Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84 85 86 ... 141
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1077248 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2400 : 22.10.2013 10:37 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Eilen meni Rayman Legends "tarinaltaan" läpi. Tai no lopputekstit hurahti. Tietenkin pelaamista jäi vielä runsaasti.

Kaiken kaikkiaan hyvä peli. Ei mitään "kehoni ei ole valmis, pakko jättää kesken" paskaa, mutta sitä parempaa tasoloikkaa kuitenkin. Erityisesti musa-levelit olivat hauskoja ja uusia kikkoja tuli tasaiseen tahtiin.

Joka tapauksessa kyllä tämä voittaa kaiken mitä Nintendo on suoltanut viimeisen 15-20 vuoden aikana. Kannattaa pelailla.

Nyt on Raymani pelattu siihe pisteeseen, että enempää ei jaksa. Ihan kaikkia "mitäliepalloja ovatkaan" en jaksanut kerätä, mutta aika lähelle 700 pääsin. Kun pelistä saa vielä niin hyvin Gamestopista (25€~), niin ajattelin viedä sen vaihtoon PS4:n ennakkovaraukseen. Sinänsä ihan hyvä diili, että maksoin pelistä saman verran.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2401 : 23.10.2013 16:22 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Steamissa selailin pelejä ja koska silmään osui niin monta kertaa The Stanley Parable, klikkasin sitä huomatakseni, että kehuja on tullut suurilta sediltä ja että demokin on tarjolla!

Ja se oli kyllä erinomaisen herkullisen... metaa. Tajunnassani meni jotakin pikkasen kiemuraan ja tuntuu siltä, että solmu olisi purettava jotenkin analysoimalla kokemusta, joskaan en nyt keksi sanoja tai löydä välineitä sen tekemiseen. "Meta" on ainut sana, joka helpottaa solmun aiheuttamaa kitkaa, mutta silti - paljon jää sanomatta.

Mutta ehkä se on hyvä niin. Jos vähän raotetaan Pandoran lipasta, jonka kannessa lukee "taide" niin minun mielestä taideteoksen on tarkoitus ilmaista jotain itsensä ulkopuolista, jotakin mitä ei kielellä, tai millään muulla keinolla* saa ilmaistua. Eli jos jonkun runonkin luettuani tunnen jotakin mitä en saa sanoilla ilmaistuksi, niin runo on oikeuttanut olemassaolonsa. Se on ilmaissut jotakin korkeampaa kuin vain sen, mistä se fyysisesti koostuu. Helppona analogiana mainittakoon iso kivenmurikka ja hetken veistelyn jälkeen siitä syntynyt patsas. Rakennusaine ei muutu, mutta merkitys kyllä.

Näin ollen koen aina positiivisena sen, jos jotakin suurta tai hienoa kohdatessani en löydä sanoja sen kokemuksen kuvailemiseen. Voin toki kuvailla mitä mitä siellä Stanley Parablen demossa tapahtui, mutta sitä, miten se upposi tajuntaani ja alkoi siellä muodostaa merkityksiä, en oikein osaa kuvata. Joitakin ajatuksen repaleita kuupassa pyörii siitä, kuinka pelit ovat uniikki taiteenmuoto juurikin sen takia, että ne ovat erinomaisen interaktiivisia ja kuinka tämä (nyt sen vasta ymmärrän) harvinaisen erityislaatuinen ominaisuus oikeastaan heitetään hukkaan yritettäessä luoda vitusti räjähdyksiä ja jännitystä ja rahaa isojen miesten tileille.

That being said, täytyy varmaan osta itse peli, koska demo... no, kokeilkaa. Se on jänskä juttu.

*= niin, juurikin pelien uniikin ominaisuuden, interaktiivisuuden takia Stanley Parable toimii ainoastaan pelinä ja siksi sen pelaaminen tuntui oikealta. Ja minua ei tarvitse muistuttaa nyt siitä, että tarvitseehan kaikkia muitakin pelejä pelata. Tiedän toki sen, mutta se että Stanin pelaaminen tuntui jotenkin ainoalta mahdolliselta tavalta kokea se, liittyy varmaan jotenkin tuohon "taiteeseen." Analysoikoon ken osaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2402 : 23.10.2013 21:09 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Tulee jostain syystä tuosta The Stanley Parablesta pienet Terry Gilliamin Brazil -vibat. Ihan jo tämän takia voisi laittaa toivelistalle.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2403 : 26.10.2013 20:23 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tuli pelattua tuo Metal Gear Rising läpi, kun PSN+:lla sai ilmaiseksi. Eipä tuossa mennyt kun vähän päälle 5 tuntia, joten kovin pitkä peli se ei ollut. Mieleen pelistä jäi:

+Ensimmäinen pelattava Metal Gear -peli, jossa grafiikka, sulavuus, toiminta ja pelimekaniikka toimii niin kuin pitääkin
+Juoni ei ollut niin paska kuin muissa Metal Geareissa ja välipätkät olivat siedettävän pituisia.
+Ei David Hayteria
+Teknisesti pätevä (60fps yms)
-Kamera ei pysy mukana
-Ääninäyttely (Raiden saatana. Melkein tuli Hayteria ikävä mutta ei nyt liioitella.)
-Paska kliseinen loppu (kts. spoiler)
-Metal Gear -universumi ja sen hahmot

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Kaiken kaikkiaan ihan positiivinen yllätys. Harmittaisi tosin, jos tuosta täyden hinnan olisi maksanut.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2404 : 26.10.2013 21:52 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tuosta ruudunpäivityksestä tuli mieleen MGS4:n ruudunpäivitys. 60fps joka pysyy sulavan tasan sen verran kun vihollisia ei ole näkyvissä, eikä aina silloinkaan. Ihan sattumanvaraisesti heittelee miten sattuu. Tikkaita noustessa saattaa tippua 30:een tai jotain siltä väliltä. Mikään ei ole pahempaa kuin heittelevä ruudunpäivitys. Mieluummin lukittu 30fps kuin uskomattoman ärsyttävästi sulavan ja nykivän rajamailla hyppivä framerate.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2405 : 27.10.2013 20:18 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Alkuperäistä Legacy of Kain: Soul Reaveria nyt takana jokunen tunti. Tämä peli on ollut mun pelattavien pelien listalla ties miten kauan. Olen halunnut pelata peliä vähintään sen julkaisusta asti (1999) ja se on ollut ostettua PS3:llekin varmaan 2-3 vuotta. Nyt viimein aloitin kunnolla pelaamaan tätä, kun haluaisin pelata jatko-osatkin läpi ennenkuin PS2 lentää kaappiin..

Pakko myös hehkuttaa pelin hahmodesignia. Raziel on varmasti yksi kaikkien aikojen siisteimpiä pelihahmoja. Samalla hahmo on jotenkin todella ysärimäinen. Tämän näköisiä hahmoja ei vain enään tehdä peleihin, mikä on sääli.



« Viimeksi muokattu: 27.10.2013 23:02 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2406 : 28.10.2013 17:31 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili arkham origins. viesti ei sisällä spoilereita. pelasin koko viikonlopun putkeen. tarina meni hardilla ja tein kaiken paitsi dark knight trackit, anarky skannit ja challenget. (ja ng+ ja i am the night)

miinukset:
-peli kaatui 12 kertaa ja on muutenkin täynnä bugeja.
-totaalisen sieluton pelimaailma joka lähinnä pilaa edellisten osien vaivalla rakentaman maailman.
-90% pelistä on kopioitu suoraan arkham citystä, mutta toteutettu huonommin.

plussat:
-hyvä tarina välipätkineen
-rikospaikkatutkimushomma
-sain gamestopista 40e vaihtoarvoa

tl;dr ei jatkoon.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2407 : 30.10.2013 09:12 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW PSN+:ssa tämän kuun pelinä ollut Remember Me.

Vaikuttaa kuin farkkupersesimulaattorin ympärille olisi rakennettu mahdollisimman keskinkertainen peli.

En suosittele.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2408 : 30.10.2013 17:28 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Olen nyt viime vuosina ottanut perinteeksi mennä halloweenina joku kauhu- tai kauhuteemalla varustettu peli läpi. Kokeilin Outlastia, ei vaan tuo vanhempaa sukupolvea oleva PC jaksanut sitä kunnolla pyörittää, vaihdoin sitten Machine for Pigsiin. Peli pyöri paremmin, mutta pelottavuusaste ei ollut niin isolla mitä se oli ensimmäisessä osassa.

Päätin sitten hetken PS Storea mulkoiltuani ladata Doom 3 BFG editionin, kun sen halvalla sai. Tykkäsin aikoinaan tästä kun sen PC:llä pelailin enkä koskaan oikein ole ymmärtänyt miksi tämä peli on saanut niin paljon negatiivista palautetta. 60 fps ja melko tuoreet Sonyn Pulse-kuulokkeet innosti ostamaan PS3:lle. Ai että minä arvostan tämmöistä vanhan koulukunnan fps:ää jossa ei ole regeneroituvia healtheja ja kentät on labyrinttimaisia, salareita täynnä. Aloitin vaikeemmalla vaikeusasteella enkä käytä quick savea ollenkaan. Latausajat ja tallentaminen on vähän hidasta ja pelin ahdistavaa tunnelmaa rikkova, tuota lukuun ottamatta oon kyllä nauttinut matkasta. Koko ajan saa olla pelko persiissä että millon se henki lähtee. Tänään taas pitkä yö tiedossa. :P


« Viimeksi muokattu: 30.10.2013 19:39 kirjoittanut tetsuo »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2409 : 01.11.2013 17:00 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili NinaJ on uusi täällä, joten sanokaamme hänelle hei.

Hei NinaJ ja teretulemast lankulle.

Harvinaisen totta on tuo, mitä sanoit - ajattomiin klassikoihin ei kyllästy. Ja mikäli klassikkostatus on todella ansaittu, niin pelihän säilyy tuoreena vielä vuosienkin jälkeen, joskus maku saattaa jopa yllättää...

Pari päivää sitten tuli uutista, että Gradius V saapuu jossakin muodossa myös PS3:lle ja minuahan tämä liikutti ainoastaan sen verran, että muistin pelin olevan hyllyssäni ja pitäneeni siitä niin perkeleesti.

Pelasinhan minäkin pari vuotta sitten shmuppeja niin, että ei siinä ollut kyse enää pelaamisesta, vaan enemmänkin opiskelusta. MAME:n lista shmupeista oli pitkä, emulaattorit raksuttivat, superplay-videoita tapitettiin ihmeissään ja yritettiin oppiakin sieltä jotain. Itse pelien pelaamisessakin oli kyse pistesysteemien ja muiden trikkien tuntemisesta, sekä millintarkasta naputtamisesta. Olihan se aikaa sekin. Silloin ainakin tuli keskityttyä johonkin kunnolla ja saattoi todeta omaavansa pitkäjänteisyyttä.

Suorastaan jänskätti laittaa Gradius V:n levy sisään. Jokusen kymmentä tuntia peliä pelanneenna mielessä jyskytti heti, että tulivako ne ensimmäiset viholliset ylhäältä vai alhaalta?  :o Häpellistähän se olisi, jos en muistasikaan. Ja mikä nyt olikaan paras järjestys päivitellä aseistus? Kaikenlaista pientä, pinnalla käyvää ja heti sukeltavaa murhetta...

Nyt kun tässä on ollut pari vuotta hiljaiseloa pelien kanssa, niin täytyy sanoa, että eipä nuo ajatukset kauaa häirinneet, vaan kokemus oli sitä vastoin todella raikas ja vapauttava. Eipä paljoa tarvinnut stressata kuolemisesta, tai pienistä virheistä, koska vihdoinkin pystyin olemaan pelaamatta peliä shmuppina, vaan pelasin sitä kauniina, eeppisenä ja uskomattoman sulavana avaruusäiskintänä. Nappeja oli ilo hipelöidä, koska ohjaus oli lähes ennenkokemattoman (uudelleenmuistetun) tarkkaa ja kenttien suunnittelu yllättävää, kaunista ja kaikinpuolin mielekästä. Saa kyllä toivomaan jatkoa PS4:lle, mutta lienee turha toivo, kun ei sitä tullut kolmosplekellekään, vaikka olihan siitäkin joskus huhua?

On kyllä rautainen peli, tästä ikuisuuten, sanon ma. Katsokaa nyt tätä ja yrittäkää olla laittamatta levyä koneeseen.



[E] Ninan viesti katosi ja nyt näyttää siltä että minulla on mielikuvitusystävä.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2410 : 01.11.2013 18:33 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
NinaJ on uusi täällä, joten sanokaamme hänelle hei.

Hei NinaJ ja teretulemast lankulle.

[E] Ninan viesti katosi ja nyt näyttää siltä että minulla on mielikuvitusystävä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2411 : 01.11.2013 20:00 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Piilomainosti jotain nettikasinosivua, joten modet kai poisti?
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2412 : 01.11.2013 21:02 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Ohwell, hetken aikaa hän oli minulle ihan oikea tyttö ja sen hetken aikaa minusta tuntui, että perjantai-iltani huipentui siihen, että epäsuorasti melkein puhuin tytölle internetissä.

Vitsi.

Vitsivitsi...

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Puhuttakoon myös asiaa. Nostalgia- ja parhauspäissäni tuli poisteltua Volgarr the Viking steamista. Näin ensituntumalta kumartaa vahvasti jonnekin Ghouls 'n Ghostsin suuntaan, mutta hyvänä modernisaationa loiskauttaa keittoon pari lisäkikkaa. Näppäinkomentojahan ei ole edellämainuttua klassikkoa enempää, mutta niiden yhdistelmillä on mukaan saatu pari uuttakin juttua. Pelaaminen tuntuu juuri niin viehättävän arkaaiselta, kuin verrokkipelistä voi päätellä, eikä se millään muotoa huono juttu ole - kunhan vaan tietää sitä odottaa.

Hyvin kotoisa ja tuttu, jopa lämmittävä tunne on myös se, etten tahdo päästä edes ensimmäistä kenttää läpi. Mutta jatketaan harjoituksia. Tai lopetetaan kokonaan. Ei sitä nykyään jaksa ressata.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2413 : 01.11.2013 22:54 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Piilomainosti jotain nettikasinosivua, joten modet kai poisti?

Bingo.

Ja ei siinä ihan hirveästi mainontaa piilotettu.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2414 : 02.11.2013 21:19 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Brothers: A Tale of Two Sons

Hehkutin tätä peliä muutamalla lautalaiselle Digiexpoilla, mutta nyt läpäisyn jälkeen pitää tulla hehkuttamaan tännekin. Näin heti alkuun tiivistettynä: ostakaa ensin, miettikää vasta sen jälkeen.

Jos Trineä ja sen grafiikoita hehkutetaan niiden satumaisuudesta, Brothers ON satu. Satu upeimmalla mahdollisella tavalla. Maisemat, tarina, yksityiskodat, pelimekaniikat. Kaikki toimii saumattomasti yhteen luoden aivan kokonaisuuden, joka imaisee maailmaansa vahvemmin ja koskettavammin kuin yksikään kirjoitettu satu tai elokuva. Vieläpä ilman yhtä ainutta dialoginpätkää tai sanaa, sillä kaikki puhe on keksittyä siansaksaa, jolloin puheen merkitys jää kunkin omassa päässä tulkittavaksi. Jälkiäteen harmittaa, etten pystynyt kokemaan peliä kaikista optimaalisimmalla tavalla eli yhdellä istumalla (kesto enimmilläänkin 3-4 tuntia) yksin, rauhassa ja häiriöttä. Uskon, että oikeissa olosuhteissa peli olisi saanut minut aidosti kyyneliin tai jopa itkemään. Nyt tämä jäi vain järisyttäviin kylmiin väreisiin.

Pelillisestihän Brothersin jippona on "yhden pelaajan co-op". Pelihahmoina toimivat kaksi veljestä, joita kutakin ohjataan omalla tatilla ja yhdellä toimintanapilla. Vaikka pelimekaniikka onkin siis lähtökohdiltaan simppeli, oli ohjattavuus ainakin itselleni yllättävän haastavaa. Aivot vain eivät osaa täysin prosessoida kahden hahmon yhtäaikaista liikuttamista. Ongelmaksi tämä ei silti muuttunut, sillä pulmat eivät vaadi nopeita reaktioita ja ovat muutenkin suhteellisen yksinkertaisia, joskin erittäin tyydyttäviä.

Ylipäätään Brothers on peli, jota on mahdotonta olla suosittelematta kaikille peleistä tosissaan kiinnostuneille. Peli tarjoaa samalla sitä kuuluisaa uutta ja ihmeellistä, mutta vielä tärkeämmin kokonaisuuden ja kokemuksen, jota olisi mahdotonta luoda missään muussa muodossa kuin pelinä. Älkää katsoko videokuvaa ja välttäkää spoilereita. Kokekaa peli itse. Itse en tiennyt juuri muuta kuin yleisidean pelimekaniikasta, ja että kyseessä olisi vähintäänkin yksin vuoden parhaista peleistä. Näin jälkikäteen en voisi olla tyytyväisempi, että se riitti ostopäätöksen tekoon.

P.S. Vaikka peli ei ole kolmeakaan kuukautta vanha, löytyi se jo Steamin Halloween-alennuksista puoleen hintaan. PC-versiota saa siis varmastikin viimeistään jouluna taas huokeaan 7 euron hintaan.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2415 : 07.11.2013 22:18 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Uusin Cod yllättäen paras Cod ikinä. Enpä olisi uskonut, että tämä sarja enää löytää takaisin oikeaan suuntaan kahden järkyttävän osan jälkeen.

Ei enää uskomatonta Mario kart -sähellystä minikentissä, jossa ei ole mitään järkeä suurimman osan ajasta. Nyt kaikki säheltäjäkakarat ovat täysin kusessa, kun enää ei voikaan juoksennella sinko olalla, vaan joutuu hiukan miettimään mitä tekee. Pari täysin susipaskaa kenttää on mukana, mutta suurin osa selvästi aiempaa parempaa tasoa. Niin ja nettikoodi on parasta mitä konsoliräiskinnöissä on nähty.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2416 : 08.11.2013 00:15 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW The Wonderful 101 on ollut pelityksessä itselläni muutaman päivän ajan. Ehkä Wii U:n haastavin peli tällä hetkellä jonkin Monster Hunterin lisäksi, suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan, varsinkin jos on kokemusta Platinum Gamesin aikaisemmista peleistä. Tässä on jopa yksi tosi hyvä Metal Gear Rising -viittaus! En olisi jotenkaan uskonut, että sekaan päätyisi tällaistakin.

Peli kyllä vaatii hieman omaksumista ja asioiden mieleenpainamista, mutta ei pitäisi käydä sen vaikeammaksi kuin kyseisen pelitalon aikaisemmatkaan pelit.

Tämän jälkeen ajattelin jatkaa Final Fantasy VIII:tä. Ehkä myös IX heti perään, jos vain Kingdom Heartsien herättämä FF-nälkä jatkuu samanlaisena. Square kyllä teki aikoinaan kovia pelejä, nykyään hieman harvemmin. Nobuo Uematsun musiikki jaksaa viihdyttää edelleen.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2417 : 08.11.2013 03:37 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili
Square kyllä teki aikoinaan kovia pelejä, nykyään hieman harvemmin. Nobuo Uematsun musiikki jaksaa viihdyttää edelleen.

Mitäkö pelasin viimeksi, no Chrono Triggeriä itseasiassa. Entistä enemmän alan olla sitä mieltä, että taitaapa olla allekirjoittaneelle se Paras Peli Ikinä. Eikä olisi tämäkään peli itsensä ilman Yasunori Mitsudan biisejä, niin paljon ne terästävät jo pelin ennestään vahvaa seikkailufiilistä. Musiikin voimaa pelien tuomassa immersiossa ei voi juurikaan väheksyä. Esmes kuinka paljon juuri Finaleissakin se Uematsun työ tuo niin paljon lisää siihen kokemukseen, ei voi sanoin määritellä.

Vaikka XV:ssä Yoko Shimomura puikoissa onkin, niin pitää vain toivoa että rouva pistää itsestään kaiken likoon mitä sävellyksiin tulee. Ja uskon kyllä että parhaansa pyrkii tekemään, onhan kyseessä sentään Yokon eka mainline-FF.

Mites, kuinka suurta osaa musiikki näyttelee muun porukan pelikokemuksissa?
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2418 : 08.11.2013 09:05 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mites, kuinka suurta osaa musiikki näyttelee muun porukan pelikokemuksissa?
Varsin suurta osaa. Musiikkiin saisi peleissä mielestäni panostaa vielä enemmänkin. Peliä varten sävelletyn pelimusiikin lisäksi kuulisin peleissä mielelläni enemmän "oikeiden" bändien musiikkia. Samaan tyyliin kuinka musiikkia käytetään elokuvissakin. Esimerkiksi GTA:ssa mua ei olisi haitannut, jos peli olisi tehtävien aikana ajoittain jättänyt dialogin taustalle, ja antanut musiikin puhua puolestaan. Vaikka sitten scripaten pakottanut jonkin osuvan kappaleen ulos radiosta.

Toinen seikka, mitä toivoisin enemmän peleihin, on huumori. Onhan sitä peleissä jo nykyäänkin, mutta olisi mielenkiintoista nähdä kuinka puhtaasti komediaksi tehty peli toimisi.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2419 : 08.11.2013 09:50 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Toinen seikka, mitä toivoisin enemmän peleihin, on huumori. Onhan sitä peleissä jo nykyäänkin, mutta olisi mielenkiintoista nähdä kuinka puhtaasti komediaksi tehty peli toimisi.

Saint's Row 3 ja 4 on melkeinpä puhdasta komediaa ja pelleilyä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2420 : 08.11.2013 13:15 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili
Toinen seikka, mitä toivoisin enemmän peleihin, on huumori. Onhan sitä peleissä jo nykyäänkin, mutta olisi mielenkiintoista nähdä kuinka puhtaasti komediaksi tehty peli toimisi.

Saint's Row 3 ja 4 on melkeinpä puhdasta komediaa ja pelleilyä.

Huonoa komediaa tosin, mutta komediaa silti.

SR:n komedialla ei ole (ainakaan allekirjoittaneelle) oikein mitään annettavaa, koska devit luottavast yksinomaan absurdiuteen. Heittävät ruutuun pikseliä ja toivovat että se on hauskaa. Ei ole niin minkäänlaista setup-payoff -suhdetta. Yhdyn Viniin siinä, että komediapelejä olisi mielentoista nähdä enemmän, varsinkin eri genreissä.

T. Saint's Row 3 jäi kesken.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2421 : 08.11.2013 13:31 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Toinen seikka, mitä toivoisin enemmän peleihin, on huumori. Onhan sitä peleissä jo nykyäänkin, mutta olisi mielenkiintoista nähdä kuinka puhtaasti komediaksi tehty peli toimisi.

Saint's Row 3 ja 4 on melkeinpä puhdasta komediaa ja pelleilyä.

Huonoa komediaa tosin, mutta komediaa silti.

SR:n komedialla ei ole (ainakaan allekirjoittaneelle) oikein mitään annettavaa, koska devit luottavast yksinomaan absurdiuteen. Heittävät ruutuun pikseliä ja toivovat että se on hauskaa. Ei ole niin minkäänlaista setup-payoff -suhdetta. Yhdyn Viniin siinä, että komediapelejä olisi mielentoista nähdä enemmän, varsinkin eri genreissä.

T. Saint's Row 3 jäi kesken.
Onhan siinä paljon sitä over-the-top kamaa ja muuta muka-hauskaa (pinkki dildopamppu yms.), mutta toisaalta Zimos joka puhuu autotunen läpi on hauska. En ole vielä pelannut peliä läpi, mutta uskoisin sieltä löytyvän jotain setup-payoff -suhteita eikä vain sitä pinkkidildoa.

Ongelmahan on siinä, että pelien tarinathan ovat lähes aina paskempia kuin muiden medioiden (elokuvat/kirjat yms.). Ja jos pelistä yrittää tehdä tehdä oikein elokuvaimaisen hyvällä tarinalla, se yleensä epäonnistuu molemmissa (pelimekaanikassa ja tarinassa) kuten Heavy Rain ja Beyond Two Souls.

Monkey Islandit ovat tosin poikkeus. Myös Metal Gear Solidit saavat nauramaan kyyneliin paskuudellaan. Toimii se niinkin päin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2422 : 08.11.2013 13:36 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili paper marioissa ja mario&luigi peleissä on parhaat läpät.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2423 : 08.11.2013 14:03 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Muistuikin mieleen, että Twisted Pixelin Comic Jumper oli hauska, vaikka pelillisesti aika keskinkertainen.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HVOjqhg2mBE#t=361
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2424 : 08.11.2013 15:18 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Mites, kuinka suurta osaa musiikki näyttelee muun porukan pelikokemuksissa?

Itselle musiikit ovat äärimmäisen tärkeät pelissä. Vaikka itse peli olisikin hyvä, mutta musat paskat tai latteat niin lannistaa se samantien pelikokemusta. Makuasioita myös nämä, mutta en yleensä pidä elokuvamaisesta geneerisestä klassisesta. Tasapaksu ja varman päälle vedetty tuotanto laittaa vaan vituttamaan. Pidän vahvoista melodioista peleissä ja yleensä kun katson taaksepäin pelaamiani pelejä niin juuri nuo musat ovat kovin nostalgiatekijä. Mikäli pelissä ei ole tunnistettavia melodioita jäävät muistikuvat ja fiiliksetkin köyhiksi. Melodiat ovat tärkeitä, mutta myös itse musan tuotanto ja soundit ovat tärkeät. Esim. Deadly Premonitionissa on sopivan kämäset soundimaailmat: https://www.youtube.com/watch?v=clFP2LJC2KE

Pidän myös kokeellisesta musasta ja esimerkiksi Strange Journeyssä on hienot ja ainutlaatuiset kuoroklassiset. Myös REZin Trancemission on hieno kokemus sekoittaen noisea ja ambientia. https://www.youtube.com/watch?v=3gy38mZl--k
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2425 : 08.11.2013 15:36 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Portaleissa, varsinkin 2:ssa on aika onnistunutta ja paikoittain älykästä huumoria vaikka joskus menäänkin aika meta-tasolle. Ainakin itse pelasin 2:en läpi hymy suupielessä ja säännöllisesti hörähdellen.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2426 : 08.11.2013 16:04 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Joo, Portal 2:ssa on aivan hervottoman hyvää huumoria. Monelle asialle irvaillaan ja usein meno on yhtä aikaa eeppinen sekä vinksahtanut. GLaDOS ei ollut kakkosessa todellakaan niin kuiva kuin ykkösessä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2427 : 08.11.2013 16:10 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mites, kuinka suurta osaa musiikki näyttelee muun porukan pelikokemuksissa?

Kyllä ainakin minulla musiikki on tärkeä osa sitä pelikokemusta. Ainakin tietyissä kohtauksissa. Kyllähän kun jännä kohtaus on menossa, ja musat sen mukaset niin kyllä se tuo lisäjännitystä koko kohtaukseen. Sydän alkaa jo pamppailla pelkästä musiikin kuulemisesta.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2428 : 08.11.2013 16:20 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse ihmettelin kun kaveri pelaa esim mass effectia ja taustalla soi vaikka joku bullet for my valentine. Ei enää pahemmin voisi pelin tunnelmaa pilata.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2429 : 08.11.2013 17:19 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili

'nuff said.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84 85 86 ... 141
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines