Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 ... 141
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1077713 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2370 : 15.09.2013 18:01 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Demon perusteella olen itsekin aika myyty tosta Diablon konsolikäännöksestä. Saman ruudun co-oppi itselläkin on se mikä tuossa erityisesti vetoaa sekä aika hyvin toteutettu käyttöliittymä. Tuskin koskisin koko peliin PC:llä enää lainkaan, mutta kummasti yli vuoden vanha peli alkoi kiinnostamaan uudemman kerran. Miinusta sen sijaan hieman tahmeahkosta frameratesta ainakin demon perusteella. Luulisi, että tulevilla konsoleilla ei moista ongelmaa ole, joten yyberein versio lienee sitten vielä edessäpäin?
Voice of The World.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2371 : 15.09.2013 18:37 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Miinusta sen sijaan hieman tahmeahkosta frameratesta ainakin demon perusteella. Luulisi, että tulevilla konsoleilla ei moista ongelmaa ole, joten yyberein versio lienee sitten vielä edessäpäin?

Eikös sen pitänyt olla 60FPS? Ainakin jostain näin luin, mutta en sitten tiedä onko lukittu tai pitikö edes paikkaansa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2372 : 15.09.2013 18:42 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Joo, sulava 60fps neljästäänkin ainakin koko versiossa ja ainakaan vielä ei ole tahmannut sekuntiakaan. Korkeintaan nytkähtää silmänräpäyksen jos peli lataa jonkun seuraavan arean välillä, mutta eipähän ainakaan ole random lagailua kuten pc:llä, jossa pitää olla koko ajan nettiin yhteydessä yksinkin pelatessa.

 Ulkonäkönsä puolesta en huomaa mitään eroa pc-versioon resoluutiota lukuunottamatta. Näyttää oikeastaan hienommalta, kun saa 10x suuremmalla ruudulla jyystää.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2373 : 15.09.2013 20:33 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili No mitäköhän hittoa  :???: Omaan silmääni vaikutti hieman bygivän, mutta kai se on testattava uudestaan. Kello taisi olla testihetkellä jotain 02:15 paikkeilla, että voihan se olla niinkin, että itse pelaaja on ollut jähmeässä kunnossa.  :lol:
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2374 : 19.09.2013 00:40 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Supersulava tämä on. Ehkä se demo vaan sekoili sinulla. (tai sinä itse)

On kyllä täysin kahjoa pelata tuota Boxin Diabloa verrattuna mitä joskus PC:llä jyystin. Olen vasta 17 levelissä ja jo kolme legendarya tippunut, joista yksi vielä joku Moonlight Warden, joka on naurettavan hyvä tuon leveliselle hahmolle. Tietokoneella en löytänyt koskaan ainoatakaan, mikä alkoi hiukan turhauttamaan. Toisaalta tuntuu että vihujen damagea olisi kasvatettu reippaalla kädellä, joten paremmille tavaroille tulee myös käyttöä.

Yllättävän mukavaa peliseuraakin löytynyt. Siinä missä PC:llä oli suurin osa elitistiä Diablo-homoja, jotka itkivät heti jos ei käyttänyt optimaalista buildia hahmolla, niin nyt saa rallatella ihan miten huvittaa. Ihmiset myös antavat ja vaihtelevat tavaroita mielellään huonommille.

Kannatti kyllä ostaa. Tämä on sellainen peli, että aina voi muiden pelien ohella pelata ikuisuuksiin.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2375 : 19.09.2013 16:51 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Diablo III oli pettymys sikäli, että kun alkuun pääsi niin loppupeli oli järkyttävän tylsää koska kaikki haaste puuttui. Kaikki valtavat vihollisjoukot ja midbossit kuolivat kun vähän katsoi samaan suuntaan, eikä koskaan päässyt esim. jännittämään tai tulemaan sellaista tsemppausfiilistä. Ei tuntunut edes pelaamiselta. Aloitin nyt uuden kiekan, toivotaan että vielä jaksaa kiinnostaa vaikka elämyksenä ensimmäinen meni haukotellessa. Muuten kuin haasteen suhteen kaikki toimii.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2376 : 19.09.2013 18:05 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Siis veditkö jo infernonkin läpi vai puhutko pelkästä ensimmäisestä normaalista vaikeustasosta? Kaksi ensimmäistä tasoa ovat kirjaimellisesti läpihuutojuttuja (käytännössä lähinnä "tarinan" seuraamista varten), jonka jälkeen vaikeustaso nousee pystysuoraan ylöspäin ja varsinainen peli alkaa. Inferno oli ainakin PC:llä lähes puolimahdoton ja sittenhän tässä on ne paragdim-tasotkin.

Tällaiset pelit on nimenomaan suunniteltu niin, että peli alkaa varsinaisesti vasta parin läpipeluukerran jälkeen. Sitten hinkataan samoja alueita ja koitetaan kerätä parempaa loottia, jotta pääsee eteenpäin.


« Viimeksi muokattu: 19.09.2013 18:16 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2377 : 19.09.2013 19:26 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Rayman Legendsiä kun sen sai ilmaiseksi Bosnia ja Hertsegovinan Xbox marketplacesta jota ei ole edes olemassa. >_>

Täyttä kamaa. Grafiikat ja musiikit ovat ihan uskomatonta kermaa ja kaikkia jänniä uusia jippoja tulee mario galaxy tahtiin. Vedenalainen bioshock maailma lamppuvihollisineen räjäytti pankin totaalisesti. Oikeastaan ainoa miinus on se että tämä olisi vielä parempi Wii U:lla, jolla tuli vähän hinattua sitä Challenge appia. Olen vähän kahden vaiheilla tässä että pelaanko boxilla loppuun vai ostanko joskus alelaarista Wii U:lle ja sitten sillä. Ehkä teen molemmat. :F
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2378 : 19.09.2013 19:42 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
Siis veditkö jo infernonkin läpi vai puhutko pelkästä ensimmäisestä normaalista vaikeustasosta?
Ja onhan vielä erikseen easy-hard -tasojen lisäksi viisi vieläkin vaikeampaa astetta valittavissa.
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2379 : 20.09.2013 00:14 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Rayman Legendsiä kun sen sai ilmaiseksi Bosnia ja Hertsegovinan Xbox marketplacesta jota ei ole edes olemassa. >_>

Täyttä kamaa. Grafiikat ja musiikit ovat ihan uskomatonta kermaa ja kaikkia jänniä uusia jippoja tulee mario galaxy tahtiin. Vedenalainen bioshock maailma lamppuvihollisineen räjäytti pankin totaalisesti. Oikeastaan ainoa miinus on se että tämä olisi vielä parempi Wii U:lla, jolla tuli vähän hinattua sitä Challenge appia. Olen vähän kahden vaiheilla tässä että pelaanko boxilla loppuun vai ostanko joskus alelaarista Wii U:lle ja sitten sillä. Ehkä teen molemmat. :F

Tähän postiin ei voi kuin yhtyä. Kenttäsuunnittelultaan Legends tuntuu vievät Originsia, joka oli nokkela sekin, about sata nolla. Kaikki vanhat jipot ja elementit ovat mukavasti mestoilla mestoilla, mutta myös uusia graafisia ja pelillisiä ideoita sen kun riittää. Ei kyllästymisen häivää. Time trialien toteuttaminen vanhojen kenttien "kaapattuina" muunnelmina on törkeän siisti idea, ja niissäkin moninaisuus on ihan nextillä levelillä. Ja kaikkein tärkeimpänä, Reiskan ohjaaminen on puhtaasti hauskaa. Moista sulavuutta ja terävyyttä en ihan heti muista kokeneeni.

Ainoa heikko puoli pelissä on se, että se on Originsin masteroineelle helpohko. Ei liian helppo varsinaisesti, on tässäkin ollut tekemistä ja vaadittu uusia yrityksiä. Muistan kuitenkin tihrustaneeni Originsin kenttien 100% läpäisyn kanssa itkua aikamoisen paljon, eikä moista ilmiötä enää ole. Viimeinen Living Dead Party -maailma on tosin vielä kokonaan pelaamatta, siellä laitetaan varmasti pelaajaa koville. Silti, himpun verran jyrkempää vaatimuskäyrää olin peliltä toivonut. Tai pelännyt. En tiedä. Erittäin hauskaa ja nautinnollista tämän nakuttelu kuitenkin on. Tasoloikintaa parhaimmillaan.

WiiU-version Murfy-kenttiä olisi kyllä itselläkin kiva päästä kokeilemaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2380 : 20.09.2013 07:33 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Juu pelattiin emännän kanssa noita Murphy kenttiä ja ne olivat hemmetin hauskoja. Sitten paskalla yritin yksin samoja kenttiä ja melkoista pakkopullaa ovat Wii U'lla jos ei ole kaveria jeesaamassa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2381 : 20.09.2013 15:08 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Juu pelattiin emännän kanssa noita Murphy kenttiä ja ne olivat hemmetin hauskoja. Sitten paskalla yritin yksin samoja kenttiä ja melkoista pakkopullaa ovat Wii U'lla jos ei ole kaveria jeesaamassa.

Toimiko noi osiot WiiU:lla yksinpelatessa niin, että pelaaja ohjaa Murfya ja pelihahmo juoksentelee automaationa? Näin muistan jostain lukeneeni, mutta oleppa nyt varma. PS3:n systeemi, jossa Murfy hakeutuu lähimpään liikutettavaan kohteeseen itse ja liikuttaa sitä napin painalluksella(vähän eri tavoin riippuen kentästä) on kyllä simppeliyydessään oikein toimiva yksinpelimekaniikka. Varsinkin nopeampaa flow'ta vaativissa kentissä Murfysta huolehtiminen oman liikkumisen ohella tuo tosi kivasti lisähaastetta ja vaatii skarppiutta.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2382 : 20.09.2013 17:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo Wii U'lla katselet tekoälyhahmon juoksentelua ja facepalmaat joka kerta kun se missaa salarin :)

Onhan tässä toki checkpointit todella anteliaat ja varmasti juuri Murphy kenttien takia.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2383 : 20.09.2013 23:49 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili
Supersulava tämä on. Ehkä se demo vaan sekoili sinulla. (tai sinä itse)

Juuh on se smuutti, itse vain sekoilin jotain pieruhuuruissani. Menee jossain vaiheessa vielä hankintaan, joko nykyiselle tai sitten tulevalle konsoliraudalle.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2384 : 21.09.2013 05:33 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Pelasinpa justii Rayman Legendsin viimeistä(?) kenttää. Koko viimeisen maailma on ollut semmoista wtf menoa ja onnen kyyneleissä uiskentelua, mutta tämä viimeinen kenttä. Siis mitä moloa. Puolivälissä kenttää olin vaan niin onnen tilassa että oli pakko päästää ohjaimesta irti ja antaa sen hamon kuolla. Kehoni ei ollut valmis.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2385 : 21.09.2013 11:36 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Ookoo, sait ylipuhuttua. Poistoon menee.

[E] Mitäs molokotsaita. Yrittäessäni ostaa tätä tekelettä, ilmoitti Steam että ei pysty, koska omistan jo tämän pelin.

En ymmärrä, mutta kunniaa jessukselle.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2386 : 21.09.2013 21:06 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Höpöä. Aivan höpöä. Puskihan sitä parhauden kyyneltä jo ensimmäisen maailman Castle Rock kentässä. Eikä ole kyllä noin muutenkaan ollut huonoa riistaa tämä. Ideoita pusketaan tuuttiin kuin Mariossa parhaimmillaan ja pelin henki jotensakin huokuu iloa. Siis ihan kaikenlaista. Ihan kuin pelin suunnittelu- ja ideointiprosessikin olisi ollut poikkeuksellisen iloista suhailua; kuin työntekijät olisivat tätä tehdessään piirrelleet DS:llään pictochatissa peniksiä, lähetelleet niitä toisilleen ja sitten kikatelleet hyvin lapsenomaisella viattomuudella. Tietämättä sitäkään, minkä irstaan monsterin he juuri veistivät.

Ja väistämättä tämä ajatus lapsenomaisesta ilosta heittää lapsuuden parhaisiin pelihetkiin, joihin nyt varmasti lukeutuu SMW:n tolkuton jyystäminen kavereilla. En toki tässä vaiheessa vielä lähde Reiskaa vakavissani Kullankiinteisiin Marioihin vertaamaan, mutta iloitsen joka tapauksessa siitä, että ne edes ilonsa puolesta infiniittisessä mielessäni sattuivat vertautumaan.

Muistan kuinka ainakin siinä PS2:n aikakautena ja siitä eteenpäin, sanotaan nyt vaikka Live Arcaden kukoistukseen asti kovasti harmiteltiin kunnollisten, rehellisten(2D?) tasoloikkien puutetta. En nyt pariin vuoteen pelannut käytännössä mitään, eikä ihan hirveästi enää kiinnostakaan, mutta yht'äkkiä tuntuu siltä, että sen verran vielä jaksan nousta pinnalle ja kiinnostua, että olisin valmis antamaan anteeksi tämän vuosia kestäneen kuivan kauden. Tai menneisyyshän on tietysti tästä hetkestä täysin koskettamattomissa ja sikäli menneitä asioita on turha hipelöidä, mutta sanotaan että tämä Reiskasta hohkava Puhdas Ilo™ ylivalaisee edellisten sukupolvien virheet, ja voimme todeta, että nyt on nyt ja nyt kaikki on hyvin.

Vaikka onhan sitä monia loistavia, uskon hyvyyteen palauttavia tasoloikkia tullut tätäkin ennen, mutta ei tällaista tunnetta kokonaisvaltaisesta parhaudesta - siitä että kaikki on tarkkaan mietitty ja tarkasti toteutettu, ja kaikki meni juuri niin kuin pitikin - ole tullut aikoihin.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2387 : 22.09.2013 22:09 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Pelasinpa justii Rayman Legendsin viimeistä(?) kenttää. Koko viimeisen maailma on ollut semmoista wtf menoa ja onnen kyyneleissä uiskentelua, mutta tämä viimeinen kenttä. Siis mitä moloa. Puolivälissä kenttää olin vaan niin onnen tilassa että oli pakko päästää ohjaimesta irti ja antaa sen hamon kuolla. Kehoni ei ollut valmis.

 :lol: Tässä taisi olla vuoden ehdokas box quoteksi.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2388 : 25.09.2013 19:27 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Rayman Legendsiä on tullut Vitalla pelattua ja tähän asti ollut kyllä huikea peli. Varsinkin musiikkikentät ovat saaneet hymyn naamalle. Loistavaa settiä. Ja peli näyttää vielä helvetin hyvältä, paremmalta kuin Origins Vitalla. Hyvin on soveltunut käsikonsolille. Murphyn kentät ovat olleet ainoat jotka eivät oikein iske, vaikkakin kosketusnäytön hyödyntäminen tekee niistä erilaiset muihin pelin kenttiin verrattuna.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2389 : 26.09.2013 14:16 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Rayman Legendsiä kun sen sai ilmaiseksi Bosnia ja Hertsegovinan Xbox marketplacesta jota ei ole edes olemassa. >_>
NeoGaffilla ollut juttua, että porukka olisi saanut banneja näiden takia. Ristiriitaista tarinaa ollut, mutta ilmeisesti sulla on vielä konsoli ja gamertagi kunnossa?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2390 : 26.09.2013 15:51 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
Rayman Legendsiä kun sen sai ilmaiseksi Bosnia ja Hertsegovinan Xbox marketplacesta jota ei ole edes olemassa. >_>
NeoGaffilla ollut juttua, että porukka olisi saanut banneja näiden takia. Ristiriitaista tarinaa ollut, mutta ilmeisesti sulla on vielä konsoli ja gamertagi kunnossa?

On. Ilmottelen tänne kyllä jos tuloo bannit.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2391 : 26.09.2013 16:05 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
On. Ilmottelen tänne kyllä jos tuloo bannit.
Hyvä juttu. Tietää sitten paremmin milloin voidaan nauraa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2392 : 02.10.2013 17:17 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Diablo III Covetous Shen on Kungfu Pandan ankka-isä. Näin järkyttynyt en ole ollut kuin silloin kun tajusin, että Zombielandin pikkupoika on Patapon 2 vuori-vauva.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2393 : 03.10.2013 09:20 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Diablo III Covetous Shen on Kungfu Pandan ankka-isä. Näin järkyttynyt en ole ollut kuin silloin kun tajusin, että Zombielandin pikkupoika on Patapon 2 vuori-vauva.

Kannattaa joskus pelata näitä ps3 yksinoikeuspelejä suomeksi. Se tunne kun Resistance 2 dialogi oli kuin suoraan salkkareista.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2394 : 03.10.2013 21:46 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili The Last Of Us on taianomaisin peli ikinä! Ei siis siksi, että se olisi erityisen hyvä. Syy piilee siinä, että vaimo tykkää jostain syystä älyttömästi katsoa, kun pelaan tätä peliä. Se tykkää kyllä zombileffoista, mutta meinasi Last Of Usin olevan liian kuumottava itse pelattavaksi. Pelin seuraamisessa on kuulemma sopiva määrä jännitystä, ja toki tarina kiinnostaa kuumottelun ohella muutenkin. Tämä on nyt johtanut siihen, että mua pyydetään/käsketään harva se päivä telkkarin ääreen pelihommin. Ja sehän käy!

Itse pelistä: pidän kyllä. Parhaimmillaan Last Of Us on juuri silloin, kun se tarjoaa mielenkiintoisen alueen pullollaan vihuja, ja vapaat kädet homman hoitamiseen. Tuolloin pelaaminen on todella riemastuttavaa ja onneksi tätä mallia on tarjolla reilusti. Miljööt ovat vaihtelevia ja todella hyvin toteutettuja, joten niissä seikkailee mielellään. Tunnelma on kohdallaan about koko ajan ja stoori kiinnostaa, paljolti kiitos luontevan dialogin ja hyvin näyteltyjen päähahmojen. Suurimmaksi osaksi peli on siis mainio. Toki joukkoon on pitänyt laittaa myös sitä nappien hakkaamista ja pakollisia räiskintäkohtia, joista en taas nauti niin paljoa. Kun itse kämmää ja joutuu sen takia paukuttelemaan zombilaumaa paniikissa haulikolla naamatauluihin, on se siistiä. Kun aalto toisensa jälkeen vyöryy skriptattuna päälle kun samalla pitäisi olla työntämässä autoa käyntiin, ei se ole siistiä. Vaan kuten sanottua, tylsiä osioita on ainakin toistaiseksi ollut hillitysti, eivätkä ne pääse peliä pilaamaan.

Sitä en tiedä, tarvitseeko tätä koskaan pelata toistamiseen läpi, mutta kertaalleen koen pelin enemmän kuin mielelläni.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ai niin, lisäksi Rayman Legends paukkui sataprossaisesti läpi tuossa taannoin. Pelin kompliittaaminen ei ollut aivan yhtä haastavaa kuin Originsin aikoinaan, mutta kaikilla muilla alueilla se vetää pidemmän korren. Kenttäsuunnittelu on kultaa, kermaa ja kaikkea hyvää siltä väliltä, musiikit ovat miellyttävämmät, oheistekemistä riittää ja pelaaminen on yksinkertaisesti hauskaa. Ja palkitsevaa. Ja sujuvaa. Tykkään oikeasti tästä pelistä niin paljon, että ei sanat riitä.

Pari lumien määrässä ja Awesome-tasossa kiinni olevaa trophya - ja niiden mukana viimeinen unlockattava hahmo - puuttuu vielä, eli pidän pelin semisäännöllisessä haastekierrossa ainakin niiden saavuttamiseen asti. Pääasiassa tämä on kuitenkin nyt taputeltu. And it was GOOD.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2395 : 04.10.2013 22:33 »
LeFwee Jäsen Viestejä: 160 Basaaripisteet: 0 Profiili Battlefield 4:n open betaa PC:llä viisi ja puoli tuntia takana. Ensimmäinen tunti meni ihmetellessä kuinka tahmeaa tähtääminen oli ja kuinka paska pelimuoto Domination (täsmälleen samalainen kuin Codissa, ei sovi Battlefieldiin lainkaan) on. Sitten hiiren senssiä ylöspäin ja vaihto Conquest 64p serverille niin pelikokemus parani jo huomattavasti. Bugeja tässä vielä riittää ja joskus peli cräshää liittyessä peliin, mutta jos Dice saa nuo tekniset ongelmat hoideltua niin on tästä kyllä hyvä peli tulossa. Vaikkei tämä vielä julkaisussa bugiton tai täysin optimoitu ole, niin pakkohan tätä on heti ekana päivänä päästä pelaamaan.         
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2396 : 09.10.2013 23:08 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Aloittelin SMT Devil Summoner: Soul Hackersiä 3DS:llä, nyt on noin 2,5h takana. Tuntuu kyllä uppoavan meikäläiseen tämä. Strange Journey oli yksi lempipeleistäni DS:lle ja tämä vaikuttaa jatkavan samoilla linjoilla. Pelin graafinen anti on vanhentunutta, mukana on korneja CGI:tä ja rujoa 3D-grafiikkaa. Graafinen tyyli sen sijaan korvaa täysin graffan rujouden ja itse diggailen täböllä tätä retrolookia. Mahtavat 90-luvun kybermeiningit päällä. Myös musat ovat loistavat ja pitävät tunnelmaa yllä. Pelimekaniikka on monimutkainen ja mitään ei pahemmin selitellä, ainakaan ihan alussa. Jos en olisi sarjan pelejä aikaisemmin pelaillut olisin varmasti aika kujalla. Juoni vaikuttaa myös mielenkiintoiselta. Peli on julkaistu aiemmin Sega Saturnille, ei tällaisia pelejä enää tehdä. Suosittelen kaikille 3DS:n omistajille.

Olen myös pelaillut Alundraa PS1:sellä. Hyvä peli loistavilla 2D-graffoilla ja kovilla musiikeilla. Maailmassa riittä tutkittavaa ja juoni on syksyisen synkkä. Working Designsin käännöstyö myös hauskuuttaa. Moni on valmis nostamaan tämän parhaaksi Zelda-tyyppiseksi peliksi. Itse en tätä allekirjoita, mutta loistava peli kyseessä kuitenkin.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2397 : 10.10.2013 19:34 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW TWW HD:ta on tullut pelattua yhden luolaston verran ja viikonloppuna varmaan saan pelattua loputkin pelistä. Hero Modella siis mennään.

Rakastin alkuperäistä peliä ja rakastan jo nyt tätäkin. Vaikka Cuben TWW on tullut pelattua varmaan lähemmäs kaksikymmentä kertaa, niin tämä tuntuu todella tuoreelta ja aivan käsittämättömän upealta peliltä (niin kuin kuuluukin, onhan kyseessä sentään suosikki-Zeldani kautta aikain). Bloom-efektikään ei näytä liikkeessä kovinkaan pahalta, vaan itse asiassa kyseessä on aika hillitty visuaalinen elementti. Tai sitten olen vain tottunut siihen, kun Dark Soulsissa kyseistä efektiä on hieman liioiteltu eräässä paikassa peliä...

Ennen pidin Ōkamia ja TWW:tä maailman kauneimpina peleinä, nykyään pidän Ōkami HD:ta ja TWW HD:ta (ja ehkä myös Ni No Kunia). Eipä noita pelejä tästä paremmiksi enää saa, aivan käsittämätöntä silmäkarkkia.

Pitää varmaan ostaa ensi viikolla tuo uusi Pokémon, himottaisi nimittäin jo kovasti päästä pelaamaan... mutta jos sitä nyt ensin pari muuta peliä pois alta pelaisi.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2398 : 15.10.2013 12:59 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Eilen meni Rayman Legends "tarinaltaan" läpi. Tai no lopputekstit hurahti. Tietenkin pelaamista jäi vielä runsaasti.

Kaiken kaikkiaan hyvä peli. Ei mitään "kehoni ei ole valmis, pakko jättää kesken" paskaa, mutta sitä parempaa tasoloikkaa kuitenkin. Erityisesti musa-levelit olivat hauskoja ja uusia kikkoja tuli tasaiseen tahtiin.

Joka tapauksessa kyllä tämä voittaa kaiken mitä Nintendo on suoltanut viimeisen 15-20 vuoden aikana. Kannattaa pelailla.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2399 : 21.10.2013 15:24 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Twilight Princess läpi. Viimein. About 40h siinä meni. Aika rauhassa siis mentiin :) Paljon toimivampi GC:llä kuin Wiillä. Jaksoi ihan mielellään pelata loppuun asti. Ei tämä silti mikään huippu peli ole, mutta varsin toimiva.

On muuten aika hassua kuinka vanhan toistolta Zelda kaikesta huolimatta tuntuu. TP:kin on aika paljonkin erilainen kuin Wind Waker tai Ocarina of Time, mutta silti se samoissa maisemissa samoaminen tuntui niin nähdyltä. Sinänsä pelaaminen oli varsin mukavaa, paikoitellen todella mukavaa. Kaikki vain tuntui nähdyltä. Tosin en ole esim. Skyward Swordia pelannut, niin voihan olla että se olisi tuoreemman oloinen. Mutta seuraavan voisivat ainakin pistää uusiksi. Alku ja loppu voivat tietysti olla enemmän tai vähemmän samoja, eli alussa lähdetään puumiekalla ja lopussa ollaan napit vastakkain Ganondorfin kanssa. Mutta matka sinne voisi olla erilainen.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 ... 141
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines