Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1074580 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2190 : 28.02.2013 22:33 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Ei tossa kerkeä juosta, kun bilispöydän vieressä mut ammutaan tai seivästetään parissa sekunnissa. :lol: parempi aloittaa heti alusta ja keskittyä vähän tarkemmin peliin.

« Viimeksi muokattu: 28.02.2013 22:43 kirjoittanut Fyysinen Preesens »
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2191 : 02.03.2013 19:09 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Nyt on tullut tykiteltyä Super Mario 3D Landiä. Olen kakkosworldin vikassa kentässä, eli aika alussa vielä. Itse peli on ollut tähän asti aivan jumalainen. Kenttäsuunnittelu huokuu neroutta, pelaaminen on aivan käsittämättömän hauskaa. Lisäksi on ollut paljon nostalgisia throwbackejä vanhoihin Marioihin, kyllä lämmittää.

Musat ovat remixejä vanhoista Marioista ja sovitukset on hienoja, äänissuunnittelu on muutenkin erinomaista miksauksen muuttuessa riippuen menetkö jossain tunnelissa vai aavalla maastolla. Grafiikat ovat upeat ja varmaan parasta mitä olen tällä konsolilla nähnyt, lisäksi tämä on ensimmäinen peli missä oikeasti kikkaillaan kekseliäästi tuon 3D:n kanssa, se oikeasti tuo pelaamiseen sisältöä. Johtuen loistavasta värimaailmasta ja graffojen kekseliäisyydestä tämä peli on paremman näköinen meikäläisen silmissä kuin monet isompien konsolien polygonihirviöt.

Testasin myös 3DS:n Castlevania Mirror of Faten demoa. Siis ei jumalauta mitä paskaa tästäkin on nyt väännetty. Pelattavuus oli täyttä kuraa, viholliset ottivat loputtomasti iskua, musat olivat sitä geneeristä länkkäri blockbuster-osastoa ja graafinen tyyli mutaista. Ei tässä ole enää Castlevaniaa nimeksikään. Taas on yksi pelisarja tuhottu.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2192 : 03.03.2013 15:11 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Ni No Kunin lopputekstit vierivät juuri tuossa hetki sitten TV:ni ruudulla. Olisi mennyt varmaan aikaisemminkin läpi, jos muutama muu peli ei olisi vienyt niin paljon aikaani. Arvasin muutaman twistin jo pelin alussa, mutta eipä se menoa haitannut ollenkaan. Pelin juoni on mukava fairytale, joka ei rönsyile liikaa ja pidän siitä. :)

Ostakaa ja nauttikaa, jos ette ole vielä ehtineet.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2193 : 03.03.2013 19:41 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili Emäntä osti juuri itselleen 3DS:n Pikachu editionin, niin voisi lähikuukausina alkaa hankkimaan sille jotain pelattavaa. Esim tuon echoesin hehkuttaman Mario Land 3DS:n.

Pelailua on tullut viimeaikoina harrastettua puuskittain. The Caven selvitin Monk/Adventurer/Hillbilly -kolmikolla ja tykkäsin ihan. Säästin mielenkiintoisemmat hahmot myöhempään läpipeluukertaan.

Castlevania: Lords of Shadow'a pelailin alkupäästä uudelleen, muistellen miten peliä edes pelattiin kun se jäi joskus kesken. Edelleen tuntuu vähän väljähtäneeltä kokemukselta, musat on niin olemattomat ja goblinit tylsiä vihulaisia. Tuntuu perus low fantasy -maailmalta aiempiin peleihin nähden, jotka ei mielestäni olleet fantasiaa vaan jotain muuta b-luokan mörkögalleriailoittelua. Aion kuitenkin antaa vielä mahdollisuuden koska eihän toiminta rikkikään ole.

Kaverin kanssa ollaan viihdytty Portal 2:n parissa, sohva co-oppina. Virkistävä kokemus muun 360-tarjonnan seassa. Portal ykönen on jäänyt itseltäni väliin joten tuntuu varmaan senkin vuoksi tuoreelta.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2194 : 03.03.2013 19:55 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Gran Turismo 5 on saanut tasaisen varmasti peliaikaa viimeaikoina kun olen ottanut työn alle endurace-kilpailut. Tällä haavaa jäljellä olisi enää kaksi kappaletta 24h kisoja ja 9 tunnin kisa on parasta aikaa menossa. Koko A-spec oliskin sitten noita vaille valmista kauraa.

Vähän typerästi suunniteltu nämä(kin) pitkät kisat. Säätä ja vuorokaudenaikoja ei hyödynnetä juuri lainkaan (poislukien nuo 24h kisat) ja ratavalinnatkin ovat vähän kyseenalaisia. Erityisesti tuo Tsukuban radan käyttö 9 tunnin kisassa tympii valtavasti. Lyhyt, tasainen, helppo ja umpitylsä rata, jota on jo käytetty pelissä useampaan otteeseen aiemmin, ja endurace-kisoissakin se esiintyy kahteen otteeseen. Nyrren 4 tunnin kisa sen sijaan sujui kuin siivillä, koska rata ei päässyt kyllästyttämään tuossa ajassa vielä ollenkaan.

Kunhan saisi nämä enduracet alta pois niin voisikin rueta pikkuhiljaa kultaamaan special eventtejä sekä lisenssejä. Pitkä urakkahan se on, mutta mihinkäs tässä kiire on, eikä noista stressiä tule otettua. Tavoitteena olisi pelailla peli pikkuhiljalleen läpi, kisan silloin, toisen tällöin läpi ajellessa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2195 : 05.03.2013 09:56 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Shin Megami Tensei: Strange Journeyta paukutettu tässä nyt 10h. Ensimmäinen sarjan peli koskaan ja alkaa hyvin ymmärtää, miksi jotkut ovat niin koukussa näihin. Demonien keräily ja yhdistely on äärimmäisen koukuttavaa puuhaa. Miinuspuolena on kyllä pakko mainita ihan järkyttävävän surkea graafinen tyyli. Ehkä rumin koskaan ja koko peli on muutenkin ruma kuin mikä, vaikka DS:n pelien pelaajana on tullut nähtyä kaikenlaista.

Muuten peli on kyllä täyttä rautaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2196 : 05.03.2013 10:18 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Shin Megami Tensei: Strange Journeyta paukutettu tässä nyt 10h. Ensimmäinen sarjan peli koskaan ja alkaa hyvin ymmärtää, miksi jotkut ovat niin koukussa näihin. Demonien keräily ja yhdistely on äärimmäisen koukuttavaa puuhaa. Miinuspuolena on kyllä pakko mainita ihan järkyttävävän surkea graafinen tyyli. Ehkä rumin koskaan ja koko peli on muutenkin ruma kuin mikä, vaikka DS:n pelien pelaajana on tullut nähtyä kaikenlaista.

Muuten peli on kyllä täyttä rautaa.

SMT3 PS2'lle on vähän paremman näköinen ja kuuloinen. Persona pelit on kans siistejä, jos kestää sen anime draaman. DDS sarjassa on ehkä paras tyyli, mutta ne pelit on melko suoraviivaisia grindausmaratooneja.

SMT3 kannattaa pelailla. Siinä tyyliä, haastetta ja hyvät musat.

Mistä muuten tilasit tuon SJ'n?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2197 : 05.03.2013 10:52 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Ootko zoukka pelannut SMT: Devil Survivoria tai sen jatko-osaa DS:lle? Vaikuttaa mielenkiintoiselta mutta en tiedä niiden laadusta mitään. Ei viittis tuhlata aikaa paskoihin peleihin.
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2198 : 05.03.2013 11:00 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Pitää varmaan ostaa tuo kolmonen pleselle. Tosin en tiedä miten hyvin näitä jaksaa televisiolla porata, kun tällainen grindaus sopii erinomaisesti kannettavilla pelattavaksi. Ebaystahan tuota Strange journeyta saa ostettua 20-30e:lla.


Ootko zoukka pelannut SMT: Devil Survivoria tai sen jatko-osaa DS:lle? Vaikuttaa mielenkiintoiselta mutta en tiedä niiden laadusta mitään. Ei viittis tuhlata aikaa paskoihin peleihin.

Omistan myös tuon Devil survivor 2:n DS:lle. En ole vaan vielä edes avannut koko peliä, kun on niin paljon muutakin pelattavaa. Pitäisi olla hyvää tavaraa senkin.
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2199 : 05.03.2013 11:09 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Ootko zoukka pelannut SMT: Devil Survivoria tai sen jatko-osaa DS:lle? Vaikuttaa mielenkiintoiselta mutta en tiedä niiden laadusta mitään. Ei viittis tuhlata aikaa paskoihin peleihin.

Nuo on jäänyt täysin välistä. Mitä olen kuullut niistä puhuttavan, niin eivät ihan samaan laatuun yllä kuin muut sarjan pelit.

Lainaus
Pitää varmaan ostaa tuo kolmonen pleselle. Tosin en tiedä miten hyvin näitä jaksaa televisiolla porata, kun tällainen grindaus sopii erinomaisesti kannettavilla pelattavaksi.

Hyvä pointti. Saisivat kääntää nuo pelit jollekin uudemmalle laitteelle.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2200 : 05.03.2013 11:21 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Tuo Strange Journey on itselle yksi DS:n kovimmista peleistä. Siinä on vain uskomaton tunnelma ja demonien yhdistely on helvetin addiktoivaa. Myös pelin maailma ja ympäristöt ovat aika kuumottavaa kamaa. Tätähän moni piti SMT IV:nä ennen kuin se esiteltiin 3DS:lle.

Olen Devil Survivor 2:sta pelaillut jonkinverran ja onhan sekin taattua laatua. Samanlaista demonikikkailuahan sekin on strategiaelementeillä varustettuna. Ympäristönä on nykypäivän Tokio, joten aika erilaista menoa on kuin Strange Journeyssä. Kohtahan Europpassa julkaistaan tuo Devil Survivor Overclocked alennettuun hintaan, joten siitä on varmaan hyvä lähteä tutustumaan sarjaan.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2201 : 13.03.2013 06:41 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Kun Far Cry 3:n sain vihdoin pelattua, ostin Walking Deadin.

Ensimmäinen episodi pelattu ja voi jumaliste mitä parhautta. Vaikka pelissä on zombi-teema, ei se oikeastaan ole edes kauhupeli, vaan jonkinlainen maailmanlopun ihmissuhdesimulaattori. Ja se tunne, että melkein jokaisella teolla on jotain kauaskantoisempaa merkitystä on aivan äärimmäisen kuumottava. Varsinkin, kun laskuri rupeaa vetämään alas päin ja vastauksen miettimiseen ei ole aikaa.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2202 : 13.03.2013 15:16 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Nyt kun tuli taannoin heräteostosteltua halvalla MGS4 - jota en siis tähänkään päivään ole pelannut sekuntiakaan - oli viimein aika pamauttaa se paljon puhuttu MGS-maratoni päälle. Skippasinkin siis roisisti tänään luennot ja aloitin aamusta ensimmäisen Metal Gear Solidin. So good! Viime läpipeluu taitaa olla jostain yli viiden vuoden takaa, mutta tunsin heti olevani kotona. Näyttäähän se paljolti kamalalta, mutta muuten MGS on kestänyt aikaa todella hyvin enkä tunne viihtyväni sen parissa yhtään sen vähempää kuin aikoinaan ensimmäisen peluun yhteydessä.

Alunperin oli tarkoitus vetää nämä mielenkiinnosta kronologisessa järjestyksessä, eli MGS3:sta lähtien, mutta kun ko. osa tuli pelattua viimeksi pari vuotta sitten, en kaipaillut sen pariin ihan vielä. Ykkösestä ja kakkosesta sen sijaan on useita vuosia ja ikävää on ehditty jo kasvatella, joten julkaisujärjestyksessä mennään. Ja tärkeintä toki on, että saa upottaa itsensä MG-universumiin tiiviissä tahdissa usean pelin verran. Kolme ekaa MGS:ää ovat given, ja HD Collectionin Peace Walker täytynee kans korkata. Lisäksi fiilistelen MSX-pelit, jos vain suinkin maltan. Kaiken tämän jälkeen katsotaan sitten, notta oliko siitä nelosesta mihinkään.

Pitkäänhän tämä sarjapeluu on ollut mielessä, mutta niin nämä jutut tuppaavat venymään. Kevät 2013 on kuitenkin toiminnan aikaa. Käärmeen vuosi on alkanut!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2203 : 13.03.2013 15:30 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Mikä sattuma, itse aloitin juuri viime lauantaina kronologisen MGS-maratonin. Tarkoitus olisi pelata myös viimein nämä MSX:n Metal Gearit kunnolla, ykköstä pelasin joskus johonkin asti kunnes mielenkiinto lopahti. Ensi perjantaina olisi tarkoitus aloittaa Peace Walkerin toinen läpipeluukerta, katsotaan ovatko kontrollit paremmat tässä HD-versiossa kuin PSP:n omassa. Pitää myös läpäistä se ekstrachapter tällä kertaa.

Minusta MGS4 on parempi mitä yleensä sanotaan. Paljon parempi lopetus pelisarjalle kuin esimerkiksi mitä ME3 oli Mass Effecteille. Peace Walkerissa taas on enemmän sitä MGS-fiilistä, vaikka sitäkin on viety ehkä enemmän toiminnallisempaan suuntaan. MGS2:ssa puolestaan on ehdottomasti sarjan kokeilevin juoni, ellei jopa paras jos ykköseen ei liittyisi liikaa nostalgiaa ja tunnearvoa. Kolmonen taas on tasaisesti laadukas joka suuntaan.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2204 : 13.03.2013 16:02 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Minusta MGS4 on parempi mitä yleensä sanotaan. Paljon parempi lopetus pelisarjalle kuin esimerkiksi mitä ME3 oli Mass Effecteille. Peace Walkerissa taas on enemmän sitä MGS-fiilistä, vaikka sitäkin on viety ehkä enemmän toiminnallisempaan suuntaan. MGS2:ssa puolestaan on ehdottomasti sarjan kokeilevin juoni, ellei jopa paras jos ykköseen ei liittyisi liikaa nostalgiaa ja tunnearvoa. Kolmonen taas on tasaisesti laadukas joka suuntaan.

Itsekin pidän kakkosesta tarinallisesti eniten, ja ehkä kokonaisuutenakin, mutta totta on, että ykkösen nostalgiakertoimet ovat huimia. Toisaalta taas sen tietty hillittyys - Kojima-tasolla that is - ja kompaktius tekevät siitä todella viehättävän ja tasapainoisen paketin. Kolmonen on Subsistencen kontrollien myötä pelillisesti modernein ja toimivin, mutta sen juoni ja eritoten hahmorosteri jää kirkkaasti edeltäjiensä jalkoihin, mikä näissä peleissä kuitenkin iso juttu.

Neloselta odottelen kakkosen huuruja toiseen potenssiin, en juuri muuta. Pelillisesti on aika sama mitä sieltä tulee, kunhan tykkäisin stoorista. Mielipiteitä tuntuu kuitenkin olevan niin moneen suuntaan, ettei niiden perusteella voi kauheasti päätellä, vaan peli on koettava itse.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2205 : 13.03.2013 18:12 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili God of War: Ascension tuli tuossa hetki sitten korkattua. Näin ensituntien perusteella ei kyllä päästä aiempien kotikonsoliosien tasolle. Jotenkin jo audiovisuaalinen taso on hieman oiotun tuntuista. Kyllä tämän kuitenkin läpi pelaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2206 : 16.03.2013 18:22 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Ostin päivemmällä Pinball arcade-filpperipelin psn storesta kaverin suosituksesta. Kympin kunstansi.

Mitennii koukuttavaa? Tuli ihan mieleen se vanha windowsin mukana tullut flipperipeli jota tuli joskus maailman aikaan tahkotta ns riittävästi.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2207 : 17.03.2013 19:11 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Peace Walkerin HD-versio tuli läpäistyä tänä viikonloppuna. Uskomatonta, miten pelistä tulikin yksi sulavimmista MGS-peleistä, kun kontrollit eivät olleet enää PSP:n omat, vaikka kyllähän niihinkin tosiaan tottui ajan kanssa. Pidän myös edelleen paljon tämän pelin juonesta, miljööstä sekä hahmoista. Minusta Peace Walkerin nimeen olisi voinut ihan hyvin lätkäistä suoraan MGS5:n.

Kohta olisi kaikki lisäopsit läpäistynä ja ZEKEkin valmistuu hyvää vauhtia.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2208 : 24.03.2013 12:06 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Sain eilen Peace Walkerin toisen endingin eli tarinapuoli on nyt kokonaan paketissa. Aika erikoinen ratkaisu sinänsä, että sen saaminen vaatii niin monen eri asian valmistelua Mother Basessa, mutta oli se kyllä sen arvoista.

Tuossa hetki sitten läpäisin myös MSX:n ekan Metal Gearin. Paljon lievempi tapaus mitä odotin, vasta lopussa guidelle tuli kunnolla käyttöä kun en jaksanut enää millään backtrackata. Gray Foxilla oli aivan liian vähän ruutuaikaa, vaikka eipä sillä mitään väliä ole kun hahmot ovat vielä tässä pelissä aika sieluttomia.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2209 : 28.03.2013 18:19 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Bioshock Infinite läpi... 20 tuntia siinä meni. Tuli ahmittua todella nopeasti, minkä sille mahtaa kun peli on aivan loistava.
Monttu jäi loppupuolella auki aivan totaalisesti, älkää ihmiset spoilaantuko!
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2210 : 01.04.2013 18:22 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Luigi's Mansion 2. Yllättävän hyvä!
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2211 : 02.04.2013 13:55 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Tajusin tuossa taannoin, että aikana ennen kuin omistin PS3:n, julkaistiin sille Katamari Forever. Pelin olemassaolo oli mennyt minulta täysin ohi, mutta yhtäkkisessä Katamari-ikävässä tuli otettua asiasta selvää, ja samantien piti kaivella peli nettikaupoista hyllyyn. Sitä samaahan tämä paljolti tarjoilee (ja sekä kentät että biisit ovatkin vissiin ikään kuin kokoelma aiemmista osista), mutta kun se sama on aivan yhtä koukuttavaa kuin We Love Katamaria ekaa kertaa pelatessa, niin mikäs siinä. Lisäksi peli näyttää isolla screenillä upealta. Liiketunnistus-hyppy on avuton lisäys, mutta onneksi homman voi hoitaa napillakin. Lisäksi introsta parhauden itkut joka kerta.

Siinä sivussa, self-proclamed käärmeen vuoden merkeissä, olen pelaillut MGS2:sta, mutta ykkösen läpäisyä seurannut työmatka ja Katamari Forever ovat hidastaneet hommaa hieman. Easter eggien ja sisäpiirin vitsien määrä jaksaa hämmästyttää edelleen.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2212 : 02.04.2013 17:30 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Lainasin siskolta PS2:n.

Pelailin Pro Evolution Soccer 3:sta, hävisin, kun Roberto Baggio tukka hulmuten teki hattutempun. Aika ajanut pahasti tästä pelistä. Ennen ärsytti tunnelman ja lisenssin puute, nyt pelattavuus. Kauheasti on futispelit 10 vuodessa kehittynyt. Mieluummin pelaan uusia Fifoja tai 90-luvun Fifoja, koska ne on hauskoja.

Sitten kokeilin PS1:n Micro Machined V3:sta. PS1-peliksi yllättävän nätti ja plussaa siitä, että ykkösestä tuttu Spider on mukana. Harmi, että peliä ei pysty pelaamaan, koska 3D on ihan hirveetä paskaa tässä. Saatanan vaikeata pysyä radalla, kun kuvakulma yhtäkkiä vaihtuu. Ei jatkoon.

Tänään vois aloittaa MGS2:n alusta. Tai saisinkohan tuon Vice Cityn lainaan...
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2213 : 02.04.2013 18:14 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Siinä sivussa, self-proclamed käärmeen vuoden merkeissä, olen pelaillut MGS2:sta...

On muuten helvetin kova peli, meni itselläni eilen varmaan sadannen kerran läpi. Olen nähnyt joidenkin vertaavan MGS2:n juonta "älyttömyydessään" ME3:n loppuun, mikä on minusta aivan potaskaa, sillä peli onnistuu minusta moniulotteisessa juonessaan täydellisesti sekä käsittelee tosi mielenkiintoisia aiheita! Tämä on myös yksi parhaimmista codec-hetkistä ikinä, varsinkin tuo viimeinen lause herättää ainakin itselläni joka kerta pelonväreitä. :o Uskomaton videopeli.

Olen nyt siis pelannut viime viestin jälkeen Metal Gear 2: Solid Snaken, MGS:n ja MGS2:n ja ensi viikonloppu menee nelosen merkeissä. MG2 oli tosi jees peli ja sisälsi oikeastaan vain muutaman tosi vaikeasti tajuttavan kohdan. Rakastuin myös pelin musiikkeihin ja väittäisin myös juonta aika "metal geariksi", vaikka minkään Sons of Libertyn tasolle ei todellakaan mennä, ei edes ekan MGS:n. Tästä pelistä pitäisi saada ehdottomasti remake.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2214 : 02.04.2013 18:30 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Siinä sivussa, self-proclamed käärmeen vuoden merkeissä, olen pelaillut MGS2:sta...

On muuten helvetin kova peli, meni itselläni eilen varmaan sadannen kerran läpi. Olen nähnyt joidenkin vertaavan MGS2:n juonta "älyttömyydessään" ME3:n loppuun, mikä on minusta aivan potaskaa, sillä peli onnistuu minusta moniulotteisessa juonessaan täydellisesti sekä käsittelee tosi mielenkiintoisia aiheita! Tämä on myös yksi parhaimmista codec-hetkistä ikinä, varsinkin tuo viimeinen lause herättää ainakin itselläni joka kerta pelonväreitä. :o Uskomaton videopeli.

Olen nyt siis pelannut viime viestin jälkeen Metal Gear 2: Solid Snaken, MGS:n ja MGS2:n ja ensi viikonloppu menee nelosen merkeissä. MG2 oli tosi jees peli ja sisälsi oikeastaan vain muutaman tosi vaikeasti tajuttavan kohdan. Rakastuin myös pelin musiikkeihin ja väittäisin myös juonta aika "metal geariksi", vaikka minkään Sons of Libertyn tasolle ei todellakaan mennä, ei edes ekan MGS:n. Tästä pelistä pitäisi saada ehdottomasti remake.

Joo, kuten tuli aiemmin mainittua, on kakkonen minustakin tarinallisesti sarjan kovin osa. Täynnä yllätyksiä ja kuumotuksia, nerokkaita pikkujuttuja ja järisyttäviä isoja vetoja. Tuota Jack The Ripper -mainintaa ja hirviövertausta en edes muistanut, ihan Big Shellin alussa olen siis tällä hetkellä itse menossa. En malttaisi oikein odottaa, että tässä pääsee taas pitkästä aikaa kunnolla vauhtiin, mutta arkikiireet hidastavat jokusen päivän pelaamista ikävästi. Viikonloppunakin on kisareissu, eli pidemmät istunnot menevät ensi viikolle.

Hyvää kuitenkin jaksaa odottaa. :)

EDIT. Peace Walkeria odottelen kans kovasti! Pelistä on hyvät vibat.


« Viimeksi muokattu: 02.04.2013 18:37 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2215 : 02.04.2013 20:02 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili MGS1 ja 2 ovat videopelihistorian parhaimmistoa. Näiden osien jälkeen sarja on lähtenyt ihan älyttömään alamäkeen. MGS3 ja MGS4 ovat ihan helvetisti heikompia tekeleitä, joskin edelleen ihan pelattavia, silti niin kauakana kahdesta ensimmäisestä osasta, ettei edes naurata.

Vaikka Raiden ärsytti minuakin silloin kymmenen vuotta sitten, nykypäivänä olen jopa alkanut pitämään hahmosta ja tajuamaan miksi se on oikeastaan ihan toimiva ratkaisu. En tiedä olisiko pienehkö ulkonäön muokkaus ollut paikallaan, ehkä ne kullankeltaiset kutrit olisivat voineet olla lyhkäisemmät. Ainakin Raiden olisi saanut miehistyä ja sanoa Roselle, että älä vittu soittele, kun mua ammutaan täällä.

Pentele, että tuokin sarja saisi vaan kyllä jo loppua. MGS4:ssä Raidenista tehtiin ihan vammaisen huono hahmo ja Risingissa (olkoot sivuosa) vielä enemmän kustaan sarjan perinnön päälle. Nyt MGSV:ssä ei ole Hayteriä ollenkaan. Vaikka peli ei hassummalta näytäkään, olisin itseasiassa tykännyt enemmän, jos se ei olisi ollut MG-sarjaa ollenkaan.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2216 : 02.04.2013 20:39 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Eka MGS oli tajunnanräjäyttävä kokemus aikoinaan. Sain sen melkein julkaisussa synttärilahjaksi ja se muutti täysin käsitykseni videopeleistä. Peli tuli pelattua monta kertaa läpi ja aina löytyi jotain uusia yksityiskohtia. MGS 2 oli myös huikea peli aikanaan, mutta nykyään tuntuu jotenkin, että siinä vaiheessa rupesi lähtemään stoori aika lapasesta, se tavallaan näytti tämän liian monimutkaisen suunnan sarjalle.

Itse diggailen MGS 3:sesta enemmän kuin kakkosesta, jotenkin se oli hieman maanläheisempi tarinaltaan ja hahmoiltaan, vaikka kyllähän siinäkin överiksi vedettiin huolella.

Toi V kyllä kiinnostaa, mutta olen tajunnut kuinka saatanan ulkona olen nykyään sarjan tarinasta. Nelosta en ole pelannut ja ei se mitenkään hirveesti kiinnostakaan lukemani perusteella. Pitää koittaa ottaa joku recap ennen tuota vitosta.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2217 : 02.04.2013 21:33 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili MGS2:n hienous oli kyllä toi ihan saatanan sekava juoni ja se kuinka paljon se lopulta jätti kysymyksiin vastaamatta. Harmi, että MGS4 meni raiskaamaan tämänkin.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2218 : 02.04.2013 23:15 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Nyt MGSV:ssä ei ole Hayteriä ollenkaan.

Kyllä se Hayter siellä jossain on. Kojima vaan trollaa taas  ;)

Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 02.04.2013 23:26 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2219 : 04.04.2013 14:03 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili MGS2 jatkanut Normal-tasolla.. mikä kyllä mulle on jo liian vaikea. En löydä edes M9:iä. Jossain täällä Strut F:ssä se ilmeisesti on. C4:sia juuri jäädyttelen "Pliskinin" kanssa.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines