Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063440 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1920 : 11.04.2012 14:13 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Kakkosen enhanced editionin pitäisi tulla GOGiin tuossa ensi viikolla. Veikkaan, että päivittyy muihinkin versioihin niihin aikoihin, jos vaan omistaa The Witcher 2:n PC:llä.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1921 : 11.04.2012 19:55 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Voisikin imaista tuon ykösen enhancedin Steamista itsekin. Aikaa vain ei ole nimeksikään pelailuun.  :/
Voice of The World.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1922 : 12.04.2012 14:38 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Itsekin tuossa ostin Macille, kun olivat sen nyt julkaisseet. 8 euron hintalappu oli ihan kiva. Pitänee sitten vetäistä tuo läpi ennenkuin aloittaa kakkosen pelaamisen. Saas nähdä miten pyörii 2010 iMacilla  :)
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1923 : 12.04.2012 14:57 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Onko kukaan pelannut Silent Hill HD Collectionia? Itsellä juuri menee koneessa ja on hyvin ristiriitainen tapaus.

SH2 ja SH3 ovat edellisen sukupolven ehdotonta eliittiä. Ihan järjettömän hyviä pelejä. Mutta pelit on käännetty ihan luvattoman paskasti uusille konsoleille. Ruudunpäivitys hidastelee jatkuvasti, grafiikka nykii ja bugailee.

Mutta silti pelit ovat vain niin helvetin hyviä...
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1924 : 12.04.2012 23:37 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Cities in Motion. En niin millään tavalla ymmärrä miksi se on hauskaa lyödä bussireittejä irvikuvaan Helsingistä mutta kymmenisen tuntia jotenkin vaan hupeni parissa päivässä. Äkkiä takasin Minecraftiin ja Team Fortressiin ennen kuin tulee himo pelata Sim Cityä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1925 : 13.04.2012 05:43 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Darksiders tuli läpäistyä ja pelikello näytti muistaakseni jotain hieman alle 20h luokkaa (vaikka raptr väittääkin että tuli pelattua 26h). Aivan loistava peli kyseessä ja mielestäni yksi genin unohdetuista helmista. Koko pelissä oli vain yksi hieman huono/tylsä dungeon, mutta muu oli aivan timanttia. Saanee nykyään halvalla gamestopeista ja verkkokaupoista, joten kannattaa ehdottomasti hommata.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1926 : 13.04.2012 13:38 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Legend of Grimrock (kiitti rocky vinkistä) tuli ostettua ja pelattua pari tuntia viimeyönä. Loistavalta vaikuttaa ainakin tähän saakka. Vaikka peli on genrensä takia mekaaninen pelattavuudeltaan, on kaikki tehty silti kovin sulavaksi ja helpoksi.

tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1927 : 13.04.2012 14:13 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Itsekin pelailin noin tunnin eilen. Vaikuttaa kyllä mahtavalta. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka ovat pelanneet aikoinaan Eye of the Beholderia, Lands of Lorea ym.

Peli on tosiaan 4-henkisen tiimin tekemä, joten siihen nähden aika hienoa jälkeä ovat saaneet aikaseksi.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1928 : 13.04.2012 14:56 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili

Testasin Sniper Elite V2:n demoa. Kyseessähän on jatko-osa vuoden 2005 Sniper Elite pelille, joka on jonkinmoinen kulttiklassikko. Ideana pelissä on käytännössä se, että pelaaja on tarkka-ampuja Berliinissä WW2:n aikaan ja sitten ammuskellaan sakemanneja tms. Tässä ja alkuperäisessä hienoa on se, että vaikeusasteen valinnalla voi hyvin pitkälti vaikuttaa pelikokemukseensa. Helpoimmilla asetuksilla peli avustaa aika paljon ampumisessa, mutta vaikeimmalla vaikeusasteella luodin lentorata on realistinen, tuuli pitää ottaa huomioon eikä apuja ole. Eli jos haluaa sitä vähän realistisempaa toimintaa, niin täältä pitäisi löytyä.

Lisäksi tästä jatko-osasta löytyy vähän viimeisimmän Mortal Kombatin hengessä X-Ray -kill cam. Eli sen lisäksi että hyvän laukausen jälkeen luodin voi nähdä lentävän kohti kohdetta, pääsee hyvällä tuurilla vielä näkemään mitä vahinkoa se tekee sisukaluille, jolloin meno on aika brutaalia pahimmillaan. Itse kuulin tästä pelistä vasta jokunen viikko sitten ja julkaisu on ensi kuussa. Demon perusteella vaikuttaa ihan hauskalta ja kai tuon voisi alennushinnalla napata itselleen, jos arvostelut on vähänkään positiivisia. Hyviä sniputuspelejä kun ei liiemmin ole, ainakaan konsoleille.






tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1929 : 13.04.2012 21:23 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili
Darksiders tuli läpäistyä ja pelikello näytti muistaakseni jotain hieman alle 20h luokkaa (vaikka raptr väittääkin että tuli pelattua 26h). Aivan loistava peli kyseessä ja mielestäni yksi genin unohdetuista helmista.
Harmittaa kun en ole saanut peliä läpäistyä kun joku 13h jälkeen peli meni jotenkin tylsäksi, vaikka todella halusin tykätä siitä.

Shadows of the Damnedin läpäisin, ihan jees peli. Jollakin tapaa itseään toistava, mutta ei onneksi liikaa kun peli kestää jotain 7-8h vetää läpi ja tämän sanon siis hyvänä asiana. Muutamassa kentässä tuli hyvin omaperäisiä juttuja vastaan ja pelin designiakin on kiva jäädä katsomaan.
Ampuminen painottuu enemmän tarkkuuteen ja nopeuteen kuin suojassa takana kykkimiseen, joka tuntui kivan tuoreelta. Joitakin kohtia joutui pelaamaan useamman otteeseen yhden vihollistyypin takia, joka heti koskettaessa laittaa ruutuun quicktime eventin ja sen missatessa kuolee heti, joka ärsytti.

Päähahmot heittää ihan kivaa läpänderiä ja välillä jopa hauskaa sellaista. Tietysti fallosvitsit kävivät vanhaksi todella nopeasti, mutta onneksi niitä ei viljelty paljoa loppupuolella. Garcia Hotspur on muuten aika helvetin kova nimi jannulle.

Ihan kiva peli, kyllä tämän uusiksi pelaa joskus ja sai kiinnostumaan tuosta Suda 51:n Lollipop Chainsawista, joka hengessä vaikuttaa samanlaiselta, mutta mielenkiintoisemmalla taistelusysteemillä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1930 : 17.04.2012 15:35 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Starcraft 2:sta tullut jyystettyä pari viime iltaa. En ole käytännössä juuri koskaan pelannut rts-pelejä aikaisemmin vaikka ovatkin kiinnostaneet, joten otan netissä runtua ihan urakalla. Joka pelin jälkeen kuitenkin tajuaa enemmän ja enemmän, joten eiköhän niitä voittojakin ala jossakin vaiheessa tulemaan.

Aivan huippu peli ja vaihtelua ainaiseen boxilla pelailuun.


« Viimeksi muokattu: 17.04.2012 15:42 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1931 : 03.05.2012 08:53 »
Anders Helevete Jäsen Viestejä: 116 Basaaripisteet: 1 Profiili Tullut hakattua Devil May Cry HD Collectionia aika mukavasti pari viime viikkoa ja kyllä onkin maistunut. Ykkönen ja kolmonen ovat kyllä aivan käsittämättömän kovia tapauksia vielä tänä päivänäkin, se pelimekaniikka vaan yksinkertaisesti toimii. Kolmonen on Bayonettan ohella sitä parasta häk än släässiä ikinä itselleni, niin paljon valinnanvaraa pelityyleissä kuin aseissakin.
 Kakkonen sen sijaan on kyllä yksi iso vitsi, pelasin ko. peliä ensimmäistä kertaa vasta tässä kokoelmassa ja ei huhhuh. Jotkut ratkaisut tuntuvat aivan järjenvastaisilta. Bosseja on mahdoton meleettää ja suurin osa taisteluista meneekin vain ampuma-aseiden runkkaukseksi, mitä nyt välillä DT:n kanssa uskaltaa mennä pomoja tökkimään. Bosseilla on myös aivan liikaa hoopeeta, mikä tekee jo valmiiksi turhauttavista taisteluista vielä turhauttavampia. Lisäksi pelissä on aivan liian vähän compoja ja kaikki helvetin miekat ovat lähestulkoon identtisiä. FUCK THIS SHIT! Vedin Dante Must Diella (enemmänkin rasittavaa kuin vaikeaa) ja enää en koske pitkällä tikullakaan tähän shittiin.

Näin rankkaisin sarjan:

DMC3 > DMC4 = DMC >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> DMC2
Pika Pikaa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1932 : 03.05.2012 09:52 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
PS. En jaksanut alkaa suomentelemaan eri termejä, joten tuli nyt aika Zoukkamainen viesti. Sori vaan.

tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1933 : 05.05.2012 23:28 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Megaman Zero Collectionia on tullut nyt hieman hakattua. Tai no oikeastaan sitä ekaa peliä vasta. Onhan tämä todella laadukasta ja tiukkaa actionia. Musat tikissä, grafiikat hienot ja toiminta nopeaa. Ainakin eka peli on ollut melkoista trial and erroria, kun jatkomahiksia on rajattu määrä ja ne haluaa säästellä myöhemmälle.

Ongelmia on ollut toistaiseksi pomoissa, jotka vaativat useamman yrityksen, jotta patternit oppii ja joka yrityksellä koko kenttä pitää paiskoa läpi, jos ei halua käyttää retryä. Tämä ei kuitenkaan ole mikään ongelma, sillä kentät ovat lyhkäisiä ja hyvin suunniteltuja ja ne vetelee läpi hyvin äkkiä kun saa rytmistä kiinni. Peli myös ilmeisesti hieman helpottuu sitä mukaa kun aseita saa upgradettua.

Peli on tuttuun megistyyliin epälineaarinen ja kentät saa suorittaa vapaassa järjestyksessä. Kuitenkin itse opettelen yleensä kenttä kerrallaan, enkä lähde höntyilemään muihin kenttiin, ennen kuin edellinen on läpi. On se erittäin palkitsevaa, kun saa viimein hiottua kentän läpi helposti usean yrityksen jälkeen. Tätähän se megis on oikeastaan aina ollut.

Mukana paketissa on siis Megaman Zerot 1-4, joten pelailtavaakin on todella reippaasti. DS:n toista screeniä on hyödynnetty artworkin esittämiseen ym. extrakikkailuun. Kannattaa laittaa hankintaan, mikäli käsikonsolitoiminta tai megikset kiinnostavat.

tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1934 : 06.05.2012 00:02 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tuo eka on noista neljästä huonoin, joten jos tykkäsit siitä niin tykkäät kyllä seuraavistakin. Nelosen pelasin itse vähän aikaa läpi ja oli vielä paljon parempi. Vaikka olen jyystänyt kaikki Megamanit Nesin ykkösestä Pleikkarin X6:een saakka, niin siltikin peli tuntui todella vaikealta. Lopuksi oli kuitenkin palkitsevaa, kun osasi juosta kentät täysillä läpi ilman osumia parhaalla rankingilla.

Hyvä sarja tuo Zerokin, vaikka ei pärjääkään X-sarjan peleille. DS:n Megaman Zero ZX:t eivät ole tosi enää niin hyviä vaikkakin ihan pelattavia kuitenkin.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1935 : 06.05.2012 20:07 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Omistan tämän jo fyysisellä levyllä mutta pitihän se tehdä kun en jaksa vanhaa pleseä viritellä. God Hand lataukseen!
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1936 : 06.05.2012 20:17 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Eilen yöllä tuli tuo MGS3 rämmittyä loppuun. Sopivan häiriintynyttä menoa ja etenkin tarina sai innostumaan niin, että voisi sarjan pelejä lisääkin hommata. Isosta ropotista tietysti plussaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1937 : 15.05.2012 10:53 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Testailin tuossa Sniper Elite V2:n demoa, ja vaikutti ihan kohtalaiselta. Toki oli taas se ampuminen aluksi hieman vaikeaa ja kankeaa, mutta kyllä se siitä. Ihan pelattavalta vaikutti. En toki kyllä tule julkaisussa hommaamaan, mutta kenties hinnan alennettua voisikin harkita.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1938 : 15.05.2012 12:31 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tuo Xboxin Minecraft on aika hemmetin hyvä. Latasin eilen xbla:sta ja tuli pelattua jo eilen useampia tunteja. Todella rentouttava peli ja kerrankin ns. "taiteellinen peli" jossa pelattavuus on tärkeimmässä asemassa.

Josta voinkin siirtyä seuraavaan lataamaani peliin eli Feziin. Odotin kommenttien perusteella jotain Metroid-tyylistä 2D-seikkailua hienoilla musiikeilla, mutta peli onkin umpisimppeli random-puzzle/hyppely joka jaksaa viehättää vain jonkin aikaa. Musiikeissakaan ei ole mitään erikoista. Turha ostos.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1939 : 15.05.2012 14:04 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Minecraftia on tullut pelailtua n. 10-15h. Koukuttavaa ja mukavaa varsinkin splitscreenillä. Ainoa peli mitä toinen puolisko jaksaa pelailla.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1940 : 16.05.2012 10:33 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Koita jaksaa jatkaa FEZia hetken vielä TK, peli menee kyllä ihan mielenkiintoiseen suuntaan alun jälkeen.

Olen pitkään suunnitellut pelaavani MOTHER 3:n uudelleen läpi jonka sain viimeinkin aikaiseksi viime sunnuntaina äitienpäivän kunniaksi.
Pääsin juuri kolmanteen chapteriin ja. . . hitsi. MOTHER 3 on mahtava. Brownie Brown osaa tehdä kaunista jälkeä 2D-spriteillä, Shogo Sakai on osannut vääntää Gameboy Advancen äänipiireistä irti hienoja biisejä ja voisin väittää Shigesato Itoin olevan yksi aikamme nerokkaimmista pelisuunnittelijoista ja -kirjoittajista. Ihana, ihana, ihana peli! Olen niin kiitollinen starmen.netin ihmisille mahdollisuudesta pelata tätä peliä englanniksi.

Mass Effect 3:a olen pikkuhiljaa yrittänyt myös pelata. Jokin tuossa pelissä ei tosiaan iske niinkuin aiemmat Mass Effectit, enkä oikein osaa sanoa miksi. . .
Jokin maailmassa, menuissa ja tehtävissä tuntuu olevan oudon. . . pielessä. Harmi.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1941 : 17.05.2012 13:09 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Sniper eliten demoa testailin minäkin ja ihan kivaltahan tuo vaikutti, ampuminen mukavan haastavaa. Muuten meno oli siinäkin aika ramboilua, kunhan ammuit kaiken mikä liikkui ja kaduilla sai juoksennella sen suuremmin suojautumatta. Ei täyden hinnan peli, mutta sopivalla hintalapulla voisi ostaakin.

Räiskintä on viimeaikoina innostanut taas jostain syystä muutenkin, battlefieldin moninpeli on ruennut taas innostamaan. On pelissä ärsytyksensäkin, ajoneuvoilla on ehkä aavistuksen liian suuri osa pelissä kun musta ainakin tuntuu että perus jalkamiehenä pelissä ei tahdo oikein pärjätä. Aina joku kopteri tai tankki riesana. Sniperin kanssa on tullut jonkin verran pelailtua, kun pelin kartat ovat aika suuria niin ei tarvitse toljailla sen kiväärin kanssa ihan eturintamassa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1942 : 17.05.2012 13:49 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
battlefieldin moninpeli on ruennut taas innostamaan. On pelissä ärsytyksensäkin, ajoneuvoilla on ehkä aavistuksen liian suuri osa pelissä kun musta ainakin tuntuu että perus jalkamiehenä pelissä ei tahdo oikein pärjätä. Aina joku kopteri tai tankki riesana.

Pelaatko yksin vai yhdessä kavereiden kanssa? Yksin Battlefield on ihan hirveää sontaa. Hyvällä porukalla peli on silkkaa parhautta. On hienoa yhdessä pistää ajoneuvoja paskaksi samalla kun joku suojaa ja/tai tarjoaa apua lääkintämiehen roolissa.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1943 : 17.05.2012 14:44 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Yksin, ja sen takia lähinnä kiikarikiväärin kanssa kikkailenkin. Tiimipelin löytäminen on aika hakuammuntaa, vielä ei ainakaan ole sattunut mitään erikoisen hyvää serveriä vastaan missä pelailisi tavallista fiksumpaa porukkaa. PC:llä pelailen.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1944 : 17.05.2012 15:12 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Vedin muutama päivä sitten Ressa kakkosen kahdella eri skenaariolla. Upeampi peli kuin muistin, poliisiasema on vain niin uskomattoman tunnelmallinen mesta että kyllä tämäkin peli ansaitsisi sen remake-versionsa. Harmi vain ettei nykyinen Capcom tule varmaan koskaan tekemään sitä...

Nemesis tuli myös aloitettua maanantaina ja tänään varmaan menee läpi. On tuo Nemsku edelleen aika kuumottava kun se pystyy juoksemaan pelialuiden läpi Jillin perässä. :lol:
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1945 : 26.05.2012 11:07 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Jokos jengi on täällä ehtinyt tutustua Max Payne 3:een? Kävin eilen ostamassa pelin ja nyt jonkin matkaa stooria pelanneena olen kyllä tykännyt meiningistä. Peli on kuin onkin suht uskollinen alkuperäisille MP-peleille, mikä auttaa pitämään mielenkiintoa yllä. Välillä on tullut sellainen mukavan kotoisa fiilis pelatessa, kun näkee vanhoja, tuttuja ympäristöjä. Harmi vaan että aseita ei voi kantaa vanhojen pelien tapaan kovin useita, vaan käytettävissä on 2 käsiasetta ja 1 isompi tussari. Tuohan se tosin ripauksen realismia. Tarina on varsin mielenkiintoinen ja räiskintä toimivaa, niin mikäs tässä on pelaillessa. Eikä peli ole yhtään hassumman näköinenkään, Rockstarin kädenjälki näkyy ja tuntuu pelissä selvästi.

Harmi vaan että tämä viritys jäätyilee välivideoissa. Ensimmäisen jäätymisen selvitin vain skippaamalla videon, mutta nyt peli uusi jäätymisensä toisessa videossa. Syö vaan tarinaa kun noita joutuu skippailemaan. Ps3 versio kyseessä.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1946 : 27.05.2012 00:11 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Onhan sitä tullut pelailtua. Menen varmaan jossain puolivälin tienoilla. Teknisesti varsin hyvä tekele, ammuskelu on hauskaa vaikka en olekaan ihan täysin vielä keksinyt parasta ohjainasetusta itselleni. Ei ole mitenkään ihan täysin imaissut mukaansa jostain syystä, mutta katsoo jos loppupuolella tämä muuttuisi. Hyvä peli kuitenkin.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1947 : 27.05.2012 01:15 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään pelasin Part 2:n läpi MP3:sta. Pelattavuus on yksinpelissä huippuluokkaa, räiskiminen ja damagen tekeminen maistuu. Peliä kuitenkin vaivaa varsinkin alkupuolella välivideoiden ylikäyttö; usein kun pääsee räiskimiseen sisälle, flow pysähtyy videon takia. Yksinpelillä ei juurikaan muita ongelmia olekkaan. Tykkään pelin tietynlaisesta old school-asenteesta helan ja keräiltävien kohalla. Meikäläistä kanssa vähän häiritsee pahisten kestävyys. Menee aina se 1-3 luotia liikaa miehen kaataamiseen, että se tuntuis luontevalta. Saattaa tosin johtua tasan tarkkaan siitä kun olen niin kalkkiintunut vanhoihin tapoihin.

Moninpeli on suurimmaksi osaksi maukasta, ja Story Moden Max Payne-fiilis on hyvin saatu myös pelaajien ampumiseen, mutta kontrollit tuntuvat vähän löysilta kun vastustajilla on enemmän älliä olla siellä missä luodit ei ole. Myös weapon wheelin käyttö on multiplayerissa työlästä, hidasta ja turhaa.

Aikasempaa Max Payne kokemusta oli ennen tätä ykkösen tutoriaali (PC ei pyörittänyt stooria) ja kakkosta jonkun verran. Ei ole pettymyksiä sarjan osana tullut vastaan. Hauska fakta: tänään otin kuulan kalloon ja Maxilla oli Death Camissa vanha kunnon ummetus-ilme. HC.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1948 : 31.05.2012 08:27 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Sain tuossa Uncharted 3:n ja sitä tässä nyt tahkonnut aika mukavasti. Varsin hieno ja mielenkiintoinen peli kyllä. Ja varsin koukuttava kyllä. Pitää huolen, että iltaisin on ainakin tekemistä joksikin aikaa. Max Payne 3 odottaa vielä kaupan hyllyllä ottajaansa, josko pelaisi ensin tämän läpi, niin kerkiäisi keskittyä sitten siihen.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1949 : 01.06.2012 22:31 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Psychonauts humble bundlesta.

Peli käyntiin -> peli venyttää alkuvideon väärään kuvasuhteeseen -> Valikoissa ei toimi Xboxin ohjain -> peli boikottiin.

Alkuvideon perusteella vaikutti mielenkiintoiselta. Voisi Xboxille hankkia kun ei hirveästi maksa. En tajua minkä takia PC pelit niin usein on valmiiksi pelikelvottomia. Esimerkiksi Limbo hoiti asian mallikkaasti - en edes huomannut eroa boksi ja pc versioiden välillä. Sitten tämä psychonauts ja aiemmin jostain bundlesta saamani binding of isaac tuntuvat joltain oikeiden pelien kiinakopioilta. Isaacissa ei siis pysty vakiona pelaamaan boksin ohjaimella lainkaan, vaikka se sopisi pelityyppiin täydellisesti. Jos ei voi ohjaimella pelata tai joutuu jonkun resoluution tms. kanssa tappelemaan niin menee kyllä hyvin nopeasti boikottiin.

Parhaita ovat nämä PC miesten "lataa patch x ja kirjoita cfg filuun riville z x ja y, niin peli näyttää paremmalta kuin millään konsolilla ikinä!1"-kommentit. Sillon kun pelaan haluan pelata, enkä säätää filujen kanssa ja etsiä ratkaisuja jostain keskustelupalstojen syövereistä.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines