Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1074246 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #150 : 12.10.2007 00:25 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Tänään valahti Okamin lopputekstit ja ansiolista ruutuun. Mitenkään kummoiset ei statsini olleet, mutta pelikokemus oli kyllä uskomaton.  Todella hyvä peli kyseessä, ja mielestäni joillain tasoilla ehkä jopa parempi kuin Twilight Princess. Tällaisia pelejä tahtoisin nähdään lisää.

Tällä hetkellä on hiukan huono fiilis siinä mielessä, että vedin sen jo läpi, mutta samalla hyvä, ettei tuo jää kummittelemaan mieleeni Ruotsinmatkan ajaksi.

EDIT: En siis kadu hippuakaan, että ostin Okamin.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #151 : 13.10.2007 13:59 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Rogue Galaxyn aloitin eilen ja kaksi tuntia takana. Alku lupaa hyvää ja peli on minulle simppeli ja paljon helpompi oppia kuin FFXII. Ostin FFXII:n julkaisupäivänä mutta petyin peliin pahasti. Ei tuntunut ollenkaan Final Fantasylta ja liian monimutkaista kamaa minulle. En tykännyt. Tämä Rogue Galaxy on minusta melko samanlainen kuin FFXII, mutta huomattavasti helpompi alku ja omasta mielestäni parempi grafiikka. Parasta roolimättöä ainakin tähän saakka mitä olen pelannut tänä vuonna. Tämä on ensimmäinen Level-5:n peli jota olen pelannut ja olen vakuuttunut. Ensi viikolla Dragon Quest GameStopista ja 16€:llä Dark Chronicle Verkkokaupasta. Siinä on sitten Level-5:sta.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #152 : 13.10.2007 15:41 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili Pitihän sitä PS3-versiota tästä FIFA 08:sta sitten testailla (kotiuttaa) ja mukavan positiiviset tunnelmat näin alkuun olleet, ennakko-odotustani reilusti paremmin iskenyt ainakin meikään toivottavasti jaksaa kantaa myös pidemmän päälle. No turpiin on tullut hieman heikommallakin vaikeustasolla ja pelkkiä tappioita (no ainakin pitäisi haastetta piisata) mutta ei kuitenkaan ole tullut sellainen tunne että kone hirveästi huijaisi tai mitään mahdollisuutta ei olisi pärjätä tässä pelissä vaikkapa heikojen kontrollien takia...

...tai no meikäläistä sekoittaa ihan helkkaristi se että tässä ja siinä toisessa pelisarjassa on toi laukaus sekä korkea keskitys napit niin täysin päinvastoin ei totu millään ja aina lähtee just ”vääränä” selkäytismestä. Tai no kun toisen kontrolleihin just tottunut niin menee toisessa vallan sekaisin.

Kontrollointi tuntuu olevan melkoisen monipuolista mutta toistaiseksi meikäläisellä mennyt aika pelkästään perusnappien opiskeluun ja kikkailut jättänyt suosiolla pois. Tosin vaikuttaa että noi harhautukset/kikat on tehty yllättänkin hyvin ja näppärästi toimiviksi ja vaikuttaa hauskoilta (mitä siinä pelin latauksen aikana voi leikkiä pallon kanssa) toivottavasti niitä toivottavasti aikanaan luontevasti oppii käyttämään. Vaikuttaa kuitenkin hyvin lupaavalta tuolta osin.

Kerrankin saatu oikeasti Kunnollinen kuvakulma mukaan mistä näkee vähän enempikin sitä kenttää. Tää FIFAn peruskuvakulma kelpais kyllä meikäiläisen mielestä todella mainiosti PESsiinkin myös, kiitoksia. Meikäläisen mielestä huomattavasti parempi ja tärkeämpää että näkee keralla hieman enempi kentästä ja missä on pelaajia ja minne päin liikkuvat, kuin se että näkee tarkasti läheltä jonkin nappisten merkin (nää jälkimmäiset sitten uusinnoissa). Tuossa on tässä onnistuttu mainiosti ja toi be a pro muodon kuvakulma kikkailukin vaikuttaa ihan mukavalta ja jopa kätevältä.

Ehkä PESsissä on jotenkin se viimeinen elävyyden tunne varsinkin maalitilanteissa hitusen paremmin läsnä (että jokainen tilainne on täysin ainutlaatuinen ja ennen kokematon vielä vuodenkin päästä). Kaikin puolin vaikuttaa vähintään kuitenkin varteenotettava vaihtoehto ja varmaan tulee tätä pelattua sen jälkeenkin kun PESsin hankkiin eikä mene siinä samassa rytäkässä vaihtoon heti.

Nyt on sitten kaksi suht realismiin pyrkivää hyvää jalkapallopelisarjaa. Tulevaisuutta ajatellen tietänee vielä parempia aikoja virtuaaliviheriöiden ystäville kun kummankin on taas ensi vuodeksi pistettävä parastaan ettei putoa toisen kyydistä.

Oikeasti positiivinen ylläri ja kannattaa paatuneimpien fanittajakuntien pelata myös ”vihulaisleirien” pelejä näköjään ainakin tänä vuonna, avartavat mukavasti ja antavat taatusti kumpikin omalta osaltaan nautinnollisen pelikokemuksen, hieman erityylisen mutta maukkaan.


« Viimeksi muokattu: 14.10.2007 10:31 kirjoittanut BurnBlack »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #153 : 13.10.2007 16:42 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Jazz Jackrabbit 2:n demoa. En tiennytkään, että Jazz 2:ssa on nettipeli. Harmi, että tällä demolla pystyi netissä vain CTF-pelejä pelaamaan, eikä ollut yhtään CTF-servua, eikä kukaan tullut minun serverille.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #154 : 13.10.2007 20:57 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Freshly Picked: Tingle's Rosy Rupeeland on kuin Zelda-peli, josta on pyyhitty päältä kaikki turha lumo ja kiilto pois.

Zeldoissa hahmot ovat usein oudon tuntuisia ja pirteitä, Tinglessä melkein kaikki hahmot ovat joko täysin outoja, ahneita ja kumpaakin. Zeldoissa rupeeta löytyy joka nurkasta ja sitä ei tarvitse oikeastaan mihinkään, Tinglessä rupeet ovat elämä ja kuolema ja yhdenkin rupeen eteen täytyy työskennellä.

Rosy Rupeeland on tosiaankin Tinglen oma peli, jossa Tinglen täytyy kerätä käsittämätön määrä rupeeita pilvissä asuvalle hämärälle papalle, jotta Tingle pääsisi Rupeelandiin, joka on ilmeisesti jonkinlainen. . . paratiisi. Rupeet ovat Tinglen vastine Zeldojen sydämille, mutta toisin kuin Zeldoissa, niitä täytyy tuhlata paljon. Hyvin suuri osa pelin hahmoista haluaa rahaa ihan vain pelkästään puhumisesta, mutta useinmiten kukaan ei kerro miten paljon he haluavat rahaa. Tinkaaminen onkin hyvin iso osa peliä ja ymmärrän hyvin miten monet eivät pidä systeemistä ollenkaan, mutta ihan pelkällä järjen käytöllä (tai katsomalla ensin miten paljon hahmo rahaa haluaa ja sen jälkeen pelin resettaamisella) pärjää aika hyvin. Tiedän, että tuollainen tallennus-resettaus-huoraus kuulostaa aika epäreilulta, mutta itseasiassa se sopii varsin hyvin Rosy Rupeelandin henkeen. Hahmojen ahneuden ja ilkeyden vastapainoksi pelaaja voi olla ilkeä ja huijata pelissä: koko pelin voisi periaatteessa läpäistä läpäisemättä yhtäkään luolastoa ja pelkästään myydä älyttömiä kasoja tavaroita ensimmäisessä kylässä oleville kauppiaille.

En oikein tiedä onko Tinglen oma peli oikeastaan hyvä, mutta uskaltaisin väittää pelaavani tätä paljon mieluummin kuin Phantom Hourglassia. Rosy Rupeelandissa on sentään haastetta ja jotain vaihtelun tapaista (ja siltoja korjaava Hard Gay). On aika sääli miten vähän huomiota tämä peli sai, varsinkin kun peli on englanninkielisenä versiona julkaistu vain Euroopassa.

Lisäksi on tullut pelattua hiljalleen PSP:n Brave Storya, joka tuntuu hyvällä tavalla 16-bittiseltä roolipeliltä. Pidän hirveän paljon taistelusysteemistä, joka on älyttömän sulava, öh, "rapea".
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #155 : 14.10.2007 00:03 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Castlevania SOTN ekaa kertaa läpi. Live Arcade versio oli ja hyvä peli on on. Tuttua kauraa oli kun olin ennestään noita DS:än castlevanioita pelaillut, joten sinäänsä ei mitään uutta. Mutta kun vertaa pelin tunnelmaa niihin niin aivan eri sfääreissä mennään. Juonikin oli oikeastaan yllättävän jees, vaikka nuo käännökset olivat vähän koomisia. Yllättävän helppo peli myös.

Oikastaan eilen "läpäisin" ekan kerran ja oli sellanen olo, että olipa paska loppu. Onneksi vaivauduin vähän perehtymään jälkikäteen ja yllätys oli erittäin kiva kun hoksasin laittaa ne holy glassesit päähän Richterissä.  :lol: Tuo loppupuolisko olikin pelin parasta antia. Jäi kai silti välistä tappamatta yksi iso örkki.

Teksti saattoi näyttää vähän laimealta, mutta oikeasti olen ihan täpinöissäni. 
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #156 : 14.10.2007 14:29 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Pelihyllystä ei löydy nyt oikein mitään pelattavaa, joten oli pakko turvautua Xboxin Marketplaceen ja latailla muutamia demoa.

Ensimmäiseksi latasin Conanin, jota kehotan välttämään kuin ruttoa. Jos tämän pitäisi olla se boxin äijäseikkailu ja GOWin tappaja, nauraisin. Täysin munaton sankari, pelaamisessa ei tunnu Conanin voimat ja muutenkin todella tönkkö tekele. En suosittele.

Autopeleistä latasin PGR 4 demon ja tykkäilin kovastikki, vaikka en autopeleistä paljoa välitä. Arcademainen ajotuntuma on mielestäni paljon viihdyttävämpi kuin ubervaikea ja realistinen Forza Motorsport. Moottoripyöriä en kerennyt vielä testailla.

Skeittipelejäkin tuli testattua. Skatea. demoilin noin tunnin ja peli on todella hieno ja siinä on skeittauksen fiilistä, mutta ehkä hitusen hankala. Haukkasarja on polkenut paikallaan jo pitkään ja katsotaan jos lataisin vielä tänään demon sarjan uudesta versiosta, mutta anyway haukan kontrollit toimivat ainakin minusta paremmin kuin skaten. Grindailu tuotti etenkin vaikeuksia, samoin manuaalien teko aikamoiseksi pilkun viilaukseksi. Ei tämä huono ole missään tapauksessa ja varmaan ajan kanssa luistaakin paremmin kuin tunnin pelaamisen, mutta THPS 2 ei ole vieläkään löytänyt voittajaansa.

Nyt latauksessa Crash of the Titans ja THPS uusin siihen perään sitten. Crash ihan siitä syystä latauksessa, että pakko kokeilla onko tuo niin paska kun on sanottu. Uusi haukka taas sen takia, että haluan vertailla sitä skateen. Mutta nyt jatkamaan.

EDIT1: Crash of the Titans on ihan pätevä lastenpeli, mutta kun huomio Crash sarjan pelit playstation ykkösellä, on tämä häpeä pilkku sarjaan. 1,2,3 ja Team Racing olivat aikansa ehdottomia kuningaspelejä, tämä vain harmaata massaa. En suosittele muille kuin lapsille, ja heillekkin suosittelisin ennemmin sarjan ensimmäisiä osia.

EDIT2: Skate alkoi sujua kun vielä vähän demoilin. THPS Proving Groundia kokeilin ja voi helvetti kun oli huono verrattuna skateen. Ulkoasu, tuntuma ja kaikki. Kyllä Skate. on uusi skeittipelien kuningas, ei voi muuta sanoa.

Laitoin vielä The Simpsons Gamen demon tulemaan ja heitän siitä tunnelmia jahka se latautuu.

EDIT3: Elikkäs Simpsoneita tuli demottua ja en pitänyt pelistä sitten yhtään. Demossa taistellaan jotain bossi vastaan. Peli ei ole omaperäinen muuta kuin ulkoasultaan. Alelaarikamaa sanoisin.


« Viimeksi muokattu: 14.10.2007 19:55 kirjoittanut Mr.Universum »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #157 : 14.10.2007 15:32 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili Motorstorm tuli sitten napsastua kun ajattelin että vois olla ihan rentoa kaahailua sopiviksi välipaloiksi, toinen vaihtoehto ois ollut toi uus Sega Rally mutta tälläinen valinta nyt sit tällä kertaa.

Jonkusen pelin kerinnyt pelata moottorimyrskyä, kun peliin hiljalleen alkaa sisään pääsemään... alku tuntui hieman hankalalta ennen kuin alkoi hahmottaan millä kotterolla kannattaa ajella missäkin ja pelkästään kaasu pohjassa meinigillä ei tässä pärjätäkään... niin hauskalta peliltä vaikuttaa, paremmalta kuin uskalsin odottaa etukäteen.

Ei toki mikään maata mullistavaa mitä ei oltais ennen nähty mutta hubaa menoa kuitenkin. Voi olla että alkaa pidemmän päälle kyllästyttämään ja toistamaan itseään hieman liiaksi mutta pitää nauttia siihen asti menosta täysillä, taustamusat vaikuttivat peliin melkoisen sopivilta ja iskeviltä :)
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #158 : 14.10.2007 18:32 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili
Super Mario Sunshine. Aloitin uuden pelin kun on jo edellisestä kerrasta aikaa ja onhan se hyvää lämmittelyä Super Mario Galaxya varten... Tässä voin jo noloudessani kertoa, etten ole koskaan ratkaissut peliä 100%. Nimittäin siniset kolikot ottavat päähän ja rajusti. Nyt kuitenkin etsin ne vaikka se olisi viimeinen tekoni  ;D
Muistan, kun itse metsästin sinisiä kolikoita. Siinä oltiin kyllä itkun, raivon, turhautuneisuuden ja onnen sekaisissa tunnelmissa, kun viimein sain ne vihoviimeiset kolikot haaviini sieltä helvetin Noki Baysta. Noki Bayssa on nimittäin kaksi todella pahaan paikkaan piilotettua kolikkoa. Kissat, koirat ja GameFAQsikin pettivät niitä etsiessä. Tämänkin jälkeen etsin niitä päivätolkulla epätoivon partaalla. Olin kirjaimellisesti katsonut jokaisen kiven alta. Siinä vaiheessa oli pakko ottaa käyttöön pahoihin pulmiin aina auttavaan ”kokeile kaikkea kaikkeen”–taktiikka. Ja hupsista keikkaa, johan kolikot löytyivät. Haista paska, Nintendo.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #159 : 15.10.2007 14:46 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Devil May Cry. Pelasin peliä lähes väkisin, koska olen kyseisen genren fani. Mättö on hauskaa. Mutta se kamera on vain PASKA! Nyt lopussa meni viimein hermo. Nightmare (taisi olla se) tuli vastaan vielä helvetin puolella ja jumalauta kun siinä saa puurtaa ja kirota kameraa. Tietyt vaiheet taistelussa on aivan sama kuinka hoitaa, silmät kiinni vai auki. Aivan sama. Väistely sujuu ihan yhtä hyvin molemmilla kun kamera ei vain näytä itse vihollista. Ja auta armias kun pitäisi sitten hyökätä kimppuun. Se terva jaloissa ja ruoste kamera telineessä vain hidastaa touhua niin että loppu tulos joka kerta sama: "*ITTU, *ERKEL, VOI SAATANA!!!"

Tietysti osansa on sillä että olen huono pelaaja. Mutta jumalauta luulisi nyt edistystä tapahtuvan kun tarpeeksi monta kertaa samaa kohtaa jauhaa. Ja siis tiedän kuinka homma toimii. Jos kamera toimisi ja Dante loikkaisi silloin kuin pitäisi tai löisi sinne suuntaan mihin pitäisi olisi Nighmare ollut kebabbia jo kauan aikaa sitten. Mutta *UMALAUTA kun se demonin metsästäjä ei vaan osaa!

On kakkonenkin hyllyssä, jota en ole edes testannut, mutta taitaa jäädä testaamatta kun se on kuulemma vielä surkeampi.


Mutta, nyt riitti. Dante voi minun puolesta mennä vaikka alempaan helvettiin seikkailemaan. Toivottavasti pysyy sielä.

Ehkä alan seuraamaan animea.....
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #160 : 15.10.2007 15:54 »
Andy-O "Good morning" Jäsen Viestejä: 97 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tietysti osansa on sillä että olen huono pelaaja. Mutta jumalauta luulisi nyt edistystä tapahtuvan kun tarpeeksi monta kertaa samaa kohtaa jauhaa. Ja siis tiedän kuinka homma toimii. Jos kamera toimisi ja Dante loikkaisi silloin kuin pitäisi tai löisi sinne suuntaan mihin pitäisi olisi Nighmare ollut kebabbia jo kauan aikaa sitten. Mutta *UMALAUTA kun se demonin metsästäjä ei vaan osaa!

Easy automatic on siis sinua varten.
"You must never hesitate!"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #161 : 15.10.2007 16:19 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Ehkä alan seuraamaan animea.....
Ei kannata. Se on vielä paskempi mitä itse peli on.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #162 : 15.10.2007 16:51 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Ehkä alan seuraamaan animea.....
Ei kannata. Se on vielä paskempi mitä itse peli on.

Ette kumpikaan vaan osaa. Syleilkää toisianne tästä hyvästä.

(niin oli se anime toki paskaa)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #163 : 15.10.2007 17:05 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tietysti osansa on sillä että olen huono pelaaja. Mutta jumalauta luulisi nyt edistystä tapahtuvan kun tarpeeksi monta kertaa samaa kohtaa jauhaa. Ja siis tiedän kuinka homma toimii. Jos kamera toimisi ja Dante loikkaisi silloin kuin pitäisi tai löisi sinne suuntaan mihin pitäisi olisi Nighmare ollut kebabbia jo kauan aikaa sitten. Mutta *UMALAUTA kun se demonin metsästäjä ei vaan osaa!

Easy automatic on siis sinua varten.

Siis tässä nightmaren tapauksessa on se tuon oikeaan suuntaan lyömisellä että kun yritän lyödä seinässä olevaa "valohärveliä" Dante kääntyy ympäri ja yrittää huitoa itse nightmarea. Ja kun se *itun punahilkka on vielä niin piru hidas. Siinä sitten mietit että alatko väistelemään seuraavaa iskua ja annat "valojen sammua" (eli käytännössä kuolema korjaa helpommin) vai menetkö vain iskemään uudestaan "valohärveliä" ja otat iskut.

Ja joo, nopeuttaa saa kun ottaa miekan käteen, mutta sitten se helvetti on irti kun yrität hypätä ilman "tulikäsiä" nightmaren selkään. Se kun on kerrankin helppoa kun tekee sen hyppypotkun. Yleensä kun alkaa vain hyppimään sinne, kamera tekee homman hiukan haasteellisemmaksi (eihän hyppy helppo saa olla) ja kääntää joko nightmaren kameran sivuun tai minut nightmaren taakse, että en vain vahingossa näkisi mihin *ittuun olen hyppäämässä.

Niin ja auta armias jos menee energiat lähelle nollaa ja pitäisi ottaa valikosta nopeasti lisää energiaa. Kerkiät naputtamaan starttia ainakin 10 kertaa ennen kuin mitään tapahtuu. En ole tavannut tälläistä ilmiötä sitten 16-bit aikojen.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #164 : 15.10.2007 20:55 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili skatea tullut pari päivää väännettyä ja nyt on lauta ja kenkä sponssi hommattu.
tänään tein pikku videon.
http://kuvake.net/user/pelleperkele?image_id=3145500&folder_id=120269

aika tuskaa koittaa pelata kun kuva tulee komposhitti piuhalla tv kortin kautta ruutuun, yritä siinä sitten nähdä mihin olet menossa.
sen lisäksi kontrolleissa on pientä lagia kun kuva tulee tv kortin kautta, tai no se kuvahan siinä myöhässä tulee jos oikein pilkkua nussitaan ;)
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #165 : 15.10.2007 21:39 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili Täytyy sanoa että toi Ninja Gaiden Sigma (PS3) on kyllä tehnyt heti ensimetreistä ja kokeiluista asti todella Vakuuttavaa jälkeä.

Peli on tyylikäs ja rullaa sulavasti kuin unelma ! Loistavat kontrollit ja aivan huikeata Action Meininkiä kun jätkä pomppii pitkin seiniä volttien kera viuhuen joka suuntaan. Haastetta tuntuu jo alusta asti piisaavaan ihan riittämään, toivottavasti ei syö pidemmän päälle liiaksi peli-iloa.

Jollain tapaa tulee mieleen mieleen kolmiulotteinen C64 leganda nimeltään The Way of the Exploding Fist II tosin ties kuinka monenteen potenssiin nousten, vaikka upea kokemus tuokin aikoinaan sen ajan vehkeillä.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #166 : 18.10.2007 18:25 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Vaihdoin tänään jälleen noin miljoonannen kerran kolme PS2-peliä GameStopiin ja tällä kertaa tuli mukaan Crash of the Titans, vaikken sen hankkimista suunnitellutkaan. Pakko sanoa että vaikka peli ei tunnu mitenkään Crashilta eikä varmasti ole Crash-nimen arvoinen niin pelaaminen on helvetin letkeää. Ei mitään turhauttavaa tullut tähän saakka ja muutenkin yksinkertaista ja mukavaa pelaamista kun kerran Rogue Galaxy ja Resident Evil 4 (jotka ovat myös kovassa käytössäni tällä hetkellä) ovat sellaisia kovan luokan pelejä jotka vaativat keskittymistä. Ainoa virheeni mitä tein oli vaikeustason valitseminen. Pelissä on ne tutut kolme eli Easy, Normal ja Hard ja valitsin sen Normalin jonka valitsen aina ensimmäisellä pelikerralla joka pelissä. En tajua miten Normal-taso voi olla näin helppo. Peliä voi pelata silmät kiinni kuolematta kertaakaan. En voi kuvitellakaan millainen Easy on. No ei tämä tietenkään pelin vika ole. Toivottavasti Hard antaa sitten vastusta edes vähäsen. Mukava peli, pakko sanoa. Ja jos joku harkitsee pelin ostamista niin tämän pelin PS2-versio maksaa vain 35€ joten ihan sopiva hinta. Ostakaa ihmeessä. Paljon parempi kuin pari edellistä Crashia vaikkei tätä voi edes vertailla kolmen ensimmäisen osan kanssa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #167 : 18.10.2007 20:18 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Jollain tasolla Tiger Woods 08 toimii Wiillä mainiosti. Pelailin tuossa toista kertaa tätä ja ihan hyvältä maistuu. En ole koskaan aikaisemmin edes nähnyt kun joku pelaa mitään Tiger Woodsia, joten kokemus on täysin uusi, varsinkin kun olen kovasti tottunut Mario Golffeihin.

Äkkiseltään voisi luulla että TW on vain monipuolisempi versio Wii Sportsin golffista, mutta tässä pelaamisen ideologiaa ollaan lähdetty tarkastelemaan aivan eri kantilta. Wii Sportsissa pääasia on hauskanpidolla ja yksityiskohdilla ei ole niin väliä. Tiger Woods lähestyy golffia elämäntapana. Siksi peli soveltuukin enemmän niille, joille golf on tärkeä harrastus ja intohimo.

Itse en kuulu tähän ryhmään, mutta voin sanoa että jos kuuluisin olisi Wii-versio tästä pelistä ehdoton hankinta, niin vaikuttavan immersion se luo. On toteutuksessa huonojakin puolia. Puttaamisessa on erittäin vaikea hallita voimiaa ja draivit tuntuvat väkisellään kaartavan oikealle, mutta toisaalta, eikös se ole oikeassakin elämässä niin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #168 : 21.10.2007 14:01 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili Sega Rally (PS3) ja arcadea sen perinteisimmässä muodossa. Pelissä ei todellakaan ole tietoakaa mistään simuloinnista tai sinne päinkään viittaavasta tai liiemmalti rallista mutta sitä vartenhan onkin RBR tehty. Metsään ei voi ajaa (näkymättömät seinät estävät jos meinaa liian pitkälle mennä) ja autoa ei mitenkään hajoittaa jne... vain rapa sun muut tarttuvat visuaalisenä efektinä pintaan.

Armotonta Tykitystä alusta taatusti hamaan loppuun. Jos haluaa kunnon vanhan ajan kolikkopelin kotiansa niin nykyään se näyttää onnistuvan (kuvakulmista ehdoton suosikki on nokkapelti jossa vauhdintuntu on parhaimmillaan). Grafiikat alkavat olla sitä tasoa ja mennyt heittämällä ohitsekin jotta fiilis on samaa luokkaa kuin joskus ennen muinoin bensa-asemilla ja rattiakin on nykyään saatavilla.

Grafiikat eivät hae kovinkaan realismia vaan enempikin silmille väriloistoa ja siinä on mukavasti onnistuttu. Varsinkin muutamilla radoilla on muutamia todella kauniita kohtia ja suuri ”syy” niistä menee pelin värikarkkikuorutukselle.

Peliin jää joka kierroksella uria sieltä mistä on itse kukin auto ajellut. Kovasti tekijät ovat mainostaneet että niillä on suuri rooli pelissä pidin kannalta. Ei aivan niin suuri ehkä kuin odotin mutta sopivasti kuitenkin... mutavellihan voi myös kulua niin että vesi tulee alta esiin ja se taasen hidastaa ja selvästi menoa.

Pelimuotoja on muutamia, pika-aloituksesta -> timetrialiin (jossa voi tykitellä high score listalle omia aikoja ja kärkiaika ghost kaarana myös) -> championship jolla avautuu hiljakseen (ja vaikeustaso samalla nousee) lisää autoja joita löytyy yllättävän paljon ! (niihin maalauksia), ratoja toistepäin ajettaviksi ja muuta piristävää. Taitanee myös netissä pystyä ajella ja noita aikoja sinne lähetellä vertailtavaksi.

Autoja on mm. normaalit ralliautot, taitanee olla jotain takavetoisia (en ole kerinnyt testaamaan kuinka oleellisesti nämä eroavat noista nelivedoista) ja vanhoja legenda ralliautoja (jotka ovat aivan huikeita !!! menopelejä) Noita on tarpeeksi paljon ja pelin edetessä avautuu mukava satsi vielä lisää.

Ratoja on niin lumella, alpeilla, kanjonissa, safarilla kuin tropiikissa... taitanee noin 16 rataa olla yhteensä oisko neljällä vai viidellä eri teemalla ollut (muista tästä nyt niin tarkkaan, about kolme rataa per paikka ja sitten myöhemmin avautuvat toistepäin ajettavaksi).

Ajaminen on sopivan hulvattoman letkeää jo pädillä ja silläkin ajofiiliksen pääsee hienosti sisäistämään, toki tässä tärinätuki toisi oman lisämausteensa joita ei tuossa SixAxis ojhjaimessa ole mutta DualShock3 on tulossa. Kovasti on myös kehuttu että forceratin kanssa meno on todella hulvatonta ja peli todella rytyyttää täydellä väännöllä ja pahimmissa kuravelleissä ja urissa ajelussa jo suoraan meneminen tekee tiukkaa. Nostaa varmasti ajotuntuman aivan uudelle tasolle parinkin portaan verran. En tiiä onko jaettua ruutua mutta tälläkin tavalla olisi varmasti hulvatonta meininkiä.

Nostalgista arcadea, mukavalla ajotuntumalla, värikkäällä (positiivisella) grafiikalla ja vauhdin tunteella ryyditettynä. Onneksi myös ratoja, autoja mm. eri luokkia on tarpeeksi monta laitettu ja uutta avattavaa jotta peliä jaksaa tahkota sitten pidempäänkin. Genrensä kelpo edustaja mutta hankittaessa kannattaa painaa mieleen minkätyylisestä pelistä kyse muuten voi olla todella suurikin pettymys mutta tästä genrestä nauttivalle mainiota Viihdettä.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #169 : 21.10.2007 14:32 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Sega Rally (PS3) ja arcadea sen perinteisimmässä muodossa. Pelissä ei todellakaan ole tietoakaa mistään simuloinnista tai sinne päinkään viittaavasta tai liiemmalti rallista mutta sitä vartenhan onkin RBR tehty.
Richard Burns Rally?  :???:
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #170 : 21.10.2007 17:10 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Final Fantasy 1 läpi.
Vihdoin ja viimein, voisi kai sanoa. Juontahan pelissä ei pahemmin löydy ja tappeluita tulee senkin edestä, mutta ainakaan tasojen nousu ei tuota ongelmia.
Peli oli kyllä kaikin puolin helppo, ja lopulta vain loppubossi tarjosi jonkin verran haastetta, mutta parempien taikojen ja kokemuksen hankkiminen teki tappelusta suhkoht helpon.
Mutta nytpähän on vähäksi aikaa tämäkin nähty. Seuraavaksi kakkonen... :)
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #171 : 21.10.2007 23:52 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Jade Empiren PC-versiota ja Hellgate: Londonin demoa on tässä tullut pelailtua.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #172 : 22.10.2007 02:24 »
tombbi Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kakkos Postalia tullut tässä yöllä hetken pelailtua, eikä voi todeta, kuin: Ei jumalauta! :lol:
Härskimpää peliä saa hakea, ihanan paskaa huumoria, joka uppoaa kuin leka kuumaan voihin. :P
I see your face but I can't decide now
If it's real or just in my mind
I see your face, and it says with a smile
"Welcome to hell, 'cause this is where you'll die"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #173 : 22.10.2007 11:53 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Pääsin vihdoin testaamaan ensi kertaa Heavenly Swordia. Ja oli kyllä pieni pettymys. Ehkä suuremmalla pelaamisella hommaan saisi hiukan lisää iloa, mutta nyt ensi testillä peli oli pelkkää rämpyttämistä. Samaa sarjaa. Hommaan sai hiukan eloa kun keksi lisää sarjoa, mutta muiden sarjojen käyttäminen ei ollut tarpeellista. Mutta, kuten sanoin voi olla että peli imaisisi sisäänsä kun sitä pelaisi hiukan enemmän ja saisi suuremman määrän liikkeitä.

Alun jalkajousella ampuminen oli aivan tuskaa. Siitä ei tullut yhtään mitään.


« Viimeksi muokattu: 22.10.2007 12:47 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #174 : 22.10.2007 12:22 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Pääsin vihdoin testaamaan ensi kertaa Heavenly Swordia. Ja oli kyllä pieni pettymys. Ehkä suuremmalla pelaamisella hommaan saisi hiukan lisää iloa, mutta nyt ensi testillä peli oli pelkkää rämpyttämistä. Samaa sarjaa. Hommaan sai hiukan eloa kun keksi lisää sarjoa, mutta muiden sarjojen käyttäminen ei ollut tarpeellista. Mutta, kuten sanoin voi olla että peli imaisisi sisäänsä kun sitä pelaisi hiukan enemmän ja saisi suuremman määrän liikkeitä.

Alun alkujousella ampuminen oli aivan tuskaa. Siitä ei tullut yhtään mitään.

Hah, kuka sanoi tällaisesta jo ajat sitten?  :P Alusta saakka olen sanonut, että HS tulee olemaan sellainen seiskan peli ja ei todellakaan mikään syy hankkia Ps3:sta. Pelaajassakin sai seiskan lopulta, kuten olin ennustanut. Kyseessä on varsin keskinkertainen peli, joka sai paljon huomiota osakseen, kun muutakaan ei ollut tarjolla ja olemalla muka ensimmäinen "AAA"-peli. HS tuli ja meni. Kyllä mää nää jutut tierän.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #175 : 22.10.2007 12:46 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Peli graffiikakin oli jotenkin paljon huonompaa mitä kuvittelin. Välipätkät oli upeita, mutta ei ne hiuksetkaan nyt niin hienot ollut itse pelitilanteessa...

Tosin, testi oli lyhyt (10-15min) joten...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #176 : 22.10.2007 12:57 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Pääsin vihdoin testaamaan ensi kertaa Heavenly Swordia. Ja oli kyllä pieni pettymys.
Ylläri. Tämä sivustakatsojan elämä on niin mukavaa. :)

Vielä kun Azu rekisteröityisi tänne ja tulisi puolustelemaan Heavenly Swordia.
Lainaus käyttäjältä: Azu
If Heavenly Sword ain't an AAA quality title in the making, then I really don't know WHAT is.


MasterTK, HS on silti kympin peli. Käy vaikka lukemassa konsolifinin arvostelu. Sen jälkeen vielä viper7:n blogin arvostelu.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #177 : 22.10.2007 13:06 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
MasterTK, HS on silti kympin peli. Käy vaikka lukemassa konsolifinin arvostelu. Sen jälkeen vielä viper7:n blogin arvostelu.

Jep, kuten Lairikin.  "1080p-KUVA, 60FPS, MILJARDEJA DRAGONEJA KERRALLA = TÄSTÄ TULEE MAAILMAN PARAS PELI KINGDOM HEARTSIN JÄLKEEN, PISTIN VIIS PS3:sta TILAUKSEEN TÄMÄN TAKIA, JEEEEEE!!!!!


Ihmiset menevät liian helposti hypeen, vaikka kaikki 2D ja 3D-pelit ovat ihan paskoja.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #178 : 22.10.2007 13:53 »
PetriP-TNT Jäsen Viestejä: 129 Basaaripisteet: 0 Profiili Master TK vois laukoa muutaman lisävinkin tulevaisuuden hittipeleistä jotta tietää mihin kannattaa rahansa sijoittaa
Kokoelma
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #179 : 22.10.2007 14:06 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pääsin vihdoin testaamaan ensi kertaa Heavenly Swordia. Ja oli kyllä pieni pettymys. Ehkä suuremmalla pelaamisella hommaan saisi hiukan lisää iloa, mutta nyt ensi testillä peli oli pelkkää rämpyttämistä. Samaa sarjaa. Hommaan sai hiukan eloa kun keksi lisää sarjoa, mutta muiden sarjojen käyttäminen ei ollut tarpeellista. Mutta, kuten sanoin voi olla että peli imaisisi sisäänsä kun sitä pelaisi hiukan enemmän ja saisi suuremman määrän liikkeitä.
Heavenly Swordin omistajana voin sanoa, että ei se ihan pelkkää napin rämppäämistä ole. Kolmella eri stancelle ja countereille on kyllä käyttöä pelin edetessä, mutta kovin monia näppäinyhdistelmiä ei tarvitse opetella, jos ei jaksa. Silti Ninja Gaiden Sigman jälkeen eipä tuo kovin erikoiselta tuntunut. Pelin parasta antia oli välinäytökset ja niiden (englanninkielinen) ääninäyttely. Pelinä ok-tasoa.

Ne jouskarikohdat oli huonoja. Kiitos kuusisuuntaisen paskapökäleen, jonka vispaamisen sai onneksi kytkettyä pois.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines