Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063296 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #180 : 22.10.2007 15:36 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Master TK vois laukoa muutaman lisävinkin tulevaisuuden hittipeleistä jotta tietää mihin kannattaa rahansa sijoittaa
Vastaan TeeKoon puolesta:

Mario Kart Wii
Super Smash Bros: Brawl

My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #181 : 22.10.2007 15:38 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Azu lopetti todennäköisesti juuri Lairin takia aikoinaan ?! Ei edes monen vuoden dataamisen jälkeen ilmoittanut mitään, että häviää boardeilta kun ekat videot pelistä tuli julki ;)

Ja HS näytti hyvältä ensimmäisessä videossa missä näkyi pelikuvaa. Ja se olikin viimeinen kerta kun se näytti hyvältä. Demo tuntui lähinnä Nightmare Creaturesilta.

[josdissaatsitäniinkuolet]
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #182 : 22.10.2007 22:21 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Päätin tänään kotiin saavuttuani avata Shadow of the Colossus -paketin, enkä sitä siis palauta Stokkalle. Eikä kyllä kaduta yhtään, vaikken paljon vielä ole pelannutkaan. Ensimmäisen kolossin nirhasin ja olen tähän mennessä mykistynyt. Peli on TODELLA kaunis. Ehkä jopa Okamia kauniimpi, vaikken aluksi sitä odottanutkaan.

Colossusta en malttanut pelata kauan, kun DS:ssä polttelee Phantom Hourglass.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #183 : 26.10.2007 22:41 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili Folklore

Elikkäs pelipaikkana on ilmeisesti oikeastikin Irlannissa sijaitseva Doolin ja sen olevat legendat sekä satutarina jolla pääsee niin elävien kuin kuoleiden maailman välissä liikkumaan.

Tarinassa on kaksi päähenkilöä jonka tarinat nivoutuvat hauskasti toisiinsa. Pelin voi pelata kokonaan ensin toisella läpi tai sitten chaptereiden välissä pelata ensin toisella ja sitten heti perään toisella... jälkimmäisellä tavalla olen itse pelaillut ja tuntuu tosi siistiltä tavalta ja tarinassa pysyy kummankin osalta tosi hyvin mukana.

Tarina itsestään lähtenyt melkoisen kiehtovasti käyntiin ja koko ajan tekee mieli sitä selvittää enempi ja nähdä mitä tuleman pitää. Itse peli on todella suora putki ”seikkailu” tai no niin putkea että seikkailua ei ole vaan edetään menemään vähän kuin interaktiivista tarinaa eteenpäin... ainakin mainiota se että ei jää jumiin vaan koko ajan etenee mukavasti. Tarinaa kerrotaan jänskällä sarjiksen tapaisilla videoilla kuin myös lyhyillä mutta hemmetin tyylikkäillä animaatiovideopätkissä.

Taistelu jota alamaailmassa harrastetaan reilumminkin on tehty lopulta mitä pidemmälle etenee jopa taktiseksi mutta todella nopeatempoisesti. Kun otuksen saa henkihieväriin mätkimällä niin sen henki pitää napata ja tässä käytetään hauskasti ohjaimen liikkeentunnista avuksi. Otuksia kun saa itselleen napsastua niin niitä saa käytettyä joko hyökkäämiseen tai puolustamiseen. Jokaisella on omat hyvät ja huonot puolet, toiset tepsivät lentäviin toiset maanpinnalla eläviin, toiset kauas hyökkäämiseen ja toisen lähelle jne... koko ajan voi ja pitää vaihdella mitä neljää ”hyökkäys-/puolustustapaa” käyttää sen mukaan millaisia otuksia vastaan tulee. Erittäin monipuolinen ja pelissä oikeasti joutuu ajattelemaan että mikä sopis mitä vastaan...

...isoja ns. välillä olevia pääbosseja vastaan saa etukäteen pieniä piirretyjä sivuja joissa on suurinpiirtein piirretty tapa jolla sen saa kellistettyä. Todella upeita ja erilaisia nämäkin taistot.

Visuaalinen tyyli (otukset noin yleensä) on jotain käsittämätöntä Tim Burton fantasiaa viety vielä pari tasoa korkeammalle positiivisella tavalla sen verran tyylikkäitä otuksia on peliin väsätty. Musiikki on myös tunnelmallista luritusta ja nostaa mukavasti fiiliksiä.

Jos tarinavetoinen fantasia/tarumaailmaan sijoittuva tyylillä väsätty satu kiehtoo joka myös oikeita legendoja sekaan sekoittaa... sekä todella erikoinen mutta jänskän toimiva erilainen taistelusysteemi todella pelittää niin mukava seikkailu tarjolla. Vatoituksen sanana kuitenkin se että seikkailua ei juurikaan ole vaan todella ohjattua kapeaa putkea mutta pidin, sellainen peli kuitenkin että joku toinen tästä ei taatusti pidä yhtään.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #184 : 27.10.2007 10:25 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili Aikoinaan tuli Geoff Crammond’s Grand Prix pelejä tahkottua (kaverin luona Amigalla 1 sekä kotona erityisesti PC:llä 2 ja 3 osaa, taasen 4 aikoihin ei oikein ollut sopivaa tietsikkaa mikä ois kunnolla pyöritellyt)...

...tuolloin pelissä oli aivan huikeasti toteutettu monipeli saman koneen äärellä. Jokainen pelaaja ajeli vuorotellen pienen pätkän ja sillä aikaa tietokone ajeli niillä muilla ihmispelaajien menopeleillä. Toimi(i) uskomattoman hyvin, varsinkin silloin kun vääntää toisen ihmispelaajan auton kanssa ja saa pelätä että kohtaa kolahtaa kumpikin :) Muutenkin tuohon aikaan grafiikka oli huikeata, ajomallinnus jotain käsittämättömän hienoa sekä virittäminen huikean monipuolista touhua ja sillä virittämisellä oli myös suuri vaikutus ajo-ominaisuuksiin.

Joten pitkä on tovi viimeisimmästä F1 virtuaalisesta kokemuksesta. Nyt sitten piti viimeisintä koklailla elikkäs yhtä ensimmäisistä PS3 peleistä F1 Champhionship Edition

Ensin hyvät puolet... Grafiikka on liikkeessä mainion näköistä ja nopeuden tunne on hienosti luotu. Varsinaisesti peli ei sinällään ole grafiikoilta sitä ns. next-geniä (varsinkaan radanvarren maisemat) mutta toimii, erityismaininta tyylikkäälle sadekeli grafiikan toteuttamiselle (joka toimii todella hyvin !). Uratilassa pitää aloittaa jostain ruputallista (testikuljettajana, kakkos/ykköskuski) ja autoissa on todella eroja, rupukaaroilla ei vaan pärjää vaikka olisi kuinka hyvä ajelemaan kun muut menevät vaan paremmilla menopeleillä sen verran vikkelämpää jo pelkästään suorilla, hyvät suoritukset kuitenkin huomataan ja homma etenee... elikkäs tallien voimaerot ovat tehty hyvin. Varikkokäynnit, pitää itse eri nappuloita painelemalla tankata, ottaa renkaat pois ja pistää takaisin sekä päästää auto radalle... joten sen puolen onnistuminen sekä kuinka nopeasti on todella paljon omasta hereillä ja skarppina olemisesta myös kiinni. Renkaiden lämmöt otettu huomioon pidon suhteen. Äänipuolella kommentoinnit ovat ihan jees, lähinnä kertoilevat kuka johtaa ja muuta pientä infoa. Realistisuus siltä osin että moottoririkkoja sun muita tapahtuu. Kuskit, radat, tallit sekä heidän esittely on tehty melkoisen kattavasti ja suht tyylikkäästi. Helpotuksia/ajoapuja voi säätää todella laajalla säteellä joten meno sopii niin vasta-alkajasta arcadea haikailevasta aina simulaatiomaistakin hakevalle.

Huonot puolet... suuria vaikeuksia tottua pädillä menoon, varsinkin kääntyily tuottaa suuria vaikeuksia meikäläiselle, kaasu /jarru vielä menee mutta kääntyminen tuntuu joten aivan liian herkältä ja poukkoilevalta. Sellainen tasaisen tappavan tunteen menoa ei sitten saa millään päälle, kierrosajat heittelevät aivan järjettömästi (kun aikoinaan GP:ssä niitä pystyi takomaan ja riskejä ottamalla onnistuen parantamaan tai epöonnistumalla mokaamaan)... varmaankin hyvällä ratilla korjaantuisi tässä paljon ? ilmeisesti nyt ollut huhuja että tuo lisättäis peliin. Tietokonekuskien tekoäly ei tunnu liitelevän turhan korkealla ja melkoisen monotonista ja kiskoilla menemistä tuntuu olevan heidän liikehdintä radalla. Alkaa olla jo hieman vanhentunut tiedot joiltain osin kuten kuskit, tallit.

Noin muuten vauriomallinnuksesta en osaa vielä sanoa kuinka laajaa on jos toisia kolhii tai kuinka lujaa uskaltaa täräyttää vaikka Monacon seinävalleihin ennen kuin ripustukset sun muut hajoavat... toistaiseksi sen verran suurilla helpotuksilla pelannut että oppii ajamaan ja pääsis peliin kunnolla sisälle.

Sonylta taisi mennä tämän jälkeen lisenssin tehdä F1 pelejä (meni EA:lle mutta sieltä suunnalta ei vielä olla saatu peliä aihetta koskien tehtyä), harmi tämä vaikuttaa ihan kohtuulliselta tekeleeltä kuitenkin ja varmasti olisi tekijöillä ollut paljon lisää annettavaa uuden sukupolven konsoleille.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #185 : 27.10.2007 23:30 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Orange Boxin ja Halo 3:n Co-op-läpäisyn väliin olen jotenkin yrittänyt saada ängettyä väliin käsikonsolipelejä, tällä hetkellä Chibi-Robo! Park Patrolia ja Polarium Advancea, jota olen pelannut lähinnä bussissa.

Chibi-Robon DS-seikkailu ei noin parin tunnin pelaamisen jälkeen tunnu yhtä hyvältä kuin ensimmäinsen, Cubelle ilmestynyt Chibi-Robo!, mutta pirteän erilainen se onneksi on.
Ensimmäisessä pelissä Chibi-Robo yritti pelastaa perheen muun muassa avioerolta, yllättävän vakava ja iso asia noin värikkäältä ja "simppeliltä" peliltä, joka oli ehdottomasti yksi niistä jutuista joka minua pelissä puoleensa veti. Park Patrolissa pienen robotin pelastuksen kohteena on kaltoin kohdeltu ja saastunut puisto kaupungin laidalla. Toki ilmaston saastuminen ja sellainen on hyvin tärkeä asia, mutta silti se tuntuu aiheena hieman. . . persoonattomalta.
Ensinnäkin, ensimmäisessa pelissä Chibi toimi hyvin paljon perheen parissa, joka toi peliin kaksi asiaa: kontaktin ihmisten kanssa sekä kokoeron Chibiin ja sen ympäristöön. Pienelle robotille tavallinen omakotitalo oli aivan valtava paikka täynnä koloja ja nurkkia tutkittavaksi ja siellä asuvat ihmiset tuntuivat oudon realistisilta, varsinkin kun muut talossa olevat asukit olivat (usein täysin sekaisin olevia) leikkikaluja. Park Patrolissa tutkittava alue puistoineen ja kaupunkineen on loppujen lopuksi varsin lättänä ja ilmeisesti leikkikalut ovat tällä kertaa paljon isommassa roolissa kuin tavalliset ihmiset, joista näkyy tällä kertaa Peanuts-tyyliin pelkästään jalat, joka hieman kylmältä ja persoonattomalta. . . Ymmärrän toki, että DS:n tekniset rajoitukset ovat suuri osa pelin maailman ja hahmojen suunnitteluun, mutta onhan tuo silti tylsää. . .

Onneksi sentään ihanan värikkäät grafiikat ja hassusti pelitapahtumista muodostuva musiiki* on saatu ahdettua varsin onnistuneesti pienelle DS:n kasetille. Myös pelin isoin uudistus ensimmäisestä pelistä tuntuu hauskalta: pelastettavaa puistoa täytyy tosissaan muuttaa, sekä kukkia kasvattamalla, että myös ihan oikeasti rakentamalla sitä, joka on kuin pieni jumalsimulaattorin tapainen peli hieman Populousin tyyliin. Ja kosketusruutuakin käytetään sekä runsaasti, että hauskasti. Pyörää poljetaan pyörittämällä polkimia, kukkia kastellaan pumppaamalla pumpulla vettä ja kukat kasvatetaan tanssimalla, joka onnistuu pyörittämällä levylautasta!

Polarium Advance taas on juuri niin täydellinen bussi-peli kuin toivoin sen olevankin. Grafiikat ovat kivan simppelit, koneen käynnistämisestä ensimmäisen puzzlen aloittamiseen kuluu tuskin viittä sekuntia ja peliä voi jopa pelata yhdellä kädellä jos Micro tai SP löytyy. Ei siis haittaa vaikka ei istumapaikkaa saisikaan!


Ja loppuun pitää ilmoittaa, että Score Attackin kolmatta ketjua tuskin ehdin tekemään hetkeen. . . Tiedän, että edellisestä taitaa olla jo kolme viikkoa kaiketi, mutta pelattavaa löytyy niin paljon ja jotain sosiaalisiakin juttuja löytyy varsin runsaasti, että en oikeasti tiedä koska ehtisin perustaa uutta ketjua. Joten jos joku kovasti kolmatta ketjua kaipaisi ja haluaisi sellaisen perustaa, niin antaa palaa minun puolestani! Pelinähän taisi olla joku Metal Slug-sarjasta.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #186 : 28.10.2007 14:44 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Crysiksen demoa. XP:ssä pelasin, kun Vistassa kuulemma kyykyttää koneen aika tehokkaasti. Graffat luonnollisesti niin korkeat kuin XP:ssä saa (lukuunottamatta resoa ja muutamia asetuksia) ja pyöri asiallisesti. Pelin fysiikat on erittäin hyvin tehty ja nanopuku mahdollistaa joko näyttävien tai salakavalien temppujen teon ja ennenkaikkea hauskojen. Näkymättömänä hiippailet vihun viereen, vaihdat puvun lisämään voimaa, lyöt vihua nyrkillä ja lopuksi katso monen metrin ilmalento. Nopeutta lisäämällä pääsee nopeasti vihollisten selustaan. Tällöin tosin puku ei kestä yhtä kovaa kuritusta ja kuolet nopeammin jos jäät tuleen makaamaan. Näkymättömyys kestää vain jonkin aikaa kerrallaan ja puku palautuu normaalitilaan (vahvistettu panssari), joten koko aikaa pelissä ei voi näkymöttämänä hiippailla, parempi niin. Myös lyönti tai ampuminen poistaa näkymättömyyden. Puku myös parantaa pelaajaa, joten taktikoimalla ja suojaa hakemalla pystyy nopeasti parantumaan pitkissäkin taistoissa. Vihollisten joukkoon ei tosin kannata suinpäin syöksyä, ei se puvun vahvistettu panssarikaan kaikkea kestä. Mutta kaikenkaikkiaan nanopuku mahdollistaa aikamoisen leikittelyn vihuilla ainakin siihen asti kunnes ufoja alkaa tulla vastaan. Myös aseeseen liitettävät lisävarusteet on hyvin toteutettu. Kaiken kaikkiaan demon perusteella hauska peli ja teknisesti tyrmäävä, ei toki mikään suoranainen genreuudistaja, mutta kunhan oppii nanopuvun salat, on peli todella hauskaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #187 : 28.10.2007 16:26 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Minäki haluun Crysistä, mutta haaveeksi jää kun kone nykii jo HL2:sta pelatessa. :(

Pelasin Guitar Heroa, Frequencyä, Pro Evo kutosta. Kaikki vitutti. Jo pelihyllyyn katsominenkin vituttaa. Koko peliharrastus vituttaa. GAF vituttaa. Paska vituttaa.

Anteeksi, nyt ei vaan tämä pelaaminen oikein nappaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #188 : 30.10.2007 17:12 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Tänään aamulla kello 11 se tapahtui. PS2:n parhaan nettipelin servut suljettiin Euroopassa. Metal Gear Online oli pystyssä reilun vuoden. Pelitunteja kertyi ~330 tuntia. Pahvilaatikossa vietin tuosta ajasta varmaan puolet.

Majuri Raikovin "crotch strikea" sain kokea monet karvaat kerrat, useimmat disconnectaukset tapahtui tämän jälkeen. Ocelotin Single Action Army osoitti ylivoimaisuutensa ahtaissa käytävissä. Ja se v***n baretti, joka pelasti varmalta kuolemalta päähän kohdistuneen laukauksen jälkeen. Sokolov... no, jos helppoa uhria olit etsimässä.

City Under Siege oli mapeista suosituin. Se sisälsi vähän kaikkea: korkeuseroja, ahtaita käytäviä ja laajoja avoimia alueita. Se myös sopi kaikkiin pelimuotoihin erinomaisesti.  C.U.S nähdään vielä MGO 2:ssa. Killhouseista nopeaa toimintaa etsivät sai kiksinsä. Pillbox purgatorystä retkeilijät tykkäsi, pahimmat stat boosterit löytyivät täältä. Mountain oli vähän epätasapainossa joukkuepohjaisissa pelimuodoissa. High Icen huono näkyvyys teki siitä epäsuositun, itse pidin strategisemmasta lähestymisestä. Brown Townin aavikkoteemasta ja monipuolisuudesta diggasin, MGO:n paras mappi mielestäni.

Snakena pelaaminen Sneaking-pelimuodossa hyvin Sonaria käyttäviä pelaajia vastaan oli melko haastavaa. Chaff kranaatin oikea-oppinen käyttö kannatti opetella. Rescue onnistui hyvin pelimuotona, se ei vaan ollut läheskään niin suosittu kuin olisin halunnut. Team Deathmatch ja Capture toimi, Deathmatchin levottomuus ei sytyttänyt.

Viimeisenä yönä pelaajamäärä lähenteli kahtasataa, normaalisti tuohon aikaan pelaajia on korkeintaan 100. Tunnelma oli melko haikea, kukaan ei jaksanut valittaa mistään. Porukka halusi ottaa kaikki irti viimeisistä hetkistä. Mese osoitteita vaihtui tiheään tahtiin. Kaikki hoki, että toivottavasti nähdään MGO 2:ssa. Joku pelin vasta ostanut valitti hukkaan menneitä rahoja. Muutama serveri keskittyi pelkästään yleiseen sekasortoon ja viimeisiin viesteihin.

Konami onnistui lagisten alkuongelmien jälkeen tekemään MGO:sta erittäin onnistuneen paketin.  Monimutkaiset kontrollit MGS-sarjaan perehtymättömille ei kieltämättä olleet kovin aloittelijaystävälliset, mutta ne tekivät pelistä syvällisen. Persoonallisuus on se juttu, joka erotti tämän muista nettiräiskyttelyistä.

MGO 2 jatkaa tästä puolen vuoden päästä. Rest In Peace MGO.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #189 : 02.11.2007 23:06 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Colossusta en malttanut pelata kauan, kun DS:ssä polttelee Phantom Hourglass.
Tuli tänään vihdoin viimein taas pelattua Colossusta, ja täytyy myöntää, että se oli ehkä paras heräteostos ikinä. Aiemmin en ollut surmannut kuin ensimmäisen kolossin, mutta tänään kukistin neljä lisää. Eliminoiminen on kyllä hauskaa puuhaa, etenkin kun ratkaisut selkään pääsemisestä on välillä aika erikoisia, mutta silti toimivia.

Pelimaailma on kaikessa tyhjyydessään todella kaunis ja tunnelmallinen. Rotkot ovat näyttäviä, ja tasankojen yli on todella mukavaa ratsastaa, vaikkakin Agro välillä niskotteleekin. Tosin kapeiden rotkon ja kallion välisten ledgejen läpi on mukavaa ratsastaa, etenkin kun Agro on viisas ja osaa kulkea itse niillä todella sulavasti ilman ohjeistusta.

Pelikello näyttää jo lähes kahta tuntia, enkä ole peliin pettynyt. Toivon, etten siihen myöskään tule pettymään, mutta toisaalta tilanne ei näytä siltä, että tulisin ostosta missään vaiheessa harmittelemaan.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #190 : 05.11.2007 23:06 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili

Pelikello näyttää jo lähes kahta tuntia, enkä ole peliin pettynyt. Toivon, etten siihen myöskään tule pettymään, mutta toisaalta tilanne ei näytä siltä, että tulisin ostosta missään vaiheessa harmittelemaan.

Tuskinpa tulet pettymään, meininki vain paranee loppua kohden. Pelin lopetus unohtumaton, joten jo sen näkemisen takia kannattaa vääntää peli läpi, ja ilokseenhan sen muutenkin vääntää.
Myös ICO on pakko-ostos, jos et ole sitä jo läpäissyt.  ;)
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #191 : 05.11.2007 23:26 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili

Pelikello näyttää jo lähes kahta tuntia, enkä ole peliin pettynyt. Toivon, etten siihen myöskään tule pettymään, mutta toisaalta tilanne ei näytä siltä, että tulisin ostosta missään vaiheessa harmittelemaan.

Tuskinpa tulet pettymään, meininki vain paranee loppua kohden. Pelin lopetus unohtumaton, joten jo sen näkemisen takia kannattaa vääntää peli läpi, ja ilokseenhan sen muutenkin vääntää.
Myös ICO on pakko-ostos, jos et ole sitä jo läpäissyt.  ;)
Jep. 11 kolossia on nyt kaatunut, ja jokaisesta taistelusta olen nauttinut. Aivan käsittämättömän hyvä peli, ja olen täysin ihastunut siihen.

ICO löytyy kaveriltani, jolta saatan saada sen jossain välissä lainaan. Hän ei kuitenkaan siitä niin hirveästi pitänyt, mutta tahtoisin silti koittaa sitä. Toivottavasti sekin osoittautuisi hyväksi.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #192 : 06.11.2007 00:26 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Hellgate: Londonia tuli tossa pelattua. Guardianilla pelasin, aikamoinen tankki. Demossa pelasin marksmanilla ja kuolin yhteen isompaan örkkiin, niin nyt guardianilla kyseinen mörkö kaatui suhteellisen helposti. Pelissä on omat vikansa, mutta kyllä ne hyvät puolet painaa vaakakupissa sen verta enempi, että peli saavuttaa statuksen "ihan hyvä". Pelin miljöiden ulkönäkö vaihtuu joka pelikerta, vaikka toki ne rakentuvat samoista elementeistä joten täysin erilaisia niistä ei tule. Jo aiemmin tutkitut alueet muuttuvat ja niihin ilmestyy uusia hirviöitä ja tavaroita.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #193 : 06.11.2007 17:58 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Tästä on jo aikaa...öh...kaksi päivää, mutta enpä silloin päässynnä kirjoittelemaan.
God of War 2 läpite. Joo-o...tykkäsin ja sopiva jatko ykköselle, ainut, että loppu jäi tavallaan ärsyttämään, olisin halunnut pelailla pitempäänkin. Tämä oli kyllä helpompi, kuin ykkönen, vaikka parissa kohtaa yrityksiä kyllä kului, mutta ei tässä ollut mitään verrattuna ykkösen perheensuojelu-tehtävän helvetilliseen vaikeuteen, ja ehkä hyvä niin.
Mutta verta ja paljaita tissejä olikin sitten sopivasti (ja se seksi minipelikin löytyi) niin eihän tämä huonokaan voi olla... :)
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #194 : 06.11.2007 23:37 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili project gotham racing nelosta.

se tyyppi pitäisi hirttää munista joka on keksinyt että laitetaan yhteen kisaan ajettavaksi nyrren behemoth versio vääräänsuuntaan.
nyrreä kun on ajettu konsolipuolella jo pgr2:ssa, pgr3:ssa, forzassa ja gran turismossa oikeaan suuntaan niin voitte kuvitella kuinka vittumaista sitä on ajaa väärään suuntaan.
minä kun vielä luulin että kaikki arcade kisat on pakko vetää sekä prätkällä että autolla jotta saa saavutuksen.
pelasin tuota nyrre kisaa sitten prätkällä hopea tasolla ja jumalauta että siinä meni hermot, pelissä kun on muutenkin ne prätkät aivan paskoja autoihin verrattuna ja tuossakin tulee vastustajaa ohi joka puolelta heti ekalla suoralla ja jos kurveissa hiukankin menee ruohikolle niin se huora kaatuu sen prätkän kanssa.
ja noin käy usein kun sitä nyrreä ei vaan osaa ajaa väärään suuntaan ja on yleensäkin pyhäinhäväistys että sitä pakotetaan noin ajamaan.

mitäs siinä sitten, ohjain lentää sohvalle, koitetaan uudestaan, ohjain lentää seinään ja tapetista lähtee pala, ohjain lentää lattiaan ja muovinpalat lentelee, ohjain lentää roskikseen, ohjain tongitaan roskiksesta ja kokeillaan ja perkele sehän toimii vielä.
muovia siitä puuttuu ja teipillä pysyy kasassa mutta kaikki napit ja muut toimii, ei se ollutkaan niin heikko mitä luuli.

kyllä tuokin kisa meni läpi ja sitten yöllä luin foorumilta että se riittää kun ajaa autolla kaikki muut kisat paitsi ne jotka on pakko ajaa pärrällä että saa saavutukset.
tuon kun olisi tietänyt aikaisemmin.
jos saavutuksen kuvauksessa lukee complete every arcade event with silver/gold/platinum difficulty niin totta munassa minä ymmärrän sen niin että jos haluaa vaikka hopea saavutuksen niin kaikki kisat pitää vetää sekä prätkällä että autolla koska molemmille on omat mitallinsa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #195 : 07.11.2007 14:19 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Minäki haluun Crysistä, mutta haaveeksi jää kun kone nykii jo HL2:sta pelatessa. :(

Pelasin Guitar Heroa, Frequencyä, Pro Evo kutosta. Kaikki vitutti. Jo pelihyllyyn katsominenkin vituttaa. Koko peliharrastus vituttaa. GAF vituttaa. Paska vituttaa.

Anteeksi, nyt ei vaan tämä pelaaminen oikein nappaa.

Pelaaminen ei nappaa, mutta silti Crysis polttelee?

Hä?

Ei kun, anteeksi, en varmaan lukenut oikein...

Mitä?

EDIT:
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #196 : 07.11.2007 17:22 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pelaaminen ei nappaa, mutta silti Crysis polttelee?

No... juu. Kiinnostus pelaamiseen vähenee koko ajan ehkäpä eniten siksi, että PeeCeeni on aika pelikelvoton ja konsoleista (isoista) löytyy vain Ps2, ei seuraavaa sukupolvea lainkaan. Ja koska minulta ei löydy sitä, mistä nykyään paljolti puhutaan, en jaksa seurata mitään aiheeseen liittyvää, koska se ei minua kosketa ja olen täten aika ulalla kaikesta. Tämä on vähän turhauttavaa, mutta eiköhän se korjaantuisi jos vaan jotain uutta laitetta ostaisi taloon.

Minua siis kyllä polttelee paljon muukin, kuin Crysis, mutta niistä peleistä joita omistamilleni konsoleille on, ei yksikään oikein nappaa. Phantom Hourglass tuli kyllä tilattua ihan siinä toivossa, että pelaamisen koukku taas löytäisi ja solmisi itsensä tiukasti perskarvoihini. Olipa kauniisti sanottu.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #197 : 10.11.2007 01:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Super Mario Bros 3:n ympärille nivoutuu niin suuri osa lapsuusmuistoista että pelin puolueeton käsitteleminen on täysin mahdotonta. Siten tunne oli juhlava kun latasin pelin Virtual Consoleen ja napsautin sen ensimmäistä kertaa päälle moniin vuosiin. Ja mitäpä siitä voisi sanoa: se on sama, pikselintarkasti ohjautuva, yhdet pelihistorian parhaimmista musiikeista omaava ja ikimuistoiset radat sisältävä peli, joka yhdessä Megaman 2:n kanssa on niitä pelejä, jotka sytyttivät pelaajan liekin sisälläni.  Goldeneye 007:n, Super Mario 64:n ja Ocarina of Timen avustuksella sama liekki syttyi ilmiroihuun.

SMB3 tuntuu jopa paremmalta alkuperäisessä asussaan kuin päivitettynä All-Stars painoksena. Kaikki on niinkuin lapsuudessa muistankin niiden olevan.  Kaksi ekaa maailmaa napsahti läpi tuossa äsken ja päällimmäinen tunne oli koko ajan "miten hemmetissä tämä voi olla näin hyvä peli?"



Olin niitä, jotka rankkasivat Resident Evil 4:n vuonna 2005 erityisen korkealle, ja jotka samalla läpäisivät pelin vain ja ainoastaan yhden kerran. Nyt kun asetin Wiin sisään liiketunnistinohjauksella varustetun, päivitetyn version, pelasin itseni saman tien chapteriin 2-1.  Kahden vuoden tauon jälkeen peli tuntuu fantastiselta.

Tässäkin pelissä pelimaailma imaisee sisäänsä entistä napakammin ja se ansio on jälleen ohjaustyylin koriin putoava. En voisi olla tyytyväisempi tavasta, jolla peli on Wiille kontrolliuudistuksineen tuotu.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #198 : 10.11.2007 01:44 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Viikonlopun ykköspeliä eli Call of Duty 4:sta ja on muuten laadukas peli. Grafiikkaa on hienoa ja pyörii meikän koneella hyvin ja äänet on varsin munakkaat omasta mielestäni. Peli vangitsee sodan sekä taktisen että kaaottisen puolen hyvin (tai ainakin niin luulisin, mutta en ole sodassa ollut joten pelkää mutuilua tämä on). Tekoäly on varsin hyvää ja vihut hakevat suojaa ja tulittavat sieltä eivätkä ramboile suoraan päälle (tätä vikaa oli hieman Crysiksen demossa). Korkealla tulee olemaan listalla kun vuoden parhaita pelejä rankataan, mutta tuskin ihan yltää vuoden parhaaksi, kun kovia nimikkeitä on tullut ja tulossa. Valitettavasti yksinpeli on kuulemma lyhyt.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #199 : 12.11.2007 14:21 »
CthulhuBard Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili Viikonloppu hujahti täälläkin Call of Duty 4:n parissa ja jatkuu edelleenkin. Moninpeliä tuli tahkottua tuonne klo 4 saakka kunnes malttoi mennä koisimaan kun nainen sai ylipuhuttua :D ja yksinpelikin vielä kesken kun pienissä osissa sitä pelannut. Kyllä tästä moninpelistä riittää loppu vuodeksi hauskuutta aivan varmasti.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #200 : 12.11.2007 21:50 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Viimeinen kolossi kaatui tänään, kun pääsin vihdoin Shadow of the Colossuksen läpi. Sinäänsä olisin toivonut hieman vaikeampaa loppuvihollista, mutta kai sitä pitää sitten pelata Hard mode läpi, niin saatan nähdä vilauksen Game Over -ruudusta. Viimeinen kolossi nujertui todella helposti.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tämän pelin takia niitä konsoleita pitäisi ostaa ja pelejä pelata. Pitäisiköhän jossain vaiheessa hommata PS3 ihan pelkästään Team Icon seuraavan projektin takia? :rollaus:
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #201 : 12.11.2007 23:34 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Call of Duty 4:sta edelleen. Sniperitehtävään (One Shot, One Kill) asti olen nyt yksinpeliä pelannut ja moninpeliäkin jonkun verran kokeillut. Todella hienoa menoa ollut tähän mennessä ja peli ei ole raskas vaikkakin grafiikka on hienoa. Se Spectre tehtävä oli hieno sekä samaten sen viimeisen kersantti Jacksonin kentän helikopterista tulittaminen. Epäileville Tuomaille suosittelen peliin tutustumaan jos räiskintä/sota ei aiheuta oksennusreaktiota.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #202 : 15.11.2007 10:36 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili COD4 saapui eilen taloon ja peli on aivan loistava, vaikka vihaankin sotapelejä. Vedin eilen putkeen muutaman tehtävän läpi ja tunnelma 50"-tv:llä ja kotiteatterilla on aika huikea. Tosin olisi pitänyt suoraan aloittaa vaikeimmalla vaikeustasolla, kun ei tämä ole läheskään niin hankala kuin arvostelujen perusteella arvelin. Halo 3:n yksinpeli on edelleen kesken, kun se on täyttä paskaa, mutta tämä kyllä tulee varmasti vedettyä läpi pariinkin otteeseen.

Moninpeli on myös todella kovaa kamaa myös ja paranee koko ajan, kun saa omaa hahmoaan kasvatettua. Muutama eka matsi meni kuollessa koko ajan, kun Halossa ehti tottua siihen, että vihuun saa upottaa lippaallisen luoteja, ennen kuin se kuolee, mutta kyllä siihen aika nopeasti sisälle pääsi. Tässä pelissä aseet sentään tappaa! En kuitenkaan osaa sanoa vielä varmaksi onko tässä parempi moninpeli kuin Halossa, vaikka siltä tuntuukin tällä hetkellä. Molemmissa on hyvät puolensa, mutta Halossa yksilötaidot tulevat paremmin esille kuin tässä.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #203 : 15.11.2007 11:54 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Olen vihdoin päässyt pelailemaan enemmän kun muutimme kaksioon tyttökaverin kanssa. Vielä kun BB-julistettaisiin pannaan ja kiellettäisiin yleistä olotilaa kirvelevänä ja tuhoavana ohjelmana pystyisin pelaamaan varmaan päivittäin ja usean tunnin. Ehkä toivon liikoja :rollaus:

Mutta siis, Wii ja Zelda ovat olleet tällä hetkellä pelaamisen kohteena. Ja pakko myöntää, Nintendo kyllä osaa. Pelasin yksin ilman häiriöitä noin klo: 22 - 24, pääsin tunnelmaan ja toimintaan todella hyvin sisään. Ja voi voi kun ei olisi malttanut lopettaa ollenkaan. Peli on yksinkertaisesti hieno. Joka kannalta. En tosin ole pelannut kuin alun vasta joten...mielipide voi tietysti muuttua. Tästä huomaa ainakin että minut saa innostumaan pelista kunhan tunnelma on kunnossa. Tämä siis sen perusteella että en ole vielä ehtinyt paljon pelaamaan ja olen jo innoissani.

Ihan alku pelistä tuntui kyllä hiukan tylsältä. Poukkoilin sielä täällä ja ratsastelin Eponalla. Pidin enemmän Ocarina of Timen alusta. Sitten kun päästiin vähän miekan varteen ja susi muotoon alkoi homma kiinnostamaan enemmän. Tunnelma oli hieno kun meni Midnan kanssa torniin jne. Olen yleisesti sen kannalla että grafiikka tuo tunnelmaa todella hyvin, mutta en vieläkään käsitä "HD-ajan" vetovoimaa, varsinkin sen jälkeen kun on pelannut Twilight Princessiä. Ehkä johtuu siitä kun en ole messujen ja pelitilaisuuksien lisäksi "HD-aikaan" tutustunut...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #204 : 15.11.2007 12:51 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Olen vihdoin päässyt pelailemaan enemmän kun muutimme kaksioon tyttökaverin kanssa. Vielä kun BB-julistettaisiin pannaan ja kiellettäisiin yleistä olotilaa kirvelevänä ja tuhoavana ohjelmana pystyisin pelaamaan varmaan päivittäin ja usean tunnin. Ehkä toivon liikoja :rollaus:
Kaksi telkkaria (salkkareille pieni makkarissa ja peleille suuri olkkarissa) takaa onnen parisuhteessa.  :rollaus:
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #205 : 15.11.2007 13:15 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Olen vihdoin päässyt pelailemaan enemmän kun muutimme kaksioon tyttökaverin kanssa. Vielä kun BB-julistettaisiin pannaan ja kiellettäisiin yleistä olotilaa kirvelevänä ja tuhoavana ohjelmana pystyisin pelaamaan varmaan päivittäin ja usean tunnin. Ehkä toivon liikoja :rollaus:
Kaksi telkkaria (salkkareille pieni makkarissa ja peleille suuri olkkarissa) takaa onnen parisuhteessa.  :rollaus:
Ei. Vaan kaksi telkkaria ja kaksi digiboksia. Ja loven lompakossa. Ja nyt muuton jäljiltä lompakossa jo "pienoinen" lovi löytyy valmiina joten ei heti tule uuden TV:en hankinta eteen. Ideana hyvä kyllä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #206 : 15.11.2007 14:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Mutta siis, Wii ja Zelda ovat olleet tällä hetkellä pelaamisen kohteena. Ja pakko myöntää, Nintendo kyllä osaa.

TP:n alku on tosiaan hitaanpuoleinen. Tyyntä ennen myrskyä. Seikkailu tarvitsi tosin tälläisen alun, sillä Linkin roolissa on mukava maistaa tavallista elämää Ordonin maatilalla ennenkuin helvetti repeää valloilleen.

Kolmannen temppelin jälkeen Twilight Princess näyttääkin sitten terävimmät kyntensä ja passittaa ruudulle järjestäen upeita hetkiä. Olet siis vasta tulossa nanna-vaiheisiin. Lupaa todella hyvää, että jo nyt olet innoissasi pelistä.

Pitää uudelleenpelata TP ehkä jouluna porukoiden luona.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #207 : 16.11.2007 11:14 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Castlevania: Dawn of Sorrow:ta tuli viimeksi pelattua.
Pelikello näyttää yli 7h ja linnasta on tutkittu nyt noin 70%. Ei ole kyllä tämäkään metroidvania pettänyt. Kaikki toimii pelissä sulavasti, eikä pelistä ole oikeastaan mitään muuta negatiivista sanottavaa kuin uudet paskat anime-videot. Tunnelmassa ja musiikeissa ei aivan Symphonyn tasolle päästä, mutta muuten kyllä ylletään täysin samalle tasolle.  :)
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #208 : 17.11.2007 17:41 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
Vedin eilen putkeen muutaman tehtävän läpi ja tunnelma 50"-tv:llä ja kotiteatterilla on aika huikea.

Älä nyt sinäkin ala tätä paskaa viljelemään.


Super Mario Sunshinea olen tässä pari päivää tahkonnut ja noin 70 tähteä takana. Alku oli pelissä loistavaa kun paikat olivat tuntemattomia ja tutkimista riitti. Hyvin nopeasti kuitenkin maailmat kävivät tutuiksi ja peli meni tähtien systemaattiseksi keräämiseksi. Ei tämä täysin huono asia ole, mutta kun peli on helppo kuin mikä ja rakettirepulla pääsee minne vaan nopeasti niin tylsyys alkaa iskeä. Ei todellakaan mikään Mario 64:sen (ja ilmeisesti Galaxynkaan) tasoinen tekele näin kenttäsuunnittelunsa puolesta. Hyvän näköinen ja välillä kuuloinen paketti kuitenkin huipulla ohjauksella. Pari todella homoakin tehtävää on pelissä ollut, mutta ei mitään mistä ei kiroilemalla selviäisi.

Niin ja olihan tuossa vähän aikaansa edellä olevat vesi-efektit :o

Aloitin Wind Wakerin huvikseni lähinnä alkudemoa katsoakseni, mutta on tässä sellainen imu, että saatan jopa aloittaa läpäisyn suorin tein. Paras Zelda.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #209 : 17.11.2007 18:35 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
Paras Zelda.

I agree.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines