Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063379 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2340 : 19.08.2013 00:14 »
Sakaali Jäsen Viestejä: 94 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW DuckTales: Remastered tuli pelattua kertaalleen läpi. Ai että, musiikeista ja kentistä huokuu nostalgiaa + niihin on sopivasti lisätty uusia juttuja, bosseihin oli saatu todella hyvin lisää mielenkiintoa! Ja graafisesti peli todella miellyttää silmää!

Nyt pitää sitten nostaa vaikeustasoa ja kerätä rahaa että saa galleriasta kaiken ostettua :)

Ei kyllä menny 15e hukkaan, kannatti ostaa tämä!
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2341 : 19.08.2013 19:47 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Earthboundia Wii U'lla. Peli on niin paljon aikaansa edellä temaattisesti ja kässärin osalta, että lakki lentää päästä aina kun tätä pelaa. Itse pelimekaniikka on tuttua huttua ja melko simppeliä JRPG puurtoa, mutta eipä missään muussa pelissä pääse pelaamaan pikkupojalla joka taistelee puukottavia parittajia, kulklukoiria ja poliiseja vastaan.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2342 : 19.08.2013 21:39 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Sydäntä lämmittää niin kovin kun täällä ollaan kovasti puhuttu hyvää Earthboundista :3
Kyllä siinä taistelussakin kivoja ideoita on, joita ei kovasti muualla näe. Varsinkin laskeva HP-mittari on minusta tosi, tosi, tosi kiva mekaniikka!

Latailin 3DS:lle pelin nimeltä SteamWorld Dig, joka on osoittautunut olevansa tosi kiva! Vähän kuin yhdistelmä Metroidia ja Mr. Drilleriä western-steampunk-tyylillä.

Ostin myös jokunen viikko sitten pelin jota olen halunnut päästä pelaamaan jo kauan:


Umihara Kawase Shun ~second edition~ Kanzenban DS:lle!
Pelisarja josta olen lukenut kovin pitkään positiivisia juttuja ja katsellut kuvia ja videoita silmät kiilluen. Tosi outo pelisarja, jossa mennään pienellä tytöllä, Umihara Kawasella, hämmentävissä kentissä täynnä vihollsiina hääriviä erilasia kalalajeja sekä koristeina olevia jättimäisiä munakoisoja ja porkkanoita ja muita vihanneksia (??).
Umiharalla on käytössään onki, jolla pystyy hieman Bionic Commando-tyyliin tarrata kattoihin ja seiniin ja heilua kielekkeiden välissä ja ties mitä. Tosin Bionic Commandon aika jäykän ja mekaanisen robottikäsi-köyden sijasta Umiharan ongen fysiikat ovat hyvin ilmavat ja vaativat aika paljon oppimista, jotta sitä osaisi käyttää kunnolla. Hyvin erilaisen pelattavuuden ja yllättävän haastavien kenttien (jotka ovat monta eri reittiä sisältäviä avoimia alueita ehkä enemmänkin kuin ns. perus-videopelikenttiä kuten vaikka Bionic Commandossa) takia sarja on varsin vaikea, ainakin minun mielestäni.
Tämä DS-versio sisältää siis alkuperäisen Umihara Kawasen, joka ilmestyi SNES:lle sekä hieman myöhemmin Playstationille julkaistun Umihara Kawase Shun'in sekä jotain extra-krääsää. Jostain syystä sarjaa ei ole ikinä tuotu Japanin ulkopuolelle, joten tämä DS-peli on ehkä se helpoin keino päästä pelaamaan näitä. Harmi vain että tätä versiota ei ole tainnut ihan älyttömän monta kappaletta valmistaa, jouduin jo hieman metsästämään netistä kappalettani ja hinnaksi tuli helposti korkein summa mitä DS-pelistä olen joutunut maksamaan >_<
Sarja sai ihan hetkittäin kyllä uuden osan 3DS:lle ja Code of Princessin julkaisseen Agatsuma Entertainment on tainnut hieman kuiskia mahdollisesta länkkäri-julkaisusta!


under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2343 : 21.08.2013 21:25 »
Pinokkio Jäsen Viestejä: 3 Basaaripisteet: 0 Profiili Taisi olla civi 4, jota viimeksi pelailin. Hieno peli on, vieläkin jaksaa pelata. :) Yksinpeleihin ei enää ole niin kovaa innostusta, mutta moninpeli on kyllä mukavaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2344 : 21.08.2013 22:20 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Tervetuloa laudalle Pinokkio!  :)
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2345 : 24.08.2013 10:35 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Tullut pelattua wii pelejä tässä viime aikoina.

Skyward Swordin newgame+. Pelasin viime yönä 9h putkeen ja pakko sanoa että se peli on kohtalaisen täyteläistä kamaa. Grafiikoita kattelen silmämuna kovana ja musiikkeja korvat soikeena.

Xenobladen pelasin tuossa jokin aika sitten loppuun. 120 tuntia meni siihen ja sanoisin että ei liikaa eikä liian vähän. >_> Tarina lähti siinä loppua kohden semmoiseen sivukierteiseen nousukierteeseen että ehkä leuka loksahti useempaankin otteeseen.

Metroid Other M vaikutti ekan tunnin jälkeen täydeltä sonnalta, mutta sitten tajusin että siinä on hyviäkin juttuja. Niin paljon kaikkea pöljää kuitenkin että huhhuh. Kattotaan nyt jos jaksaa loppuun pelata.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2346 : 25.08.2013 10:23 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.topeleven.com

Tän hetken ylivoimaisesti addiktiivisin peli. Pystyy pelaamaan puhelimella tai sitten koneella naamakirjassa. Molemmat toimii kuin rasvattu. Tehkäähän kaikki futismanageroinnista kiinnostuneet lautalaisetkin acco, niin päästään myllyttään friendly matseja. Yhdistää samantien naamakirjan kautta kaikki tuon pelin omaavat, niin todella helppoa pelata noita friendlyjä. Tästä pelistä vois ottaa muutkin mallia kuinka hoidetaan pelattavuus kuntoon. Ilmainen pikkupeli, joka ei vaadi tuntien panostusta, vaan riittää ihan 15-30min riipaisu per päivä. Sopii hyvin tällaiselle adhd:lle joka ei nykyään enää jaksa keskittyä pitkiin peleihin.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2347 : 25.08.2013 16:17 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Final Fantasy XIV:n Realm Rebornia aamusta iltaan. Paras FF-peli PS1-aikojen jälkeen ja Demons soulin sekä Wipeoutin ohella Ps3:n paras konsoliyksinoikeuspeli. On ihme Ps3 edes jaksaa pyörittää edes koko peliä, vaikka välillä yskähteleekin.

Aika munakkaan tempun Square veti ja palasi piirrustuspöydän ääreen täysin epäonnistuneen FFXIV:n jälkeen, mutta se kannatti. Koko peli on tehty alusta pitäen uusiksi ja jo pelkästään Betassa oli mukana enemmän pelaajia kuin alkuperäisessä versiossa ikinä. Tilasin keräilyversion ennakkoon, joten pääsin pelaamaan muutamaa päivää aikaisemmin, mutta pelaajia on jo nyt ihan homona. Tiistaina serverit varmaan repeää liitoksistaan, kun nyt jo suurin osa ihan täynnä.

Jospa Square tulisi joskus järkiinsä ja tekisi samalla tyylillä myös offline osan pelisarjalle ja jättäisi ne karmeat FFXIII  / versus -tyyliset kyhäelmät roskapönttöön. Tekosyyt HD-kaupunkien tekemisen mahdottomuuksista alkaa riittämään.

tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2348 : 27.08.2013 13:13 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Ei varsinaisesti pelaamista, mutta satuinpa ensimmäistä kertaa katsomaan gameplayta Shadow Complexista, kun sen nimi jälleen kerran sattui osumaan silmiin. Peli on kumminkin periaatteessa aina kiinnostanut sen huomattavien Metroid-vaikutteiden takia, vaikken Xbox-eksklusiivisuuden takia sitä olekaan voinut pelata. PC-porttauksen puute on siis harmittanut paljon. Ei harmita enää.

Tiesin graafisen tyylin olevan äärimmäisen geneerinen, mutta sillähän ei ole mitään väliä, jos pelattavuus muuten on täyttä rautaa. Kaikki näytti kuitenkin äärimmäisen tönköltä. Pelihahmon voisi korvata rautakangella eikä animaatioissa hävittäisi mitään. Oikeastaan ainut mikä tuossa reilun puolen tunnin pelikuvassa vakuutti, oli ulkoalueet jotka näyttivät ihan kivalta. Eniten häiritsee kaikki hukattu potentiaali. Ei peli siis suorastaan huonolta vaikuta, varsin keskinkertaiselta vain. Näkemäni perusteella lukemani "tämän sukupolven Super Metroid" -kommentit kuvaavat mielestäni paremminkin hyvien pelejen puutetta kuin Shadow Complexin hyvyyttä.

Eipä taida mitään lähimainkaan Super Metroidin kaltaista helmeä olla enää tulossa. Castlevaniatkaan eivät nappaa, niin genren pelit tuntuvat olevan aika vähissä. :/
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2349 : 28.08.2013 00:46 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Eli nyt on Skyward Swordin newgame+ pelattu puoleen väliin ja sanon jotai mitä en ois uskonu ikinä sanovani: Ehkä paras 3D Zelda Majora's Maskin jälkee. Siis tämä vaan toimii. Taistelusysteemi ainakin on helposti paras mistää Zeldasta. Tuntuu hyvälle.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2350 : 28.08.2013 07:44 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Jep, liiketunnistus on toteutettu SS:ssä todella hyvin. Kunhan vain muistaa luottaa omiin reflekseihinsä ja sivaltaa rauhallisesti, niin ei pitäisi olla mitään ongelmia.

Minusta SS on kolmanneksi paras 3D-Zelda, vain TWW ja Majora ovat korkeammalla sijalla. Muuten kyllä ehdottomasti parhain pelaamani peli tältä sukupolvelta Soulsien lisäksi.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2351 : 29.08.2013 09:29 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Final Fantasy XIV:n Realm Rebornia aamusta iltaan.


Tekeekö Collectors Editionin mukana tulevilla itemeillä mitään?

Ja onko peli tulossa siis digitaalisena PS3:lle, mutta sitä ei nyt julkaistu vielä viikkopäivityksen yhteydessä, koska servut ovat niin kovilla?
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2352 : 29.08.2013 09:59 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Final Fantasy XIV:n Realm Rebornia aamusta iltaan.


Tekeekö Collectors Editionin mukana tulevilla itemeillä mitään?

Ja onko peli tulossa siis digitaalisena PS3:lle, mutta sitä ei nyt julkaistu vielä viikkopäivityksen yhteydessä, koska servut ovat niin kovilla?

No, ei ne mitään supertavaroita ole. Chocobolle saa Behemoth-haarniskan joka on ihan leso ja sitten pystyy ratsastelemaan ympäriinsä sillä Courielilla jota ei muuten voi saada. Siitä kypärästä on hyötyä lähinnä ensimmäisen 10 levelin ajan, jonka aikana se boostaa expin saantia. Sitten saa vielä sellainen lemmikin, joka juoksee perässä.

Jotain 20h peliä takana ensimmäisen parin päivän jälkeen ja on kyllä kova peli ollut. Käyttöliittymä toimii erittäin hyvin jopa pelkällä Ps3:n kapulalla, mutta ps3-versio tukee myös näppistä ja hiirtä. Ei tarvitse enää miettiä että millä classilla aloittaa, koska samalla hahmolla voi koulutella niin montaa classia kuin haluaa ja lennosta vaihtaa niitä nappia painamalla. Todella näppärää. Muutenkin arvostan pieniin yksityiskohtiin panostamista. Käyttöliittymää voi säätää miten haluaa, customoida erilaisia versioita ja vaihdella niitä lennosta, tai sitten vaikka poistaa kaikki mahdollinen näkyvistä esim. screenshottien ottamista varten. Jos haluaa säilyttää hahmon ulkonäön järkevänä, niin sen uuden ruman equipatun kypärän voi piilottaa halutessaan, mutta statsit säilyvät jne. Lisäksi uusien alueiden löytämistä saa Xenobladen tyylini expaa, joten tutkiminen hyödyttää aina.

Lisäksi pelissä ei tarvitse juuri ollenkaan grindata pusikoissa, vaan questeista saa nopeasti kokemusta ja siinä ohella voi koittaa täydentää vaikka hunter logia. Siellä näkee metsästettäviä vihuja ja niistä saa ihan molona rouhetta penaaliin. Alun jälkeen saa omat chocobon ja pääsee porukoissa taistelemaan Ifrittejä ja muita klassisia FF-örmyjä vastaan. Tai sitten ei ole pakko taistella ollenkaan, vaan voi ryhtyä kalastajaksi tai alkemistiksi ja rueta puuhastelemaan niiden ammattien parissa, perustaa kaupan ja myydä muille pelaajille tavaraa.

Ei tässä mitään dramaattisen uutta ole verrattuna muihin MMO-peleihin, mutta kaikki on tehty huolella, peliä on ilo pelata ja klassinen FF9-tyyli iskee lujaa. Pitää varmaan ostaa myös PC-versio että voi pelata läppärillä matkoilla ja myöhemmin sitten päivitän Ps4-versioon, ellei iske ähky ennen sitä. Serverit ovat toistaiseksi aivan pultissa, mutta eiköhän nekin muutaman päivän sisällä korjata.


« Viimeksi muokattu: 29.08.2013 10:06 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2353 : 29.08.2013 17:01 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Taidan itse odottaa Realm Rebornin PS4-versioon asti. Kutkutaisi kyllä jo ostaa, MMORPG henkinen FF on kiinnostanut jo FFXI:stä lähtien, mutta sitäkään en koskaan päässyt pelaamaan kunnolla. Hypeä lisää myös se, että mulla on FF-maratooni menossa; VI–X ja XII olisi tarkoitus pelata nyt mahdollisimman täydellisesti läpi.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2354 : 02.09.2013 09:01 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Aloitin aikoinaan pelaamaan Wiillä Twilight Princessia. Sinänsä homma alkoi ihan jees, mutta ohjaus ei ikinä tuntunut luontevalta (*waglewagle*), eikä touhusta varsinaisesti nauttinut juuri ollenkaan. Päätin eilen antaa pelille uuden mahdollisuuden. Mutta alustana Gamecube. Ja onhan muuten eri fiilis pelata. Pelihän oikeastaan aika hyvä. Puhumattakaan taidesuunnittelusta. Nyt huomaa kuinka hieno peli onkaan. Sen nyt näkee kuinka pitkälle innostus pysyy, mutta ensi fiilikset on ihan erilaiset. Kuinkakohan monta hyvää peliä sitä onkaan menettänyt WiiMoten vuoksi :rollaus:
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2355 : 02.09.2013 14:57 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili Twilight Princessiä jaksoin Cubella aikanaan pelata jotain ~20 tuntia, vaikea sanoa miksi se tyssäsi. :lol: Taisin olla juuri pääsemässä vesitemppeliin, traumat varmaan iski tai jotain. Ei vaan, kyllähän tuota paahtoi eteenpäin, mutta koko pelimaailma/Hyrule tuntui jotensakin...elottomalta. Oikeasti, Kakariko Villagessakin asusti varmaan kuusi henkilöä. Muutenkin peli tuntui vähemmän sielukkaalta kuin edeltäjänsä Wind Waker. Jatketaan kun keretään, maybe one of these days...
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2356 : 02.09.2013 15:16 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Twilight Princessiä jaksoin Cubella aikanaan pelata jotain ~20 tuntia, vaikea sanoa miksi se tyssäsi. :lol: Taisin olla juuri pääsemässä vesitemppeliin, traumat varmaan iski tai jotain. Ei vaan, kyllähän tuota paahtoi eteenpäin, mutta koko pelimaailma/Hyrule tuntui jotensakin...elottomalta. Oikeasti, Kakariko Villagessakin asusti varmaan kuusi henkilöä. Muutenkin peli tuntui vähemmän sielukkaalta kuin edeltäjänsä Wind Waker. Jatketaan kun keretään, maybe one of these days...
Muistelisin sepittäneeni pitkät pätkät laudalla juuri näistä TP:n ongelmista silloin julkaisun jälkeen.  :lol: Ai että siitä on kauan.
Ylipäänsä Nintendon nykysuunta pelinkehityksessä masentaa tietyiltä osin. Ja miksi esimerkiksi F-Zero ja Metroid sarjat on sysätty sivuun? Uusi 2D-Metroid 3DS:lle olisi parhautta, myös (henkinen) jatko-osa Prime sarjalle kelpaisi. Uuden Zeldankin voisi mielestäni antaa esimerkiksi Retron työstettäväksi. Ei Zeldasta mitään Skyrimiä tarvitse eikä pidäkkään vääntää, mutta vähän länsimaisempi ote voisi piristää sarjaa. Vähän epälineaarisuutta ja haastetta kehiin, ja iskevämpää tarinankerrontaa. Sellaista juonenkuljetusta mihin voisi jo vähän eläytyä. Atmosfääriltään jotain The Black Cauldronin ja Legendin suuntaista. Ja ei kiitos enää Fin tasoista kädestä pitämistä.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2357 : 02.09.2013 18:08 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Ratchet & Clank 1 ja 2 tullut pelattua läpi PS3:lla viime aikoina. Nämä ovat omien PS2-lempparien joukossa ja ovat kyllä varsin loistavia nykyäänkin. Sarjakuvamaisen ulkoasun ansiosta eivät ole myöskään juurikaan vanhentuneet ja  varsinkin nyt korkeammalla resoluutiolla ovat erittäin kauniita pelejä, vielä 10v alkuperäisen julkaisun jälkeenkin. Pelattavuus myös täyttä rautaa ja läppä sopivan hölmöä  :)

« Viimeksi muokattu: 02.09.2013 18:15 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2358 : 02.09.2013 19:51 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Jak 3:a pelasin vähän aikaa. Oli pakko lopettaa kun se on semmoista paskaa.

Mafia 2:ta tuli testailtua myös kun PSN+:lla ilmaiseksi sai. Yllättävän menevää menoa. Vielä kun olisi parempi framerate, niin ei olisi valittamista.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2359 : 03.09.2013 15:40 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Rayman Legends saapui tänään, ja ekat tunnit peliä ovat nyt alla. En voisi olla enempää mielissäni.

Tässä vaiheessa kaikille on varmasti selvää, että peli on kaunis, mutta pakko sanoa se vielä ääneen: Legends on perkeleen kaunis. Värikkäiden ja yksityiskohtaisten kenttien läpi kikkailu on erittäin nautinnollista, etenkin kun Origins-veteraanille pelin pelaaminen on yhtä luonnollista kuin haille irvistäminen. Loistava veto, että kaikki vanhat ohajusjipot ovat heti käytettävissä, eikä samaa skilssienkartutusrakennetta kierrätetä uudelleen. Kenttiä en ehtinyt pelata kuin muutaman, mutta vaikuttaisivat suunnittelultaan mmielekkäiltä. Salaisuuksien kanssa sai jo nyt olla parissa kohtaa tarkkana, eli vaikeustaso nousee varmasti sopivaa tahtia.

Melkein siisteintä juuri nyt ovat kuitenkin nuo päivittäiset ja muut kausittaiset haasteet. Oletan näiden olevan ihan vastaavia kikkareita kuin ne, mistä WiiU-pelaajat ovat jo päässeet nauttimaan. Viikkohaasteen sain vasta auki enkä pelannut sitä vielä, mutta tämän päivän haastetta grindasin reilun puoli tuntia. Tuloksen parantaminen ja leaderboardin tuijottelu on järkyttävän koukuttavaa, ja ainakin mulle tällainen paloissa tuleva pikkupuuha on juuri sopivaa kilpailuhenkistä pelattavaa. Pelaajia listoilla (PS3) ei ollut kuin reilu tuhat, mutta määrä lähtee varmasti pian lapasesta kunhan peli löytää pelaajat. Suomalaisista olin toistaiseksi ainoa. Top 100:seen taisin viimeisellä suorituksella päästä, mutta jo nyt mestoilla oli kourallinen aika jäätävän kovia pelureita. Jännä nähdä, miten noissa onnistuu itse pysyttelemään mukana. Hommatkaahan muutkin peli, niin päästään kirittämään toisiamme! Legends tarjoaa myös muuta pikkutekemistä, kuten moninpelattavan futisminipelin. Sitäkin olisi hauska päästä kokeilemaan.

Haasteista jaksaa siis varmasti innostua pitkäksi aikaa, ja peli itsekin vaikuttaa loistavalta. Originsissa mukavasti haastaneet Time Trialit on jätetty näköjään pois, mutta oletan pelin musakenttien tuovan samanlaista flow'ta vaativaa pelaamista tilalle. Tai no, ehkä nuo muistuttavat enemmän niitä arkkukenttiä. Se nähdään pian. Vaikuttavat eniveis hulvattomilta.

Oikeesti, hommatkaa tää peli.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2360 : 12.09.2013 12:25 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Mario & Luigi Dream Team ollu tässä työn alla sitä mukaan kun joskus on sattunut jokunen puoli tuntia päivästä liikenemään (eilenkin koulupoliittisissa hommissa klo 8 - 23:30 >_>). Peli on periaatteessa todella hyvä, mutta siinä on aika fataaleja virheitä, jonka takia en suostu oikein nostamaan tätä samalla jalustalle Superstar Sagan / Bowser Inside Storyn kanssa. Liikaa sitä sompailua että pelaaja viedään taas kädestä pitäen seuraavalle tienoolle, mikä nyt ei yllätä yhtään kun puhutaan näistä moderneista pelisuuntauksista. Sitten se suurin kriitikoidenkin haukkuma tutoriaalisuus... tutoriaalit voi ainakin uskomuksen mukaan skipata, mutta käytännössä se on vain murto-osan verran lyhennetty tutoriaali >_>. Koko eka alue meni kokonaan ohi tämän tutoriaalishaiban takia.

Positiivista toki on erityisesti musiikkirintamalla. Boos-battle theme on nannaa ja muutenkin musiikki ei petä missään vaiheessa. Myös battlet ovat aika innovatiivisia ja paikoitellen jopa yllättävän haastavia. Toki tätäkin latistaa se, että kerran kuollessaan tarjotaan heti hintsejä ja easy modea ja ties mitä paskaa >_>. Onneksi niitä ei oo pakko käyttää.

Dream world kikkailusta oon vähän epävarmoilla linjoilla. Periaatteeessa en pidä yhtään, kun puzzlet on aika heikkoja ja muutenkin siellä sompailu välistä todella tyhjillä alueilla on lähinnä pitkästyttävää. Dream Worldin battlet taas on ihan kelpo settiä.

Enempää en osaa tässä vaiheessa sanoa. Pitää varmaan saada aikaa pelata peli läpi ennen lopullista mielipidettä.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2361 : 12.09.2013 17:45 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Diablo 3:n demoa PS3:lla. Ensi kosketukseni pelisarjaan varmaan 15 vuoteen. Viimeksi olen pelannut ykköstä PS1:lla kaverilla joskus 90-luvulla. Vaikutti demon perusteella ihan hauskalta mätöltä, vaikka on moni sarjan veteraani tuota haukkunutkin. Monet kaverini myös. Itsellä toisaalta ei ole tuota historiaa riippakivenä, joten ehkä tämä maistuu siksikin paremmin. Tai sitten pelissä on jotain muuta vikaa, joka ei pelkän demon perusteella käy ilmi.

Enivei eihän tuota PS3:lla kannata missään nimessä ostaa, kun PS4-versiokin on tulossa..
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2362 : 12.09.2013 18:23 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tarkoitus olisi ostaa tuo konsolille jo nyt, kun mitä hittoa muka ps4-versio toisi tuohon mukanaan? Lisäksi kun saven vissiin voi siirtää, niin ei menetä mitään.

Ei sitä typerää Auction housea ja typeriä drop rateja, jotka pakottavat ostamaan kaiken tavaran. Lisäksi offline cop-op ja lanituki. Pc-versio joutaa roskakoriin.

Meinasin ostaa jo julkaisussa, mutta FFXIV vie kaiken sen ajan mitä ehdin pelata.


tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2363 : 12.09.2013 18:26 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Tarkoitus olisi ostaa tuo konsolille jo nyt, kun mitä hittoa muka ps4-versio toisi tuohon mukanaan? Lisäksi kun saven vissiin voi siirtää, niin ei menetä mitään.

Ei sitä typerää Auction housea ja typeriä drop rateja, jotka pakottavat ostamaan kaiken tavaran. Lisäksi offline cop-op ja lanituki. Pc-versio joutaa roskakoriin.

Ihan kova, jos saven voi tosiaan siirtää. PS4-versio toki paremman näköinen, mutta ihan hyvältä tuo nytkin näyttää. Pitääpä katsella jos tulisi tarjoukseen ja mikä on tilanne muun pelattavan ohella. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että ei tee yhtään pahaa odottaa ensi vuoden puolelle. GTA5:kin tulee ensi viikolla ja se kantaa aika pitkälle.

Paras Diablo 3 löytyy kotikonsoleille, ei PC:lle.

Näin olen itsekin vähän käsittänyt.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2364 : 13.09.2013 16:01 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Diablo III boksilla. Hyvin viihdyn.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2365 : 13.09.2013 17:08 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
Diablo III boksilla. Hyvin viihdyn.
Sama, mutta Ps3:lla. Minäkin viihdyn hyvin.

Monen pc-version omistaja on kehunut konsoliversiota parhaimmaksi mahdolliseksi, eikä varmaan syyttä. Innolla odottelen uutta lisäriä Crusader-hahmoluokan kera. <3

Kaikkia hahmoja olen aloitellut, barbaarilla ja noitatohtorilla olen yltänyt jo toiseen actiin.
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2366 : 13.09.2013 21:21 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Kihlattuni oli tilaillut meille salaa tässä lähiviikkoina Gamecuben ja läjän pelejä, jotka pamahtivat tänään synttäriyllätyksenä pöytään. Cuben pelaaminen onkin jäänyt harmillisen vähälle, kun en konsolia koskaan itse omistanut, joten olen aika iloinen tästä. Tänään on paukutettu lähinnä ikisuosikkeja, kuten Mario Kart: Double Dashia ja WarioWarea. Metroid Prime pitää ehdottomasti ottaa jossain vaiheessa ajan kanssa pelaamisen alle, ja Pikminit koen kans mielelläni uusiksi. Onneksi tuo GC tuntuu olevan vaimolle kova juttu ja se nuoruuden lempparikonsoli, eli hän intoutunee shoppailemaan sille pelejä. Saan itse keskittää rahani enemmän tuonne SNES-puolelle ja uutuuksien pumppaamiseen.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2367 : 14.09.2013 01:44 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili

Ehkä vuoden hellyyttävin videopeli. Kyseessä siis Sonyn Japan Studiosin 2,5D tasoloikka, joka julkaistiin vastikään 40€(!) hintaan. Ulkonäöltään ja tunnelmaltaan jotain Ghiblin elokuvien ja Painajainen ennen joulua-nukkeanimaation väliltä. Tukee Mario Galaxyjen tapaista cooppia, jossa toinen pelaaja voi avustaa päähahmo Kutaroa ohjustavaa kaveriaan. Jos laudalta löytyy 5v+ lasten isiä tai äitejä, tai vaikka pikkusisaruksen tai kummilapsen omaavia, niin näkisin tämän ehdottomana kaksinpelikokemuksena. Aivan pienimmille ja herkimmille lapsille tämä saattaa olla liian jännittävä/pelottava. Haastetta tosin löytyy myös vanhemmille pelaajille. Loistavaa että tälläisiä erikoisuuksia vielä tulee isoilta devaajilta.

edit: Ja unohtui mainita, että peli tukee 3D:tä oikein sujuvasti. Itse pelaan tätä mieluummin 3D päällä kuin ilman. Kolmas ulottuvuus tekee mielestäni kokemuksesta paljon elävämmän, johtuen pelin nukketeatteri-ulkoasusta.


« Viimeksi muokattu: 14.09.2013 01:57 kirjoittanut Tan »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2368 : 14.09.2013 12:20 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Havahduin muuten vasta eilen että tuohan on nyt tosiaan kaupoissa. Taidan käydä kipaisemassa Puppeteerin, vaikka tarkoitukseni oli käydä etsimässä taas The Wonderful 101:ia jota tuskin löytäisin tähän hätään muualta kuin netistä. Argh, liikaa hyviä pelejä.

EDIT: tuli hommattua ja kohta kaksi näytöstä takanapäin. Maistuu kyllä, paljon parempi tasoloikka kuin esimerkiksi LBP. Saksilla saa tehtyä kivoja juttuja. Ainoa narinan aihe voisi olla helppous, vaikka peli onkin lapsil... hetkinen, tämän ikärajahan näyttäisi olevan 12! Noh, nyt kun olen läpällä pelannut suomidubilla, niin kyllähän tässä "kiroillaan" hokien perhanaa ja hittoa, vaikka ei sen kyllä pitäisi olla syy noin korkeaan ikärajaan. :lol:


« Viimeksi muokattu: 14.09.2013 19:09 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2369 : 15.09.2013 15:17 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Pitihän se Diablo 3 hankkia sittenkin Xboxille jo nyt. 4 pelaajan offline mätöt on parhautta. Todella erinomainen käännös.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines