), taisteluista ei ole mitään hyötyä ja dialogi on kaukana The Thousand-Year Doorin parhaudesta.

Positiivista tässä on se ettei peli ole turhan helppo ja että pelissä tuntuisi olevan kivasti salaisuuksia ja ongelmanratkontaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2513 : 26.04.2014 08:50 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad sekä Rising Storm-lisäri. Oli Steamissa ilmaisjakelussa 24h ajan.

Onpahan piristävää pelata pitkästä-aikaa kunnollista, haastavaa ja tiimipelaamiseen panostavaa nettiräiskintää. Tai olisi, jos umpisurkea netti antaisi pelata kunnolla, mutta kuitenkin. Kerrankin löytyi peli, jossa et voi juosta aseet laulaen pitkin kenttää ja ampumiseen pitää oikeasti panostaa eikä vain räiskiä sarjalla puoleen kilometriin saakka. Meinasin jo että ostan BF4:n pahimpaan räiskintänälkään, mutta pitääpä tutustua tähän ensiksi, kun kerran ilmaiseksi sai.

Pelihän on siis jo muutaman vuoden vanha, vahvasti realismiin painottuva toisen maailman sodan nettiräiskintä. Esimerkiksi bullet drop on otettu huomioon, aseiden tähtäimiä voi ja pitääkin säätää etäisyyden mukaan, ja hud on huomattavasti normaalia rajoitetumpi. Lippaassa olevien panosten määrää et näe, vaan lipas pitää tarkistaa erikseen, tai yksinkertaisesti vain muistaa montako kutia on jäljellä. Ja kerrankin pelihahmo osaa ottaa aseelle tuen milloin mistäkin pinnasta, ilman että aseeseen tarvitsee kytkeä mitään (unlockattavia) tukijalkoja jne härpäkkeitä.

Jäi kyllä positiivinen ensivaikutelma. Jahka saa paremman nettiyhteyden niin pääsee kunnolla tutustumaan pelin hienouksiin, ja alkaa ehkä ymmärtämään tehtävien tavoitteistakin jotain.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2514 : 26.04.2014 10:12 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili En ostanut Nes Remix 1:stä koska siinä oli pelkkiä paskoja pelejä. Kakkonen korjasi sen ongelman, joten tuli ladattua peli heti itselle. On muuten ihan tajuttoman kova peli. Hirveä määrä eri peleistä lyhyitä challengeja, joita pitää läpäistä. Koukuttaa välittömästi ja on vielä paljon parempi kuin luulin. Kannattaa kyllä ostaa.

Toivottavasti näitä tulee vielä paljon lisää, joissa pelejä esim. 3rd party valmistajilta (capcom dänks!) tai sitten snes-peleistä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2515 : 26.04.2014 11:47 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Ja onhan tuossa vielä super luigi bros. Itse lasken tuon vitosen arvoiseksi joten kaiken muun sisällön hinnaksi jäisi 5e. Ei ollenkaan huono diili.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2516 : 26.04.2014 13:30 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Tykittelen pitkästä aikaa Final Fantasy IX:ää. Tästä on varmaan 10 vuotta kun olen viimeksi tätä peliä pelannut. Peli jaksaa kyllä yllättää edelleenkin. Yksityiskohtien määrä on aivan käsittämätön, kaupungeissa on joka nurkassa itemeitä tai rekvisiittaa selitettyinä teksteillä. Yhdessä kaupungissa on noita esirendattuja taustoja aivan käsittämätön määrä, varmaan enemmän kuin Bravely Defaultissa yhteensä, sekä taustat ovat jatkuvasti aivan upeita. Toki tällä on ollut budjettikin hieman eri luokkaa. Näin vanhempana osaa arvostaa eri asioita kuin sillon ennen pelatessa ja jotkut kohtaukset on rakennettu upeasti. Myös dialogi on mielenkiintoista ja hahmot ovat oikeasti hauskoja. Ei myöskään hirveästi haittaa, että taustalla soi jatkuvasti yksi pelihistorian parhaimmista soundtrackeistä. Tuskin tällaisia pelejä tullaan enää ikinä tekemään.

tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2517 : 26.04.2014 14:44 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Uskomattoman Final Fantasyn IX:stä tekee myös se, miten sen kaiken itsenäisen komeuden ohella peli on vieläpä onnistuneen hienovaraisesti tehty koko pelisarjan tribuutiksi erinäisine toimintoineen ja viittauksineen, jotka toki samalla käsittelevät hieman myös muutakin populäärikulttuuria yleisesti. Square lensi aikalailla aurinkoon kyseisellä pelillä polttavin seurauksin: vaikka tykkäänkin Final Fantasy X:stä, arvostan XII:ta ja diggaan suuresti Kingdom Heartseista, yhtiö ei vain ole ollut entisensä FFIX:n jumaluuden jälkeen.

Hahmoista pitää myös erikseen vielä hehkuttaa, kuinka pirteä tapaus esimerkiksi Zidane oli  myrtsin Cloudin ja Squallin jälkeen. Ja hänkin on vain yksi heppu koko värikkäästä, kehittyvästä kaartista.

Ja se loppu. Mielenkiintoisesti kyseinen kohtaus näyttäisi toimivan myös kenties paremmin jopa englanniksi kuin japaniksi, kun pelaaja helposti johdatellaan ensin ajattelemaan yhtä asiaa, kunnes viimeistään pidemmällä ajattelulla selviääkin, että taustalla tapahtuikin jotain, mihin pelin tarina oli lopulta jopa vähän salakavalastikin itseään aina johdatellut


« Viimeksi muokattu: 26.04.2014 14:56 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2518 : 26.04.2014 15:31 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Pitäisi kyllä ottaa tuo FFIX työn alle 10 vuoden jälkeen. Onhan se hieno peli ja helposti Top-3:ssa FF -pelien osalta itsellä. FFVII:n ja FFXII:sta seurassa. Olen edelleen sitä mieltä että Vivi on yksi parhaimmista hahmoista mitä tämä sarja on nähnyt. Tai mitä sitä nyt 10 vuoden taakse muistaa...Hitto pitäisi pelata ihan tämän vuoksi uudestaan. Tosin myönnän että Zidanesta ei ole jäänyt mitään makua tai hajua mieleen. Tosin onhan FFXII:stakin "päähahmo" vähintäänkin sivuosassa koko touhussa. Vaikka tämä taisi olla ihan kehittäjienkin mielessä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2519 : 26.04.2014 15:38 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuo FFIX jakaa mielipiteitä jonkun verran... itse tykkään pelistä paljonkin, mutta sen hahmot ovat aivan hirveitä. Taistelut ovat turhan hitaita, ja bossimusiikki yksi mälsimpiä.

Toki kyseessä on tautisen kova peli, jos sitä vertaa nyky-Finaleihin. Minkähän takia Square ei osaa enää tehdä edes OK-tasoisia pelejä.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 79 80 81 82 83 [84] 85 86 87 88 89 ... 141
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines