Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063438 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #810 : 21.10.2008 13:08 »
tuhis Vieras FF Tactics A2

Kymmenisen tuntia on tullut tahkottua ja kyllähän tämä maittaa. Peli on tosiaan nätti kuin mikä ja musiikissakin on ollut tähän mennessä pari zipaletta jotka on täytynyt ihan pysähtyä kuuntelemaan. Ensimmäinen Tactics Advance ei syystä tai toisesta tuntunut ollenkaan hyvältä mestarillisen Tacticsin jälkeen, mutta tämä on jo monta pykälää parempi. Harmi kyllä juoni ja henkilöhahmot ovat kuitenkin totuttuun tapaan täysin unohdettavia ja yhdentekeviä.

Ammatteja pelissä on varmaankin päältä puolensataa ja näihin käsiksi päästäkseen pelaajan täytyy onnistua luomaan tietynlaisia esineitä joita käyttämällä hahmot harjoittelevat ammattitaitojaan. Esimerkiksi White Mage ammatissa olevan täytyy opetella viisi erilaista White Magelle saatavilla olevaa kykyä vaihtaakseen ammattia Sageksi; vastaavanlaisia vaihtelevia vaatimuksia on ammattikohtaisesti ja joihinkin ammatteihin päästäkseen täytyy kulkea tietty polku lävitse eri ammatteja.

Mutkia matkaan tuo se, että nämä esineet joita käyttämällä hahmot oppivat kykyjä on luotava itse. Pelissä on luokitusjärjestelmä kaikille materiaaleille (eli käytännössä kaikille itemeille mitä löydät) joita yhdistelemällä voidaan luoda uusia esineitä - joita ei kuitenkaan pääse tarkastelemaan ennen niiden luomista. Listattuna on yleisiä käsitteitä tai titteleitä, joista täytyy päätellä ensiksi se onko kyse aseesta vai haarniskasta, millaisesta sellaisesta ja mitä ominaisuuksia näillä mahtaa olla. Itse olen toimiskellut niin että olen selannut listalta sen tyyppisiä aseita mitä tarvitsen ja joita materiaalien puolesta voin tehdä - en ole siis tehnyt kaikkea, enkä sitten tiedä että pitäisikö, mutta tuumailin että säästelen materiaaleja jotta olisi mahdollisesti sitten tarvittaessa tietynlaisia esineitä saatavilla eikä tarvi itkeä kun on tehnyt jonkun kusilingon jota kukaan ei käytä.

Esineitä ei kuitenkaan saa itselle suoraan vaan tämä toimii tavallaan niin että materiaalit luovutetaan tekijöille joilta sitten kaiken kukkuraksi pitää nämä uudet esineet ostaa rahalla. Tietyssä mielessä voisi sanoa että kysymys on vähän siitä ettei ole keksitty muuta käyttöä rahalle jos kuitenkin materiaalien kerääminen ja saaminen on jo itsessään niin suuri osa peliä.

Taistelut sinänsä ovat tyypillisiä laatikoista rakennettuja maisemanrieskaleita joilla sitten mätkyillään. Voisihan näistäkin ne tyypilliset asiat sanoa, että ympäristöillä voisi ja saisi olla enemmän vaikutusta taistelun kulkuun ensinnäkin sen takia että voitaisiin puhua taktiikasta.

Hienoista vaihtelua taisteluihin tuo kuitenkin hauska esto-säännöstö, jota ylläpitää mystinen tuomareitten järjestö. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että taisteluissa on jonkinlaisia ehtoja, eli vaikkapa mikä viimeisimmässä matsissa oli itsellä että on kiellettyä tehdä yli 50 pisteen vahinko. Ihan selittämättömiähän nuo on, mutta ihan hauskasti joskus pakottavat tietynlaiseen pelaamiseen. Matsia ei kuitenkaan hävitä vaikka ehtoja rikotaankin, mutta taistelun jälkeen ei sitten vain saada ylimääräistä aarretta. Joissain matseissa ehdot rikkoutuvat pakosta - joskus myös teikäläisestä riippumatta, eli vihollinen ottaa jonkun teikäläisen tiimistä johonkin hallintaan ja tekee semmosia mitä ei saisi tehdä. Vittumaista ja olisi tavallaan voinut tuommoisen ulkopuolisen vaikutuksen unohtaa, sillä se pelkästään ja ainoastaan vituttaa jos joku pitkään pelattu matsi kusee johonkin asiaan jolle et vaan voi mitään.

Ihan mielenkiintosta nysväystä tämä peli kuitenkin, mutta ihan alussahan tässä vasta taidetaan olla. Saa nähdä kuinka paljon kuula kärtsää tämmöisten pelimäisten vammasuuksien takia. Toivottavasti eivät kyrpyytä ja estä pelaamasta niin ylitsepääsemättömästi kuin FFIV:n infernaalinen taistelujen tiheys.

Kummallista sinänsä että ylipäätään innostuin tämänkään vertaa kun vihaan pelejä joiden pelattavuus tavallaan riippuu siitä kuinka hienoja super super super aseita saat. Noh, pelasinhan mää FFXII:tä veuhkoissani vaikka siinä jos missä oli kaikki kiinni siitä millanen mora kädessä on. Ehkä jossain määrin samankaltainen hiottu systeemin sulavuus ja vaivattomuus vaikuttaa tässä A2:ssa siihen että jakselee.


« Viimeksi muokattu: 21.10.2008 17:13 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #811 : 23.10.2008 22:21 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Dead Space. 30 minuuttia takana ja meinas jo tulla kuset housuun. Tajuton immersio, ässät grafiikat ja mahtavat soundit. Alku lupaa todella hyvää, ja monsterit on helvetin pelottavia ainakin näin alussa. Tuntuu kuin jokainen nyt kohdatuista olisi ollut RE4:sen Regeneraattori tai Verdugo. Menivät tosin alas vähemmällä luotimäärällä. Ja luodeistakin on jo pulaa. Ishimuran crew on myös jättänyt Bioshock tyyliin jälkeensä äänitettyjä pätkiä. Ei sitä tiedä uskaltaako tätä ilman kaveria pelata.

Edit: Eikä pelissä ole PS3:lla edes pakollista asennusta. Kerrankin!
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #812 : 25.10.2008 13:45 »
tuhis Vieras Niinhän siinä sitten kävi, ettei tuo FF Tactics A2 nappaa pitemmän päälle kun juonta vain ei yksinkertaisesti ole. Harmi, mutta minkäs teet.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #813 : 25.10.2008 14:53 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Resistance 2 beettaa on tullut testattua parina päivänä. 8 pelaajan coop oli aivan mahtavaa viihdettä, etenkin kun selvittiin suht. toimivalla tiimipelillä massiivisista Chimera-hyökkäyksistä. Tuossa oli jo sitä sodan tuntua. Siinä oli kuitenkin pari juttua, jotka toivoisin korjattavan jossain vaiheessa pätsillä.

1) Medicillä on vähän turhankin tehokas semi-God mode päällä, kun käyttää sitä ihme-asetta, jolla saa parannettua haavansa ja samalla vie myös vihuilta energiaa. Kunhan nyt ei seiso aivan keskellä vihollisporukkaa, vaan vähän kauempana, niin on käytännössä kuolematon, etenkin sitten kun kerää muutaman levelin.

2) Jättiläis-vihut kestävät aivan liikaa tulitusta. Okei, olis varmaan ihan hauskaa, jos niistä löytyisi haastettakin, mutta käytännössä nuo voittaa helposti siten, että soltut heittää vaan suojan päälle ja hyökätään 2-3 rintamassa eri puolilta, niin monsu ei oikein tiedä ketä ampua -> voi seiso suurimman osan ajasta vain paikallaan. Välillä sitten menee jonnekin nurkan taakse piiloon, jos se alkaa ampua ohjuksia päin.

Samalla oli oikeastaan yllätys huomata, kuinka helvetin erilaisia coopin yksikin kenttä voi olla. Insomniacin puheista sai sen mielikuvan, että coopin kentät olisi satunnaistettu pienemmässä mittakaavassa (suojaa antavia esteitä hieman eri paikoissa, viholliset hyökkäis ehkä hieman eri suunnista jne.), mutta mitä nyt on pelannut tuota, niin eiväthän nuo kentät ole yhtään samanlaisia. Ei tunnu enää yhtään oudolta, ettäkö coop voisi kestää 100+ tuntia (jos nyt olis ees kymmenen ympäristöä, joista jokaisesta n. 10 variaatiota ja kaikki kestäisivät sen +/- tunnin, jonka nuo pelit ovat tähän mennessä kestäneet, niin ei 100h ole edes vaikea saavuttaa).


Kilpailullisempi moninpeli oli pienessä porukassa ihan jees, muttei mitään erikoista. Isommat 30 vs 30 taistot olivat sitten lähes yhtä viihdyttäviä parhaimmillaan kuin coop. Skirmish-pelimuoto on se kaikista mielenkiintoisin lisäys. Siinä joutuu oikeasti tekemään tiimityötä pienemmissä ryhmissä, jos haluaa pärjätä (siinä siis annetaan pienemmille 5 hengen ryhmille erillisiä tavoitteita, joiden suorittamista rohkaistaan isommalla EXP-palkkiolla). Siihenkin toivoisin tosin hieman monipuolisempia tavoitteita. Tällä hetkellä niitä on vain kolme (tai melkeinpä vain kaksi) perustyyppiä. Vallatkaa ja (sitten)/tai puolustakaa beacon-härveliä sekä puolusta satunnaisesti valittua oman puolen sotilasta/tapa toisen puolen vastaava. Lopulliseen peliin toivoisin lisättävän useampia tavoitteita.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #814 : 26.10.2008 16:42 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Ostin serkulle synttärilahjaksi Shadow of the Colossuksen, sillä löysin pelin aika hyvään hintaan ja lisäksi serkun pelivalikoima on hivenen lisenssipainotteista, joten ajattelin kokeilla, sopisiko vähän laadukkaampi julkaisu hänen makuunsa. Tietenkin taka-ajatuksena oli myös se, että pääsisin vihdoin itse pelaamaan kyseistä peliä. ;)

Kolmanteen kolossiin asti ehdin vasta pelaamaan, mutta kerronpa muutamia fiiliksiä pelistä. Ensinnäkin, pelin viehätys perustuu tähänastisten kokemuksieni mukaan perustavanlaatuisesti siihen, että tekee mieli nähdä, minkälainen se seuraava jättiläinen on. Kolossit ovat henkeäsalpaavia ja taistelut kekseliäitä. Muu maailma ei oikeastaan ole ollut kovin kiehtova, sillä lähinnä tekee mieli päästä mahdollisiman nopeasti seuraavalle jätille. Tietenkin ympäristöt luovat vaihtelevuudellaan tunnelmaa, mutta ainakaan pelin alussa maailman suunnittelu ei häkellytä.

Pelimekaniikan toivoisi olevan tämän tyyppisessä pelissä viimeistellympää. Ärsyttävää, kun peli perustuu kiipeilyyn ja hyppelemiseen, mutta hahmo ja varsinkin ratsu käyttäytyvät välillä vähän miten sattuu. Vähitellen näihin pelimekaniikan puutteisiinkin tottuu, mutta kokemus olisi huomattavasti nautinnollisempi, jos ei tarvitsisi kiroilla noissa hyppely ja kiipeilykohdissa kameraa tai ohjaustuntuman heikkoutta.

Joka tapauksessa Shadow of the Colossus vaikuttaa todellakin peliltä, joka on pakko kokea. Tunnelma on niin hieno taisteluissa, että puutteet pelimekaniikassa jäävät taka-alalle ja uudestaan jaksaa yrittää, vaikka kuolisikin kehnohkon kontrollin takia. Hienoa oli myös se, että serkkukin tuntui tykkäävän pelistä.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #815 : 26.10.2008 17:12 »
tuhis Vieras Shadow of the Colossuksen pelattavuuden paskuus johtunee pääasiassa pelin pyörimisnopeudesta. Peliä on varmaankin hidastettu kauttaaltaan ettei valtavien kolossien riehunnat sitten kenties vaikuttaisi niin älyttömältä jöhmäämiseltä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #816 : 27.10.2008 14:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kun DS löyty, niin tuli finishattua Metroid Zero Mission viimeinkin.

Kyseessä on helvetin hyvin tehty remake. Kaikki alkuperäinen on saatu hyvin näkymään upean uuden 2D-grafiikan altakin ja musiikit kuulostavat helvetin hyvältä. Itseasiassa ehkä yksi parhaita Metroid Soundtrackeja ja uudet versiot biiseistä ovat mukavan maltillisia ja uskollisia alkuperäisille.

Samus kipittää ja pomppii kovaa, eli ohjaus on niin napakka kuin oikeastaan on mahdollista tehdä. Reuna-grabi on hyvä lisäys (olikohan tää jo Fusionissa) ja säästää pelaajan hermoja pitemmällä tähtäimellä. Pikku ruudulta välittyy pelin aikana yllättävän hienoja hetkiä ja tunnelmia, tosin mitään uutta ei sarjan ystäville ole tavallaan luvassa (doh). Pomot ja tutut vihollis-spritet ovat helvetin siistejä ja hyvin animoituja. Pari oikeasti onnistunutta säikähdys-kohtaakin on mukana ja vaikeustaso on sopiva, joskin hiukan siihen helpompaan suuntaan kallellaan. Fusion on selvästi vaikeampi.

Suoraviivainen Metroid kokemus ja oikeastaan jos jotain Metroidia pitäisi ummikolle suositella niin tätä ehdottomasti. Lopun sniikkaus oli odotettua mukavampi kokemus, joskin osa huoneista oli vähän paskasti suunniteltu ja retryä sai muutamaan otteeseen naputtaa. Lopari oli pieni pettymys, sillä luulin, että kyllä vielä joku isompi mörkö odottaisi nurkan takana.

Vitun kova.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #817 : 29.10.2008 15:46 »
tuhis Vieras FF Tactics A2

En enää pitkään aikaan ole tajunnut minkä takia roolipeleissä on skillejä kuten esimerkiksi steal - mitä helvettiä vihollisella muka on mitä ei sen kuolleella ruumiilla olisi? Miksi vitussa vihollisen toimien täsmällisyys ja onnistuminen ei ole linkitettynä vihollisen kuntoisuuteen? Jos on jäljellä 10% alkuperäisistä hipareista, voisi olettaa että väistäminen ja muu ei onnistu yhtä ripeästi kuin terveenä. Typeryydet pitäisi tätä nykyä jo jättää peleistä automaattisesti pois ja tajuta kuinka paljon taktista aspektia hahmojen tilannekuntoisuudetkin soisivat.

Pelailin pienen tauon ja haukunnan jälkeen ja kyllähän tämä semmoisesta silloin tällöin viihteestä menee jos haluaa jonkinlaista aivojumppaa. Noh, tuli aika tyhmä olo kun suojeltava tyyppi ensinnäkin ravasi ympäriinsä ja kuoli sitten osuessaan ansaan. Puolisen tuntia tuli aikaa tuhlattua.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #818 : 29.10.2008 15:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kyseessähän on Japanilainen taktiikkarope. Ei siis taktinen roolipeli. Nuo samat "viat" löytyy genrestä vielä kun sinustakin on aika jo jättänyt.


Lainaus
Shadow of the Colossuksen pelattavuuden paskuus johtunee pääasiassa pelin pyörimisnopeudesta. Peliä on varmaankin hidastettu kauttaaltaan ettei valtavien kolossien riehunnat sitten kenties vaikuttaisi niin älyttömältä jöhmäämiseltä.

N paljon vaikeampihan peliä olisi pelata jos se olisi nopeampi?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #819 : 29.10.2008 16:19 »
tuhis Vieras
Lainaus
Shadow of the Colossuksen pelattavuuden paskuus johtunee pääasiassa pelin pyörimisnopeudesta. Peliä on varmaankin hidastettu kauttaaltaan ettei valtavien kolossien riehunnat sitten kenties vaikuttaisi niin älyttömältä jöhmäämiseltä.

N paljon vaikeampihan peliä olisi pelata jos se olisi nopeampi?

Ööö... ei?

En nyt tajua miten ymmärsit tuon, mutta pelihän rullaa jotain 20 fps:ää jos sitäkään ja henkilökohtaisesti viiveen takia tuli hypiskeltyä vähän miten sattuu ja lyötyä ylimääräsiä kertoja tms kun sitä ensimmäistä lyöntiä naputti useamman kerran jne.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #820 : 29.10.2008 16:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jaa frame-ratea tarkotit. Siinä kuitenkin olet varmasti hakoteillä, että ei sitä olla tahallaan huononnettu. Seiniä tuijotellessahan peli käväisee varmaan jossain kuudessakympissäkin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #821 : 29.10.2008 18:02 »
tuhis Vieras
Jaa frame-ratea tarkotit. Siinä kuitenkin olet varmasti hakoteillä, että ei sitä olla tahallaan huononnettu. Seiniä tuijotellessahan peli käväisee varmaan jossain kuudessakympissäkin.

En muista niin tarkasti, enkä todellakaan tiedä että onko pelin rullausnopeutta pyritty mitenkään suhteuttamaan siihen kuinka pomomatseissa tuo jöhmintä iskee - sen lisäksi että kolossit liikkuvat niin vaivalloisesti ja hitaasti. Vaikka tunnelma oli jotain ihan helvetin ihmeellistä ja pomoista useat valtavan hienoja, sekä ratsulla jo pelkästään metsikössä köpöttämienn mahtavaa, häiritsi tuo tahmaus sen verran etten tätä peliä ole kellekkään oikeastaan suositellut.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #822 : 29.10.2008 19:58 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Mä en pannut koko hitautta merkille aikanaan kuin vasta toisella pelikerralla, pidemmän tauon jälkeen. Meinasi jo hetken harmittaa, mutta unohtui melkein heti. Suosittelen tätä peliä aina ja kaikkialla.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #823 : 29.10.2008 23:38 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili 60 gigan PS3:lla SOTC taitaa mun muistin mukaan pelittää hieman sulavammin. Mitä nyt joskus testailin paria ensimmäistä Colossia tappaa, niin ruudunpäivitys ei järkkynyt aivan niin pohjalukemiin kuin mitä muistelisin sen tippuneen PS2:lla pelatessa. En oikeastaan muista, tipahtiko kertaakaan alle 30fps:n, ainakaan hirveän pahasti.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #824 : 04.11.2008 13:47 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Legend of Zelda: Phantom Hourglass on tylsä peli.





Draqon Quest (IV) Chapters of the Chosen saapui tänään ja kivasti se DQ-taika taas kutittelee housunpunttia! Graffat on ulkomaailmassa melko karut, mutta toisaalta kaikki on iloisen värikästä ja selkeää. NES-pelihän alkuperäinen kuitenkin on. Taisteluissa sitten päästäänkin taas mulkkaamaan Toriyaman mahtavia (ja homeisia) hirviöitä ja mikä parasta, nämähän spritet on animoitu! Ja helvetin sulavasti. Piippaukset on perus DQ:ta, eli parhautta ja musiikit tuttua huttua. Alkuruudun teema teki kyllä suuren vaikutuksen minuun, sillä popituksen laatu ei oikeasti häviä vaikkapa PSP:lle tai CD-soittimelle pätkääkään... mitähän sitä maksaisi jos koko peli kuulostaisi tuolta.

Pelimekaniikka on ainakin alussa "fight" ja "heal". Ja tuntuu riittävän kun mitään ylimääräistä ei kikkailla ja ihmiset puhuvat max lauseen kun niitä puhuttelee.



DQIX polttelee ihan mukavasti tässä vaiheessa...
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #825 : 04.11.2008 22:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Legend of Zelda: Phantom Hourglass on tylsä peli.

Olen muuten täysin samaa mieltä. Mielestäni ehkä jopa heikoin Nintendon itse tekemä Zelda-seikkailu.


Peliharrastus ollut kiireiden takia vähän jäissä. Tänään kuitenkin kaverin kanssa pelattiin kahdestaan muutamaa wanhaa kunnon peliä nostalgiahuuruissa.

Teenage Mutant Ninja Turtles II: Arcade Game oli melkoinen kokemus. Yli kymmenenhän vuotta siitä jo on, kun kyseessä olevaa peliä kerta toisensa jälkeen kaveriporukassa läpi tahkottiin. Kaksinpelinä se onkin mitä mainiointa viihdettä, vaikkakin toki vaatii runsaasti nostalgiaa tuekseen, jotta yksinkertainen pelimekaniikka ei heti ajaisi pois.

Silti "miksi pelit eivät enää nykyään ole näin hauskoja?" huokailut astuivat kuvaan viiden pelatun minuutin jälkeen.

Mario Party on monien mielestä loppuun lypsetty lehmä, jonka parhaat ideat käytettiin jo parissa ensimmäisessä osassa. Pelasimme MP ykköstä, sitä mistä kaikki sai alkunsa. Toiminta on rajoittuneempaa kuin seuraajissa ja minipeleissä näkyy tietty ajattelemattomuus, mutta silti jokin viehätys näissä vaan on. Ne ovat niin rentoja pelata. Läpänheitto kaverien kanssa sujuu samalla oikein hyvin kun koko ajan ei tarvitse otsa hiessä keskittyä ruudun tapahtumiin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #826 : 05.11.2008 01:51 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Silti "miksi pelit eivät enää nykyään ole näin hauskoja?" huokailut astuivat kuvaan viiden pelatun minuutin jälkeen.
On ne. Jotkut. Ainakin tänä perjantaina ilmestyy yksi kohtalainen tekele.

Mutta tuosta tuli mieleen, että pelattiin kaverin kanssa pitkästä aikaa, seuraavalla pelikerralla jo perinteeksi muodostunut, V-Rally-turnaus (PlayStation). Siinä on aivan hemmetin hyvä kaksinpeli. Pelattavuus on sitä luokkaa, että kuka tahansa naapurin mummo ei osaa, eikä halua pelata sitä. V-Rally on kuin suoraan kieli keskellä suuta -oppikirjasta ja tässä ei ole tärkeintä voitto vaan toisen tappio ja hänen sabotointi. Ei tule heti mieleen peliä, jossa voi kokea näin paljon vahingoniloa.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #827 : 05.11.2008 07:23 »
tuhis Vieras
V-Rally

Vanha kunnon veeralli. Eipä nuo autopelit tavallisesti ole maistunut miltään ellei tosiaan pääse ruttaamaan kaveria. V-Rallyn manttelin peri PC-peli nimeltään Insane, vai oliko 1nsane tms. Siinä sai kavereitten autot tosiaan rutattua niin pieniksi polygoneiksi että käytännössä näkyi vain neljä rengasta - jos eivät ensimmäisenä olleet lentäneet helvettiin. Parasta hupia kunnon porukalla.

tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #828 : 05.11.2008 15:27 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Roll-fucking-cage

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #829 : 05.11.2008 15:28 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Rollcagen demoa tullut ihan kiitettävästi pienenä poikana tyypattua. OMG! autot voi kääntyä katolleen ja jatkaa ajamista.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #830 : 05.11.2008 15:49 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
Rollcagen demoa tullut ihan kiitettävästi pienenä poikana tyypattua. OMG! autot voi kääntyä katolleen ja jatkaa ajamista.

Enemmänkin: OMG! autolla voi kääntyä kattoon ja jatkaa ajamista. Juu tuli pienenä pelattua tuota demoa missä oli se yksi rantakenttä. Paljonkin jopa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #831 : 05.11.2008 16:25 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Legend of Zelda: Phantom Hourglass on tylsä peli.

Olen muuten täysin samaa mieltä. Mielestäni ehkä jopa heikoin Nintendon itse tekemä Zelda-seikkailu.
Hassua. Satuin juuri aloittamaan kyseisen pelin ja ei tämä millään tavalla ole tylsältä tuntunut. Tosin alkuvaiheessa vielä olen ja ohjauksen uutuuden viehätys vielä päällä. Grafiikkaa voi tässä vaiheessa kyllä jo kehaista.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #832 : 05.11.2008 16:32 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Legend of Zelda: Phantom Hourglass on tylsä peli.

Olen muuten täysin samaa mieltä. Mielestäni ehkä jopa heikoin Nintendon itse tekemä Zelda-seikkailu.
Hassua. Satuin juuri aloittamaan kyseisen pelin ja ei tämä millään tavalla ole tylsältä tuntunut. Tosin alkuvaiheessa vielä olen ja ohjauksen uutuuden viehätys vielä päällä. Grafiikkaa voi tässä vaiheessa kyllä jo kehaista.

No siis kun on kaikki Zeldat jo tätä ennen pelannut, niin voi sitä haukotuksen määrää noissa puzzleissa, miljöössä ja muussa. Musatkin niin tappavan turtaa kamaa, että oksat veke.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #833 : 05.11.2008 16:59 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Mun mielestä taas audiovisuaalinen anti oli ihan huippua, kontrollit vain päistävät. Tai no, puzzleihin ne sopivat täydellisesti, mutta kun peruskävelykin hoidetaan kosketuksella, niin homma oli turhan työlästä.

Läpi peli kuitenkin meni, kyllä fiilikset paranivat loppua kohti. Mutta tosiaan, huonoin Nintendon konsoleilla nähty Zelda minustakin.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #834 : 05.11.2008 18:00 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili
Roll-fucking-cage
I approves of this message. Etenkin Rollcage Stage II. Harmi, että PC:llä käytti Glidea eikä Direct3D:tä, joten pelin saaminen toimimaan uudemmilla käyttiksillä ja hardiskella on aika haastavaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #835 : 05.11.2008 18:04 »
tuhis Vieras
Rollcagen demoa tullut ihan kiitettävästi pienenä poikana tyypattua. OMG! autot voi kääntyä katolleen ja jatkaa ajamista.

Demoa kanssa tahkosin. Muistaakseni siinä pystyi jotenkin vemputtamaan ihan hulluun vauhtiin menopelin ja sitten lenneltiin pitkin taivaita.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #836 : 05.11.2008 18:08 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Läpi peli kuitenkin meni, kyllä fiilikset paranivat loppua kohti. Mutta tosiaan, huonoin Nintendon konsoleilla nähty Zelda minustakin.

Minulla kävi ainakin täysin päinvaston. Alku oli mukava, mutta loppua kohti laimeni. Jouduin itse asiassa kerran turvautumaan läpipeluuoppaaseen, kun en päässyt enää eteenpäin, enkä yksinkertaisesti enää jaksanut Ocean Kingin mikälie temppeliä (vaikka lopulta siellä ei sillä kertaa mitään ollutkaan). Tuo temppeli olikin yksi suurimmista syistä leipiintymiseen. Pari kolme ensimmäistä kertaa vielä jokseenkin menivät, kun olivat sen verta lyhyitä visiittejä, mutta liika on aina liikaa.

Onneksi en ole kaikkia Zeldoja vielä pelannut, niin ei jää itselleni uusimman osan läpipeluusta karvasta makusta suuhun pelin keskinkertaisuuden takia.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #837 : 05.11.2008 19:04 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Paskaa puhuin. Kyllä siinä D3D–moodikin oli, mutta kaatui alkudemojen jälkeen suoraan työpöydälle. Ei ollut hirveä Amerikan temppu ladata netistä pätsi, joka korjaa kyseisen ongelman. Pelasin juuri kymmenen minuuttia peliä ja tuli aivan hulvaton nostalgiaryöppy. Joskus vuonna 2001 jauhoin tätä viikkotolkulla tietokoneella, joka juuri ja juuri jaksoi sitä pyörittää. Kovimmissa myllyksissä FPS laski alle kymmenen, mutta silti mentiin. Mikään ei ole pelissä huonontunut. Nuo siististi toistensa ympäri kieppuvat ohjukset ovat edelleen aivan mahtavia. Ohjuksilla kerrostalon juureen ja koko betonikasa kaatuu vastustajien niskaan. Vastustajiahan ei voinut suoraan ohjuksilla ampua, joka piti tasapainon kunnossa. Radat ovat mielikuvituksellisia ja edelleen makeita. Tässä muutama tuore screenshotti.





Varjot näyttäisivät vähän bugaavan, muttei haittaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #838 : 05.11.2008 20:51 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Rollcage PS3/360 olisi aika helvetin hieno homma. Fatboy Slim sopi kyllä pelin fiilikseen aika täydellisesti.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #839 : 05.11.2008 21:33 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Roll-fucking-cage
I approves of this message. Etenkin Rollcage Stage II. Harmi, että PC:llä käytti Glidea eikä Direct3D:tä, joten pelin saaminen toimimaan uudemmilla käyttiksillä ja hardiskella on aika haastavaa.
Itse omistin ennen molemmat Rollcaget PS1:lle, ja hain taannoin Rollcage II:n ja glide wrapperit PC:lle, jolla homma lähti futaamaan oikein hyvin. Edelleenkin varmaan paras/parhaat ajopelit koskaan.

Rollcage PS3/360 olisi aika helvetin hieno homma. Fatboy Slim sopi kyllä pelin fiilikseen aika täydellisesti.
Pakko quotata vielä totuuden takia. Rollcage arcadeen ja sama Moving Shadow-levy-yhtiön tuottama soundtrack, niin olisi ehdoton pakkohankinta kyseessä.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Sivuja: 1 ... 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines