Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063602 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #870 : 25.11.2008 18:01 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Uskomaton tuuri. Itsekkin pelasin tässä juuri Pokemon Yellowia (oli seivit lähtenyt, alotin alusta) ja mietin että onpas kyllä tosiaan ovela peli. Miten jaksoinkaan innostua siitä vielä vuosien jälkeen vaikka sen olen kahlannut läpi ties kuinka monesti.

3 Sali (Lt. Surge) voitettu.

EDIT: Niin tämän pelin oli tarkoitus olla koeviikon aiheuttamaan unettumuuteen hyvä unilääke, mutta toisin kävi. Eihän siinä unta saa kun Pikachu ottaa leveliä. O_O


« Viimeksi muokattu: 07.12.2008 15:28 kirjoittanut saska »
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #871 : 25.11.2008 18:27 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Minäkin haluaisin pelata pitkästä aikaa Pokémon Rediä, mutta kaveri hajoitti pelin jotenkin vuosia sitten. Ei pysty enää tallentaa.

Sama ongelma Pokémon Goldissa. Tosin siinä paristomuistista taisi paristo loppua (tjsp.), eikä sitäkään voi siis tallentaa. :(

Alkuperäiset Pokémon-pelit on kyllä kultaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #872 : 25.11.2008 21:28 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Minäkin haluaisin pelata pitkästä aikaa Pokémon Rediä, mutta kaveri hajoitti pelin jotenkin vuosia sitten. Ei pysty enää tallentaa.

Sama ongelma Pokémon Goldissa. Tosin siinä paristomuistista taisi paristo loppua (tjsp.), eikä sitäkään voi siis tallentaa. :(

Alkuperäiset Pokémon-pelit on kyllä kultaa.
Huomenna maksan Pokémon Redin ja sitten odottelemaan vaan, että peli tulee. Ja jos on juottovälineet, niin toi patterin vaihtaminen on aika helppo homma Goldissa.

Ja tulipa pelattua tuo Pokémon-liiga nyt läpi. Seuraavaksi pyydystämään kaikki eri pokémonit.  8)
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #873 : 06.12.2008 14:32 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Huh, että on nyt joulupyhille paljon jauhettavaa. Tuli nimittäin lainattua kaverilta Cube kohtalaisen pelivuoren kera. Näin paljon se next-gen kiinnostaa.  :)

Aikeissa olisi nyt ainakin läpäistä:

- Wind Waker
- Ressa 4 (Pleikalla jauhettu monta kertaa läpi, mutta ohan tääkin orkkiksena koettava)
- SM Sunshine
- Twilight Princess

Jos nyt vaikka nuilla lähtisi liikkeelle.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #874 : 12.12.2008 15:58 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Jiihaa! Vihdoin pääsin pelaamaan Mega Man 9:ää ja peli vaikuttaa kaikin puolin erittäin mainiolta. Musiikit rokkaavat ja haastetta tuntuu olevan juuri sopivasti - kuolee kyllä, mutta ei turhauta, ainakaan vielä. Kenttäsuunnittelu on ollut ainakin alussa mielekästä.

Ainoa marinan aihe on joidenkin vanhojen ainesten runsas kierrättäminen ja sillä tarkoitan tiettyjä spritejä ja joitain musiikkeja ynnä muuta. Jollain tapaa pelistä vain huokuu se, että nyt ollaan tehty halvalla. Noh, se ei kuitenkaan paljoa tunnelmaa pilaa, joten en valita enempää.

Nyt takaisin pelaamaan!
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #875 : 12.12.2008 22:23 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Left4deadia nyt pääsi sitten spelaamaan. Helvetin kova peli, aika vahvat 28 days later fibat tuli noista zombeista.
Randomien kanssa pelaaminen on nähtävästi vähän eh, advancedilla 3 ensimmäistä ''kenttää'' no mercystä läpi ja peli disconnectasi serveriltä. Mikäs sen mukavampaa?
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #876 : 12.12.2008 22:36 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili NHL 09. Siitä on reilu kymmenen vuotta kun viimeksi uuden NHL:n ostin ja onhan noita muutoksia jokunen tullut. Pari harjoitusmatsia pelasin Sharkseilla Detroitia vastaan helpoimmalla tasolla, ja tiukkaa oli. :P Voitin vain kolme neljästä. Nyt sitten aloittelen Dynasty Modea Washingtonilla. Lepistön nostin heti ensimmäiseksi farmista liigaan, katsotaan ansaitseeko mies paikkansa pelaavassa kokoonpanossa.

Vähän harmittaa, jos pelkkä rehellinen Stanley Cupin pelaaminen on jäänyt kokonaan pois. Ainakin aluksi tämä nykyinen kausi-pelimuoto tuntuu hiukan sekavalta valikkosokkelolta. Mutta joo katsellaan mitä tästä tulee.

Niin ja ainakin kepiä olisi mukava jossain vaiheessa haastaa matsiin. :)
Kokoelma
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #877 : 13.12.2008 14:13 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Niin ja ainakin kepiä olisi mukava jossain vaiheessa haastaa matsiin. :)
Sopii kyllä. Laita vaikka friend requestia tulemaan nii katotaan jossain välissä matsia. GT: mamphy

Suosittelen vahvasti myös Be A Pron aloittamista, nautin itse siitä ainakin aivan liikaa. Viime matsiin mennessä omalla pelaajallani, joka on siis puolustava pakki, ei ollut yhtään maalia tilillä, mutta hienosti se ketsuppipullo aukesi. Ensimmäinen syntyi noustessani hyökkäysalueen siniseltä b-pisteelle, jossa sain limpun lapaan. Pari potkua maalia päin ja rannari maalivahdin kainalosta sisään ja käsiä ilmaan. Toinen syntyi sitten pari vaihtoa myöhemmin ylivoimalla, jossa sain aloituksesta kiekon viivaan. Pari potkua sivulle ja lämäri mailakäden ylänurkkaan. Tässä vaiheessa pullollinen punaviiniä oli ehtinyt niin kovasti vaikuttamaan, että teki mieli ruveta tuulettamaan kunnolla.

Pitää laittaa tuonne easportsworld.comiin videoita maaleista kunhan kerkeän. Yksi siellä jo on.


« Viimeksi muokattu: 13.12.2008 14:21 kirjoittanut kep »
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #878 : 14.12.2008 11:09 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tuli Ps2:n mukana kasa pelejä, jossa sattui olemaan myös FFXII, joten annoin sille mahdollisuuden haukuista huolimatta.

Sellaiset 10 tuntia takana nyt ja ainakin toistaiseksi erittäin hyvät vaikutelmat pelistä. FFXI:tä pelanneena olin heti alkuun sinut tappelusysteemin kanssa. Ei enää random-paskaa luolastoissa joka toinen sekunti = täydellistä. Oikeastaan eniten ottaa päähän uskomattoman paskat grafiikat ja mielenkiinnottamat musiikit, mutta muuten ei valittamisen aihetta. Pelissä on varmaan enemmän sahalaitaa ja rosoja kuin missään PS1-pelissä. Hyvä graafinen tyyli ei auta, jos peli meinaa tuhota silmät. Tosin lueskelin, että ongelmaa pahentaa vielä HD-töllöllä poraaminen, mutta en ole vielä jaksanut kokeilla vanhalla toosalla.

FFX:n ja FFX2:n jälkeen teki mieli mennä perseraiskaamaan jokainen idiootti Squarelta, mutta onneksi FFXII on ihan eri luokkaa niihin paskoihin verrattuna. Juonikaan ei tunnu NIIN huonolta kuin olisin luullut, vaikka mitään kehuja sille on turha antaa. Pääasia että pelaaminen yleensä on kiinnostavaa ja puuhaa riittää. Hahmoista ei ota päähän oikeastaan kuin vain päähahmo, joka pitäisi syöttää sioille. Ärsyttävä kakara ja vammaisen näköinen. Muut hahmot ovat onneksi olleet oikein siedettäviä, eivätkä saa voimaan pahoin FFX:n hahmojen tavoin.

Peli tuntuu jakavan mielipiteet aivan kahtia. Itse kallistun tykkäävien puolelle...
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #879 : 14.12.2008 11:25 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Kummasti se XII iski minuunkin ensimmäisen kymmenen tunnin ajana, mutta kun pelikello läheni tuplaten tuota, niin johan mielipiteet muuttui. Taistelut alkoivat tympiä ja nukuttaa, License Board menetti viehätyksensä, kun eipä siitä muuta lopulta enää irronnutkaan kuin lisenssejä aseisiin ja muutamaan puolihyödylliseen kykyyn. Jäljelle jäävistä hahmoista ja tarinasta ei edes sitten puhuta, vaikka voisivathan ne vieläkin huonoja toki olla.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #880 : 14.12.2008 11:26 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Pitää siis katsoa myöhemmin, mikä on lopullinen tuomioni.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #881 : 14.12.2008 13:58 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kyllä mäkin sen läpäisin. Ja nimenomaan alku oli siinä parasta. Grindasin varmaan viisi tuntia ekalla aavikolla sillä pelkällä päähahmolla kun aloitin pelin  :P
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #882 : 14.12.2008 14:56 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili LBP. Tätä on tullut ihan liikaa pelattua viime aikoina ja monta kertaa on saanu kirota sitä kuuluisan tarkkaa hyppyä... Päätin nyt pitää hieman taukoa ja aloitan keräämään trophyja Unchartedissa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #883 : 14.12.2008 15:58 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Pelasin tuon Mega Man 9:n eilen läpi ja kerrotaanpa nyt hieman lopusta tunnelmia. Pelihän oli aivan rautaa loppuun asti. Tuo halpa vaikutelma, josta aiemmin mainitsin, alkoi vähitellen väistyä, sillä se aiheutui lähinnä joistain screenshoteista netin arvosteluissa ja Magma Man kentän lohikäärmeestä sekä Mega Man 2:sta otetuista tietyistä musiikeista. Muuten peli tuntui kaikin puolin "tuoreelta" old-school mega man -tuotokselta.

Musiikeista sen verran, että lähes kaikki kappaleet tuntuivat samantien uusilta klassikoilta. Väliinputoajiksi jää ehkä Magma Manin ja Concrete Manin kenttien musiikit. Muut musiikit pomovalikkoruudusta lähtien pesiytyvät tajuntaan jäädäkseen. Suosikeiksi nousevat Galaxy Man, Tornado Man ja Hornet Man.

Vaikeusaste oli melko passeli, mutta Mega Man -peliksi jopa helpohko. Ihmettelen sitä suurta kitinää, mikä tästä vaikeudesta on syntynyt, mutta kai se on niin, että jos aiempia Mega Man -kokemuksia ei ole tai edellisistä on liian pitkä aika, ovat nykypelit pehmittäneet haastavuuden sietokyvyn täysin. Erittäin hyvä artikkeli aiheesta, joka kannattaa silmäillä.

Pistetään löpinät tarinasta nyt varmuuden vuoksi spoilertägeihin.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #884 : 15.12.2008 15:21 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Everyday Shooter on pelinä lähinnä... ärsyttävä. Siis hieno idea, mutta peli-into on pohjalukemissa. PSP-versio testauksessa, mikä saattaa vaikuttaa asiaan. Tausta vilkkuu ja välkkyy, vaikea saada selvää, missä oma piste on. 8-suuntainen ampuminen tekee pelin kolmannesta kentästä lähtien tarpeettoman vaikeaksi. Ärsytystä lisää vielä vähän sekin, että pitää sitä pääpeliä hinkata tuhottoman kauan, ennen perusasioilta tuntuvia juttuja saa ostettua pisteillä.

Voisi pistää toiselle kiekalle, mutten usko peli-innon lisääntyvän tästä mihinkään.


« Viimeksi muokattu: 15.12.2008 15:26 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #885 : 15.12.2008 15:27 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Musiikeista sen verran, että lähes kaikki kappaleet tuntuivat samantien uusilta klassikoilta. Väliinputoajiksi jää ehkä Magma Manin ja Concrete Manin kenttien musiikit. Muut musiikit pomovalikkoruudusta lähtien pesiytyvät tajuntaan jäädäkseen. Suosikeiksi nousevat Galaxy Man, Tornado Man ja Hornet Man.

Vaikeusaste oli melko passeli, mutta Mega Man -peliksi jopa helpohko. Ihmettelen sitä suurta kitinää, mikä tästä vaikeudesta on syntynyt, mutta kai se on niin, että jos aiempia Mega Man -kokemuksia ei ole tai edellisistä on liian pitkä aika, ovat nykypelit pehmittäneet haastavuuden sietokyvyn täysin. Erittäin hyvä artikkeli aiheesta, joka kannattaa silmäillä.
Musiikeista aika pitkälti komppia. Erityisesti mieleeni on jäänyt Tornado Manin musiikki, jota pidän jopa parhaimpana MM-musiikkina. Pakko pistää kohta soimaan.

Ja vaikeusaste tuntui aluksi vaikealta, mutta loppujen lopuksi ei nuo peruskentät edes kamalan vaikeita ollut. Aikaisempaa MegaMan-kokemusta (siis juuri MM-sarjasta) minulla on kuitenkin suhteellisen vähän, koska ne oli minulle niin hankalia, että en päässyt eteenpäin. Johtuukohan MM9:n helppous sitten siitä, että kerrankin jaksoin yrittää. Tosin peli jäi minulta jostain syystä kesken. Innostuin ensimmäisellä koeviikolla pelaamaan ja sen jälkeen ei ole hirveästi tullut Wiihin koskettua. Toiseen Dr. Wilyn kenttään taisin jäädä. Voisipa jossain vaiheessa mennä läpi.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #886 : 15.12.2008 17:32 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Sopii kyllä. Laita vaikka friend requestia tulemaan nii katotaan jossain välissä matsia. GT: mamphy

Jeps, laittelen tulemaan jahka saan Liven toimimaan tuossa 20. päivän maissa. :)

Kokeilin nyt tuota Be A Protakin vähäsen, ja kyllähän sekin ihan mukava lisä on. Vasemman laiturin paikalla hyökkäväällä "voimahyökkääjällä" mennään AHL:ää eteenpäin Hershey Bearsin kakkosketjussa. 10 ottelua takana tehoin 5+5, eli ihan jees mennyt toistaiseksi. Tykkään kuitenkin ehkä enemmän tuosta Dynasty Modesta. :P

Hidastuksien tallentaminen on tosi jees ominaisuus. On tullut otettua kiinni peli vilpistä jo useammankin kerran. Jospa noita jossain vaiheessa saisi itsekin laiteltua jonnekin näkyviin.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #887 : 15.12.2008 18:07 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hidastuksien tallentaminen on tosi jees ominaisuus. On tullut otettua kiinni peli vilpistä jo useammankin kerran. Jospa noita jossain vaiheessa saisi itsekin laiteltua jonnekin näkyviin.
Kannattaa liittää profiili tuonne easportsworld.comiin niin se onnistuu yhtä nappia painamalla itse pelistä.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #888 : 15.12.2008 19:08 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Everyday Shooter on pelinä lähinnä... ärsyttävä. 
Ei ole. Tuo:

Lainaus
PSP-versio testauksessa, mikä saattaa vaikuttaa asiaan.
aikalailla selittää asian. PS3:lla pelattuna tuo on erinomaisen hauska shmuppi.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #889 : 15.12.2008 19:23 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Everyday Shooter on pelinä lähinnä... ärsyttävä. 
Ei ole. Tuo:

Lainaus
PSP-versio testauksessa, mikä saattaa vaikuttaa asiaan.
aikalailla selittää asian. PS3:lla pelattuna tuo on erinomaisen hauska shmuppi.

Onko PS3:lla ne pääongelmat eli kahdeksaan suuntaan rajoitettu ampuminen ja taustojen ärsyttävä vilkkuminen jotenkin eri tavalla? Jälkimmäisellä meinaan sitä, että jos oma alus on valkoinen niin tausta käy nopeasti samanvärisenä, ettei muutenkaan sekavasta tilanteesta voi mitenkään saada tolkkua.

Äänimaailma on kyllä erinomainen, mutta itse peli tuntuu lähinnä pakkopullalta noiden kahden asian takia.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #890 : 17.12.2008 10:34 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Odin Sphereä kokeiltiin kaverin kanssa ja olihan se ihan vitun hieno. Juoni repeilytti heti alkuun ja varmaan skippaan sen puolen pelistä ihan suosiolla. Ympäristöjä kierrätetään armotta, mutta ymmärtää sen tässä tapauksessa. Tappelu oli ihan mielenkiintoista ja esineiden käyttö toimi aika hyvin. Varsinkin ne puskat tuntuivat hauskoilta. Esineiden kerääminen kyykistymällä oli tosin retardia, ellei halua uhrata esine-paikkaa jollekin sormukselle, joka noukkii ne automaagisesti.

Ehkä pelaan joskus läpikin. Puheet kovasta vaikeustasosta vain olivat täyttä hevonpaskaa ainakin normalilla  :lol:

Niin ja olihan tässä ehkä surkein hahmo-design mitä olen ikinä nähnyt. Ei jeesus. Tosin voittaa Muramasan Japskihomostelun.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #891 : 17.12.2008 21:12 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Home

Eilisen kokeilun huippukohta:

mies-avatar kävelee shakkia pelaavan nais-avatarin viereen ja kysyy "how old are you"

nais-avatar jatkaa shakin peluuta ja mies-avatar kävelee pois
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #892 : 17.12.2008 21:18 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili
Home

Eilisen kokeilun huippukohta:

mies-avatar kävelee shakkia pelaavan nais-avatarin viereen ja kysyy "how old are you"

nais-avatar jatkaa shakin peluuta ja mies-avatar kävelee pois
Aikamoista Habbo Hotel meininkiä  :lol: Kultainen ala-aste <3
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #893 : 17.12.2008 21:23 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Home

Eilisen kokeilun huippukohta:

mies-avatar kävelee shakkia pelaavan nais-avatarin viereen ja kysyy "how old are you"

nais-avatar jatkaa shakin peluuta ja mies-avatar kävelee pois

Onneksi on parempia vaihtoehtoja.

Tai no, kyllä Homestakin irtoaa hupia.


« Viimeksi muokattu: 17.12.2008 21:43 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #894 : 17.12.2008 21:32 »
dzei Vieras
Odin Sphereä kokeiltiin kaverin kanssa ja olihan se ihan vitun hieno.

Vissiin käy pitkävetiseksi. Samaa paskaa 30 tuntia. Niin no tietty jos skippaa "juonen".
Naurattaa vieläki pelitin arvostelu odinista. Ei vissii paljo arvostelijalla napannu, arvosanat kohillaan. Tulihan tuon ostamista harkittua pitkäänki. Pelkästään tuon arvostelun perusteella haluttas kokeilla.


Kohta 60 tuntia Lost Odysseyta takana. Tässä pelissähän ei voi grindata, mutta silti ovat laittaneet tollasen paikan missä joka toisella askeleella random battle ja kokemusta ropisee yks leveli per taistelu. Pakkohan se on silti koluta saatana läpi!

Oikeasti. FF VII ainaki mulla alotti sen suuntauksen, että paikat haravoidaan X-nappi pohjassa jos sattus löytymään vaikka ULTIMAA!


tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #895 : 17.12.2008 21:37 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Home

Eilisen kokeilun huippukohta:

mies-avatar kävelee shakkia pelaavan nais-avatarin viereen ja kysyy "how old are you"

nais-avatar jatkaa shakin peluuta ja mies-avatar kävelee pois


Kyllä minunkin kaljulle 50v-emomummolle ehdoteltiin mm. privahuoneeseen siirtymistä ja muuta kivaa. Muutama vastentahtoinen suihinanto taisi myös tapahtua. Onneksi kuplakoneen seuraaminen siirsi ajatukset muualle.

Mutta joo, ei tota jaksa edes pervoilumielessä puolta tuntia pitempään.


« Viimeksi muokattu: 17.12.2008 21:56 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #896 : 17.12.2008 21:41 »
Stavros Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 13 Profiili
Odin Sphereä kokeiltiin kaverin kanssa ja olihan se ihan vitun hieno.

Vissiin käy pitkävetiseksi. Samaa paskaa 30 tuntia. Niin no tietty jos skippaa "juonen".
Naurattaa vieläki pelitin arvostelu odinista. Ei vissii paljo arvostelijalla napannu, arvosanat kohillaan. Tulihan tuon ostamista harkittua pitkäänki. Pelkästään tuon arvostelun perusteella haluttas kokeilla.
Odin Spheren saa muuten Play.com:sta 7 eurolla. Eiköhän tuolla hinnalla jo uskalla ostaa.
Elämä on kuin sardiinipurkki - kaikki me etsimme purkin avainta.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #897 : 17.12.2008 21:44 »
dzei Vieras
Odin Spheren saa muuten Play.com:sta 7 eurolla. Eiköhän tuolla hinnalla jo uskalla ostaa.

Kappas. Uskalsin.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #898 : 17.12.2008 23:56 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Home

Eilisen kokeilun huippukohta:

mies-avatar kävelee shakkia pelaavan nais-avatarin viereen ja kysyy "how old are you"

nais-avatar jatkaa shakin peluuta ja mies-avatar kävelee pois

Onneksi on parempia vaihtoehtoja.

Tai no, kyllä Homestakin irtoaa hupia.
Irtoaa irtoaa:

Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #899 : 20.12.2008 21:34 »
dzei Vieras Yakuza 2:sta rämpyttäny tässä nyt 10 tuntia. Tää oliki vähän erilainen mitä kuvittelin. Luulin suoraviivaisemmaksi enkä ajatellut, että pelaaminen on näin selkeästi jaettu kolmeen osaan; melkein voisin kuvitella jopa random battlet tähän  :/

Tosi paskalta näyttää 32" HD telkusta. Komponentti lähtiki samantien tilaukseen, liekkö auttaa juurikaan.

Toistaiseksi puuhastelu kaupungissa on ollut mukavaa. En kyllä usko, että tulee ihan kaikkia juttuja väkisinkään kerättyä.
Tappelu on oikeastaan tönkömpää mitä odotin. Olis edes Warriorsin tasolla pelattavuus. Tottumiskysymyshän tämäkin tietty on, kaikkeen tottuu.

Tästä nyt puuttuu vaan se, että vihulaiset huutais taistelussa "BARF"! RIVER CITY RANSOM!
Shenmueta en ole pelannut mutta jonkin verran tästä tulee mieleen se, sellainen mielikuva.

Juoni vaikuttaa ihan seurattavalta ja meiningit kohallaan! Tykkään. Överiä.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines