Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 ... 141
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1078181 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1500 : 15.12.2010 15:59 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli tuossa kruisailtua The Ballad of Gay Tony´n parissa. Upea näky, kun joku törppö liikenteessä kaahaa vastaantulijoiden kaistaa aivan täpöllä, ja tottakai törmään siihen. Noh, törppö kuski lentää tuulilasin läpi minun konepellin päälle. Aika huvittavan näköistä. Kaikkeen kivaan sitä törmääkin.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1501 : 15.12.2010 18:00 »
fiksative Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lainaus käyttäjältä: despire link=topic=44.msg44440#msg44440 date=1292408601[b
Arvosteluista sain ainakin sellaisen käsityksen, että tuo Sly 2 olisi huomattavasti tätä ekaa parempi, kun taas kolmonen osoittaa jo vähän väsymisen merkkejä.
Sly 2 on kyllä paljon parempi, varmaan paras tasoloikka PS2:lle. Hupaisat suomidubitkin löytyy. Sly 3 ei mikään kehno ole myöskään, vaikka sen yleinen typeryys ärsyttääkin.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1502 : 16.12.2010 13:45 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Earth Defence Force 2017 on trippi lapsuuteen. Siihen aikaan, kun kenellekään ei tullut mieleenkään valittaa pelin ominaisuuksista, siitä että ohjaus on paskaa tai tähtäys on paskaa, vaan kaikilla peleillä oli omat säännöt ja niitä pelattiin niiden mukaan. Mukisematta. Piste. Ikään kuin peli olisi juuri sellainen kuin tekijät siitä halusivat ja kaikki paskuuskin on vain tarkoituksellista. Se on myös paluu siihen aikaan, kun pelin ostopäätökseen vaikutti se, millaisia koodeja siihen on (believe it or not t: ripley). Koska minä käytin aikoinani koodeja joka pelissä. Tämän sukupolven aikana EDF:n lisäksi ainoastaan GTA4:sta pelatessa on tullut edes mieleen, että tätä olisi hauska pelata koodien kanssa. Mutta niin. Pettymys oli, kun EDF:ään ei ollutkaan mitään koodeja. :(

On se kuitenkin hauska. Tuhottomasti erilaisia aseita, ääretön määrä tapettavaa ja... no, siinä se. Mutta se riittää. Yksinkertaista hauskuutta. Kolmiulotteinen areenashootteri, sanoisin.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1503 : 16.12.2010 22:52 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Fallout 3:sen päätarinan vetäisin läpi. 40 tuntia kului yhteensä tohon läpivetoon, suurin osa ajasta oli tosin palloilua ja seikkailua erämaassa. Diggasin pelistä kyllä ihan helvetisti. Maailma tempaisi täysin mukaansa ja tutkittavaa riittää aivan järjettömästi. Pelin maailma on rakennettu todella yksityiskohtaisesti ja joka kolkassa on viitteitä edesmenneeseen maailmaan, myös 50-luvun musat olivat myös aivan kingit tunnelman luomisessa. Maailmassa on myös paljon hienoja paikkoja, joita ei ole merkattu karttaan. Onneksi myös se Oblivionin jäätävä level-scaleaus on korjattu ja hahmon kehityksen jopa huomaa.

GOTY-version ansiosta maailmaa voi tutkia vielä läpipeluun jälkeenkin ja tehtävää on vielä aika törkeesti. Tutkiskelua myös helpottaa 20-levelillä saatu kyky, joka
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Kyllä tähän varmasti tulee upotettua vieläkin tunteja, questeja ja uusia paikkoja on vielä avaamatta todella paljon. Myös GOTYn kaikki lisäosat tuovat varmasti suhteellisen paljon peliaikaa. Peli on kyllä helposti meikäläisen suosikki näistä tämän genin AAA-peleistä.

Pitänee varmaan jossain vaiheessa kaivaa se New Vegas, mutta vasta sitten kun on tästä saanu tarpeekseen. Odotan innolla myös Elders Scrolls 5:ta, joka varmasti ottaa mallia tästä pelistä ja korjaa Oblivionin puutteita.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1504 : 17.12.2010 10:12 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Vanquish meni eilen läpi. Hardilla aloitin ensimmäisen kerran ja ihan hyvältä valinnalta tuntuikin, kunnes pääsin loppubossiin. Aivan helvetin ärsyttävä ja vaikea ainakin itselle. Koko muu peli ei ollut edes vaikea Hardilla mutta tämä... En jaksanut turpiin ottamista ja vaihdoin normaalin ja hakkasin ne paskiaiset. Tietenkin nyt pelaan normaalilla pelin uudestaan läpi että saan nuo achievementit että olen edes pelin läpäissyt.

Hyvä peli kaikkiaan ja todella toimivaa toimintaa. Bayonettasta enemmän kuitenkin pidän mutta kiitettävän arvosanan tällekkin pelille annan.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1505 : 17.12.2010 12:19 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili
Fallout 3:sen päätarinan vetäisin läpi.

GOTY-version ansiosta maailmaa voi tutkia vielä läpipeluun jälkeenkin ja tehtävää on vielä aika törkeesti.


Voi siinä normaalissakin versiossa jatkaa pelaamista, kunhan on vaan ladannut lisäosat  ;)

Pitäisi vielä jossain vaiheessa pelata peli toisenkerran läpi ja noukkia mukaan loput trophyt. Tarvitsen aikaa palautuakseni viime kerrasta, oli se sen verran intensiivistä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1506 : 22.12.2010 17:43 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Vanquishin hakkasin itsekin läpi. Muutamaa ihan hyvää ideaa lukuun ottamatta suht puuduttavaa räiskimistä. Hyvä, että läpi jaksoi pelata, vaikka pelillä oli mittaa vain se reilu viisi tuntia.

- Perusvihut olivat uskomattoman tylsiä niin designiltaan kuin pelitavaltaan. Helvetin mielenkiintoista ruippia niitä samoja rumia robotteja päähän jostain kilsan päästä. Bossit olivat myös kehnoja paria poikkeusta lukuun ottamatta.

- Miksi peliin piti tunkea jotain apinoita "auttamaan" pelaajaa? "GET OUT OF THE WAY GEEET OOOUUTTT OOOFFF THEEE WAAAYYYY", voi vittujen kevät! Apulaiset eivät tee mitään muuta kuin kuolevat tai seisovat päähenkilön edessä. Ja se muka-niin-karski-merimies-äijä, jonka ääninäyttelijä pitäisi viedä saunan taakse. Argh!

- Kaikki kentät oli samaa copypastea alusta loppuun. Graafisesti hieno peli, mutta Shinji Mikami saisi jo luovuttaa näiden tylsänkliinisten robottipelien kanssa á la P.N.03.

- Uskomattoman paska juoni ja hahmot. Juonesta en tajunnut hevonpersettä ja loppu oli uskomatonta kuraa. Puhumattakaan Platinium Gamesin "ammutaan pelin lopuksi asteroideja" -fetissistä. Enkä edes muista päähenkilön nimeä. Vähän sama juttu kuin Bayonettan kanssa. Mikamin ja Kamiyan aikaisemmat pelit olivat ihan yhtä korneja mutta hyvällä tapaa. Jos pelaan pelin joskus God Hardilla, niin pistän ääninäyttelyn suosiolla japaniksi.

- Augmented Reaction Suit oli todella siisti. Aseitten päivittely oli ihan ok, vaikkei tämä mikään RE4 ollutkaan. Oli ainakin jokin syy avata triljoonittain niitä laatikoita. Päälleliimattu ominaisuus kuten niiden kultaisten figuureidenkin ampuminen.

- Meleetä sai/kannatti käyttää aivan liian vähän. Liikaa suojien takana jumittamista eikä peli kannustanut minkäänlaiseen ryysimiseen.

- Ei mitään kunnon palkintoa läpipeluusta. Aseiden statsitkin nollaantuu. God Hardilla ilmeisesti ammutaan kaikkea vain kymmenen kertaa kauemmin.


Kaiken kaikkiaan pettymys. Toivottavasti Mikamin seuraava projekti ei olisi samalla lailla juosten kustu yhden tempun ihme.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1507 : 28.12.2010 21:59 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili


Xboxin Deadly Premonitionia pelailin noin tunnin pelin alusta. Kyseessähän on pienen budjetin kauhupeli, joka on luonut kulttimainetta erittäin hämmentävällä meiningillään. Peli on saanut varsin ristiriitaisen vastaanoton niin pelaajilta kuin arvostelijoiltakin. Mm. Destructoid antoi pelille 10/10, kun taas IGN läväytti arvosanaksi 2.0. Peliin täytyy asennoitua oikealla tavalla ja sitä ei pitäisi ottaa liian vakavasti, pelistä näkee selvästi, että se on tehty kieli poskessa B-luokan viihdettä kunnioittaen. Grafiikat ovat jotain PS2-tasoa, mutta ainakin ruudunpäivitys on pysynyt tasaisena toistaiseksi.

Heti alusta lähtien on selvää, että peli on jotain täysin uniikkia. Peli koittaa pelotella kauhukliseillä ja luoda hienoa elokuvamaista tunnelmaa laittaen samalla homman täysin läskiksi. Alkudemon oravat päästivät apinalta kuulostavia ääniä, ns. jännitysmusa oli erittäin juustoista ja dialogissa on jatkuvasti epäloogisuuksia. Lisäksi päähenkilö puhuu itselleen (toiselle persoonalleen) 80-luvun elokuvista ja DVD-lisämateriaaleista ja välivideoita höystetään oudolla huumorilla.

Pelimaailma on GTA:n tapaan vapaasti tutkittava kaupunki ja tehtäviä otetaan vastaan kun siltä tuntuu. Hirveästi en ehtinyt vielä kaupunkia tutkimaan, mutta ilmeisesti kartta on kohtalaisen laaja. Lisäksi mukana on minipelejä kuten dartsin heitto ja tietenkin kalastusminipeli.

Saas nähdä miten tämä kolahtaa meikäläiseen. GAFissa on saanut ainakin melkein pelkästään kehuja ja moni on ollut valmis nimeämään tämän GOTY 2010:si. Yleisesti tämänlainen absurdi huumori on kolahtanut meikään ja on vain virkistävää saada tällaista läskiksi vedettyä ja huonoa peliä parodisoivaa viihdettä kaiken tämän AAA-kaman keskellä.

Destructoidin arvostelu: http://www.destructoid.com/review-deadly-premonition-165168.phtml
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1508 : 29.12.2010 10:12 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Nyt on Enslaved pyöriny koneessa kahden chapterin verran. Ja vaikka mikään mestariteos ei ole kyseessä, peli on kuitenkin varsin hyvä, alun perusteella.

Visuaalinen anti ja yleinen fiilis on kuitenkin pelin parasta osa-aluetta ja todellakin eroaa harmaasta massata. Lisäksi vaikka hahmot ovat saaneet joiltain tahoilta kritiikkiäkin, itse olen näistä varsin vaikuttunut. Ääninäyttely on erinomaista. Erityisesti Andy Serkis on palkkansa ansainnut. Monkey on todella elävän ja aidon tuntuinen kaveri. Tämän ansiosta myös hahmojen kanssakäynti tuntuu todella aidolta ja mielenkiintoiselta. Itseäni usein kyrsii nämä "riippakivet" joita tarvitsee vain vahtia ja tällä tuodaan "syvyyttä" pelaamiseen, mutta nyt tällä on hiukan syvempi tarkoitus eikä vain ärsyttää pelaajaa. Tämä on todellakin pelin suola, ympäristön lisäksi. Pelin asetelma on myös mielenkiintoinen, kaikesta kliseisyydestään huolimatta. Itselle herää ainakin mielenkiinto siiihen mitä on tapahtunut, kuinka on tapahtunut ja mikä on maailman ja hahmojen tarina.

Huonoja puolia on muutama ja jo alussa yksi tuntuu olevan pelin jonkinlainen yksitoikkoisuus. Taistelut eivät juurikaan toisistaan eroa ja meno on enemmän tai vähemmän samanlaista koko ajan. Tosin ei tämä vielä kyllästytä, mutta jossain vaiheessa tämäkin voi tulla vastaan.

Eräs vika on ihan yleinen 3rd person seikkailujen nykyvika. Tosin tuntuu että tämä ei vaikuta muihin kuin minuun, koska tästä ei koskaan missään puhuta. Pelattavuus hahmoanimaation ehdoilla. Paikoitellen meno tuntuu kankealta ja epätarkalta, kun hahmon täytyy räpeltää, liikkua, hypätä tms. kivasti. Yksi esimerkki on Monkeyn väistoliike. Se tuntuu todella kankealta. Aloin jo miettimään onko TV:ssä kuitenkin jotenkin input lagia, kun tuntuu että ei millään pääse ajoissa pois alta. Mutta aloin pikku hiljaa hyväksymään että ilmeisesti en vain osaa...Mutta siis, yleiskommenttina voisi sanoa että ohjaus voisi olla sulavampaa, vaikka mistään deal brakerista ei olekkaan kyse.

Jos pitäisi verrata peliä johonkin sanoisin Persian Prinssin. Meno on hyvin (ellei jopa täysin) samankaltaista kiipeilyä ja satunnaista taistelua, olematta kuitenkaan mitään heinän niittoa. Ja Persian Prinssin tietty kankeus on mukana. Se mikä sen ratkaisevan eron tuo, miksi tämä tuskin jää hyllyyn niin helposti kesken kuin Persian Prinssin seikkailut, on ne ratkaisevat plussat eli miljöö ja hahmot.



Yksi pieni ärsyttävä vika tässä pelissä on. Ja tämä vika tuskin olisi tullut muulta julkaisijalta kuin Ubisoftilta. Pelissä kuuluu joskus taustalla tietty tirp-tirp ääni. Kuin linnun ääni. Ja tämä tirp-tirp ääni on suoraan Settlersistä, joka on myös Ubisoftin julkaisema. Sama ääni kaikuu todella usein Settlersissä, lähes koko pelin ajan. Joten ajoitellen tunnelma rikkoutuu ja mielessä käväisee Settlers. Ymmärrettävää kierrätystä, mutta silti nakertaa takaraivossa....


« Viimeksi muokattu: 29.12.2010 10:50 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1509 : 29.12.2010 13:18 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Yksi pieni ärsyttävä vika tässä pelissä on. Ja tämä vika tuskin olisi tullut muulta julkaisijalta kuin Ubisoftilta. Pelissä kuuluu joskus taustalla tietty tirp-tirp ääni. Kuin linnun ääni. Ja tämä tirp-tirp ääni on suoraan Settlersistä, joka on myös Ubisoftin julkaisema. Sama ääni kaikuu todella usein Settlersissä, lähes koko pelin ajan. Joten ajoitellen tunnelma rikkoutuu ja mielessä käväisee Settlers. Ymmärrettävää kierrätystä, mutta silti nakertaa takaraivossa....
Enslavedin on itse asiassa julkaissut Namco Bandai.

Pelattavuus hahmoanimaation ehdoilla.

Pelissä nyt muutenkin nuo kontrollit ottavat aika pahasti takkiin rasittavalla tavalla määriteltyjen hyppykohtien takia. Aina ei tiedä, mistä voi hypätä tai kiivetä, ja välillä vaikka jostain kohdasta pitäisikin voida loikata yli, siitä ei kymmenellä ensimmäisellä yrittämällä meinaa kuitenkaan päästä. Todella ankeaa suunnittelua. Muutenkin kentät ovat aina täynnä tolppia ja koloja, jotka kerjäävät tutkimista, mutta kun kaikki on niin rajattua eikä maailmaa voi näin ollen juurikaan tutkia, jää suuri osa lähiympäristöistäkin ahdistavasti koristeeksi.

Neljä ekaa chapteria nyt pelannut. Eihän tuo niinkään paskaa ole, mutta hyvin paljon jää toivomisen varaan.

E: Ja Prince of Persioissahan ainakin Sands of Time -trilogian loikinta oli sentään hieman puzzlehtavaa paikoin. Enslavedissa riittää, kun vain rämpyttää hyppynappia ja pyörittää tattia, niin kiipeilykohdat menevät useimmiten itsekseen läpi, ellei sitten edellä mainitsemani loikkaongelma pomppaa eteen.


« Viimeksi muokattu: 29.12.2010 13:33 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1510 : 29.12.2010 13:23 »
deMalorian Vieras Kesken nao:
PC
Sins of Solar Empires trinitypakilla. Aivan lähtökuopissa ja tuntuu varsin lupaavalta
Mafia 2. Kivasti ollaan heitetty sandboxit romukoppaan pelinkehityksessä ja ympätty pakkopaitalineaarisuus muuten kovinkin mielenkiintoiseen kaupunkiin

PS triple
Kane and Lyncbox 1/2 kämppisco-opilla. Ei aikaa nyt moiseen hullutukseen
Valkyria Chronicles. Ei aikaa, liian sugoij!
Darksiders. Tylsä; olen tosi luvannut itselleni pelaavani sen läpi vielä joskus

DS
Zelda: Spirit tracks. Hyvät sienet on hyviä. Liian vähän uudistuksia Phantom hourglassiin nähden minusta.

PSP
Wipeout pulse...eduiksi katsotaan ADHD
GTA storiesit. Ei aikaa, yllättävän hyviä "porttauksia"

Other
Angry birds. Jumissa jossakin mid-gamen tienoilla, ei innosta.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1511 : 29.12.2010 13:34 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili


Xboxin Deadly Premonitionia pelailin noin tunnin pelin alusta. Kyseessähän on pienen budjetin kauhupeli, joka on luonut kulttimainetta erittäin hämmentävällä meiningillään. Peli on saanut varsin ristiriitaisen vastaanoton niin pelaajilta kuin arvostelijoiltakin. Mm. Destructoid antoi pelille 10/10, kun taas IGN läväytti arvosanaksi 2.0. Peliin täytyy asennoitua oikealla tavalla ja sitä ei pitäisi ottaa liian vakavasti, pelistä näkee selvästi, että se on tehty kieli poskessa B-luokan viihdettä kunnioittaen. Grafiikat ovat jotain PS2-tasoa, mutta ainakin ruudunpäivitys on pysynyt tasaisena toistaiseksi.

Heti alusta lähtien on selvää, että peli on jotain täysin uniikkia. Peli koittaa pelotella kauhukliseillä ja luoda hienoa elokuvamaista tunnelmaa laittaen samalla homman täysin läskiksi. Alkudemon oravat päästivät apinalta kuulostavia ääniä, ns. jännitysmusa oli erittäin juustoista ja dialogissa on jatkuvasti epäloogisuuksia. Lisäksi päähenkilö puhuu itselleen (toiselle persoonalleen) 80-luvun elokuvista ja DVD-lisämateriaaleista ja välivideoita höystetään oudolla huumorilla.

Pelimaailma on GTA:n tapaan vapaasti tutkittava kaupunki ja tehtäviä otetaan vastaan kun siltä tuntuu. Hirveästi en ehtinyt vielä kaupunkia tutkimaan, mutta ilmeisesti kartta on kohtalaisen laaja. Lisäksi mukana on minipelejä kuten dartsin heitto ja tietenkin kalastusminipeli.

Saas nähdä miten tämä kolahtaa meikäläiseen. GAFissa on saanut ainakin melkein pelkästään kehuja ja moni on ollut valmis nimeämään tämän GOTY 2010:si. Yleisesti tämänlainen absurdi huumori on kolahtanut meikään ja on vain virkistävää saada tällaista läskiksi vedettyä ja huonoa peliä parodisoivaa viihdettä kaiken tämän AAA-kaman keskellä.

Destructoidin arvostelu: http://www.destructoid.com/review-deadly-premonition-165168.phtml
GiantBomb teki Endurance runin(itse asiassa kaksi) Deadly Premonitionista, joka kannattaa tarkistaa jos peli kiinnostaa. Itse katselin läpi ja eihän tuota voi hyvällä omallatunnolla aivan aikuisten oikeasti väittää GOTY:ksi, mutta Sterling on niin rasittava kaveri etten yhtään ihmettele että hän rupeaa tuollaisia heittämään. Kun ei itse tarvinnut peliä pelata, niin vaikuttihan se tarinansa ja hahmojensa osalta todella mielenkiintoiselta ja virkistävän erilaiselta, mutta pelattavuus kusi jo pelkän gameplayn näkemisen perusteella todella pahasti.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1512 : 29.12.2010 13:44 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
E: Ja Prince of Persioissahan ainakin Sands of Time -trilogian loikinta oli sentään hieman puzzlehtavaa paikoin. Enslavedissa riittää, kun vain rämpyttää hyppynappia ja pyörittää tattia, niin kiipeilykohdat menevät useimmiten itsekseen läpi, ellei sitten edellä mainitsemani loikkaongelma pomppaa eteen.

Sikäli Heinz on kyllä oikeassa, että Enslaved muistuttaa tasohyppelyltään Prince of Persiaa. Sitä uusinta reboottia. Mokaamisesta ei ole pelkoa, jokaista toimintoa ryydittää pitkäveteinen animaatio ja mukana seuraa kaveri, josta ei ole haittaa, mutta josta ei ole hirveämpää hyötyäkään. Näin siis omien demokokemusten perusteella siis.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1513 : 29.12.2010 13:45 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
Yksi pieni ärsyttävä vika tässä pelissä on. Ja tämä vika tuskin olisi tullut muulta julkaisijalta kuin Ubisoftilta. Pelissä kuuluu joskus taustalla tietty tirp-tirp ääni. Kuin linnun ääni. Ja tämä tirp-tirp ääni on suoraan Settlersistä, joka on myös Ubisoftin julkaisema. Sama ääni kaikuu todella usein Settlersissä, lähes koko pelin ajan. Joten ajoitellen tunnelma rikkoutuu ja mielessä käväisee Settlers. Ymmärrettävää kierrätystä, mutta silti nakertaa takaraivossa....
Enslavedin on itse asiassa julkaissut Namco Bandai.
Noh...tämän siitä saa kun ei tarkasta muistikuviaan. No, sitten tämä trip-trip ääni on pöllitty Ubilta :)

Pelattavuus hahmoanimaation ehdoilla.
Pelissä nyt muutenkin nuo kontrollit ottavat aika pahasti takkiin rasittavalla tavalla määriteltyjen hyppykohtien takia. Aina ei tiedä, mistä voi hypätä tai kiivetä, ja välillä vaikka jostain kohdasta pitäisikin voida loikata yli, siitä ei kymmenellä ensimmäisellä yrittämällä meinaa kuitenkaan päästä. Todella ankeaa suunnittelua. Muutenkin kentät ovat aina täynnä tolppia ja koloja, jotka kerjäävät tutkimista, mutta kun kaikki on niin rajattua eikä maailmaa voi näin ollen juurikaan tutkia, jää suuri osa lähiympäristöistäkin ahdistavasti koristeeksi.

Neljä ekaa chapteria nyt pelannut. Eihän tuo niinkään paskaa ole, mutta hyvin paljon jää toivomisen varaan.
Joo tullut myös pari tuollaista tilannetta vastaan. Mikä on aika outo ratkaisu, kun eihän se nyt niin vaikeaa pitäisi olla hiukan suurentaa aluettä mistä voi hypätä tai mistä voi heittää toisen...


EDIT:
E: Ja Prince of Persioissahan ainakin Sands of Time -trilogian loikinta oli sentään hieman puzzlehtavaa paikoin. Enslavedissa riittää, kun vain rämpyttää hyppynappia ja pyörittää tattia, niin kiipeilykohdat menevät useimmiten itsekseen läpi, ellei sitten edellä mainitsemani loikkaongelma pomppaa eteen.
No joo olihan siinä hiukan mietintää siinä PoP:ssa, mutta en nyt sanoisi että paljoa sen enempää kuin Enslavedissakaan. Tosin voi olla että en pelannut peliä vaan tarpeeksi pitkälle. PoP:ssa oli tosin se että piti katsoa mihin päin hyppää. Eli haaste tuli siinä että osasi käsitellä ohjainta oikein eikä siinä että olisi löytänyt reitin. Tämän vuoksi osaksi kyllästyinkin PoP:iin. Enslavedissa tämä toimii suoraviivaisesti, mutta yllättävän viihdyttävästi. Parhaimmillaan.


« Viimeksi muokattu: 29.12.2010 15:11 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1514 : 29.12.2010 13:57 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
GiantBomb teki Endurance runin(itse asiassa kaksi) Deadly Premonitionista, joka kannattaa tarkistaa jos peli kiinnostaa. Itse katselin läpi ja eihän tuota voi hyvällä omallatunnolla aivan aikuisten oikeasti väittää GOTY:ksi, mutta Sterling on niin rasittava kaveri etten yhtään ihmettele että hän rupeaa tuollaisia heittämään. Kun ei itse tarvinnut peliä pelata, niin vaikuttihan se tarinansa ja hahmojensa osalta todella mielenkiintoiselta ja virkistävän erilaiselta, mutta pelattavuus kusi jo pelkän gameplayn näkemisen perusteella todella pahasti.
Katsoin ekan jakson tosta Endurance Runista aikanaan, mutta en halua vielä spoilata peliä. Pitänee tsekata se kokonaan sitten kun olen pelannut pelin läpi.

Joo pelillisiä puutteita kyllä löytyy ja jos objektiivisesti lähtisi arvioimaan niin eihän tätä voisi mitenkään GOTYksi kutsua. Kontrollit eivät ole skarpeimmasta päästä, mutta kyllä niillä toimeen tulee. Myös sivutehtävien tekeminen on hieman sekavaa.  Ihan hauskaa viihdettä on kuitenkin ollut toistaiseksi.
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1515 : 29.12.2010 16:18 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
Yksi pieni ärsyttävä vika tässä pelissä on. Ja tämä vika tuskin olisi tullut muulta julkaisijalta kuin Ubisoftilta. Pelissä kuuluu joskus taustalla tietty tirp-tirp ääni. Kuin linnun ääni. Ja tämä tirp-tirp ääni on suoraan Settlersistä, joka on myös Ubisoftin julkaisema. Sama ääni kaikuu todella usein Settlersissä, lähes koko pelin ajan. Joten ajoitellen tunnelma rikkoutuu ja mielessä käväisee Settlers. Ymmärrettävää kierrätystä, mutta silti nakertaa takaraivossa....

nyt tulee offtopicia ja lujaa mutta tulkoon. >_>

eli metroid prime hunterissa oli valikoissa klikkaillessa käytetty täsmälleen samaa ääntä kuin ds:n herätyskellossa. meikä on sitä ääntä kuunnellu arkiaamuina about ds:n julkaisusta lähtien ja joka kerta kun kuulen sen piippauksen tai edes jotain saman tapaista tulee aivoihin joku adrenaliini-ärsyke-kiukku-valmiustila. hyvä heräämisen kannalta, mutta vähän huono pelin kannalta. tosin se peli oli muutenkin niin huono että hävettää.

topikin aiheeseen liittyen. pelasin mass effect 2 läpi ja alotin uuden setin ykkösestä naisella. kakkosen loppu otti pannuun. myydäänkö oikea loppu dlc:nä vai mitä olen missannut? vai onko se sitten kolmososassa?
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1516 : 30.12.2010 02:36 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 164 Basaaripisteet: 0 Profiili No kolmosessa tietenkin. Pelihän on alusta asti ollut trilogia.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1517 : 03.01.2011 00:16 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Orange Boxin PS3-versio tarttui hyppysiin Gigantista 9,90 eurolla. Ei voinut vastustaa, ei.

Asia on niin, etten ole pelannut ikinä Half-Life 2:sta alusta loppuun asti läpi. Olen pelannut siitä vain tiettyjä jaksoja ja jatko-episodeita en (luonnollisestikaan) ollenkaan.

HL2:lla on jo ikää, mutta pelin graafisessa tyylissä on silti jotain, joka viehättää minua vielä herran vuonna 2011. Varsinkin komeat ja laajat ulkoilmamaisemat pistävät silmään tunnelmallisuudellaan. Ilmapiiri on erinomainen; sillan alla hyppiminen on varmaankin yksi tunnelmaltaan nappaavimpia osuuksia mitä genren peleissä ollaan nähty.

Tähän mennessä (kait hieman yli puolenvälin) ainoa ärsyttävältä tuntunut pelialue oli Ravenholm, joka ei ilmeisestikään nauti muidenkaan keskuudessa mistään suursuosiosta? Fiilikset olivatkin melko katossa, kun sieltä viimein pääsi pois. Valtatiet kera buggyn olivatkin sitten ihan toinen pallopeli - ja erittäin hauska sellainen.

Nautiskellaan pienissä sessioissa. Kaikki vaikuttaa tällä hetkellä oikein hyvältä. HL2:n ja episodien jälkeen vetäisen Portalin, jota kohtaan onkin ekstrasuuret odotukset. Näiden jälkeen voikin tutustua Team Fortnessiin, jos on aikaa ja intoa.

Magnum <3
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1518 : 13.01.2011 00:28 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Frendien kanssa vedettiin todella klassinen peli-ilta. Mega Man 9:iä jauhettiin koko ilta putkeen, välissä muutama erä Super Street Fighter IV:tä. MM 9:ssä jauhettiin Dr. Wilyn kenttiin asti, kunnes lopeteltiin. Hyvin kyllä porukalla selkäytimessä noi kontrollit, kuitenkin kaikki jauhaneet snadina niitä NESin pelejä. Pitänee vielä jossain vaiheessa pelata toi peli loppuun asti. Mitenkään överivaikea peli ei todellakaan ole vaan loppumattomien krediittien ja saven ansiosta vaikutti suht läpihuutokamalta. Onhan se hauska arvailla porukalla mikä ase puree mihinkin bossiin.  :) Ja aijai sitä huutoa kun joku teki jonkun hölmön mokan jossain simppelissä kohdassa! Kyllä se klassinen megis toimii aina.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1519 : 13.01.2011 17:12 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili

Metro 2033:sta Xboxilla olen nyt pelannut aika monta tuntia ja olen tykännyt enemmän kuin oletin. Itse pelistä olen ollut kiinnostunut jo hyvän aikaa ja ostin sen nyt taannoin Play.comin alennusmyynnistä 13,99€. Tällä hetkellä vaikuttaa todella hyvältä sijoitukselta. Tietämättömille kerrottakoon, että peli sijoittuu Moskovan metrotunneleihin vuonna 2033, 20 vuotta kaiken tuhonneen ydinsodan jälkeen ja perustuu venäläisen kirjailijan bestselleriin. Itse peli on ukrainalaisen 4A Studiosin käsialaa, joten ei ihme että ydintuhomeininki on hallussa.

Pelihän on sinänsä tyypillinen räiskintä, että edetään koko ajan eteenpäin eikä sen suurempia valinnanvapauksia ole suunnan kanssa. Pelissä on kuitenkin käsittääkseni muutamia valintakohtia, joissa pelaajan päätökset vaikuttavat hieman lopputulemaan. Ainakin näin muistaisin. Peli ei ole saanut pelkästään kehuja puoleensa, vaikka Metacriticissä keskiarvo onkin 77/100. Haukkuja on lähinnä tullut ajoittain ilmenevistä bugeista ja ihmisvihollisten paikoin heikosta tekoälystä.

Itse olen kuitenkin pitänyt pelistä tähän mennessä täysin ja se johtuukin suurelta osin pelin luomasta tunnelmasta. Metrotunnelit on todella hyvin tehty ja aidon oloisia. Joka puolella on todella likaista ja sen näköistä, että ihmiset oikeasti käyttävät kaiken hyödyksi yrittäessään jatkaa elämäänsä surkeista olosuhteista huolimatta. Graafisesti peli on  parhaimmillaan juuri maan alla, ajoittain maan päällä pomppiessa tulee enemmän vastaan suttuisia tekstuureita. Tunnelit ovat pimeitä ja mutanttien karjaisut kaikuvat pelaajan ympärillä luoden sopivan klaustrofobista tunnelmaa. Tämä on myös ehkä ensimmäinen peli, jota pelatessa olen todella iloinen tuosta 5.1 kotiteatterisetistäni. Olisi todennäköisesti aika paljon tylsempää ilman sitä. Pelin tunnelma on todella synkkä ja pimeä esimerkiksi Fallouttiin verrattuna, johon ainakin itse tätä pakostakin vertaan vaikka todella erilaisia pelejä ovatkin. Pelissä on myös ystävällisempiä alueita mutanttien infestoimien tunnelien välissä, joissa ihmiset yrittävät tulla toimeen millä pystyvät. Tilaa on vähän ja ihmisiä sekä kotieläimiä paljon. Ihmiset istuvat nuotiolla, kertovat huhuja tai juovat alkoholia toisten nukkuessa omassa makuusopessaan puuseinän takana. Näistä väliasemista voi myös ostaa panoksia, aseita sekä muita tarvikkeita.

Peli ei ole myöskään pelkkää räiskintää koko ajan, sillä usein kannattaa olla taktisempi ja pudotella vihollisia yksi kerrallaan varjoista vaikka heittopuukolla. Pelin sankari Artyom ei nimittäin todellakaan kestä hirveästi osumaa vihollisten aseista, joka pakottaa pelaamaan aika varovaisesti. Olin positiivisesti yllättynyt, kun huomasin tyhjentäneeni erästä suhteellisen pientä metroasemaa bandiiteista lähes 30min, kun monessa nykyräiskinnässä siihen olisi mennyt ehkä 5min. Viholliset eivät hyökkineet kohti, vaan pysyivät piilossa ja ampuivat todella kovaa niskaan, joten oli pakko ottaa hitaasti ja tyhjentää mesta yksi ukko kerrallaan varjoja hyödyntäen. Välillä ihmisvastuksilla on tapana juoksennella ympäriinsä tai vain kykkiä paikallaan, mutta tätä ei onneksi tapahdu kovin usein, vaan kuulaa tulee koko ajan niskaan jos päänsä ulos pistää. Aseita pelissä on jokunen erilaisia, aina revolverista AK-47:n kautta hieman erilaisiin tykkeihin, kuten pneumaattiseen tarkkuuskivääriin. Varsinkin alussa käytetyt aseet ovat metron asukkien itse tekemiä, likaisia eikä kovin hyviä. Aseet ovat myös yksi asioista, joista pelissä tykkään sillä nämä kotikutoisen näköiset aseet tuovat peliin omaa tunnelmaansa. Aseisiin on myös saatavilla erilaisia viritysosia, kuten äänenvaimentimia tai kiikaritähtäimiä.  Vastaan tulee myös koko ajan ruumiita, joita loottia ja nurkkien taakse ja portaiden alle on yleensä piilotettu aina jotain kivaa.

Yksi seikka mistä pelissä tykkään myös, on kaikenlaisten valikoiden ja turhan HUDin puute. Jos haluaa tietää mihin suuntaan pitää mennä, otetaan esille vihko johon objektiivit on listattu ja jossa on myös kompassi. Tämä tapahtuu Xboxilla "Back" näppäimellä, mutta tämän jälkeen pitää vielä painaa oikeaa liipaisinta jolloin Artyom ottaa vihon naaman eteen. Pimeässä voi vielä painaa vasenta liipaisinta, jolloin sytytetään sytkäri antamaan valoa. Sytkäriä voi myös käyttää yksinään, jos otsalamppua ei tahdo käyttää. Aina välillä joutuu käyttämään myös kaasunaamaria, joka ei sekään kestä ikuisesti. Pelaajan ottaessa osumaa kaasunaamariin tulee halkeamia, jolloin kannattaa napata seuraavalta ruumiilta tuore naamari käyttöön. Kaasunaamari kuluttaa myös filttereitä, joita keräillään ja vaihdetaan tarpeen mukaan. Filtterin kuluessa Artyomin hengitys muuttuu raskaammaksi ja hankalammaksi ja kosteus alkaa kondensoitumaan naamarin lasiin, jolloin näkökenttäkin pienenee. Todella hieno ja tunnelmaa luova efekti mielestäni. Mistä sitten tietää, että paljonko kaasunaamarissa vielä riittää toiminta-aikaa? Sen voi tarkistaa kellosta, joka vedetään esiin. vasemmalla bumper-näppäimellä. Taas yksi realistisuutta peliin tuova efekti, josta tykkään. Miksi pitäisi olla joku hölmö mittari ruudun kulmassa, kun paljon hauskempaa on tsekata rannekellon ajastimesta. Jos taas haluaa lisää ytyä otsalamppuun tai virtaa yökiikareihin, niin varaudu pumppaamaan dynamolla. Ei mitään erityisen suuria juttuja, mutta joskus ne pienet asiat ovatkin niitä tärkeimpiä.

Itse suosittelen kovasti kaikille räiskinnästä ja hieman ankeammasta post-apokalyptisesta maailmankuvasta kiinnostuneille. PC-versio on käsittääkseni se paras, mutta ei tässä Xbox-versiossakaan mitään vikaa ole. Hyvin on toiminut ainakin minulla ja tunnelma on juuri sopivan kauhea ja synkkä koko ajan. Kaikenlaisilla pienehköillä pelimekaanisilla kikoilla tästä on saatu mielestäni varsin edukseen erottuva hieman erilainen räiskintäpeli, jonka pelaa varmaan mielellään läpi uudestaankin.


« Viimeksi muokattu: 13.01.2011 17:33 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1520 : 13.01.2011 20:46 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Kiitos tästä tarinoinnista. Taidankin tutustua Metron mualimaan.  :)
Voice of The World.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1521 : 14.01.2011 16:53 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Metro 2033 meni läpi ja tykkäsin loppuun asti. Yhdet viholliset olivat kyllä suhteellisen vittumaisia eräässä kohdassa loppupuolella, mutta onneksi ei kestänyt kauaa. Sattui myös sellainen bugi, jonka takia en respawnin jostain syystä pystynyt käyttämään mitään aseitani tai varusteitani. Hetken pelkäsin jo, että pitää aloittaa peli alusta mutta korjaantui onneksi lataamalla kenttä uudestaan.

Ja pelissä on tosiaan ainakin kaksi eri loppua, itse sain ilmeisesti sen "normaalin" lopun joka ei kuitenkaan ole se parempi loppu kahdesta. En sitten tiedä, miten sen toisen lopun saa mutta pitää yrittää sitten seuraavalla kerralla joskus.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1522 : 15.01.2011 00:09 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Deadly Premonitionin pelaamista olen jatkanut tässä lähiaikoina ja täytyy kyllä sanoa, että peli vain paranee mitä pidemmälle pelissä etenee. Juoni menee kokoajan kiinnostavammaksi, sidequesteista saatavat palkinnot ovat hyviä (mm. tuhoutumaton ja nopeasti kulkeva urheiluauto sekä konetuliase, jossa on loppumattomat ammukset) Päähenkilö on myös mielenkiintoisin pelihahmo mitä olen pitkään aikaan kokenut kahdella persoonallaan ja mielenkiintoisilla dialogeillaan kasarileffoista. Myös musiikit ovat hyvät ja luovat peliin omalaatuisen tunnelman. Peli huokuu B-luokan vihdettä, jota peli myös glorifioi dialogeissaan.

Todella erikoinen peli kyllä. Paperillahan peli on aivan paska verrattuna nykystandardeihin, mutta jostain syystä peli vetää puoleensa todella vahvasti. Jotenkin pelin puutteet vain täydentävät kokonaisuutta ja tekevät pelistä vielä omalaatuisemman. Pelistä kuulee usein sanottavan, että se on niin huono, että on  hyvä. Mielestäni peli on kuitenkin vilpittömästi hyvä, kunhan pääsee yli sen puutteista. Taistelukontrolleja on myös kritisoitu, mutta ei nekään mielestäni ylitsepääsemättömän huonot ole, varsinkaan kun saa paremmat aseet loppumattomilla ammuksilla. Olen myös pelannut peliä Easy-vaikeustasolla turhautumisten minimoimiseksi ja eipä turhautumista ole toistaiseksi tullut.

Ehdottomasti yksi omaperäisimmistä peleistä, mitä olen tässä genissä pelannut ja selkeä keepperi pelikokoelmassa.

Uusimmassa Pelit-lehdessä oli myös pelin arvostelu ja arvosanaksi napsahti 89 ja Pelit suosittelee-leima. Mielestäni hienoa, että lehti ei pyrkinyt liialliseen objektiivisuuteen vaan pystyi ilmaisemaan selkeästi oman mielipiteensä pelistä. Tällaisia pelejä ei nykypäivänä monta näe ja tämä kyseinen peli on hieno esimerkki siitä, miten pienemmänkin budjetin pelit voivat olla parempia kuin suuren budjetin massahitit.

EDIT: Kiinnostuneiden kannattaa katsoa myös luento pelistä: http://planetredwood.webs.com/dpatmit.htm


« Viimeksi muokattu: 15.01.2011 00:30 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1523 : 16.01.2011 20:45 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili 360:n Uno tuli jostain mielenjohteesta ostettua viikko-pari sitten. Miksi ihmeessä kukaan ei ole kertonut miten älyttömän loistava peli tämä on?! Täydellinen moninpeli, jota on tullut pelattua podcastien kuuntelun ja ties minkä lomassa ja peliseuraa näyttää löytyvän aina vaikka kyseessä taitaa olla ihan ensimmäisiä Arcade-julkaisuja, jos en väärin muista?

Päähenkilö on myös mielenkiintoisin pelihahmo mitä olen pitkään aikaan kokenut kahdella persoonallaan ja mielenkiintoisilla dialogeillaan kasarileffoista.


Odotahan vaan!

Pitäisi ehkä itsekin joskus ottaa Deadly Premonition testaukseen, tuo jo mainittu endurance run oli sen verran hauskaa katseltavaa ja aika vähän Giant Bombin pojat mitään sivujuttuja ehtivät testaamaan.

Nyt ehti jo Life is Beautiful'kin jäämään päähän soimaan.

Jotenkin tuo peli tuo mieleen PS2:lle ilmestyneen Steambot Chroniclesin jollain hassulla tavalla. . .

under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1524 : 16.01.2011 20:54 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Assassin's Creed II meni joululomalla läpi 100%. Tämä oli se peli jota 1 osan olisi pitänyt olla. Nyt en malta odottaa että pääsen Brotherhoodiin käsiksi
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1525 : 23.01.2011 13:21 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Arkham Asylum oli uuden vuoden jälkeen kovassa kulutuksessa, pitkän tauon jälkeen, ja vasta nyt peli todella osui ja upposi. Aivan loistavaa elokuvamaista toimintaa, ja varsinkin miljöö on luotu kiitettävällä rakkaudella. Läpipeluun jälkeenkin jaksaa vielä erittäin hyvin keräillä salaisuuksia, vaikka yleensä mulla lopahtaa into tuollaiseen ylimääräiseen hetkessä. Heilahti Arkham City odotuslistalle saman tien.

Jokin päivä sitten sain myös käsiini Brutal Legendin, jota kokeilin pari kolme tuntia. Vaikuttaa olevan ihan jees. Saa nähdä, käykö mättäminen jossain vaiheessa tylsäksi, mutta ainakin metallikliseille hekottelu toimii. Kyseinen tuotos saa kuitenkin olla toistaiseksi jäähyllä, kun taloon saapui Red Dead Redemption. Rakkautta alusta lähtien. Tekemistä ja samottavaa tuntuu olevan juuri sopivasti, ja länkkärimeininki upeiden maisemien sekä tunnelmallisen musiikin saattelemana iskee kuin kuusi laukausta päähän. Ei tuolla kombolla oikein voi hävitä. Tähän pureudun varmasti vielän hyvän tovin ja aivan rauhassa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1526 : 26.01.2011 18:10 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Bayonetta muutama päivä sitten läpi - easyllä. Lyhyydestä huolimatta kiva peli. Normalilla pari kenttää läpi, mutta pitää kattoo jaksaako kun health hupenee niin nopeesti.
GT5 ollu kovassa käytössä, taukoakin tulee pidettyä, mutta aina välillä käy vetämässä parit cupit.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1527 : 26.01.2011 23:41 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Deadly Premonition pamahti läpi. 16 ja puoli tuntia meni läpipääsyyn, joten ihan mikään lyhkänen peli ei ollut kyseessä. Loppu oli aika WTF-kamaa, mutta olihan se lopetus ihan hieno loppujen lopuksi. Ehdottomasti yksi viime vuoden muistettavimmista seikkailuista ja eipä kyllä harmita, että tuli pelailtua. York on edelleen aivan ässä pelihahmo, todella virkistävä tapaus nykypelien geneerisyyden keskellä. Leuka loksahti lattiaan, kun äijä rupesi listaamaan parhaita punk-artisteja. Peli, jossa on Joy Division-maininta, ei vain voi olla huono. Muutkin hahmot olivat kyllä erittäin hyviä ja mielenkiintoisia ja sivutehtäviä tekemällä hahmojen tarinaa sai valotettua vielä enemmän.

Musat olivat myös loistavat ja tällä hetkellä on jäänyt tämä biisi aika pahasti päähän soimaan: http://www.youtube.com/watch?v=Per8-vAZAw0

Peli ei todellakaan ole kaikille ja suurin osa varmaan dumaa pelin paskaksi. Suosittelen silti testaamaan, jos vaikka sattuisi kolahtamaan.

Nyt onkin aikaa sitten keskittyä perjantaina julkaistavaan Inazuma Eleveniin!


« Viimeksi muokattu: 27.01.2011 00:34 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1528 : 04.02.2011 19:30 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Killzone 3:n moninpelibeta. Paskaa. Tästäkin piti sitten tehdä taas yksi uusi COD-kopio.

KZ2:n erinomainen pelattavuus, jossa korostui aseiden raskaus ja ylipäätään fyysisyys, on vaihdettu ilmapallokontrolleihin. Äijätkin kuolevat paljon aikaisempaa nopeammin, joten ampumisessa ei ole mitään haastetta, koska rekyyliäkään ei enää ole. Sen kun juokset pää kolmantena jalkana liipasin pohjassa.

Betan ainut kenttä (vai oliko niitä enemmänkin, kaikki näyttää samalta harmaalta paskalta) vaikuttaa myös umpisurkealta ja tuntuukin että joku juoksee koko ajan selkään, olit sitten missä tahansa tai vaikka vasta respannut jonnekin. Kaikki KZ2:n huonot ominaisuudet on silti jätetty peliin, joten joka paikassa pörrää jos jonkinmoista bottia ja härveliä, ettei pelaaja vahingossakaan saisi hengähdystaukoa missään välissä.

Peli muuttuu varmasti ajan saatossa KZ2:n tavoin vieläkin paskemmaksi sitä mukaan kun pelaajien levelit nousee ja lisäominaisuuksia aukenee. Pelaajamäärää on sentään tajuttu laskea, mutta ei se tätä peliä pelasta.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1529 : 05.02.2011 06:26 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
KZ2:n erinomainen pelattavuus, jossa korostui aseiden raskaus ja ylipäätään fyysisyys, on vaihdettu ilmapallokontrolleihin.
Kuulostaa huomattavasti paremmalta kuin KZ2:n lagiset paskakontrollit. Tätähän voi ehkä jopa pelata.
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 ... 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 ... 141
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines