Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 ... 141
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1078494 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2040 : 23.10.2012 16:19 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Axe Ending pamahti tuossa pari päivää sitten 999:ssä, pitää ennen Virtue's Last Rewardia pelata kyllä tuo vähintään Safe Endingiin asti.
Kannattaa kyllä senkin jälkeen pamauttaa se True Ending vielä läpi. Noi muut lopetukset eivät ole oikeastaan mitään siihen verrattuna ja kokemus jää vajaaksi jos sitä ei vetäise.

Hiton tunnelmallinen peli kyllä ja toi jatko-osa tulee kyllä hommailtua varmasti jossain vaiheessa, nyt kun löytyy rautaakin pelin pelaamiseen.

Joo ehdottomasi true ending ennen kuin siirryt pelistä eteenpäin. Antaa ihan järkyttävän paljon, kun peliin malttaa paneutua kerralla kunnolla ja tutkia useimmat - mieluiten toki kaikki - loppumahdollisuudet tiivissä paketissa. Stoorin nyanssit ovat nerokkaat ja paketin eri puolet täydentävät toisiaan hienosti. Samalla hahmotkin syvenevät kuin Morian kaivokset konsanaan. Pääset Kraidi tutustumaan noihin omiin lemppareihisikin vielä paljon paremmin. ;)

Huh, melkein tekisi mieli pelata peli kerran pari itsekin lävitse ennen jatko-osan saapumista. Sopivasti unohtanut monia pikkuyksityiskohtia, jotta tarinan seuraaminen olisi taas jopa jännittävää.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2041 : 23.10.2012 19:31 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty

Solid Snake -osio ohi, Raidenilla sain vasta tutkan. Tuntuu helpommalta kuin Snake Eater (mikä jäi kesken), sillä en ole kuollut kuin varmaan joku 10 kertaa ja aiheuttanut hälytyksen n. 15 kertaa.  :lol: :lol:

Easyllä pelaan..
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2042 : 23.10.2012 21:20 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Snake Eater tuli mentyä läpi. Erittäin positiivinen yllätys ja erinomainen teos. Ei ole juuri muuta valittamista kuin paikoitellen hämärästi käyttäynyt kamera. Tuota Partajeesuksen mainitsemaa d-padilla hiipimistä en kyllä ollut huomannut ennen kuin luin sen täältä, mutta hyvin ainakin itse pärjäsin ilman sitäkin. Pitkät välivideot & ei pausetusmahdollisuutta on aiemmissa peleissä ottanut päähän, mutta tässä ei senkään kanssa tullut ongelmia, kun pidin kaikki puhelimet sun muut mahdolliset häiriötekijät pois päältä pelaamisen aikana. :lol: Ehdottomasti paras MGS, jota olen tähän mennessä pelannut. Niin ja Boksin HD Collectionin versiota pelasin, joten ohjaimestakaan ei voi valittaa.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2043 : 25.10.2012 12:53 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty

Solid Snake -osio ohi, Raidenilla sain vasta tutkan. Tuntuu helpommalta kuin Snake Eater (mikä jäi kesken), sillä en ole kuollut kuin varmaan joku 10 kertaa ja aiheuttanut hälytyksen n. 15 kertaa.  :lol: :lol:

Easyllä pelaan..
Eteenpäin on menty. Niin juonellisesti kuin pelillisesti. Enää tuo oma pelailu ihan samanlaista räpeltämistä ole, mutta silti tulee ihan liikaa hälytyksiä aiheutettua. Mietteitä pelistäni ranskalaisilla viivoilla:

- Raidenin ja Rosemaryn keskustelut skippaan, ihan hirveetä paskaa
- Cypherit ovat ärsyttäviä
- FATMAN on ihan typerä hahmo (läski rullaluistimilla, kamoon..), mutta taistelu häntä vastaan oli hauska ja varmaan yksi suosikkipomotappeluista, mitä tulee pelien suhteen
- kaikissa videopeleissä minua on vituttanut aina eniten kaiken maailman vesikentät. Onneksi tässä pelissä oli suhteellisen helppoa, eikä ohjauskaan tuottanut loppujen lopuksi vaikeuksia
- Nikita-tehtävä tuotti tuskaa. Ei läheskään niin paljon tuottanut MGS1:n ja MG: Ghost Babelin kohdalla.

Onhan tämä kova peli, vaikka enemmän pidän silti MGS1:n tunnelmasta. Oikeastaan minun suosikki Metal Gear -peli, jota olen pelaillut, on Game Boy Colorin Metal Gear Solid (aka Metal Gear: Ghost Babel). Siinä ei sentään minkään FPS-kuvakulman kanssa tarvitse temppuilla, ja kontrollit ovat simppelit.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2044 : 26.10.2012 23:18 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Viime yönä pääsin MGS2:n läpi.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

MGS2 läpi, mitäs sitten? Pistin True Crimes: Streets of L.A.:n PS2:een sisään. Eka "tehtävä": Ammu ammuntaradalla 10 taulua. Ammuin yhden ja totesin, että tää on täyttä paskaa. Sammutin konsolin. Uusi peli. Tiger Woods PGA Tour 07. Heti tein oman hahmon, lähdin tourille, enkä jaksanut vaivautua katsomaan tutorial-videoita, kuinka pelissä esim. svingataan oikein. Lyönti bunkkeriin -> PS2 kiinni.

Sitten päätinkin ottaa pelihyllystä vanhan tutun - Ape Escapen. Koko päivä ollut PS2 päällä, koska jostain syystä ei tallennus suostu toimimaan. Ape Escape on edelleen toimiva tasohyppelypeli. Apinat ovat vekkuleita, kamera toimii yllättävän hyvin PS1:n kolmiulotteiseksi peliksi, kenttäsuunnittelu on idearikasta, ohjaus toimii, vaikeusasteltaan sopiva... Mahtava peli! Jos jotain moitittavaa pitää sanoa, niin kaikenlaiset lentävät elukat saavat melkein Dual Shockin lentämään. Toinen miinuspuoli (johon totuin jo 2000-luvun alussa) on kehnohko ääninäyttely.

Kyllähän Ape Escape on ihan arvostettu peli, mutta varmaan enemmän tätäkin peliä hehkuttaisi jo pelkästään silloin, jos päähahmolla olisikin viikset, punainen hattu ja puhuisi italialaisaksentilla englantia...

My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2045 : 26.10.2012 23:45 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Spoileri (osoita katsoaksesi)

EDIT: Laitetaanpa vielä loppuun oma tämän hetkinen mielipiteeni sarjan peleistä: MGS > MGS3 > MGS2 > PW > MGS4 > PO.


« Viimeksi muokattu: 27.10.2012 00:00 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2046 : 27.10.2012 00:20 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Surullista, jos jonkun mielestä MGS4:n Raiden on parempi hahmo kuin MGS2:n.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2047 : 27.10.2012 00:27 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Molemmissa aika jäätävä hahmo, näin jälkiviisaana.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2048 : 27.10.2012 00:36 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Kesällä itsekkin pelasin MGS2:n ekaa kertaa kokonaan läpi, sen vielä vois sanoa, että Big Shell on omasta mielestäni visuaalisesti yksi kauneimmista peliympäristöistä ikinä. Varsinkin ne ulkoilmaosuudet, jotenkin se värimaailma + arkkitehtuuri toimii ihan hemmetin hyvin.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2049 : 27.10.2012 10:51 »
fiksative Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili MGS2 toimii vaan edelleen, niin juonellisesti kuin pelinäkin. MGS3:ssa nuo Extreme-vaikeustasot oli pahoin vesitetty, vastasivat MGS2:den Hardia. Big Shell on varsinkin auringonlaskussa hienon näköinen kaikessa kliinisyydessäänkin.  Eikä Raidenissakaan sen koommin valittamista- tosin hänen tarinansa saatiin tässä osassa sen verta hyvin päätökseen että hänen osuutensa MGS4:ssä vähän ontui. Sarjan 2D-osat ovat tosiaan myöskin hyviä, Ghost Babel on tosin kokeilematta vielä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2050 : 27.10.2012 22:24 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili F-Zero GX:n upotin Cubeen vuosien tauon jälkeen.

Pakko vaan ihmetellä miten edelleen yksi peli voi olla aivan täysin ylivertainen ja edellä aikaansa omassa genressään vielä tänäkin päivänä. Murhaava vaikeustaso joka ei anna minkäänlaista armoa paskoille pelaajille. Supersulava 60fps ja nopein ajopeli päällä maan, mutta silti sukupolvensa yksi hienommista peleistä. Kermainen soundtrack ja loputtomasti avattavaa. Mistään noista ei olisi tietenkään iloa, ellei pelattavuus olisi kunnossa ja siinähän GX on parhaimmillaan. Olen sanonut sen sata kertaa aikaisemminkin, mutta syvällisempää ajopeliä ei vaan ole ja tuskin tulekaan enää, kun katsoo mihin pelien nykytrendi on menossa.

Peli ei ole vanhentunut pisaraakaan näiden vuosien aikana. Oikeastaan tuntuu vain paremmalta kuin ennen, kun on tottunut pelaamaan kaiken maailman sontaa tässä viime vuosina. Peli pitäisi löytyä ihan jokaisen itseään kunnioittavan pelaajan kokoelmista.

X:n ja GX:n jälkeen rima on niin korkealla, että en uskalla sen vuoksi edes toivoa uutta F-Zeroa. Jos jotain tekevät, niin HD-remake GX:stä nettituella olisi turvallisinta.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2051 : 27.10.2012 22:31 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Alkaakohan Nintendo tekemään nyt HD-remakeja, kun HD-konsoliakin yhtiöltä tulee. Tekihän Nintendo niitä GC-pelejä Wii-ohjauksellakin, niin miksei nyt HD-remakejakin.

Kelpaisi aika moni peli HD:na, niin GC:ltä kuin Wiiltäkin.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2052 : 28.10.2012 11:23 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Minulle taas kelpaisi hyvät ja uudet pelit.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2053 : 28.10.2012 12:34 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
Minulle taas kelpaisi hyvät ja uudet pelit.
Nämähän sulkevat toisensa pois?
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2054 : 28.10.2012 17:29 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Tarkoitin pelejä, jotka ovat hyviä ja samalla myös uusia. Aikaisemminkin olen jo valittanut täällä, kuinka nykypäivänä kaikki pelit ovat vain jatko-osien ohella vain jotain hd-remakeja tai collectioneja vanhoista peleistä.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2055 : 31.10.2012 09:59 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili AC3:sta tuli väännettyä eilen. "Alkupuolella" tuli sellainen mindfuck-twisti että harvoin peleissä nykypäivänä näkee kaiken ollessa niin ennakkoon arvattavaa. Hyvin hoidettu kehittäjiltä. Tuli sen verran puskista  ;D

« Viimeksi muokattu: 31.10.2012 10:09 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2056 : 02.11.2012 16:34 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Miltä tuo ACIII tuntuu? Itse olin hieman pettynyt kakkoseen, vaikka se saattoikin johtua siitä että moni ylisti peliä niin paljon. Ne hemmetin Desmond-kohdat kyllä rikkoo minusta jotenkin pelin fiilistä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2057 : 02.11.2012 17:46 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Miltä tuo ACIII tuntuu? Itse olin hieman pettynyt kakkoseen, vaikka se saattoikin johtua siitä että moni ylisti peliä niin paljon. Ne hemmetin Desmond-kohdat kyllä rikkoo minusta jotenkin pelin fiilistä.

Vähän vaikea pukea ajatuksia sanoiksi, mutta kyllä mä tästä tykkään. Graafisesti ei ehkä niin hyvä, kuin olin odottanut mitä nyt hahmo ja varsinkin kasvot ovat paljon parempia. Nykykonsolien mittapuulla kuitenkin varsin kivan näköinen.

Juonen puolesta tuntuu, että homma alkaa vasta kunnolla etenemään vaikka olen jo puolivälin yli (luulisin). Pelissä oli usean kappaleen mittainen "prologi", mikä oli itselleni yllätys. Hahmojen kanssa on välillä vähän sekaisin, kun uusia historiallisia heppuja tuodaan eteen välillä kuin liukuhihnalta.

Taistelusysteemiä on uusittu ja sen kanssa olikin aluksi vähän ongelmia. Pääsin kuitenkin vähän ajan jälkeen asiasta jyvälle ja nyt onnistuu paljon paremmin. Peliä on myös ehkä vähän vaikeutettu ottamalla pois heittoveitset ja nopeasti ladattava varsijousi/rannepistooli. Connorilla on (ainakin tällä hetkellä) vain jousi ja piilukko-pistooli, joista kummatkin ovat suht hitaita, joten joutuu vähän enemmän tappelemaan lähietäisyydeltä. Tämä ei kuitenkaan ole siis mitenkään huono juttu.

Aiemmissa peleissä yksi hauskimmista sivutoimista oli oman kylän kunnostaminen ja kauppojen avaaminen kaupungeissa. Tässäkin on samantyyppinen ominaisuus, jossa kunnostetaan omaa maatilaa, mutta en ole oikein päässyt vielä sisälle. Systeemi vaikuttaa vähän hankalammalta käyttää, kuin aiemmin. Tai sitten en vaan osaa. Kaupungeissa on tällä hetkellä vain pari kauppaa. Hahmon kehittäminen on siis ehkä ottanut tässä suhteessa takapakkia, koska aiemmissa peleissä oli kivaa ostella hahmolle uusia varusteita ja aseita. Tällä hetkellä en ole vielä löytänyt mitään päivityksiä varusteisiin. Uusia aseita kyllä myydään, mutta aloituskamat on siistimmät. Tomahawk FTW!

Oman sotalaivan ohjastaminen ja sillä taistelu on varsin hauskaa ja onkin mielenkiintoisin uusi lisäys sarjaan. Metsästystä en ole vielä hirveästi kokeillut.


Mutta yhteenvetona tuntuu hyvältä. Riittävästi erilaiselta aiempiin osiin nähden, jotka alkoivat hieman toistaa itseään. Suurin osa pelistä on vielä kuitenkin kokematta, kun olen lähinnä pelannut pääjuonta eteenpäin. Seuraavaksi pitää varmaan ruveta tutustumaan sivutehtäviin myös.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2058 : 02.11.2012 18:35 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Pitää kyllä harkita josko antaisi sarjalle kokonaan uuden mahdollisuuden. Ykköstä en halua oikeastaan edes pelata jos se on kakkostakin huonompi, mutta Brotherhoodin ja Revelationsin sekä kolmosen voisi hommata kun noiden hintakaan ei ole mikään maailman älyttömin. ACII oli tosiaan ihan jees peli, mutta tuntui paikoitellen sekavalta juuri tämän Desmond-pelleilyn takia. Loppu oli myös mielestäni yksi iso sillisalaatti vaikka tykkäänkin joissain peleissä lopuista jotka jättävät pelaajalle tuhat kysymystä (esimerkiksi MGS2 aikoinaan).

Tosin Venetsia on edelleen ehdottomasti yksi kauneimmista pelialueista missään pelissä. Vietin siellä kakkosessa selkeästi eniten aikaa muihin alueisiin verrattuna. Voi että se vesi on hienosti tehtyä ja tunnelmakin kohdillaan, vaikken juuri Ubisoftin pelejä arvosta (poislukien Rayman 2 ja ehkä myös Rayman Origins).
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2059 : 02.11.2012 19:59 »
fiksative Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili
F-Zero GX:n upotin Cubeen vuosien tauon jälkeen.

Pakko vaan ihmetellä miten edelleen yksi peli voi olla aivan täysin ylivertainen ja edellä aikaansa omassa genressään vielä tänäkin päivänä. Murhaava vaikeustaso joka ei anna minkäänlaista armoa paskoille pelaajille. Supersulava 60fps ja nopein ajopeli päällä maan, mutta silti sukupolvensa yksi hienommista peleistä. Kermainen soundtrack ja loputtomasti avattavaa. Mistään noista ei olisi tietenkään iloa, ellei pelattavuus olisi kunnossa ja siinähän GX on parhaimmillaan.
Tekipä mieli pistää F-Zero GX taas pyörimään Cubeen, mutta oli levy niin pahasti naarmuuntunut että tilttasi kokoajan. Paras ajopelihän se kuitenkin on, vaikka ikinä ei tullut siinä kovin hyväksi pelaajaksi kehityttyä. Kaikki cupit voittajana kaikilla vaikeustasolla ja story moden normalilla läpäisin, mikä oli sekin jo vaikeaa mutta  ei vielä edes alku tässä pelissä jos meinaa kaikki mahdolliset tekniikat hallita.


« Viimeksi muokattu: 02.11.2012 20:07 kirjoittanut fiksative »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2060 : 06.11.2012 19:49 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Assassin's Creed III. Päätin tähänkin sarjaan tutustua. Vähän epäilyttänyt, Ubisoftin tuotos kumminkin. Ja Ubiahan tämä on, törmään keskimäärin 4-5 bugiin tunnissa. Nämä poislukien on kyseessä suhteellisen kova peli eikä pelattava lopu heti kesken. Tämä ja Pokemon Black 2 kuuluu tämän kuukauden peliannokseen.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2061 : 08.11.2012 10:37 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joko porukka on testaillut eniten myynyttä Star Wars peliä? Tässähän voi levuttaa muunmuassa Obi-Wan Kenobia.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2062 : 10.11.2012 17:50 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Assassin's Creed III on ollut vuorossa viimepäivinä.

Onhan se uusi ja kiva, onhan se amerikka ihan jees peliympäristö, onhan ne laivataistelut ihan mukava lisä, MUTTA:

-Ne samat saamarin viat kuin AC II:ssa. Kaikki sujuu hyvin niin kauan kun ei ole kiirettä, mutta takaa-ajot ovat edelleen hankalia. Connor hyppii edelleen liian helposti minne sattuu ja pilaa tehtävän.
-Kiipeilyä on helpotettu entisestään. Aiemmissa osissa joutui edes vähäsen miettimään reittejä korkeimpien rakennusten jne huipulle, tässä ei oikeastaan tarvitse juosta kuin R1 pohjaan painettuna seinää kuin seinää kohti.
-Suomennokset ja Shaunin uskomattoman nerokkaat viisastelut.
-Taistelusysteemi on edelleen vähän mitä on.
-Vihollisten tekoäly, tai sen puute.
-Yllättävän paljon bugeja.

Metsästys ja villieläimet ovat periaatteessa mukava lisä, mutta kun se susi/karhu/puuma jne hyökkää viidettäkymmenettä kertaa kimppuun niin ärsyttämäänhän se käy. Eläinten nylkeminen on toteutettu varsin samalla tavalla kuin Red Dead Redemptionissa.
Lumi on hienosti toteutettu, pelihahmo joutuu oikeasti tarpomaan lumessa eikä liikkuminen ole liian helppoa. Se vähän häiritsee että viholliset eivät tajua liikkumisesta jääviä jälkiä mitenkään.

Kotitilan kunnostaminen vaatinee vähän paneutumista, aiemmista osista tuttua varsin helppoa osta ja parantele-systeemiä ei ole enää käytössä. Tässä täytyy värvätä asukkaita ja työntekijöitä tilalle, joilta voi sitten ostella erilaisia raaka-aineita ja tavaroita, joista voi sitten rakennella tarvikkeita,aseita sun muita joita voi kaupata eteenpäin. Vaikuttaa ainakin pikavilkaisulla varsin mielenkiintoiselta ja täytyy opetella sitä puolta pelistä vielä enemmän. Plussana mainittakoon että rahaa ei tipu yhtä herkästi kuin aiemmissa osissa, joten ostosten kanssa täytyy jo vähän miettiä mihin rahansa käyttää. Tosin pelihahmolle ei näköjään tarvitse paljoa mitään ostaakaan, mutta omaa laivaansa voi päivitellä edelleen, sekä ostella aarrekarttoja yms tavaraa.

Vähän epäilevät fiilikset vielä toistaikseksi. Edelleen tämä koukuttaa, mutta nuo pelistä toiseen siirtyvät ongelmat rupeavat jo vähän pännimään. 8/10 tämän hetkisten fiilisten pohjalta.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2063 : 10.11.2012 18:20 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Nuo bugit eivät kyllä kuulosta yhtään hyvältä asialta. :/ Niitä oli jo kakkosessa ihan tarpeeksi, eivätkö pelintekijät opi näistä yhtään vai onko tämä taas sitä että nykyään "joka vuodelle" pitää olla aina uusi Assassin's Creed niin ettei sitä ehditä kehittää rauhassa loppuun.

Mitenköhän on Wii U -version laita...
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2064 : 10.11.2012 19:31 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Ostin iPhoneen Bad Piggiesin. Huutonaurua niille, jotka uskoivat ja jostain kummallisesta syystä toivoivat, että Rovio jää yhden hitin ihmeeksi. Pelinä Bad Piggies on paljon mielenkiintoisempi kuin Angry Birds.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2065 : 11.11.2012 22:16 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Ninja Gaiden Black.

Parhauden kyyneleet alkoivat taas virtaamaan, kun pistin tämän helmen pitkästä aikaa tulille. Ensimmäisenä huomaa, kuinka edellä aikaansa Team NINJA oli graafisen osaamisensa kanssa seitsemän vuotta sitten, kun peli julkaistiin. Peli näyttää helvetin upealta ja pyörii yskimättä 60 framea sekunnissa. En liioittelee väittäessäni, että Ninja Gaiden Black näyttää paremmalta kuin moni tänä päivänä julkaistava konsolipeli.

Kaikkein parasta pelissä on kuitenkin armottomuus. Armoa ei nimittäin anneta. Yhtään. Dark Soulsia pelatessa ajatteli usein, että onpahan hauska pelata pitkästä aikaa haasteellista peliä, mutta NGB:n jälkeen mieleen palautuu se tosiasia, etteivät nykypelit ole mitään siihen verrattuna. Olen pelannu Missions-modea läpi ja olen saanut turpaan aivan eeppisissä mittasuhteissa. Peli ei ehkä ole samalla tavalla reilu, kuin DMC:t tai Bayonetta, mutta saan jotain sairasta nautintoa siitä, että peli vain heittää kaiken paskan pelaajan niskaan välittämättä mistään reiluudesta. Pitää vain kasvattaa kivekset ja kokeilla uudestaan ja uudestaan. Ja uudestaan.

Viimeisin tehtävä, jota koitin, heitti vastaan jotakuinkin viisi pelin vaikeinta bossia peräjälkeen, samalla kun bosseja auttaa aina samanaikaisesti pari rivivohillista, jotka eivät nekään ole helpoimmasta päästä. Viimeisimpänä on koko pelin vaikein bossi Hurricane Pack 2 -lisäosasta. Otin pataan ja teki jo mieli viskata X360-ohjain seinään, kun luin tehtävän kuvauksen: "Master Ninja Tournament Finals". Kyseessä on sama custom-tehtävä, jota maailman parhaat Ninja Gaiden -pelaajat pelasivat Master Ninja Tournament -finaalissa Tokyo Game Show'ssa 2004. Osa bosseista näyttäytyi tuolloin ensimmäistä kertaa, eli kukaan ei ollut voinut harjoitella etukäteen, vaan piti yrittää perstuntumalta. Tästäkin huolimatta yksi pelaaja selvitti koko roskan ja voitti Master Ninja -tittelin. Eli jatkossa kun veri alkaa kiehumaan, pitää vain muistaa, että maailmassa on ainakin yksi henkilö, joka on tämänkin kohdan vetänyt läpi perstuntumalla.

Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu..
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2066 : 14.11.2012 14:04 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili

Ultimate TK-tyylistä top-down meininkiä, missä riittää tyylitajua. Maksaa hieman alle 10 rahaa GOG.comissa tai Steamissa.

Soundtrack kilpailee esim. Darksiders 2:n kanssa vuoden parhaan tittelistä:



Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2067 : 17.11.2012 20:49 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Aloitin uuden televisioni neitsytmatkan Ōkami HD:lla. Voi luoja, jo ennestään upean näköisestä pelistä on saatu entistä freshimpi ja kauniimpi. Lisäksi samassa paketissa on Move-tuki, joten periaatteessahan tästä saa samalla itselleen Wii-version. Tätä pelatessa heräsi kyllä mieleen että joistain GameCuben peleistä kuten Wind Wakerista ja Metroid Primeistä on kyllä saatava ehdottomasti ne HD-versiot, sen verran vaikuttavan näköistä jälkeä tämä vain on.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2068 : 19.11.2012 10:26 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Meikäläinen on hiukan jäljessä näissä peleissä ja nyt iskin tulille parin viikon ajattelun jälkeen Mass Effectin PC:llä. Pelasin tätä jo aikaisemmalla PC:lläni about 1,5-2 vuotta sitten ja peli toimi ihan jees, mutta joutuihan siinä laskemaan silmäkarkkia ja tällöinkin vaativimmissa hetkissä ruudunpäivitys hiukan laski.

Nyt kun on ollut jo reilun vuoden päivät parempaa rautaa alla, päätin laittaa tämän tulille pähkäilyn jälkeen (pähkäily johtuu siitä että pelejä on enemmän pelaamatta ja jonossa kuin kehtaa myöntää). Peli lähti alusta ja voi herranen aika kun meno tuntui paremmalta. Hiukan hämmästyin tätä kun ei peli ollut aikaisemminkaan millään tavalla pelikelvoton, vaikka ruudun päivitys saattoikin laskea. Nyt peli toimii totta kai ilman mitään ongelmaa, kaikki nupit kaakossa.

Maailmaan pääsi paremmin sisälle ja jotenkin se tuntui paljon mielenkiintoisemmalta ja koukuttavammalta. Ja en keksi tähän muuta syytä kuin grafiikan selvä parantuminen. Aikaisemmin peli ei jaksanut kovin kauaa kiinnostaa eikä oikeastaan kertaakaan tällä tasolla. Vaikka myönnän, että innostus ja/tai mielenkiinto kerkiää laskemaan vielä helposti. Mutta lähtö innostus on kovempi. Tästä ei voi kuin päätellä yhden asian, jonka olen tiennyt jo jonkin aikaa mutta nyt se on ääneen myönnettävä: Olen grafiikan perässä juokseva pelaaja. Vaikka sinänsä sillä ei ole väliä. Jos siitä saa kiksinsä niin miksi ei :)

Nyt kun vaan saisin järjestettyä aikaa pelaamiselle. Voi että kun saisin sitä aikaa...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2069 : 20.11.2012 10:41 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Yritin jatkaa Fallout: New Vegasia siitä, mihin jätin sen vuosi pari sitten. Eli puhutaan jostain yli 50h peliajasta.

Eihän siitä mitään tullut, liian monimutkainen ja laaja peli että voisi vaan pompata uudestaan mukaan tosta vaan. Uudestaankaan ei jaksa nyt aloittaa, joten pelasinkin sitten Jak & Daxteria (HD:na), kun sitä ei tullut silloin aikoinaan ollenkaan pelattua. Pääsee viimeinkin kokemaan tämänkin.

AC3:sta voisi tietysti pelailla, mutta siihen tulee vissiin joku homon iso bugeja korjaava päivitys ensi viikolla, joten venaillaan sitä kun ei tässä mikään hoppu ole..
tallennettu
Sivuja: 1 ... 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 ... 141
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines