Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063597 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #120 : 15.08.2007 16:47 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Zelda: A Link to the Past (virtual console)

Geees, miten hyvä peli tämä on! Olen nyt läpäissyt Dark worldista kaksi ensimmäistä temppeliä ja pelin tunnelma on aivan loistava. Zelda III on ikääntynyt melkeinpä paremmin kuin mikään muu peli koskaan.  Peliä ei todellakaan ole tehty 50" LCD-paneelilta pelattavaksi, mutta ulkoasussa on silti röykkiöittäin hurmaavia, pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät Hyrulesta kiehtovan paikan. Tarinoinkin jo aiemmin miten tunnelmalliseksi esim. Lost Woods on saatu Super Nintendon tehoisella laitteella.

Uusimmissa 3D-Zeldoissa uusien sydämien saaminen on merkityksetöntä, koska ne olivat niin helppoja.  A Link to the Pastissa lisäsydämille on oikeasti käyttöä, sillä peli on aika-ajoin mukava haastava. Juuri sopivan. 

Soundtrack sulattaa sydämen ja kappaleet jäävät päähän soimaan...

http://www.vgmusic.com/music/console/nintendo/snes/DarkWorld1.mid   <--- paina selaimen osoiteikkunassa uudelleen enter ikkunan avauduttua!


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #121 : 15.08.2007 17:13 »
Silent Hill Jäsen Viestejä: 25 Basaaripisteet: 0 Profiili Resident Evil 4 - PS2

Olipa kerran ihminen, joka oli jäänyt pois jostain suuresta ja mahtavasta, minkä muut olivat jo tienneet kauan aikaa. Hän eli pienessä maailmassaan, tietämättään tästä jostain suuresta. Tämä ihminen olin minä ja tämä jokin oli Resident Evil 4.
Mutta nyt pelin hankittuani ja nyt pelattuani ei voi sanoa muuta kuin, että ei hemmetti että tää on hyvä! Kolmas läpipeluukerta on menossa, eikä vauhti näytä hiipuvan. Nyt mennään paljon parjatussa linnakohdassa, Ashley pelastettu ansasta ja eteenpäin menossa. Kaikesta haukkumisesta huolimatta linna on minusta ihan mukava enviroment, vaikkakin muuhun peliin verrattuna heikompi.
Edellinen läpipeluukerta meni kolmessa päivässä läpi, eli n. kuusi tuntia per päivä. Aseet viritetty täysille. Kyläläisiä tapettu yli tuhat. Pelaanko liikaa?

RE4 sisältää monia nerokkaita kohokohtia, mm. puukkotaistelu Krauserin kanssa ja muut ns. näppäilykohtaukset, muita pelejä nerokkaammat pomotaistelut ja Kauppias. Loppuosan saari on myös erityisen hienosti toteutettu ja tehty.

Kaiken kaikkiaan RE4 on kyllä saumattomien kontrolliensa, grafiikkansa ja suunnittelunsa puolesta nostettavissa last-gen -pelien yhdeksi parhaista peleistä, ellei jopa parhaaksi. Hyvä peli, jonka pelaaminen jatkuu nyt ja hamassa tulevaisuudessa.

Siitäs sait Fraeon.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #122 : 15.08.2007 17:42 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili BioShockin demo

Lopullinen tuomio: tyhmennetty. Kaikki tarpeellinen ja tarpeeton on liiankin automaagista. Graafisesti erittäin hieno. Ratkaisujen  järjettömyyttä kuvastaa parhaiten viiden minuutin pelaamisen sisällä tapahtuva välipätkä, jossa päähahmo kävelee suoraan piikille ja iskee sen suoneen tietämättä, mitä koko piikissä edes on. Mmmmahtavaa.

Defcon

Pelasin paria kaveria vastaan. Ensimmäisenä meni kaverin USA, josta ei pelin lopuksi ollut jäljellä yhtään mitään. Moskovani pommitettiin ja Afrikka? Ei ollut muuta jäljellä kuin Kinshasa. Menin kuitenkin häviämään, kun en tajunnut, että mullahan on sukellusveneessä ydinkärkiäkin. Eivätkä ne sukellusveneet olleet lähelläkään Afrikan rannikkoa.

Lainaus
Siitäs sait Fraeon.

Paha sai palkkansa.


« Viimeksi muokattu: 16.08.2007 00:11 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #123 : 15.08.2007 21:24 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
...välipätkä, jossa päähahmo kävelee suoraan piikille ja iskee sen suoneen tietämättä, mitä koko piikissä edes on.


Vai tietääkö sittenkin? Hmm. . .
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #124 : 16.08.2007 07:57 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Myönnän tutustuneeni Bioshockin demoon vain pintapuolisesti, mutta selittäkää nyt joku oikeasti, miksi ne alkoivat siellä kehittää ja jaella jotain "ammu tulipalloja kädestäsi" -piikkejä? Mikä oli se tilaus ja tarve tällaiseen urbaanissa ympäristössä? Hemmetti, jos tuollaisia piikkejä saisi Tampereen kikkareilta, Mansekin menisi viikossa helvettiin ja takaisin ja kaduilla ryömisi vain robotteja ja kliseisiä pelottavia pikkutyttöjä.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #125 : 16.08.2007 10:22 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Uusimmissa 3D-Zeldoissa uusien sydämien saaminen on merkityksetöntä, koska ne olivat niin helppoja.  A Link to the Pastissa lisäsydämille on oikeasti käyttöä, sillä peli on aika-ajoin mukava haastava. Juuri sopivan.
Ja ALttP on yksi ainoista Zeldoista, joissa oikeasti kannattaa kerätä potioneja ja keijuja. Usea loppuvastus on siinä pelissä aivan älyttömän paha vastus.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #126 : 19.08.2007 14:03 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Pelasin eilen illalla Forza 2:sta ratilla. Oli alkuun aika hankalaa. En ole koskaan ennen pelannut ratilla. Hyvältä se kummiskin tuntui ja oli siinä paljon enemmän ajamisen tuntua kuin padilla pelatessa. Itse peli vaikuttaa mahtavalta.

Aloitin urani Mini Cooperilla, koska olen ajanut sillä autokoulussa. Virtuaaliversio käyttäytyi pääasiassa samalla lailla kuin oikeakin, mutta kääntyminen tuotti suuria ongelmia. Aikani pähkäiltyä tulin katsoneeksi nopeusmittaria enkä sen jälkeen enää ihmetellykään, miksi ajoin mutkissa aina ulos. Mittari näytti mutkissa päälle satasta. Tämä kieltämättä kova vauhti ei mittaria katsomatta oikein välittynyt. Vauhdintuntu pelissä on aika olematon. On myös sääli, ettei pelissä ole rattikuvakulmaa. Toisaalta peli taas yllätti yksityiskohtaisuudellaan. Telemetriaa löytyi jos jonkinlaista ja autoa virittämällä sai näkyviä tuloksia aikaan. Oli myös hieno huomata, että ilman ABS:ssää ei todellakaan käännytä jarrut pohjassa toisin kuin muissa autopeleissä yleensä. Kokeilin toki maalata autoani. Mitään ihmeellistä en saanut aikaan, koska päässä löi täysin tyhjää, mutta työkalut vaikuttivat sen verran monipuolisilta, etten ihmettele, että jotkut piirtelevät animenaamoja autoihinsa. Pitänee itsekin tehdä jotain hienoa seuraavilla lomilla.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #127 : 19.08.2007 14:18 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili VC:stä ostettua Mega Mania hakannut. Enpä ole koskaan kunnolla päässyt näitä ensimmäisiä nes-megamiehiä pelailemaan, joten ihan yleissivistyksenkin kannalta parempi 500 pojoa tähän pistää. Ei tämä nyt niin vaikea ole kun aina kaikkialla kuulee.  :rollaus: Kunhan kontrollit iskostuu niin aika hyvin sujuu. Pakko tosin myöntää, että oli ihan pakko testata legendaarista pause-trickkiä Ice Manissa.  :lol:

Niin ja poikittainen wiimote on se paras ohjain vc:n nes-peleihin.  :)
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #128 : 19.08.2007 15:06 »
Kelli Jäsen Viestejä: 39 Basaaripisteet: 0 Profiili Pelasin juuri Tomb raider: Anniversaryä pc:llä ja täytyy kyllä sanoa, että on kyllä mainio peli. Pelihän on remake pelisarjan ensimmäisestä osasta, jota aikoinaan kaverien luona pelailin, mutten kokonaan ikinä tietenkään läpäissyt.

Nyt mielestäni surkean legendin jälkeen (Legendin ympäristöt olivat kuivia) tämä on todellista herkkua. Simppelit, mutta loistavat puzzlet, uskomattoman hieno ulkoasu ja dinosaurukset tekevät pelistä liki täydellisen. ;D. Peli myös pyörii loistavasti koneellani, vaikkei mikään tehomylly olekaan. Ainut miinuspuoli pelissä on, että vihollisten tekoälyä ei nähtävästi ole juurikaan parannettu, mikä kyllä näkyy selvästi, muttei kuitenkaan pilaa muutoin täydellistä pelikokemusta.

Edit. Ja tietenkin pelasin tätä boxin padilla, näppäimistöllähän ei tällaisia pelata.
Life is not a life without computer.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #129 : 20.08.2007 20:02 »
Dueli Jäsen Viestejä: 16 Basaaripisteet: 1 Profiili Hienoa, löysin sen kokoversion ElastoManiasta ja nyt sitä on tultu pelailtua. On kyllä ollut monia vi***maisia kenttiä, mutta pari on ollut ihan nautittaviakin. Kun olen nuo kentätä päässyt läpi, niin voisin harkita jonkinlaisten hupikenttien tekemistä. Tällä hetkellä suosikkipelini PC:lle, koska se on yksinkertaisuudessaan niin hauska. Pääsin äsken läpi pari ärsyttävää ja skipattua kenttää, mutta siinä samassa skippasin uuden kentän. Nyt menenkin jatkamaan...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #130 : 20.08.2007 21:08 »
Suurvisiiri "crevice" is a dirty word, but "security" isn't Jäsen Viestejä: 148 Basaaripisteet: 0 Profiili Elasto Mania on kyllä mainio peli. Itse väänsin joskun muinoin kauppiksessa kaikki kokoversion kentät läpi. Sitten tajusin, että netistähän näitä saa lisää. Valitettavasti suurin osa kentistä oli pelkkää paskaa. Onneksi kuitenkin pelin kentät ovat lähes kaikki mitä mainioimpia.
Vaahterasiirappi on sairasta.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #131 : 20.08.2007 21:23 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Elma on kyllä peli, jota meikäläinen on vääntänyt ihan uskomattoman paljon. Se on peli jonka jokainen kenttä meni silmät kiinni, ilman käsiä - etu ja takaperin, tuhat volttia tehden. Onhan se ihan järkyttävän yksinkertainen kaikin puolin, mutta ne niin kutsutut fysiikat mahdollistivat niin paljon kaikenlaisia trikkejä niin monessa tilanteessa, että harvoin edes tavoittelin huippuaikoja. Ei ehkä yksi kaikkien aikojen parhaista peleistä tai mitään, mutta yksi legendaarisimmista taatusti.

DS porttausta vaan kehiin.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #132 : 20.08.2007 21:58 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Mario ja kumppanit - Futisrahastus, Wii

Loistava peli. Hankin perjantaina ja on tullut kaverin kanssa hakattua vastakkain ja netissä tiimimatsia. Yksinpeliäkin vasta yksi cup menty ja joku hassu special missioni. Jos löytyy hyvä kaveri, niin suosittelen testaamaan tiimimatsia netissä, niin hyvää se on. Kaikenlaisia hauskoja jippoja keksii kokoajan, esim. Toadilla hyppää moken yli ja tekee maalin. Myös tiimejä on mukava hioa hyvään tasapainoon ja erilaisia kokoonpanojakin tuntuu piisaavan.

Minun silmissäni tämä on ehkä jopa parempi kuin Mario Kart DS, ainakin nettipelin osalta.

-saska
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #133 : 22.08.2007 12:57 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Live Arcadesta löytyvä Space Giraffe on jännä ilmestys.

Hyvin paljon Tempestiä muistuttava ("vaikka se ei ole Tempest") peli on Jeff Minterin peli. Videopelit ovat aikalailla studioiden tai julkaisijoiden, eivät yhden tai kahden tekijän, tuotoksia, joten Space Giraffe on oikein mukavaa vaihtelua.

Ja, öh. Space Giraffessa liikutaan ilmeisesti kirahvin tapaisella otuksella ja ammutaan kukkia ja jotain outoja väkkyröitä. Välillä pääsee hyppimään ja tönimään vihollisia. 7- ja 8-kenttien musiikit ovat loistavia. Ensimmäisessä kentässä taustalla näkyy hämärästi J. Allardin kasvot. Taustat ja efektit ovat välillä niin psykedeelisiä ja "out there" ettei niiden läpi näe mitä pelissä tapahtuu, mutta se, että kirahvi-otus ampuu jatkuvasti automaattisesti ja ääniefektit auttavat. Ja niin edelleen.

En oikein uskaltaisi vielä maksaa 400 pojoa (joka on hirmuisen mukava hinta pelille, josta nyt kuitenkin löytyy 100 kenttää), enkä oikein tiedä miksi. En ehkä ihan älynnyt combo-mekaniikkaa tai oikein muutakaan, vaikka demon perusteella peli on oikeasti "giraffetastic".
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #134 : 22.08.2007 18:48 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Tuli taas pelattua pitkästä aikaa. Pelinä Deadrising, jonka jo myin pois, mutta lainasin serkulta sitten takaisin. Jäi sen verran huono maku tästä pelistä ensi kerralla. Nyt en keskity juoneen vaan yleiseen sekoiluun ja kokeilemiseen. Oli todella hauska pyöritellä moottorisahaa, ajella pyörällä, keilata ja ammuskella naulapyssyllä. Eiköhän tuosta muutamaksi illaksi iloa irtoa ennen Bioshockia.

Helicopter arrives in 44 hours
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #135 : 23.08.2007 12:51 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili En olisi ikinä uskonut, että joku päivä teen sen, mutta eilen pelasin The Legend of Zelda II: The Adventure of Link -pelin GBA-version viimeiset pomotaistelut. Pelihän on eritoten tunnettu järkyttävän suuresta vaikeusasteestaan ja sivuttain skrollaavista taistelu- ja tyrmäruuduistaan. Jälkimmäinen mahdollistaa taktisemman taistelujärjestelmän kuin ensimmäinen Zelda, ja se lisää vaikeusastetta huomattavasti. Etenkin kun 10 ruudulla poukkoilevaa vihollista iskee Linkiin kaikki samaan aikaan, kaikki tietenkin eri suunnista. Tämä oli ehkäpä haastavin peli, jonka olen koskaan pelannut loppuun asti. Tähän verrattuna kaikki 3D-Zeldat ja Jak-trilogia (kuten niin moni muukin peli) on lastenleikkiä.

Nyt on Zeldoista läpipelaamatta enää alkuperäinen seikkailu, Majora's Mask (jota en omista), Four Swords (jota en voi pelata) ja Four Swords Adventures (joka on kesken). Näiden lisäksi pelattavana on vielä Ocarina of Time Master Quest, Link's Awakeningin DX-versio, sekä Oracle of Agesin ja Oracle of Seasonsin linkitetyt versiot. Näillä mennään eteenpäin.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #136 : 24.08.2007 00:13 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli aloitettua vihdoinkin Final Fantasy III:n DS:llä. Peli iski kuin salama oravaan, mutta pikkasen rupesi vituttamaan, kun hävisi savet 3h pelailun jälkeen(quick save, mutta ei itse savea), noh sitten tuossa 2h pelailtuani loppui akku DS:stä, no helvetin tyhmästä päästä kärsii koko pelaaja, eihän sitä ollut tultu seivailtua, joten saa tuossa taas rämpyttää muutaman random battlen läpite.

Muuten kyllä hieno peli ja ensimmäinen Final Fantasy mitä olen ikinä kunnolla pelannut. Suosittelen, varsinkin kun DS:n pelitarjonta tuntuu viime aikoina olleen jotenkin aika laihaa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #137 : 24.08.2007 01:43 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Space Giraffe. Jos haluaa kokeilla lysergihappoja hankkimatta ehtoja aineita, kokeilkaa. Yhtä tavalla tässä aivojaan tuhoaa.

Mulla on nyt päänsärky, kiitos siitä Minterille.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #138 : 25.08.2007 13:00 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Deadrisingissa muutama pelin tunti jäljellä ja seison heliportilla. Mietin mitä hetkiä olen kokenut pelin kanssa ja katselen valokuva-albumia. Yllätyin miten paljon kaikkea tähän pakettiin on ahdettu. Tarvinee ostaa itselle takaisin, jos peli-into vain riittää toiseen läpäisyyn. Deadrising on ollut hieno kokemus. Todella capcommaiset kontrollit ovat vain hidaste. Tähtääminenkin alkoi vihdoin viimein sujua pelin loppuvaiheessa vaikka en bosseja tappanutkaan. Lyhyesti ja ytimekkäästi mainio peli 20-30euron hintaan, mutta 70euroa tästä on aivan liikaa. Kirjoittelen seuraavaksi tänne Bioshockin merkeissä.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #139 : 26.08.2007 23:36 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Zelda-rupeama on kohta puoliin loppusuoralla, sillä pääsin tänään alkuperäisen The Legend of Zeldan GBA-version ensimmäisen questin läpi. Ganon oli tällä kertaa aivan älyttömän helppo vastus.

Hyvä peli, aivan kuten Adventure of Link ja niitä seuranneet sarjan osat. Zeldat eivät ole vielä kertaakaan pettäneet.

Nyt on enää eri variaatioiden lisäksi Majoras Mask, Four Swords ja Four Swords Adventures pelaamatta. Ensimmäistä en omista, toista ei löydy kavereilta ja kolmannen aloittanen kaverin kanssa kirjoitusten jälkeen. Toivottavasti pääsen joskus pelaamaan ne kaikki läpi.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #140 : 03.09.2007 20:10 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili Pokémon Diamondin Eliitti4 ja Champpi on nyt hakattu. No, mikäs siinä, mutta ryhmäni koostui Gyaradoksesta, Infernapesta, Roseradesta ja Staraptorista (loput kaksi olivat HM-orjia), ja kaikki olivat tasoa 50:n molemmin puolin. Siis ryhmäni oli yli 10 leveliä pienempiä kuin vastustajat! Kyllä olivat potut ja revivet kovassa käytössä.

Tuli muuten mestarin identiteetti vähän puun takaa kyllä.


« Viimeksi muokattu: 05.09.2007 18:28 kirjoittanut Rignel »
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #141 : 05.09.2007 16:45 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Sain hakattua viimeinkin tuon Final Fantasy 9:n läpi ja vieläpä ihan kohtalaisen huolella. Hahmot olivat kaikki lv.90+, lisäbossit kuten Ozma murjottu ja sidequestejakin tein aika paljon. Peliaikaa kertyi noin 80 tuntia yhteensä.

Hyvä pelihän tuo oli, lukuunottamatta paskaa juonta. Ei ainakaan juonen takia tämä peli jää muistiin, mutta muuta valittamista ei kyllä ole. Ps1:n parhaat grafiikat helposti, musiikit huippulaatua ja muutenkin kaikki pelillisesti kunnossa. Heikompi kuin kolme edellistä osaa, mutta ainakin parempi kuin kolme sen jälkeistä osaa.

Seuraavana Vagrant Storyn pariin--->
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #142 : 07.09.2007 17:31 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
Seuraavana Vagrant Storyn pariin--->

Varaa aikaa ja hermoja tai vaihtoehtoisesti läpipeluuopas siihen hommaan  ;)

Niin ja imuta mullekin sellainen versio, että pyörii psp:llä!!! Tekisi mieli pelata pitkästä aikaa läpi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #143 : 09.09.2007 13:48 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili No niin. Otin vihdoin ensi kosketukseni Metal Gear Solidiin. Pelinä GC:n Twin Snakes. Yllätyin monella tavalla peliä pelatessa. En mitenkään positivisesti tai negatiivisesti, mutta pelin luonne oli erilainen mitä luulin. Jos mahdollisimman yksinkertaisesti pitäisi kuvailla sanoisin peliä tarinan kuljetukseltaan Final Fantasy sijoitettuna amerikkaan (kuulen jo Dragon Snaken kiroilevan ;) ).

Mutta siis peli on todella tarina vetoinen ja välinäytöksiä on paljon. Itse pelaaminen on loppujen lopuksi pienemässä osassa mitä ajattelin. Tähän on varmasti syynä osaltan myös valitsemani easy-vaikeus, mutta itse peli osuudet ovat yllättävän pieniä. En sinänsä valita. Oikeastaan pidän siitä. Mutta jos peliä osaa pelata, tai osaa tehdä tehtävät heti oikein, "pelaamisesta" saattaa helposti tulla enemmän välipätkien katsomista kuin itse pelaamista.

Mutta kuten sanoin ne eivät ole oikeastaan huonoja asioita minulle. Pidän siitä kun juoni ja peli etenee rivakasti, eikä tarvitse odotella tuntia tai jopa tunteja ennen seuraavaa kohtaa että saa juonta selvästi eteenpäin (tämä on mielestäni JRPG-pelien suurin heikous). Ongelmaksi tuli se että, pidemmälti juoni ei kiinnostanut. Ihmettelin sitä, koska jos peli olisi elokuva, se olisi varmasti kiinnostava. Ehkä siihen vaikutti se kun tiesin että en hirveitä aikoja pääse nyt pelaamaan ja seuraavaan kertaan menee kuitenkin taas aikaa (elämän *ittumaisien itsestään selvien "kiireellisyyksien" vuoksi), joten ei ehkä jaksanut keskittyä tai syventyä tarinaan kuten yleensä vaikka se tuntuihin periaatteessa hyvältä.

No, tässä mietteitä ensimmäisten tuntien perusteella. Eli päätelmä voi mennä vikaankin, mutta ensi tuntien perusteellahan aina päätetään pelataanko peliä vai, eikö? Mutta siis peli tuntuu hyvältä, ja "tiedän" että juoni hyvä ja että edessä on vaikka mitä, mutta jotenkin se ei vaan "klikannut". Ehkä tosiaan olisi silloin "klikannut" jos elämässä olisi aikaa viihdyttää itseään enemmän eikä tarvitsisi ajatella niin pirusti aina huomista ja tätä päivää.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #144 : 09.09.2007 15:30 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ehkä tosiaan olisi silloin "klikannut" jos elämässä olisi aikaa viihdyttää itseään enemmän eikä tarvitsisi ajatella niin pirusti aina huomista ja tätä päivää.
Juoni toimi silloin joskus 15-veenä, mutta nykyisin se menee lähinnä ok-tason komediasta.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #145 : 09.09.2007 20:48 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Peliostokset-ketjusta inspiroituneena päätin viimein läpäistä Dragon Quest 8:in. Viimeinen bossi oli kyllä kohtuullisen hankala ja en olisi pärjännyt enää vuoroakaan, jos pomo ei olisi viimeisistä epätoivoisista iskuistani tipahtanut. Pelin läpäisemiseen kului aikaa lähes 90 tuntia ja oli kyllä pisin perinteinen j-rope, minkä olen läpäissyt.
Pelin lopetus olikin sitten erittäin pitkä ja jätti tyytyväisen olon.  :)  Kaikenkaikkiaan mahtava peli, jonka tulen muistamaan vielä pitkään ja ehdottomasti yksi PS2:sen parhaista peleistä.  8)
Voi olla, että on DS:än hankinta edessä kun DQIX ilmestyy ja taitaapa vielä remaket vanhoista klassisista DQ:ista olla laitteelle tulossa.   :P

Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 09.09.2007 21:16 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #146 : 09.09.2007 21:23 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili

Tulipahan poistettua lähi-Sittarista 19e hintaan seurattuani sen elämää pelihyllykössä jo varmaan puoli vuotta. Ja onpahan tullut pelattua. Mikä helvetti voi viehättää tässä täysin sekopäisessä ideassa höystettynä sekopäisellä ulkoasulla ja yhtä sekopäisellä musiikilla? Pelaaminen osaa turhauttaa, mutta vetää aina takaisin ohjaimen ääreen kuin koko hoito olisi kirottu. Pallo pyörii ja kansa huutaa, poliisit ampuvat paniikissa päin palloa tietäessään viimeisten hetkiensä tulleen. Eläimet, ihmiset, nuoret ja vanhat pakenevat nähdessään tämän 1UP- ja lsdhuuruissa syntyneen objektin. Nuppineuloista pilvenpiirtäjiin the ball keeps rolling.
King of Cosmos on coolein tyyppi universumissa ja sillee...
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #147 : 11.09.2007 03:02 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Gears of Waria.

Pelattiin isoveljen kanssa netissä warzonea jonkun random sällin hostaamana. Pari erää meni ihan hyvin, kunnes yhtäkkiä isoveli potkaistiin pelistä. Ja miksi? <Italialainen aksentti>"Cause he was little kid"</italialainen aksentti>. Sanottakoon nyt kuitenkin, että mies on yli kolmenkymmenen eikä hiiskahtanutkaan pelin aikana.

Ja mitä tapahtui mulle, joka kysyi miksi isoveli sai potkut? Tättärää! Huomaan, että seuraavan erän jälkeen sain itsekin monoa. Mitä helkkaria? Laatuhostit paikalla.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #148 : 19.09.2007 21:04 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili Tulipa hankittua Sherlock Holmes : The Awakened (PC) seikkailupeli (kotisivuilta löytyy demo jos halajaa testata tunnelmaa), joka on ihan kohtuullisia arvosteluita keräillyt.

Elikkäs perinteistä seikkailu mutta kolmiulotteisena FirstPerSon pelinä tehty ja mitä hieman alkua kerinnyt tahkota niin ihan mukava fiilis pelistä välittyy kun yleensä ovat 2D niin vähän vaihtelua kun saa itse tallustella pitkin Lontoon katuja ja tarina vaikuttaa ihan mukavalta, joukkoon sekoitettu Cthulhu-mytologiaa hieman kauhuelenttiä tuomaan. Ääninäyttelijät varsinkin pääkaksikon kohdalla ovat osuneet enemmän kuin kohdilleen.

http://www.sherlockholmes-thegame.com/
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #149 : 25.09.2007 22:15 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Super Bust-a-Move. Maailman paras peli. Kaverilla on tullut pelattua kaksinpeliä lähes loputtomiin. Pelihän on identtinen Bubble Bobblen kanssa (Tässä on myös ne dinot messissä) paitsi että tässä pelataan jollain ihme jätkillä eikä dinoilla. PS2:lla pelataan ja harmittaa kyllä perhanasti ettei ole stickiä. Olisi sitä mahtavuutta.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines