Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063307 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #90 : 02.08.2007 12:36 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili Virtua Tennis 3   PC:llä

Ensimmäisenä varmasti pistää Silmään uusitut grafiikat. Kaikessa ollaan menty useampi askel hienompaan suuntaan ja peli toimii mainiosti (mukavilla grafiikka-asetuksilla) ja todella sulavasti hieman heikommalakin raudalla.

Muutama peli takana ja muutamia pidempiä palloralleja takana, mainiota. Myös useammin ainakin Virtua Tennis 2:seen verrattuna pallo saattaa osua verkon ylälaitaan ja siitä tuurilla tai toisella joko pysähtyä tai pompata puolelle tai toiselle. Todella Ilahduttavasti nyt tulee myös huomattavasti enempi epäonnistuneita lyöntejä jotka jäävät verkkoon, nuo todella loistivat poissaolollaan aiemmassa ja ainakin meikäläinen niitä kovasti kaipasi(kin) !

Konetta vastaan medium->hard vaikeustason vaihtaminen nostaa rimaa melkoisesti. Elikkä mediumilla voittaa ihan ylivoimaisesti vaikka ei kunnolla edes yritä mutta hardilla saa jo vääntää heti ihan tosissaan jos meinaa pärjätä.

Kannattaa kyllä exhibiton peleissä treenailla tuolla hardilla, harjoitus tekee mestarin ja hiljalleen alkaa silläkin tasolla pärjäämään koko ajan paremmin. Pelisilmä kasvaa ja osaa sijoittua paremmin (eikä kone pääse juoksuttamaan mielinmäärin ja takomaan tyhjään kenttään enää näytöstyyliin) ja samalla oppii käyttämään monipuolisesti noita lyöntejä... mediumilla pärjää vaan (näppäimistöllä pelaillen) z-napilla hutkimalla mutta hardilla tarvitaan jo x ja hyvää sijoittumista / pelisilmää. Tuolla x:llä kun oppii palauttamaan aina sopivaan väliin niin se vastustaja ei pääse myllyttämään niin pahasti (vaikka aina ei palautus ihan optimaalisesta asennosta lähtisikään ja hieman kiire palautukseen olisikin) vaan sitten saat hieman hengähtää ja aloittaa kenties oman hyökkäyksen niin halutessa. Tosin taasen lob kieltämättä tuntuu kusasevan ja pahasti... sille ei hirveästi tunnu käyttöä löytyvän jos vastus on vähänkään kovempaa tasoa, pääsee aina paukuttaa ihan vastustamattomasti kenttää kun se roikku leijailee iät ja ajat ilmassa, tai sitten en vaan osa ! mikä hyvinkin todennäköistä :)

Myös tennisakatemian jutskat auttavat todella mukavasti (oppimaan noita lyöntitaktiikoita jne...), ja ne kannattaa ehdottomasti käydä careerissa läpi.

Minipelit tai treeneiksi kait pitäisi kutsua ovat todella monipuolisia ja hauskoja (paljon tullut uusia sitten edellisten versioiden) koukuttavat todella mukavasti ! välillä liiankin kanssa.

Yksi positiivinen juttu kuitenkin lisää muistuu tässä samalla, kakkosessa joutui välilä pelaamaan sieltä yläreunasta käsin yksinkin pelatessa mutta tässä saa niin että saa olla se etummainen pelaaja itse koko ajan jos haluaa. Itsellä ainakin huomattavasti mukavampi (jo kontrollienkin takia) näin päin pelata että saa olla se lähempänä oleva pelaaja.

Taustamusiikit ovat jotain aivan järkyttävää ”rokkia” olevinaan mutta aivan hirveää kuunneltavaa... jopa PESsin valikkojen/uusintojen taustamusiikit jyräävät nämä täysin puhtaasti 6-0, 6-0, 6-0 eikä niissäkään hirveästi ole aina kehumista ollut.

Varsinkin tietokonepelaajille mukava lisätarjontaa urheilupelien saralla jos tennis vähänkään kiinnostaa ja jos ei niin kelpo hauskaa kavereiden kera kuitenkin arcadepelinäkin ! Peli on melkoisen helppo oppia mutta yllättävän monipuolinen ja haasteellinen hallita kun pidemmälle pääsee.

PC:llä tennispelien tarjonta on todella heikkoa joten tälläinen hyvä tuote kuten Virtua Tennis 3 on aina tervetullut. Varsinkin kun Top Spin 2 on myös PC:lle ilmeisesti saatavilla ja ulkomailla ilmestynyt(kin) mutta jostain syystä sitä ei taideta suomeen maahantuojan toimesta toimittaa ?

Todella p*ska idea että nettipeliä ei ole tiesikalle, olis tosi makea ottaa kunnon rankingilla ihmispelureita vastaan matseja ympäri maailman.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #91 : 02.08.2007 18:58 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Guitar Hero 2:sta tylsyyksikssäni ja äsken tilutin kaikki hardit viidelle tähdelle. Pari 100% vetoa, mutta en usko että jaksan niitä alkaa sen kummemmin vääntelemään. Experteistäkään tuskin lähden kaikista ***** tavoittelemaan, vaikka se jo aika pitkällä onkin. Enää Rock the 80's ja... Jordan...

 :(
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #92 : 02.08.2007 19:13 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Wii RE4 muka liian helppo? Ei kai.

Olen tässä mercenariessa hakannut ensimmäistä kertaa ja avasin miltei ekoilla yrityksillä jokaisen hahmon, jokaisesta kentästä viisi tähteä paitsi yhdestä neljä. Pari kertaa olen pleikkarilla yhtä kenttää pelaillut, eikä sitä jaksanut juuri sen enempää jankata. Mutta nyt kävi näin.  :o

Paras bonus koko pelissä silti tämä moodi. Krauserilla pelaaminen nyt vaan on siisteintä koko pelissä.  ;D (vaikka HUNK on #1 hahmo, jolla mätetään)
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #93 : 02.08.2007 19:16 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili Bloxorz - suht mukavaa "ajantappoa" nettiselaimella suoraan pelaillen.

http://www.albinoblacksheep.com/games/bloxorz
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #94 : 02.08.2007 20:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jälleen Excite Truckia.

Nyt on myös kaikki mirror-moodin kisat kahlattu läpi S-arvosanalla. Palkinto koko homman suorittamisesta oli todellakin vaivan arvoinen:
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Tsekkasin Wiistä kalenterimerkinnät läpi ja niiden mukaan olen pelannut Excite Truckia jo hieman yli 14 tuntia. Nuo Challenget onneksi vaikuttavat mukavan haastavilta eikä niitä todellakaan mennä läpi toinen käsi selän takana.

ET aiheuttaa sellaista mielihyää jota en aiemmin ole kokenut racing-pelin ääressä.  Syke nousee kun maali lähestyy ja laskee vielä parikymmentä tähteä puuttuvan S-arvosanasta. Sitten yrittää jotakin mahdotonta; koikkelehtii puiden välistä, hyppää kukkulan päältä toisen auton päälle murskaten tämän ja tienaten viisi tähteä tilille... Ja maalissa huomaa sen jälkeen nippa nappa saavuttaneensa tavoitteen. Excite Truck on todellakin JÄNNITTÄVÄ.








www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #95 : 05.08.2007 12:25 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Pääsin viimeinkin Lost Planetin läpi pitkän, pitkän tauon jälkeen. Siitä onkin jo tovi kun viimeksi pelasin 360:lla mitään muuta kuin Gearsia. . .

No, mutta Lost Planet. Jostain syystä pelistä tulee kovasti mieleen P.N.0.3. josta taas tuli mieleen 8- ja 16-bittiset räiskinnät. Johtunee kai siitä miten kummassakin pelissä pelaajaa rankaistaan aika kovaa, jos ei huomioi ympäristöään, vihollisia ja omia liikkeitään. Eli kun joku vihollinen osuu kunnolla, niin sitten tosiaankin sattuu. Pomotkin ovat kummassakin peleissä aivan loistavia, omine liikkumis- ja hyökkäyskuvoineen ja weakspotteineen. Jopa Lost Planetin viimeinen pomo, josta olin lukenut kovasti valitteluja, oli aika kokemus, josta tuli väkisinkin mieleen Zone of the Enderss. Eihän tuo pomo ollut ollenkaan se pelin paras, mutta kivaa vaihtelua se ainakin oli.   Pelin mechat, V.S:ät, ovat tasapainotettu aika kiitettävästi, niillä saa älyttömästi vahinkoa aikaan, mutta ne ovat tarpeeksi hitaita ja kömpelöitä, jos ei osaa käyttää liukuja ja hyppyjä oikein, että tavalliset rivimiehetkin saavat ne romuksi.

Tuskin tulisin tätä peliä toistamiseen läpäisemään, mutta kiitos achievementtien on ihan pakko löytää target markit joka kentästä, ihan vain easyllä näin aluksi. Ja Lost Planetista löytyy ehkä parhaimmat achievementit mistään pelistä: Worm Hunter ja Moth Hunter. Kummankin saanti oli pitkän työn ja tuskan takana, mutta hitsin hauskaa silti oli.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #96 : 09.08.2007 00:04 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Taiko No Tatsujin DS saapui tänään ja aika monta tuntia sitä kerkesin jo pelata. Itse asiassa... pelasin sen läpi kaikilla kolmella vaikeustasolla, jonka jälkeen aukesi neljäs, jota en ole vielä testannut. Tämä-peli-on-hauska.

Niille syntisille jotka eivät tiedä mistä pelistä puhun, katsokaa Bemanistylestä pari videota ja rakastukaa. Video kertoo pelimekaniikasta sen kaiken mitä siitä on kerrottavaa. Oranssilla lyöt rummun keskiosaa, isolla oranssilla lyöt sitä molemmilla kapuloilla. Sinisellä taas hakkaat reunoja + pari muuta juttua. DS versiossa ei tietenkään mitään rumpua toimiteta mukana, vaan kosketusnäyttö hoitaa sen puolen. Hauskat kapulat sentään on pakattu mukaan.

Vaikeustason kanssa homma on vähän niin ja näin. Kaksi ensimmäistä tasoa on niin helppoja, että huteja tulee jo nukahtamisen takia, kolmas oli hauska joskin siinä vaikeustaso tuntui hieman heittelevän. Se neljäs on noiden videoiden perusteella jo aika helvetillinen. Paljoa pahaa sanottavaa tästä ylisöpöstä rytmipelistä ei ole, mutta tuolla vaikeimmalla tasolla voisin yhden kuvitella tulevan vastaan. Meinaan kun se rumpu siinä kosketus näytöllä ei ole mitenkään kovin fyysinen, joten voi olla hieman vaikea sanoa hakkaako reunoja, vai keskiötä. Mutta ne on sitten sen ajan murheita, ihan kohtalaisesti toistaiseksi on mennyt..

Hauskana yksityiskohtana Taikon (tjtn.) ulkoasua voi muokata parillakin tavalla, ja vielä hauskempana rummusta lähteviä ääniä voi vaihdella. Suurin osa on joitain variaatiota normirummuista, mutta totta kai sieltä löytyy myös peräpään ääntelylle omat soundit.

Ihan hemmetin hauska pelata, biisilista IMO talloo Ouendan 2:n vastaavan varpailla, mutta ehkä miinusta on annettava lievästä yksinkertaisuudesta. No eihän se Ouendanin konseptikaan mikään huisinhuikeanhullu ole, mutta enemmän vaihtelua se kyllä tarjoaa. Silti suosittelen, jos DS:n aiemmista rytmipeleistä on pitänyt.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #97 : 09.08.2007 02:31 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili ThreadSpace: Hyperbolin demoa. Steamin erikoisuuksia.

1/3 Wingsin tyylistä luolastolentelyä ja 2/3 reaaliaikastrategiaa, ei tätä muuten voi selittää. Pelaajan tarkoituksena on yksinkertaisesti tuhota toisen pelaajan alus, mutta toisen tuhoamiseen tarvitaan aseita, joita saa vaan ammustehtaasta. Pelaaja rakentaa itselleen ammustehtaan ja on koko ajan liikkeessä, ettei kuolema korjaa. Aseiden lisäksi pelistä löytyy varusteet kaikensorttista pikkujäynää varten. Esimerkiksi EMP-pommeilla ja suojakentillä saa...mielenkiintoisia tuloksia aikaan.

Nykypeleihin tottuneelle tässä on kyllä huikean jyrkkä oppimiskäyrä. Tutoriaalinkin jälkeen asioita opitaan kantapään kautta tyyliin "oho, alus räjähti, noin ei kannata tehdä". Kiinnostaa kuitenkin sen verran, että paneudun peliin vähän lisää. Demoaikaa on vielä paljon jäljellä.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #98 : 09.08.2007 16:29 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Doppelter Pfosten. Stranglehold Demo. Myönteinen yllätys. Odotukset oli aika lailla pakkasen puolella.

Precision Aim tekee ammuskelusta hauskaa, minkä lisäksi pelistä löytyy Max Paynestä tutut Bullet Timet sun muut. Stranglehold on Max Payne 3.

Toisaalta en kyllä yhtään tykkää, kuinka kontekstisensiivisyys on vedetty aivan kaakkoon. Tykkäisin kyllä hyppiäkin ilman, että se on joku skriptattu tapahtuma jossain tietyssä kohtaa. Tulee semmoinen mieleen, että uudelleenpelattavaa ei ensimmäisen pelikerran jälkeen paljoa ole. Moninpeli sentään löytyy, mutta en oikein usko sen toimivuuteen.

Haen alekorista sitten joskus.


« Viimeksi muokattu: 09.08.2007 17:31 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #99 : 09.08.2007 17:45 »
6puu Jäsen Viestejä: 77 Basaaripisteet: 0 Profiili Forza Motorsport kakkosta pelailin. Käytin kaikki säästämäni rahat vuoden -97 E36 M3 Bemariin ja sen viriosiin. Driftauskuntoon koetin saada sitä, mutta ei oikein onnistunut. Joko ei driftaa ollenkaan, tai sitten driftaa ihan liikaa ja auto spinnaa. Vika saattaa piillä myös ohjaimen toisessa päässä.

Eilen ostin tämän pelin (julkaisussa oli ensin tarkoituksena ostaa, mutta rahatilanne esti) ja sen parissahan eilinen päivä sitten hurahti. Auton ulkonäön muokkaaminen on viihdyttävää puuhaa, mutta mielikuvitus saa olla hyvä, jos meinaa käyttää edes puolia layereistä.
Always roll deep on the streets like the mafia
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #100 : 10.08.2007 13:09 »
PZQ Jäsen Viestejä: 17 Basaaripisteet: 0 Profiili Pelasin äsken NES:sin Bad Dudes-peliä. Siinä on kyllä paras juoni ikinä :lol: alkutekstitkin on suunnilleen:


The President has been kidnapped by the ninjas.

Are you bad enough dude to save the president
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #101 : 10.08.2007 19:56 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Sopivasti aamulla pääsin ekan Metroid Primen läpi ennen kuin nettiin alkoi vuotamaan kuvamateriaalia tuosta Metroid Prime 3 -channelista. Tänään oon siis ollut aikamoisissa Metroid-tunnelmissa.

Aika sopivan vaikee oli viimeinen pomo tuossa Primessä. Ehkä hivenen löysähkö, sillä jo toisella yrittämällä pääsin läpi. Fiilikset kuitenkin läpäisyn jälkeen olivat sellaiset, että tätä lisää, muttei aivan heti perään. Tällaisia mammuttipelejä ei jaksa pelata montaa putkeen, joten taidan ottaa hieman etäisyyttä Metroidiin ennen kuin Echoesia alan vääntämään. Kuitenkin ennen Corruptionia pitää ehtiä se pelata.

Joka tapauksessa ensimmäinen Metroid Prime on ehdottomasti yksi kaikkien aikojen parhaista pelikokemuksistani.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #102 : 11.08.2007 03:42 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Vihdoin viimein tuli vedettyä The Legend of Zelda: Ocarina of Time läpi, eikä siihen kestänyt kuin puoli vuotta. Nyt kyllä ymmärrän, miksi peliä on kehuttu ja ylistetty kaikki nämä vuodet. Edes ajan hammas ja teknologian kehitys ei ole peliä paljon raastanut.

Minun tuli pakostakin verrattua peliä Linkin uudempiin seikkailuihin, sillä Twilight Princess oli ensimmäinen 3D-Zelda, jota pelasin. Sitä taas seurasi Wind Waker. En tiedä, viekö Ocarina of Time voiton, sillä rakastin Twilight Princessin susi-ominaisuutta, sekä monipuolista tarjontaa. Wind Wakerin suurin vahvuus taas oli mielestäni C-tikulla toimiva vapaa kamera -systeemi. Ei sillä, etteikö Ocarina of Time olisi monipuolinen peli. Sehän on pitkä kuin mikä ja upea kuin Kalevala. Sen kertoma tarina oli jotain upeaa, eikä pomotaisteluista luovuutta puuttunut. Temppelit olivat mukavia metsätemppeliä lukuunottamatta. Rakastin myös vesitemppeliä, vaikka kaverilta kuulin sen olevan ärsyttävin luolasto koskaan, ja samaa olen lukenut netistä. Minua siinä ei ärsyttänyt mikään muu kuin rautasaappaiden edestakainen vekslaus pause-valikon kautta. Muutoin mukava ja ehkä jopa TP:n vesitemppeliä parempi luolasto, vaikkakin petyin Shadow Link -taistelun jälkeistä muutosta, joka tapahtui ihanan surrealistiselle huoneelle.

Opin pelin aikana paljon, ehkä päällimmäisenä vihaamaan Navia. Se himputin keiju meni huutamaan Hey Listeniä aivan liian monta kertaa, aivan väärässä paikassa. Muistan yhden kohdan, missä Navi kehotti minua juttelemaan Sarian kanssa. Soitin okarinalla Saria's Songin (joka muuten jää liian pitkäksi aikaa soimaan päähän :o ) ja otin yhteyden Sariaan, joka kehotti minua menemään kohti Zora's Domainia. No, matkustin sinne ja olin aika lähellä vesiputousta, kun Navi päätti taas neuvoa minua juttelemaan Sarian kanssa. Ajattelin, että käsitin Sarian ohjeet väärin, joten soitin taas maailman ärsyttävimmän melodian ja otin yhteyden Sariaan. Tuloksena sama litanja sanoja. Päätin jatkaa matkaa, kunnes Navi hälyytti kolmannen kerran. Päättelin siis, että minun on mentävä Lost Woodsin läpi metsätemppelin juureen juttelemaan Sarialle,joten lähdin kävelemään vesiputouksen läheltä pois Hyrule Fieldin läpi Kokiri Villageen. Ja sitten jouduin taas kerran kuuntelemaan sen kamalan Saria's Songin, koska sitä ilman ei voi Lost Woodsilta välttyä. Ettäkö sapetti, kun perillä Sarian luona sain kuulla samat sanat, jotka olin kuullut tunteja sitten ennen aiempaa luolastoa. Teki mieli keittää Navi omissa kyyneleissään samalla soittaen Saria's Songia 24/7 repeatillä ja volyymit kympillä. Itse asiassa kyseinen biisi soi päässäni koko loppuviikon.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #103 : 11.08.2007 09:56 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Teki mieli keittää Navi omissa kyyneleissään samalla soittaen Saria's Songia 24/7 repeatillä ja volyymit kympillä. Itse asiassa kyseinen biisi soi päässäni koko loppuviikon.

Se on huippu biisi :) Minulla on, tai oli (kun juuri uuden kännyn hommasin), se useamman vuoden soittoäänenä. Sopii mahtavasti siihen  ;D
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #104 : 11.08.2007 14:44 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili F1 Challengessa köröttelin vuoden 1999 Minardilla. On se ihmeellistä, että Sonyn PS2-formulat eivät kyenneet lähellekään F1 Challengen PC-version loistokkuutta. En ole testannut vielä PS3:n F1:stä, mutta tuskin sekään tarjoaa mitään uutta.

F1-pelilisenssin jatkosopimuksesta ei ole kuulunut paljon mitään. En pistäisi ollenkaan pahaksi, jos EA kaappaisi sen vaihteeksi itselleen.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #105 : 11.08.2007 15:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW PS2:n Formula One 2006 on helvetin hyvä. Paras formulapeli mitä koskaan olen pelannut. Ja olen sentään ajanut kisoja GP3:n ja GP4:n kaltaisilla legendoilla.

Lähes kaikista formulapeleistä löysin ajan kanssa peli-iloa syöviä pikkuvikoja, mutta F106 on omassa genressään lähes täydellinen. Mahtava vaikeustaso, hyvä ohjattavuus, mainio tekoäly ja niin edelleen. 
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #106 : 11.08.2007 20:58 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
PS2:n Formula One 2006 on helvetin hyvä. Paras formulapeli mitä koskaan olen pelannut.

En lähde tuomitsemaan, sillä en ole perehtynyt tuohon 06:een vielä hirveästi. Pikaisen testailun jälkeen peli on kuitenkin ihan pätevä ja paras PS2:n formuloista.

Onko pelissä muuten turva-autoa? Miten hyvä tekoäly on? Saako esim. Monacossa olla aivan pelko perseessä, ettei Portier-mutkassa (jyrkkä mutka ennen tunnelia) ole spinnanneita autoja tukkimassa tietä?
Nice beaver!
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #107 : 11.08.2007 21:10 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Formula-fanien kannattaa katsastaa rFactorin forumula-modi, joka on ilmeisesti paras F1-simulaatio ikuna. rFactor maksaa jotain 30 euroa, jolla saa modeja niin paljon kuin sielu sietää.


Tänään tuli testailtua Strangleholdin Xbox-demoa, ja täytyy sanoa, että tämä on vuoden yllättäjä. Niin järjetöntä mättöä, että meni samantien hankintalistalle. Max Payne potenssiin triljoona.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #108 : 12.08.2007 01:38 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Strangeholdin demon latasin tuossa jokunen tunti sitten ja siitä pientä juttua. Pelin grafiikka on perusnättiä ja kontrollit toimivat hyvin. Suu loksahti kyllä auki kun pääsi kunnon vihollisjoukkiota tykittämään ja irtaimistoa lenteli ympäriinsä. Lähes kaikki siis on tuhottavissa. Lähitaistelukohtaukset joissa väistellään luoteja ja koitetaan tappaa viholainen ovat myös mukavaa vaihtelua.
  Parhauden tunteet tulivat kohdassa, jossa hyppäsin mahalteen tarjoilukärryyn ja sen rullatessa eteenpäin tapoin vihut. Toisinsanoen munakasta menoa luvassa. Pitää poistaa kaupasta kun ilmestyy.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #109 : 12.08.2007 03:35 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Teki mieli keittää Navi omissa kyyneleissään samalla soittaen Saria's Songia 24/7 repeatillä ja volyymit kympillä. Itse asiassa kyseinen biisi soi päässäni koko loppuviikon.

Se on huippu biisi :) Minulla on, tai oli (kun juuri uuden kännyn hommasin), se useamman vuoden soittoäänenä. Sopii mahtavasti siihen  ;D

Jos olisimme tunteneet, kännykkäsi olisi löytynyt järvestä.  ;)
Minä en pidä siitä sitten yhtään. Liian yksinkertainen ja päähänjäävä. Ärsyttää etenkin tuon Navi-seikkailun takia.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #110 : 12.08.2007 06:12 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tänään tuli testailtua Strangleholdin Xbox-demoa, ja täytyy sanoa, että tämä on vuoden yllättäjä. Niin järjetöntä mättöä, että meni samantien hankintalistalle. Max Payne potenssiin triljoona.
Stranglehold pääsi kieltämättä iskemään lapiolla naamaan. En odottanut peliltä mitään ja alussa se tuntui keskivertotekeleeltä kunnes kunnon tulitaistelu alkoi. Damn, että oli hienoa kun luodit pistävät kaiken paskaksi ja porukkaa tippuu aitoon honkkarimeininkiin. Todellista nextgeniä! Tosin nykypäivän peleissä ei saisi enää olla medipakkeja, mutta annettakoon se anteeksi. Ymmärtääkseni peli on region free, joten on rikos, jos tätä ei tilaa reilun kolmen kympin hintaan.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #111 : 12.08.2007 11:19 »
delirious Fear & Loathing Jäsen Viestejä: 45 Basaaripisteet: 0 Profiili Nintendo DS näyttää taas vahvuutensa omissa silmissäni. Tämän hetkisen tiukan työtahdin takia tulee kotosalla vietettyä vain muutamia tunteja päivässä. DS kouraan ja aivojumppaamaan. Viime päivien ehdoton hitti on ollut Big Brain Academy: "kyllä se tulos paranee vielä... vielä kerran". Myös DS:lle varsin oivallisesti portattu Anno on viihdyttänyt lyhyissä jaksoissa.
Sinne, minne tuuli tuuli kuljettaa
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #112 : 13.08.2007 16:20 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Pelasin juuri The Longest Journeyn läpi ja ei voi muuta sanoa kuin että hyvä oli. Keposesti yksi parhaista seikkailupeleistä joita olen pelannut. Tarina ja hahmot oli kiinnostavia ja pituuttakin oli ihan kiitettävästi. Puzzledesignkin oli sopivan vaihtelevaa ja haastavaa. Pisteenä iin päälle oli vielä hyvät ääninäyttelijät ja runsaat dialogit.

Nyt vaan Dreamfall ostoslistalle.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #113 : 13.08.2007 17:04 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Colin McRae Rally 2.0:aa olen vääntänyt vuorotellen PES6:n Master Leaguen kanssa. Maailman paras futispeli onnistui taas jollain ihmeellisellä tavalla imaisemaan minut sisäänsä, mutta suhteeni peliin on aito viha-rakkaus-suhde. Hienoja fiiliksiä vastaan löytyy nimittäin saman verran paskoja, ohjaimen seinäänheittämisfiiliksiä. Tulipa se ensimmäinen ps2-kapulakin rikottua tämän takia muutamisen päivää sitten. Eli aina kun haluan eroon Master Leaguen huijaavasta tekoälystä, vaihdan Colin 2:een, jossa häviöistä saa syyttää täysin itseään. Ainoa mikä tekisi tästä pelistä täydellisen olisivat keskeytykset, mutta kyllä tämä tällaisenakin menee helposti. Parasta rallausta mitä minä olen kuunaan pelannut.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #114 : 13.08.2007 17:09 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Teki mieli keittää Navi omissa kyyneleissään samalla soittaen Saria's Songia 24/7 repeatillä ja volyymit kympillä.
Kaksi sanaa: Cooking Navi
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #115 : 13.08.2007 17:15 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Bioshockin demo oli kiva yllätys.

En oikein ikinä nähnyt sitä jotain, mikä teki Systemi Shock 2:sta pelin, jota tekee siitä niin kovin hienon, joten en lähtenyt pelaamaan Bioshockiakaan ihan kovalla innolla. Demon läpipelanneena en nyt menisi odottamaan pelistä mitään vuosisadan videopelikohokohtaa, kuten GAFfissä kovin moni taitaa tehdä, mutta taisin mitä kokemuksesta aikalailla tykätä.

Rapture tuntuu yllättävän oikealta ollakseen massiivinen vedenalainen kaupunki. Kaupungin aula tuntui aulalta, kuten baari baarilta ja niin edelleen. En tuntenut pelaavani missään vaiheessa videopelin kenttää, tutkin enemmänkin pelottavaa ja joskus kauan sitten yleellistä maailmaa. Ehkä tämä Rapturen sykkivä tunnelma oli syy siihen, miksi eläydyin oudon paljon pelaamiseen. Päästyäni pois tulen ympäröimästä vedestä, annoin hahmoni kyykkiä hetken portailla ja hengähtää; ja kun katsoin miten yksi Big Daddy-otuksista tappoi brutaalisti erään Rapturen asukkaan, minä katsoin hiljaa ja peloissani pylvään takaa kurkkien.
Tykkäsin kovasti myös tavaroiden asettelusta. Melkein kaikki parantumis-itemit ovat alkoholia tai suklaapatukoita tai vastaavia, jotka löytyvät paikoista joista voisi sellaisten tavaroiden löytyvän. Ne hieman jännemmät, taikavoimia lisää antavat tavarat taas löytyvät vihollisilta, joka tuntuu varsin uskottavalta ratkaisulta. Jopa yksi ase ja taikavoima ovat videopelityylisen jalustalla olemisen sijaan asetettu hieman syrjään. Vain pari vessasta löytyvää medkittiä ja keltaisella valolla valaistettu pistooli rikkovat illuusiota.

Tuskin tulen koskaan hankkimaan mitään Collector's Edition-härpäkkeitä, mutta tuo Play-asiassa oleva Asia-versio ehkä hieman houkuttelisi. Sen verran hienoilta lopun pieni traileri näytti. Tosin nyt taisin missata jotain Bioshockistakin: kovasti ovat ihmiset sanoneet tämän olevan ns. älykäs peli, josta en nyt kovin paljoa nähnyt todisteita. . . Pelin taistelu tosin vaatii muutakin kuin huoneeseen ryntäämistä ja kaiken liikkuvan tohjoksi ampumista jo ihan ammusten määrän ja itse aseiden takia, mutta. . . no, ehkä odotin jotain hieman mullistavampaa, kai.


« Viimeksi muokattu: 13.08.2007 17:30 kirjoittanut sleepy »
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #116 : 13.08.2007 17:25 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili
Colin McRae Rally 2.0:aa olen vääntänyt vuorotellen PES6:n Master Leaguen kanssa. Maailman paras futispeli onnistui taas jollain ihmeellisellä tavalla imaisemaan minut sisäänsä, mutta suhteeni peliin on aito viha-rakkaus-suhde. Hienoja fiiliksiä vastaan löytyy nimittäin saman verran paskoja, ohjaimen seinäänheittämisfiiliksiä. Tulipa se ensimmäinen ps2-kapulakin rikottua tämän takia muutamisen päivää sitten.

Vaikka suhteeni peliin on aika olematon vaikka verrattuna veljeeni, olen minäkin muutaman kerran vittuuntunut PESsien tekoälyyn. Muistan ainakin tilanteen, jossa vastustaja hieman turhankin taitavasti vältti paitsion ja josta tietenkin seurasi maali. Täällä ruudun toisella puolen siitä seurasikin rystysen kokoinen reikä kattoon. Myös satakiloinen kaverini kerran hieman hermostui peliin ja hyppäsi ohjaimen päälle. Kahtiahan se meni.

Ja_niin_edelleen........
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #117 : 13.08.2007 17:38 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Eli hankin tuossa Snesin pienen aikaa sitten. Ja totta kai siihen tuli sitten otettua heti klassikko, A Link to the Past. Olin emulaattoreilla peliä testannut ja jotenkin se ei oikein iskenyt. Joten pienellä varauksella sain vihdoin laitettua pelin Snesiin päälle. Ja en oikein meinnannut uskoa sitä tunnelmaa. Tulipas taas todistettua kuinka emulaattorit imevät alkuperäisen pelin taian jotenkin oudosti. Se kun tuntui aivan erilaiselta alkuperäisenä Snesillä pelattuna kuin emulaattorilla. Peli sai jostain aivan uskomattoman tunnelman. En todellakaan tiedä mistä, mutta siinä kun emulaattorilla pelatessa peli tuntuu pieneltä ja halvalta, Snesillä peli on eeppinen seikkailu.

Toki tämä voi olla alkutunnelman tuomaa loistoa. En peliä kovin pitkälti vielä pelannut. Mutta kertaakan en tälläistä intoa ja mielenkiintoa tavoittanut emulaattorilla. Jännä juttu...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #118 : 13.08.2007 18:48 »
Dueli Jäsen Viestejä: 16 Basaaripisteet: 1 Profiili Super Smash Bros. Meleetä pelasin pari tuntia sitten. Parin kaverin kanssa Mewtwoilla Kamehameha-pelleilyä. Sekin voi olla hauskaa.

ElastoManiaa, eli Elmaa sitten pelasin sen jälkeen tietokoneella. Netissä on kuulemma kokoversio, mutten löydä sitä, joten pitää tyytyä 19 (?) kenttään. Aivan loistava peli, vaikkei ulkoasultaan loistakaan. Pienessäkin hyppyrissä voi tehdä vähintään yhden voltin tai backflipin. Ei kukaan satu tietämään, mistä kokoversion saa?


« Viimeksi muokattu: 07.07.2008 07:53 kirjoittanut Duel Screen »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #119 : 13.08.2007 23:42 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili En olisi kyllä ikinä uskonut, että pelaisin Track & Fieldiä monta tuntia putkeen.

Siis mitä helkkaria? Track & Field?

Mutta näin kuitenkin kävi. Ja kutsuin sakkia vielä kylään. Ja rikottiin enkkoja. Ja hyvänen aika, kun pelkäsin ohjainten puolesta. Ihan uskomatonta ravistelua menossa. Hahhah. Sadan metrin juoksu tuntuu kyllä mukavalta käsissä eikä world recordeille päästy lähellekään. Päälle 9 sekkaa taisi olla paras saavutus, mutta kaipa tuohonkin on joku hieno tekniikka.

Seuraavaksi voisi kai katsella sitä BioShockin demoa. Pelottaa pelin tyhmentäminen jo vähän etukäteen.

Ja tulihan sitä otettua ruotsalaisilta rankasti takapuoleen Third Strikessäkin, mutta se nyt ei ollut mikään yllätys.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines