Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1074549 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2310 : 28.06.2013 16:37 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Näytönsuojus käyttöön vaan, jos naarmut haittaa. Mulla on Horin ja toimii varsin moitteetta.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2311 : 29.06.2013 15:01 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Eilisen 3DS:n oston myötä pikatuntumat:

Mario 3D Land

Eka maailma takana ja fiilikset:

+ Kenttäsuunnittelu ja meininki taattua mariolaatua. 3D kikat ovat täyttä kamaa. Ja tykkäsin myös kentillä olevista kiikareista joilla voi tsuumailla.
- 30fps :( Jostain syystä häiritsee tosi paljon tässä.
- Juoksu ja hyppynapin paikkaa ei voi vaihtaa. Juuri pelasin Wii U:n mariota ja siinä pystyi vaihtamaan ja tietysti pelasin sillä päinvastaisella systeemillä kuin mikä tässä on.

Mario Kart 7
Special cupia lukuunottamatta kaikki radat testattu.
Tämän pelin käsitys Super Mario Kartin Rainbow Roadista oli huikee ja muutenkin paljon mielenkiintoisia versioita klassikkoradoista. Uudet radat vaativat kyllä useamman ajokerran että osaan sanoa sen paremmin. Niin rumat valikot sun muut että jää aika halpa fiilis. Samaten se alaruudun karttakuva on semmosta pakattua pikselimössöä ettei sitä kattele hullukaan.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2312 : 29.06.2013 22:19 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Pelailin tuossa läpi Metro Last Lightin, en omaa hölmöyttäni tajunnut että kyseessä on jatko-osa. En tosin usko aikaisemman osan pelaamatta jättämisen vaikuttavan suuntaansa. Vähän kaksijakoiset fiilikset jäi pelistä. Onhan peli näyttävä ja tunnelma jossain paikoissa loistava, pelisä löytyy myös paljon kaikenlaisia pikkujuttuja ja viittauksia mitkä olivat kyllä kivoja löytöjä. Muuten taas jäi vähän sellainen perusräiskinnän maku, pelialueet suurimmaksi osaksi ahtaita ja rajattuja, puolen metrin esteet ylitsepääsemättömiä. Se suodattimilla kikkailu oli kyllä enimmäkseen riesa sekä peli oli myös todella helppo hc asetuksilla. Antaisin pelille kuitenkin arvosanaksi sen 8, kuitenkin on sellaista omalaatuista yritystä vaikka ei kyllä mielestäni ole aivan kiitettävän arvoinen peli. Pelasin pelin sitten PC:llä korkeilla asetuksilla, en kuitenkaan korkeimmilla.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2313 : 29.06.2013 23:25 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Asura's Wrath tuli pelattua ihan jopa läpi. Yllättävän jees. Pisin visuaalisesta tyylistä ja välisarjakuvista. Musiikkikin tuki touhua ihan varsin hyvin. QTE pelaaminen ja "raivonäpytykset" alkoivat hiukan ärsyttämään lopussa. QTE:n vielä hyväksyin jollain tavalla (ei mene ihan vaan katsomiseksi touhu), mutta ruudun tapahtumat menivät osin hiukan ohi kun vaan odotti sitä napin kuvaa keskelle ruutua. Mikä tämän tason visuaalisessa ympäristössä oli hiukan sääli. Napin "raivonäpytykset" eivät oikein ikinä ole olleet minun mieleen, nämä olisi voinut jättää puolestani suosiolla pois.

Pelin rakenne on kyllä varsin toimiva. Episodit jakoivat pelin selkeästi osiin, joten eteneminen oli hyvin konkreettista ja kun episodit olivat aika lyhyitä, niin koskaan ei ollut "huonoa" kohtaa lopettaa pelaamista. Monessa nykypelissä kun käy usein niin että lopulta vain samoaa ja etsii/odottaa epätoivoisesti save kohtaa tai "sopivaa" kohtaa lopettaa, kun pitäisi mennä maate tms. Silloin pelaamisesta jää "pakkopullan" fiilis ja pelaamista ei tule aloitettua enää ennen kuin on 3h aikaa pelata. Joka on aika harvinaista. Azura's Wrathissa ei ollut tätä ongelmaa ollenkaan.

Tosin lopussa jäi vähän paskan maku suuhun kun tuli ilmoitus että "Tämä ei ole todellinen loppu vielä. Suorita 5 kenttää S arvosanalla niin näet tarinan loppuun." Perse -_- Olihan pelaaminen ihan jees, mutta ei nyt niin upeaa ollut jaksaisin samoja 1-3min episodeja jauhaa kymmeniä kertoja että näkisin tarinan loppuun. Perse... Ja kun DL tarjoaisi ihan uuttakin pelattavaa, niin...perse -_-

Mutta Asura's Warth on upea poikkeus hiekkalaatikkojen ja 20h seikkailujen täyttämään pelitarjontaan, jossa ei tarvitse käyttää tunteja päivästä ilman että tulisi fiilis että peli jättää jotain kertomatta. Vaikka se loppu vähän vetikin maton alta.

Niin ja itse pelaaminenkin oli hauskaa ja varsin toimivaa ;D

Suosittelen! 4.0/5.0
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2314 : 30.06.2013 18:34 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili En kyllä tajua miksi tämä Mario Kart 7 jäi julkaisussa hankkimatta. Taattua laatua ja sopivasti uudistuksia. Paras osuus eli lokaali moninpelihän näissä tasku- Mario Karteissa jää kokematta. Odotukset Mario Kart 8:aa kohtaan ovat kyllä korkealla.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2315 : 30.06.2013 21:27 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili
Paras osuus eli lokaali moninpelihän näissä tasku- Mario Karteissa jää kokematta.
Hommasin MK7:n julkaisussa ja äskettäin pistin takaisin 3DS:ään testaillekseni oliko siitä mihinkään. Olihan siitä ja huomasin että sen nettipeli toimii ihan hyvin. Setupissa menee aikansa, mutta peli pyörii sujuvasti eikä lagista ollut puhettakaan. Mario Kart sohvalla kavereitten kanssa on hauskaa, mutta Mario Kart vieraita vastaan pöntöllä istuessa on kokemisen arvoista sekin.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2316 : 30.06.2013 23:57 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Luigi's Mansion 2 läpi. 16 tuntia ja 30min siinä kesti.

Ihan hyvä peli, vaikka alkoikin loppua kohten toistaa itseään. En tykännyt tuosta mission-rakenteesta vaan olisin paljon mieluummin ottanut Cuben "avoimen" kartanon tyylin. Lisäksi kummitukset olivat paljon tylsempiä ja mitäänsanomattomia ulkonäöltään verrattuna alkuperäiseen. Jos alkuperäinen on ysin peli, niin tälle antaisin ehkä kasin.

Pelistä on kuitenkin melkein mahdoton olla tykkäämättä. Ulkoasu, valaistus ja animaatiot ovat superloistavaa. Ei aseita, ampumista, statseja, grindaamista.. mikä nautinto! Lisäksi peliä oli suurimman osan yksinkertaisesti hauska pelata. Peli-iloa parhaimmillaan ja onhan peli totaalisen omaperäinen kauttaaltaan. Paljon jäi vielä niitä piiloitettuja aarteita löytämättä, mutta tuskin jaksan ihan heti rueta kaivelemaan niitä kun on muutakin pelattavaa. Fire Emblemi pitäisi pelata loppuun ja GBC:n Zelda edelleen korkkaamatta, vaikka olen jo ostanut ne eshopista.

Ja edelleenkään en löydä mistään Tampereelta Animal Crossingia.. x_x
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2317 : 02.07.2013 00:27 »
Sakaali Jäsen Viestejä: 94 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tänään pelattiin Tales of Symphonia loppuun. Torstaina jaksettiin 20 tuntia ja sit oli pakko lopettaa, väsymys kävi aika sietämättömäks :D Tänää sit meni reilut 7 tuntia ja loppuun päästiin, eli 20h arvio ylitty aika reilusti. Oma ajastin näytti 27h 22min, pelin oma kello jostain syystä näytti jotain 24h.
Mut on se vaan hyvä peli, taas sen sai todeta :D
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2318 : 06.07.2013 12:58 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Olen tässä tänään ja eilen pelannut sanahirviötä Sonic & All-Stars Racing Transformed, kun on Steamissä ilmanen viikonloppu. Tuli tehtyä havainto että sehän on hyvä! Jopa niin hyvä että voisi pistää kopion WiiUlle tilaukseen. Amazonista saisi £24 + postit. Suomesta halvin mitä löysin onkin sitten jo 45€. Tarviiko mp:tä varten panostaa pro-ohjaimiin vai selviääkö gamepadillä ja wiimote+nunchukeilla?
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2319 : 08.07.2013 19:09 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Far Cry 3 tuli ladattua 30€:lla PSN Storesta. Paketti sisäsli myös Blood Dragonin, joten ihan ok hinta. Perhana, että yllätyinkin pelistä. Huonot muistot Far Cry 2:sta kummittelevat vieläkin takaraivossa. En oikeastaan edes seurannut Far Cry 3:n kehitystä ja julkaisun jälkeisiä mielipiteitä. Ihan ok peli se kai on, joten päätin kokeilla. Peli on aika perus Ubisoftin open world -peli. Niin hyvässä kuin pahassa. Ubisoftin tekemän pelin tunnistaisi heti, jos sellaista joutuisi tietämättään pelaamaan. Jotenkin se vaan paistaa läpi esim. noiden radiotornien valtauksesta. Se sama animaatio nähdään kerta toisensa jälkeen ja tornin ympäristöä esittelevä videopätkä on kuin suoraan Assassins Creedeistä. Pelimaailmana toimiva saarirykelmä on kuitenkin kiva ympäristö tutkittavaksi eikä etenemistä ole rajoitettu typerästi, kuten Far Cry 2:ssa tehtiin. Se oli uskomattoman paskasti suunniteltu peli. Eläinten tuominen viidakkoon oli kiva lisä. Niitä saa jatkuvasti pelätä, mutta niitä voi myös hyödyntää tukikohtien valtauksissa. Joissain tukikohdissa on jostain kumman syystä tiikereitä ja vastaavia häkeissä. No elukat vapauttamalla saa vihollislauman ihan paniikkiin. Onpa käynyt niinkin, että ihan joku random tiikerilauma hoiti mun puolesta basen valtauksen. Kiertelin ympäri basea pusikossa piileskellen, kunnes yhtäkkiä alkoi kauhea tulitus. Ihmettelin, että miten ne muka mut huomas, mutta pian selvisi, että pari nälkäistä tiikeriähän siellä vain riehui. Hetken kuluttua ruudulle tuli ilmoitus, että tukikohta on vallattu ja sain vielä stealth-toiminnasta XP-bonuksen.  ;D

Bonusta muuten siitä, että vihollisilla ei ole mitään superaisteja. Pusikot antavat ihan oikeast suojaa. Näin viiden tunnin pelailun jälkeen sanoisin, että semmosen kasin antaisin arvosanaksi. Toistaiseksi on ihan hyvin jaksanut tehdä kaikkea extratehtäviä, mitä en ole avoimen maailman peleissä tehnyt pitkään aikaan. Ehkä tuo ovela xp-systeemi kannustaa siihen, kun niistä tehtävistä on ihan oikeasti jotain hyötyä.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2320 : 08.07.2013 19:15 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Yksi viime vuoden parhaimpia pelejä  :)
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2321 : 13.07.2013 19:44 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW The Last of Usia on nyt takanapäin jotain parisen tuntia ja tykkään erittäin paljon. Naughty Dogin pelit ovat kyllä muutenkin maistuneet minulle tällä sukupolvella hyvin, mutta nyt näyttää kovasti siltä, että heidän uusin pelinsä on nousemassa ehkä kokonaan suosikikseni kyseiseltä pelitalolta. Kuvittelin aluksi tämän olevan vain "hieman" synkempi Uncharted, muttei tämä oikeastaan muistuta sitä pelisarjaa muilta osin kuin pelimekaniikoiltaan. Eivätkä nekään ole liikaa sinnepäin nyt kun mukana on selviytymistoimintoja ja kaikkea muuta kivaa.

Moni asia on vain tehty tässä pelissä minusta oikein. On oikeastaan tosi siistiä nähdä, miten seikkailuhenkisistä peleistä tunnettu Naughty Dog lähti uimaan kunnolla synkempiin vesiin. Lopputulos on tunnelmaltaan mainion avuton ja vinksahtanut.

On se vain kova.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2322 : 21.07.2013 23:52 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Last Of Us paukahti hardilla läpi justiinsa, ja hyvinhän se maistui. Yhdestäkään Unchartedista ei ole kokemuksia, joten paha sanoa miten vertautuu noihin, mutta itse nautin täysin siemauksin tästä ND:n vuoristoradasta. Sen verran harvoin tulee pelattua tällaisia skriptattuja umpiputkia, että tämä oli oikeastaan myös siinä mielessä varsin virkistävä elämys. Tässä oli juuri sopivassa määrin kauhuelementtiä meikäläisen heikoille hermoille, toimiva taistelu, aseissa kunnolla munaa, ja ihan mukiinmenevää hiippailuakin. Tarinankerronta oli pirun hyvää ja hahmoihin tuli oikeasti samaistuttua.

Sitten kait takaisin Dragon's Dogman pariin, joka on ollut telakalla nyt pari viikkoa.


edit: Ja toivottavasti Last Of Usille ei väännetä väkisin jatkoa. Homma paketoitiin mielestäni nyt juuri niin tyylikkäästi kuin vain voi.
Voice of The World.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2323 : 22.07.2013 10:52 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Last of Us tuli pelattua läpi eilen viimeinkin. Harvinaisen pitkä pelihän tuo on nykymittapuulla, mutta hyvä vaan. Alku oli vähän hidasta, mutta meininki parani oikeastaan koko ajan loppua kohden ja itse loppu oli myös hyvin tyydyttävä. Jotain yhtymäkohtia on toki havaittavissa Unchartedeihin, mutta onhan tämä hyvin erilainen peli, niin pelimekaniikaltaan kuin tyyliltäänkin. Hyvin synkkä pelihän tämä on ja meininki oli oikeastaan yllättävänkin brutaalia, armoa ei hirveästi jaeltu.. Hahmot ja ääninäyttely olivat myös ihan hemmetin hyviä, mikä nyt olikin odotettavissa ND:ltä.

Eipä tätä voi kuin suositella ja kiinnostaa nähdä mitä ND saa aikaan ensi sukupolvessa. Käsittääkseni jatkoa ei oltu suunniteltu, mutta saa nähdä mitä mieltä Sony on, kun onhan tämä myynyt ihan pirun hyvin.


Edit:
Kuinkas moni huomasi (lopputeksteistä), että olihan se Nolan Northkin saatu tähän mukaan?  ;)


« Viimeksi muokattu: 22.07.2013 10:58 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2324 : 22.07.2013 12:42 »
CronoX KettuPRKL Jäsen Viestejä: 61 Basaaripisteet: 0 Profiili
Käsittääkseni jatkoa ei oltu suunniteltu, mutta saa nähdä mitä mieltä Sony on, kun onhan tämä myynyt ihan pirun hyvin.


Trilogiaksi kaavailtu, onneksi. Tosin uskallan epäillä, että seuraavassa osassa ei Ellietä tai Joelia näytetä.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2325 : 22.07.2013 20:16 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Käsittääkseni jatkoa ei oltu suunniteltu, mutta saa nähdä mitä mieltä Sony on, kun onhan tämä myynyt ihan pirun hyvin.


Trilogiaksi kaavailtu, onneksi. Tosin uskallan epäillä, että seuraavassa osassa ei Ellietä tai Joelia näytetä.

Joo no täällä on jotain kommenttia asian suhteen ND:ltä, jos jotakuta kiinnostaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2326 : 22.07.2013 20:26 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili
Käsittääkseni jatkoa ei oltu suunniteltu, mutta saa nähdä mitä mieltä Sony on, kun onhan tämä myynyt ihan pirun hyvin.


Trilogiaksi kaavailtu, onneksi. Tosin uskallan epäillä, että seuraavassa osassa ei Ellietä tai Joelia näytetä.

Joo no täällä on jotain kommenttia asian suhteen ND:ltä, jos jotakuta kiinnostaa.

"If we never do a sequel we’re okay with it, because we told the story we needed to tell.”

No toi on ihan jepa lausunto. Tosin myönnettävähän se on, että maailma on joo kiinnostava ja uusia tarinoita olisi varmaan vaikka millä mitalla jatkoja varten, mutta pitääkö se helvetti nykyisin joka helvetin pelisarja viedä trilogiaksi asti? Dead Spacen voisi ottaa esimerkkinä lehmän hännän lailla laskevasta trendistä, jonka olisi voinut jättää ensimmäiseen, erittäin kovaan, osaansa.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2327 : 22.07.2013 21:11 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Dead Spacen voisi ottaa esimerkkinä lehmän hännän lailla laskevasta trendistä, jonka olisi voinut jättää ensimmäiseen, erittäin kovaan, osaansa.

Olen muuten täysin samaa mieltä tästä. Koko sarja raiskaantui täydellisesti sen Wii-sivuosan jälkeen ja ilmeisesti vielä joskus tulee se neljäskin osa (tai ainakin tästä on ollut puhetta).

The Last of Us tosin jäi selvästi sellaiseen kohtaan, että siitä saisi vielä helposti parikin jatko-osaa. Kunhan eivät ala lypsäämään kuitenkaan.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2328 : 10.08.2013 22:55 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili 8e:lla ostaamani Resident Evil 6:sta ollaan pelattu nyt co-oppina vaikeimmalla No Hope -tasolla ja on kyllä hyvä etten enempää pelistä maksanut. On Capcom vajonnut sen verran syviin vesiin tämän roskan kanssa. Suorastaan käsittämätöntä että samalta puljulta on muka joskus tullut Resident Evil 4. Helkkari vitonenkin oli mielestäni vielä hyvä ja todella erinomainen kutoseen verrattuna.

Tyhjästä ilmestyviä vihollisia, nurkissa makaa "ruhoja" joille et voi tehdä mitään ennen kuin sitten napin painalluksen jälkeen, jolloin ne tietenkin heräävät henkiin ja tappavat kerrasta. Peli on täynnä bugeja, viholliset hyppivät ja ampuvat sylkeä seinistä läpi jne. Ja pitääkö edes mainita noin 30s välein olevista QTE-tilanteista jossa pitää rämpyttää jotain X-nappia tai vastaavaa?  Aseissakaan ei ole minkäänlaista munaa. Haulikolla saa ampua kaksi kertaa sentin päästä eikä vihollinen välttämättä edes nytkähdä. Ei enää mitään Re4:n osumiskohtia jossa viholliset ontuvat tai pitävät luodin osuessa kädestä kiinni.

No hope -tasolla kuolee kerrasta tai kahdesta aina ja pelin paska kenttäsuunnittelu korostuu entisestään. Jatkuvia random-kuolemia ja tilanteita joille ei yksinkertaisesti voi mitään. Vitonen oli aika vaikea vaikeimmalla tasolla ilman kusetusaseita, mutta sentään suurimman osan ajasta reilu ja kuolemista sai syyttää itseään. Tässä tuntuu että 90% kuolemista on aivan arpapeliä eikä mitenkään ennakoitavissa. Yhtäkkiä vaan varjoon ilmestyy tyhjästä vihu joka iskee selkään.

Pelissä on myös hetkensä ja muutamia hyviä ideoita, mutta sitten taas mennään viisi askelta taaksepäin. Välillä näkee ja kuulee että pelaa megabudjetin toimintapeliä ja välillä taas tuntuu kuin pelasi jotain epämääräistä bugista random toimintapeliä, eikä jatko-osaa yhdelle tunnetuimmista pelisarjoista koskaan. Peli on täyttä scripattua putkea lähes koko ajan, mutta silti mukaan on pitänyt survoa vielä codi/halo-tyylinen maalipiste ja kuinka monta metriä siihen on juostavana. Koska tuokaan ei selvästi riitä, niin ylänappia painamalla saa vielä oikein ison nuolen näyttämään suuntaan ja kameran kääntymään oikeaan suuntaan.

Heitän tämän paskakimpaleen samaan roskakoriin Unchartedien, Tomb Raiderin ja muiden modernien nykypelien kanssa, jotka haluavat olla enemmän elokuva kuin pelejä. Välillä vaan meinaa järki lähteä näiden kanssa ja olen lähes varma että nextgen tuo tullessaan entistä enempää tällaista tavaraa.


« Viimeksi muokattu: 10.08.2013 23:03 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2329 : 10.08.2013 23:29 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo oli hauskaa kun aikanaan vitonen oli "pettymys". Huomasi että odotukset ehkä hiukan liian korkealla nelosen jälkeen. Vitonen tuntuu nykyään ihan tykkipeliltä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2330 : 11.08.2013 00:11 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Itse ehkä skippaan RE6:n kokonaan kun ei tuosta sarjasta enää ole oikein mihinkään. Sama juttu Dead Space 3:n kanssa, kakkonen oli jo sen luokan jöötiä etten vain voi kuvitellakaan tykkääväni kolmosesta joka ilmeisesti jatkaa vielä pahemmalla linjalla. En tajua mistä pelinkehittäjät saivat päähänsä, että loputtomat vihollismassat ja jatkuva räiskiminen olisikin se sarjan "ydin". Ykkönen oli täydellisesti rytmitetty toimintakauhupeli, kakkosessa oli jo niin paljon sitä tylsää vihollisten lahtaamista että taitaa olla eka peli jossa oikein odotin valmiiksi skriptattuja cinemaattisia kohtauksia kun nekin olivat paljon mielenkiintoisempia.

Tietty jokainen on varmaan saanut kuulla jo ihan tarpeekseen The Last of Us -hehkutusta ympäri nettiä, mutta olen sitä mieltä että se on ehkä tämän sukupolven paras toimintakauhupeli. Onhan sekin tietty aika putki ja elokuvamainen peli, mutta välillä ammuksista saattaa jo oikeasti olla pulaa ja täpärissä tilanteissa nyrkeistä sekä ympäristössä olevista esineistä voi tulla yllättävänkin tarpeellisia. Mukana on myös paljon hiiviskelyelementtejä, jotka vähentävät sitä turhanpäiväistä räiskimistä mukavasti ja välillä peli onkin oikeastaan pitkälti sitä että saatetaan fiilistellä ympäristöä ratkoen samalla kevyitä mutta kivoja puzzleja. Muutenkin se pelillinen sisältö vaihtelee läpi pelin, mikä on tosi jees.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2331 : 11.08.2013 09:06 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
En tajua mistä pelinkehittäjät saivat päähänsä, että loputtomat vihollismassat ja jatkuva räiskiminen olisikin se sarjan "ydin".

Eiväthän ne saakkaan, vaan koko homma on julkaisijoiden idea. Kaikki haluavat oman "Call of Dutyn", joka myy 15 milj. julkaisupäivänä. Ja koska kenelläkään nyt ei tuollaista ole omasta takaa, niin väkisin yritetään omia sarjoja vääntää tuohon dudebro-muottiin. Paskaahan se on, mutta onneksi on (vielä) muutakin pelattavaa..

Resident Evil 6 ja Dead Space 3 on käsittääkseni malliesimerkkejä tästä.


Heitän tämän paskakimpaleen samaan roskakoriin Unchartedien, Tomb Raiderin ja muiden modernien nykypelien kanssa, jotka haluavat olla enemmän elokuva kuin pelejä. Välillä vaan meinaa järki lähteä näiden kanssa ja olen lähes varma että nextgen tuo tullessaan entistä enempää tällaista tavaraa.

Jännästi huomaa kyllä erot pelimaussa näiden kommenttien perusteella. Unchartedit on yksiä tämän genin parhaimpia pelejä. En ikinä haluaisi, että kaikki pelit ovat "elokuvamaisia", mutta loppujen lopuksi ihan kiva että osa on. Voi sitten tasapainoilla niiden ja perinteisempien pelien välillä. Näitä ns. perinteisiä pelejäkin tulee kuitenkin vielä enemmän kuin ehtii pelata. Unchartedeissa on kuitenkin paljon sellaista, mitä monesta muusta pelistä ei löydy (kuten oikeasti hyvät ja sympaattiset päähahmot). Uusi Tomb Raider on sekin loppujen lopuksi ihan hauskaa pelattavaa, vaikka siinä onkin omat ongelmansa. Ne eivät kuitenkaan loppujen lopuksi pilaa peliä, koska QTE:stä yms. huolimatta sitä on ihan hauska pelata. Ressa 6:n kaltaisen paskajöötin heittäminen näiden sekaan on vähän liikaa, koska esim. Unchartedit ovat kuitenkin erittäin hiottuja pelejä, toisin kuin RE6 kuvauksesi perusteella.

Mulle kelpaa enemmän kuin mielellään se Uncharted 4. Samaan aikaan tahdon kuitenkin myös sen Dark Souls 2:n (sikäli mikäli sitä ei ole pilattu  ;D)


« Viimeksi muokattu: 11.08.2013 09:19 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2332 : 12.08.2013 00:20 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili About koko päivä mennyt Saltybetin parissa.

Ideahan on siis ihan julmetun tyhmä: pistetään Mugeniin monta tuhatta hahmoa ja kone valitsee sitten arvalla kaksi vastustajaa, jotka sitten lyövät toisiaan turpaan. Samalla lyödään fiktiivisellä rahalla vetoa.

Tulipa Luigi U:kin korkattua ja se on about sitä tasoa haastavuudeltaan, mitä alunperin olisi NSMBU:n toivonut olevan. Mitään ekstrahaasteita ei ole eikä kartta ole muuttunut, mikä on kyllä vähän tyhmää, mutta uudet kentät ovat mukavia. Ei mitään superhaastavaa, mutta tyhmyydestä ja kiirehdinnästä sakotetaan.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2333 : 12.08.2013 10:36 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Walking Deadin 400 Days -lisäri oli aikamoista kuraa. Jollei ole aivan pakko pelata heti läpi kaikkea Walking Dead sisältöä, kannattaa odottaa jotain alennusmyyntiä.

Jos puhutaan ParhaudestaTM, on pakko mainita Papers, Please, joka on vihdoinkin julkaistu: http://papersplea.se/

Kannattaa ostaa Humble Storen kautta, jolloin hinnaksi (ilman tippejä) tuli ainakin eilen 7,81€ (Steamissa 9,99€) ja Steam coden saa mukaan.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2334 : 15.08.2013 09:34 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tuli se muutamia viikkoja sitten tilaamaani Secret of mana 2 enkkupatchilla Snesille. Outoa avata "uusi" Snes-peli muoveissa. Illalla hurahtikin sitten pelin parissa parisen tuntia ja onhan tämä ihan typerän hyvä ollut, kuten oli odotettavissakin. Vielä parempi kuin ensimmäinen Secret of Mana ainakin alun perusteella.

Oi että minä toivoisin että pikseligrafiikkaiset jrpg:t tekisivät uudelleen paluun, mutta taitaa olla turha toivo. Peli näyttää (ja kuulostaa) niin kermaiselta. Varmaan Snesin hienoin peli.

Squaresoft oli kyllä suhteellisen kovassa vedossa Snes- ja Ps1-aikakausilla.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2335 : 16.08.2013 12:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Aloitin uudestaan Twilight Princessin näin Wind Wakerin HD-remakea odotellessa.

Hämmennyin kun tajusin ensimmäisestä läpipeluusta kuluneen aikaa jo yli kuusi vuotta. Se on PITKÄ aika.

On hauskaa, miten niin sanottu Zelda-sykli (Majoras Maskin jälkeen) tuntuu pitävän paikkansa: uusin Zelda saa monesti paljon lokaa niskaansa, kunnes julkaistaan uudempi Zelda, joka saa edellisen parhaat puolet esiin. Tämä tuntuisi pitävän paikkansa myös TP:n kohdalla. Olen siis tämän Zelda-syklin uhri.

Skyward Sword ei ole millään muotoa huono peli, mutta siinä on asioita, jotka on tehty päin honkia. Peli pitää kädestä TP:täkin armottomammin, täysin liikkeentunnistuksen varaan nojaavat kontrollitkaan eivät tunnu yhtä hyviltä kuin TP:n vastaavat. Pidän paljon siitä, että TP:ssä voi Link heiluttaa miekkaansa jatkaessaan yhä kävelyä/juoksua. Se, että huitominen ei ole yksi yhteen, ei juurikaan häiritse minua. Moinen suurpiirteisyys tuntuu sopivan peliin, joskin olisi vallan mukavaa pelata TP myös Classic-ohjaimella jos se vain olisi mahdollista.

Pelin ulkoasua on moitittu mutaiseksi ja sieluttomaksi, mutta minua se miellyttää enemmän kuin Skywardin Swordin impressionismista vaikutteita ottanut tyyli. Olisin innoissani, jos WiiU:n tuleva Zelda nojaisi taannoin E3:ssa nähdyn tekniikkademon graafiseen tyyliin. Puhtia konsolissa kuitenkin on luomaan realistisempikin maailma. En tarkoita Bethesha-maailmojen realismia vaan omanlaistaan, Zelda-tyylistä realismia.  TP:n ulkosu on realistinen oman sarjansa mittapuulla, kun vastaan asetetaan vaikkapa Wind Waker, joka edustaa päinvastaista tyylisuuntaa.


Peliä on nyt pari tuntia takana ja tarkoitus on saada se ensi kuun loppuun asti nautiskeltua ja etsiskelyä mahdollisimman paljon myös sydämenpaloja sun muuta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2336 : 16.08.2013 13:06 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Se Zelda-sykli johtuu yksinkertaisesti siitä, että Zeldat huonontuvat koko ajan ja uusi Zelda saa aina edellisen tuntumaan paremmalta sen rinnalla. Skyward Sword saa Twilight Princessin tuntumaan huippupeliltä ja TP:n jälkeen Wind waker tuntuu paremmalta kuin koskaan.

Eihän TP huono peli ole, mutta aivan aliarvoinen suoritus verrattuna siihen mitä se olisi voinut olla. Täynnä tyhjää, järkyttävää keräilyä ja hahmo design sitä luokkaa että oksettaa. Wiillä kaiken lisäksi pakotettu heilutusohjaus, jonka takia Cube-versio reilusti parempi. Se musiikki mikä alkaa soimaan vihollisen lähestyessä on muuten ehkä ärsyttävin koskaan. Hyvinä puolina eeppisyys, luolastojen design ja bossit.

Toivottavasti tämä syöksykierre loppuu viimeinkin 3DS:n ja Wii U:n Zeldan myötä. Wii U:lla ei ainakaan voi olla pakotettua motioneja, mutta toisaalta pakotetut tutoriaalit ovat melkein vielä pahempi uhka. Nintendo raiskaa pelisarjan toisensa jälkeen niillä ja jätin uuden Marion & Luiginkin hyllyyn sen takia.


« Viimeksi muokattu: 16.08.2013 13:12 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2337 : 16.08.2013 15:02 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Minä olen tykännyt jokaisesta 3D-Zeldasta hurjasti. Skyward Swordissa erityisesti on ehkä mielestäni ne parhaimmat luolastot, taistelumekaniikka ja keskusalue (Skyloft). Vain DS:n Zelda-pelit ovat olleet selkeästi heikompia kuin muut ja olen kyllä tyytyväinen siihen, että 3DS:n tuleva Zelda tulee olemaan taas vaihteeksi "klassisempi".

TWW HD:ta olen odottanut innoissani jo alkuvuodesta lähtien, sillä kyseessä on se suosikkipelini koko sarjasta (toista sijaa pitää Majora's Mask). Toivottavasti he eivät ole kajonneet kauheasti siihen loppupelin Triforce Shards -tehtävään, itse kun pidin siitä paljon. Uusi pullopostisysteemikin vaikuttaa aika kivalta, vaikka GamePad olisi kyllä mahdollistanut uudistetun Tingle Tunerin.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2338 : 16.08.2013 15:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Skyward Swordista nyt ei voi enää zeldat huonontua. Siinä oli ideaa ,mutta se kädestäpitely meni ihan yli ja lineaarisuus oli ilmiselvää. Ultimaattinen vitutus jos Fi'n tyylinen hahmo siunaa enää yhtään zeldaa, näkee tosiaan että nipa välillä aliarvioi pikkuvauvojenkin ongelmanratkaisukyvyn.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2339 : 17.08.2013 05:19 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Ostin ja pelasin läpi Gone Homen. Tiesin, ettei peli juuri pituudella juhli ja näin lähes 20 euron hinta tuntui väistämättä suolaiselta, mutta päätin laittaa teoksen kokeiluun, kun samalla siinä pystyi sopivasti laittamaan myös Pac-Man Championship Edition DX+:n ennakkotilaukseen.

Pelillisestihän kyseessä ei mikään monimutkainen tuote olekaan. Ympäristöjä lähinnä tutkitaan hiiri+WASD-kombolla, eikä peli varsinaisesti sisällä mitään erityisiä puzzlejakaan, joilla simppeliin pelattavuuteen pyrittäisiin tuomaan jotain erityistä syvyyttä. Alussa pelaaminen olikin aikalailla kaiken vastaan ilmaantuvan esineistön vähän jopa hapuilevaakin ihmettelyä, kunnes tarina alkaa kunnolla potkaista vauhtiin muodostaen todella kiehtovan tunteiden ja ajatusten vuoristoradan.

Olin ennen ostoa ollut tietoinen, että pelille oli satanut läjäpäin kehuja, mutta alkuasetelmaa kummallisempaa en siitä kuitenkaan missään vaiheessa lukenut. Lopputulos olikin se, etten oikein missään vaiheessa osannut erityisemmin odottaa, mitä kaikkea vastaan lopulta voikaan tulla, minkä myötä peliä ei pian halunnutkaan sammuttaa, ennen kuin tarina oli koettu. Näin lopputekstien jälkeenkin fiilis on toki myös erittäin hyvä.

Mukava välipala ehdottomasti kaiken toiminnan keskellä.



« Viimeksi muokattu: 17.08.2013 05:35 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Sivuja: 1 ... 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines