Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1074451 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #930 : 04.01.2009 04:00 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili
>uusin Prince of Persia
>kuolema

"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #931 : 04.01.2009 05:50 »
Kogeki Hymypoika Jäsen Viestejä: 88 Basaaripisteet: 0 Profiili Hetki sitten häkellyin ihmetyksestä. Huomasin frendilistallani tuttavan, joka pelasi CoD2:sta. Hän oli myös hiukan aiemmin kutsunut minut partyynsä. Mietin hetken ja nappasin CoD2:n kotelon kirjahyllystä. Kuten moni jo varmasti on lukenut, entinen boxini/entiset boxini hajottivat levyjäni. Myöskään ostamani CoD2:n pelilevyt eivät olleet poikkeus. Siksipä en uskonut, että levyt enää toimisivat. Suureksi hämmästykseksini huomasin, että yksi niistä toimii. Olin kuitenkin vielä mielentilaltani rauhallisen tyyni, koska tiesin, että se voi vielä tiltata myöhemmässä vaiheessa.

Peli ei kuitenkaan tiltannut ja hyppäsin riemusta. Codini toimii. CoD2 on yksi niistä Live-peleistä, joka toi minut kunnolla Liven ihmeelliseen maailmaan PDZ ja PGR3:n kanssa. Sen kautta tutustuin moneen hyvään Livekamuun ja niistä peleistä on paljon hyviä muistoja. Tämä on myös se peli, jossa tutustuin ekaa kertaa aitoon helium-olentoon. Rasittavia tapauksia. Toujaneee!!  :lol:

Pelailtiin siinä sitten muutama mappi ja kyllähän se ihan hyvin lähti menemään. Pelin ainoa huono puoli on aseiden huono balanssi, mutta muuten en löydä valittamista. Nettikoodissa on H3:lla ja varsinkin GoW2:lla oppimisenvaraa, mapit ovat toinen toisensa jälkeen onnistuneempia ja pelimuodot silkkaa rautaa. Pelattavuus on muutenkin kohdillaan vieläkin, vaikka muutaman vuoden vanha peli onkin.

Tuli ihan hyvät muistot mieleen ja ponnahti mieleen ajatus, että voisin joku päivä käydä testaamassa taas PDZ kunhan saisi ainakin pari suomalaista houkuteltua mukaan.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #932 : 04.01.2009 13:51 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tuo kuolemattomuudesta valittaminen on kyllä lopulta kohtuu turhaa PoP:n kohdalla. Tasoloikkakohdissa checkpointit on toteutettu lähes tulkoon samalla tyylillä kuin monessa muussakin vähänkin tasolta tasolle pomppimista vaativissa peleissä nykyään, ehkä jopa joskus paremminkin. Taisteluissa tämä kunnon rankaisun puute toki kusee hieman mättöjä jännityksen osalta, mutta huomasin muutaman matsin jälkeen oikeasti karttavani Elikan apua yhtälailla kuin kuolemaa, joten lopputulos on lähestulkoon sama. Tietenkin sitä kuolemaa ei vieläkään näy, mutta kun ei mokaile, niin mikäs siinä.

Totta kai voisin kokea pelin jopa parempana jos se tosiaan rankaisisi pelaajaa, mutta meneepähän tämä kohtuu hyvin näinkin. Kuoleman "puute" kun ei ole edes pelin pahin vika.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #933 : 04.01.2009 17:28 »
WeePee Väsynyt kokki Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 1 Profiili Huh huh. Reilu tunti vierähti GoW2:n hordea pelatessa. Kerrankin löytyi mukaan kovia pelaajia, sillä selvisimme 38 aaltoon asti. ( 4 pelaajalla !! ) Lopussa tuli enään muutamia tappoja itselle muiden niitatessa loput. Olihan se aika hassua, kun joutui tyhjentämään pari lipasta yhteen vihuun.

Lopussa alkoi jo oikeastaan vähän puuduttamaan, sillä en uskonut, että pääsisimme näin pitkälle. Yleensä on tyssännyt meno 20. aaltoon.
Nyt: Modern warfare 2 ja 10/10 netti... parhautta
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #934 : 04.01.2009 17:45 »
dzei Vieras Yakuza 2 tuli vedettyä ja hahhah niitä juonenkäänteitä aivan lopussa! Tuli repeiltyä ihan kunnolla. Aivan viimeinen taistelu tuotti myös vaikeuksia kun vedin aiemmissa taisteluissa kaikki potionit, koska kuvittelin jokaista taistelua ihan viimeiseksi. Viimeisessä bossissa oli myös aivan naurettava quick time event  joka tais ratkaista koko homman :/

Eipä tule tehtyä/kerättyä kaikkia sivutehtäviä ja romppeita. Yhdessä tehtävässä pitäis Shogia opetella mutta kiinalaiset laatat niin pelaappa siinä sit. 100% ei myöskään saa ellei kaikki tehtävät ole onnistuneesti suoritettu. Mutta jooh, erittäin jees sukellus japanilaiseen kulttuuriin ja alamaailmaan. Mielellään pelas läpi. Pisteet myös alkuperäiskielestä.


Viimeinkin myös perehdyin Cave Storyyn ja olipas se mukava! Oisko mennyt jotain 6-8h läpäisyyn? Eihän tätä voi kun suositella jos vähänki metroidvaniat kiinnostaa. WiiWare-versiota odottelemaan sit.

e: Eipä tuo kuitenkaan kovin haastava ollut. Jostakin kun muistelen lukeneeni "some ridiculously tough bosses" niin eipä niitä sillai ollut kuin yksi?
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #935 : 04.01.2009 20:26 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
e: Eipä tuo kuitenkaan kovin haastava ollut. Jostakin kun muistelen lukeneeni "some ridiculously tough bosses" niin eipä niitä sillai ollut kuin yksi?

Pelissähän on kaksi polkua, jossa toisessa
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Toinen on selkeästi vaikeampi ja siellä on niitä tappopomoja.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #936 : 05.01.2009 01:59 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Tuli eilen vedettyä läpi kaikki Mirrors Edgen speedrunit. Oli kyllä yhtä helvettiä ne jotkut chapterit, kun piti aina restartata suunnilleen joka kuoleman/virheen jälkeen. Varsinkin viimeisessä chapterissa se vitutti, kun tuli kämmäiltyä aina siellä lopussa, niin sitten vaan restarttia kehiin ja kestämään sitä samaa paskaa hissiajelua yms. Chapterissa kun ei ole paljoa pelattavaa, niin alkoi risomaan kun sai aina odottaa niissä hemmetin hisseissä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #937 : 05.01.2009 02:00 »
dzei Vieras
e: Eipä tuo kuitenkaan kovin haastava ollut. Jostakin kun muistelen lukeneeni "some ridiculously tough bosses" niin eipä niitä sillai ollut kuin yksi?

Pelissähän on kaksi polkua, jossa toisessa
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Toinen on selkeästi vaikeampi ja siellä on niitä tappopomoja.

Oho. Pitää pelata. Kävi kyllä mielessä ja olisin varmaan kokeillut mutta yks tallennuspaikka...
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #938 : 06.01.2009 11:28 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Gba:kin pääsi taas pelien makuun. Oli eilen sellaiset 7h Guitar Hero(xbox 360) matsit. Täytyy antaa tekijöille propsit, että ovat keksineet todella aloittelijaystävällisen pelin. Suurinosa porukasta ei ollut pelannut ikinä, mutta jo yhden biisin jälkeen homma oli hanskassa ja kaverit koukussa. Suunnittelivat jo Rock Bandin ostamista. ;D

Wiihin ei koskettu tälläkään kertaa, vaikka sen piti olla se partykoneiden kuningas. Otin kumminkin lainasta pois, nyt voisi itse tahkota sen Zeldan ja Marion vihdoinkin loppuun.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #939 : 06.01.2009 19:33 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Ski Jump International 3:sta on tullut viime aikoina pelattua ihan älyttömästi. Koukuttava klassikko. Kyllästyin norjalaisten hallintaan, joten päätin päivittää hyppääjät kauden 08/09 hyppääjiksi ja latailin lisää mäkiä. Parhaimmillaan maailmancupissa olen ollut kolmas, mäkiviikolla toinen ja minulla on tapana ollut kauden päätteeksi pitää itse MM-kisat tai olympialaiset.

Jos jotain puutteita pitää pelistä etsiä, niin joukkuekisasysteemi on minun mielestäni huono. Ja tässä ei ole nettipeliä. Ehkä sitten Ski Jump 4:ssa, jota tuskin ei tulla näkemään.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #940 : 09.01.2009 05:37 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Huzzaaah! Voitin Zicon.  :o Sain siis vihdoin tyydytettyä trophy-huoruuttani Wipeout HD:ssa Beat Zico kulta-trophyllä. Kyllähän siihen muutama yritys tuhlautuikin, ennen kuin aika vihdoin alittui jopa huimalla 3 sadasosalla. ;D Aluksi en edes tajunnut saaneeni sitä, vaan luulin, että aika ylittyi taas jollain kymmenyksellä, kun meni niin tiukille. Ärsyttävän helppo, mutta samalla pirullisen vaikea trophy. Tuossa on niin monta kohtaa, jotka menevät lähes aina hyvin ja vain yksi kohta, joka ei melkein ikinä mene kohdilleen (se lopun ramppi, josta hypätään kapealle radalle ja pitäisi onnistua vieläpä tekemään barrelrolli mitättömän lyhyen & matalan ilmalennon aikana). Sitten, kun onnistun huonosti menevässä kohdassa, koko muu kierros on mennyt ihan vituralleen. Aina joku kohta kusi.

Seuraavaksi voisi alkaakin harjoittelemaan Zone-pelimuotoa ja tavoittelemaan Zeusta
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #941 : 09.01.2009 07:43 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Kuka olet ja mitä olet tehnyt TK:lle?! Eihän tälläinen vaan käy!! Ja vaikka pelistä pitäisitkin, niin niiden huonojen juttujen osalta peli pitäisi mollata

<_<

40 tuntia nyt takana ja uskallan jo nyt sanoa, että paras FF heti kutosen jälkeen. Ei mitään putkinjuoksun sontaa, vaan sidequestejä voi tehdä koko ajan, eikä vasta aivan lopussa, joten niistä saaduista tavaroista on jopa iloa tällä kertaa. Taistelumekaniikka on helposti paras japsiropeissa nähty, eivätkä ne quickenit todellakaan ole mitään overpowereita, vaikkka jotkut niin väittivät. Jos hankkii kaikki heti alussa, niin varmasti tekee tuhoa, mutta myöhemmin bosseilla alkaa olla jo niin pirusta HP:ta, että niiden teho laskee huomattavasti. Tekniikat ovat myös oikein käytettynä tosi hyödyllisiä monessakin vaiheessa ja monet huntit on tullut tapettua niiden avulla paljon aikaisemmin, ennen kuin oli edes tarkoitettu. Loot-systeemi pakottaa miettimään, mitä ostaa ja mitä ei. Enää ei voi mennä kaupunkiin ja tyhjentää kaikki kaupat tyhjäksi, kun aikaisemmissa peleissä sitä massia saa aivan liikaa.

Miinusta annan vain umpipaskoista musiikeista ja lisenssilautailu on aika turhaa, kun ne kaikki saa kuitenkin niin helposti avattua.

Pienellä säätämisellä pelistä saisi aivan superhyvän.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #942 : 09.01.2009 18:04 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Miinusta annan vain umpipaskoista musiikeista ja lisenssilautailu on aika turhaa, kun ne kaikki saa kuitenkin niin helposti avattua.
Mitä sitten teet niillä munattomilla Espereillä? Itse sain juuri uuden Esperin, mutta eihän sitä viitsi käyttää kun oman hahmot tekee pahempaa jälkeä per isku kuin Esper. Onhan se Esperin viimeinen isku hiukan kovempi, mutta ei juuri mitään mikä toisi mitään etua, verrattuna siihen että vain iskisi perus hahmolla.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #943 : 12.01.2009 15:52 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili NHL 09:n kokeilin asentaa kovolle ja katsoa mitä eroa DVD:ltä pelaamiseen oli, ja samalla myös innostuin itse pelistä uudestaan.

Kovolle asentaminen hiljensi kyllä huomattavasti käyntiääntä, mutta ei lyhentänyt olennaisesti peliä ennen olevaa lataustaukoa. Jätän kyllä asennuksen tuohon ja poistan vasta jos tila rupeaa loppumaan. Itse pelissä olen pikkuhiljaa alkanut tympääntyä Be A Pro-moodiin. Pelimuoto on ensinnäkin aivan liian helppo, kun pelaaja saa käsiinsä heti alkuun 80-ratingilla varustetun pelaajan, joka on tungettu alimman ketjun lisäksi niin yli- kuin alivoimaan sekä rankkarivetäjiin. Tällöin tulokkaani kivikätinen puolustava puolustaja oli heti ensimmäisessä pelissä kolmannessa pakkiparissa, kakkosylivoimassa, ykkösalivoimassa sekä toisena vetäjänä. Tällä hetkellä kausi ei ole edes puolivälin yli edennyt, ja olen päässyt farmista Rangersin toiseen pakkipariin ja saan aivan järkyttäviä minuutteja vaikka kuinka päin mäntyä pelaisin. Noh, toivottavasti ensi vuoden versiossa tätä pelimoodia on muokattu enemmän.

Päätin kuitenkin aloittaa Dynasty-pelimuodon Chicagon nuorilla oreilla. Koitin pelata defaulteilla All-Star-slidereilla, mutta tuloksena oli joka kerta se, että paikkoja ei itselle synny eivätkä omat vedot eivät uppoa millään. Toisaalla vastustaja omaa yli-inhimilliset refleksit ja tekee periaatteessa mitä haluaa. Sitten päätin muokata hieman slidereita, joissa tärkeimpänä pelinopeuden, agressiivisuuden sekä kiekkokontrollin lasku sekä laukaustarkkuuden ja -voiman nosto. Ovathan vedot näillä asetuksilla naurettavan lujia sekä paikoitellen liian tarkkoja, mutta tulokset ovat hämmästyttäviä: ensimmäisessä pelissäni voitin Rangersit 3-2 kolmen ensimmäisen erän maalin ansiosta, hävisin 3-1 Washingtonille ja voitin Nashvillen 5-2, joka on ollut tähänastisista peleistä ehkä paras. Ensimmäinen erä alkoi vahvasti komennossani Patrick Kanen viimeistellessä kaksi maalia, mutta toisessa erässä Nashville vastasi kahdella maalilla minun yhtä vastaan ja peli oli 3-2 kolmanteen erään tullessa. Tässä erässä Nashvillen kovasta painostuksesta huolimatta lisäsin ensiksi johtoani yhdellä maalilla sekä löin loppuluvuiksi 5-2 tyhjiin pelin viime hetkillä.

Tästä on siis todella mukava jatkaa ja ainoa purnaamisen aihe onkin jäähyjen vähyys, jonka takia yli- ja alivoimatilastot vääristyvät reilusti. Tämä on kuitenkin käsittäkseni yleinen ongelma, ja en kyllä todellakaan ala purnata kun peli maistuu tällä hetkellä näin hyvin. Miten laudan muilla NHListeillä on konetta vastaan kausipelit menneet ja minkälaisilla asetuksilla? Lohari?
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #944 : 13.01.2009 19:08 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Oli vapaapäivä, joten napsautin Abe's Oddyseen läpi. Mainio peli, mitä nyt loppui hieman töksähtäen. Ois voitu mehustella enemmän. Jäi myös harmittamaan, ettei tässä anneta mitään dataa siitä, kuinka paljon mudokoneja kokonaisuudessaan jäi pelastamatta. Muuten saattaisi vaikka innostua yrittämään sataa prossaa, mutta nyt se saa kyllä jäädä.

Sen sijaan siirrynkin ihan lähipäivinä eteenpäin, ja Exodduksen seuraan. My old friend. Luvassa hullumpaa kenttäsuunnittelua, monipuolisempia kontrolleja ja tekemistä(erityisesti useamman mudokonin komenteleminen samanaikaisesti palkitsee Oddyseen jälkeen), enemmän pelattavaa, enemmän haastetta, enemmän huumoria, ja ylipäätänsäkin enemmän kaikkea. Saas nähdä kuinka hyvin peli on vielä vuosien takaa muistissa, kunhan siinä taas vauhtiin pääsee.


Peeäs. Myös LocoRoco pyörii edelleen aktiivisesti. Enää kolmessa kentässä kerättävää, kaikki muut jo satasessa. Saa jäädä paussille, kunhan tämä urakka on viimein ohi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #945 : 13.01.2009 19:19 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Taas on päästy GH: World Tourin makuun. Olipahan vaan rummut reilun kuukauden paskana. Mutta onhan tämä taas mukavaa, kun toimii. Pitääköhän sitä ruveta harkitsemaan jo Rock Bandien ostamista.  :rollaus:
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #946 : 13.01.2009 21:04 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Fallout 3:sta väännetty viimeisen viikon aikana luvattoman paljon. Pelikello raksuttaa ~56 tunnin kohdalla ja pääjuonessa menen käsittääkseni vielä kohtuu alussa.  Scientific Pursuits -questia vasta väännän. Pääjuonta olen tarkoituksella jätellyt viimeiseksi ja suurin osa peliajasta onkin kulunut sivuquestien ja muun seikkailun merkeissä. Hahmoni on ollut lvl20 jo pari päivää, vähän harmi että raja tuli vastaan näinkin pian. Koirankin löysin joku aika sitten. Pääasiassa hyvällä hahmolla olen pelannut, pahaa karmaa on pääasiassa tullut vain nyysimisestä. Ensi kerralla ehkä sitten pahemmalla hahmolla.

Pelissä on kyllä aivan liikaa nähtävää ja tehtävää. Melkein olen vihainen itselleni liiasta pelaamisesta, kun tärkeämpääkin tekemistä olisi. Mutta tätä ne hyvä pelit teettää  :) Sivujuonet ovat onneksi kunnollisia ja oikeasti kiinnostavia, eikä pääjuonen puuttumista edes välttämättä kauheasti huomaisi. Lähestulkoon koko ajan käy niin, että olen esimerkiksi matkalla tekemään jotain questia, kun huomaan jotain mielenkiintoista. Tämä sitten johtaa siihen, että seuraavat pari tuntia menee uuden paikan läpikotaisessa tutkimisessa ja nuuskimisessa. Bethesda on kyllä onnistunut varsin hyvin mielenkiintoisen ja uskottavan maailman luomisessa. Vihollisia saisi olla kyllä enemmän erilaisia, mutta onpahan ainakin suurin osa ihan kiinnostavia. Tuleeko kellään muulla Yao Guaista pieniä Akakabuto-fiiliksiä pedon hyökätessä kimppuun raivoisalla hypyllä ja raajat ojossa? Seuraavaksi ideana olisi jatkaa pääjuonen kanssa vähän eteenpäin, ennenkuin pidän siitä taas taukoa.  Monta kiinnostavaa sivuquestiakin olisi odottamassa, mm. yhden 500-vuotiaan viulun etsiminen. Brotherhood of Steelin kanssa pitäisi myös mennä veljeilemään.

On se vaan niin hyvä peli, ja aivan liian koukuttava. Tällä hetkellä on tenttiviikko päällä joten pelaamista pitää vähän rajoittaa, mutta en malta odottaa että pääsen jatkamaan peliä. Puhumattakaan parin viikon päästä saapuvasta ekasta DLC:stä. Huvittavasti en ollut alunperin edes kauhean kiinnostunut pelistä, johtuen osaltaan varmaan vähäisestä kokemuksestani sarjan aiemmista osista. Halvan hinnan (26e) takia päätin pelin kuitenkin ostaa, kuten Peliostokset-ketjussa kerroinkin, ja hyvä niin. Ehdottomasti yksi viime vuoden parhaimpia pelejä ja yksi koukuttavimmista peleistä hetkeen aikaan.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #947 : 15.01.2009 20:49 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Nyt se tapahtui.

Palasin Okamin äärelle takaisin. Jätin sen kesken kesäloman lopussa pelitulvan takia, mutta nyt on osa peleistä toistaiseksi pelattu kerralteen läpi ja halusin nyt vihdoin paneutua Okamiin. Pelikelloni näytti jo 26h kun olin jättänyt sen kesken, eli olihan Okamia pelattu jo jonkun verran, mutta silti olen juuri käsittääkseni päässyt yli pelin puolenvälin (ja pelikello näyttää jotain 33h). Aikaa on tosin kulunut sivutehtäviin, joita on ollut mukava tehdä aina välillä ja muutenkin koko Okamin maailman tutkimiseen. En ole koskaan pahemmin pitänyt Japania mitenkään ihmeellisenä, enkä voi sulattaa niitä hehkuttajia, joiden sanoma on että Japani ja kaikki mitä sieltä tulee, on parasta ikinä... mutta nyt kyllä on pakko todeta, että Okamissa on sitä jotakin ja jos jollekin haluan luovuttaa sen "kawaii" -tittelin, niin Okami on sen ansainnut, se on juuri oikealla tavalla japanihenkinen.

Ja mitä vielä... kaiken lisäksi cel-shading -grafiikka toimii ja äänimaailma on sopivasti Okamille sovelias, mutta taistelut eivät ole ihan sitä, mitä haluaisin niiden olevan. Onhan ne ihan hassuja "virityksiä", eivätkä taistelut muulla tapaan varmaan toimisikaan, mutta ne ovat silti aika tylsiä ja turhia. En siis pidä taisteluita kovin suuressa arvossa...

Se on pötyä, että Okamista tulee helposti mieleen Zelda. Onhan siinä jotain hyvin pieniä "yhtäläisyyksiä", mutta Okami painii ihan eri sarjassa kuin Zeldat ja on kaiken lisäksi parempi kuin melkein mikä tahansa Zelda. Vain TWW:n nostaisin Okamin yläpuolelle, tosin eipä Okamia pysty vertaamaan mihinkään Zeldaan... se on vain niin monella tapaan erilainen peli, siitä ei tule siis mieleen mikään muu pelisarja, ei edes ICO tai Shadow of the Colossus, jotka ovat samalla tapaan "taidepelejä" kuin Okami.

Tykkään paljon. Olisi myös kiva koittaa Okamia PS2:lla, mutta taidan tyytyä omaan Wii -versiooni, jonka tulen varmasti pelaamaan vielä monia kertoja läpi.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #948 : 15.01.2009 21:29 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Bangai-O:n lisäksi paskalla käydessä tulee pelattua myös uusinta Advance Warsia. Ja onhan se perkeleen hyvä.

+salamannopeat valikot, alkutekstit tms
+yllättävän hyvin toimivat musiikit, jotka eivät kuulosta miltään puurolta kuten DS pelit yleensä
+selkeät ja nätit spritet (vaikka edellisen osan tyyli olikin parempi)
+napakka vaikeustaso
+täydelliset kontrollit
+nopeat tai jopa olemattomat animaatiot

-tehtävien välissä pitää näpytellä A:ta ja kattoa rumia anime piirroksia



DS on kiva!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #949 : 15.01.2009 21:42 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
-tehtävien välissä pitää näpytellä A:ta ja kattoa rumia anime piirroksia

Muistaakseni joko start tai B skippasi suoraan tehtävään.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #950 : 15.01.2009 21:46 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
-tehtävien välissä pitää näpytellä A:ta ja kattoa rumia anime piirroksia

Muistaakseni joko start tai B skippasi suoraan tehtävään.

Katos, aikalailla virheetön peli.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #951 : 15.01.2009 22:41 »
Jerskaleh Vieras Lainasin kaverilta GTA 4:n sexboxille. Odotukset tälläiselle "supermegaultra" pelille oli melko korkealla, mutta eipä ole niitä vielä täyttänyt. Hieno ja kaunis kaupunki jossa on kiva kaahailla kyllä jees ja peli tuntuu jotenkin tosi realistiselta mikä on hieno juttu, muttakun varsinkin näin alussa tehtävät tuntuu tylsiltä ja niinpäinpois. Kuitenkin ihan kiva peli, kaveri jotain selitti että se on kivempi myöhemmin, mutta kattoo nyt.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #952 : 16.01.2009 21:44 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Tästä on siis todella mukava jatkaa ja ainoa purnaamisen aihe onkin jäähyjen vähyys, jonka takia yli- ja alivoimatilastot vääristyvät reilusti. Tämä on kuitenkin käsittäkseni yleinen ongelma, ja en kyllä todellakaan ala purnata kun peli maistuu tällä hetkellä näin hyvin. Miten laudan muilla NHListeillä on konetta vastaan kausipelit menneet ja minkälaisilla asetuksilla? Lohari?

Heh, aloitin kauden melkein heti pelin saatuani, ja ei tullut säädeltyä muuta kuin tuota vaikeustasoa. Kun harjoituspeleissä Detroit antoi suht kovan vastuksen jo Rookie-tasolla, niin en uskaltanut ekalla kaudella laittaa kuin Prolle tuon vaikeustason. ;D Lisäksi ihan kauden alku tuli pelattua vanhalla matkatelkkarillani, joten valikkokikkailu oli todella tuskaista kun teksteistä ei tahtonut saada mitään selvää. Osittain tuostakin syystä tyydyin vain vaikeustason säätöön.

Kausi tuli lopeteltua jouluaaton maissa ja parhaalla mahdollisella tavallahan se päättyi; pysti lähti kotiin Washingtonilla. Itse kaudella sijoituin Itäisessä konferenssissa viidenneksi ja Ovechkin voitti maalipörssin suht ylivoimaisesti. Playoffit alkoivat tiukalla sarjalla Atlantaa vastaan. Lehtonen pelasi ilmiömäistä peliä ja maalit olivat todella kortilla. Viiteen peliin taidettiin saada ratkaisu vasta jatkoajalla. Lopulta väänsin kuitenkin tarvittavat maalit ja vein sarjan voitoin 4-3. Toisella kierroksella vastaan tuli Toronto, joka ei juurikaan ongelmia aiheuttanut. Toskala pelasin tutun "varmaa" peliä ja vein sarjan helposti 4-1. Itäisen konferenssin finaalisarjassa vastaan asettui New Jersey. Brodeur pelasi pari ekaa peliä yhtä erinomaisesti kuin Lehtonen, mutta sen jälkeen alkoi lipsua ja sarja kääntyi lopulta minulle 4-2. Stanley Cupin tiellä oli enää Colorado. En ymmärrä miten Colorado oli saatu finaaleihin järkättyä, sillä runkosarjan kohtaamisiemme perusteella en olisi uskonut sen selviävän edes pudotuspeleihin. Runkosarjan otteluiden tahti jatkui edelleen ja voitin jokaisen ottelun vähintään kolmen maalin marginaalilla ja sarja katkesi suoraan 4-0. Edessä olisi nyt ilmeisesti sopimuksien uusiminen ja muu valmistelu uutta kautta varten. Saa nähdä milloin Washingtonin taival jatkuu.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #953 : 17.01.2009 19:28 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Dead Space läpi. Käteen jäi hyvä RE4 sikiö, jolla oli taskussa muutama oma lantti, mutta suurin osa valuutasta oli kuitenkin korkeakorkoista lainaa isolta herralta. Peli oli myös venytetty aivan äärimmilleen. Täysin valehtelematta peli olisi ollut puolet lyhempänä puolet parempi. Lopun isot hallit täynnä örkkejä melkein tappoivat peli-innon, mutta koska ostan niin vähän pelejä nykyään, oli tämä jo periaate syistä pelattava läpi. Olivat myös kehuneet viimeistä pomoa, joka kieltämättä taisi olla pelihistorian komeimpia. Harmi, että se kaatui lapsellisen helposti ja yllätyksettömästi.

Lopetus oli helvetin kökkö, mutta missäpä pelissä ei.


Seuraavaksi HD-projektiksi pitäisi aloittaa Bioshock, mutta kun näin kaverin puoliväli pelausta jonkinaikaa, laski into tähän noin 1000%. Tämän pelin jeesus-status kertonee taas vähän lisää surullista tarinaa ensimmäisen persoonan räiskinnöistä *viulumusiikkia*
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #954 : 17.01.2009 21:18 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Secret of Mana aloitettiin veljen kanssa. Alkuvaikutelmat olivat ehkä hieman negatiiviset. Moninpeliin pääsi vasta 30-60 minuutin pelaamisen jälkeen kun toisen hahmon sai avattua. Ihan loogista, mutta kyllähän se vähän harmitti kun moninpeliä ei heti voinut aloittaa. Peli on tuntunut myös melko vaikealta. Tämä ei suoranaisesti ole huono asia, mutta kun kuolema korjaa liian usein epäreilulla tavalla. Hahmon recovery -aika on niin tajuttoman pitkä että pari vahvempaa vihollista jos ahdistaa nurkaan niin luvassa on hidas mutta varma kuolema. Tämän kanssa pitää vain opetella elämään ja välttämään vastaavia tilanteita. Olisi ollut kuitenkin kohtuullista että edes valikon olisi voinut avata kesken perseraiskauksen.

Alussahan tämä vielä on ja peli tuntuu kehittyvän mukavaan tahtiin, joten mielellään pelaa, varsinkin kun on seuraa.

Edit: Tänään peli sitten naulitsi ruudun eteen noin 5-6 tunniksi. Tuona aikana emme menneet kuin Water Palacen ja Pandora Ruinsin. Water Palacen pomovastus osoittautui erittäin hankalaksi, kunnes älysimme tulittaa Freeze -hyökkäystä. Grindaukseen emme ole sortuneet, joten se varmaan osittain selittää pelin vaikeuden. Hauskaa silti on ja sopiva vaikeustaso vain pakottaa strategisempiin lähestymistapoihin.


« Viimeksi muokattu: 18.01.2009 21:33 kirjoittanut migge »
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #955 : 18.01.2009 21:46 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Killer7:n sain vihdoin aloitettua. Uniikki tapaus, tulisipa tällaisia enemmän. Aika piinaavaa pelattavaa.
True Maskin kesot pystyyn -reagointi huvitti hiukan.  :lol:
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #956 : 21.01.2009 16:44 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Vaivun hiljalleen apatiaan.

Tulen väsyneenä kotiin, syön ja pelaan:

Far Cry 2:ta

kunnes se yksi ja ainoa tallennukseni ilmeisesti korruptoitu eikä suostu enää latautumaan, jolloin siirryin

Fallout 3:een.

Kumpikaan peleistä ei ole tuottanut minkäänlaisia hienoja hetkiä tai kokemuksia, mutta ovat kuitenkin tarpeeksi pelattavia, ettei niiden pelaamista viitsi lopettaa. Kunhan painelen nappeja ja jotain tapahtuu telkkarissa.

Apua.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #957 : 21.01.2009 19:37 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Ostin Uncharted: Drake's Fortunen joululomalla ja korkkasin viime yönä. Muutama chapteri on nyt pelattuna ja odotukset loppupelin suhteen on korkealla. Minulla oli alun perin aika suuriakin epäilyjä Unchartedin suhteen, ehkä lähinnä sen takia, että olisin toivonut Naughty Dogin tekevän uuden Jak & Daxterin tyylisen pelin realistisemman ulkoasun sijaan. Naughty Dogin pelejä rakastavana ostin onneksi Unchartedin, sillä en ole vielä pettynyt kertaakaan.

Tulitaisteluja voisi olla hieman harvemmin, sillä paikkojen tutkiminen olisi mukavampaa ilman kokoaikaista räiskintää. Toisaalta kaikki kentät on aika lineaarisia putkia, joissa ei pääse harhailemaan pois polulta, joten tutkiminen on aika pienessä osassa. Juoni tuntuu erittäin kiinnostavalta, joten mielenkiinnon loppuessa porskutan pelin läpi vaikka sen avulla.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #958 : 22.01.2009 08:47 »
WeePee Väsynyt kokki Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 1 Profiili Aloitin pelaamaan Gears of War 1:stä eilen ja GoW2:sta pelanneena hämmennytti heti selkeä vaikeusaste ero ainakin hardcorella. Ja vihut ei jää vaan suojien taakse vaan puskevat sivuilta niskaan. :o Ja onko GoW2:sen tempoa jotenkin hidastettu, kun tuntuu, että ykkösessä mennään eikä meinata. Mut joo sama helvetin hyvä meiniki ja äijäily jatkuu (tai siis tästähän se kaikki alkoi...)

OT: Ei kukaan haluis antaa positiivista palautetta meikälle? Vieläkin rep vaan 3 tahteä  :/

Nyt: Modern warfare 2 ja 10/10 netti... parhautta
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #959 : 22.01.2009 09:42 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Aloitin pelaamaan Gears of War 1:stä eilen ja GoW2:sta pelanneena hämmennytti heti selkeä vaikeusaste ero ainakin hardcorella. Ja vihut ei jää vaan suojien taakse vaan puskevat sivuilta niskaan. :o
Minun mielestä ainakin GeoW2:n taistelut oli jotenkin tylsiä. Viholliset pysy paikoillaan ja yleensä kohtuu kaukana joten ne lähinnä vaan ampu ohi. Tästä aiheutu sellanen on/off meininki, eli sinä joko olit täysin kunnossa tai sitten sinä olit kuollut, muttei koskaan siltä väliltä. Tämä teki taisteluista tylsiä koska pysty vaan ampumaan lippaan toisensa perään eikä ollut mitään hätää kuolla. Samalla se teki joistain taisteluista ärsyttävää puuhaa koska kuolema tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta - uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Ja vielä kun siinä sai melkein aina itse valita mitkä aseet kantaa mukana niin se teki hommasta vielä tylsempää. Varsinkin kun sniper on kaikkein tehokkain ase ja viholliset pysyy kaukana niin sehän tekee hommasta helppoa mutta kuivaa puuhaa.

GeoW1 on parempi juuri sen takia että siinä taistelu tapahtuu aina pienehkössä tilassa joten viholliset on aina iholla minkä lisäksi viholliset ei todellakaan pysy paikalla vaan ne rynnäköi kuin raivotautiset. Myöskin siinä joutui vaihtamaan aseita joko tilanteen mukaan tai sitten sen takia ettei yksinkertaisesti ollut ammuksia kumpaankaan aseeseen. Myöskin siinä oli taisteluissa enemmän vaihtelua. Esimerkiksi ne "linnut" jotka liikkui ainoastaan pimeällä. Ja joskus vastassa oli ainoastaan wretchesejä. Ja jos vastassa oli joku itseään isompi vihollinen niin sehän oli vaarallinen. GeoW2:ssa taasen oli ihan sama oliko vihollinen jalan vai talon korkuinen, ne kaatu siinä missä muutkin.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines