Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 ... 141
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1077674 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1650 : 19.06.2011 12:39 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Duke Nukem Forever tuli pelattua läpi tuossa pari päivää sitten ja ihan hyvillä fiiliksillä. Tämä ei missään nimessä ole niin huono, kuin kaikki arvostelut antaisivat olettaa. Ei mitenkään erityisen loistava, muttei myöskään huono. Itsellä ei myöskään ollut koskaan mitään suuria odotuksia tälle, koska Dukeja en ole pahemmin aiemmin pelaillut ja tiesin että pelissä tulee olemaan pitkästä kehityksestä johtuvia ongelmia. Menin siis avoimella asenteella sisään ja ehkä sen takia onnistuin nauttimaan pelistä. Jos tätä peliä pelaa "vittu tää on varmaan paskaa" -asenteella, niin silloin se todennäköisesti on sitä. Pelissä on kuitenkin niiden keskinkertaisempien hetkien välillä aina jotain suhteellisen siistiä ja erikoista. Esimerkiksi Duke Burger-kenttä on ainakin sellainen, jota ei missään FPS-pelissä ole vähään aikaan nähty. Jotkut ovat myös motkottaneet, että pelin huumori on liian rajua tai typerää, mutta enpä tuosta tiedä. Ei ne pelit ole muutenkaan niin aikuistuneita nykyään, joten vähän turha mussuttaa minun mielestäni. Välillä tekee ihan hyvää pelata jotain, mikä ei ota itseään niin vakavasti koko ajan.

Eli jos yhtään kiinnostaa, niin suosittelen odottamaan että pelin saa tarpeeksi halvalla ja ostamaan poies  :)


« Viimeksi muokattu: 19.06.2011 12:52 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1651 : 19.06.2011 14:42 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ei tullut koitettua PS3:n kielenvaihtoa englanniksi, saattaisi ehkä vaihtaa kielen...no täytyy testata. Vai onko kenelläkään muita ratkaisuja tähän? Muuta kuin pelaamisen unohtaminen? Prkl kun tämän olis, tajunnu olisin ottanu sen Wipeoutin...

En ole peliä pelannut tai PS3:sta omista, mutta käsittääkseni ainakin osassa käännetyistä peleistä pelin kieli määräytyy koneen kielen mukaan, eikä sitä pysty pelin sisällä muuttamaan. Ratchet & Clank hyvänä esimerkkinä.

Jep, kahdessa pidemmässä Ratchetissa ainakin pelin kieli määräytyy konsolin kielen mukaan.

Arvaatte varmaan, että Pleikkarissa pyörii englanti ihan vakiona näiden aivopierujen välttämiseksi.

Ja paikkansahan tämä pitää. Vaihdoin Pleikkarin kielen englanniksi ja peli otti englannin käyttöön. Saveissakin. Sinänsä tämä on ihan kiva ominaisuus perheen pienimpiä ajatellen, mutta itse ottaisin sen valikko vaihtoehdon kuitenkin ihan peliin vaikka valinta olisikin automaattinen. Mutta ei siinä, hyvältä valinnalta itse peli tuntuu. Ihan toimivaa menoa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1652 : 19.06.2011 17:37 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili NSMB'tä pelaillu eukon kanssa ja kyllähän tuo savetus on tässä kustu. Eli pitää pelata tiettyyn kenttään asti, että pääset savettamaan. Ei hirveästi käy yhteen pienten pelisessioiden kanssa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1653 : 19.06.2011 23:11 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili
NSMB'tä pelaillu eukon kanssa ja kyllähän tuo savetus on tässä kustu. Eli pitää pelata tiettyyn kenttään asti, että pääset savettamaan. Ei hirveästi käy yhteen pienten pelisessioiden kanssa.

Joo tuon takia jäi itsellänikin pelaamatta. Ei voi ymmärtää miksi pitää noin tehdä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1654 : 19.06.2011 23:22 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Pistäkää se kansi kiinni kun ei jaksa pelailla ja jatkakaa kun haluatte. Itsellä on DS oikeastaan koko ajan päällä ja akku kyllä kestää pidempiäkin taukoja.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1655 : 20.06.2011 00:26 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Oiskohan Wii-versiosta kyse? Tai jos ei, niin itsellä ei ollu mitään ongelmia DS:n savettelun kanssa. Kävin aina ennen lopetusta ostamassa jonkun sienitalon.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1656 : 20.06.2011 08:00 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Oiskohan Wii-versiosta kyse? Tai jos ei, niin itsellä ei ollu mitään ongelmia DS:n savettelun kanssa. Kävin aina ennen lopetusta ostamassa jonkun sienitalon.

Joo ei tuo suurempia ongelmia aiheuta, mutta silti hieman outoa, ettei jokaisen kentän jälkeen voi tallentaa. Ja vissiin vain joistakin sienitaloista saa sen saven.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1657 : 20.06.2011 11:07 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Joo on se kyllä outoa. Vielä oudompaa on, että kun pelaat pelin läpi, se tallennusmahdollisuus avautuu.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1658 : 20.06.2011 16:39 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Hunted: the Demon's Forge'a tullut hakattua viimeaikoina.

Peli on käytännössä Gears of War -pelimekaaniikka sekoitettuna Diablo yms. henkiseen loottailuun. Itselleni varsin virkistävä uutuus. Lähinnä vielä yksinpeliä tultu kokeiltua, mutta co-op houkuttelee kaiken sen taktisuuden takia, minkä tekoäly osaa joskus kyllä hienosti hoitaa itsekin. Vasta pari chapteria pelanneena en vielä oikein osaa kokonaiskuvaa luoda, mutta laitetaanpa tähänastiset plussat ja miinukset.

+ "uusi" virkistävä idea.
+ co-op (taktisuus).
+ hahmonkehitys sopivan simppeliä.
+ gore ja synkkyys.
+ E'laran tissit.

+/- Päähenkilöiden välinen dialogi ja muu läpänheitto.

- grafiikka paikoitellen suttuista.
- ei hahmonluontia / valittavia hahmoluokkia.

Suosittelen lämpimästi tutustumaan.


tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1659 : 28.06.2011 13:23 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Mass Effect 2 läpi, hemmetin hieno peli. Oli juuri sitä mitä odotinkin, eeppistä sci-fi meininkiä. Pitäisi varmaan noita DLC:tä hommata jotta saa kunnon massa elämyksen.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1660 : 28.06.2011 13:39 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mass Effect 2 läpi, hemmetin hieno peli. Oli juuri sitä mitä odotinkin, eeppistä sci-fi meininkiä. Pitäisi varmaan noita DLC:tä hommata jotta saa kunnon massa elämyksen.
Kannattaa ostaa kaikki story DLC:t. Mass Effect 2 on yksi hienoimmista peleistä mitä olen ikinä vetänyt läpi. Jos siitä edes jotain heikkoa löytyy niin sen täytyy olla se, että loppu ei ollut yhtä hieno kuin ykkösessä. Ymmärrän sen, että kyseessä oli trilogian kakkososa, mikä tarkoittaa sitä ettei loppu tarvinnut edes olla yhtä massiivinen kuin ykkösessä. Kyllä minä silti pidin siitä kakkosenkin lopusta aika paljon.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1661 : 28.06.2011 17:01 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1662 : 29.06.2011 01:50 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1663 : 29.06.2011 09:03 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Persona 4 menikin tuossa eilen illalla läpi. Ajattelin, että on ehkä parempi, jos jätän viimeisen ekstraluolaston seuraavaan pelikertaan ja valitsen sen "oikean lopun". Todella mainio JRPG-peli kun näin jälkikäteen mietin, huolimattakin että olisin selvinnyt paljon helpommalla jos olisin käyttänyt personoita lopussa paljon monipuolisemmin (tykästyin kai liikaa Black Frostiin) sekä rohmunnut enemmän kaikkia hyödyllisiä itemejä arkuista ja sivutehtävistä. Murhamysteerikin oli kiva, ja epäilinkin vahvasti itse päätekijää jossakin pelin puolivälissä, kunnes tämä sitten otti luulot pois ja syötti eteen jotain mikä sekotti ainakin omaa pakkaani.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1664 : 29.06.2011 10:21 »
Kefamus Prinsessa Jäsen Viestejä: 32 Basaaripisteet: 0 Profiili
Persona 4 menikin tuossa eilen illalla läpi. Ajattelin, että on ehkä parempi, jos jätän viimeisen ekstraluolaston seuraavaan pelikertaan ja valitsen sen "oikean lopun". Todella mainio JRPG-peli kun näin jälkikäteen mietin, huolimattakin että olisin selvinnyt paljon helpommalla jos olisin käyttänyt personoita lopussa paljon monipuolisemmin (tykästyin kai liikaa Black Frostiin) sekä rohmunnut enemmän kaikkia hyödyllisiä itemejä arkuista ja sivutehtävistä. Murhamysteerikin oli kiva, ja epäilinkin vahvasti itse päätekijää jossakin pelin puolivälissä, kunnes tämä sitten otti luulot pois ja syötti eteen jotain mikä sekotti ainakin omaa pakkaani.
Mene se viimeinen luolasto ihan suosiolla läpi. Se ei ole kovin pitkä. Voit vaan juosta vihollisten ohi.
Kolmen suklaan kokoelma PSN: Kefamus
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1665 : 03.07.2011 18:44 »
Bugista OK desu ka? Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli tänään läpäistyä Ghost Trick. Ennen pelin aloittamista saatoin kyllä odottaa kelpo peliä, olihan sen takana sentään huippuhyvän Phoenix Wright -sarjan luoja.

Mutta ei jösses mitä siitä kehittykään! Peli kokoajan vaan parantui mitä syvemmälle peliin hukkui ja heitti niskaan vaan lisää kysymyksiä mihin halusi malttamattomana vastauksia. Vaikka matkan varrella tulikin kehiteltyä jos jonkinlaista teoriaa tapahtumille, niin loppu kyllä yllätti ja hämmensi enemmän kuin mikään peli vähään aikaan (only in japan :lol:). Musiikitkin taattua Ace Attorney -laatua, näitä kuuntelee vielä pitkään.

Meni peli todellakin DS-pelien suosikkilistalleni. Suosittelen kyllä lämpimästi.  :)
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1666 : 03.07.2011 23:14 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Tuli tänään läpäistyä Ghost Trick.
Joo tuo Ghost Trick on kyllä pakkohankinta. Olen venaillut, että hinta hieman laskee. Parillakybällä voisi jo ostella. Videoita olen tsekkaillut ja juoni vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta. Myös animointi iski silmään sulavuudellaan.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1667 : 03.07.2011 23:27 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kokeiltiin parin kaverin kanssa Duke Nukem Forever peliä. Minusta peli oli erittäin huono. En odottanut kummoisia, mutta silti odotukset alitettiin jokaisella osa-alueella. Hemmetisti kaikkea outoa väliaikaa, jossa ei voi tehdä muuta kuin kävellä ja vedellä vipuja. Ampuminen ei ollut tyydyttävää, parhaat läpät DN3D pelistä ja kenttädesign jäätävää paskaa. Siihen päälle hikiset button promptit konsoliversioista ja "hakkaa välilyöntiä" kohdat, niin paska makuhan siitä suuhun jää.

Nolo tekele.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1668 : 03.07.2011 23:46 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Kokeiltiin parin kaverin kanssa Duke Nukem Forever peliä. Minusta peli oli erittäin huono. En odottanut kummoisia, mutta silti odotukset alitettiin jokaisella osa-alueella. Hemmetisti kaikkea outoa väliaikaa, jossa ei voi tehdä muuta kuin kävellä ja vedellä vipuja. Ampuminen ei ollut tyydyttävää, parhaat läpät DN3D pelistä ja kenttädesign jäätävää paskaa. Siihen päälle hikiset button promptit konsoliversioista ja "hakkaa välilyöntiä" kohdat, niin paska makuhan siitä suuhun jää.

Nolo tekele.

Jep, eipä sitä voi oikein millään puolustaa. Pelinä ottanut pahimmat vaikutteensa CODista ja tissikakkapieruvitsit väsyneitä ja tehty paremmin Bulletstormissa tai vaikkapa Shadows of the Damnedissä.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1669 : 04.07.2011 02:01 »
Bugista OK desu ka? Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 0 Profiili
Joo tuo Ghost Trick on kyllä pakkohankinta. Olen venaillut, että hinta hieman laskee. Parillakybällä voisi jo ostella. Videoita olen tsekkaillut ja juoni vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta. Myös animointi iski silmään sulavuudellaan.

Juuh itse tulikin peli ostettua pari viikkoa sitten dvd.co.uk:sta mainioon "osta kaksi maksa 25 puntaa" -tarjouksesta, josta yksittäisen pelin hinnaksi tulee postikuluineen about 15 euroa.

http://www.dvd.co.uk/buy/catgtds/ghost-trick-phantom-detective-nintendo-ds.htm
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1670 : 09.07.2011 00:53 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Super Mario World 100% läpi. Hermot meni ja monesti, mutta lopussa kiitos seisoo.

Seuraavaksi sitten Chrono Trigger, Terranigma, Yoshi's Island, Demon's Crest tai joku muu lukuisista SNES-peleistä. Näitä kyllä riittää.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1671 : 13.07.2011 21:20 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Ostin L.A.Noiren jokin aika sitten ja olen pelaillut sitä vähän sellaisella "kun kerran ostin niin prkle pelaankin" asenteella eteenpäin. Periaatteessa ihan mielenkiintoinen peli, mutta jotenkin se ei ole lähtenyt koukuttamaan kovin paljoa. Yhtenä syynä ehkä...

...Wipeout HD/Fury, jonka latasin Welcome Back-paketin mukana. Hillittömän koukuttavaa, nytkin tekisi mieli pelata vähäsen. Suosittelen.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1672 : 13.07.2011 21:39 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ostin L.A.Noiren jokin aika sitten ja olen pelaillut sitä vähän sellaisella "kun kerran ostin niin prkle pelaankin" asenteella eteenpäin. Periaatteessa ihan mielenkiintoinen peli, mutta jotenkin se ei ole lähtenyt koukuttamaan kovin paljoa. Yhtenä syynä ehkä...

...Wipeout HD/Fury, jonka latasin Welcome Back-paketin mukana. Hillittömän koukuttavaa, nytkin tekisi mieli pelata vähäsen. Suosittelen.

Wipeout HD/Fury, itekkin latasin sen enkä kyllä tajua miksi porukka pitää siitä. Kaiken lukemani jälkeen olisin odottanut peliltä enemmän. Jostain syystä ei Wipeout iske, jotenkin tylsähkö.

Viimeksi tullu pelattua taas pitkän tauon jälkeen Bluria ja sen moninpeliä. Moninpelissä kyllä surullinen määrä pelaajia pyöreesti noin 200, PS3:lla.
Kisat ovat kyllä älyttömän viihdyttäviä ja niitä tahkoessa menee tunti jos toinenkin.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1673 : 16.07.2011 21:42 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW http://www.livestream.com/paavi

Battlefield Bad Company 2 striimi pyörii. Tulkaahan katselemaan!
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1674 : 19.07.2011 00:41 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Aloitin WoWin puolen vuoden tauon jälkeen. Saas nähdä mitä käy. :D
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1675 : 20.07.2011 09:50 »
e-peli Jäsen Viestejä: 19 Basaaripisteet: 0 Profiili Viime viikolla sain Red Dead Redemptionin päätökseen. Jostain syystä viime yönä aloitin tarinapelin alusta. Kai se johtuu siitä että yksinkertaisesti peli on vaan niin hyvä että vaatii toisen läpipeluukerran!  :)
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1676 : 23.07.2011 17:12 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Ylläolevaan viitaten; plus peli on sen verran pitkä, että alkutapahtumat on kerennyt vähän jo unohtaa, kun loppuun saakka pääsee. Samaa peliä on täälläkin tahkottu. Kummasti tätä vain jaksaa.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1677 : 28.07.2011 20:20 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Portal 2 meni läpi hetki sitten. Yksi ehdoton GOTY-ehdokas tunnistettu.

Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 29.07.2011 00:27 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1678 : 29.07.2011 00:36 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Portal 2 on mullekin GOTY so far. Oli kyllä alusta loppuun nautintoa koko peli. Valve on kyllä kovin nykystudio. Laatua pelistä toiseen.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1679 : 31.07.2011 14:43 »
fiksative Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili Oot 3DS

Yöks. Oonko ainut joka ei diggaile tästä yhtään. Grafiikat on tässä vaan niin helvetin kliiniset. Alkuperäisissä N64:n Zeldoissa on vaan mielestäni kaikkine ihanine kulmineenkin pelihistorian parhaat grafiikat, ja niihin kajoaminen tuntuu pyhäinhäväistykseltä. Eikä tää muutenkan toimi kannetavana samalla lailla kuin vaikka link to the past.


tallennettu
Sivuja: 1 ... 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 ... 141
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines