Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 77 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063480 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2130 : 21.01.2013 20:52 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili ^ Ocarina toimii edelleen tänäkin päivänä vahvasti fiiliksensä ja maailmansa ansiosta, mutta olihan se silloin aikanaan melkoinen tajunnanräjäyttäjä to the max, ollessa samalla yksi ensimmäisiä puhtaita 3D-seikkailuja laajimmalla pelimaailmalla mitä nähty. Näkemyksen totta kai ymmärtää jos peliä ei silloin aikanaan pelannut ja saanut sitä Whoa-efektiä vuonna ysikasi. Raportoi toki lisää kunhan etenet, saadaan vähän objektiivisempaa näkemystä pelin ajan hampaan sietoon (vois toki tämän suhteen auttaa jos pelaisit alkuperäistä :P). Uskoisin kyllä että hyvä pelisuunnittelu on hyvää pelisuunnittelua, ei se siitä miksikään murene. Vähän sama Super Metroidin kanssa.


Mitä pelasin viimeksi? Tekken kutosta PSP:llä istuessani pöntöllä.
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2131 : 21.01.2013 21:21 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Ocarina of Time on kiistaton klassikko edelleen ja samalla yksi maailman parhaimmista peleistä, pakko se vain on myöntää vaikka olisi kuinka klisee. Pelasin aikoinani sen vasta The Wind Wakerin jälkeen, joten aluksi en lämmennyt jotenkaan pelin maailmalle ja grafiikoille kun ne poikkesivat TWW:n omista niin paljon. Vasta Forest Templessä muistaakseni aloin kunnolla pitämään pelistä ja nykyään olenkin pelannut sen useita kertoja läpi. Master Questinkin olen vetänyt, vaikken pitänyt siitä aivan yhtä paljon kuin alkuperäisestä Ocarinasta. 3D-versiossa keräsin ja suoritin myös ihan kaiken. Ikuinen klassikko, eikä mielestäni vaikuttava vain siksi että se on yksi mullistavimmista kolmiulotteisista peleistä, vaan siksi että se todella on loistava peli. :)

Majora's Mask on myös täyden kympin peli, tosin eri tavalla kuin Ocarina.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2132 : 21.01.2013 21:48 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse olen aina kelannut miksei OoT ole koskaan iskenyt meikäläiseen vaikka kaikki sitä klassikoksi hehkuttaa. Ocarinaa tuli jonkun aikaa pelattua mutta ei vain jaksanut. DS:llä olen viime aikoina pelannut Spirit Tracksia ja se on kyllä maistunut. Kai mie oon niin pullamössöpelaaja.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2133 : 21.01.2013 21:55 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Se että ei jotain peliä jaksa, niin ei välttämättä tarkoita että se on huono tai itse on pullamössöpelaaja, vaan kaikki pelit eivät sovi kaikille vaikka kuinka hehkuttettaisiin. En itsekään jaksa juuri yhtään pelata Forzaa/GT:tä tai Street Fightereita, mutta kyllähän ne ovat äärimmäisen kovia pelejä.

OOT ei omasta mielestänikään ole niin hyvä kuin monet sanoo, vaikka oisko nyt 12 vai 13 kertaa tullut pelattua läpi. >_> MM sen sijaan on ehkä Super Metroidin ohella ehkä parasta mitä koskaan on tehty. DS:n Zeldat taas ovat lähes pelikelvotonta roskaa. Mietin tässä juuri että eipä paljon Nintendo tunnu kiinnostavan enää kannettavat Zeldat. Link's Awakeningista alkaa olla jo 20 vuotta ja muut pelattavat kannettavat Zeldat ovat porttauksia tai Capcomin tekeleitä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2134 : 21.01.2013 22:04 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
Se että ei jotain peliä jaksa, niin ei välttämättä tarkoita että se on huono tai itse on pullamössöpelaaja, vaan kaikki pelit eivät sovi kaikille vaikka kuinka hehkuttettaisiin. En itsekään jaksa juuri yhtään pelata Forzaa/GT:tä tai Street Fightereita, mutta kyllähän ne ovat äärimmäisen kovia pelejä.
+1
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2135 : 21.01.2013 22:21 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Tuli ladattua PS-Storesta (Plus-jäsenille ilmainen) Vanquish. Stoori ei voisi vähempää kiinnostaa, mutta pelaamisessa on kyllä fiilistä. Aluksi hirveän kaoottiseen toimintaan pääsee nopsaan sisälle, kontrollit ovat simppelin toimivat ja ennen kaikkea peli pyörii taivaallisesti. Lisäksi eeppisyys palkitsee. En olisi odottanut koukuttuvani tähän näin, mutta toimii. Missiotkin on jaettu juuri sopiviin paloihin tutun "yksi etappi vielä" -fiiliksen luomiseksi.

Siinä rinnalla lainasin kaverilta ensimmäisen Borderlandsin. Pelin maailmassa on noin sata kertaa enemmän sielua kuin Vanquishin ja huumori kukkii kivasti, mutta itse pelaaminen ei jostain syystä vain maistu. Ammuskelu tuntuu jostain syystä kauhean pliisulta eikä toiminta muutenkaan tyydytä. Viholliskatraskin käy ainakin alussa kovasti tylsäksi, kun vastaan tulee vain perusjantteria ja paikallista koiraa.

Olisin jostain syystä mielelläni tykännyt jälkimmäisestä enemmän, mutta timanttinen pelattavuus ja suoraviivainen toiminta vie tässä tapauksessa voiton. Annan kyllä Borderlandsille vielä mahdollisuuden, mutta sitä ennen kiskaisen ehdottomasti Vanquishin kautta loputkin adrenaliinit suoniin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2136 : 22.01.2013 11:57 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili MGR demo hetken kuluttua yleisessä jaossa jenkkistoressa ja huomenna euroopassa. GET HYPE!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2137 : 22.01.2013 13:06 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Siinä rinnalla lainasin kaverilta ensimmäisen Borderlandsin. Pelin maailmassa on noin sata kertaa enemmän sielua kuin Vanquishin ja huumori kukkii kivasti, mutta itse pelaaminen ei jostain syystä vain maistu. Ammuskelu tuntuu jostain syystä kauhean pliisulta eikä toiminta muutenkaan tyydytä. Viholliskatraskin käy ainakin alussa kovasti tylsäksi, kun vastaan tulee vain perusjantteria ja paikallista koiraa.

Selitys:

Toinen on ehta toimintapeli, toisen taustalla pyörii Diablo-tyylinen naksuttelupeli satunnaisnumerogeneraattoreineen.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2138 : 23.01.2013 05:09 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Kyllä se vähän siltä haiskahtaa, että Metal Gear Rising saattaa hyvinkin olla meikäläiselle tämän sukupolven kovin peli. Aivan helvetin hyvältä vaikuttaa demon perusteella. Vähän ehkä lattea tuo demon kenttä visuaalisesti, mutta muuten kaikki tuntuu olevan kohdillaan.

Eipä ole samanlaista fiilistä ollut sitten Ninja Gaiden Blackin. Tässä pelissä on munaa, saatana!

Pitää vielä myöhemmin pureutua kunnolla tuohon pelimekaniikkaan, niin saadaan tatsi kuntoon ennen julkaisupäivää.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2139 : 23.01.2013 10:33 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Rising tosiaan yllätti parhaudellaan. Toki sitä tiesi odottaa nannaa jo siksi että kyseessä on Kojima Productionsin ja Platinum Gamesin EEPPINEN yhteentulo, mutta huhhuh kun sen demon joskus viime vuoden lopussa pelasin. Aivan tajuttoman kova, povaan siitä yhtä tämän genin suosikkipeliäni jo nyt. Vähän tekee pahaa kun toinen paljon odottamani peli Ni no Kuni julkaistaan kohta ympäri Eurooppaa ja silti hypetyn lähinnä Risingin mahtavuudesta...

Ikävään ajankohtaan toinen noista ilmestyy. Läjä pelejä kesken, hyllystä meinaa loppua tila Ni no Kunin spessua varten ja siirrän aina toisen hyllyn hommaamista viikolla kun arkisin ei "jaksa" töiden takia ja viikonloppusin tekee mieli tehdä omia juttuja. Wii U:kin pitäisi tässä hommata kun rahatilanne on suht hyvä.


« Viimeksi muokattu: 23.01.2013 10:50 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2140 : 23.01.2013 12:22 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jep loistopeli tulossa MGR'stä. 60fps (vaikka tipahteleekin), Platinumin laatutakuu ja läppäkään ei ollut pelissä ihan paskaa. Oli hauska kuulla pitkästä aikaa Raidenin ääninäyttelijää, tuli muistoja MGS2'sta asti.

Blade mode oli vähän kökkö, mutta muuten timangia.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2141 : 23.01.2013 18:43 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Metal Gear Risingin demo tuli just porhallettua.

Alussa huomasin vain kameraongelmat ja häiritsevän tearingin... Noin 5 minuuttia myöhemmin kaikki pikkuongelmat olivat unohtuneet, sillä toiminta on jäätävän hyvää. Jouduin koittamaan pari kertaa sitä lopun koiraa ja kun se vihdoin murtui ja pääsin hidastuksessa hakkaamaan sen palasiksi kesken ilmalennon... huhheijaa. Katselin vaan silmät sumeina kuinka täydellisen harmonian vallitessa lihamestarin tarkkuudella leikatut koiranpalaset lentelivät eri suuntiin. Hetki sitten kovakin pala purtavaksi oli nyt suikaleina jalkojeni juuressa. Feels batman.

Onko tämä unta? Näin herkullinen toimintapelimaistiainen + Nintendo on vihdoin tullut järkiinsä täsmälleen samana päivänä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2142 : 23.01.2013 22:53 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili
Siinä rinnalla lainasin kaverilta ensimmäisen Borderlandsin. Pelin maailmassa on noin sata kertaa enemmän sielua kuin Vanquishin ja huumori kukkii kivasti, mutta itse pelaaminen ei jostain syystä vain maistu. Ammuskelu tuntuu jostain syystä kauhean pliisulta eikä toiminta muutenkaan tyydytä. Viholliskatraskin käy ainakin alussa kovasti tylsäksi, kun vastaan tulee vain perusjantteria ja paikallista koiraa.

Selitys:

Toinen on ehta toimintapeli, toisen taustalla pyörii Diablo-tyylinen naksuttelupeli satunnaisnumerogeneraattoreineen.

Ja toisen jatko-osa on kaikilla osa-alueillaan ylivertainen ensimmäiseen Borderlandsiin nähden. Suosittelen siirtymään suoraan kakkoseen. Toki jos myös erehtyy pelaamaan yksin niin on kokemus suht perseestä.
Voice of The World.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2143 : 24.01.2013 01:51 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Siinä rinnalla lainasin kaverilta ensimmäisen Borderlandsin. Pelin maailmassa on noin sata kertaa enemmän sielua kuin Vanquishin ja huumori kukkii kivasti, mutta itse pelaaminen ei jostain syystä vain maistu. Ammuskelu tuntuu jostain syystä kauhean pliisulta eikä toiminta muutenkaan tyydytä. Viholliskatraskin käy ainakin alussa kovasti tylsäksi, kun vastaan tulee vain perusjantteria ja paikallista koiraa.

Selitys:

Toinen on ehta toimintapeli, toisen taustalla pyörii Diablo-tyylinen naksuttelupeli satunnaisnumerogeneraattoreineen.

Ja toisen jatko-osa on kaikilla osa-alueillaan ylivertainen ensimmäiseen Borderlandsiin nähden. Suosittelen siirtymään suoraan kakkoseen. Toki jos myös erehtyy pelaamaan yksin niin on kokemus suht perseestä.

Sehän on toki selvää, että kaksi aivan erilaista peliä kyseessä. Lähinnä yllätyin tuossa Borderissa itse pelaamisen ankeudesta, kun peli kuitenkin on käytännössä FPS:ää sivukrumeluurilla. Se on kyllä varmasti totta, että kavereiden kanssa tuosta saisi enemmän irti. Kattoos ny. Jos ei napostele, niin sitten sitä kakkosta jostain vertailun vuoksi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2144 : 24.01.2013 03:10 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Lähinnä yllätyin tuossa Borderissa itse pelaamisen ankeudesta, kun peli kuitenkin on käytännössä FPS:ää sivukrumeluurilla.

Niin siis, juuri sitä meinaan, että se on pääasiallisesti oikeasti Diablo-tyylinen peli satunnaisnumerogeneraattoreineen ja vasta toissijaisesti FPS. Se selittää kumpaan puoleen kehittäjät ovat panostaneet.

Mutta joo, Borderlands 2 on pitkälti enemmän ja isompana, mutta ydin ei ihan kauheasti ole muuttunut. Toisaalta täällä(kin) on ihmisiä, joista ensimmäinen Borderlands oli ankea ja toinen parasta ikinä.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2145 : 24.01.2013 20:29 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Päätin korkata tuon mun avaamattoman Battletoadsin ja vihdoin ja viimein mennä tämänkin peli läpi, olihan se jo aikakin. Viikkohan tuossa loppujen lopuksi meni, joka ilta otin 1-2 runia 'toadsia. Kaikista kentistä löytyy monia kohtia missä kuolo voi korjata ja melkein joka pelikerralla sitä löysi uuden tavan kuolla. Tämä kyllä vaatii paneutumista mutta ei tosiaankaan mikään mahdoton peli. Silti ehkä vaikein peli mitä oon koskaan mennyt läpi ja tunne kun Dark Queen vihdoin taipui oli kyllä uskomattoman hyvä. Ostin mä tilalle tohon toisen avaamattoman Battletoadsin joka oli, yllättäen, halvempi mitä oisin loosena ostanut. Done and done.

« Viimeksi muokattu: 24.01.2013 23:03 kirjoittanut tetsuo »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2146 : 25.01.2013 10:14 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili En tunne tai tiedä kovinkaan montaa ihmisistä joka olisi pelannut Battletoadsin läpi itseni lisäksi. Yleensä ihmiset puhuvat lähinnä siitä, että pääsevätkö kolmoskentän läpi vai eivät. Onnittelut.

Tuli aikoinaan pelattua peliä niin paljon, että pystyn edelleen pelaamaan sen yhdeltä istumalta läpi. Ei se niin mahdoton ole mitä kaikki väittää.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2147 : 25.01.2013 10:36 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Tullut väännettyä kohta pari viikkoa Ōkamidenia. Menen varmaan pian jossain pelin lopussa kun löytyy jo kaikki maalaustekniikat paitsi se viimeinen. Jotenkin tämä on vain samalla tavalla pitkäveteinen kuin DS-Zeldat, muuten kyllä olisin jo tämän läpäissyt, mutta ei. Tykkään pulmanratkonnasta peleissä, mutta tässä se on jotenkin niin lapsenkengissä.

Ihan hyvä peli tämä kyllä on, ei vain meinaa jaksaa kun tekisi mieli jo vaihtaa Paper Mario: Sticker Stariin tai Minish Capiin. Jotain kivoja uudistuksiakin tähän ollaan saatu, kuten esimerkiksi sidekickien vaihtuminen ja hyödyntäminen, eikä pelin musiikeissakaan ole mitään vikaa.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2148 : 25.01.2013 11:01 »
Sakaali Jäsen Viestejä: 94 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Päätin korkata tuon mun avaamattoman Battletoadsin ja vihdoin ja viimein mennä tämänkin peli läpi, olihan se jo aikakin. Viikkohan tuossa loppujen lopuksi meni, joka ilta otin 1-2 runia 'toadsia. Kaikista kentistä löytyy monia kohtia missä kuolo voi korjata ja melkein joka pelikerralla sitä löysi uuden tavan kuolla. Tämä kyllä vaatii paneutumista mutta ei tosiaankaan mikään mahdoton peli. Silti ehkä vaikein peli mitä oon koskaan mennyt läpi ja tunne kun Dark Queen vihdoin taipui oli kyllä uskomattoman hyvä. Ostin mä tilalle tohon toisen avaamattoman Battletoadsin joka oli, yllättäen, halvempi mitä oisin loosena ostanut. Done and done.

Onnittelut, on se kyllä helkkarin vaikea peli. Itsekin sen tossa joku aika sitten läpäisin ekaa kertaa. Vielä kun joskus co-oppina pääsis ;D
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2149 : 27.01.2013 10:33 »
Turpo Jäsen Viestejä: 78 Basaaripisteet: 0 Profiili Tulevien kirjoitusten takia olen ehtinyt entistä vähemmän pelamaan mitään, mutta sain sentään läpipelattua Deadlightin, jonka ostin Steamin joulualesta. Peli ei ole voinut olla ihan susihuono, kun sen kerran läpäsin. Ei ole nimittäin viime vuosien aikana montakaan peliä jaksanut pelata loppuun asti.

Pelihän on tyyliltään mukavaa vaihtelua tavallisille zombipeleille. Varmaankin yksi syy, miksi pidin tästä raivostuttavista kontrolleista huolimatta. Nimittäin kontrollit olivat aivan karmeet. Välillä oli hermot kireellä, kun joutui niitten takia hinkkamaan jotakin kohtaa yhä uudestaan.
Juonellisesti peli ei mitään erikoista tarjonnut ja lopetuskin oli aika erikoinen. Tunnelmaltaan peli kuitenkin nappasi ja oli sopivan pitunenkin.
"Life is too short to remove USB safely"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2150 : 27.01.2013 17:18 »
sundance_kid Jäsen Viestejä: 21 Basaaripisteet: 0 Profiili Wii u:n New Super Mario Bros. tuli paukuteltua viimein läpi nyt yksinpelinä ja muijan kanssa co-oppina. Edessä ois vielä puuttuvien tähtikolikoiden ja salarien metsästys. Challengeistakin ois tarkoitus saada kaikista kultainenmitali (saa nähä jääkö haaveeks) joten tekeminenkään ei vielä hetkeen lopu tämän pelin osalta.

Fiilikset pelin jälkeen on todella hyvät. Kenttäsuunnittelu, pelattavuus, mahtava maailmankartta, plus tietty noi kaikki kerättävät kolikot ja salareitit jaksoi koukuttaa ihan loppuun asti. En tiä mikä edellisessä Wiin 2d mariossa mättäsi kun se on loppujen lopuksi niin samanlainen kuin tämä, mutta silti jaksoin hädin tuskin pelata sitä loppuun asti. Ehkä Wii u version suvereeni parannus joka osa-alueella sitten teki tästä niin paljon paremman.

Ainoa merkittävä haitta itselleni oli moninpelissä toisen pelaajan kanssa törmäily ja välillä kaaosmainen häsläily. Mikään ei ollut niin raivostuvaa kun kanssapelaajan blokkaus, tönäisy tai "heitto" sillä seurauksella, että tiput itse kuiluun tai osut viholliseen (ja tämä vain kaksinpelinä voin kuvitella millaista sähläämistä olisi syntynyt nelistään). Tulihan näille mokailuille välistä kunnolla naurettuakin, mutta loppupään vaikeimmissa kentissä alkoi tosissaan kyrpiintymään. Toisaalta tästä kaverin päällä pomppimisesta  oli välistä hyötyäkin jos koitti päästä vaikka ylemmälle tasanteelle josta löytyi tähtikolikko tai salareitti. Niin tai näin, melko pieni ongelma tämä verrattuna pelin muuhun parhauteen.

Nyt vois jatkaa kolikkojen metsästystä. Tähtikolikot gotta catch them ALL!!!
"Pelikonsuli mega driwer saga"  -Tori.fi
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2151 : 27.01.2013 23:40 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Tullut väännettyä kohta pari viikkoa Ōkamidenia. Menen varmaan pian jossain pelin lopussa kun löytyy jo kaikki maalaustekniikat paitsi se viimeinen. Jotenkin tämä on vain samalla tavalla pitkäveteinen kuin DS-Zeldat, muuten kyllä olisin jo tämän läpäissyt, mutta ei. Tykkään pulmanratkonnasta peleissä, mutta tässä se on jotenkin niin lapsenkengissä.

Ihan hyvä peli tämä kyllä on, ei vain meinaa jaksaa kun tekisi mieli jo vaihtaa Paper Mario: Sticker Stariin tai Minish Capiin. Jotain kivoja uudistuksiakin tähän ollaan saatu, kuten esimerkiksi sidekickien vaihtuminen ja hyödyntäminen, eikä pelin musiikeissakaan ole mitään vikaa.

Itsellä jäi Okamiden kans kesken, ja lopulta myin pelin tarpeettomana eteenpäin. Periaatteessa se oli ihan jees, mutta jostain syystä pelaamisesta puuttui kaikki se taika mitä pääpeli pursuaa. Pidemmän päälle en halunnut tylsistyttää itseäni niin upean universumin parissa, ja peli jäi siihen.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2152 : 28.01.2013 07:17 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Joo et menettänyt mitään. Läpi meni eilen ja aika tunkkaiset loppufiilikset jäi. Ōkamin juonta sotkettiin tässä tyhmillä aikamatkustusjutuilla eikä pelipuolessakaan nyt niin kamalasti ole kehuttavaa, melkein voisi sanoa että olisipa jäänyt koko tekele tekemättä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2153 : 28.01.2013 17:28 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW METAL GEAR SOLID: REVENGEANCEn demoa pelasin hieman. Itse pelimekaniikka ja pelattavuus vaikutti hyvältä ja huomattavasti paremmalta kuin sarjan aiemmissa peleissä, joissa ainoana "herkkuna" on ollut välipätkät ja juonikuviot. Lisäksi grafiikka ja animaatiot olivat hienoa katseltavaa. Harmi vain, että tämä aiemmin mainittu "herkku" pilaa tunnelmaa sen verran, että ei tuosta jaksa innostua. Jos peli olisi joku parodia (mitä paskasta nimestä joku voisi nopeasti kuvitella) voisi se innostaa enemmän, mutta kun ei. Raidenin ääninäyttelijä oli täyttä paskaa, kuten myös hahmokin. Lisäksi demossa porisve Boris on niin mielukuvitoksetonta paskaa, että jälleen palataan tähän parodiaan. Eli jos Boris olisi joku piikittely tähän iänikuiseen stereotyyppiin, niin silloinhan tuo menisi hyvin. Mutta kun ei taida olla, ei.

Sen tuosta kyllä huomaa, että Platinum Games on ottanut Team Ninjan paikan ja mielenkiinnolla odottelen, jos sieltä tulisi jokin NGB:n veroinen peli.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2154 : 01.02.2013 20:03 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Pelasin just yli tunnin Ni no Kunia ja kohta jatkan lisää kunhan olen ensin syönyt jotain. Aivan törkeän laadukkaan oloinen tekele, vaikka tosin varmasti uppoaa kaikkiin kaltaisiini JRPG-ahmatteihin. Aluksi luulin että pelin alku olisi muutaman tunnin chillailua ennen tositoimia, mutta koko homma kestääkin jonkun 45 minuuttia mikä on ihan kivaa vaihtelua Personien ja muiden samantapaisten japaniropejen jälkeen, joissa alulle on varattu jopa useampi tunti.

Ja se visuaalinen anti. Silmät kiitti totaalisesti jo ekan cutscenen aikana. Juonessa ja tunnelmassa on jotain laytonmaisen lämminhenkistä ghiblin lisäksi, vaikkei pelillä olekaan muuta tekemistä Professor Laytoneiden kanssa kuin Level-5.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2155 : 01.02.2013 20:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Perse kai se on kaupasta tuo huomenna juostava melkeen. Suolaa!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2156 : 01.02.2013 21:26 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Minäkin olen kovasti tykännyt Ni no Kunista! Nyt on jo ensimmäinen kaupunki koluttu ja tuntuu, että peli alkaa kunnolla käynnistymään.

En oikein demosta ollut kovinkaan innostunut, mutta onneksi itse pelin kohdalla asia on toisin. Ghibli-yhteistyö näkyy vahvasti, joka on mahtava juttu!
Uskomattoman hienosti ovat Level-5:n porukat onnistuneet saamaan 3D-graffat näyttämään melkein yhtä hyvältä kuin Ghiblin animaatiot.
Taistelut ovat olleet varsin mukavaa ajanvietettä, mukavan erilaista menoa muihin ropeihin verrattuna. Ainoa miinus tähän asti pelattuna on se miten vähän ääninäyttelyä pelissä loppujenlopuksi taitanee olla, varsinkin kun englanti-dubbi on ollut kivaa kuunneltavaa.

Ja tykkään ihan älyttömän paljon tuosta Wizard's Companionin fyysisestä kappaleesta :3 Tuohon on panostettu hurjan paljon ja se tuo pelaajan mukavasti sisään pelin maailmaan kun saa siitä lueskella taioista ja muista jutuista pelaamisen ohella.


Ni No Kunin lisäksi on tullut lähinnä pelattua viime viikolla ilmestynyttä Picross e2:ta 3DS:llä. Tykkään!
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2157 : 03.02.2013 12:55 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Path of Exile
http://www.pathofexile.com/

Free to Play Diablo-klooni, joka voi olla parempi kuin D3. Pelailin suljettua Betaa hieman ja nyt ajattelin jatkaa open betassa. Itse peli on siinä mielessä hyvä, että oikealla rahalla voi tietääkseni ostella vain kosmeettisia muutoksia eli ei pitäisi olla Pay to Win -meininkiä. Kannattaa kokeilla, ilmainen ja laadukas kun on. Skill Tree on muuten aika pelottava alkuunsa.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2158 : 03.02.2013 17:01 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Ni No Kunia takanapäin kohta 10h. Kyllä tässä taitaa olla tämän sukupolven graafisesti upein peli, silmät yksinkertaisesti lepää joka kerta kun pistän pelin käyntiin ja fiilis on tosi satumainen. Lisäksi taistelusysteemi avautui minulle kunnolla viimeistään tänään kun sai toisen pelihahmon kaveriksi taistelukentälle ja noi hirviöt on liki yhtä jännä systeemi kuin Personien vastaavat, yksi niistä on jopa kehittynyt jo toiseksi. :) Täytyy kyllä sanoa, että jos Metal Gear Rising ei olisi tulossa, olisi tämä kyllä niin ilmeinen vuoden peli kuin olla ja voi.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2159 : 03.02.2013 17:08 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Ni No Kunia takanapäin kohta 10h. Kyllä tässä taitaa olla tämän sukupolven graafisesti upein peli
Onkos Demoon verrattuna tapahtunut jotakin muutosta? Sen perusteella ei nyt mitenkään erikoinen grafiikka ollut. Ihan kiva, mutta ei mitään mitä ei olisi ennen nähnyt.
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 ... 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 77 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines