Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063178 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #30 : 24.06.2007 18:04 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään ostin DS:än ja New Super Mario Brosista tuli ekat maat pompittua. Tuntuu ehkä hieman liian perinteiseltä, mutta loistoviihdettä silti. Noh en mitään liian mullistavaa odottanutkaan ja tappaahan aikaa tämäkin paremmin kuin hyvin. Pitää vähän säästellä nyt. Joku toinen DS-peli pitäisi hommata ennen Bulgarian reissua marion kaveriksi, sillä aika nopeaahan tuon lätkii lävitse. Joku RPG se olisi tietenkin paras vaihtoehto, vahvimpana tuo FF3. Suurimmat valitukset on tullut tuosta pelisysteemin vanhanaikaisuudesta, mutta retrofinaleitahan on tullut muutenkin mätettyä. Jos parempia vaihtoehtoja on olemassa niin niistä saa informoida!

//edit tuohon ostoketjuuhan minun piti tämä iskeä, mutta tuli nyt tähän.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #31 : 24.06.2007 21:31 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Gradius V:tä pelailin viimeksi. Defaulteilla pääsin yhdellä krediitillä kolmannen kentän puoliväliin, joten treenailtavaa löytyy vielä paljon  ;D Option Type 2:lla olen pelaillut ja pienen harjoittelemisen jälkeen ruutu tyhjenee hyvinkin äkkiä vihollisaluksista. Tulee kyllä vanhat kunnon NES-väännöt mieleen, pelaaminen tuntuu taas kunnon pelaamiselta. Loistavaa viihdettä lyhyisiin pelisessioihin ja taatusti addiktoivaa.  8)
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #32 : 25.06.2007 11:40 »
Killerbone Vieras imutin koneelle nes emun ja blue shadowin joka on ninja kaiden sarjan esikoinen. jos haluat haastetta viiden kentän verran niin kannattaa kokeilla. minulla oli kyseinen peli oikealla nessillä mutta nessi hajosi about 9 vuotta sitten ja oli kova hintu päästä pelaamaan. olen pelannut sitä monta kertää nyt enkä ole vieläkään päässyt sitä läpi, pomot on vaan niin kovia. viimeiseen kenttään pääsin kyllä monen yrityksen jälkeen silloinkin ilman continueita ja yhden osuman hipareilla, kaaduin tokaan vihuun...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #33 : 25.06.2007 11:55 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Eilen oli monenlaisen pelaamisen päivä. Guitar Hero 2:ta tuli taas pitkästä aikaa pelailtua, mutta jo muutaman biisin jälkeen Psycho-Billy Freakout lannisti sankarin. Pakko treenailla joku päivä tuota ihan erikseen. Sen lisäksi pelaisin bit Generations: Soundvoyageria, joka siis on astetta erikoisempi musiikkipeli. Tarkoituksena tässä on ohjata "alusta" ääntä pitävien porttien läpi(monenlaisissa pelimoodeissa) pelkän kuulon varassa. Portin löytää hakemalla paikan, jossa portin ääni kuuluu samalla volalla sekä oikeasta että vasemmasta kuulokkeesta. Löydetty ääni jää sitten taustalle soimaan, ja pala palalta muodostetaan mitä erikoisempia biisejä. Taattua eufoorimatskua yön pimeydessä.

Olin myös varsin lähellä aloitella jälleen kerran ekaa Phoenix Wrightia, kun tuli netissä soundtrackeja selatessa ikävä. Hillitsin kuitenkin itseni, ja tartuin sen sijaan LocoRocoon. Se on jo pitempään maannut muoveissaan hyllyssä, kun sattui saapumaan pyytämättä ja yllätyksenä Platinumina. Kiitos Play. Uskottelin siis pitkään itselleni, että myyn tämän pois ja ostan jostain originellin, mutta en sitten enää malttanutkaan, vaan korkkasin. Ostetaan se originellikin joskus jostain, jos oikein alkaa ahdistaa.

LocoRoco on kyllä rentouttava peli. Laulua, kauniita maisemia, leppoisaa pelailua. Kesäpeli fo sho'. Heti ensimmäisen kentän biisi vei sydämeni täysin, mutta ikävä kyllä läheskään kaikki kappaleet eivät ole samaa tasoa. Mukavia lurituksia silti, ja vaihtelevat kiitettävän paljon ettei laulu ala kyrpimään. Hieno yksityiskohta on myös se, miten LocoRocojen määrä vaikuttaa taustalaulujen saundiin. Konseptuaalisesti peli on melko lailla täydellinen tuotos PSP:tä ajatellen. Nätti ku MuiMui mutta tarpeeksi yksinkertainen tukemaan täysin kannettavaa luonnetta. Toisin sanoen LocoRoco toiminee paremmin näin kuin vaikkapa PS2:lla. Vain harvasta konsolin pelistä voi sanoa tätä.

Läpihuutojuttuhan LocoRoco olisi muuten, sillä haasteessa ei paljoa löydy, mutta kaikkien Locojen, Muikkareiden ja Pickoriesien keräämisestä heruu jo oikein mukavasti lisäelinkaarta, mikä on erityisen kivaa sillä LR on sen verran ilahduttava peli, että sen mielellään soi olevan mahdollisimman täysi kokemus. Toiset kentät menevät kyllä täydellisestikin ykösellä, mutta toisia taas saa hinkata hetkenkin. Nähtäväksi jää, alkaako touhu missään vaiheessa maistumaan puulta. Jos, niin ehkä sitäkin voi sitten lievittää vaikkapa talonrakennuksen merkeissä.

Ainiin, onnistuin muuten repimään lähes pelottavan paljon hupia siitä, miten ekan kentän kuorolaulajat kuulostavat veisaavan "tyh-mä tyyyh-mä". Kai sitä tällaisen tuotoksen parissa taantuu lapseksi jälleen, ja se on okei!

:D
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #34 : 25.06.2007 22:02 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Metal Gear Solid 2 on aivan jumalattoman hyvä peli. Pitkän aikaa se oli minulla paussilla, mutta nyt kun siihen koskin, enpä päässyt siitä irti ennen kuin peli oli läpi. Eikä se mielestäni mitenkään lyhyt ollut, vaikka muuta väitetään. 12 about meni, mikä on itselleni aika täydellinen mitta. Kokonaisuudesta olen vielä aika täydellisyyden huuruissa, mutta ainakin juonesta tykkäsin aivan saatanasti, paljon enemmän kuin MGS3:n. Lopun ylilyönnit olivat niin helvetin kovaa settiä, että ei voinut muuta kuin nauttia koko sydämen kyllyydestä. Colonel sekoiluille sai jopa nauraa ihan ääneen.

Sori valtavasta määrästä kirosanoja, mutta tämä vaan on vittu yksi parhaista peleistä ikinä.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #35 : 26.06.2007 12:44 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Colin McRae: Dirt (XBox360) tuli juuri postissa. Pari kisaa takana ja tässä mietteitä.

Ohjaus on yhtä HELVETTIÄ. Auto kääntyy miten sattuu ja todella äkäisesti joten myös kisoista tulee yhtä helvettiä. Usean auton kisoissa kilpailijat puskevat jatkuvasti kylkeen, tämä yhdistettynä ohjaukseen, oman auton löytää jatkuvasti pöpeliköstä.

Demoa kyllä testasin, mutta siinä ohjaus oli mielestäni parempi kuin tässä valmiissa pelissä. En olisi uskonut että huonompaan suuntaan mennään. Jos tuohon ohjaukseen ei jotain päivitystä saada, niin peli lähtee kyllä takas kauppaan.

Plussaa lähtee kyllä grafiikasta ja vauriomallinnuksesta, mutta ohjaus pilaa lähes koko pelinautinnon.


« Viimeksi muokattu: 26.06.2007 13:05 kirjoittanut Kubs »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #36 : 26.06.2007 14:41 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili
Colin McRae: Dirt (XBox360)

Sinun on oltava väärässä. Tilt antoi pelille kiitettävän ja vielä numeron paremman arvosanan kuin Forza 2:lle!
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #37 : 26.06.2007 14:52 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
Colin McRae: Dirt (XBox360)

Sinun on oltava väärässä. Tilt antoi pelille kiitettävän ja vielä numeron paremman arvosanan kuin Forza 2:lle!

Forzassa on täydellinen ajotuntuma, Dirtissä ei sellaisesta ole tietoakaan. :) Pitää varmaan kaivaa Colin McRae 2 kaapista ja pelata sitä.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #38 : 26.06.2007 15:01 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Sinun on oltava väärässä. Tilt antoi pelille kiitettävän ja vielä numeron paremman arvosanan kuin Forza 2:lle!
Olihan tämä vitsi? En nyt meinaa "väärässä olemista" vaan, tiltin arvosteluun viittaamista.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #39 : 26.06.2007 15:04 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili
Olihan tämä vitsi? En nyt meinaa "väärässä olemista" vaan, tiltin arvosteluun viittaamista.

Mahtaisikohan olla...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #40 : 26.06.2007 15:32 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Siis sehän on selvä, että Dirt > Forza 2, koska Forza 2 ei edes sovi bilepeliksi. Tilt oikein listasi tuon miinuksena. ;)

Joo olisi pitänyt heti tietää. "Uusista" naamoista kun ei aina voi olla varma.

imutin koneelle nes emun ja blue shadowin joka on ninja kaiden sarjan esikoinen. jos haluat haastetta viiden kentän verran niin kannattaa kokeilla. minulla oli kyseinen peli oikealla nessillä mutta nessi hajosi about 9 vuotta sitten ja oli kova hintu päästä pelaamaan. olen pelannut sitä monta kertää nyt enkä ole vieläkään päässyt sitä läpi, pomot on vaan niin kovia. viimeiseen kenttään pääsin kyllä monen yrityksen jälkeen silloinkin ilman continueita ja yhden osuman hipareilla, kaaduin tokaan vihuun...
Pelasinpa muuten itsekin Blue Shadowia muutama päivä sitten. Yksi parhaista NES:n peleistä ja sisältää jopa CO-OP:n!
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #41 : 26.06.2007 16:10 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Olihan tämä vitsi? En nyt meinaa "väärässä olemista" vaan, tiltin arvosteluun viittaamista.

Mahtaisikohan olla...

Repesin!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #42 : 27.06.2007 08:55 »
Suurvisiiri "crevice" is a dirty word, but "security" isn't Jäsen Viestejä: 148 Basaaripisteet: 0 Profiili Zelda: Twilight Princessin pelasin vihdoin viimein läpi. Peli oli tauolla, kun ei kaveria näkynyt pelaamaan. Yhdessä on aikaisemmat Zeldat pohdittu läpi, mutta nyt sitten otin härkää sarvista ja väänsin puuttuvat mestat loppuun.

Peli on huippukamaa alusta lähestulkoon loppuun asti. Lopputaistelu ensin Zeldaa vastaan; Hei, mä olen nähnyt tän ennenkin. Tästähän Zeldassa aina paljon on kyse, eli ei vielä mitään hätää. Sitten tulikin jo Ganon. Odotin tältä taistelulta paljon hienon lohikärmesvihollisen jälkeen, mutta pettymys olikin sitä suurempi.

Muutenkin koko Ganondorfin osuus pelissä on hävyttömän pieni. Toki sarjaa aikaisemmin seuranneet tietävät odottaa miehen esiintuloa ja tuntevat tämän motiivit, mutta olisi niitä silti voitu edes hieman enemmän pohjustaa ja kertoa.

Wii-ohjauksesta olen sanonut jo aikaisemmin, eli ei siitä sen enempää. Kaikesta huolimatta hieno peli on kyseessä, varmasti tulen pelaamaan vielä useaan kertaan pelin läpi.
Vaahterasiirappi on sairasta.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #43 : 27.06.2007 09:19 »
PZQ Jäsen Viestejä: 17 Basaaripisteet: 0 Profiili Viimeeksi tuli pelattua serkun kanssa GTA San Andreasta. On se vaan niin hauskaa kun ajaa Hodariautolla pitkin kenttää ja menee kentän yläreunasta aivan eteläiseen osaa ykkössaarta. Ja matkan varrella tuli teuratettua jonkunen junttikin...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #44 : 27.06.2007 11:03 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Zelda Twilightia pelasin taas eilen myöhään yöhän(02:30) asti. Kolmanteen dungeoniin pääsin ja pakotin itseni lopettamaan pelaamisen, koska halusin "säästää" templen täksi päiväksi koluttavaksi. Peli tosiaan paranee koko ajan mitä pidemälle pelaa. Ja hienoja kohtauksia/kohtia on tullut jo mukava määrä kuten,
Spoileri (osoita katsoaksesi)
se kohta jäi nyt eilisestä parhaiten mieleen. Viimeiset Dark Insectit tuottivat vähän ongelmia, koska luulin kolunneeni jo koko Lake Hylian mutta eihän ne siellä loppujen lopuksi olleetkaan, tai no, ainakaan se toiseksi viimeinen. Ne kun olin saanut kerättyä olikin loppu helppoa ja kolmas dungeon odotti. Nyt voisikin mennä tästä tutkimaan sitä...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #45 : 27.06.2007 15:51 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili Virtual Consolen SM64:ssa aletaan jo pikkuhiljaa lähestyä 120 tähteä.

Ymmärrän kyllä, että pioneereilla on omat ongelmansa, mutta pelin kamera on kyllä niin ruoska, että putoamiskuolemia on tullut jopa parin gameoverin edestä. >:(
Miltähän lakitusta itse tuntuisi, jos sen pääsisi nakkaamaan loputtomaan kuiluun?
Tähän vielä kun lisätään Marion kumma tapa kävellä ensin eteenpäin ennen kääntymistä paikoillaan (->johtaa pudotukseen), meinaa kontrolli pettää ja kontrolleri lentää.

Mutta joo, muuten hyvää tasoloikintaa.
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #46 : 29.06.2007 19:14 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Naurakaa vain rauhassa, mutta olen viime aikoina vetänyt aivan innoissani Cars-peliä. Eli siis Pixarin Cars-elokuvaan pohjautuvaa peliä. Leffa vain on niin loistava, että on tullut kulutettua aika paljon aikaa kyseisen pelin parissa. Okei, tuleehan siitä ehkä ensimmäisenä mieleen joku lapsille suunnattu peli, mutta entäs jos sisäinen lapsi herääkin henkiin, eikö silloin voi rauhassa pelata? Onpahan ainakin kohtuullisen helppo, saanpahan intoa lisää kun huomaan osaavani  :)
030906 | 190308
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #47 : 29.06.2007 20:16 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili
Naurakaa vain rauhassa, mutta olen viime aikoina vetänyt aivan innoissani Cars-peliä.
Emme tuomitse.
Peli jota pelasin oli Resistance netissä ja se on ihan kivaa ajan kuluksi netissä jahdata pisteitä ja ownata heppuja. Peli on jo ollut julkaisusta asti ollut koneessa ja peli alkaa pikkuhiljaa maistumaan puurolta, melko tavallista räiskintää mutta sen parissa viihtyy jonkin aikaa...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #48 : 29.06.2007 20:34 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Täysin lapsille suunnattuja pelejä on joskus ihan hauska pelata. Ne ovat mukavan yksinkertaisia ja helppoja, missään vaiheessa peliä ei pitäisi ainakaan tulla mieleen aatosta, että pääseköhän sitä seuraavaa kohtaa läpi. Tieto siitä, että se on lapsille suunnattu poistaa sen. Täysin paineetonta pelaamista siis. Itsekin joskus kokeilin pikkusiskon Dog's Lifea ja se suorastaan yllätti. Pelaaminen oli ajoittain tietenkin tuskaista; koiramme ei ihan Amaterasun sulavasti liiku, mutta eipä siellä todellista tarkkuutta vaativia kohtia ollut. En siis läpi ole kehdannut pelata. Olisi kova paikka sanoa pelanneeni Dog's Lifen läpi, mutta en vaikkapa hyllyssä edelleen vuoroaan odottavaa Resident Evil 4:ää. ::)

Ja ne Suomidubit rokkaa mun beban. 8)
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #49 : 29.06.2007 22:55 »
Tiger Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt kun Wii on saatu taas kuntoon niin on tässä pari päivää mennyt Tiger Woodsin parissa. Ja mikäs siinä hyvä peli höystettynä bugeilla.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #50 : 29.06.2007 22:56 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Final Fantasy VIII:n pelaaminen jatkuu kolmatta viikkoa. Tunteja on nyt takana about 36 ja vasta 3. levyllä mennään. Juuri paettiin Lunar Basesta vai mikä nyt onkaan.

 Täytyy kyllä sanoa, että aivan saatanan hyvä peli on kyseessä. Harmittaa vain, että en ostanut tätä silloin kun se ilmestyi vaan vasta tämän kuun alussa. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan   ;)

Luulin muuten, että tässä pelissä ei ole ääninäyttelyä ollenkaan mutta kyllä se Rinoa minusta aika selvästi hengitteli siellä avaruuspuvussaan   :)

Mites muuten on näiden FFVII-X- pelien toimivuus PS3:lla?


« Viimeksi muokattu: 29.06.2007 23:03 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #51 : 29.06.2007 23:42 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili
Mites muuten on näiden FFVII-X- pelien toimivuus PS3:lla?

FFVII taisi olla ainoa, joka ei ps3:lla pyöri.

Tulipas tuolta Steamin kautta hankittua tuo paljon kehuja kerännyt seikkailupeli The Longest Journey. Aika alkuvaiheissa vielä ollaan, mutta vaikuttaa ihan lupaavalta peliltä. Muuta miinusta ei ole vielä tullut muuta kuin grafiikan osalta, joka on aika kököhköä. Mutta sen ymmärtää, koska peli on vanha. Ja hyvä tarina ja kerronta korvaavat muut puutteet.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #52 : 01.07.2007 18:19 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Pakko taas vähän hehkuttaa: Eli Zelda taas hyrräsi tänään Wiissäni ja voi, että kun peli osaa vain olla parempi ja parempi mitä pidemälle pelaan. Pääjuonen kuljetuksen sijasta harrastin hieman sivuaktiviteettejä kuten viehekalastusta(todella hauskaa puuhaa, siitä kohta lisää...) ja Hidden Skillsien keruuta+paljon muuta.

Viehekalastus on kyllä sumon ohella pelin parhaita pikkupelejä. Mukavan vaihtelevaa ja tuntuu melkein aidolta! (Ei, en harrasta oikeaa kalastusta) Tunnelma on käsinkosketeltava kun istun pikku kanootissa(?) vesisateen ropistessa ja samalla heittelen ihan kuin oikealla virvelillä. Kun kala nappaa on todellisen työn ja tuskan takana saada mokoma veneeseen asti ja mikä riemu ja voitontunne syntyy kun saa sen juuri ja juuri napattua ja huomaa pyydystyäneensä ennätyskokoisen vonkaleen.

Hidden skillejäkin tullut jo kerättyä kaikki paitsi viimeinen. En ole mitenkään järjestelmällisesti niitä metsästänyt mutta aina kun on ulvomiskivi tullut vastaan niin mikäs siinä ulvoessa.

Sen verran kuitenkin pelasin oikeaa tarinaakin eteenpäin, että ehdin päästä
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Uusin Zelda on kyllä jotain niin laadukasta, että oikein päätä huimaa, kokoajan huomaa, että pelintekijät ovat todella panostaneet tähän. Hyvä tunnelma vallitsee joka hetkellä ja peliä on ilo pelata. Back to Hyrule----->
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #53 : 01.07.2007 21:33 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Okamia pelailin viimeksi. On kyllä täysin kehunsa ansainnut peli, grafiikat ovat jotain uskomatonta. Noin 10h takana peliä ja tällä hetkellä seikkailen Kusa Villagessa, on kyllä hienoa kun pääsee johonkin korkealle zoomailemaan maisemia, alueet ovat erittäin isoja  :) Juoni ei ole toistaiseksi säväyttäny ihmeemmin, mutta eiköhän sekin vielä käynnisty kunnolla. Musiikeista olen pitänyt myös, kunnon Nippon tunnelma  :)
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #54 : 01.07.2007 23:07 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili FFXII:n taas kerran aloitin, kun sain takaisin lainasta.

Ottaa nyt vaan aivan pirusti päähän, kun menin Estersandille Vaanilla sooloilemaan. Pari leveliä tuli ja susien chainaamisesta mukavasti loottia, mutta sitten piti mennä kuolemaan. >:(
Täytynee varmaan käytellä niitä pottuja ennen kuin hoopeet ovat punasella.
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #55 : 01.07.2007 23:25 »
Ilezki Haha oh wow Jäsen Viestejä: 7 Basaaripisteet: 0 Profiili Itäblokin ihme, Jets'n'Guns on tässä viimeaikoina raastanut hermoja enemmän kuin tarpeeksi. Kyseessähän on Tsekkiläisen indiekehittäjän Rake in Grassin sivusta kuvattu shmuppi, jonka ansiosta hiiri on meinannut tehdä lähempää tuttavuutta seinän kanssa jo vähän liiankin useaan otteeseen, mutta joka koukuttaa juurikin "äh, pakko yrittää vielä kerran"-kierteeseen josta itsensä löytää vielä tuntien päästä.

Vielä kun pelikin on höystetty tämän vuosituhannen toistaiseksi loistavimmalla soundtrackilla (Machinae Supremacyn loistotuotos, ladatkaa toki ilmaiseksi pumpun sivuilta ja kokekaa itse) ja aimo annoksella meikäläisen mielenlaatuun uppoalla huumorilla, on se aikaansaanut allekirjoittaneessa samanlaisia sinisilmäisiä väristyksiä puhtaasta fiiliksestä kuin joskus pikkupoikana ekan Marion äärellä, etten edes muistanut niiden olemassaoloa.

Rinnakkaisprojekteina riehuu myöskin Metal Gear Solid Portable ops ja takavasemmalta sosialisoitu FFXII, joihin pitänee syventyä suuremmin joskus tuonnempana, tällä hetkellä kaikki mielenkiinto kohdistuu Zenimäisen Ei-mielentilan saavuttamiseen jotta lentävä toyotani etenee seuraavalla yrittämällä ehkä viisi sekuntia enemmän tulimyrskyn keskellä :)
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #56 : 03.07.2007 17:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Killer 7 läpi. Tekisi mieli sanoa, että paras peli ikinä, mutta paskainen analyytikko sisälläni väittää vastaan. Eihän se mitään uutta kehittänyt. Siltkin sen tinkimätön tyyli, uskomaton äänimaailma ja Lynchmäinen juoni tappavat muut pelit aika heittämällä. Silmät seisoivat päässä parin viimeisen kentän aikana ja mukana oli kohtauksia jotka jäävät kyllä päähän loppuelämäksi. Näin eläytyvää heppua osa pelistä häiritsi aivan suunnattomasti. Välillä kädet vapisivat pelatessa, mutta kylmä hiki valui silti hymyilevään suuhun. Tällaista elämän pitää olla. Näin vahvasti minun tuleekin tuntea. Olen etuoikeutettu. Loppuratkaisukin oli jotain... noh pelaa peli läpi niin palataan asiaan.

Onko tässä muuten erilaisia loppuratkaisuja ? Yhdessä kohtaa tuli mieleen, että näinhän voisi olla.

Soundtrack tilaukseen ->
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #57 : 03.07.2007 17:21 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Onko tässä muuten erilaisia loppuratkaisuja ? Yhdessä kohtaa tuli mieleen, että näinhän voisi olla.

On juu. Siinä aivan lopussahan taitaa tulla muistaakseni jonkinlainen valinta jostain kahdesta jutusta, eikös? Ei noissa kahdessa lopussa tainnut kamalasti eroa olla, mutta yhtä outoja ne taisivat kuitenkin olla.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #58 : 04.07.2007 14:11 »
6puu Jäsen Viestejä: 77 Basaaripisteet: 0 Profiili Space Rangers 2:ta tuolta itärajan takaa. Aloittelin alusta, sillä edellisestä pelikerrasta on jo kauan, ja halusin virkistää muistia. En kerennyt ihmeempiä tekemään. Rahtailin eri tuotteita planeetalta toiselle keräten rahaa uuteen aluksen runkoon, sillä vanhaan ei mahtunut tarpeeksi aseita. Pari tehtävääkin suoritin. Ostin sitten uuden rungon ja pari asetta ja paukautin pari Dominaattoria taivaan tuuliin. Täytyy jatkaa piakkoin, oli nimittäin aika kivaa. :D
Always roll deep on the streets like the mafia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #59 : 10.07.2007 12:43 »
CthulhuBard Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili Viimeksi tuli pelattua toissapäivänä wiillä the legend of zelda tp:tä joka on kyllä mahtava peli ja sen kanssa aika rientää todella mukavasti. Itsehän olen vasta siellä Gerudo Valleyn vankilassa etsimässä niitä haamutyyppejä ja peliaikaa kulunut noin 25 tuntia.
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines