Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063239 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #900 : 21.12.2008 17:02 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Tosi paskalta näyttää 32" HD telkusta. Komponentti lähtiki samantien tilaukseen, liekkö auttaa juurikaan.

Yakuza 2:den vaseliini-filtteri vaatii kyllä totuttelua, mutta kai tuota käytetään ihan siksi ettei ympäristöön tarvitse tuhlata liikaa resursseja ja hahmoihin saadaan enemmän yksityiskohtia, hahmot kun ovat Yakuza 2:ssa hyvin lähellä Sourcen tasoa.

Ja mitä taisteluun tulee. . . no, samaa comboahan sitä tulee käytettyä melkein koko pelin ajan. Mutta tulee sieltä hahmonkehityksen myötä jotain väistöjä, heittoja ja HEAT-liikkeitä.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #901 : 21.12.2008 21:44 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Eilen tuli frendin kanssa väännettyä kännipäissä hieman King Of Fighters XI:tä, Guilty Gear X2 #Reloadia sekä Gradius V:tä. Hauskaa oli vaikka itse pelaaminen päin persettä menikin.

GG X2 on sekavuutensa ja överiytensä takia mahtava keittopeli!


« Viimeksi muokattu: 22.12.2008 10:42 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #902 : 22.12.2008 00:10 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Perjantaina pakotin itseni viimein läpäisemään Fallout 3:n, mutta toisin kuin yleensä peliä läpäistessä, en saanut tällä kertaa mitään varsinaista hyvän olon tunnetta, vaan enimmäkseen fiiliksen, että nyt yksi homma on hoidettu tieltä pois. Tokihan tästä trophylla palkittiin, mutta muuten juoni tuntui olleen vain kaiken tiellä. Itse pelihän on muuten ollut ehdottomasti yksi tämän vuoden rautaisimmista väännöksistä, joka tosissaan vieläpä ehti yllättää minut pariinkin otteeseen pelaamisen tiimellyksessä. Jopa nyt kun hahmo on ollut tuntikausia maksimi levelissään, jaksan silti tehdä questejä ja kaataa Super Mutantteja, vaikken enää pääsekään laittamaan pisteitä kykyihin ja miettimään perksien valitsemista. Toki trophyt ovat toimineet levujen kanssa näpräämisen korvaajana ainakin osittain, mutta samalla myös kumman mielenkiintoiset questit ja ylipäätänsä tapahtumat houkuttavat pelaamaan lisää. Mikäs sen hienompaa onkaan kuin opettaa erään kylän asukkeja ampumaan ja lopulta huomata, kuinka yksi tunari joukosta lopulta räjäyttääkin vahingossa niin itsensä kuin puolet asukkaista kesken Mutanttien hyökkäyksen. Priceless.

Niin ja pelattavaahan tässä vielä tosissaan muutenkin piisaa. Vaikkei vanhalla pyhimys sankarilla säätäminen enää kiinnostaisikaan, voisin hyvin lähteä aloittamaan uuden tallennuksen, sillä pelin alkupuolelta saisin samalla sekä todella useat trophyt, mutta myös jo läjän erilaisia kokemuksia. Megaton kun muun muuassa on omassa vanhassa tallennuksessa vielä pystyssä ja voi hyvin. Saapa siis nähdä palaanko DC:hen kuinka nopsaa joulun jälkeen.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #903 : 22.12.2008 22:02 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili 23 tuntia nyt takana FFXII:tä ja pelihän sen kuin paranee. Pelissä on järjetön määrä hamstrattavaa ja kikkailtavaa. Vois koittaa kerätä kaiken mahdollisen. >_> Peli on selvä offline MMORPG, mutta en valita, sillä selvästi paremman pään FF-peli kyseessä. Viime yönä sain molemmat demon wallit murrettua, vaikka eihän sitä ekaa olisi pitänyt läheskään vielä edes hakata. Siitä saikin aivan overpowered aseet kaikille. Sitten tuli parisen tuntia pölliskeltyä tavaraa vihuilta ja niistä sitten kunnolliset armorit kaikille.

Ja ei juma, se Balthier on kyllä yks parhaista FF-hahmoista aikoihin. Jos Vaanin ja Franin sais murhattua, niin muissa hahmoissa ei valittamista. Täytyy sanoa, että odotukset eivät olleet kovinkaan korkealla hahmojen suhteen kympin jälkeen.  :lol: Juonikin on odotettua parempi ja espereille keksin jopa muutamia käyttöideoita. Musiikit ovat oikeastaan pahin heikkous. Ei yhtään hyvää kappaletta koko pelissä, jota voi jo kutsua saavutukseksi. Ylivoimaisesti paskin soundtrack koko sarjassa.

Ehkä FFXIII:ltä voi sittenkin odottaa jotain.



God of Waria tuli myös porailtua ja täytyypä sanoa, että taitaa peli lentää roskikseen suoraan. Huh huh, mitä perusmättöä, joka alkaa haukotuttamaan parissa tunnissa. Todella hieno ps2-peliksi, mutta eihän tuo jaksa millään läpi pelata. Next.


« Viimeksi muokattu: 22.12.2008 22:07 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #904 : 23.12.2008 00:52 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili
fallout löpinää...

tuosta sai sen kuvan että peliä voi jatkaa vielä läpäisyn jälkeenkin, mutta peeloplaneetassa sanottiin että ei voi jatkaa joten miten on?
ja jos tässä on joku "point of no return" mitä ennen kannattaa kaikki sivutehtävät tehdä jotka haluaa tehdä niin missä kohdassa tarkalleen tuollainen sitten on?
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #905 : 23.12.2008 00:57 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
fallout löpinää...

tuosta sai sen kuvan että peliä voi jatkaa vielä läpäisyn jälkeenkin, mutta peeloplaneetassa sanottiin että ei voi jatkaa joten miten on?
ja jos tässä on joku "point of no return" mitä ennen kannattaa kaikki sivutehtävät tehdä jotka haluaa tehdä niin missä kohdassa tarkalleen tuollainen sitten on?

Peliähän ei voi siis jatkaa juonen jälkeen, vaan ainut keino päästä takaisin side questien pariin on yksinkertaisesti ladata vanha tallennus.

Tallentaminen kannattaa hoitaa viimeistään kun...
Spoileri (osoita katsoaksesi)


To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #906 : 23.12.2008 02:18 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili


Extreme Grandmaster.

Jokohan se Peggle Nights pitäisi jostain kaivaa?
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #907 : 23.12.2008 12:28 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
23 tuntia nyt takana FFXII:tä ja pelihän sen kuin paranee.

On se nyt perkele jos ei saman toistaminen rupea jossain vaiheessa puuduttamaan, ilman kunnon stooria kikkailu rupeaa tuntumaan duunin vääntämiseltä jossain vaiheessa.

Musiikit ovat oikeastaan pahin heikkous. Ei yhtään hyvää kappaletta koko pelissä, jota voi jo kutsua saavutukseksi. Ylivoimaisesti paskin soundtrack koko sarjassa.

Itse diggailin kuitenkin pelin musiikeista paljonkin, biisit ovat hieman progempia ja aukeavat hitaammin. Ei paras OST sarjan historiassa, mutta helvetin jees silti.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #908 : 25.12.2008 01:03 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Itseltä joululahjaksi saatua Little Big Planetia testailin tuossa ja täytyy kyllä myöntää, että olen vaikuttunut, ainakin näin aluksi. Pelasin ekan maailman(?) tarinassa ja fiilis oli vielä silloin hieman 'meh'. Testasin sitten huvin vuoksi vielä jotain jengin tekemiä kenttiä ja jumaliste kun yllätyin positiivisesti. Siis miten porukalla riittää taidot ja aika noin makeiden mappien väsäämiseen. Kokeilin about kolmea kenttää ja jokaisessa sai hämmästellä useaan otteeseen. Eka kenttä oli joku sackboys chirstmas adventures joka oli sinänsä perus tasoloikintaa mutta pirun toimivaa ja yksinkertaista. Toinen kenttä oli selvästi Dead Spacesta vaikutteita ottanut avaruusalus seikkailu, joka oli oikeasti lievästi pelkoa herättävä paikoitellen :D Kolmas olikin sitten huipennus eli joku oli tehnyt lähes koko MGS1 ensimmäisen kentän ja vieläpä tarkasti. Tapahtumat menivät juuri kuten "oikeastikin" ja huumoriakin löytyi.

Ensivaikutelmiltaan on LBP kyllä yllättänyt positiivisesti varsinkin kun olin hieman skeptinen sitä kohtaan. Tuntuu, että tuli käytettyä 28€ ihan pätevästi jälleen kerran.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #909 : 25.12.2008 14:38 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili LocoRoco on ollut aika kovassa käytössä taas viime päivät. Kenttien nuohoaminen on yllättävän kivaa puuhaa, varsinkin kun saa naureskella itselleen ja sille, kuinka ilmeisiä salareita sitä on aikanaan muutamankin yrityksen jälkeen tullut missattua. Koetin myös speed-run-hommia ekaa kertaa, ja se olikin sitten ihan perkeleen haastavaa. Ohjaus ja useamman LocoRocon välttely/mahdollinen hyödyntäminen tuovat melkoisesti syvyyttä pikasuorituksiin. Ja samalla vitutusta. Koko pelin ensimmäisen kentän hinkkaamiseenkin meni varsin pitkään, joten pidän siitä pelimallista nyt lomaa hetken ja harrastan sen sijaan keräilyä.

Mui mui!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #910 : 25.12.2008 15:45 »
KOSHIRRO Jäsen Viestejä: 93 Basaaripisteet: 0 Profiili Mirror's Edge tuli pelattua läpi kahdella istumalla. Olisi voinut olla pitempikin :I
"Tasa-arvoasioista vastaava ministeri Stefan Wallin (Rkp) korosti, että tasa-arvon lähtökohdat ovat kolme K:ta"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #911 : 26.12.2008 00:38 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Olisi voinut olla pitempikin :I
Pelaa time trialeita, niihin saa kulutettua aikaa. Ja sitten on vielä speed runit.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #912 : 26.12.2008 00:50 »
KOSHIRRO Jäsen Viestejä: 93 Basaaripisteet: 0 Profiili Toki toki, mutta olisihan noita kenttiä silti voinut olla enemmänkin.
"Tasa-arvoasioista vastaava ministeri Stefan Wallin (Rkp) korosti, että tasa-arvon lähtökohdat ovat kolme K:ta"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #913 : 26.12.2008 16:11 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
23 tuntia nyt takana FFXII:tä ja pelihän sen kuin paranee. Pelissä on järjetön määrä hamstrattavaa ja kikkailtavaa. Vois koittaa kerätä kaiken mahdollisen. >_> Peli on selvä offline MMORPG, mutta en valita, sillä selvästi paremman pään FF-peli kyseessä. Viime yönä sain molemmat demon wallit murrettua, vaikka eihän sitä ekaa olisi pitänyt läheskään vielä edes hakata. Siitä saikin aivan overpowered aseet kaikille. Sitten tuli parisen tuntia pölliskeltyä tavaraa vihuilta ja niistä sitten kunnolliset armorit kaikille.

Ja ei juma, se Balthier on kyllä yks parhaista FF-hahmoista aikoihin. Jos Vaanin ja Franin sais murhattua, niin muissa hahmoissa ei valittamista. Täytyy sanoa, että odotukset eivät olleet kovinkaan korkealla hahmojen suhteen kympin jälkeen.  :lol: Juonikin on odotettua parempi ja espereille keksin jopa muutamia käyttöideoita. Musiikit ovat oikeastaan pahin heikkous. Ei yhtään hyvää kappaletta koko pelissä, jota voi jo kutsua saavutukseksi. Ylivoimaisesti paskin soundtrack koko sarjassa.

Ehkä FFXIII:ltä voi sittenkin odottaa jotain.



God of Waria tuli myös porailtua ja täytyypä sanoa, että taitaa peli lentää roskikseen suoraan. Huh huh, mitä perusmättöä, joka alkaa haukotuttamaan parissa tunnissa. Todella hieno ps2-peliksi, mutta eihän tuo jaksa millään läpi pelata. Next.
Kuka olet ja mitä olet tehnyt TK:lle?! Eihän tälläinen vaan käy!! Ja vaikka pelistä pitäisitkin, niin niiden huonojen juttujen osalta peli pitäisi mollata alimpaan helvettiin!! Ja kerroit vielä niin neutraalisti Espereistäkin?!?! Luulin että jos peliä joskus pelaat, niin viimeistään siinä vaiheessa lyöt pesäpallomailalla koko pelin parvekkeelta alas hampurilaisen välissä. Kun olet ensin hakannut lihanuijalla levyä ja polttanut kannet. Ei sillä ett' peli sitä olisi ansainnut. FFX:stä on edistytty aika paljon ja kyllähän peli viihdyttää.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #914 : 26.12.2008 16:22 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Kuka olet ja mitä olet tehnyt TK:lle?!

Se on varmaan vaan pilvessä niistä Fraeonin perskarvoista tai jostain muusta.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #915 : 26.12.2008 16:24 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili TK:han on grindikuningas, joten peli todennäköisesti vain paranee edetessään  :lol:


Itsehän tykitin Dead Spacen melkein läpi ennen lomia ja varsin onnistunut peli kyseessä ei siinä mitään. Kahtakymppiä enempää ei tuosta kyllä sikakaan maksa ja myyntiinhän se heti lähtee, mutta tämän genin parhaat graffat ja tykit äänet riittivät viihdyttämään RE4 mekaniikan kuorrotuksena näköjään loppuun asti. Miinuksena paska juoni (ylläri), lälläriaseet (eka tykki tuntuu aina munakkaimmalta) ja vaihtelun puute, mikä onneksi ei pääse liika vituttamaan kun pelaa peliä puolisen tuntia päivässä. En olisi ikinä jaksanut peliä läpäistä pitemmissä pätkissä. Peli oli myös todella helppo hardilla, joten älkää helvetissä aloittako normalilla. Katoin kun kaveri pelas normalilla ja viholliset lakosi kun sihtaili örkkejä mihin sattuu ja panoksia aina inventaario täynnä.

Mirrors Edge olikin paras First Person peli sitten Corruptionin ja Portalin. Ei niin paska geni ehkä sittenkään kun on jo kolme ensimmäisestä persoonasta kuvattua PELATTAVAA peliä. Snice.


Little Big Planet. Vänkä idea ja nätti toteutus, mutta muuten täysi failure. Ohjaus on hirven perseestä ja kentät tylsääkin tylsempiä. Parhaat käyttäjien tekemätkin kentät ovat vain "käyttäjien tekemiä", eli kerran jaksaa nauraa joillekin uusille ideoilla ja romukoppaan. Omien kenttien tekokin kiinnostaa älyttömän vähän kun hahmoista puuttuu kaikki tasoloikkailun fiilis ja ilo. Erittäin hieno kuvaus tästä ajasta kun hienot fysiikat ja lällärimeno jaksavat viihdyttää ihmisiä, oikean pelisuunnittelun loistaessa poissaolollaan. Onneksi ei myynyt.

DLC:tkin himottaa kun uudet PS3 pelit saa suunnilleen kaikki johonkin 20 euroon  :/
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #916 : 27.12.2008 20:12 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili World of Goo on nyt käsittelyssä. Sain lahjaksi 4000 Wii pistettä, joten ensimmäistä käyttökohdetta ei tarvinnut kauaa miettiä. Noh, meni siinä 1000 pistettä uusiin GH-kappaleisiinkin. WoG on kyllä ollut hieno kokemus, näin kahden ensimmäisen episodin perusteella. Eihän tuolla kovin paljoa kestoa ole, mutta eipä ole tarviskaan. En tiedä onko pelissä parasta ainutlaatuinen pelimekaniikka vai hieno audiovisuaalinen tunnelma.

Harkitsin myös hieman Secret of Manan lataamista, tosin vain jos saan veljeni houkuteltua mukaan peliin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #917 : 27.12.2008 22:54 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili 666

Ensimmäinen pelidemo, jonka XO:lle latasin oli Mirror's Edgen demo. Olen peliä pitänyt mielenkiintoisena tapauksena, vaikka olenkin epäillyt, että tuskin se kuitenkaan ihan minun makuuni on. Tuo demo oli yllättävän kova. Pidin aika paljon, mutta en kyllä vielä ole hankkimassa. Ehkä sitten joskus kun saa halvemmalla. Ja olin aivan paska tuossa pelissä "yllättäen".
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #918 : 27.12.2008 23:16 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ehkä sitten joskus kun saa halvemmalla

Play.comin Monster Salesta lähtisi reiluun pariin kymppiin. Cheap enough?
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #919 : 27.12.2008 23:37 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ehkä sitten joskus kun saa halvemmalla

Play.comin Monster Salesta lähtisi reiluun pariin kymppiin. Cheap enough?
Ei ole enää, vaikka siinä etusivulla mainostavatkin.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #920 : 30.12.2008 19:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Niin tuli testattua kaverin luona Squaren uusin rahastus-onnistus eli Dissidia. No hahmoja ja kerättävää krääsäähän siinä rittää ja musaa löytyy sarjan peleistä, mikä on ihan kivaa. Harmi, että muuten peli oli

Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 30.12.2008 20:18 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #921 : 31.12.2008 15:02 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Kyllä voi ihminen kaikkeen typerään ryhtyä. Pelasimme kaverin kanssa viime yönä Gears of War 2:n maratoonina läpi Hardcore-vaikeustasolla. Yhdeltätoista illalla aloitettiin ja kymmeneltä saatiin homma pakettiin. Pelattiin oikeastaan yhtä soittoa siis melkein kellonympäri. Aika hyvin homma luisti pitsan, sipsien, limpparin ja oluen voimalla, mutta siinä seitsemän aikoihin alkoi haukotuttamaan ja kahdeksan jälkeen homma meni suorittamiseksi, sillä kokoajan toivoi enemmän ja enemmän lopputekstien vilisevän ruudulla. Nukuin juuri yöuneni, mutta olo on silti kuin heroiininarkomaanilla, joka ei ole saanut päivittäistä satsiaan viikkoon.

Hyvä peli tuo oli joka tapauksessa. En kuitenkaan ihan heti uudestaan aio yöllistä pelimaratonia suorittaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #922 : 31.12.2008 18:35 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Taisin jopa mainita jossain, että tuskin palaan tämän pariin enää ikinä ja ylipäätänsä koko sarjan... mitäköhän vittua päässäni liikkui silloin?
Järkihän se siellä liikkui.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #923 : 02.01.2009 14:21 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Lord of the Rings: Conquest demoa. Halusin oikeasti pitää siitä, mutta kun ei niin sitten ei. Yksinpeli vaikutti aivan järkyttävältä sontaläjältä, sitä en usko edes coopin pelastavan. Nettimoninpeli sen sijaan oli ideatasolla hyvä, mutta tönkkö pelattavuus ja muutenkin melko keskinkertainen toteutus vain jättävät kokemuksen miinuksen puolelle. Ja reilusti.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #924 : 03.01.2009 01:58 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Final Fantasy VI:n aloitin jokin aika sitten alusta. Läpäisin juuri klassisen oopperakohtauksen ja seikkailu jatkuu makoisasti. Uskomattoman hyvin on peli kestänyt aikaa ja fiilistä pelissä riittää vieläkin helvetisti.

Bangai-O Spiritsiäkin on tullut yhä säännöllisesti hakattua ja peliin ei vain kyllästy. Aina jaksaa yrittää parantaa aikoja tai High Scoreja ja kun maita on niin perkeleesti niin pelattavaa kyllä riittää. DS:än omistaville pakko-ostos!

Nykyään tulee pelattua paljon enemmän kunnon Old School-settiä ja 2D-pelit ovat maistuneet hyvin viimeaikoina. Mitään kiirettä uuteen geniin siirtymisellä ei ole, kun vanhoissa klasareissakin riittää pureskeltevaa ihan tarpeeksi.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #925 : 03.01.2009 03:28 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Tullut pelailtua Left 4 Deadia koko ilta muutaman ulkomaalaisen kanssa. On muuten aivan törkeä hauskaa mättöö, kunhan kommunikaatio pelaa. Blood Harvestia vedettiin advancella, kesti noin 2 tuntia  ;D. Rupesi meinaan pikkusen tökkimään homma rescue vaiheessa, vaikka hyvä taktiikkakin löytyi. 2 tankkia tuotti todella suuria vaikeuksia. En halua edes ajatella, millaista tuo on expertillä (vaikkakin luultavasti tulen sitäkin pelaamaan, kunhan tutustuu kunnolla kenttiin).

Vielä kun pääsisi pelaamaan kunnon suomiporukalla!
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #926 : 03.01.2009 13:04 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Tullut pelailtua Left 4 Deadia koko ilta muutaman ulkomaalaisen kanssa. On muuten aivan törkeä hauskaa mättöö, kunhan kommunikaatio pelaa. Blood Harvestia vedettiin advancella, kesti noin 2 tuntia  ;D. Rupesi meinaan pikkusen tökkimään homma rescue vaiheessa, vaikka hyvä taktiikkakin löytyi. 2 tankkia tuotti todella suuria vaikeuksia. En halua edes ajatella, millaista tuo on expertillä (vaikkakin luultavasti tulen sitäkin pelaamaan, kunhan tutustuu kunnolla kenttiin).

Vielä kun pääsisi pelaamaan kunnon suomiporukalla!
Expertillä Blood Harvestin loppu on aika kyrpivä, muttei se mahdoton ole. Viimeksi kun yritin sen expertillä porata niin sillä viimeisellä yrityksellä kun kaikki näytti menevän hyvin, niin toinen Tank ei pitänyt sitä varoitusääntä ollenkaan, yhtäkkiä se vaan oli ovensuussa, jokainen jumittui huoneeseen kun tank blokki ovensuuta.  :)

Mut melkeen jokaisesta lopusta selviää siten, että kaikki vaan yhteen huoneeseen kämppäämään, kun tank tulee kaikki juoksee ja joku toivottavasti heittää molotovin. Kun eka tank kuolee niin takaisin samaan huoneeseen ja kuvio uudelleen. Ei niistä zombiehordeista loppujenlopuksi paljoa vastusta ole.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #927 : 03.01.2009 16:28 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tullut pelailtua Left 4 Deadia koko ilta muutaman ulkomaalaisen kanssa. On muuten aivan törkeä hauskaa mättöö, kunhan kommunikaatio pelaa. Blood Harvestia vedettiin advancella, kesti noin 2 tuntia  ;D. Rupesi meinaan pikkusen tökkimään homma rescue vaiheessa, vaikka hyvä taktiikkakin löytyi. 2 tankkia tuotti todella suuria vaikeuksia. En halua edes ajatella, millaista tuo on expertillä (vaikkakin luultavasti tulen sitäkin pelaamaan, kunhan tutustuu kunnolla kenttiin).

Vielä kun pääsisi pelaamaan kunnon suomiporukalla!
Expertillä Blood Harvestin loppu on aika kyrpivä, muttei se mahdoton ole. Viimeksi kun yritin sen expertillä porata niin sillä viimeisellä yrityksellä kun kaikki näytti menevän hyvin, niin toinen Tank ei pitänyt sitä varoitusääntä ollenkaan, yhtäkkiä se vaan oli ovensuussa, jokainen jumittui huoneeseen kun tank blokki ovensuuta.  :)

Mut melkeen jokaisesta lopusta selviää siten, että kaikki vaan yhteen huoneeseen kämppäämään, kun tank tulee kaikki juoksee ja joku toivottavasti heittää molotovin. Kun eka tank kuolee niin takaisin samaan huoneeseen ja kuvio uudelleen. Ei niistä zombiehordeista loppujenlopuksi paljoa vastusta ole.

Jeps, eiköhän tuo vähän kokeneemmalla porukalla menisi helpommin. Minä olin ainut tiimissä, joka oli edes kyseistä campaignia pelaillut. Taktiikkana tuossa käytimme sitä ladon yläkertaa, melko helppo puolustaa kun zombeja tulee vain yhdestä pienestä reiästä ja sieltä tikkaiden puolelta. Homma toimii usein ongelmitta ja tankeiltakin pääsee tarvittaessa nopeasti karkuun. Onhan sitä talon yläkertaakin kokeiltu, mutta itse kyllä pidän ladosta enemmän. Ei smokeritkaan kauheasti häiritse kun kaikki pysyy nurkissa, niiden täytyy aina tulla näkyviin jolloin ne saa ammuttua nopeasti ennen kuin kunnon vahinkoa saavat aikaan.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #928 : 03.01.2009 17:03 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Joululahjojen kanssa on tullut vietettyä nyt kohtuu paljonkin aikaa, mitä onkin paha katua. Varsinkin uusin Mario Kart on pyörinyt Wiissä todella useaan otteeseen ja tulee vielä varmasti pyörimään jatkossakin. Vaikkei peli edelleenkään iske kuten Crash Team Racing, on uusin Kartti kyllä silti minun suosikki omassa sarjassaan. Wii Wheel tuo yllättävän paljon mukavuutta pelaamiseen ja varsinkin kun mukaan on lisätty temppujen teko ja keuliminen, niin ohjaamisessa on juuri oikeanlainen tekemisen tunne. Ratin käytön tarkkuudestakaan on paha valittaa, vaikka pari kertaa on innostuksen keskellä jorpakkoon mentykin.

Pelattava ei myöskään lopu heti kesken, sillä nettipelin simppeli rankingsysteemmi on onnistunut koukuttamaan minut maailmanlaajuiseen kilpailuun, vaikka ajotaidot ovatkin vielä vähän heikoissa kantimissa. Onneksi kehittymisen varaa sentään vielä on.

Toinen pelaamani peli on ollut uusin Prince of Persia, joka odotetusti on edustanut sitä hieman keskinkertaisempaa linjaa ikävien puutteidensa takia. Eniten meikäläistä on rassannut raiteilla liikkumista muistuttava pelaaminen, mistä johtuen myös kontrollit ovat saaneet kärsiä. Loikinta ei nimittäin onnistu kuin hyvin harvoin parilla eri tavalla, ja jos jotain ovelampaa vain yrittää, on tuloksena joko kuolema taikka turha ja aikaa vievä häslinki. Kenttäsuunnittelu on muutenkin hieman köyhän tuntuista, sillä vähän väliä on tunne siitä, että kaikki temppuilupaikoista välillä jopa maisemiin ovat vain kopioita toisistaan. Edes se viimeisin ja mielenkiintoisin osuus eli taistelut eivät ole pelastuneet toiston turmiolta. Ovathan yhteenotot toki hienoja ja erilaisia komboja on ihan mukavasti, mutta parin ensimmäisen mätön jälkeen ei tarvitse odottaa enää mitään uutta.

Kaikesta tästä huolimatta olen pelin parissa jopa kuitenkin viihtynyt. Suurin kiitos moisesta kuulunee trophyille, joita jaetaan kerrankin jopa anteliaasti. Oikeastaan jokaisella pelaamiskerralla käteen jää ainakin yksi saavutuksesta ansaittu virtuaalipokaali, mikä riittääkin kannustamaan minua pelaamaan. Samalla trophylahjonta nostan peliä silmissäni ainakin vähän korkeammille sijoille.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #929 : 04.01.2009 01:47 »
eebrozgi Jäsen Viestejä: 22 Basaaripisteet: 0 Profiili B.O.B.ia Wiin SNES-emulaattorilla. Mainio peli, erittäin vähälle julkisuudelle jäänyt vaan.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines