Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 ... 141
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1077557 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1080 : 11.06.2009 23:15 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Castlevania: Symphony of the Nightia olen nyt viime päivinä pelannut ahkerasti ja olen tällä hetkellä ensimmäisen linnan vikassa bossissa.

Peliostokset-ketjussa jo vähän kerroinkin positiivisia ensivaikutelmiani pelistä, mutta jatketaan nyt siitä vähän. Tällä hetkellä sanoisin, että tämä peli on jo yksi lempipeleistäni PlayStationilla. Ehkä jopa heti toisena Metal Gear Solidin jälkeen, mutta TOP 5:ssa ainakin. Nytkin olisin varmaan pelaamassa, mutta en satu olemaan himassa. No onneksi ensi viikon alussa vielä ehtii tätä, ja sitten juhannuksenakin kenties Dawn of Sorrowia, mikäli säät eivät suosi.

En tiedä mikä siinä on, mutta peli on äärimmäisen addiktoiva ja koko ajan tekisi mieli päästä pelaamaan lisää. Linnan tutkiminen ja uusien huoneiden ja salareiden löytäminen on todella palkitsevaa ja kiinnostavaa puuhaa. Ja kaiken kruunaa loistava toiminta, tasoloikka ja upea musiikki.

Hauskan asiasta tekee myös se, että aiemmin sarjan pelit eivät ole minua juuri kiehtoneet vaikka kehuja olenkin aina kuullut  -  varsinkin SotN:sta. Jotain tekemistä asian kanssa on myös uusi ja ihan semikiinnostava Castlevania: Lords of Shadow, ja teki mieli tutustua sarjaan jonkun vanhemman osan kautta. SotN oli taas ilmeinen valinta kuulemieni kehujen ja helpon saatavuuden ansiosta. Tästä taas opittiin, että kannattaa ja pitää kokeilla uusia pelisarjoja, vaikka kyytiin hyppääminen näin monen vuoden jälkeen onkin tavallaan vähän hassua. Ties miten paljon niistä innostuu...


Edit:
Hmm, luin juuri että pelin läpäisemisen jälkeen pystyy aloittamaan uuden pelimoodin, jossa voi pelata esim. SotN:sta tutulla Alucardilla tai parilla muulla. Aika siistiä, omasta mielestäni Alucard on ainakin paljon siistimmän näköinen heppuli kuin Soma. Voisiko joku pelin omistava kertoa, että voiko tässä "Julius Modessa" pelata koko ajan haluamallaan hahmolla, vai vaihtuuko hahmo pelin edetessä?

Edit2:
Mitä nyt Wikipedian eri sivuilta sain pääteltyä, ilmeisesti tuon Julius Moden voi pelata läpi millä tahansa noista kolmesta hahmosta, kunhan kyseinen hahmo on ensin löydetty linnasta itse pääpelissä. Jos joku kuitenkin voisi varmistaa tämän, olisin kiitollinen. Entä onko tuo Julius Mode periaatteessa sama peli, yhtä pitkä ja laaja, mutta eri lähtöasetelmasta? Eli ei olisi vain joku puolen tunnin mittainen "lisäpeli" tuohon päälle, vaan keino kokea sama peli aivan eri tavalla.


« Viimeksi muokattu: 11.06.2009 23:29 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1081 : 11.06.2009 23:38 »
Anders Helevete Jäsen Viestejä: 116 Basaaripisteet: 1 Profiili Julius mode on sama kuin pääpeli, mutta eri hahmoilla ja siten myös pienillä pelimekaniikan muunnoksilla vanhempien Castlevanioitten tyyliin (ei soulien ja muitten kanssa värkkäämistä, pelkkä kartta, energia- sydän- ja taikapalkit. toivottavasti selvensi :3
Pika Pikaa
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1082 : 11.06.2009 23:45 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Julius mode on sama kuin pääpeli, mutta eri hahmoilla ja siten myös pienillä pelimekaniikan muunnoksilla vanhempien Castlevanioitten tyyliin (ei soulien ja muitten kanssa värkkäämistä, pelkkä kartta, energia- sydän- ja taikapalkit. toivottavasti selvensi :3

Jeps, kiitoksia. Kuulostaa kyllä aika vitun siistiltä, kyllä mulle kelpaa. "Kaksi" peliä yhdessä ei ole ollenkaan huono, ja oikeastaan kiinnostaa tällä hetkellä enemmän tuo Julius Mode Alucardilla pelattuna kuin itse pääpeli  :)


« Viimeksi muokattu: 12.06.2009 00:04 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1083 : 12.06.2009 12:09 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Pelasitko Richter moden SotN:issa? Sama kuin Julius-mode, eli klassisen Castlevania kaavan mukaan etenevä moodi. Kirjoita new-gamessa nimeksi vaan Richter.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1084 : 12.06.2009 12:32 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Pelasitko Richter moden SotN:issa? Sama kuin Julius-mode, eli klassisen Castlevania kaavan mukaan etenevä moodi. Kirjoita new-gamessa nimeksi vaan Richter.

En ole vielä SotN:ssa pelannut tuota, vaan ihan normaalisti Alucardilla.  Ensi kerralla varman pitää testata tuota sitten, kiitti tiedosta.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1085 : 12.06.2009 13:58 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Valkyria Chronicles meni viimeinkin eilen läpi.

Tykkäsin! Olen ehkä hieman liian kärsimätön ns. tavallisille strategia-rpg:ille, kovasti se vaan auttaa tekemään pelaamisesta mielekkäämpää kun pääsee itse juoksentelemaan kentillä. Onneksi tehtävät olivat ainakin minulle sopivan haastavia, että täytyi välillä purra hammasta ja yrittää olla heittämättä ohjainta ja hieman miettiä miten sitä pitäisi edetä; tosin loppupuolella scoutit ja shocktrooperit alkoivat olla aikamoisia tappokoneita jotka jaksoivat juoksennella ympäri kenttää. Vaihteluakin tehtävissä oli ihan mukavasti, sai välillä hiiviskellä parilla hahmolla tai taistella isolla laumalla isoja supertankkeja vastaan.


(näin jälkikäteen parit A-rank-läpipeluuvideot youtubesta katsottuna tehtävät pääsee näköjään ihan tuosta noin parissa erässä läpi ihan liian helposti. olisi ollut näköjään aika tylsä peli, jos olisin ollut vähän nokkelampi. . .)

Kai VC:n juonesta voi olla montaa mieltä, mutta minä mielelläni kyllä kahlasin läpi kaikki cutscenet ja jutustelut, joita kyllä riitti. Voisihan tuota sanoa perus-japanivideopelijuoneksi, suru- ja rakkauskohdat tulivat juuri silloin kun niitä aavisti ja jotain hassuja twistejä oltiin ripoteltu sinne tänne, joku höhlä maskottisika siipineen vilahti aina siellä täällä ja niin edelleen. Mutta jos tästä jotain muuta odotti, niin oma vikansa; sen kaiken anime-juonen sekaan oltiin kuitenkin onnistuttu kirjoittamaan ihan kiinnostavaakin juttua, ettei tätä nyt missään nimessä pelkkien tehtävien takia tullut pelattua.

Osaa se SEGA ilman muuta hienoja pelejä tehdä ja toivottavasti pistävät Valkyria Chroniclesin käyttämän CANVAS-pelimoottorin uudelleen käyttöön johonkin muuhunkin peliin.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1086 : 12.06.2009 16:13 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Ocarina of Timen pelasin läpi tuossa viime keskiviikkona. Hävettää myöntää, mutta kyseessä oli ensimmäinen pelikertani. Parempi sekin kuin ei milloinkaan.

Ei paras Zelda, mutta parhaimmasta päästä silti. Graafinen ulkoasu tuntui aluksi järjettömän koruttomalta ja peli ei napannut millään tavalla, mutta edetessä peliin tottui ja tykästyi entistä enemmän. Paljon puhuttua "pakkopullaisuuden tunnetta" ei ollut kuin tulitemppelissä, muut osuudet pelissä suoritin aika vaivattomasti. Ja outoa oli muuten se, miten tämä Zelda tuntui jotenkin muita Zeldoja paljon lyhyemmältä - ehkä en ole tottunut näin ruhtinaalliseen luolastoissa kykkimiseen, muissa pelaamissani Zeldoissa kun on ollut aina jotain pientä kivaa luolastojen välillä, kun taas Ocarinan osalta luolastojen välillä oli hyvin laihat juonelliset osuudet. Joka tapauksessa luolastot olivat hyviä ja pelikin oli kokonaisuudessaan erinomainen seikkailupeli. Jos itse olisin pelannut tämän joskus naperona (esim. 7-vuotiaana) puhki, niin väittäisin vissiin maailman parhaimmaksi peliksi monien muiden tavoin.

Ja nyt pelityksessä on ensimmäinen Phoenix Wright, jossa olen edennyt 3. keissiin. Tuon jälkeen voisi pelata vaikka Metal Gear Solid 2:n loppuun, tai aloittaa vaihtoehtoisesti Apollo Justicen peluun. Valinnanvaraa siis olis.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1087 : 12.06.2009 17:20 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Ja outoa oli muuten se, miten tämä Zelda tuntui jotenkin muita Zeldoja paljon lyhyemmältä - ehkä en ole tottunut näin ruhtinaalliseen luolastoissa kykkimiseen, muissa pelaamissani Zeldoissa kun on ollut aina jotain pientä kivaa luolastojen välillä, kun taas Ocarinan osalta luolastojen välillä oli hyvin laihat juonelliset osuudet.

Hmmm... montako sydäntä sinulla oli pelin lopussa ja entäs Skulltula-jahdin laita? Kyllä Ocarinan täydellinen läpäisy ekalla kerralla ainakin 50 tuntia vie.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1088 : 12.06.2009 18:00 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Hmmm... montako sydäntä sinulla oli pelin lopussa ja entäs Skulltula-jahdin laita? Kyllä Ocarinan täydellinen läpäisy ekalla kerralla ainakin 50 tuntia vie.

Skulltula-jahtia tuli harrastettua pelin alussa (lopussa se alkoi olemaan aika satunnaista puuhaa), mutta sydämenpalasia en pahemmin jaksanut juuri etsiskellä, joten sydämiä oli muistaakseni lopussa sellaiset 11 kappaletta. Voisihan sitä vielä palata tuon pariin ja tehdä jäljelle jääneet sivutehtävät ynnä muut, jotain jäi nimittäin vielä hampaankoloon.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1089 : 12.06.2009 19:25 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Skulltula-jahtia tuli harrastettua pelin alussa (lopussa se alkoi olemaan aika satunnaista puuhaa), mutta sydämenpalasia en pahemmin jaksanut juuri etsiskellä, joten sydämiä oli muistaakseni lopussa sellaiset 11 kappaletta. Voisihan sitä vielä palata tuon pariin ja tehdä jäljelle jääneet sivutehtävät ynnä muut, jotain jäi nimittäin vielä hampaankoloon.

Juu, no siinä on sitten noin 35 sydämenosaa ja varmaan tuplasti sen verran skulltulia vielä odottamassa. Usea sydämenosa on vielä palkintona jostakin kyläläis-subquestista tms., joten sitä ylimääräistä pelattavaa on oikeasti sitäkin enemmän.

Ocarina on just se yksi parhaista sivutehtävä-Zeldoista, on sitten makuasia tykkääkö enemmän Majora's Maskin aikasysteemistä joka myös tarjoaa paljon hupia dungeonien ulkopuolella.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1090 : 12.06.2009 19:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Minäkin olen pelannut Ocarinaa taas läpi. About vuoden väleinhän se on läpäistävä, ei siitä mihinkään pääse. Eikä kyseessä ole edes mikään itsekeksitty ja tylsyyttä aiheuttava velvollisuus, vaan odotettu tapaus, joka vetää suun väkisinkin hymyyn.

Water Temple sen kuin vaan paranee! Ensimmäisellä läpipeluukerralla inhosin sitä temppeliä ja olisin toivonut järeänpuoleista pommia, jolla moisen turhan paikan voisi posauttaa pois Hyrulesta maleksimasta, mutta 11 vuotta myöhemmin Water Temple onkin suuri suosikkini. Sen rakenne säädettävine vesitasoineen ja tunnelmallisine huoneineen säväyttää. Majorassa ja TP:ssäkin oli vesitemppelit, mutta Ocarinan version suosioon ne eivät ole minun silmissäni (ainakaan vielä) yltäneet.

Pelin sidequestit ovat myös hyviä. Siinä missä TP tyrkytti sydämenpaloja armottomalla tahdilla, tuntuvat Ocarinan piece of heartit paljon palkitsevammilta.

Puhumattakaan mainiosta Biggoron-questista, jonka palkinto on kenties hienoin koko Zelda-historiassa! Se hallussa Link muuttuu lopullisesti teinitontusta äijien äijäksi, jota Ganondorfkin ylhäältä tummanpuhuvasta tornistaan tähyilee kunnioittavin silmin.


I underestimated that boy. No... it was not the boy I underestimated, it was the Triforce of Courage.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1091 : 12.06.2009 20:20 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Water Temple sen kuin vaan paranee! Ensimmäisellä läpipeluukerralla inhosin sitä temppeliä ja olisin toivonut järeänpuoleista pommia, jolla moisen turhan paikan voisi posauttaa pois Hyrulesta maleksimasta, mutta 11 vuotta myöhemmin Water Temple onkin suuri suosikkini. Sen rakenne säädettävine vesitasoineen ja tunnelmallisine huoneineen säväyttää. Majorassa ja TP:ssäkin oli vesitemppelit, mutta Ocarinan version suosioon ne eivät ole minun silmissäni (ainakaan vielä) yltäneet.

Tuo vesitemppeli oli muuten minunkin omia henkilökohtaisia suosikkejani. Ennen sitä olin kuullut vaikka mitä juttua kyseisen luolaston vaikeudesta ja tämän seurauksena menin luolastoon aika ennakkoluuloisissa tunnelmissa. No, vaikeus perustui lähinnä niihin avaimiin ja muihin kivoihin jippoihin, jotka tekivätkin siitä luolastona ihan eri tasoisen kuin muista. Luolaston pääpomo oli kyllä pienoinen pettymys kun välipomokin oli sitä vaikeampi... mutta hieno luolasto se oli, hakkaa minunkin mielestäni TP:n vastaavan leikitellen.

Forest Temple oli kuitenkin näistä Ocarinan luolastoista se meikäläisen lempiluolasto. Shadow Temple ja Spirit Temple jakavat sitten Water Templen kanssa 2. sijan.


« Viimeksi muokattu: 12.06.2009 21:24 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1092 : 13.06.2009 00:07 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili

Puhumattakaan mainiosta Biggoron-questista, jonka palkinto on kenties hienoin koko Zelda-historiassa! Se hallussa Link muuttuu lopullisesti teinitontusta äijien äijäksi, jota Ganondorfkin ylhäältä tummanpuhuvasta tornistaan tähyilee kunnioittavin silmin.


Tämä oli kyllä hieno aikanaan. Huvittavinta minulla tässä oli että tein tämän oikeastaan vahingossa :) Luulin että se oli ihan tarkoituskin ja näin piti tehdä. Jostain sitten luin että se olikin sivutehtävä ja kun pelasin Ocarinan toista kertaa läpi en saanutkaan suoritettua tätä :) En muista mistä se jäi kiinni, mutta se sitten jäi kun johonkin kohtaan jäin jumiin ja en alkanut oppaita etsimään (netti ei ollut nykyisensä silloin, oppaita piti oikeasti etsiä :) ).
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1093 : 16.06.2009 00:32 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Symphony of the Night tuli vedettyä läpi tuossa äsken ja olihan se ihan vitun hyvä. Varmasti kakkosena meikän PS1:n parhaat -listalla. Vähän huvittavaa sinänsä, kun pelin julkaisustakin on jo 12 vuotta ja pelasin sitä ekan kerran vasta nyt.

Prosentteja tuli 195,6 ja muutama huoneen nurkka jäi koluamatta, kun ei tahtonut kartalle päivittyä. En sitten jaksanut koko päivää pomppia yrittämässä saada sitä kohtaa kartasta siniseksi.

Pystyykö muuten jotenkin aloittamaan uuden pelin niin, että hahmon itemit sun muut siirtyvät mukaan? Nyt save-tiedostoissani kyllä lukee "Clear", mutta ladatessani niitä, pääsen viimeisimpään savepisteeseen ennen loppubossia.

Seuraavaksi sitten varmaan joko Curse of Darkness tai Castlevania Chronicles. Niin ja Jussina tulee varmaan vähän pelailtua myös Dawn of Sorrowta, mikäli ehtii ennen sitä tulla...


« Viimeksi muokattu: 16.06.2009 00:55 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1094 : 16.06.2009 03:19 »
Iva Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili Minkähän arvonen tuo SotN on nykyään? Mulla on hyväkuntonen PAL-versio PS1:lle.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1095 : 16.06.2009 07:45 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Boom Blox: Bash Party. Oikeesti loistava minipelikokoelma Wiille, I'm not joking.  8) Kantsii hankkia, jos pitää ikinä minkäänlaisia moninpeli-iltamia kavereiden kanssa.  Äärettömän hauskaa hupia. Pelasti jossain määrin muuten säälittävän Wii-kesän.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1096 : 16.06.2009 12:07 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Pelasin Braidin vähän aikaa sitten läpi ja olihan se niin mainio peli, että jotain tuntemuksia on pakko kirjoittaa ylös. Ensinnäkin pelin idea, ajan manipulointi, on toteutettu erittäin upeasti ja idea kantaa vaihtelevien niksien vuoksi läpi pelin. Puzzlet vääntävät paikoitellen aivot umpisolmuun, mutta niiden selvittäminen on erittäin palkitsevaa. Paikoitellen kesti uudessa maailmassa uuden esitellyn aikakikkailun omaksuminen, sillä pelissä ei turhan paljon ohjeita jaella.

Tunnelmapuolella peli on luokkaa "tämä on taidetta". Kunnollinen, ei peliä varten sävelletty kelttimusiikki vie mennessään kerta toisensa jälkeen. Välillä pysähdyin pelissä pelkästään ihastelemaan niitä sulosointuja. Musiikki myös sopii täydellisesti satumaiseen ja elävään grafiikkaan. Kaiken kruunaa alunperin simppeliltä vaikuttava tarina, josta kuitenkin löytää melkoisen paljon pohdittavaa, kun alkaa tarkasti lukemaan.

Braid saa minulta ehdottomat suositukset kesäpelaamiseksi niille, jotka eivät vielä ole peliä jostain syystä kokeilleet.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1097 : 16.06.2009 13:14 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Braid saa minulta ehdottomat suositukset kesäpelaamiseksi niille, jotka eivät vielä ole peliä jostain syystä kokeilleet.

Kappas, jostain syystä en ole kuullut tällaisesta mitään. Nyt jo pikaisella perehtymisellä vaikuttaa pakkokokeilulta. Taiteessa on sama maanläheinen viba kuin Machinariumissa, mitä nyt hieman pirteämmillä väreillä. Toinen mikä tuli hämmentävän vahvasti mieleen ovat Fair To Midland(suosittelen, ellei ole vielä tuttu) -bändin kansitaide ja musiikki, mistä tulee todella hyvä mieli.

Hinkkailen ainakin Abe's Exodduksen pois alta, sen kun otin tänään taas pitkästä aikaa käsittelyyn ja se alkaa olla melko loppusuoralla. Ensi viikosta voisi sitten ostaa tämän ja perehtyä ajan kanssa. Puzzle-platformer-kesä. :)

Kiitokset siis vinkistä. Tehosi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1098 : 17.06.2009 02:12 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Plants vs zombies koukutti pari tuntia, mutta liian löysä vaikeustaso alkoi tylsistyttämään. Jää pelaamatta. Idea oli ihan hauska (ei mitenkään omaperäinen, tosin).

tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1099 : 23.06.2009 02:58 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Huuhaa, sain vihdoin ja viimein Grim Fandangon toimimaan Vistallani! Ja unohduin saman tien yömyöhälle sen pariin. Nyt on pakko ottaa unta palloon, ja aamulla lisää tätä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1100 : 23.06.2009 08:15 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili Vihdoinkin pääsin mättämään Resident Evil 5:sta ja vielä Co-oppina.

Neljä tuntia väännettiin. Ensihuuman jälkeen pisti parit asiat silmään. Inventaarivalikkoa ei pysty muokkaamaan kesken pelin, mikä vaikuttaa melko fucked up jutulta. Konepistoolit ja pistoolit ovat melko munattomia, niin äänien, kuin tehonsa suhteen. Muistaakseni RE4:ssa oli tykimmät tykit. Toki haulikko on edelleen kova sana, mutta upgreidaamaton pistooli ja scorpion melko tussareita.

Aloitettiin keskimmäisellä vaikeustasolla peli ja kahdelle entiselle HC-pelaajalle tuo oli lastenleikkiä, veteran olisi pitänyt valita samantien. Nyt ammuksia ja herbejä tuntuu riittävät vaikka muille jakaa ja kuolemat johtuvat vain omista mokista.

Jaetut miniruudut(mikä vitun idea on ottaa joka puolelta senttejä pois?) toimivat alun epäilyn jälkeen ihan hyvin, eikä tv:n pinta-alaa huomattavasti pienempään peli pinta-alaan kiinnittänyt juuri huomiota.

Yksinpeliä en testannut, mutta co-oppina ainakin toimi. Yksinpeli olisi varmasti yhdellä hahmolla nannaa, toivottavasti uusi RE vastaa toiveisiin. Nyt pelissä ei ole samanlaisia kauhuelementtejä, kun pelaa kaverin kanssa toisen vittuillessa kokoajan ja ostaessa omalle hahmolle kaikki parhaat kamat(mikä idea että vain toisella pelaajalla on oikeus ostaa).

Juoni ja hahmojen vuorosanat olivat myös aika diipadaabaa. Muutenkin peli on mennyt selvästi toimintapainotteisemmaksi, kuin aiemmat Resident Evilit. Sinänsä harmi, mutta nykymaailmassa on niin paljon paskoja pelejä, että kyllä tällainen timantti kelpaa pienin puutteinkin. Heräsi taas pitkään alamaissa ollut into konsolipelaamiseenkin.

4/5



You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1101 : 23.06.2009 14:56 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili
Inventaarivalikkoa ei pysty muokkaamaan kesken pelin, mikä vaikuttaa melko fucked up jutulta.

Ps3 versiossa neliöllä kun valitsee itemin sen paikkaa voi vaihtaa.

Kaverin kanssa vedettiin heti läpi Veteranilla ja sekin vaikutti vähän turhan helpolta. Loppupuolella oli pari hajoilukohtaa, mut muuten meni aika mutkattomasti. Yksinpelillä ei varmaan kannata edes kokeilla. Just parasta hupia Co-oppina, kun heput pelaa samalla konsolilla.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1102 : 26.06.2009 12:03 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Huuhaa, sain vihdoin ja viimein Grim Fandangon toimimaan Vistallani! Ja unohduin saman tien yömyöhälle sen pariin. Nyt on pakko ottaa unta palloon, ja aamulla lisää tätä.

Ja koukuttaa ihan törkeästi. Rikos että tämän pelin pariin pääseminen oikeasti vei näin kauan aikaa. Noh, maistuu nyt sitäkin paremmalta. Seikkailupelibuumissa taidan tämän jälkeen ottaa käsittelyyn Sam & Max Hit The Roadin, joka on venaillut vuoroaan tuolla hyllyssä jo jonnin aikaa.

Aben läpipeluu ja Braidin osto saanee siis sittenkin odottaa itseään hetken.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1103 : 26.06.2009 15:00 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Call of Duty 4:n PS3-versio saapui tänään Pelaaja-lehden tilaajalahjana ja sitä tuli väännettyä pari kenttää. Ikäväksi yllätykseksi muodostui se, ettei pelissä ole ollenkaan Trophyja, mikä nyt ei sinänsä pelin iän nähden ole mikään suuri ihme. No ainakin se näyttää ja tuntuu yhtä hyvältä kuin XO-versiokin. Nettipeliäkin voisi tänään vähän testata, kun sen pelaaminen on jäänyt vähän vähiin Liven maksullisuuden vuoksi.


Lainasin myös serkultani Mirror's Edgen ja sen läpäisin eilen. Fiilikset on sinänsä vähän ristiriitaiset, koska itse pomppiminen ja pelaaminen on paikoin todella hauskaa, mutta on pelissä myös joitankin todella typeriä kohtia. Piirretyt välivideot tuovat mieleen lähinnä Nelosen aamun lastenohjelmat. Osa pelin välidemoista oli kuitenkin hoidettu ihan pelimoottorilla, niin en sitten ymmärrä että miksi osa välipätkistä piti tehdä noin karsealla tavalla. Juoni nyt oli aika mitäänsanomaton ja meni puoliksi ohi, kun ei Mercin höpötyksiä aina kuullut.

Lisäksi ärsyttivät jotkin kohdat lähinnä pelin loppupuolella, joissa oli käytännössä pakko taistella poliiseja vastaan. Tämä johti yleensä siihen, että samaa kohtaa piti jankata monta kertaa koska vika kyttä aina onnistui hoitelemaan minut pois päiviltä. Parissa kohdassa oli myös mennä hermo, kun eteneminen ei ollut aivan yksiselitteistä. Esimerkiksi lopun serverihuone oli aivan perseestä, kun ihmettelin että miksi huoneesta ei pääse pois, eikä servereihinkään tuntunut purevan luodit. Huoneessahan on siis neljä kappaletta kolmen serverin ryppäitä, jotka pitäisi tuhota että saadaan ovi auki. No vartijat onnistuivat pasauttelemaan 3(/12) serveriä paskaksi, mutta itsehän en saanut muihin mitään jälkeä vaikka kuinka ammuin. Huomasin sitten, että jokaisesta "ryppäästä" vain yksi servu hajoaa ja loput kaksi ovat tuhoutumattomia. Sinänsä ihan vitun typerää, kun itse ainakin oletin että kaikki servut pitäisi tuhota ja sitten tuhlailin panoksia niihin tuhoutumattomiin. No ihan tsäkällä siis huomasin tuonkin, kun ammuin yhtä servua siinä vikassa ryppäässä, missä kaikki servut olivat vielä kunnossa...

Kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan positiivinen kokemus ja hauska silloin, kun peli kulkee hyvin ja pääsee pomppimaan rakennuksesta toiseen, mutta oli tässä kyllä muutamia aika pösilöitä juttujakin...
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1104 : 26.06.2009 22:21 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Kannattaa tietysti pelata Time Trialeita ja Speed Runeja, niissähän se pelin suola on, kun yrittää löytää nopeimmat reitit ja onnistua suorituksessa liki täydellisesti.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1105 : 26.06.2009 22:31 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Kannattaa tietysti pelata Time Trialeita ja Speed Runeja, niissähän se pelin suola on, kun yrittää löytää nopeimmat reitit ja onnistua suorituksessa liki täydellisesti.

Näinhän se on. Speed runit ja Time Trialit tosiaan ovat vielä aika koskematta ja pitäisihän niitä tässä vielä yrittää ehtiä vääntää.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1106 : 28.06.2009 14:13 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Trinen demon pelasin läpi. Oli yllättävänkin hauska, tuommosta kevyttä ja rentouttavaa hömppää. Kertojaääni sopi latausruutuihin ja välivideoihin erittäin hyvin.
Co-oppina varmasti vielä hauskempaa pelattavaa.
Puzzlet oli ihan viihdyttäviä ja hahmojen erikoiskyvyt toimivat ihan hyvin. Fysiikkamallinusta hyödyntävät puzzlet oli ihan peruskauraa. Nähtäväksi jää, saavatko kenttiin tarpeeksi vaihtelua ettei peli ala kyllästyttämään.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1107 : 29.06.2009 01:27 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Dead Space.

Vasta nyt sain hankittua ja aloitettua viime vuoden kehutuimpia pelejä. Hemmetin tunnelmallinen ensimmmäinen tunti oli, tosin melko nopeasti oppi pelin antamat vihjeet tulevista vihuista. Toisaalta ehkä tätä onkin haettu ja pian otetaan luulot pois vihjauksilla ilman seurauksia. Tätä ainakin toivon. Pari kertaa kyllä tuli aivan yllätyksenä vihu. Tosi helpolta vaikuttaa peli, mutta mitä nyt lueskelin niin ilmeisesti vaikeutuu pelin edetessä? Aloitin normalilla pelaamisen. Aukeaako Impossible-aste vain kun peli on läpäisty Hardilla vai saanko sen jo tämän pelikerran jälkeen auki?
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1108 : 29.06.2009 08:48 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Aloita samantien hardilla uusiksi. Tunnelma tulee siitä, kun mitään paukkuja ei ole (ellet sitten käytä ripperiä) ja viholliset paloittelee pelaajan parilla iskulla.

« Viimeksi muokattu: 29.06.2009 12:56 kirjoittanut Joel-san »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #1109 : 03.07.2009 20:55 »
Kastle Jäsen Viestejä: 2 Basaaripisteet: 0 Profiili Wiin Klonoaa tahkonnut aina kun on aikaa muulta elämältä riittänyt. Helpoksi väittävät mutta kyllä siitä haastettakin löytyy, tai sitten oon vanha (olen). Vallan mainion näköinen tasoloikka ja ohjaus yksinkertaisuudessaan ja napakkuudessaan yhtä juhlaa. Hinta on Suomessa jossain 35 euron paikkeilla, joten hinta-laatusuhde varsin hyvä.

Olen muistikuvien perusteella alkuperäistä PS:n peliä kokeillut hetken. Suora porttaus tämä ei siis ole, vaan päivitetty joka osa-alueella. Välivideot näyttävät tosin aika semi-retrolta.

tallennettu
Sivuja: 1 ... 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 ... 141
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines