Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 72 73 74 75 76 [77] 78 79 80 81 82 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1074073 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2280 : 28.05.2013 21:51 »
LeFwee Jäsen Viestejä: 160 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tajusin tänään että suorastaan uin tällä hetkellä hyvissä peleissä!

Vähän sama juttu. Juuri sain MGS3:n loppuun ja olen vieläkin sitä mieltä, että ending on ehkä hienoin pelikohtaus mikä on ikinä tehty. SPOILERSiis ei helvetti mikä tunnelataus, kun Big Boss astelee Bossin haudalle ja EVA:n monologin päätyttyä nostaa käden lippaan pelaajan juuri tajuttua, minkälaisen salajuonen pelinappulaksi on joutunut.SPOILER Tulee vieläkin kylmät väreet, kun endingin näen. Muu pelikin oli mahtava.

Jo aiemmin ostettua San Andreastakin myös aloittelin. Helkkarin hyvä peli edelleenkin ja vaikka checkpointit puuttuu ja grafiikatkin on vanhentuneet, niin kyllä tuon helposti läpi pelaa vitosta odotellessa. Vaikkei IV:kään ihan surkea ollut, niin kyllä tuo yksinkertaisesti vain on parempi peli. Radio Los Santos + drive-by:t = 8)

tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2281 : 31.05.2013 01:31 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Läpäisin juuri itsekin ekaa kertaa MGS3:n. Pelasin Pleikalla HD-kokoelmaa ja hyvin toimi. Hieno peli kyllä. Pelasin vajaa kuukausi sitten MGS2:nkin läpi, mutta kyllä kolmonen nousi selkeästi paremmaksi. Esim. pelattavuus oli rutkasti parempaa paranneltujen kontrollien kanssa. Kokeilin välillä alkuperäisillä, mutta eihän siitä mitään tullut. The End oli kyllä hieno bossi. Hieno fiilis kun pelaaja muuttuu metsästäjästä metsästettäväksi. Aika helpostihan tuo kaatui, kun oppi vähän tyypin metkuja.

Noin yleisesti kummastakin, niin upeita pelejä kummatkin. Tuo Kojiman meininki uppoaa meikään kyllä hyvin, vaikka tarinan kanssa lähteeki "välillä" mopo käsistä.  :lol: Eipä se kuitenkaan mitenkään häiritse. Pelitkin ovat niin kummallisia, että tarina soveltuu siihen hyvin. Vielä pitäis tuo Peace Walker vetästä. MGS4:stäkin voisi muistojen verestämiseksi vetäisti trophyjen kunniaksi uusintakierroksen. Kyllä, olen siis pelannut ykkösen ja nelosen, nyt vasta siis nuo loput. Nautin kyllä silti MGS4:stä, vaikka tarina menikin vähän ohi. Taisin kyllä silloin lukea MGS Databasesta vähän pohjatietoa peliin. Ehkäpä nyt saa vähän parempaa tuntumaa tarinaankin.

Jatko-osia odotellessa. Tulevatko kummatkin olemaan ihan kokonaisia pelejä? Ettei tuo GZ ole vaan joku pieni pohjustava välipala ennen Phantom Painia?
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2282 : 31.05.2013 10:55 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Ground Zeroesista on liikkunut jo jonkin aikaan huhuja, että se saatetaan julkaista ladattavana vähän ennen MGSV:tä. Itse tosin veikkaan että se löytyy myös lopullisesta pelistä pelattavana osuutena. :)

MGS3 on joo edelleen yksi maailman parhaimmista peleistä siinä missä ykkönen ja kakkonen. Lopputaistelu on suosikkini vaikka ykkösessä ja kakkosessa on myös hiton tunnelmalliset sellaiset, puhumattakaan nelosesta. Sen viimeisen luodin ampuninen tuntuu joka kerralla yhtä pahalta...
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2283 : 31.05.2013 21:10 »
LeFwee Jäsen Viestejä: 160 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ground Zeroesista on liikkunut jo jonkin aikaan huhuja, että se saatetaan julkaista ladattavana vähän ennen MGSV:tä. Itse tosin veikkaan että se löytyy myös lopullisesta pelistä pelattavana osuutena. :)

MGS3 on joo edelleen yksi maailman parhaimmista peleistä siinä missä ykkönen ja kakkonen. Lopputaistelu on suosikkini vaikka ykkösessä ja kakkosessa on myös hiton tunnelmalliset sellaiset, puhumattakaan nelosesta. Sen viimeisen luodin ampuninen tuntuu joka kerralla yhtä pahalta...

Itse uskon, että Ground Zeroes on jonkinlaisena prologina vitosen alussa kolmosen Virtuous Missionin tai kakkosen tankkerin tapaan. Kojima tuntuu tykkäävän prologeista ja tuo trailereissa nähty juonikuvio tukisi sitä. Mutta joo, nyt kun on pelannut kolmosen pikästä aikaa taas normalilla läpi, niin voisi ihan huvin vuoksi kokeilla kuinka kauas pääsee European Extremellä. Täytyy sanoa, että on kyllä kova pelaaja, jos pääsee EE:llä pelin läpi. Uskoisin, että mulla stoppaa viimeistään Volginin kohdalla...

Mielestäni Peace Walker on sarjan heikoin peli (Portable Opsia en tosin ole pelannut). Siis kontrollit on HD-versiossa jopa käsikonsolipeliksi nannaa verrattuna MGS3:n tai kakkoseen. Mutta siihen se jääkin. Mission-pohjainen systeemi ei vain istu MGS:n leffamaiseen tyyliin kovin hyvin. Ja sitten on vielä ne sieluttomat vehiclebossit, fultonit, Mother Base-pelleilyt... Noiden takia on peli vieläkin kesken. Vähän pelottaa, että V:ssäkin on mukana kaikki nuo ominaisuudet... :/
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2284 : 06.06.2013 00:15 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili


Tunnelmallisin peli miesmuistiin. Upeasti toteutettu maailma, kiinnostava tarina, loistavasti rytmitetty, mahtava atmosfääri, päräyttävät grafiikat (ainakin PC:llä), äänimaailma toteutettu hienosti. Superlatiivit loppuvat kesken. Uskomatonta, että ukrainalainen 4A Games on saanut muihin AAA-tason pelejä tekeviin firmoihin verrattuna tehtyä kengännauhabudjetilla näin loistavan kokemuksen. Ja varsinkin kaiken sen paskan keskellä, mitä firma on joutunut käymään läpi. THQ:n konkurssi, surkeat työskentelyolosuhteet ynnä muut. En millään uskonut alkuun, että olisin pitänyt tästä näinkin paljon. Varsinkin kun Metro 2033 ei iskenyt erityisesti, johtuen tekoälyn typeryydestä ja tietyistä epäreiluuksista. Tähän mennessä vuoden kovin yllätys. Ehkäpä Metro 2033 tyylisen vaikeusasteen muuttaminen erilliseksi ranger-moodiksi oli osa sitä, miksi Last Lightiin tykästyin. Jopa normal-vaikeusasteella peli oli minulle edelleen haastava ja painostava. Ydintuhon jälkeinen Moskova imaisi mukaansa todella tempaavasti, mutta en tuntenut itseäni missään vaiheessa kuolemattomaksi supersotilaaksi, vaikka pelasin "vain" normal-tasolla. Ja tämähän oli vain positiivista, enkä tuntenut olevani epäreilusti alakynnessä.

Sanoisin, että ehkäpä genin paras putkiräiskintä. Enemmän Half-Life kuin Halo/Killzone/CoD/insertgenericfps. Ja kyllä, nyt tuoreeltaan pelin läpäisseenä nostaisin tämän vähintään Bioshock Infiniten rinnalle. Tukekaa 4A Gamesia! Ostakaa tämä ja yllättykää! Tulossa myös aikanaan tämän hetkisten tietojen perusteella ainakin PS4:lle, joten pitäkää Metro: Last Light mielessä myös tulevaisuudessa jos sitä ei tule nyt ostettua.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2285 : 06.06.2013 07:28 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Tämä oli/on tämän vuoden odotetuimpia pelejä mulle. Jäin nyt kuitenkin suosiolla odottamaan PS4-versiota kuten joskus kerroin. Toivottavasti ehtii julkkariin, olisi aika kovaa kakkaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2286 : 06.06.2013 12:49 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Walking Dead vihdoinkin loppuun asti ja Humble Bundlen Weekly Salesta napattu Puzzle Agent läpi yhdellä istumalla.

Walking Dead oli kyllä kaikkien kehujen arvoinen. Aivan ennenkokemattomalla tavalla ahdistava ja koskettava pelikokemus. Ehdottomasti viime vuoden GOTY.

Olin kuullut jotain hyvää Puzzle Agentista ja päätin käynnistää kokeillakseni sitä nopeasti. Koko iltahan siinä meni ja peli tuli läpäistyä kaikkia lisäpuzzleja myöten. Aivan loistava, tiiviis paketti hienolla graafisella tyylillä ja ääninäyttelyllä.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2287 : 14.06.2013 13:00 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Korkkasin huvikseni tuommoisen Monkey Islandeilta vahvasti vaikutteita ottaneen seikkailupelin kuin Fester Mudd & The Curse of Gold. Vielä ei kyllä osaa sanoa, kuinka hyvä se on, mutta toistaiseksi tarina on soljunut ja puzzlet ovat olleet loogisia (vaikkakin vanhakantaisia "ota esine ja sovita se oikeaan kohtaan" tyylisiä).

Sen lisäksi on tullut läpällä ja kännissä pelailtua Tekken Revolutionia. Mekaanisesti tulee vähän Tekken 5 mieleen (ei boundeja eikä tagia), minkä päälle peli kannustaa olemaan hyvä (koska muuten et pääse pelaamaan sitä ihan hirveästi).


« Viimeksi muokattu: 14.06.2013 13:28 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2288 : 14.06.2013 18:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Last of Us vaikuttaa ihan siistiltä. Rauhallisempi Uncharted kuvaisi tätä aika hyvin. Taistelu ei vituta niin paljoa koska suurin osa vihuista tippuu kuristamalla ja tuikkaamalla puukkoa naamaan.

Autosave bugi korjaantuu ilmeisesti pelaamalla peliä offline tilassa. Oma peli myös bugasi jo kerran kun yksi eventti ei vain käynnistynyt jostain syystä, piti ladata aikasempi tallennus.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2289 : 15.06.2013 13:08 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Last of Us vaikuttaa ihan siistiltä. Rauhallisempi Uncharted kuvaisi tätä aika hyvin. Taistelu ei vituta niin paljoa koska suurin osa vihuista tippuu kuristamalla ja tuikkaamalla puukkoa naamaan.

Autosave bugi korjaantuu ilmeisesti pelaamalla peliä offline tilassa. Oma peli myös bugasi jo kerran kun yksi eventti ei vain käynnistynyt jostain syystä, piti ladata aikasempi tallennus.

Bugi korjattu. Mielenkiintoisesti ei ollut edes pelissä itsessään, vaan jossain palvelimessa.

http://www.v2.fi/uutiset/pelit/18202/Sony-korjasi-jo-The-Last-of-Usin-tallennusbugin/
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2290 : 15.06.2013 22:07 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Enpä sitten ostanutkaan Last of Usia heti julkaisussa, ehkä hyvä niin. Luin tuota NeoGAFin What's up with all the negativity around The Last of Us now? -ketjua ja tämä postaus kiinnitti etenkin huomiota. Kaveri selkeästi tietää, mistä puhuu, joten kyseessä saattaa tosiaankin olla pohimmiltaan taas yksi elokuvamainen putkijuoksu, jota ei jaksa toista kertaa pelata.

Peli varmasti uppoaa heihin, jotka tämäntyyppisistä peleistä pitävät (eli 99% arvostelijoista), mutta en kyllä varmaan itse tähän rahojani laita. Niin paljon vanhojakin, pelimäisiä pelejä vielä pelaamatta.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2291 : 15.06.2013 22:14 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Enpä sitten ostanutkaan Last of Usia heti julkaisussa, ehkä hyvä niin. Luin tuota NeoGAFin What's up with all the negativity around The Last of Us now? -ketjua ja tämä postaus kiinnitti etenkin huomiota. Kaveri selkeästi tietää, mistä puhuu, joten kyseessä saattaa tosiaankin olla pohimmiltaan taas yksi elokuvamainen putkijuoksu, jota ei jaksa toista kertaa pelata.

Peli varmasti uppoaa heihin, jotka tämäntyyppisistä peleistä pitävät (eli 99% arvostelijoista), mutta en kyllä varmaan itse tähän rahojani laita. Niin paljon vanhojakin, pelimäisiä pelejä vielä pelaamatta.

Eli jälleen yksi King "paina sivulle ja naputa nappia -> peli läpi" Kong -paskapeli.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2292 : 15.06.2013 23:06 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Enpä sitten ostanutkaan Last of Usia heti julkaisussa, ehkä hyvä niin. Luin tuota NeoGAFin What's up with all the negativity around The Last of Us now? -ketjua ja tämä postaus kiinnitti etenkin huomiota. Kaveri selkeästi tietää, mistä puhuu, joten kyseessä saattaa tosiaankin olla pohimmiltaan taas yksi elokuvamainen putkijuoksu, jota ei jaksa toista kertaa pelata.

Peli varmasti uppoaa heihin, jotka tämäntyyppisistä peleistä pitävät (eli 99% arvostelijoista), mutta en kyllä varmaan itse tähän rahojani laita. Niin paljon vanhojakin, pelimäisiä pelejä vielä pelaamatta.

Jep, lueskelin tuota jo aikaisemmin päivällä juuri ennen kuin oli tarkoitus mennä ostamaan peli Verkkokaupasta, mutta jätinkin sitten ostamatta. Myös pari kaveria oli myös hommannut pelin ja sanoivat sen olleensa juuri sellaista tyypillistä "helposti arvosteltavaa" peruskauraa kuten ND:n aiemmatkin pelit. Kaikki nämä scriptiputket tuntuvat aina saavan loistavia arvosanoja arvostelijoilta, kun ovat niin helppoa pelattavaa eivätkä vaadi mitään perehtymistä.

Lisäksi pelissä ei ole kuulema minkäänlaista jännitystä, kun tallennuspaikkojat tulee parin minuutin välein. Pelkkä "koskettava tarina" ja hienot grafiikat eivät tosiaan saa minua pelaamaan mitään peliä, vaan mieluummin katson sitten elokuvan.





« Viimeksi muokattu: 15.06.2013 23:20 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2293 : 15.06.2013 23:47 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Juu ei tässä mitään uutta ole Unchartediin verrattuna. Todella simppeli peli, eikä tässä uudelleenpeluuarvoa ole laisinkaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2294 : 16.06.2013 17:47 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili No, eipähän kauheasti harmita että tuli Last of Usin sijaan ostettua Animal Crossing New Leaf.
Joka on muuten varsin ihanaa pelattavaa! Varsinkin kun on jo sarjan peluussa jonkin verran taukoa ollut, kun Wiin versio tuli jätettyä välistä. Kyllä tämä sarja on tarkoitettu käsikonsoleille, varsinkin kun tuli ostettua peli ihan eShopista käsin. Nyt peli on aina tarjolla pelattavaksi! Kovin tutulta Animal Crossinginltahan tämä tuntuu, muttei ilman uudistuksia. Ihan jo se, että tällä kertaa pelaaja on pormerstarin roolissa, eikä pelkästään Tom Nookin alaisena, tuo uuden tuntua mukavasti.
Onkohan joku muu Lautalainen tuota hankkinut tai hankkimassa? Olisi kiva päästä muiden kyliin pyörimään, niinkuin silloin Wild Worldin aikaan!
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2295 : 16.06.2013 19:08 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onkohan joku muu Lautalainen tuota hankkinut tai hankkimassa? Olisi kiva päästä muiden kyliin pyörimään, niinkuin silloin Wild Worldin aikaan!

Minä ajattelin pistää tänään tilaukseen Verkkokaupasta. Digitaalinen kopio houkuttaisi käytännöllisyyden takia, mutta alempi hinta... Herranjestas, AC on eShopissa vain 40€! Sehän on ihan siedettävä hinta. Oletin sen olevan sen 50€ mitä fyysiset kopiot maksavat useimmissa kaupoissa. Saatanpa pistää lataukseen jo tänään.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2296 : 16.06.2013 19:25 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tarkoitus oli eilen ostaa, mutta ei ollut Pirkkalan Verkkokauppaan tai minnekään muuallekaan saapunut. Pitää tehdä huomenna uusi reissu. Parasta pelattavaa kesälomalle.

Tuo uusi Metro kiinnostaa myös, mutta onkohan tuo Xbox-versio ihan mäti.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2297 : 16.06.2013 19:27 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Voisi kyllä olla varsin kiva kesäpeli, mutta juuri nyt DKC Returns ja Luigi's Mansion 2 vievät aika paljon 3DS-aikaa. Pitää harkita, malttaisiko AC:takin pelata jossain välissä, vai jätänkö pelin hankinnan vähän myöhemmäksi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2298 : 16.06.2013 20:20 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Tuohon Last of Us -keskusteluun pitää sanoa: Pelaaja 8/10, yksi alhaisimmista arvosanoista maailmassa. :)
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2299 : 17.06.2013 14:26 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kyllä Last of Us paranee näköjään koko ajan. Unchartedit ollaan ohitettu pelimekaniikan osalta jo aikaa sitten ja tunnelmakin on helvetin hyvä kun vihut kovenee ja panokset hupenee. Hard mode alusta päälle ja listen mode pois, niin löytyy sitä haastetta. Tarina ei ole mikään ihmeellinen, mutta kerronta on todella hyvää.

Voin suositella. Muutama tunti kestää, ennenkuin pelaaminen alkoi itselle maistua.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2300 : 19.06.2013 01:31 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili The Last of Us läpi.



Naughty Dogille iso käsi. Harvassa ovat tällaiset tarinat, jotka saavat näin monia eri tuntemuksia esiin stoorin kliimaksissa.
Samaan aikaan vituttaa ja vihastuttaa, mutta on silti haikea fiilis. Tästä lopetuksesta riittää pureskeltavaa useammaksi päiväksi.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2301 : 24.06.2013 23:40 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili


Ekaa Wild Armsia on tullut väännettyä nyt noin 6 tuntia. Peli on tuiki perinteistä ropeilua. 2D graffat ovat hienot ja musat aivan kingit. Taisteluissa graffat ovat polygonia ja melkoista laatikkoa ovatkin. Ymmärrettävää kyllä, julkaistiinhan tämä ennen FF VII:tä. Tarina ei ole vielä ihan kunnolla lähtenyt käyntiin ja premissit ovat aika perinteiset, mutta kuulopuheiden mukaan pitäisi olla ihan jepaa kamaa ja hahmot hyviä. Vähän ehkä aliarvostettu peli, tästä harvemmin kukaan jauhaa missään.

Ja tämä intro on aika kermaa:

tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2302 : 26.06.2013 14:04 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Pelattiin juuri äsken veljen kanssa ensimmäinen chapter Borderlands 2:n uudesta kampanja DLC:stä, Assault on Dragon's Keepistä.

Ylitylsän ja keskenjääneen Big Game Huntin jälkeen Assault on Dragon's Keep on hyvä lisäys peliin huuhtomaan paha maku suusta. Vitsit ja viittaukset ovat kaikki olleet top notch-tasoa tähän mennessä ja uudet viholliset on ollut mielekkäitä tappaa. Meikän mielipide saattaa olla tosin vähän puolueellinen, sillä olen aika vahvasti uppoutunut "Geek cultureen" ja olen harrastanut pöytäroolipelausta lähemmäs kymmenen vuotta, joten DLC on oikeastaan miulle räätälöity. Tiny Tinan moat ja improvisaatiot kesken pelin muistuttaa toisinaan kivasti omia kokemuksiani pelinjohtajana. Tykkään.

Lootti on tosin ollut yhtä tyhjän kanssa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2303 : 26.06.2013 14:13 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili The Last of Us on melkeinpä täydet pisteensä ansainnut. Harva peli herättää niin paljon tunteita, harvassa pelissä välittää päähahmoista niin paljon. Ansaitsisi ilmestyä muillekin alustoille kuin pelkästään Ps3:lle, on sen luokan mestariteos.

Seuraavaksi pitäisi The Walking Dead aloittaa, voi olla että tuntuu hiukan toistolta, ja suattaapi jäädä pettymykseksi edellä mainitun jälkeen.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2304 : 26.06.2013 22:55 »
Sakaali Jäsen Viestejä: 94 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Huomenna ois tarkotus pelata neljän hengen voimin GC:n Tales of Symphonia alusta loppuun yhdellä kertaa läpi. Osoitteessa http://twitch.tv/slimyz löytyy tästä livestream huomenna torstaina klo 9 alkaen. Vaikea sanoa miten kauan tossa menee, varmaan jotain lähemmäs 20 tuntia. Kaikki twitchin chattiin pitämään meille seuraa :)
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2305 : 26.06.2013 23:14 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Huomenna ois tarkotus pelata neljän hengen voimin GC:n Tales of Symphonia alusta loppuun yhdellä kertaa läpi. Osoitteessa http://twitch.tv/slimyz löytyy tästä livestream huomenna torstaina klo 9 alkaen. Vaikea sanoa miten kauan tossa menee, varmaan jotain lähemmäs 20 tuntia. Kaikki twitchin chattiin pitämään meille seuraa :)
Tsemppiä suoritukseen. Ostin aikanaan ToS:sin jostain divarista keskellä Keski-Suomea, oltiin kai perheen kanssa matkalla sukuloimaan ja pysähdyttiin syömään. Toisella puolen tietä sattui sitten olemaan joku kivijalkaliike. Enää ei tälläisiä peliyllätyksiä vaan tapahdu. Mitään kun ei enää tule ostettua kuin sikaa säkissä.  :lol: Pelistä tulikin sitten yksi lemppari ropeista meikäläiselle. Voisi kaivella jostain motivaatiota ja aikaa aloittaa uudelleenpeluu.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2306 : 26.06.2013 23:21 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili
Huomenna ois tarkotus pelata neljän hengen voimin GC:n Tales of Symphonia alusta loppuun yhdellä kertaa läpi. Osoitteessa http://twitch.tv/slimyz löytyy tästä livestream huomenna torstaina klo 9 alkaen. Vaikea sanoa miten kauan tossa menee, varmaan jotain lähemmäs 20 tuntia. Kaikki twitchin chattiin pitämään meille seuraa :)

Taisin aikoinaan pelata tuota jotain ~40h enkä tainnut päästä edes kakkoslevylle tuossa ajassa. Tuosta on tosin jo aikaa, muisti saattaa tehdä tepposet. Saatoin pööpöillä kylissä muuten vaan ja puhua kaikille NPC:ille, mutta käsitykseni mukaan tuota voi helposti venyttää johonkin 80 tunnin kieppeille. Ihan laadukkaasti tehty perusrope kyl.
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2307 : 27.06.2013 12:56 »
Bugista OK desu ka? Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 0 Profiili The Last of Us lävitte. Olihan se hieno kokemus. Ei ihan täyden kympin peli, mutta oikein mainio kuitenkin.

Seuraavaksi voisi kokeilla, kuinka Hotline Miami toimii pleikalla.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2308 : 28.06.2013 10:39 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Super Mario 3D Land on kyllä rattoisaa viihdettä. Tyyliltään jotain Galaxyjen ja NSMB-sarjan väliltä. Kyllä Mario toimii edelleen.

OT: itseäni vastaostetussa 3DS XL:ssä vituttaa se, että alanäyttöön tuli alle tunnin styluksen käytön jälkeen naarmu. Perkele >:( Olen nyt käyttänyt samaa iPhone 4:ä kohta kolme vuotta, eikä sen näytössä ole havaittavia naarmuja. Enkä ole käyttänyt mitään näytön suojaa.
Saisi olla 3DS:n alanäyttö muovin sijasta lasia ja lisäksi kapasitiivinen.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2309 : 28.06.2013 10:43 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kandee vain olettaa, että se on pian pelkkää naarmua se alanäyttö. Ei sille mahda resistiivisellä teknologialla mitään.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 72 73 74 75 76 [77] 78 79 80 81 82 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines