Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 ... 141
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1075928 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1620 : 06.05.2011 13:22 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Hitman: Blood Money tuli eilen läpäistyä Xboxilla. Alunperin olen pelannut pelin läpi joskus 2006/2007, eli suht piakkoin julkkarin jälkeen. Nyt oli kuitenkin ihan hyvä hetki ostaa peli kokoelmiin ja pelata, kun Hitman 5 todennäköisesti julkistetaan lähiaikoina.

Hyvä pelihän tämä on, vaikka jotain ärsyttäviä piirteitä löytyykin. Tekoäly ei aina käyttäydy niinkuin sen olettaisi käyttäytyvän, vaan aseet vedetään esille suhteellisen pienestäkin provokaatiosta. Pelasin tosin toiseksi vaikeimmalla vaikeusasteella, joten saattaa syynä olla sekin. Tekoälyn takia pelaaminen on aina välillä melkoista trial and erroria, ellei sitten tiedä tarkalleen mitä on tekemässä. Loadia tai restarttia tulee painettua suhteellisen tiuhaan, ainakin ennenkuin keksii parhaimman lähestymistavan tehtävään. Mutta eipä nuo suuresti pääse pilaamaan pelin nautintoa ja mielellään tätä pelaa. Kentät ovat kuitenkin vaihtelevia ja jokaisessa on useita lähestymistapoja, joten kekseliäisyyttä kannattaa soveltaa. Vaikka peli nyt menikin läpi, niin varmasti tulee aina silloin tällöin pelattua, kun tekee mieli. Ainakin siihen asti, kun Hitman 5 julkaistaan  :)

Loppu on muutenkin hauska, koska kuinka usein pääset:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1621 : 08.05.2011 18:39 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Portal 2

Oli muuten pieni pelko persuuksissa, miten ensimmäinen Portalin konseptit soveltuu täyspitkäksi peliksi. Ensimmäinen Portal kun oli minimalismin riemuvoittoa: kaikki mitä ratkaistaksesi pelin kaikki puzzlet, oli heti suoraan näkyvillä. Toinen Portal ei siinä onnistu aivan yhtä hyvin. Siitä kertoo esimerkiksi se, että jokaisen puzzle-huoneen välissä on pitkiä käytäviä, joissa käydään tarinaa läpi. Aika monet mysteerit ehditään pureksimaan auki täyspitkän pelin aikana, koska puzzleja ei todellakaan riitä kuin ehkä kahdelle kolmasosalle pelin ajasta. Loput on sitä käytävissä hengailua ja monologien kuuntelua.

Ei sillä, alkuun ne pienet tiedonmuruset olivat ihan mielenkiintoisia, mutta puolen välin jälkeen halusin vain päästä seuraavaan puzzleen. Niissä peli loistaa. Loppupuolella oli muutama ihan oikeasti pysäyttävää kohtaa. Piti lopettaa ja katsoa jonkun ajan päästä tuorein silmin sitä ratkaisua. Vaikeampien puzzlejen takia rankkaisin hieman pitkitetyn oloisen pelin kumminkin ensimmäistä paremmaksi sinne Episode 2:n jälkeen. Valve top-3:ssa siis kirkkaasti. Co-opia ei ole vielä läpi, mutta pakkohan sekin on vetää vielä ensi viikkoon mennessä.


« Viimeksi muokattu: 08.05.2011 19:08 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1622 : 09.05.2011 13:19 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Alan Wake

Viimein tämän sain ostettua ja pelattua läpi. Suht halvalla huuto.netistä limited editionin hommasin ja hyväksi diiliksi osottautui kun pelikin oli hyvä. Paras asia tuossa oli tunnelma ja tapahtumapaikka Bright Falls. TV:t ja radiot toivat paljon syvyyttä peliin ja mielelläni niitä kuuntelin ja tölläsin. Ne toi peliin hieman omanlaista tuntoa ja meininkiä. Tarinakin nappasi mukaansa ja tiukasti putkeen istuin yli 6h sessioita pelin parissa. Pelin pituus oli sopiva ja pitemmästikkin olisin jaksanut, DLC:t pitänee hommata jossain vaiheessa alesta.

Huonoja asioita ei pahemmin ollut mutta enemmän olisivat saaneet keksiä uusia asioita peliin. Peli oli monesti kuin Resident Evil 4 jossa oli vaan valolla kikkailua. Vaikka toiminta oli sujuvaa ja hyvin tehtyä se alkoi puuduttaan helposti ja etenkin lopussa oli aivan liikaa ammuskelua. Pelissä olisi saanut olla paljon enemmän päivälle sijoittuvia kaupungin tutkiskelua ja muuta pientä kivaa. Keräiltävät kahvitermokset myös tuntuivat täysin turhilta koska niistä ei saa mitään, edes jotain kuvia/taiteita tai muuta extraa niillä saisi avata.

Kaikkiaan hyvä ja toimiva peli joka kannattaa tsekata jos vaan xbox löytyy. Nykyään kun hiton halvalla tätä jo saa. Limited Editionin kirja ja bonus dvd ovat kivoja ja dvd:n dokumentit mielellään katsoi läpi. Vahva 8 arvosaksi meikältä.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1623 : 15.05.2011 20:58 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Skate 2, hauskaa skedeilyä. Voi vain ottaa ohjaimen käteen ja tehdä temppuja päämäärättömästi ja siitä irtoaa hupia. Tehtävien tekeminen vaatii vähän erilaista paneutumista peliin, kirosanoilta ei voi välttyä. Toiset tehtävät ovat kyllä helppoja, kuten perus kuka-saa-eniten-pisteitä skabat. Sitten löytyy näitä ärsyttäviä tee-tämä-tietty-temppu tehtävät, jotka vaativat monia yrityksiä, mutta onnistuessa voitonriemu on suuri.

UFC undisbuted 2009, omaa yllättävän hyvän tappelusysteemin, jossa on toisaalta todella pahoja vikojakin. Career modessa luodaan oma hahmo ja saadaan 7 vuoden sopimus, jonka jälkeen joudutaan eläkkeelle. Hahmoa sitten kehitetään melko koukuttavalla treenauksella ja sparrauksella. Alku matsit ovat aluksi vähän hankalia, mutta kun hahmoa pääsee kehittämään, saa lyötyä jengiä kanveesiin yllättävän helpostikin. Sitten vastaustajien taso nousee petollisesti näiden tehdessä koko ajan lukkoja, jolloin hahmo automaattisesti luovuttaa, joka oli helvetin ärsyttävää.

Ekaa Motorstormia on tullut keväällä pelailtua, ihan hauska ajopeli, tosin outoihin fyysikoihin piti aluksi tottua, jossa meni muutama kisa. Suurin ongelma on kyllä ratojen vähyys, eikä lukuisat ajoneuvot tai reittivaihtoehdot sitä hirveästi pelasta.

tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1624 : 18.05.2011 00:29 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Portal 2 yksinpelin vedin läpi. Nyt pitäs vaan saada joku kaveri ostaa sen PC:lle niin voi moninpelin vetää läpi.

edit: Bulletstorm läpi. Hauska peli. Jatko-osaa odotellessa. :)
edit2: Kokeilin Witcher 2:sta. Kuolin tutorial-alussa 2 kertaa. Poistin pelin samantien.
edit3: God of War 3 läpi. Köyhä loppu, mutta muuten loistava peli.


« Viimeksi muokattu: 19.05.2011 20:17 kirjoittanut Justece »
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1625 : 25.05.2011 13:33 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili New Super Mario Brosia olen pelaillut säännöllisen epäsäännöllisesti 3DS:llä viime aikoina. Hyvä tasoloikka, mutta ei parasta mariota. SMB 3:a ei noin vain lyödä. Hyvin taas huomaa miten sitä onkaan peukalo keskellä kämmentä. Olen noin puolivälissä peliä, ja jo muutamaan otteeseen on pitänyt pelata edellisiä tasoja lävitse jotta saa kerättyä taas muutamat lisäelämät hankalempia paikkoja varten.

Niin pahasti tämä ei ole koukuttanut että tahkoaisin tämän päivässä lävitse, mutta tasaisin väliajoin tämän pariin tulee palattua :) Mario on aina Mario, oli vuosi mikä hyvänsä. Eiköhän tämä ole sen verran tuttu tapaus että tuskin tarvitsee kertoa enempää  :P
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1626 : 25.05.2011 15:41 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Huomasin muuten itsekin peukaloni todellisen sijainnin kun aloin taas harrastaa paskapelaamista - eli pelaamista samalla kun toimittaa asioita - vanhalla kunnon NDS + NSMB combolla. En tiedä, silloin kun sen ensimmäistä kertaa pelasi läpi, kuolemat pystyi varmasti laskemaan pönttöön pudonneilla pökäleillä, mutta tänä päivänä ei kuolemia kyseisillä laskutikuilla enää pysty laskea.

Tosin täytyy puolustuksekseni sanoa, että ei NSMB:ssa ole sitä samaa kuolematonta tatsia, joka esi-isistään löytyy. Case closed.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1627 : 27.05.2011 22:59 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Jep, läpi meni Portal kakkosen yksinpelikampanja.

*_*

Aika uskomaton ja heittämällä parempi kuin ensimmäinen Portal, jonka arvo liittyi etenkin innovatiivisuuteen, joskin pelattavuus ynnä muutkin olivat kyllä loppuun asti hiottuja. Tästä huolimatta Portal 2 veti kaikkea vähän pidemmälle - juoni ja hahmot olivat kiinnostavampia, pelimekaniikassa oli uusia koukkuja ja huumorikin oli hersyvämpää kuin edeltäjässään. Tämän lisäksi musiikit olivat mitä mainioimpia, ja loppucreditsien mukaan kenties co-opin tai jonkun muun puolella olisi tulossa vielä lisää laatua...

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1628 : 31.05.2011 19:05 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Oblivionia on tullut hakattua n. 13 tuntia ja hyvin maistuu tänäkin päivänä. Mielestäni peli on kestänyt aikaa todella hyvin ja peli osaa vieläkin säväyttää pelimaailman laajuudella ja yksityiskohdilla. En ole ikinä pelaillut tosissaan pelin päätarinaa vaan pelaaminen on aina mennyt päämäärättömäksi palloiluksi, nyt ajattelin koittaa suorittaa itse päätarinaakin kunnolla. Odotukset Skyrimia kohtaan ovat todella korkealla ja aika huippukokemus tulossa jos onnistuvat vielä tästä parantamaan.

Aloitin myös Metroid Zero Missionin uudestaan ja koin valaistumisen, pelihän on aivan helvetin hyvä, yksi parhaista peleistä ikinä. Grafiikat, musat, tunnelma ja tuttu Metroid-kaava pakottavat jatkamaan peliä aina sinne seuraavalle seivipisteelle. Mielestäni paras Metroid-peli. Legendaarista matskua: http://www.youtube.com/watch?v=hlrOAEr6dXc
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1629 : 31.05.2011 19:14 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
Oblivionia on tullut hakattua n. 13 tuntia ja hyvin maistuu tänäkin päivänä. Mielestäni peli on kestänyt aikaa todella hyvin ja peli osaa vieläkin säväyttää pelimaailman laajuudella ja yksityiskohdilla. En ole ikinä pelaillut tosissaan pelin päätarinaa vaan pelaaminen on aina mennyt päämäärättömäksi palloiluksi, nyt ajattelin koittaa suorittaa itse päätarinaakin kunnolla. Odotukset Skyrimia kohtaan ovat todella korkealla ja aika huippukokemus tulossa jos onnistuvat vielä tästä parantamaan.

Aloitin myös Metroid Zero Missionin uudestaan ja koin valaistumisen, pelihän on aivan helvetin hyvä, yksi parhaista peleistä ikinä. Grafiikat, musat, tunnelma ja tuttu Metroid-kaava pakottavat jatkamaan peliä aina sinne seuraavalle seivipisteelle. Mielestäni paras Metroid-peli. Legendaarista matskua: http://www.youtube.com/watch?v=hlrOAEr6dXc
Mielestäni Metroid Fusionissa on paras tunnelma kuin missään muussa pelissä ikinä. Erittäin hieno hahmo-progressio ja hyvä tarina. Zero Mission tuntui Fusionin jälkeen hieman köyhältä, mutta on sekin loistava peli.
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1630 : 31.05.2011 19:53 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Mielestäni Metroid Fusionissa on paras tunnelma kuin missään muussa pelissä ikinä. Erittäin hieno hahmo-progressio ja hyvä tarina. Zero Mission tuntui Fusionin jälkeen hieman köyhältä, mutta on sekin loistava peli.

Metroid Fusion on kyllä loistava peli myös, mutta juuri tuo tarinavetoisuus tekee siitä hieman erilaisen kokemuksen. Zero Missionin yksinkertaisuus tekee siitä ensimmäisen pelin ja Superin veroisen puhtaan pelikokemuksen. Pelin aloituskin on loistava: ei bullshittiä, alus laskeutuu vieraalle planeetalle, tuo linkkaamani biisi pamahtaa soimaan ja tutkiminen voi alkaa. Tarinan minimalistisuus jättää pelaajan mielikuvituksen varaan enemmän ja mielestäni tämänlainen hiljainen meininki nimenomaan kuuluu Metroid-sarjaan.

Pitää kyllä silti hommailla tuo Fusionkin taas kokoelmiin, onhan sekin ihan ässä peli. Vielä kun saisi uutta 2D-Metroidia 3DS:lle tai kotikonsoleille niin kyllä kelpaisi.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1631 : 31.05.2011 20:45 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mielestäni Metroid Fusionissa on paras tunnelma kuin missään muussa pelissä ikinä. Erittäin hieno hahmo-progressio ja hyvä tarina. Zero Mission tuntui Fusionin jälkeen hieman köyhältä, mutta on sekin loistava peli.

Metroid Fusion on kyllä loistava peli myös, mutta juuri tuo tarinavetoisuus tekee siitä hieman erilaisen kokemuksen. Zero Missionin yksinkertaisuus tekee siitä ensimmäisen pelin ja Superin veroisen puhtaan pelikokemuksen. Pelin aloituskin on loistava: ei bullshittiä, alus laskeutuu vieraalle planeetalle, tuo linkkaamani biisi pamahtaa soimaan ja tutkiminen voi alkaa. Tarinan minimalistisuus jättää pelaajan mielikuvituksen varaan enemmän ja mielestäni tämänlainen hiljainen meininki nimenomaan kuuluu Metroid-sarjaan.

Pitää kyllä silti hommailla tuo Fusionkin taas kokoelmiin, onhan sekin ihan ässä peli. Vielä kun saisi uutta 2D-Metroidia 3DS:lle tai kotikonsoleille niin kyllä kelpaisi.
Itsellä on toi tarina aika tärkeä. Sinänsä hassua että olen itse ostanut Fusionin kolme kertaa!
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1632 : 31.05.2011 23:00 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Kirby's Epic Yarn läpi melkein sataprosenttisesti. Vielä vain on aimo läjä tehtäviä suorittamatta, mutta eiköhän nuo kerkeä kesän aikana kahlata jonakin tylsänä sadepäivänä. Tosi letkeä pelihän tämä, vaikka ikävystyin aina kauheasti mikäli osuin viholliseen / putosin rotkoon (minkä seurauksena menettää isot määrät pisteitä). Seuraavaksi ajattelin pelata uudestaan Cave Storyn, minkä läpäisin tässä hiljattain ensimmäistä kertaa elämässäni. Olen tainnut ihastua siihen ikihyviksi.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1633 : 07.06.2011 10:20 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Aloitettiin kämppiksen kanssa Wipeoutin läpipeluu tuossa kuudelta aamusta. Kumpikaan ei ollut nukkunut silmäystäkään ja johonkin piti aika tuhlata ennen Carrolsin aukeamista.

Olen tällä viikolla pelannut kahta todella addiktiivista peliä ja pelitunnit ovat olleet moninkertaiset verrattuna viime vuosiin. Red Alert 1:n ja Wipeout (PS3).

Peli-into on palannut kertaheitolla ja todella kovana. Wipeout varsinkin imo paras PS3:n peli ja vielä ylivoimaisesti, tulee ihan F-Zero GX mieleen.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1634 : 07.06.2011 12:50 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo Wipeout HD/Fury'n itsekkin hommasin, ja onhan se ihan helvetin kova. Erittäin kaunista katseltavaa, sulavaa ja nopeatempoista pelattavaa. Zone -kisat varsinkin.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1635 : 07.06.2011 13:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Wipeoutille myös peukut täältä pystyyn. Aika häpeällistä, että hankin sen vasta kun lahjuksena sai. Näyttää aivan upealta 1080p:nä ja pelattavuus edustaa hyvää "helppo oppia, vaikea hallita" kategoriaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1636 : 07.06.2011 13:12 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Siis tuo Wipeout on Ps3:n hienoin peli. Harmi vaan että se Fury-lisäosa typerine pelimodeineen on roskaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1637 : 08.06.2011 20:35 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt on tässä tullut Infamousia pelattua. Vaikuttaa alkuun ihan ok peliltä. Ainut, että ohjaus on kyllä kehno. Yrittää päästä vasemmalle, niin tuntuu että menee oikealle jne. En tiedä onko vika minussa, vai onko ohjaus oikeasti noin kehno, mutta ihan ei tahdo aina perässä pysyä. Ei siinä muuta, mutta taistelukohtauksissa vähän hankalaa. No, toistaiseksi on selvitty. Pelinä muuten ihan jees. Välttämättä ei olisi tullut tästä itse maksettua, mutta näin lahjuksena menee aivan loistavasti. Ei tämä kuitenkaan ihan maailman pöllöimpiä pelejä ole. Ainakaan siis näin alkufiiliksinä. Ihan kelpo viihdettä.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1638 : 15.06.2011 09:38 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Minäkin tuon inFamousin latasin ja pelasin läpi pari päivää sitten. Ihan hyvä peli, ilmaiseksi tosi mukavaa viihdettä vaikka alkaa toistamaan itseään loppuun mennessä rankasti. Jatko-osa pitänee joskus hommata kun hinta menee alemmas.

Nyt tässä olen Duke Nukem Foreveriä pelaillut ja olen tykännyt. Mitään yyberhuippua en edes odottanut ja sellaista en saanutkaan. Tuommoinen keskinkertainen fps muuten mutta itse Duke ja hänen läpät tekee tästä paremman kuin mitä monet ns. "laadukkaammat" fps:t ovat. Viihdyttävä peli todellakin.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1639 : 16.06.2011 23:27 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Pelasin Child of Edeniä Kinectin kanssa isolta kankaalta 5.1 äänillä.

En tule ostamaan.

Vain, koska tiedän, että kokemus on varmaan vähän vajavainen 24" monitorilla, kuulokkeet päässä ja padi kädessä.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1640 : 17.06.2011 00:10 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Latasimpa Rachet&Clank: Quest for Bootyn kun ilmaiseksi nyt sai. En ole ikinä jostain syystä perehtynyt tähän sarjaan satunnaisia testejä lukuunottamatta, mutta sarja vaikuttaa viihdyttävältä. Ja mitä pelaamiseen tulee niin se oikeastaan onkin sitä näin tunnin pelaamisen jälkeen ainakin. Ihan mielellään sitä tahkoisi.

Mutta...yksi kriittinen vika. Se prkl menty dubbaamaan suomeksi! Miksi helvetissä?! Aloin pelkäämään pahaa kun huomasin että valikot oli suomeksi ja melkein pääräjähti kun kuulin ensimmäiset sanat. Sinänsä itse ääninäyttely ja dialogin tyyli on yllättävän hyvää, erityisesti käännökseksi. Mutta ei sitä oikein jaksaisi silti kuunnella.

Ei tullut koitettua PS3:n kielenvaihtoa englanniksi, saattaisi ehkä vaihtaa kielen...no täytyy testata. Vai onko kenelläkään muita ratkaisuja tähän? Muuta kuin pelaamisen unohtaminen? Prkl kun tämän olis, tajunnu olisin ottanu sen Wipeoutin...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1641 : 17.06.2011 00:24 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Pelasin Child of Edeniä Kinectin kanssa isolta kankaalta 5.1 äänillä.

En tule ostamaan.

Vain, koska tiedän, että kokemus on varmaan vähän vajavainen 24" monitorilla, kuulokkeet päässä ja padi kädessä.

Shiieet, varmaan ihan siisti kokemus. Pakko tämä on silti hommailla ihan vain siksi, että duunasivat REZille jatkoa. Kulttiteko.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1642 : 17.06.2011 00:26 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Pelasin Child of Edeniä Kinectin kanssa isolta kankaalta 5.1 äänillä.

En tule ostamaan.

Vain, koska tiedän, että kokemus on varmaan vähän vajavainen 24" monitorilla, kuulokkeet päässä ja padi kädessä.

Oliko peli mistään kotoisin? Kokeilitko myös padilla? Tää vois olla eka HC-peli Kinectille. Sais tuokin vehje jotain oikeaa käyttöä.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1643 : 17.06.2011 00:39 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ei tullut koitettua PS3:n kielenvaihtoa englanniksi, saattaisi ehkä vaihtaa kielen...no täytyy testata. Vai onko kenelläkään muita ratkaisuja tähän? Muuta kuin pelaamisen unohtaminen? Prkl kun tämän olis, tajunnu olisin ottanu sen Wipeoutin...

En ole peliä pelannut tai PS3:sta omista, mutta käsittääkseni ainakin osassa käännetyistä peleistä pelin kieli määräytyy koneen kielen mukaan, eikä sitä pysty pelin sisällä muuttamaan. Ratchet & Clank hyvänä esimerkkinä.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1644 : 17.06.2011 00:52 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Pelasin Child of Edeniä Kinectin kanssa isolta kankaalta 5.1 äänillä.

En tule ostamaan.

Vain, koska tiedän, että kokemus on varmaan vähän vajavainen 24" monitorilla, kuulokkeet päässä ja padi kädessä.

Oliko peli mistään kotoisin? Kokeilitko myös padilla? Tää vois olla eka HC-peli Kinectille. Sais tuokin vehje jotain oikeaa käyttöä.

No Kinectillehän toi sopii kuin nenä päähän: Rezin tyylinen raideräiskintä, jossa musa ja häröt efektit on se pääasia. En testaillut padilla, mutta Kinectin kanssa oli kyllä muikea kokemus.

Ja Rezin tyyliin se 100% hakeminen kaikesta lienee se suurin haaste, jos sitä kaipaa.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1645 : 17.06.2011 02:14 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Voisi jälleen kirjoitella mitä on kesän aikana tullut pelattua.

Ratchet & Clank: Quoest for Booty ja Dead Nation latasin welcome backissa. Q for B oli parasta ratsettii ja klänkkiii mitä olen pelannut, vaikka en kyllä ole aikaisempien pelien viehätystä ymmärtänyt. Tools of Destructionin joskus omistin, mutta läpipeluun jälkeen ei tehnyt mieli uudestaan pelata, mutta Q4B oli todella messevää tasohyppelyä, harmi vain että oli niin lyhyt.

Dead Nation on ihan ookoo settiä, kaverin kanssa mukavaa mättöä, mutta yksin aika meh-kokemus. Yksinpelinä muutama kenttä läpäistynä, mutta yhtenä yönä pelattiin kaverin kanssa läpi ja siistiä oli. Kentät ovat aika itseensätoistavia eikä peli tarjoa mitään uutta eteenpäin mentäessä, muuta kuin uusia päivityksiä aseisiin, joilla osalla ei tee yhtänä mitään.

Vaihtelun vuoksi olen yrittänyt kohentaa PC-puoltakin. Keskeneräisiä Shadowgroundsia ja Mas Paynea tuli hakattua sekä uutta ostosta Stalkeria. Shadowgrounds ja Max Payne ovat kumpikin tietyllä tavalla mitäänsanomattomia, haastellista räiskintää jota jaksaa noin tunnin kerrallaan. Shadowgroundsissa tapahtuu liian usein läheltä piti tilanteita, joissa on enää yksi elämä jäljellä, HP alhaalla ja turretilla ampuvat ökkömönkiäiset tulee joka tuutista mutta silti onnistuu kukistamaan ne intergalaktiset mulkerot, vaikka onhan se omalla tavallaan palkitsevaa.

Stalker: Shadow of Chernobyl on ollut mukava yllätys, tuo mieleen Farcry 2:n ripauksella Falloutia, vaikka hahmot ja tehtävät eivät ole yhtä deeppiä kamaa kuin FO:issa. SoC:ssä on tunnelma kohillaan ja pelimaailmassa on aina jotain tutkittavaa ja tehtävää. Peli on vain aika vaikea, pelaan helpoimmalla ja roistot pystyvät tappamaan muutamalla luodin osumalla.

Vihdoin sain hommattua 360:lle Mass Effect 2:n, pääsin jatkamaan Shepardin stooria. Eipä siitä muuta sanottavaa kuin että todella hieno peli.

tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1646 : 17.06.2011 14:59 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ei tullut koitettua PS3:n kielenvaihtoa englanniksi, saattaisi ehkä vaihtaa kielen...no täytyy testata. Vai onko kenelläkään muita ratkaisuja tähän? Muuta kuin pelaamisen unohtaminen? Prkl kun tämän olis, tajunnu olisin ottanu sen Wipeoutin...

En ole peliä pelannut tai PS3:sta omista, mutta käsittääkseni ainakin osassa käännetyistä peleistä pelin kieli määräytyy koneen kielen mukaan, eikä sitä pysty pelin sisällä muuttamaan. Ratchet & Clank hyvänä esimerkkinä.

Jep, kahdessa pidemmässä Ratchetissa ainakin pelin kieli määräytyy konsolin kielen mukaan.

Arvaatte varmaan, että Pleikkarissa pyörii englanti ihan vakiona näiden aivopierujen välttämiseksi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1647 : 17.06.2011 19:34 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Pelasin Child of Edeniä Kinectin kanssa isolta kankaalta 5.1 äänillä.

En tule ostamaan.

Vain, koska tiedän, että kokemus on varmaan vähän vajavainen 24" monitorilla, kuulokkeet päässä ja padi kädessä.

Oliko peli mistään kotoisin? Kokeilitko myös padilla? Tää vois olla eka HC-peli Kinectille. Sais tuokin vehje jotain oikeaa käyttöä.

No Kinectillehän toi sopii kuin nenä päähän: Rezin tyylinen raideräiskintä, jossa musa ja häröt efektit on se pääasia. En testaillut padilla, mutta Kinectin kanssa oli kyllä muikea kokemus.

Ja Rezin tyyliin se 100% hakeminen kaikesta lienee se suurin haaste, jos sitä kaipaa.

Eikös tänään pitänyt olla Child of Edenin julkaisupäivä täällä puolen maailmaa? Kolusin Tampereen kaupat läpi enkä nähnyt pelistä jälkekään :(

Melkein tekisi kyllä mieli napata Kinect tuon mukana, mutta ei täällä pikkuruisessa yksiössä taida tila riittää. . . Mutta mitä GAFfin ketjua on tullut luettua, niin mielellään tuota ohjaimellakin pelaa. Täytyy ottaa nuo kaksi lisäohjainta sohvalle mukaan tärisemään, niin saa edes jotain lisäpotkua pelaamiseen.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1648 : 18.06.2011 02:08 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Olen vääntänyt tässä jo vähän yli viikon Shin Megami Tensei: Persona 4:sta ja pelikello näyttäisi nyt 45h. Peli alkoi hyvin verkkaisesti, mutta onneksi juoni on ottanut aina välillä uutta suuntaa pitäen mielenkiinnon yllättävän hyvin yllä. Ehkä eniten olen pitänyt koko persona-systeemistä ja onhan tuo pelissä esiintyvä simulointikin yksi kivoimmista osapuolista. Keskitasoa parempi, täysin omanlaisensa JRPG-peli, vaikkakin jumalaton aikasyöppö.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1649 : 18.06.2011 11:40 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Olen vääntänyt tässä jo vähän yli viikon Shin Megami Tensei: Persona 4:sta ja pelikello näyttäisi nyt 45h. Peli alkoi hyvin verkkaisesti, mutta onneksi juoni on ottanut aina välillä uutta suuntaa pitäen mielenkiinnon yllättävän hyvin yllä. Ehkä eniten olen pitänyt koko persona-systeemistä ja onhan tuo pelissä esiintyvä simulointikin yksi kivoimmista osapuolista. Keskitasoa parempi, täysin omanlaisensa JRPG-peli, vaikkakin jumalaton aikasyöppö.
Oli kyllä ihan jäätävän kova tuo P4. Mielenkiintoinen juoni, hauskat hahmot, hyvä taistelusysteemi, hyvät musat ym. ym. Itse taisin painaa joku 60 timmaa ja tsekkasin sen True Endingin. Kannattaa jostain katella miten sen True Ending-juonipolun saa avattua, lisää pelattavaa todella kiitettävästi. Onhan tämä yksi kakkospleikkarin parhaista japsiropeista, ellei jopa paras.

Voisi Atlus ilmotella Persona 5:sesta pikku hiljaa ja mielellään kotikonsoleille eikä millekään PSP:lle.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 ... 141
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines