Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1074128 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #960 : 22.01.2009 10:52 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Myöskin siinä oli taisteluissa enemmän vaihtelua. Esimerkiksi ne "linnut" jotka liikkui ainoastaan pimeällä. Ja joskus vastassa oli ainoastaan wretchesejä. Ja jos vastassa oli joku itseään isompi vihollinen niin sehän oli vaarallinen. GeoW2:ssa taasen oli ihan sama oliko vihollinen jalan vai talon korkuinen, ne kaatu siinä missä muutkin.
Pakko kysyä, että millä vaikeustasolla olet pelannut? Ainakin itselleni, kun pelasin ensimmäisen läpivedon hardcorella, esimerkiksi kesken taistelun paikalle ilmestyvä Grinder, Mauler tai muu Boomer-variantti aiheutti itselleni ainakin pienen pakokauhun ja aloin välittömästi etsimään suojaa mihin perääntyä. Ja kyllähän kakkosessa New Hope Research facilityssä oli melkein ainoastaan Wretchejä.

Pitäisi vielä aloittaa läpiveto Insanella, mutta kun tuota pelattavaa riittää muutenkin, muun muassa juuri Amazonista saapunut Banjo Kazooie N&B.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #961 : 22.01.2009 12:25 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
GeoW2:ssa taasen oli ihan sama oliko vihollinen jalan vai talon korkuinen, ne kaatu siinä missä muutkin.
Pakko kysyä, että millä vaikeustasolla olet pelannut? Ainakin itselleni, kun pelasin ensimmäisen läpivedon hardcorella, esimerkiksi kesken taistelun paikalle ilmestyvä Grinder, Mauler tai muu Boomer-variantti aiheutti itselleni ainakin pienen pakokauhun ja aloin välittömästi etsimään suojaa mihin perääntyä.
Hardcorella tietenkin. Sen verran täytyy myöntää että nuo Maulerit aiheutti eniten päänvaivaa. Lähinnä tuolla heitolla tarkoitin sitä että tässä ei tarvinnut ns. "kunnioittaa" isompiaan kuten GeoW1:ssä. GeoW1:ssä isommat viholliset oli immuuneja panoksille joilta yksin kertaisesti juostiin karkuun tai sitten ne tapettiin jollain vaihtoehtosella tavalla, kuten Hammer of Dawnilla. Myös GeoW1:n Berserkerit sai aina kivaa pientä paniikkia aikaiseksi. GeoW2:ssa niitä ei edes tainnut olla. Ja myöskin se määrä kuinka paljon erilaisia isoja vihollisia tapettiin GeoW2:ssa oli jotenkin... "typerää" ja jopa naurettavaa, kun oli GeoW1:n tyyliin tottunu, eli tapetaan ainoastaan itsensä kokoisia tai pienempiä ja kun Boomereita isompia tulee näkyviin niin sitten otetaan joko jalat alle tai etitään joku ase mikä siihen tehoaa. Esimerkiksi ne lentävät otukset joiden selässä ratsastetaan, niitä tapettiin GeoW2:ssa enemmän kuin meikä osaa laskea ja melkein jokainen ihan normaaleilla aseilla normaalissa tilanteessa (eli ne oli lähes rivivihollisia). Niiden tekoälykin oli niin hölmö että olisi ollut parempi ettei niitä olisi ollut ollenkaan tai olisivat pysyneet ilmassa. Myöskin se eräs mato joka siinä tapetaan... huoh.

Niin ja Insanella on turha pelata. Se on vähän sama kuin Halo 3:n legendary vaikeus (vai mikä se vaikein olikaan), eli se on tarkoitettu co-op peliä varten. Yksinpelinä ihan hullua meininkiä. Itse en jaksanu vääntää edes muutamaa ensimmäistä vihollislaumaa pidemmälle kun jo niissä kuolin jotain yli kymmenen kertaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #962 : 23.01.2009 02:31 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili F.E.A.R. 2:n demoa PC:llä. Jäätävää paskaa.

Kaikki systeemit täysilläkin peli näyttää joltain Xboxin Riddickiltä, jonka päälle on heitetty harmaa filtteri, hudi on kamala, aseet on jotain ihme lelupyssyjä ledeineen, viholliset on niitä samoja läskejä kumiukkoja, jotka jäävät rämisemään kuolleina lattioille, peliin on pitänyt tunkea robotteja joilla pitää itsekin sekoilla, ankeiden varastohuoneiden sijaan nyt taistellaan ankeilla kivimurskakaduilla joita on nykyään noin joka toisessa FPS:ssä, Alma-ämmän pitää edelleen tunkea joka toinen sekuntti käytäville riehumaan ja pistämään peli slowmolle ja joka viides sekuntti se hyppää rasittavasti yhtäkkiä naamalle.

Toivottavasti Killzone 2:sta nyt edes olisi johonkin. Tai tarkemmin sen moninpelistä, ei noita yksinpelejä jaksa kukaan täysjärkinen pelata.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #963 : 24.01.2009 13:14 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Uuden CoD:n lisäksi on tullut vähän pelattua skate 2:n demoa Xbox 360:lla. Ensimmäistä skatea tuli pelattua tasan yhden tempun verran (ja senkin kaatusin..), mutta sekin vakuutti jo, että tässä pelisarjassa on Tony Hawkin syrjäyttäjä. Vaatinut aikamoista totuttelua tämä demo, kun oikeastaan ainoat kokemukset skeittipeleistä on kuudesta eri Tony Hawkista.

Ihan hyvältähän tämä skate 2 vaikuttaa, mutta en tiedä, tulenko sitä lähiaikoina hankkimaan kokoversiona. Miinusta muuten siitä, että tuo kävely on todella kömpelöä, tai ainakin kömpelön näköistä.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #964 : 24.01.2009 15:19 »
KOSHIRRO Jäsen Viestejä: 93 Basaaripisteet: 0 Profiili Skate 2 boxilla  :) Paljon parannuksia edeltäjäänsä nähden mutta myös muutamassa asiassa menty askel taaksepäin.

+Tavaroiden siirtely
+Portaat pystyy myös kävelemään eikä pelkästään flipauttamaan alas
+Paljon uusia temppuja (fingerflippejä,footplanttejä, bonelesseja, handplanttejä...)
+Enemmän tekemistä kuin edellisessä
+Edeltäjää parempi soundtrack
+Raskaammat fysiikat

-Luvattu 60 fps ei ole kovinkaan kovinkaan tasanen vaan peli nykii muutamassa paikassa aika pahasti.
-Outoja edellistäkin peliä vaivanneita fysiikkabugeja.
-Missä skeittaatkin ilmestyy aina lauma jalankulkijoita (jos satut kaatamaan jonkun niistä saatat saada vihaisen vartijan kimppuusi)
-Megaramp pelleily
-Hall of Meat
-Kävely jäykkää (Tullut näköjään istuttua koko se viisi vuotta siellä sellissä)

Suosittelen edellisestä pitäneille ja Haukkoja vihaaville.
"Tasa-arvoasioista vastaava ministeri Stefan Wallin (Rkp) korosti, että tasa-arvon lähtökohdat ovat kolme K:ta"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #965 : 24.01.2009 19:17 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Bioshock - Alussa kaikki toimii hard tasolla hyvin. Panoksia on vähän, litkuja on vähän ja jokainen splicer on kiva teilata yrittäen säästää mahdollisimman paljon panoksia ja litkuja. Sitten kun tietty kynnys ylittyy ja saat käytännössä ostettua itsellesi kaiken minkä tarvitset, loppuu innostus kuin seinään ja peli muuttuu perus rälläämiseksi, sillä viholliset on taloudellisempaa hoidella kranaateilla kuin kikkailemalla. Iso-Isätkin kaatuvat ilman mitään ongelmia pikku huorailuilla.

PS3-versio on aika ruma ja pelin hypetetty visuaalinen tyyli kusee monissa paikoissa samojen elementtien kierrätykseen ja yleiseen sekavuuteen. Taas yksi mitali "FPS:t on paskin genre ikinä" teorian rinnuksiin. Huoh...



Mirrors Edge - En ole ihan vielä tarinatilaa läpäissyt, mutta onhan se paska. Saa nähdä jaksanko laittaa aikaa raceen.



Advance Wars on ryöstänyt ihan törkeästi vapaa-aikaani ja harkitsen vakavasti edellisen osankin hommaamista. Tässä uusimmassa tuo tyyli on vähän laimeaa ja sci-fi härpäkkeiden puuttuminen harmittaa. Nerokkain konseptin ja alustan yhdistys sitten Popemonin. Vaikka helppo peli loppujen lopuksi olikin. Vitun sukellusveneet :(
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #966 : 24.01.2009 22:08 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili F.E.A.R. 2:n demoa testailin. Paskaahan se oli, eipä tarvitse ostaa.

Ruudunpäivitys takkuili, hahmo liikkui tosi oudosti ja puolet ajasta ihmettelin vain, että mitäs vittua nyt oikein tapahtuu. Pelottavaksi peliä ei kyllä ainakaan voi kutsua...
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #967 : 25.01.2009 12:15 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Advance Wars on ryöstänyt ihan törkeästi vapaa-aikaani ja harkitsen vakavasti edellisen osankin hommaamista. Tässä uusimmassa tuo tyyli on vähän laimeaa ja sci-fi härpäkkeiden puuttuminen harmittaa. Nerokkain konseptin ja alustan yhdistys sitten Popemonin. Vaikka helppo peli loppujen lopuksi olikin. Vitun sukellusveneet :(
Advance Wars on kyllä huumetta. Uusin sortui tosiaan turhaan synkistelyyn, mutta se on silti parempi kuin Dual Strike, joka kaatui ironisesti Dual Strikeen. Varsinkin moninpelissä pelistä saattoi tulla hyvinkin epätasaväkinen, kun toinen pääsi pyyhkimään DS:llä puolet vastustajan joukoista pois.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #968 : 25.01.2009 13:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jep muistan nuo typerät erikoisvoimat varsin hyvin. Eikö ne kuitenkin saanut pois päältä moninpelissä?

Miten tuo CO juttu muuten tarkalleen toimii tässä pelissä? Saako sen jehun mukaan johonkin infantry-yksikköön?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #969 : 25.01.2009 13:32 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Juu DS:n saa kyllä poiskin.


Dark Conflictissa CO:n saa tosiaan yksikön kyytiin. Kyseisen yksikön ympärillä silloin zone, joka vahvistaa sen sisällä olevia yksiköitä. CO-powerin mittarin saa täyteen, kun käyttää tarpeeksi CO-yksikköä tai zonen sisällä olevia yksiköitä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #970 : 25.01.2009 14:30 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Onko tuo tarinatilassakin? En nähnyt CO-komentoa kuin kaverien kanssa tesmaillessa. Vittu jos on :lol:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #971 : 25.01.2009 20:03 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Call of Duty: World at War

Piti hetki pelata, mutta kaverit houkutteli liveen ja vähän venähti. Turpaan otin paljon, mutta oli silti todella hauskaa. Välillä aikamoista pelleilyä (piiloa, hippaa, tankkikisoja, puukkotappeluita..) ja välillä yritettiin ihan kunnolla, varsinkin siinä natsizombie-modessa, joka on oikeastaan aika hauska, vaikka alkaakin vähän puuduttamaan siinä jossain vaiheessa.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #972 : 25.01.2009 22:58 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Onko tuo tarinatilassakin? En nähnyt CO-komentoa kuin kaverien kanssa tesmaillessa. Vittu jos on :lol:

Niitä CO-powereita pääsee käyttämään siellä viimesessä kolmanneksessa tehtäviä.

Muistaakseni viimeiset kolme tarinamoodin tehtävää olivat suorastaan mauttomia. Malliesimerkki siitä, että jos ei osata lisätä vaikeustasoa vaikeuttamalla tekoälyä, annetaan vastapuolelle joka kolkkaan yltäviä tuhoaseita.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #973 : 26.01.2009 20:58 »
dzei Vieras Junamatkalla Tetris DS marathon moodi läpi. Tuntuu melkeinpä huijaukselta kun noita paloja pystyy veivaamaan loputtomiin ennenkuin lyö kohilleen. Tätä pelatessa löystyy myös tatsi siirryttäessä takaisin Tetris Grand Masteriin!

edit: Ai niin kokeilin tota Flower, Sun and Rainia ja ai että on rasittava! Jopa nauroin (hymähdin melkein ja toinen suupieli kääntyi ehkä aavistuksen ylöspäin) heti alussa parille "vitsille", mutta itse peli on käyttöliittymältään ja logiikaltaan niin raivostuttava että ei tätä jaksa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #974 : 26.01.2009 21:10 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt olen ehtinyt veivaamaan jonkin verran tuota Banjo Kazooie N&B:tä. On kyllä todella mukavaa puuhastelua, varsinkin kun inspiraatio iskee ja lähtee rakentelemaan jotain aivan ihmeellisiä virityksiä. Tykkään älyttömästi erityisesti grafiikan tyylistä ja musiikeista, joiden lisäksi huumori on ainakin tähän asti kantanut oikein mallikkaasti.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #975 : 26.01.2009 21:53 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
mutta itse peli on käyttöliittymältään ja logiikaltaan niin raivostuttava että ei tätä jaksa.


Mitä? Suda 51-pelissä tönkkö pelattavuus? Huijaat vaan.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #976 : 28.01.2009 16:10 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ja käsittääkseni pelin parhaimmat puolet tulevatkin esiin vasta myöhemmin.

Jep, pakka sekoittuu kyllä kunhan stoori lähtee pikkuhiljaa lapasesta(toiset tykkää, toiset ei), ja varsinkin pomotaistot ovat sitä aitoa kakkaa.

Millonkahan tätäkin ehtisi taas trippailla...?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #977 : 28.01.2009 18:45 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Tein sen vihdoinkin! Läpäisin alkuperäisen Metal Gear Solidin! En ole tätä ennen pelannut tätä peliä juuri alkua pidemmälle ja mitä olenkaan menettänyt. Peli on täyttä timangia alusta loppuun. Näin 11(?) vuoden jälkeen julkaisusta peli tuntui järjettömän hyvältä. Aivan sama vaikka olisin juuri ostanut tämän kaupan hyllyltä. Juoni, hahmot, tunnelma ja rytmitys osuivat napakymppiin. Parit ravausjaksot olivat mielestäni turhia, mutta eivät laskeneet tunnelmaan. Yksinkertaisesti kaikkien aikojen parhaita pelejä, ainakin omalla kohdallani.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #978 : 29.01.2009 20:35 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Dawn of War 2:n beta.

Yhteenveto:

1) Kone pitää vihdosta viimein päivittää, jos DOW2:n haluaisin ostaa.
2) Vaan en tiedä haluanko, koska en varsinaisesti pidä kuinka minimilleen pesänrakennus ja joukkojen määrä on viety. Lopputulos on Warcraft 3 potenssiin kymmenen. Ei oikein nappaa.
3) GFW Live on täyttä paskaa.
4) Toisaalta se koneen päivitys saattaisi silti olla poikaa.


« Viimeksi muokattu: 29.01.2009 22:32 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #979 : 29.01.2009 21:36 »
Tush Hngg.. Jäsen Viestejä: 47 Basaaripisteet: 0 Profiili Täysin samaa mieltä Fraeonin kanssa :/ loppupeleissä täyttä pa*kaa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #980 : 01.02.2009 00:41 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Bioshock läpi, ihme ja kumma. Loppupuoli pelistä oli helvetin tylsää räiskimistä ja vitunmoista kiroilua loputtomien turrettien ja kameroiden takia. Kuka vittu jaksaa sitä vitun häxör-minipeliä yli kymmenen kertaa? Paskin idea ikinä. Splicerien healthin kymmenkertainen nousukin oli erittäin jännittävä ratkaisu luoda lisää vaikeustasoa ja lopari oli juuri sitä itseään. Hohhoijaa, vitun FPS:t jne jne...

Tylsä krapulapäivä mahdollisti tämänkin saavutuksen. Pelastin pikkusiskot ja katoin kakkosen teaserin. En tule ostamaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #981 : 07.02.2009 01:27 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Vihdoin tuli viime yönä läpäistyä Final Fantasy XII. Olin jo jonkin ainaa siinä pisteessä että vain kiertelin Ivalicea ja suoritin huntteja ja keräilin aseita ja Espereitä. Pari asetta ja Esperiä oli vielä suunnitelmissa hankkiakin, mutta ei vain jaksanut. Se mieletön vaiva siihen nähtynä mitä sillä saa, laittoi luovuttamaan yrittämisen. En muista että muissa FF-peleissä tälläiset jutut olisivat vaatineet näin paljon "työtä". Homma meni yksinkertaisesti puurtamiseksi. Esim. FFVII:ssa muistelin että kun sai kultaisen Chocobon, aukesi aika monta porttia, mutta FFXII:ssa joitui näkemään saman vaivan useaan hommaan, mutta "palkinto" oli huomattavasti pienempi.

Lopulta kun päätin että nyt riittää niin luulin että viime silaus ei kauaa kestä, mutta siinä vierähtikin muutama tunti ja vähän ennen 03:00 yöllä lopetin pelaamisen. Yleisesti loppu oli parempi kuin itse peli ja jotenkin koko lopussa oli parempi tunnelma kuin itse pelissä. Huvittavinta oli se että vasta lopputeksteissä tuli se perinteinen FF-fiilis :) En tiedä mistä se johtui mutta näin kävi. Balthier oli lopussakin "se" tyyppi joka jäi parhaiten mieleen ja viihdytti. Ehdottomasti suurimpia syitä koko pelin pelaamiseen. Lisäksi Balthier&Fran yhdistelmästä olisi saanut pelin aikana enemmänkin irti, kun lopulta otettiin, mutta ehkä juuri sen ansiosta pelin lopussa oleva pienen kemian tai jännitteen pilkahdus näiden kahden välillä oli todella..."säväyttävä". Yksi parhaimmista tunnelmista/tilanteista/tms. koko FF-sarjassa. Tätä olisi saanut kyllä olla enemmänkin...harmillista. Sen sijaan pelissä keskityttiin enemmän Vaaniin (kuinka tuon nimen nyt vääntää?) ja sen suhteisiin. Lähinnä nämä olivat samoja asenteita ja ajatuksia Ashen ja Penelon kanssa. Jotka tuntuivat molemmissa tapauksissa niin väkinäisiltä (erityisesti Ashen kanssa). Baschkin oli mielenkiintoisempi kuin tuo kolmikko.



Pakko sanoa muutama sana pelistä jonka juuri aloitin: Shadow of the Colossus. Kolme jättiä tuossa jo kaadoin about tunnissa ja varsin toimivalta peliltä tuntuu. Tai no ehkä "toimiva" on väärä sana. Sanotaan että mielenkiintoiselta. PS2:n tehot kun loppuvat aika selvästi kesken. Hiukan jo pelästyin kun frame rate alko olemaan siedettävyyden rajoilla jo alku animaation kohdalla. Kun mitään ei edes tapahtunut. Sinänsä tämä ei pelitilanteessa (ainakaan vielä) juuri haitannut. Peli imaisee aika hyvin sisäänsä kun yrittää päästä kiipeämään jätin selkään. Kamera on aika karmea, varsinkin kun muualla kuin jätin selässä. Kun pääsee tarraamaan turkista kiinni ja kiipeämään ylös, kamera ongelmatkin suurimmilta osin helpottaa. Tosin tässä huomaa väliillä kuinka frame rate tökkii ja miettii joskus että ottaakohan se nyt kiinni tai onko se kiinni jo vai hä?
Lopuksi tein pienen havainnon itse sankarista. Se on aivan varmasti umpi homo. Kaveri näyttää homolta, se juoksee kuin homo, se hyppää kuin homo ja muutenkin ruumiin liikehdintä näyttää selvästi enemmän homolta kuin raavaalta miekkasankarilta joka on "pelastamassa prinsessaansa". Sen tytskän on oltava sen sisko tms. Ja ei sillä että tuomiksisin tämän valinnan jos se oli tietoinen. Se itseasiassa sopisi mielestäni aika hyvin icon tyyliin :) Tietysti tarinassa voi olla jotain mitä en tiedä ja joka todistaa että kaveri ei ole homo, mutta miettikääpä tätä kun ensi kerralla pelaatte peliä ;)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #982 : 07.02.2009 08:31 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Lopuksi tein pienen havainnon itse sankarista. Se on aivan varmasti umpi homo. Kaveri näyttää homolta, se juoksee kuin homo, se hyppää kuin homo ja muutenkin ruumiin liikehdintä näyttää selvästi enemmän homolta kuin raavaalta miekkasankarilta joka on "pelastamassa prinsessaansa".

Hajosin. Vaikka teinkin hyvin tieteellisen arvoin jo pelistä, niin en huomannut mitään tuollaista. Hyvä havainto ja pitää kyllä paikkansa, kun näin tarkemmin ajattelen.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #983 : 07.02.2009 14:11 »
dzei Vieras Ostin ja "pelasin" Korg DS-10. Vaikka tätä on joka paikassa kehuttu, niin itse löydän tästä enemmän huonoja puolia kuin hyviä.
Pistetään nyt eka plussat kumminki:

+Mallintaa pirun hyvin oikeaa Korg MS-10:ä.
+Tämän parissa aika kuluu nopeampaa.
+Ainoastaan muutama presetti soundi, mutta muuten kaikki luodaan "tyhjästä" itse.
+Mahtavan alkeellinen piuhojen yhdistelyä myöten!

-Max. patternin pituus on 16 tahtia joka on aivan liian lyhyt! Mitään kunnon sävellyksiä tuohon ei kykene väsäämään ellei jatka eri patterniin. 32 ois ollu jo tarpeeksi.
-Song tilassa ei pysty lennosta säätämään mitään, vaan täytyy mennä aina patterniin vääntelemään potikoita.
-Song tilassa ei voi tehdä muuta kuin asetella patternit peräkkäin.
-Potikoiden arvoja ei näe missään.
-Copy/paste kopioi koko patternin kerralla toiseen ts. ei voi esim. syn1-raitaa kopioida pelkästään tai jonkun potikan arvoa.

+-Liian vakavasti otettava ollakseen lelu. Ei pysty yhdistämään minkään muun laitteen kanssa (paitsi toisen Korg DS:n).

Valittaminen johtuu myös siitä, että on sitä on ite tottunu digitaalisen maailman itsestäänselvyyksiin musaa tehtäessä. Meininki oli vähän erilainen -78.

GlitchDS on melkeinpä parempi, mutta näin halvalla (25€) ei silti paha ostos.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #984 : 09.02.2009 21:45 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tein sen vihdoinkin! Läpäisin alkuperäisen Metal Gear Solidin! En ole tätä ennen pelannut tätä peliä juuri alkua pidemmälle ja mitä olenkaan menettänyt. Peli on täyttä timangia alusta loppuun. Näin 11(?) vuoden jälkeen julkaisusta peli tuntui järjettömän hyvältä. Aivan sama vaikka olisin juuri ostanut tämän kaupan hyllyltä. Juoni, hahmot, tunnelma ja rytmitys osuivat napakymppiin. Parit ravausjaksot olivat mielestäni turhia, mutta eivät laskeneet tunnelmaan. Yksinkertaisesti kaikkien aikojen parhaita pelejä, ainakin omalla kohdallani.
Seuraavaksi pelaamaan Game Boy Colorin Metal Gear Solidia. Mitä nyt vähän olen pelaillut, niin todella positiivinen kuva jäänyt. Tosin meikäläisen rom (tai emulaattori) aina tilttasi tietyssä kohtaa, joten en päässyt eteenpäin. Jälleen muuten muistutus, että ostetaan ne pelit aitona ja jätetään emulaattorit hikisille runkkareille.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #985 : 09.02.2009 23:50 »
Anders Helevete Jäsen Viestejä: 116 Basaaripisteet: 1 Profiili Viimeksi pelasin äsken Mirror's Edgeä ja tulihan se viimein kiskottua lävitte normaalilla. Suoraan sanoen en pitänyt pelistä kauhiasti, kenttäsuunnittelu mielestäni paikoitellen aika laimeeta ja ihan hirvee artstyle :/ Time Trialeja ja speedrunejaki koitin, mutta kun ei iske ni ei vaan iske. Myyntiin mennöö.
 Huamenna vois sitte viimeinkin korkata Fallout 3:n Operation Anchorage DLC:n, joka tuli tossa viikonloppuna ladattua, vähän kyl kauhistuttaa, että mitä tost oikeen tulloo, ku on niin paljon negatiivista palautetta saanut tuo, mutta envaan voinut pelin suurena fanina mitenkään jättää tuota hankimatta :3. OA:n jälkeen ois vielä NaB ja Lost Odyssey vetämättä, mut valitettavasti ne taitaa jäädä kyllä vielä hyllylle lepäämään, kun tossa ens viikolla tulee TADADAAAA!!!!!!!!! SREETTU FIGHTAAA SHII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja Super duper ultra Mega Drive Collction vai mikä olikaa, kummatki maksettu jo 8)
Pika Pikaa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #986 : 10.02.2009 02:33 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Nyt tuli läpäistyä SotC. Tuntuu hiukan oudolta että peli loppuu reilu 8h jälkeen kun edellistä peliä (FFXII) tuli pelattua yli 100h. Mutta varsin toimiva ja viihdyttävä peli. SotC siis. Muutama jätti oli kyllä hiukan hermoja raastava. Päälimmäisenä tulee mieleen jätti joka piti kaataa geysir-lähteen avulla. Tämä oli oikeastaan ainoa jossa mietin että mitä ihmettä suunnittelijoiden päässä on liikkunut. Se olisi vielä toiminut jos kerta kaato olisi riittänyt ja sitten siirryttäisiin seuraavaan "osioon" jätin kaatamisessa, mutta ei. Jouduin houkuttelemaan varmaan...kolme kertaa sen siihen lähteen päälle ja voi *umalauta kun alko nakertaan jo lopussa. Homma ei toiminut sitten yhtään kun joko en nähnyt missä ihmeessä jätti tallustaa tai missä se god damn lähde on. Ja tähän vielä plussana se että ratsu oli yhtä kankea kuin oikeassakin elämässä, eli ongelmia riitti.

Hevosen ohjaus oli varmaan suurin yksittäinen asia jota tuli kirottua. Kamerakin nyt oli vähän mitä oli, mutta sen kanssa pystyi elämään. Mutta kun pitää samaan aikaan ratsastaa koko ajan niin paljon kun lähtee, katsoa taakse jättiä ja tähdätä jousella jätin silmiin tai johdattaa sitä tiettyyn suuntaan, niin myönnän, V-sana raikui kyllä aika mehevästi muutaman kerran.

Mutta loppujen lopuksi kaikista selvittiin eli mitään ylitsepääsemättömiä vaikeuksia ei ollut. Itse loppu oli kyllä todella säväyttävä. Ehkä jopa liiankin synkka tai...ahdistava, mutta kyllähän sieltä se pieni toivo paistoi...vaikkakin pieni. Yleisesti pelin tunnelma ehkä oli liiankin synkkä ja ahdistava minun makuun. Olihan siinä valoisiakin hetkiä, mutta mitä pidemmälle mentiin sitä synkemmäksi tunnelma meni. Hieno peli joka tapauksessa kyseessä ja tämän luokittelu "vain peliksi" tuntuu hiukan vähättelyltä. Siitä saa paljon enemmän irti kuin vain pelaamisen ilon, vaikka on kuitenkin pelimekaniikaltaan todella pelimäinen.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #987 : 10.02.2009 12:28 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Nyt tuli läpäistyä SotC. Tuntuu hiukan oudolta että peli loppuu reilu 8h jälkeen kun edellistä peliä (FFXII) tuli pelattua yli 100h.

Huih, aika haipakkaa olet kyllä painanut, jos tuon enempää ei aikaa mennyt. Tai sitten mä vaan muistan ihan väärin, mutta tuntuu kyllä, että vähintään 15 tunnin tienoilla olisi läpipeluuaika ollut. Vaikka tietty siihen mahtuu rutosti rehellistä samoilua ja power-uppien hakemistakin.

Äh, taas tuli kauhee himo pelata tätä, vaan kun ei yksinkertaisesti kerkeä. Eniten kutkuttaisi nähdä, että onko kesken jääneessä Hard Modessa vielä jotain eroja normivaikeusasteeseen. Yhden mörön kaatamiseen liittyvän lisän olen siitä jo bongannut. Seuraavana taitaisi olla se seiniä kiipeilevä lisko siellä sisapihamestalla vuoren sisässä. Se oli ainakin aikanaan tosi hauskaa pelattavaa. Pitänee tahkota nopsaan Abe's Exoddus läpi, ja tehdä sen jälkeen aikaa tälle.

-------------------------------------------------

Niin, jos ihan aiheeseenkin, niin Pataponia on tullut hakattua aika paljon, kun harvemmin on taas viimeaikojen kiireiden keskellä ehtinyt PS2:n ääreen. Kiitos siis kannettavalle pelaamiselle. Patapon on kyllä pirun kiva peli. Rummutus ja hahmojen laulu ei yllättävää kyllä ole alkanut rassaamaan, vaikka siinä ei ihan hirveästi vaihtelua ole, ja pelimekaniikkaa on edelleen kiiteltävä. Muutaman eri rumpukuvion kanssa pelaaminen on vielä riittävän yksinkertaista, ettei sormet ja mieli mene solmuun, mutta kuitenkin vauhdista erilaisten komentojen huutelu tuo ihan kiitettävää tosiaikastrategista elementtiä pelaamiseen. Parastahan tässä on juuri se, että Patapon on täydellinen kannettava peli. Aikanaan pidin LocoRocoa sellaisena, mutta tämä vie vielä voiton siitäkin, sillä esimerkiksi parinkymmenen minuutin bussimatkalle LocoRocon yksi kenttä alkoi loppua kohden(eli salarien etsinnän alkaessa) olla jo liian pitkä. Tuli kiire. Pataponin missiot ja muu puuha taas ovat mitä mainioimpia sykäyksiä lyhyempäänkin pelihetkeen, ja kuitenkin niiden parissa viihtyy tunnin parikin jos aikaa on. Loistavuutta.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #988 : 10.02.2009 13:28 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Nyt tuli läpäistyä SotC. Tuntuu hiukan oudolta että peli loppuu reilu 8h jälkeen kun edellistä peliä (FFXII) tuli pelattua yli 100h.

Huih, aika haipakkaa olet kyllä painanut, jos tuon enempää ei aikaa mennyt. Tai sitten mä vaan muistan ihan väärin, mutta tuntuu kyllä, että vähintään 15 tunnin tienoilla olisi läpipeluuaika ollut. Vaikka tietty siihen mahtuu rutosti rehellistä samoilua ja power-uppien hakemistakin.

Hmm...viimeisen tallennuksen aika oli muistaakseni 8-9h paikkeilla. Menin kyllä aikalailla suorinta tietä alusta loppuun. FFXII oli niin "työlästä" pelaamista, että nyt ajattelin keskittyä olennaiseen. Varsinkin kun mitään power-uppeja tms. ei missään vaiheessa edes tarvinnut. Pelissä oli aina kyse siitä että en vaan osaa (vielä), eikä siitä että peli olisi ylivoimainen. Myönnän kyllä että en kovin kauaa jaksanut harhailla samoamassa jos jättiä ei löytynyt, koska ratsastaminen edes takaisin oli rasittavaa. Varsinkin jos oli hiukankin ahtaampi paikka. Joten otin kyllä viimeistään vartin etsimisen jälkeen oppaan esiin netistä :) Vaikka puolustukseksi kyllä sanon, että en sitä opasta katsonut kuin pari kertaa paikan etsimisessä ja pari kertaa että pääsin alkuun jätin iskemisessä. Ja minusta jätin etsiminen oli typerä vippaskonsti tuoda haastetta tai lisäikää peliin. Koska jos sitä ei löydä niin periaatteessa homma on vain siitä samoamisesta kiinni. Ja minä halusin kaataa niitä jättejä, en ratsastaa ympäri kuningaskuntaa.

Hard modea en edes alotellut vielä. Mietin että jossain vaiheessa sitäkin voisi pelailla. Ainakin ensimmäisten jättien osalta. Ne kun olivat parhaimpia. Loppua kohden meininki meni ehkä hiukan kikkailuksi. Varsinkin se missä piti kaataa niitä pylväitä pirusti esityönä. Se nyt ei ollut vaikea arvata mitä pitää tehdä, mutta itse jätin (tai tässä tapauksessa pikkujätin) kaataminen oli aika pikku juttu. Viimeinen jätti olikin sitten kyllä varsin viihdyttävä, varsinkin loppu vaiheessa. Siinä kiivettiin sitä jättiä pitkin ja lopulta kun oli sielä otsalla kiikkumassa, huomasi kuinka valtavan matkan oli tullut ja että tässä ollaan oikeasti kaatamassa Colossia, ei mitään colossin koiraa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #989 : 10.02.2009 14:43 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Joten otin kyllä viimeistään vartin etsimisen jälkeen oppaan esiin netistä :) Vaikka puolustukseksi kyllä sanon, että en sitä opasta katsonut kuin pari kertaa paikan etsimisessä ja pari kertaa että pääsin alkuun jätin iskemisessä. Ja minusta jätin etsiminen oli typerä vippaskonsti tuoda haastetta tai lisäikää peliin. Koska jos sitä ei löydä niin periaatteessa homma on vain siitä samoamisesta kiinni. Ja minä halusin kaataa niitä jättejä, en ratsastaa ympäri kuningaskuntaa.

Mä taas näkisin, että kyse on realismin ja immersion luomisesta. Ois tosi hupaisaa, jos ne kaikki kolossit hengailis siinä ihan hoodeilla, että pitäis suunnilleen vaan valita kenet haastaa seuraavaksi. Nyt jo niiden löytämiseen pitää nähdä vaivaa, ja sitten vielä kaatohommat erikseen. Kyse on kuitenkin jumalolennoista, joten tämä nyt ei ole mitenkään kohtuutonta. Toinen hyvä puoli samoilussa on se, että niin tulee nähtyä sitä melkoisen upeaa pelimaailmaa vaikkei omaa seikkailua harrastaisikaan. Ja siltikin useimpien kolossien luoksi vievät reitit olivat tosi suoraviivaisia.

Tietty SotC:in luonne vaatii oikeanlaista mielentilaa, ja ymmärrettävästi 100 tunnin grindauksen jälkeen mikään "ylimääräinen" ei välttämättä nappaa, mutta en minä silti olisi turvautunut oppaisiin tämän pelin kanssa. Otuksien löytäminen kun on pahimmillaankin sen takana, että väärä reittivalinta on pidempi, eivät ne kuitenkaan kokonaan voi hukkaan jäädä. Kaatohommissa taas peli neuvoo itse, ja senkin se tekee turhan nopeasti, sillä juuri se kokeilu ja keksiminen on tämän pelin suurin riemu. Vaan onneksi et ainakaan montaa kertaa itseäsi spoilannut. ;)

Viimeistä Kolossia ei kyllä voi turhaan hehkuttaa. Tämä tuntuu jakavan mielipiteitä, mutta minun mielestäni kyseisen bossin monipuolinen toiminta, elävä tasoloikkahelvetti ja uskomaton fiilis varsinkin siellä päällä kiikkuessa paketoivat tämän pelin melko lailla täydellisesti. Puhumattakaan lopun elegia-viboista. Huhhei.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines